Agódás a nemzetért.

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  donkihote on Pént. Júl. 13, 2018 9:02 pm

Azok és azok utódaik akik 40+12év alatt tönkretették az országot,
azok 2018-után aggódnak a magyar nemzetért.
Közben pedig módszeresen elfelejtik a pártállami utódok és a liberálisok 1990-utáni  12-évig tartó országlásuk igaz történetét.
Ezt egy kis memória felfrissítésnek szánom.
Igaz hogy ez a megtörtént eseményeknek,
csak egy parányi részletét.

És vajon  kiknek és miért ??? hiányzik a libsi bolsi-,,szakértők" hada!!!
Hogy kik is voltak ők?
Péld.:
Tocsik nagyasszony !!! egy milliárdos ”sikerdíj” a településeken belüli közműhálózat „sikeres” külföldi tulajdonba adásáért !!
Kapolyi et. és csapata, a volt szovjet  kettő milliárd dolláros  adósságból  egy milliárdot nyúltak le  a maradék egy milliárdot Medgyesi péter és csapata nyúlta le 2002-után.
1994 -95.-ben. Az oroszok ezért a pénzért 4-es metró megépítését vállalták volna, teljes hosszában, Dél-Budától Újpalota - Újpest-Káposztásmegyerig, jármű- szerelvényekkel, javítóbázissal, biztosítóberendezésekkel, etc. etc., szóval tokkal-vonóval együtt !!!
Ehelyett jött/látott/győzött/lett a Demszky Gábor és csapata 4-es metró, ahol simán eltapsoltak 170 Mrd Ft-ot !!! !
A MÁV - Cargó elkótyavetyélése az osztrákoknak bagóért, ahol csak a "sikerdíj" 6 Mrd Ft volt egy neve-nincs Bt-nek !!!
Az egykor működött 12 cukorgyár eladása
(??? kótyavetyélése!!) amiből 11 db-ot izibe be is zártak  és lerombolták  (a kaposvári működik csak !!!)
Micsoda jó ötlet (üzlet) volt ez valakiknek !!! Mennyi örömet - boldogságot okoztak vele a munkahelyeiket veszített cukorgyári dolgozóknak !!! Nem is beszélve a fölöslegessé vált cukorrépa termelőkről !!!
Valami hasonlót lehetne mondani az egykor méltán jelentős NÖVÉNYOLAJ termelésünkről !!!
Péld.: A martfűi gyárat, amit ráadásul a mezőgazdasági Tsz-ek közös tulajdonaként alakítottak-építettek meg anno, a nyolcvanas évek közepén/végén korszerű nyugati technológiai berendezésekkel szereltek fel, (pár száz millió IMF dollárhitelből), azzal, hogy a kiváló hazai termelésű alapanyagból, - napraforgó-repce - készült termékek nyugatra való exportálásból, jó bevételre (és így törlesztésre is) lehet számítani.
A rendszerváltás után, - mivel a libsi közgazdász szagértők szerint az állam rossz gazda -,
ez a komplexum, - a többi hasonló olajfeldolgozó üzemmel együtt -, arra a sorsra jutott, mint a cukorgyárak, és az élelmiszer feldolgozó ipar. Természetesen az alapanyag termelőkkel együtt !!!
De lehetne sorolni a ruházati-, cipő-, konzerv-, háztartási gépiparunkat és a többit is.
Hogy az erőművek, az energiaelosztó - és közműhálózatok s e maradjanak ki a sorból !!!
Hogy aztán az egekig lehessen emelni a lakosságnak (is) a rezsiköltségeket !!!
A kórházak, és a közétkeztetés privatizációja sem volt kismiska !!!

Kovin kiké lett a Paplanüzem, a Béköt, az Evig, és a többi, sok embernek munkát adó egység ??? !!!

És persze mindez a zOrbán maffiaállamban!!!
Vagy tévednék ?
Önök hogy emlékeznek ?

Azokban az időben vajon hány  Fideszes vagy KDMP-és potentát lett (többszörös) milliárdos ???
Kik is voltak akkor, úgymond, "JÓKOR, JÓ HELYEN" ???
Kik voltak akik megszerezték az MGTSZ-ek vagyonát földjét,
Legnagyobb dicsőségére a foxi-maxi egyetemen tanultaknak, és a "párttagkönyv"-nek ???
Mint a gyermekmondókában: volt egy dongó, meg egy légy, Tovább is van, mondjam még ?
Volt egy dongó, meg egy légy, Tovább is van, mondjam még ???
,,Könnyebb bárkit becsapni mint arról meggyőzni hogy becsapták".

Hogy mi lett az így megszüntetett (privatizált) üzemek-gyárak munkanélkülivé vált munkavállalóknak és családtagjaiknak a sorsa, az a pártállami utódokat és a liberális zsákmányszerzőket nem érdekelte.
Sok százezer munkahely szűnt meg, szinte egyik évről a másikra.
A ténylegesen munkahely nélkülivé vált emberekkel és a közvetlen hozzátartozóijaikkal - családtagjaikkal együtt igen rövid idő alatt több millió embernek a mindennapi megélhetése vált bizonytalanná.
Csak emlékeztetőül: a magyar gyógyszeripar (Richterék) már elég régen kifejlesztettek egy világszabadalom által is védett gyógyszert, ami napjainkban is forgalomban van, még talán a háziorvos is felírhatja.
A neve: CAVINTINTON
Akik ezekre a tényekre nem emlékeznek, azoknak meleg szeretettel ajánlom.
Jó "agyfényesítő" !!!
2010-re a szoc-lib kormány mély szegénységbe döntötte a magyar népet, államot, önkormányzatokat, állami intézményeket.
„Az a nép, amely szélhámosokat, tolvajokat, hazugokat, árulókat választ meg, az nem áldozat!! Hanem, CINKOS!!”
(George Orwell)

1990-ben a pártállam megbukott mindenféle értelemben. De a pártállami utódoktól és a liberálisoktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt.  
Az a baj a pártállami utódokkal és a liberálisokkal, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből.  

A pártállami utódok és a liberálisok  olyan emberek, aki elégedetlen, irigy és tele van gyűlölködéssel. Mindenkit gyűlöl, aki nem úgy gondolkodik, mint ő… Aki csak rest, és ezért elégedetlen. Aki tehetségtelen, és ezért irigy… Aki nem akar egyebet, mint munka nélkül hozzájutni valamihez, osztozkodni a másén. És gyilkosságokkal csinál helyet magának a világban. Mindegy, hogy minek nevezi magát. Mindegy, hogy milyen jelszó nevében fosztogat, és milyen zászló alatt vonul fel az utcákon. Végeredményben egy és ugyanaz. Homo bestiális. Állatember.amikor

Aki bárki beáll a ,, globális  birodalom" szolgálatában. A mocsok, a gátlástalanság, a harácsolás és a haza árulása soha ki nem vesző tulajdonsága a magyar pártállami utódoknak és a liberálisoknak.  Ez most a XXI-sz ban sincs másképp és nem lesz másként a jövőben sem. A fenti tulajdonságok nemzedékről nemezedére szállnak. Nem lesz olyan, hogyha majd kihal az utolsó Kádár-nemzedék is, akkor majd jönnek az új, tisztességes és fiatal pártállami utódok és a liberálisok. Mert ez nem lehet. Ez nem történhet meg,

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A Kalergi-terv és a globális elit

Témanyitás  donkihote on Kedd Júl. 24, 2018 6:06 pm

A Kalergi-terv és a globális elit
- Az európai nemzetek kezdenek már magukhoz térni – egyre több országban kerülnek kormányra a nemzeti szuverenitást védő és migrációellenes pártok –, ám a globális körök hatalmas forrásokat áldoznak a közvélemény meggyőzésére, „érzékenyítésére”, a migránsmentő civil szervezetek finanszírozására, a politikusok és kormányok befolyásolására.
De vajon miért teszik ezt? Miért akarják a globális és brüsszeli elitkörök mindenáron kiforgatni a sarkaiból Európát? Milyen terv, célkitűzés, filozófia húzódik meg emögött?
Erre válaszul újra és újra felbukkan Richard von Coudenhove-Kalergi (1894–1972) neve, akinek apja egy osztrák–magyar diplomata, anyja pedig egy szamurájcsalád leszármazottja volt.
Kalergi az a személy, aki 1923-ban megindította a Nemzetközi Páneurópa Uniót, 1925-ben pedig Praktischer Idealismus címmel könyvet írt arról, hogyan képzeli el Európa hosszú távú jövőjét. Céljai kísértetiesen hasonlítanak azokra a törekvésekre, amelyek a brüsszeli elitet, és a Soros György mögött álló globális köröket jellemzik napjaink¬ban – akár az unió döntéshozó fórumain, akár az NGO-hajók tevékenységében, akár a fősodratú sajtóban és médiában.
- Az 1923-ban publikált Páneurópa című művében világosan kifejtette, hogy egy egyesült európai államot kell létrehozni, amely szupranacionális, azaz nemzetek feletti lesz.
Kiáltványában úgy fogalmaz: „A kiemelt nemzeti érzületű emberek konfliktushoz, az háborúhoz, az pedig káoszhoz vezetnek.” Vagyis a nemzeti érzés káros, elvetendő, ehelyett kell létrehozni a szuperföderális rendszert, amelyet mai szavakkal Európai Egyesült Államoknak nevezhetünk, és ez része lesz egy átfogó, új világrendnek, amelyben a népek egyesülnek és feloldódnak. Különös hangsúlyt helyez arra, hogy a jövő Európáját nem az őshonos népek birtokolják majd, hanem egy kevert fajú, „fajta alatti” embertípus, amely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Ennek érdekében Európa né¬peit színes népekkel – ázsiaiakkal, afrikaiakkal – kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli, gyökértelen sokaság, amelyet a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tud uralni. Ez az új embertípus egy eur¬ázsiai-negroid keverék lesz.
- Tervei megvalósításának első lépéseként az európai nemzetek önrendelkezési jogától való megfosztását hirdette; ezt követné a nemzeti közösségek megszüntetése a tömeges bevándorlás (!) és az etnikai szeparatista mozgalmak által. Kalergi igen nagy befolyásra tett szert a 20-as évektől kezdve, mozgalmához pedig meghatározó európai politikusok csatlakoztak. Mindennek hátterében az áll, hogy Kalergi megörökölte nemesi származású, diplomata édesapja kiváló politikai kapcsolatait, fontos közéleti személyiségek tárgyaltak és egyeztettek vele. Talán az sem mellékes, hogy már egyetemista korában csatlakozott a Humanitas nevű bécsi szabadkőműves páholyhoz.
Kalergi eszméihez rövidesen olyan neves politikusok kapcsolódnak, mint a cseh Masarik és Benes (utóbbi szabadkőműves). Max Warburg bankár 60 ezer márkával támogatta a mozgalom indulását. Később bekapcsolódtak jelentős francia politikusok is: Leon Blum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi (utóbbi nevét gyakran halljuk az unió alapító között). A háború végeztével Kalergi megnyerte magának Winston Churchill (!) és a B’nai B’rith nevű zsidó érdekvédő szervezet támogatását. Churchill híres, 1946-os zürichi beszéde is az ő szellemiségét tükrözte vissza, amelyben a brit politikus egy „egyesült Európa” létrehozására tett javaslatot.
- Komoly lobbimunka eredményeként a Kalergi- és Churchill-féle tervet elfogadta az Egyesült Államok kormánya is, és a CIA hozzákezdett a terv megvalósításához, de legalábbis elősegítéséhez. A páneurópa-mozgalomból kinövő Páneurópai Unió tagjai között volt egyébként Thomas Mann, Charles de Gaulle, Konrad Adenauer, Franz Josef Strauss, Bruno Kreisky, Georges Pompidou. Kalergi 1973-as halála után Habsburg Ottó lett a mozgalom tiszteletbeli elnöke. Kalergi emellett 1947-ben kezdeményezte az Európai Parlamenti Unió létrehozatalát is. Kalergi elsőként kapta meg életművéért a Nagy Károly-díjat, amelyet Aachen városa adományoz azóta is azoknak, akik az euró¬pai egységért tevékenykednek.
- Nézzük ezek után, milyen célokat tűz ki maga elé a brüsszeli elit, Merkel és Macron, a hozzájuk kapcsolódó nyugat-európai balliberális politikusok, Juncker, Timmermans és a többiek, valamint a globális elit. Bevallott és vállalt céljuk a csúcsföderális Európai Egyesült Államok megteremtése, az unión belül a döntéshozatal központosítása, a gazdasági, pénzügyi, adózási, társadalmi stb. ügyek uniós szinten való irányítása – vagyis a tagállami, nemzeti szuverenitás teljes háttérbe szorítása.
- Céljuk a migráció megszervezése, amely életbevágóan fontos Európának, az illegális migráció legálissá tétele és ezzel a menekültek és a gazdasági bevándorlók összekeverése, a migráció emberi joggá avanzsálása (lásd az ENSZ erre irányuló, Soros emberei által irányított erőszakos nyomulását). Bevallott céljuk ezenkívül a kultúrák, a vallások összekeveredése, a multikulturalizmus, a migránsok integrálása, amely lényegében véve már a fajok keveredésének előszobája. (Azt is hozzá kell tenni, hogy a szabadkőművesség ritka megnyilvánulásai is tartalmukban hasonló szelleműek.)
- A gróf halála után díjat alapítottak a nevével. A Coudenhove-Kalergi Európa-díjat azok kapják, akik a névadó szellemében ténykednek egy nemzetek feletti, szupranacionális európai egységért. Ezt a díjat megkapta már Van Rompuy, az Európai Tanács volt elnöke (ízig-vérig föderalista), illetve 2010-ben nem más, mint Angela Merkel.
- Egyébként teljesen mindegy: Kalergivel vagy Kalergi nélkül, Kalergi-díjjal vagy anélkül, a lényeg az, hogy Európát meg kell menteni egy végtelenül káros és veszélyes koncepció érvényre jutásától.
Fricz Tamás politológus

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Egy pár gondolat az oktatásról.

Témanyitás  erdeklodolakos on Kedd Júl. 31, 2018 5:57 pm

Egy pár gondolat  az oktatásról.  
Egy nemzet felemelkedéséhez, esetleg lesüllyedéséhez az oktatáson keresztül vezet az út
2010-es választás után a kormány szembesült a liberális oktatás politika csődjével.
Először is újra cseng a régi lemez!
Az  ellenzék szeretné ha az oktatás területén megmaradna a teljes anarchia amit 2010-re tökélyre vittek .  2018-at írunk de még mindig van jócskán javítani való.
Az ellenzék azt szeretné ha sok tankönyv lenne a piacon.
Így megmaradna, hogy más más tankönyv, máshogy tanít!
Viszont a diákok egy féleképpen tesznek vizsgát, ezért rendkívül hatékony az egységes tankönyv, ami ingyenes is 1-9 osztályig.
Az oktatás problémája amit csak részben sikerült 2018-ra megoldani,  a következőkben látom.
Először nézzük az emberi oldalát.
Nem lehet elkülöníteni azokat a gyerekeket, akik zavarják az órát, nem is szankcionálhatja a tanár,
zavarják társaikat ez így nincs semmi rendben, az ilyen iskolákban sok az erőszak agresszivitás.
Sok pedagógusnak már csak a neve az, nem tanít, nem gondozza a gyermeket.
Ha egy osztály 70% egyes dolgozatot ír ott a tanár végzett rossz munkát.
Őrültség büntetni egy gyermeket egyessel, mert mondjuk a szülő nem vett meg neki valamit.
Nézzük a szakmai oldalát.
Valóban a gyerekek borzalmasan túlterheltek.
Viszont nem a mindennapi testnevelés óra, és az erkölcstan a gond.
Hanem a fölösleges anyag.
Miért kell egy általános iskolai anyagba bele venni a Sinus, kosinus, tangens kotangenst?
Életembe ezeket általában nem kell használni, ezeket bizony szakirányhoz kellene kötni.
Miért kell amerikai, és más országok történelmét, földrajzát rengeteg óraszámban oktatni?
De irodalomban és egyéb tantárgyakban is sok a fölösleges anyag.
Általános iskolában a hasznos tudást kell erőltetni, általános ismeretet, és kel hagyni plusz órakeretet nehezebb anyagok megfelelő elsajátítására.
Aztán szakirányú képzésnél, a megfelelő plusz tudást megadni.
Szakmai képzésnél valóban a szakmát elsajátítani, nem újra a humánt oktatni, hanem céltudatos szakképzés. Felsőoktatásba aki eljut, ott lehet tágabb ismeretet adni.
Aki nem fogékony komolyabb ismeretek elsajátítására azt kár erőltetni.
Komolyabb képességű gyerekekkel egyfajta 8 osztályos gimnáziumban lehet kiemeltebb oktatást végezni, negyedik osztálytól, de akkor legyen oda való.
A többi diáknak pedig adjunk hasznos tudást, de úgy hogy ne égjenek ki. 2018-ra sikerült az iskolákat taneszközöket felújítani a pedagógusok és a kiszolgáló személyek fizetésén jelentősen javítani.
Sajnos még mindig vannak a pedagógusok közt sokan akik a liberélis oktatáshoz ragaszkodnak.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 174
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  zsuzsa on Kedd Szept. 11, 2018 10:50 pm

A történelem ismétli önmagát
Az 1800-as években Széchenyi Istvánt sok ilyen és hasonló támadások érték a Téglás Ferencek részéről. (Téglások mindig voltak, vannak és lesznek)
Mint napjainkban Orbán Viktort, a globális hatalom és annak az EU-helytartója és azok kiszolgálói részéről.
Miért is voltak, vannak és lesznek ezek a támadások?
A támadók egy része nem értette meg Széchenyit.
A másik fele azért támadta mert nekik ezt adták házi feladatul.
Az utókor ugyan helyére tette ezt a dolgot
Csakhogy a történelem ismétli önmagát.
Napjainkban is nagy az ellentét a politika csinálók, a politika követők, és a parancsra várók (vazallusok) közt.

Orbán Viktor az az államférfi, aki nemcsak saját hazáját, de Európát is meg akarja védeni a globális hatalom, annak EU-s helytartója és hű vazzalussai őrült terveitől,
Mind több országban , Amerikában is a magyar kormányfőt nagy történelmi személyiségekhez hasonlították. hasonlítják.
Az emberi létezés és a történelem tele van idealizált hősökkel és mítoszokkal. Nagy Sándor, Napóleon – és még sokan mások – hatalmas lábnyomot hagytak a történelemben – ma hasonló a helyzet Európa „délkeleti sarkában”, ahol a magyarok felvették a küzdelmet a mainstream (globális) európai politikával szemben.
Nem árt felidézi Orbán Viktor eddigi politikai pályafutását és életének meghatározó mozzanatait, amilyen a kommunizmus szétverése is volt 1989-ben. Orbán álláspontja szerint Magyarország soha sem hagyta cserben a Nyugatot, együttműködik a NATO-val, bírálói mégis azt mondják, hogy Magyarország eltávolodott a nyugat-európai értékektől, Orbán pedig „diktátor” lett.
Orbán tagadhatatlan érdeme, hogy egyedüliként és elsőként szembe mert szállni a globális háttérhatalom EU helytartójának és azok követőivel, akik tárt karokkal fogadták a muzulmán hódító, bevándorlókat Európában.
Az EU- s globális hatalom helytartójával és azok csatlósaival szemben Orbán Viktornak és a magyaroknak világos, hogy a tömeges bevándorlás semmi jót nem jelent Magyarország és Európa számára.
A bevándorlók érkezésével ugyanis csak a társadalmi és etnikai feszültségek, terror veszély, valamint a szegénység nő.
Ennek egyik oka az lehet, hogy sem Magyarország, sem Orbán Viktor nem vesztette el történelmi memóriáját.
Nem árt emlékezni a török, osztrákok és kommunista megszállásra.
Az átlag nyugat-európai polgárnak fogalma sincs azokról a küzdelmekről, amelyeken Magyarország mellett a kelet európai és a balkáni államok is átmentek.
Orbán határozottan visszautasította a multikulturalizmust, ezzel párhuzamosan pedig a soviniszta nacionalizmust is; a magyar miniszterelnököt az „egészséges realizmus” vezeti kormányzásában.
Orbán Viktor egy nagy remény, aki nemcsak a visegrádi országokat és Kelet-Európát egyesítheti, hanem reményt adhat az ellenzéki mozgalmaknak szerte Európában és Észak-Amerikában is.
Orbán ellenállása a brüsszeli elittel szemben pedig nem hiábavaló.
Orbán Viktor egy „európai hazafi”, akit végül a történelem tehet naggyá mint „Viktor, a Nagy!”
A magyar miniszterelnök ugyanis egy új és jobb Európa szilárd alapját jelentheti a jövőben. ( Forrás: F.A.)

https://www.facebook.com/FideszHU/photos/a.10150098801139307/10157685621384307/?type=3&theater&ifg=1

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  erdeklodolakos on Vas. Dec. 09, 2018 10:37 pm

Az 1990-es békés rendszerváltás
és a 2022-es Muzulmán gyarmatosítás ára.
Az emberek a domináns egyedeket követik akár az életük árán is.
Márpedig az eberek egy része 2018-ban is a pártállami embereket és azok utódját fogadja el domináns egyednek.
Egyesek szerint mindezt meg lehetett volna előzni, ha a pártállami domináns egyedekel a rendszerváltáskor a természet rendje szerint lett volna eljárva.
Bíróság elé lettek volna állítva börtönbe zárni megalázni , vagyonát elkobozni, a leszármazottaikat egy emberöltőre eltiltani a politikától, gazdaságtól és az ifjúság tanításától.
Hogy ezt 1990-ben nem tettük meg, ennek az árát
nyögjük most és még soká,
Mivel ugyanazok és utódaik akarnak most is dominánsok lenni a társadalmat irányítani.
1990-után mikor ezt Antal Józsefen ezt számon akarták kérni akkor a következőt mondta:
,,Tetszettek volna forradalmat csinálni"
(Antal József)
Igen az élővilágba ha domináns egyed váltás van akkor az új domináns egyed vagy megöli vagy elűzi, alázatra kényszeríti a régi domináns egyedet és annak csapatát.
Volt példa a magyar nép előtt hisz 1945-után a kommunisták is ezt tették.
1990-ben nem volt domináns egyed váltás.
.
A mai napig nagyon sok ember a pártállami embereket és azok utódait tartja domináns egyednek.
Sőt nagyon sok ember a globális hatalom EU-s helytartóját tekinti domináns egyednek.
Minden bizonnyal a muzulmánok a természet törvénye szerint járnak el az Európai fehér emberrel .
Hisz ez már látható annak aki odafigyel.
Mert a természet rendje ezt követeli.
A természet törvénye most 2018-ban is ugyanaz mint az élet kezdete óta.
Teljesen mindegy hogy most vagy több száz évvel korábbi időt vizsgálunk.
A gyarmatosító miután elfoglalja a leigázandó nép életerét,
bármilyen áron átveszi a DOMINANCIÁT ami azt jelenti hogy az őslakosságnak alárendelt szerepet adnak.
Az őslakókat a javaiktól megfosztják.
A gyarmatosítók a génjeiket átörökítik.
Aki szembeszegül azt megölik.
Ez a természet törvénye.
Az Európai de a világ minden nemzete ezt tette teszi a mai napig
Ezt megakadályozni csak úgy lehet ha a gyarmatosítót nem engedjük az országunkba.
Az bizony előfordulhat hogy a betolakodókat fegyveres harccal tudjuk megállítani.
Amelyik közösség a harcot nem vállalja az a szolgaságot elfogadja.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 174
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.