Gyurcsány a zseni!

Go down

Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  nagyistvan on Szomb. Ápr. 28, 2012 2:16 am


Gyurcsány a zseni! Ezen aki vitatkozik az nincs a valóság talaján. Bizony most tanújelét adta hogy Őt nem lehet csak olyan könnyedén leírni. 1989-ben erre már Orbán Viktor felhívta a nagyérdemű figyelmét: Miszerint a KISZ- körül serte pertelők közül Gyurcsány és esetleg Szilvási aki számít a többi úgymond zokni.
Most láthatjuk hogy Schmitt Pál észjárása mélyen alul múlja Gyurcsányét. Gyurcsány már 1982 -óta a pécsi egyetem függetlenített KISZ Titkára amúgy magán tanulója aki akkoriban az élet halál ura volt. Legalábbis így gondolták a beszari gerinctelen akaratgyenge egyetemi tanárok. Akkortájt a sok komcsi lakáj boldog volt ha egy korifeus óhaját teljesíthették. Ebben az időben Gyurcsány Ferenc komoly fizetéssel és kétszobás lakással volt megbecsülve a PÁRT szolgálataiért. Ezért nem sokat kellet neki töprengeni feleségül vette Rozs Beatrix.-ot Mondhatnám élt mint Marci Hevesen. Az idő múlt Ő beleásta magát a mozgalomba, Ideje nem igen volt, hogy elmélyedjen a tudományba. Ezért sógora szakdolgozatát használva diplomához. Hisz egy pártkádernek mindent szabad.
„A Balaton-felvidék szőlészete és borászata" című szakdolgozat készítéséhez Gyurcsány Ferenc felhasználta a volt sógora ugyanilyen című, négy évvel korábbi szakdolgozatát. Hogy volt E benne plágium azt most már senki nem tudja megállapítani hisz az Ő dolgozata már sehol nem lelhető. Rozs Szabolcs (sógor) 1980-ban készített és nyújtott be szakdolgozatot a pécsi földrajz-szakon,
Gyurcsány Ferenc később úgy pontosított, hogy használta a másik (sógor) dolgozatot a sajátja elkészítésekor. Rozs Szabolcs azt mondta: nem tudott arról, hogy húgának férje is szőlészeti tárgyú diplomamunkát nyújtott be, mivelhogy a sógornak semmi érdeklődése nem volt. A szőlészet borászat irányába. Gyurcsány erről így nyilatkozott:„Ha a Szabolcs annak idején arról írt dolgozatot, és mi ismertük egymást, akkor egészen valószínű, hogy láttam és olvashattam, és ha olvastam, akkor bolond lettem volna, hogy egyáltalán nem használom, persze” – mondta Gyurcsány Ferenc- (mi az hogy nagyon is) A volt kormányfő szakdolgozatának ügye április elején bukkant fel, amikor a Pécsi Újság hat órával a köztársasági elnök lemondása után arról számolt be: kétséges, hogy Gyurcsány írt-e szakdolgozatot a pécsi egyetemen, ahol 1984-ben a Tanárképző Főiskolán, 1990-ben pedig a Közgazdaság-tudományi Karon diplomázott. Bizony ezt már soha meg nem tudhatjuk, mivel Gyurcsány szakdolgozatai elvesztek az egyetemen Ő pedig a sajátját nem találja. A pécsi hírportál Geresdi Istvánra, a PTE Természettudományi Karának dékánjára hivatkozva arról írta azt, hogy nem találják Gyurcsány Ferenc 1984-ben írt szakdolgozatát. A dékán azt mondta: az abban az évben végzett technika és biológia szakos tanárok szakdolgozatai megvannak az intézeti könyvtárakban, Gyurcsányé azonban hiányzik közülük. Hozzátette, a szakdolgozat a katalógus szerint 1984-ben minden bizonnyal bekerült a biológia tanszékre. de ma már nincs meg, azt azonban, hogy mikor tűnt el, nem lehet megállapítani.
Néhány nappal később kiderült, hogy a dolgozatot 1996-ban megsemmisítették. A volt kormányfő diplomamunkáinak címe, az azokra adott bírálat és érdemjegy, valamint a nyilvántartási szám megtalálhatók voltak az érintett karok tanulmányi irataiban, a szakdolgozatok viszont már nem lelhetőek fel az egyetemen. Gyurcsány nem sokkal később bejelentette: sem szakdolgozatát, sem az érettségijét nem találja a dobozaiban; nem hiányoztak neki a szakdolgozatai az elmúlt években, így aztán nem is vigyázott rájuk „valami rettenetesen”.
Az a körülmény, hogy Gyurcsány rokona (sógora) szakdolgozatát is felhasználta saját diplomamunkájához, a pécsi főiskola szakvizsgabizottságának elnökét is meglepte. A Janus Pannonius Tudományegyetemen Rizner Dezső volt annak a szakvizsgabizottságnak az elnöke, amely előtt Gyurcsány megvédte dolgozatát. Arra a kérdésre, hogy tudott-e arról, hogy négy évvel korábban egy másik hallgató Rozs Szabolcs A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel leadott már egy dolgozatot, közölte: „nem létezik, hozzánk nem érkezett meg”. Hihetetlen de az iratári adatokból kideríthető hogy nagyon is megérkezett. TEHÁT A PLÁGIUM A LOPÁS NEM ÁLLAPÍTHATÓ MEG, mivel a Gyurcsány Ferenc Szakdolgozatai, már sehol sincsenek meg.
Erre mondjuk hogy okos, nagyon okos! EZ EGY KOMMUNISTA CSELEKEDET!nagyistvan

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2011. Jul. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  gyorgy on Kedd Május 01, 2012 3:57 am

TISZTELt NAGY ISTVÁN: Gyurcsány az nem zseni az egy pojáca. Ő egy ifjú kommunista. A mai kommunisták jellemét semmi nem ábrázolja élethűbben mint Kovács László MSZP-és őskövület jelleme és életútja. Bizony a fiatalabb nemzedék sem jobb egy cseppet sem mint az őskövületek. Nagyon nehezen viselik hogy kezd megszűnni a következmények nélküli ország. Ezek az ifjú pojácák még mindég így gondolkodnak:Nem probléma hogy a leírtaknak, az elmondottaknak nincs valós értéke lényeg hogy sulykoljuk a hazugságot, mindaddig míg a gyanútlan polgár igazságként elfogadja. A rendszerváltozáskor a volt kommunista nomenklatúra túlnyomó hányada helyben maradt, nemcsak Magyarországon, hanem a többi volt kommunista országban is. (Csak a Ceausescu házaspárt végeztették ki a puccsista kommunisták. és nem a nép)
A rendszerváltozás Első Alaptörvénye tehát: A kommunista nem vész el, csak átalakul.
Ha a rendszerváltozás Első Alaptörvénye igaz, úgy a kérdés: miről ismerszik meg az átalakult kommunista?
A válaszhoz használjuk fel Szolzsenyicin-tétel alkalmazása jelenlegi viszonyainkra:
A hataloméhség, cinizmus, gátlástalan rombolási hajlam, nemzet-, kultúra- és szellemellenesség – kommunistát takar, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, ne-konzervatívnak vagy függetlennek, bármi másnak) nevezi magát.
Ha egy politikus nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret – az kommunista, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, ne-konzervatívnak független, vagy bármi másnak) nevezi magát.
Az eltorzult lélek, a szemrebbenés nélkül kimondott, vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy politikus a mozgalom, vagy maga és párttársai személyes boldogulása érdekében kimond – biztos jele annak, hogy kommunistával állunk szemben, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, ne-konzervatívnak, függetlennek vagy bármi másnak) nevezi magát.
Következtetés: Egészséges szellemű európai ember nem csak, hogy nem lehet kommunista, de fel is ismeri az önmagát másként nevező, átvedlett kommunistát.
Mi történt a rendszerváltozással, ha a kommunisták nem vesztek el, csak átalakultak?
Nem a kommunisták vesztek el, hanem a rendszerváltás. Hogy a kommunista bitangok az ország és lakosság vagyonát megszerezzék ezért kitalálták az ehhez vezető államberendezkedést. A kommunista államberendezkedés lényege, hogy megszüntették a magántulajdont és közösségi tulajdonba vettek mindent. Tették ezt azért, mert nekik semmijük nem volt, DOLGOZNI lusták voltak, és azonnal irányítani akarták a társadalmat. Minek dolgoznának, ELLOPNI a másét egyszerűbb, gyorsabb. A közösségi tulajdon fölött már ők rendelkeztek. És amikor megbukott a kommunizmus, SAJÁT magántulajdonukba vettek mindent, amit tudtak. Így két - három generáció alatt NINCSTELEN SENKIBŐL tulajdonosok lettek, de attól még ugyanazok az undorító gazemberek maradtak, mert a birtoklás, a tulajdon nem változtatja meg az embert belülről, csak a körülmények változnak. Ez mutatkozott meg Gyurcsány diploma dolgozatában is. Neki mindent lehet, igazi gátlástalan. Ő a közéletből nem távozik. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt az érdeke, személyes boldogulása így kívánja.

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  peter on Pént. Május 04, 2012 7:09 am

A stílus maga az ember! Főleg a március 30-án az ATV-ben tett nyilatkozata az érdekes. De én már semmin sem tudok meglepődni. Már hajlok afelé hogy Dr. Csernusnak igaza van. De Pataki Attila is nagyon fején találta a szeget amikor Gyurcsányról nyilatkozott. Gyurcsány Ferenc május elsején a Demokratikus Koalíció rendezvényén gazembernek nevezte a kormányt és a jobboldali sajtó egy részét. Közölte: mindenkit beperel, aki azt meri állítani, hogy ő plagizált. Igen Ő nem plagizált, csak nemes egyszerűséggel másolt. Gyurcsány Ferenc csütörtök délután Dunaújvárosban egy bisztróban tartott lakossági fórumot Vissza Európába címmel. Az esemény nem volt sajtó nyilvános. A fórumról távozók elmondása szerint a volt kormányfő nem beszélt a szakdolgozatügyről. Csabán is megjelent a múlt hónapban Gyurcsány és megalakította pártjának helyi szervezetét. Egy pár agyhalottal. A rendőri készültség itt is óriási volt, mert a helyi nemzeti érzelműek tüntetést jelentettek be Gyurcsány ellen. Végiglovagolja az országot, és mindenütt rendőri biztosítás kellett mert az országlása idelyén olyan mély emléket hagyott amit a jó érzésű lakosok nehezen felejtik. Persze ha rajta múlna mér rég feledésbe tette volna. Maradjon már a Szemlőhegyen, hiszen ott minden rendelkezésre áll, Apró Antal örökül hagyta az utódaikra a rabolt ZSIDÓ villát. Most a mi Ferencünk ezt rég elfelejtette és eszébe sem jut bocsánatot kérni a zsidóktól. Arra pedig még az álmaiban sem gondol hogy vissza szolgáltassa a lopott javakat az eredeti tulajdonos leszármazottjainak. Ő Úgy gondolja hogy mindenre jó megoldás ha amúgy küzd a nem létező antiszemitizmus ellen. Az eltulajdonított (elszocializált) villát kényelmessé tette, még uszoda is van. Az építkezés költségének áfa-tartamát visszaigényelte a Fittelina- Nomentana kft-n keresztül. Ami addig működhetett, amíg az áfa megérkezett a számlára.
Gyurcsány tényleg bort iszik és vizet prédikál. A nemzeti vagyon környékén is ott sertepertélt, és jócskán áron alul be is vásárolt a terhünkre. Kommunistából sikerült magát átküzdeni a többszörös milliárdosok táborába. Most ebből a harcállásból védi a kisemmizett csoport érdekeit. Mikor megkérdezték tőle hogy vajon jogosan szerezte a milliárdjait a válasz a következő volt. MI-AZ HOGY JOGOSAN NAGYON IS! Jó időben jó helyen voltam!
Ha valóban lett volna elszámoltatás és felelősségre vonás, akkor ez a helyzet már nem állna fenn…
Ideje lenne eltolni a piros biciklit, nem terhelni tovább a magyar közéletet és az államkasszát.peter

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  calambo on Pént. Május 04, 2012 9:02 pm

JÉZUS azért jött, hogy lerontsa az ördög munkáját. A ki Ő benne hisz és megtartja a parancsolatait az is lerontja az ördög munkáját. Ezért gyűlölték, gyűlölik a Keresztényeket,(a SZOC-LIB-ek) kiváltképp minket Magyarokat, mert mi vagyunk a valódi ÍzRáÉl, és mi megtartjuk JÉZUS parancsolatait.
JÉZUS mondja János Evangéliumában 10.10., 15.20 és János Apostol mondja I. levele 3.7-10. részében.: A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy Életük legyen, és bővelkedjenek.
Emlékezzetek meg ama beszédekről, a melyeket én mondtam néktek. Nem nagyobb a szolga az ő uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldöznek majd; ha az én beszédemet megtartották, a tiéteket is megtartják majd.
Fiacskáim! senki el ne hitessen benneteket: a ki az igazságot cselekszi, igaz az, amiként Ő is igaz:
A ki a bűnt cselekszi az ördögből van; mert az ördög kezdettől fogva bűnben leledzik. Azért jelent meg az ISTENNEK FIA, hogy az ördög munkáit lerontsa.
Senki sem cselekszik bűnt, a ki az Istentől született, mert benne marad annak magva; és nem cselekedhetik bűnt, mivelhogy ISTENTŐL született.
Erről ismerhetők meg az ISTEN gyermekei és az ördög gyermekei: a ki igazságot nem cselekszik, az egy sem az ISTENTŐL való, és az sem, aki nem szereti az ő atyjafiát.
Hogy a kommunista bitangok az ország és lakosság vagyonát megszerezzék ezért kitalálták az ehhez vezető államberendezkedést. A kommunista államberendezkedés lényege, hogy megszüntették a magántulajdont és közösségi tulajdonba vettek mindent. Tették ezt azért, mert nekik semmijük nem volt, DOLGOZNI lusták voltak, és azonnal irányítani akarták (de nem tudták) a társadalmat. Minek dolgoznának, ELLOPNI a másét egyszerűbb, gyorsabb. A közösségi tulajdon fölött már ők rendelkeztek. És amikor megbukott a kommunizmus, SAJÁT magántulajdonukba vettek mindent, amit tudtak. Így két - három generáció alatt NINCSTELEN SENKIBŐL tulajdonosok milliárdosok lettek, de attól még ugyanazok az undorító gazemberek maradtak, mert a birtoklás, a tulajdon nem változtatja meg az embert belülről, csak a körülmények változnak. Ezért Gyurcsánynak és (követőinek) a saját ,,lopás, plagizálás" nem bűn!

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  munkasor on Hétf. Május 07, 2012 12:37 am

Gyurcsány Ferencnek notórius hazudozóként végre önfegyelmet kellene gyakorolnia; és távozni a közéletből. Idelye volna, hogy hagyja abba a közhangulat mérgezését, maradjon csendben, és ne szóljon bele a közéletbe! A jóérzésű emberek megdöbbenésüknek adtak hangot amiatt, hogy Gyurcsány Ferenc egy külföldi lapnak nyilatkozva diktatúrához hasonlította Magyarországot.
Már elfelejtette a volt szocialista kormányfő politikai és különösen miniszterelnöki ténykedése katasztrofális állapotba juttatta Magyarországot. Az új kormánynak sok tekintetben nincs igazi mozgástere, mert a nyolc évig tartó posztkommunista ámokfutás kényszerpályára terelte Magyarországot. Ha van ma valaki a közéletben, akinek nincsen erkölcsi alapja diktatúráról, erkölcsről, becsületről, tisztességről kioktatni bárkit is, akkor az pontosan Gyurcsány Ferenc. A bukott miniszterelnök volt az, aki a hírhedt őszödi beszédével radikálisan rossz irányba terelte a magyar politikai közbeszédet, a hazudozó politikusok nemzetközi mintaképévé válva ezzel.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki időszakával ellentétben 2010 áprilisa óta Magyarországon nem kell kordonnal elzárni az embereket a Parlamenttől, nem veri szét és lövi ki békés megemlékezők szemét kormányfői utasításra a rendőrség, nem állítanak elő a gyülekezési jog gyakorlása miatt embereket a rendőrök, és nem hamisítanak költségvetési adatokat, félrevezetve ezzel egész Európát. Emellett nem hallgatják le törvénytelenül az ellenzéki politikusokat és családtagjaikat, nem adnak el földterületet a valódi árának a töredékéért, nem hazudnak bele a választók és a világ képébe, a kormány nem árulja, hanem "megvédi a hazát, amikor támadás éri" És most ez a PLÁGIUM BOTRÁNY ami újólag bebizonyította hogy a kommunisták egy cseppet sem fejlődtek az elmúlt 20 év alatt
Ez a hazugsága miatt világszerte hírhedtté vált posztkommunista politikus a világ közvéleménye előtt áruló módon lejáratni próbálja Magyarországot. Ártatlanságát a volt kormányfő ne a nemzetközi közvélemény előtti "hazaáruló siránkozással", hanem a dolgozatainak felmutatásával próbálja bizonyítani.

munkasor

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A kommunisták mind egyformák?

Témanyitás  erdeklodolakos on Szomb. Jún. 23, 2012 5:29 am

A román demokrácia próbája, hogy miként kezelik Victor Ponta miniszterelnök plágiumügyét
A Szégyentelenül című írásban a szerző, Karl-Peter Schwarz kifejtette: a politikusok plágiumbotrányainak szokásos forgatókönyve szerint először a tagadás, aztán a bocsánatkérés, és végül a távozás következik. Ponta egyelőre tagad, bocsánatkérésről pedig hallani sem akar, és korántsem biztos, hogy az eset ugyanúgy lemondással végződik, már hogy végződne lemondással hisz Victor Ponta Épp olyan kommunista mint Gyurcsány Ferenc, Horn Gyula, Medgyesi Péter, stb.. Ök sem jutottak el még a bocsánatkérésig sem, hanem támadtak. Nem úgy mint Karl-Theodor zu Guttenberg volt német védelmi miniszter vagy Schmitt Pál korábbi magyar államfő stb. Egy kommunista nem mond le és nem kér bocsánatot. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek (…), egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista.. A Román társadalmat amúgy is szétrágja a korrupció.
A „nepotizmus és a politikai baráti szívességek” gyakorlata az egyetemekre is jellemző, ezért „lehet majd találni embereket", akik segítenek Pontának tisztára mosnia magát. A miniszterelnök majd „honorálja” a segítséget – vélte a FAZ Romániával is foglalkozó tudósítója.
Az EU folyton „csak Magyarországra mered, mintha megigézték volna", pedig „legfőbb ideje", hogy szemügyre vegye a romániai folyamatokat is.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  peter on Hétf. Szept. 10, 2012 2:01 am

Ha egy politikusról rosszat írnak, az bosszantja, ha jót attól boldog, de ha semmit az tragédia. Így van ezzel Fletó is. Ezért most éhség sztrájkba kezd. Lehet, hogy így akar visszakerülni a média fősodrába a volt KISZ-vezér és nagy privatizátor, vagyis nemzeti vagyont értéken alul megszerző. Az átkosban is, az úgynevezett rendszerváltás után is nagyon jól tudott helyezkedni. A miniszterelnökként elkövetett vétkekért ugyanúgy nem lett felelősségre vonva ő sem, mint az őt megelőzők sem. Nálunk általában a takarítónő vagy a pénztáros, esetleg a portás a felelős. Vasárnap este a TV2 Frizbi című műsorának vendége volt, és elmondta, hogy szerinte három vezető szocialista politikus szivárogtathatta ki az őszödi beszédet a sajtónak 2006 szeptemberében. Mégpedig egy nő és két férfi, de a nevüket nem mondta meg. Szerinte mindhárman tudják, hogy őket gyanítja a beszéd kiszivárogtatása mögött, de mivel nincsenek százszázalékos, cáfolhatatlan bizonyítékai, nem mondja meg, kikről van szó. Hozzátette: ha biztosan tudja, hogy ki felelős a beszéd nyilvánosságra jutásáért, megosztotta volna ezt az információt, eljárást indított volna az elkövetők ellen, kizáratta volna az MSZP-ből, és elzavarta volna a kormány közeléből őket. Bizony ettől a nagy ˝,,szigorúságtól" már elesett, de jól hangzik.
Gyurcsány ma tehát megpróbál visszaszivárogni a mindennapjainkba! Már úgy hiányzott, mint ablakos tótnak a hanyatt esés!
„A kommunizmus megbukott minden értelemben, de a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a meztelen életét és a zsákmányt.” (Márai Sándor)

peter

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Gyurcsányék Indonéziában!

Témanyitás  gyorgy on Szer. Jan. 30, 2013 12:43 am

Az indonéziai emberünk
Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idők várhatnak rá. Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti.

Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró-Dobrev család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére. Magyarország Indonéziában a legnagyobb befektetők között szerepel, megelőzve számos nagyobb európai államot. Valójában nem Magyarország a befektető, hanem az Apró Piroska irányítása alatt álló bűnszövetkezet. Indonéziában a régi szocialista vezetőknek kijáró olajfestményes fogadtatásban részesül Gyurcsány, de nem őt üdvözli a szöveg, hanem a feleségét, Dobrev Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire.

Itt a Dobrev-családot ismerik igazán.

Az üzlet évek óta épül Indonéziában, folyik a vagyonmenekítés egy olyan államba, ahonnan semmilyen magyar kormány nem hozhatja vissza. A Garvox Enterprises megvásárolt Dél-Szumátrán egy szénbánya-vidéket Banyuasin térségében, 6 milliárd tonna szénkészlettel, a szenet vasúton, közúton eljuttatják az erőműbe, ahol áramot állítanak elő, amit eladnak Indonéziának, a maradék szenet a Bagan Siapi-Api kikötőig eljuttatják és eladják a szabadpiacon. Az üzlet élvezi a Dél-Szumátrai katonai kormányzó támogatását is.
A befektetés nagysága 2006-ban 300 millió euró volt, az indonéz vezetőknek javasolt teljes tervezett befektetési érték 4 milliárd dollár. Az Apró banda eddigi indonéziai befektetéseinek értéke 1 milliárd dollár.

A Garvox céget hivatalosan Kern József vezeti, aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoportnak, amely kórházprivatizációval foglalkozik.
Számos magyar egészségügyi vállalkozás jelenlegi tulajdonosa - Diagon-csoport, 300 millió eurója sosem volt, a pénz Gyurcsányéktól származik.

Az egészségügyi privatizáció és a magánbiztosítók létrehozása révén gigantikus állami jövedelmeket lehetett volna törvényesen külföldön befektetni.
Ezért nem engedett Gyurcsány Ferenc, és ezért kellett elszenvednie az MSZP-nek egy népszavazási vereséget.

Magyarországon minderről soha egy szó sem jelent meg a sajtóban. Indonéziában nem ennyire szégyenlősek.
A legbefolyásosabb lapok büszkén számolnak be Apró elvtársnő és Gyurcsány elvtárs üzleteiről.

Remélem, már tisztább előtted a kép országunk adósságáról. Ezt kifizetni, vagy lefékezni, hogy ne zuhanjon még gyorsabban a lejtőn, lehetetlen. Főleg most, amikor minden ország azzal küszködik, hogy ne csússzon bele a recesszióba !!!
Most szomszédaink is jobb helyzetben vannak mint mi, pedig hol álltak ők hozzánk képest évekkel ezelőtt. Hogy miért süllyedt le ennyire az ország? Mert olyanok irányították, akik a gazdasághoz egyáltalán nem értettek. Ráadásul loptak, ott ahol csak tudtak és annyit, amennyit csak nem szégyelltek !!!
gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Mennyi idióta gyűlt össze felétek :)

Témanyitás  Gyurcsány Ferenc on Pént. Aug. 30, 2013 1:47 pm

Very Happy Very Happy 

Gyurcsány Ferenc

Hozzászólások száma : 1
Join date : 2013. Aug. 30.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Az Apró-villa titkai

Témanyitás  gyorgy on Szomb. Márc. 22, 2014 11:40 pm


Az örökség, náciktól a kommunistákig · 159 négyzetméteres „szociális bérlakás” · Ami a dokumentumokból kimaradt
A rózsadombi villa sorsa, ahol Gyurcsány Ferenc, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke él, történelmi tükör a diktatúrákról, a haszonélvezők mentalitásáról. A Szemlőhegy utcai palota elkobzásra kijelölt zsidó vagyon volt, végül a kommunisták lakóhelyéül jelölte ki a pártállami hatalom. A többszörösen kitüntetett első világháborús hősnek, Sebestyén Aladárnak, az ingatlan utolsó jogos tulajdonosának egykori otthonában végül az Apró klán rendezkedhetett be. Sőt a rendszerváltoztatásnak titulált „fordulat” után bérlőből tulajdonossá léphetett elő az Apró család.
A jelenlegi miniszterelnökné, Dobrev Klára, Apró Antal unokája például 23 éves korában, 1995-ben az 159 négyzetméteres „szociális bérlakást” egyedülállóként vásárolhatta meg az önkormányzattól kevesebb mint kilencmillió forintért. Máig talány, milyen sanyarú körülmények között keletkezett Dobrev Klárának jogosultsága egy budai villa 159 négyzetméteres szociális bérlakására...
Rózsadomb a két világháború között épült ki és vált a felső középosztály és a pénzarisztokrácia előkelő lakónegyedévé. Az egykori elit helyét az 1950-es években a kommunista közép- és felső vezetés foglalta el. Ahogy Gál Éva várostörténész tanulmányában rámutat: ettől kezdve gúnyolták „káderdűlőnek”.
A XIX. század közepén még szántók, szőlők, legelők, agyag- és kavicsbányák voltak csak errefelé. A Margit híd megépítése után, a századforduló táján már megjelentek az első nyári lakok. A jelenlegi Szemlőhegy út akkoriban Rézmál dűlő néven volt ismert. A Budapesti Név- és Címjegyzékben először 1899-ben szerepel a Szemlőhegy dűlő megnevezés. A 42. szám alatti ház tulajdonosa ekkor Kurtz Károlyné volt. Az 1912-ben készített lakásjegyzék szerint Ruskai – magyarosított nevén Magyari – János színész is ott lakott. A birtoklap szerint egy 1919-es hagyatéki végzés alapján, amit 1936-ban jegyeztek be, Magyari János Károly, Kurtz Sarolta, valamint Kubacska András főgimnáziumi tanár és családja birtokába került egyharmad-egyharmad arányban.
Az állami árvaként felnőtt Apró Antal ekkoriban még igen messze volt a Rózsadombtól. Miután túlesett szobafestő-mázoló tanoncévein (mestere mellett – akinek fel kellett olvasnia az újságokat – politikai jártasságra is szert tett), 1930-ban Szegedről Budapestre költözött és belépett a Magyar Építőmunkások Országos Szövetségébe. 1933-ban már ő az egyik szervezője a nagy sztrájknak. Az illegális kommunista párt tagja lesz.
A villa lakói 1936 tavaszán eladják részüket 25 ezer pengőért Sebestyén Aladárnak és nejének, Grünwald Rózának. (A Matolcsy Mátyás közgazdász által 1938-ban készített statisztika szerint ekkoriban egy mezőgazdasági munkás éves jövedelme 183,4 pengő volt.)
A Magyar Társadalom Lexikonja 1931-es kiadásában olvasható: „Sebestyén Aladár 1902-től a Klotild Vegyipari Rt. tisztviselője, később az Országos Vaskereskedelmi Rt. cégvezetője, majd igazgatója. Az első világháborúban bronz- és ezüstfokozatú Signum Laudisszal, a Károly csapatkereszttel és sebesülési éremmel tüntették ki. 1922-ben a Weiss Manfréd alapította Ferroglóbus Rt. igazgatójává nevezték ki. Emellett az Agrárglóbus és a Zománcelárusító Rt. felügyelőbizottságának tagja.”
Apró Antal abban az évben bukik le először illegális kommunista tevékenysége miatt, amikor Sebestyénék megvásárolják majdani villáját. A villában a háború kitörése előtt már ott él Sebestyén Aladár feleségének unokahúga is férjével, Flank Józseffel együtt.
A birtoklap szerint Sebestyén Aladár és felesége házát 1944. április 28-án, a német bevonulás után a faji törvények alapján a nyilasok nyilvántartásba vették. Ismeretes, az első világháborús hősök bizonyos fokú mentességet élveztek a zsidóságot kollektívan sújtó intézkedések alól. Nem tudható, miként élték túl a háború poklát. Annyi bizonyos, az 1949-es és ’50-es telefonkönyvben Sebestyén Aladár újra szerepel a Szemlőhegy utca 42. lakójaként.
Apró Antal az 1944-es vészterhes időkben Zimányi Márton néven, hamis papírokkal bujkált. 1944 szeptemberében tagja lett az újjászervezett illegális kommunista párt központi vezetőségének. Életét többek között Tüdős Klárának és férjének, Zsindely Ferenc miniszterelnökségi államtitkárnak, majd kereskedelmi és közlekedési államtitkárnak köszönheti: ők bújtatták – saját villájukban. (Az embermentő Tüdős Klárát a kommunisták kitelepítették, férjét meghurcolták, a fővárosba csak férje halála után térhetett vissza. Villájukat elkobozták, 1961-ben egy panellakásban rendezhette be otthonát.)
Rákosi hatalomra kerülése után egy 1948-ban kelt és 1949-ben bejegyzett fővárosi önkormányzati határozat alapján a Szemlőhegy utca 42. számú ingatlant Flank Józsefnek utalták ki. Hogy miért került Flank József nevére a villa, nem tudható. Mindenesetre ez az állapot sem tartott sokáig. A villát 1952-ben államosították. A földhivatali, köznyilvános dokumentumok között nincs arra nézve adat, hogy pontosan mikor került az egykori Sebestyén-villa Apró Antal használatába. Annyi bizonyos, Apró Antal 1947-ben még egy Dózsa György úti laskásban élt. Azonban az államosítás ideje táján már miniszteri rangban volt, s bár politikai karrierjében akadt némi zavar, Nagy Imre kormánya idején őt nevezték ki a Minisztertanács elnökhelyettesévé. Ekkor már minden bizonnyal helye volt az elzabrált villákban, a „káderdűlőn”.
Egyébként a villára vonatkozó dokumentáció megdöbbentően hiányos: a budapesti tervtárban hiába kerestük a Szemlőhegy utca 42.-re vonatkozó építési terveket, s egyéb dokumentumokat.
Sebestyén Aladár 1952-től, a villából való kiköltöztetésétől egy Szent István körúti lakásban élt. Az általa korábban igazgatott Ferroglóbusnál osztályvezetőként dolgozhatott. A nyolcvanas évek második felében hunyt el. Ismereteink szerint egy fia volt.
Egykori villáját az Apró család az ’56-os ítéleteiről elhíresült vérbíróval, Jahner-Bakos Mihállyal és családjával közösen lakta be. A hátsó telekszomszéd pedig maga Kádár János volt. A rendszerváltozás után az Apró család immár „demokratikusan”, a piacgazdaság törvényeinek megfelelően is magáévá tette a rablott ingatlant. A harmadik generációba tartozó Dobrev Klára, Apró Antal unokája a 159 négyzetméteres „szociális bérlakást” 23 éves korában, egyedülállóként vásárolta meg 1995-ben a kerületi önkormányzattól kevesebb mint 9 millió forintért. A vételár 10 százalékát kellett készpénzben fizetni, a fennmaradó összegre 25 éves részletfizetési kedvezményt kapott. A tulajdonjog megszerzése után még azon melegében 16 millió forintért eladta az ingatlan hasznosítás jogát a Gyurcsánnyal közös családi vállalkozásnak, a Fittelina Kft.-nek, majd megindult az uszodaberuházás…
A 102 négyzetméteres Jahner-Bakos-féle házrészt Apró Piroska, Apró Antal lánya vette meg. Furcsa, hogy Jahner-Bakos Mihályné tulajdonjogát az önkormányzati bérlakásra 1995. július 18-án jegyezték be, Apró Piroska tulajdonjogi kérelme pedig már 20 nappal korábban, június 29-én beérkezett a hivatalba.
Gyurcsány Ferenc 1996-ban költözött be a Szemlőhegy utcai rezidenciába: a nyilas, a kommunista, majd a vadkapitalista zabrálás örökségébe.

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Gyurcsány terhelt multja.

Témanyitás  peter on Hétf. Nov. 24, 2014 6:34 am

Minden családnak vannak, vállalható vagy vállalhatatlan múltja.
Ahogy mondják az alma nem esik messze a fájától.
Apai nagyapja, Gyurcsány Géza pénzügyőrtisztként dolgozott, a 30-as évek végén főbe lőtte magát adósságai miatt; apja, id. Gyurcsány Ferenc pedig ötévesen elvesztette szüleit; lecsúszott középosztálybeli családból származott, és rendezetlen életmódot élt. A feltárt iratok szerint édesapját többször elítélték kisebb bűncselekmények elkövetéséért, gyakori és túlzott alkoholfogyasztása és rendszertelen munkaviszonya pedig nehéz életkörülményeket teremtett a család számára. Az iratok tanúsága szerint idősebb Gyurcsány Ferencet 1979. november 19-én a Pápai Járásbíróság mint különös visszaesőt egyrendbeli lopásért és egyrendbeli kisebb értékre elkövetett lopásért 11 hónapi szabadságvesztésre ítélte, és két évre eltiltotta a közügyektől. A dokumentumból azonban az is kiderül, hogy a miniszterelnök apjának nem ez volt az első találkozása az igazságszolgáltatással: "(...) többször volt büntetve, utoljára a Pesti Központi Kerületi Bíróság az 1977. november 21-én jogerőre emelkedett összbüntetési ítéletével lopás bűntette és más bűncselekmények miatt egy év és három hónapi szabadságvesztésre ítélte, és a büntetésből 1978. augusztus 13-án szabadult". A járásbíróság 1980. szeptember 10-én végülis kétéves letöltendő börtönbüntetésre ítélte Gyurcsány apját. Gyurcsány Ferenc a róla szóló Debreczeni-könyvben ezek szerint hazudik, amikor azt mondja, apja a ki nem fizetett adósságai miatt ült többször börtönben. Így vall apjáról: "Mindvégig tartja a vallását, de ez is inkább külsőséges, megjátszott dolog.
A magatartásában, az életében, az egész lényében van valami álságos, valami hamis. (...)Valami nem stimmelt vele. Ő magát a rendszer áldozatának tartotta, mindent erre fogott, a sikertelenséget, a félrecsúszást, a mértéktelen ivást, de ez nem volt igaz."

peter

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  peter on Szer. Nov. 26, 2014 6:18 am

Nemzetközileg elismert agy-kurkászok a ,,nagy embert" így jellemezték:
Kiválóan veszedelmessé teszi őt önhittséggel párosuló  tudatlansága.  
Továbbá erkölcsi korlátokat nem ismerő fegyelmezetlensége, amely bizonyára a degeneráltság szimptómája,
és végül mániákus csökönyössége, amely nála a tetterőt pótolja.
A kifordított eszű ember csalhatatlanságával pontosan megtette, mindannak az ellenkezőjét, amit az ő helyzetében épelméjű ember megtehetett volna.
Ha a jó-barátok ismerték vezérüket. akkor bűntársai voltak, ha azonban annyi esztendő után sem tudtak beletekinteni beteg agyába és üres szívébe, akkor rossz emberismeretüknek oly rettenetes bizonyítékát adták, amely minden józan eszű emberre nézve lehetetlenné teszi. hogy politikai kérdésben még súlyt tulajdonítson az ő ítéletüknek. Egyszerűen 2010-ra kivégezte Magyarországot, a fegyverhordozói segítségével, amelyet nem tudott tovább hatalmában tartani.

peter

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Egy rövid visszaemlékezés Gyurcsány Ferencre. Mint politikai hullára.

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Pént. Jan. 02, 2015 2:41 am

Hogyan alázta meg Nicolas Sarkozy a bukott magyar kormányfőt? Mi pecsételte meg végleg Gyurcsány Ferenc sorsát? A szerző, aki éveket töltött el az Európai Unió fővárosában, személyes tapasztalatait, oknyomozó munkájának eredményeit foglalta össze e rendkívül értékes dokumentumban.

Az őszödi beszéd elhangzásának másnapján, 2006. szeptember 18-án hétfőn, az Európai Bizottság déli sajtótájékoztatóján, akkor még mit sem tudva a háttéralkuról, feltettem a kérdést Barroso szóvivőjének:

– Milyen lépéseket tervez az Európai Bizottság azt követően, hogy az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésével kiderült, a magyar kormány és annak miniszterelnöke súlyosan becsapta nemcsak a magyar polgárokat, hanem az EU-t is. Terveznek-e valamiféle szankciót Magyarország ellen?

– Az ön által említett beszédről az Európai Bizottságnak nincs hivatalos értesülése. Ami pedig az erről szóló híradásokat illeti, az Európai Bizottság nem olvas magyar újságokat és nem kommentál sajtóértesüléseket.

A fideszes EP-képviselők sem jutottak bővebb információhoz. A Bizottsághoz intézett hivatalos levelükre az a válasz érkezett, hogy „a beszéd hangneme, valamint annak tartalma Magyarország belügye, ami kívül esik az Európai Bizottság hatáskörén”.

Az EU tartotta magát a titkos megállapodáshoz, és elégtétellel nyugtázta, hogy Gyurcsány, ha elég szerencsétlen módon is, de betartotta ígéretének első felét. Az unió az egyre növekvő elégedetlenség, az MTV elleni támadást követően is néma maradt. Néma maradt az október 23-i véres rendőrattak, a szemkilövések után is. Egyszerűen kívülállónak tekintette magát, mintha Magyarország nem lett volna az Európai Unió tagja.
A FOLYTATÁS ITT:http://demokrata.hu/ujsagcikk/bdquogyurcsany_duhodten_kirohant_a_terembolrdquo/

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Aki jó időben jó helyen volt!

Témanyitás  calambo on Csüt. Jan. 22, 2015 3:15 pm

Gyurcsány,a felejthetetlen. Gyurcsányi jelenleg is fennálló közvetlen vagy közvetett tulajdonú cégei:

https://internetfigyelo.wordpress.com/2010/07/12/gyurcsany-ferenc-mai-es-korabbi-cegei-erdekeltsegei/

Igaz a fenti kimutatás nem teljes abból még hiányzik egy pár tétel

Például:http://mkovacshaza.hungarianforum.net/t42-gyurcsany-a-zseni#413

Gyurcsány Magyarország leggazdagabb embere. A rendszerváltás fő zsákmány szerzője.

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  gyorgy on Vas. Ápr. 24, 2016 9:27 pm

Akik ismerik Gyurcsány Ferenc egykori magyar miniszterelnök politikai pályafutásának igaz történetét, azok számára meghökkentő, hogy az MSZP és a balliberális oldal még mindig tőle várja a „megújulást”. A baloldal számára Gyurcsány Ferenc ma is hiteles politikus, akinek megvan a képessége és ereje, hogy maga köré gyűjtse az MSZP megmaradt híveit és az egykori állampártot ezzel, vagy más névvel sikerre vigye. Maga Gyurcsány Ferenc is hisz ebben, olyannyira, hogy próbálja önmagát Orbán Viktorhoz mérni. Demokratikus Koalíciós platformot szervez, blogját a magukat mérvadónak tartó balliberális médiumok, mint a Messiás megnyilatkozásait idézik.

Gyurcsány Ferenc európai szintű politikus azonban nem létezik többé. Véglegesen kiírta magát az európai politikából. Elérte, hogy soha többé nem léphet európai porondra. Jelenleg az egyetlen olyan európai politikus, aki az unióban „persona non grata”. Ráadásul még a diploma dolgozatai is mind elvesztek.
2006. szeptember 17-én a Magyar Rádió lejátszotta az őszödi beszéd jól megszerkesztett változatát. A MR elnökét információink szerint maga Gyurcsány kérte meg, természetesen a legnagyobb titokban, a beszéd közzétételére. A botrány azonnal kitört. Az országban elszabadultak az indulatok, a becsapott, félrevezetett emberek joggal követelték, hogy Gyurcsány tűnjön el a színről. A levegő forrongott, félő volt, hogy kitör a forradalom.   Szívből reméljük, hogy Almunia ajánlott technikái között nem szerepelt az véres utcai terror, amivel Gyurcsány Ferenc inkognitóba burkolózó rendőrei 2006. október 23-án felléptek a békés tüntetőkkel szemben. Az ilyen „technikák” ugyanis Nyugat-Európában teljesen ismeretlenek. Ilyen eszetlen mészárlásra az EU nem adhatott felhatalmazást.                        
http://www.demokrata.hu/cikk/gyurcsanyt-az-ajulas-kerulgette

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Veled vagy nélküled.?

Témanyitás  idegen on Hétf. Szept. 19, 2016 3:31 pm

MSZP-ések dilemmája 2016-ban: Gyurcsánnyal   együtt vagy Gyurcsány  nélkül 2018-ban?
– Vereség, vagy megszűnéses vereség 2018-ban ?
Az egyik változat sem hízelgő.
Több szocialista vezető is azt mondja, rémálmukban szerepel egy olyan jelenet, hogy a 2018-as kampányban Gyurcsány Ferenccel kéz a kézben szerepelnek a híradókban.
Több országos szoci politikussal attól fél, hogy „Gyula kiegyezhet Gyurcsánnyal".
,,Ez pedig az MSZP végét jelentheti.”  
Az  MSZP  másik nagy gondja.
Mi lesz ha Molnár Gyulának még a 2018-as választás előtt börtönbe kell vonulni.
Egyik csapás után a másik csapás éri az MSZP-ét
Harangozó Tamás szerint Gyurcsány Ferenccel közös pártban nem képzelhető el a jövő.  
Az MSZP-sek egyik legfőbb vádja Gyurcsányék ellen, hogy a szocialista szavazók elcsábításával növekednek. Márpedig ha a baloldali pártok maguk között szeletelik tovább az ellenzéki tortát, és nem hoznak a bizonytalanok, vagy nem  szavazók népes táborából  voksokat, akkor annak 2018-ban csúfos vereség lesz a vége.
Ráadásul a DK-sok nem hajlandók más térfélen játszani, csak azon, ahol a szocialisták.
Az MSZP-s  képviselők  érzik a veszélyt.
Ha Ők kiesnek a parlamentből akkor az MSZP-nek örökre befellegzett.  
2014-ben még volt remény, ha nem is nagy.
2018-hoz közeledve az MSZP minden reménye kezd elszállni!  
Ha a 2016 októberi népszavazás eredményes és érvényes lesz, akkor bizony a külföldi  ÚJ VILÁGREND hívei beszüntetik a ,,baloldal" pénzügyi támogatását.  
Ezzel a kör bezárul.

idegen

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A ,,baloldal" nem tudja megkerülni Gyurcsányt.

Témanyitás  donkihote on Szer. Szept. 21, 2016 10:20 pm

Gyurcsány fejében van egy jó miniszterelnök-jelölt, aki nem önmaga.
Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke az Inforádiónak adott hosszabb interjút.
A beszélgetésből kiderült, hogy:
Orbán Viktor legszűkebb környezetéből származik az az értesülése, hogy ha érvényes lesz az októberi népszavazás, akkor utána előre hozott parlamenti választást írnak ki.
Ha jövő év elején tényleg lesznek választások, akkor szerinte az MSZP és a DK nem indíthat egymás ellen egyéni jelölteket.
Más pártokkal is lehet utána egyezkedni, de a lényeg, hogy az MSZP és a DK mindenképpen megegyezzen.
Az csak részletkérdés szerinte, hogy listán együtt vagy külön induljanak-e az MSZP-vel.
Van a fejében egy alkalmas miniszterelnök-jelölt.
Nem mondta meg, hogy ki, de annyit elárult, hogy nem önmagára gondolt.
Egyéni képviselő-jelöltként viszont elindulhat.” (Inforadio, 444)
Ja. Nyilván. Ezt onnan is lehet tudni, hogy átlagosan félévenként előveszik az előrehozott választásokat, méghozzá hat éve.
Eddig még nem jött össze, de nem adják fel.
Amúgy Gyurcsány fejében egy állandóan ordító, hisztiző, nagyon-nagyon beteg kicsike Gyurcsány van.
És pont addig fog ordítani, ameddig ki nem múlik…

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  erdeklodolakos on Csüt. Nov. 03, 2016 8:38 am

Gyurcsány szerint 2018-ra minden gyökeresen megváltozik az ,,Egyesített baloldal" irányítása alatt. Napjainkban a háttérben forradalmi változást készít elő a ,,baloldal". A DK zászlója lesz az Egyesített ,,baloldal" zászlója. Lényeg hogy nem tartalmaz nemzeti szint. Az egyesített ,,baloldal" terve hogy a ,,baloldalt" egy TRIUMVIRÁTUS fogja irányítani és megmenteni a teljes széthullástól 2018 -ra. Majd szövetségben a JOBBIKKAL közösen és legyőzi a Nemzeti kormányt. Ezután az internacionálét teszik a nemzet himnuszának. Az egyesített ,,baloldal" a következő három megmentőben gondolkodik: Dobrev Klára, Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes. A triumvirátus tanácsadói: Heller Ágnes, Konrád György. https://www.youtube.com/watch?v=4eTVaPyrH-I

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kedves demokraták!

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Hétf. Márc. 19, 2018 2:02 am

Gyurcsány levele az ellenzéki vezetőkhöz

Kedves demokraták!

Azért döntöttem úgy, hogy levélben szólok hozzátok, mert sok mindent el kell mondanom nektek annak érdekében, hogy április 8-án felelősen tudjatok választani.

Mint tudjátok, vagyonos ember vagyok, mégis a nép gyermekének tartom magam. Szerencsés vagyok, mert egy olyan asszony van mellettem, aki mindenben támogat és akinek családjának köszönhetem előmenetelemet. Apró Antal, akinek neve bizonyára sokatok számára ismerős, a kommunista diktatúra jeles alakja és drága feleségem nagyapja volt, sokat segített nekünk. Neki köszönhetjük csodálatos Rózsadombi villánkat, hiszen Sebestyén Aladár zsidó származású első világháborús hős elkobzott ingatlanában élt az Apró klán és miután ezt a „szociális bérlakást” később feleségem, kedvezményesen megvásárolhatta az önkormányzattól, most már a miénk.. Ezt azért tartottam fontosnak elmondani, hogy tudjátok milyen fontos számomra is a család és annak támogatása. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen feleségem révén, más híresség is tartozik a családunkhoz. Apósom, Petar Dobrev aktívan részt vett az 1981-es II. János Pál Pápa elleni merényletben, a vele való beszélgetéseknek köszönhetően érzek gyűlöletet az egyházak iránt és ezért fogok mindent megtenni, hogy visszahozzam a kommunizmusban gyakorolt szabályokat az egyházakra vonatkozóan. Március 15-e reggelén, eszembe jutott egy beszélgetésem apósommal, amikor a merénylet részleteiről mesélt nekem. Azt mondta, hogy a török szürke farkasok nagyon jóra való emberek, ezért döntöttem úgy, hogy tárgyalni hívom a Jobbikot is. Ha Dobrev papának jók voltak, akkor nekem is megfelelnek.

Apró nagypapának köszönhetem politikai lépéseimet, az ő hatására lettem olyan politikus, aki a sajátjait is képes hátba szúrni. Így történt, hogy hatalomra jutásom érdekében Medgyessy Péter alól igen aljas módon kihúztam a miniszterelnöki széket és onnantól kezdve azt tehettem az országgal, amit csak akartam. Iszonyatos adósságokba taszítottam az országot, de ez nem igazán zavart, a végén már annyira mindegy volt, hogy leginkább arra törekedtem, hogy csődbe vigyük az országot, mert akkor nem derült volna ki a sok hazugság, amivel az Uniót is megetettük. Igaz, hogy azóta már William Easterly és Steven Pennings gazdasági kutatók is bebizonyították, hogy a világon én vagyok az egyik legkártékonyabb politikus,mert rettenetes károkat okoztam az országnak, de ez engem nem tart vissza attól, hogy ismét a kormány mögé üljek és vezesselek titeket. Hogy hová, azt még nem tudom, de most nem is ez a lényeg.
Azoknak, akik nem értik ezt az összeborulást a többi ellenzéki párttal, szeretném elmondani, hogy aggodalomra semmi okuk. Abban a pillanatban, amikor nyerünk, ugyan azt teszem velük, amit Medgyessyvel is tettem és kizárólag a Demokratikus Koalíció tagjai lesznek a kormányban. Valóban azt nyilatkoztam a rádióban, hogy elhúzódó koalíciós tárgyalások lesznek, de megvannak az eszközeim arra, hogy ezeket az ostobákat magam alá rendeljem.
Minden embert szeretek, de ma már sokkal fontosabbnak tarom a külföldről érkező bevándorlókat, mint magyar testvéreimet, mert bár veszélybe sodrom az ország jövőjét és honfitársaim életét, vannak, akik ezt várják tőlem, így ahogy nem törődtem az államcsőddel ezzel sem foglalkozom. Ha igazán hisztek bennem, akkor nektek is így kell éreznetek és szó nélkül le kell mondanotok minden jogotokról és tudomásul kell vennetek, hogy innentől kezdve másodrendű állampolgárai lesztek ennek az országnak!
Mindenkit börtönbe zárunk majd, aki ellenkezik, mert a szolidaritás és az unió akarata az szent! Olyan, hogy magyar és magyar történelem nem létezik többé. Ezt nektek is így kell látnotok és éreznetek. El kell engednetek ezt az országot, hiszen elég régóta lakunk már itt mi magyarok ahhoz, hogy most már másoknak adjuk át a terepet.
Kedves demokraták! Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ez az ország megszűnjön létezni, hogy a magyarság, a nemzet, a néptánctól a kalocsai hímzésig mind a múlté legyen.
Nincs alku! Tegyük tönkre újra az országot együtt!

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Hétf. Május 21, 2018 10:27 pm

EMLÉKEZZÜNK

Miután 2010-ES KO-s vereség után az MSZP- nem tudott megújulni ezért Gyurcsány Ferenc 2011-ben új pártot alakított.

Gyurcsány Ferenc bejelentette a Demokratikus Koalíció születésnapi rendezvényén a Vasas sportcsarnokában
(telt ház előtt)
Gyurcsány bejelentette : a mai nappal új frakció is alakul Molnár Csaba vezetésével.
Gyurcsány, „ meghasonlott ünnepnek” nevezve '56-ot.
–Ezt azzal magyarázta hogy Orbánék ,,árulást" követek el, Mert nem tartsák magukat a ,,1989 március 15-el elfogadott rózsadombi paktumhoz.

Íme a Fidesz által megsértett pontok:

2. További hitelek felvétele az IMF-től és a Világbanktól, a lakosság elszegényedésének folyamatos biztosítására.
3. EU-alárendeltként (tagországként) Izrael és az USA minden világgyarmatosítást szorgalmazó tevékenységének támogatása.
4. Mindennemű olyan tevékenység megakadályozása, amely a cionista diktatúra megdöntésére irányul.
5. Az EU antidiszkriminációs és a “szabad letelepedésre” vonatkozó törvényeinek következetes betartása.
6. A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése.
7. A volt kommunista titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédése az esetleges megtorlástól.
7. A VIP-tagoknak, valamint az 1990 óta (bármelyik) kormánypárti országgyűlési képviselőként tevékenykedőknek megvédése az esetleges megtorlásoktól.
8. A megbízható volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon.
8. A 6. pont szerinti felelősségre vonástól mentesülő VIP-tagok az “új ellenzék” tagjaiként indulnak a választásokon.
9. Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe.
9. A multinacionális cégek vagyonszerzésének és vagyonmegtartásának minden eszközzel történő biztosítása.
10. Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében.
11. Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása.
11. Minden anticionista szervezkedést, megnyilatkozást, megmozdulást mint antiszemitizmust feltüntetve gyűlöletkeltésnek kell minősíteni, és a résztvevőket ennek alapján példás szigorral kell elítélni.
12. A jobboldali vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása.
13. Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek, és azokon nem lehet változtatni.
14. A mindenkorí magyar kormány nem tarthat kapcsolatot olyan magyarországi vagy emigrációs szervezetekkel és személyekkel, amelyek a cionista diktatúra ellenzői.
15. A románok, a jugoszlávok és a szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot.
16. Az 1956-os eseményeket, mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani, és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik.
17. A magyarországi katonaság célja a NATO és az EU-hadsereg kiszolgálása, ezért az általunk megkövetelt feltételeknek kell eleget tennie.
Minden nemzetvédelmi feladatot -- ezért a “honvéd” megnevezést -- meg kell tiltani.
18. A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok, viszont megerősíti gazdasági befolyását a magyar életben. Magyarországon. Minden, a magyar nemzeti érdekek cionista érdekek fölé helyezését célzó tevékenységet, hagyományápolást és történelemkutatást meg kell tiltani, ami a magyarság elfogadott eredetét és vallását vonja kétségbe.
20. Magyarország be- és visszafogadja az EU-alkotmány “harmadik országbeliek” letelepedésére vonatkozó törvényeit és eszerint ad jogot a zsidóságnak arra, hogy Magyarországot államalapító hazájának tekintse.

Gyurcsány: Ezért csendes beszédet fogok ma mondani. Október 23-a előestéjén, 1956-tal kezdve, ami a népi progresszív hagyományok betetőződése – kezdte szombati szónoklatát
A jobboldal mai képviselői Nagy Imrét elhallgatva csak Mindszentyt hangsúlyozzák, satírozzák Nagy Imrét – folytatta.
Odáig fajult a jobboldal hogy nyilvánosságra hozta Nagy Imre KGB múltját és megbízatását 1956-ban.
„Magyarország polgáraihoz” fordulva azt kérte, – Hajtsuk meg fejünket '56 nehéz harcaiban elhunyt kommunista harcosok, emléke előtt.

Ezután gyorsan áttért az Orbán-kormány ostorozására.
– Illegitimnek tekintjük az Orbán egypárti alkotmánya alapján kinevezett állami vezetőket.
A legfőbb ügyészt, az alkotmánybírákat, az ÁSZ elnökét, és folytathatnám a sort.
Gyurcsány: Szemükbe nézve azt mondanám, „egyetlen párt hatalom ittas elnökét szolgáljátok”.

Gyurcsány szerint: Orbán Viktor „silány szellemi színvonalon uralkodik. Tart tőle, hogy „a Kossuth téren helyreállítják a '44-es állapotokat”. Eltávolítva onnan nagy elődünknek Károlyi Mihálynak szobrát
.– Mi előre akarunk menni, a szocializmus útján. – Hangoztatta

Gyurcsány Ferenc. Trianonról is elmondta a véleményét: „egy úri politika következményeként szakadt” Magyarországról beszélt.
De Trianonnál is nagyobb gondnak nevezte a „kisstílű keresztény politizálást”, ami Gyurcsány meglátása szerint ma súlyként nehezedik ránk.

A jövőt az ateizmus jelenti !

– Meg fogunk küzdeni Orbán Viktorral, Mesterházyékkal.
Rögtön ezután Gyurcsány a lényegre tért:
A demokratikus sokaság egy átfogó mozgalomért kiált.
Sokat érveltünk, sokat küzdöttünk, nem sikerült.

Gyurcsány: Kell valamit mondanom önöknek!

Nekünk nagyon sok barátunk van az MSZP-ben.
Ennek a pártnak a támogatásával kormányfő voltam.
Kiléptünk mert a MSZP-ne tud megújulni és ezért menthetetlen.
Ezekben a percekben véget ér az MSZP párttagságom.
Ha egyszer úgy döntünk, hogy elmegyünk, az a dolgunk, hogy vigyázzunk a maradókra.
Ma utoljára mondok kritikus szavakat az MSZP-re.
A nem kis létszámú tömeg állva ünnepelte az Új vezért.

Szerepelt még Molnár Csaba – Gyurcsány jobbkezeként szintén az „Orbán-rendszerről”, Polt Péter „kommandójáról” beszélt, „az idő hiánya miatt” részletekbe nem menően.
De beszédéből kiérződött hogy aggódik az MSZP derék hadáért akik egy része már a börtönben van a többi pedig éppen oda készül.

A bukott kormányfő ezt követően egyfajta technikai lábjegyzetben közölte, hogy ma Magyarországon a pártok bejegyzéséről Polt Péter dönt.
Gyurcsány elmondta: ő nem bízik Poltban, így nem bízzák rá a sorsukat sem.
Éppen ezért, hogy Poltnak ne lehessen köze a párthoz, a pár hónapja létrehozott Demokrata Pártból hozzák létre a Demokratikus Koalíció Pártot.
Gyurcsány szerint ez fityisz Poltnak.

Gyurcsány elmondta, ehhez a parlament szabályai szerint az kell, hogy a frakció kimondja a megalakulást, ezért nem kérnek engedélyt a Ház elnökétől sem. „Tudjuk azt, hogy ennél kevesebbet sem engednének meg nekünk ellenfeleink, ezért alávaló, gazember packázással próbálnak majd minket ellehetetleníteni, de ki fogunk állni Kövér Lászlóval szemben.”

Gyurcsány: Közölte továbbá: a Demokratikus Koalíció egyes számú párttagkönyvét Vitányi Iván kapja.
Egy kis visszatekintés:1956. október 23-át egy szocialista kommunista nem érzi nemzeti ünnepnek, nekik inkább november 4-e az emléknapjuk.
Nagy Imre október 23-án a KGB utasítására állt a forradalom élére.
Nagy Imre október 28-áig minden erejével fékezte a forradalmat.
Majd a KGB forgató könyvének megfelelően 28-án Nagy Imre elismerje a forradalom győzelmét…

November 4-én hajnalban hangszalagról ment a rádióban a szöveg Nagy Imre hangján, hogy:

„Csapataink harcban állnak, a kormány a helyén van, ezt tudatom a magyar néppel és a világ közvéleményével!”

Ez adott ,,jogi" alapot a szovjet hadsereg totális támadására!

Nagy Imre november 4-én nem tudta hogy milyen sorsot osztották rá a megbízói.
Nagy Imre a kommunista cimboráival a jugoszláv követségre ment.
Majd innen elvitték őket egy kis Romániai kirándulásra.
Ezek után úgy döntöttek hogy a hitelesség érdekében Nagy Imrét feláldozzák:

1958. június 16-án végezték ki Nagy Imrét és társait.
Másnap a spanyol rádió bemondta, hogy:
„Magyarországon akkora a baj, hogy egyik kommunista akasztja a másik kommunistát!”

November 4-ét követően elég gyorsan megkezdődött a hajsza a forradalmárok után, és elkövetkezett minden idők legmocskosabb megtorlása, a sorozatos akasztások!

Emlékeztető: „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.”
(Alexander Szolzsenyicin)

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2002-2010 -az MSZP tündöklése és bukása.

Témanyitás  donkihote on Kedd Május 29, 2018 10:53 pm

2002-2010--közt a lopás  korrupció  az ismeretlen fogalom volt.????
Mert  ugye Feriék nem loptak, Feri és  csapata tisztakezű volt,????
A mi  Ferink az rendszeresen bérmálkozott, táncolt, dalolt, influenzás hattyút boncolt, piros zakóban lovagolt a Hortobágyon, hadgyakorlatot vezetett, gyermekeket mentett, diplomadolgozatot keresett, (máig nem találja, ill. senki sem találja…) százakat lépett, közben hazudott reggel-délben-este.
Megkardlapoztatta és belelövetett a saját népébe.
Történelmi beszédeket mondott a Múzeum Kertben március 15-én, miközben mesterlövészek vigyázták, faggatta Nagy Imrét, „mond Imre te mit tennél?„
Modern volt, nyugatos és európai és úgy tett mintha kormányozta volna ezt a „kurva országot.”
És ebbe majd bele pusztult!…

Kitagadta a határon túlikat és így „megvédte” az országot 25 millió romántól!…
Ennek következtében ugrott a „ pannon puma”   dübörgött a gazdaság és vele az államadósság 52 %- ról 84 %-ra, a deficit 2,8 ról néha 5, néha 6, választáskor 8-9 százalékra, a munkanélküliség 12 százalékra.

Eladósodott minden és mindenki. Az állam, az önkormányzatok, a vasút, a BKV, a lakosság, a kórházak.  3500 milliárdos  PPP-rendszerű beruházást csináltak amiért komoly bérleti díjakat kell fizetni és megvásárolni. Behajtották az 1,5   dollár milliárdos  orosz adósságot (300  milliárd forint)  Ami csak úgy elszivárgott.

Ragyogó elképzelések voltak az egészségügyben heveny kórház-bezárásokkal, vizitdíjjal, botrányos inzultusokig fajuló kórház-privatizációkkal, patikaliberalizációkkal, teljesítményvolumen korlátokkal, kötelező széfprogramokkal, több ezer nővér elbocsátásával és 600 milliárd Ft kivonásával.

Fantasztikus minőségi szintet ért el az oktatás is a körzetesítéssel, 1000-iskola és posta bezárással 20 ezer pedagógus elbocsátásokkal, a szakiskolák bezárásával, az egyházi iskolák sanyargatásával, a követelményrendszer relativizálásával, a szülő –gyerek- pedagógus kapcsolat szétrombolásával, az egyetemi PPM programokkal, a több milliós fizetéssel megvett rektorokkal, a teljesen elértéktelenedett hiányos tudást megkövetelő érettségivel, a tanárverésekkel, a semmire se jó egyetemekkel és képzésekkel!!!

Csődbe vitték a Hajdúbétet, a Kecskeméti és a Győri Baromfifeldolgozót ahol tudatosan nem fizették ki a beszállítókat tönkretéve őket, egyeseket öngyilkosságba hajszolva.

Így fosztották ki a Megyeri híd építőinek és a Szeviép alvállalkozóit is.
Eltüntettek 160 milliárd Ft-ot a 4-es Metró beruházásánál, több milliárdot a BKV nál, 300 milliárdosra nőtt a MÁV tartozása.

Közben turistaparadicsomok épültek Indonéziában, kastélyokat vettek Franciaországban, üdülőtelepet Horvátországban, kilószámra az aranyat Dubai-ban, egymást végkielégítésék 100 milliókkal stb, stb, stb…
Az országot tulajdonképpen a Bankszövetség kormányozta ők és a főnök, az elnök Erdei úr döntöttek szinte mindenről, miközben szipolyozták az államot, a Nemzeti Bankot a devizahitel rabságában a lakosságot.

Eladtak mindent, ami nem volt lehegesztve, MÁV Cargót, MOL-t, repülőteret, MALÉVET, energiaszolgáltatókat, gáztározót, Postapalotát, Tőzsdepalotát, bankokat, Andrássy úti palotákat. Kormányzásuk alatt az ország az összeomlás szélén álló gazdasági és morális dögkút lett egy IMF- es gigahitel és az EU lélegeztető gépén.  
Igaz a fenti felsorolások csak  a jéghegy  csúcsa.  Még szerencse hogy a lakosság többségének  ezek  a dolgok elérték az ingerküszöbüket így 2010-óta  a hatalomnak  a  közelébe  sem  engedték.
Innen jutottunk el oda ahol most vagyunk!

Lehet választani, csak tessék, tessék!

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Gyurcsány a zseni!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.