Agódás a nemzetért.

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Agódás a nemzetért.

Témanyitás  fulopbela on Hétf. Júl. 25, 2011 11:17 pm

20 évvel a rendszerváltás után olyan politikai erők aggódnak a nemzetért, akik a nemzet tönkretevésében vezér szerepet játszottak. Bizonyára bíznak a nemzet ,,amnéziájában" őhozzájuk csatlakoznak olyan újonnan felkent szereplők akik a 20 év alatt meg sem szólaltak. Most amikor az ország kilábalás alagútjának végén kezd felsejleni a fény, a huhogók, vészmadarak táborának a legádázabb harcosai. De vajon kinek a szolgálatában? Ezek a módszerek mezőkovácsházán is alkalmazva volt. 2002-2006-közt akik a várost tönkretették, tönkretevést szótlanul szemlélték, 2006-2010-közt meggyőzték a szavazókat hogy Ők tudják a várost felvirágoztatni. persze az élet nagy úr, kevés bizonygatni a választót megtéveszteni, hogy én mennyire alkalmas vagyok nem árt ha azt be is bizonyítom. A bizonyításnak még csirái sem látszanak.

fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  donkihote on Hétf. Aug. 15, 2011 2:10 am

Bizony nemcsak az a lényeg mit írnak az is nagyon fontos ki írta. Most tanúi lehetünk egy jól összehangolt támadásnak a kormány ellen. Az írás amelyet a jobbik és az MSZP-is édes gyermekeként ápol híresztel, tanú jelét adja hogy végeredményben az MSZP, mind a JOBBIK ugyanazt az érdekközösséget szolgálja.

Annak a társaságnak szolgálói akik nem kevesebbet tűztek ki maguk elé, mint:,,A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, saját társaságuk tulajdonlásban tartandó. A szolgáltatás ellenértékének mértékét állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság a rabszolgasorsban tartás eszköze".

Ennek jegyében adta el Veres János pénzügyminiszter annak idején egyetlen éjszaka óriási mennyiségű állami tulajdonú Mol-részvényt értékesített a londoni tőzsdén. Mennyiért is? 6500 forint/darabért! Ezt a részvénycsomagot vásárolta vissza a Magyar állam (teljes titokban mielőtt még ez a csomag is nem a gobál gazdi érdekeltségében landol), 22400 forintért. Ezzel a Magyar kormánynak sikerült vissza állítani a döntő befolyását a Mol-ban. A pénzügyi hátérhatalom teljes bosszúságára. Bizony ha a Mol menedzsmentje nem akadályozza meg (jogi csűr csavarokkal)a részvény csomag tulajdonosát a részvény nagyságához járó befolyás gyakorlásában a Szurget Nyestétől ezeket a részvény paketteket nem tudtuk volna visszavásárolni még sokkal magasabb árért sem. Ezért mind a JOBBIK, mind az MSZP egyirányú összehangolt támadást intéz a kormány ellen hogy ,,ezzel a művelettel óriási pénzügyi vesztességet szenvedett el az ország". Mivel a mol részvények mai tőzsdei ára 16500. Persze az átlag ember tudja hogy ez az ami féligazság, hisz a mol részvényeket az Állam nem értékesíti, így vesztesség nem keletkezett. A Magyar államnak ezek a részvények nem a tőzsdei árfolyamot érik mivel ezzel a részvénycsomaggal az Állam döntő befolyást tud gyakorolni a MOL-ra, amit pénzben nem lehet kifejezni. Igen ez az a pont ahol elválik a nemzeti gondolkodás a nemzet ellenes gondolkodástól. Bizony a kormány részéről az csak egy szép álom hogy a Villamos és egyéb(szoc-lib kormányok által ) értékesített közművekben döntő befolyást szerezzen.

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  erzsebet on Pént. Szept. 23, 2011 1:07 am

Igen, beteg a magyar nemzet de most nem a klasszikus betegség tünetei uralkodnak el a nemzetünkön (tífusz TBC)betegség. Hiszen ezek a mai kórhoz képest enyhe náthának tűnhetnek a kór, amelynek neve: nemzeti skizofrénia.
Ismérvei: a feledékenység, a kommunisták és kommunista érzelműek hatalomban hagyása, újbóli beválasztása a hazudozás és a mellébeszélés állami szintre emelése, a múlt szándékos megsemmisítése, a családok további rombolása…
Most, hogy nemzeti kormánya van Magyarországnak, egyre szembetűnőbbek ezek a lokálisnak tűnő, de sajnos általános és végzetesnek látszó tünetek. Nem állnak a ,,baloldal" által jól megdolgozott agyú elvtársak a nemzeti ügyek mellé, hanem állandó,rémhírterjesztés, pesszimizmus, gyűlölködés, az emberek megosztásán munkálkodnak. Vagyis folytatódik a 60-éves beidegződés. A nemzeti kormánynak bármilyen jó szándékai és elképzelései lehetnek, ezzel a mai magyar társadalommal, ezeknél a megdolgozott embereknél semmit nem lehet elérni. Ugyanis a magyar ember a választásokat nem demokratikus intézményként, saját ügyeibe való beleszólásként értelmezi, hanem egyfajta felelősség átruházásnak, pilátusi kézöblítésnek tartja. Ha pedig bármilyen baj van az országban, akkor az általa választottakat mocskolja, vádaskodik, de azt is csak otthon, vagy a kocsmában de leginkább anonimitásba süllyedve. De eszébe sem jut feltenni a kérdést: Vajon én mit teszek a probléma megoldásáért? Nehogy valaki meghallja, és még baja legyen belőle. Inkább a hazug pártállami káderekre bízza sorsát pedig jól tudja hogy azok csak a kenyéradói óhaját lesi szolgai módon. Az önkormányzati választások nálunk, Mezőkovácsházán, érdekes jeleit mutatták e betegségnek. Az MSZP-t istenítő egyedek és általuk tévedésben tartottak polgárok, ,,Független" személyt választottak meg polgármesternek, s mentették be őket a hatalomba akkor, amikor az ország 95 százalékban a jobboldalra, a mai kormánypárt által támogatottakra adta le voksát. A kormányt lehet szidni, de semmi értelme, hiszen sokkal lejjebb aknázzák alá a kormánydöntéseket. Például önkormányzati szinten.
Mi is mondatja velem ezeket a keserű, de igaz szavakat? Több dolog egyszerre.
Ilyen helyi viszonylatban A törvények által biztosított lehetőségek elszabotálása (Szociális földprogram beindítása, képviselők fizetésének mérséklése, fő állású alpolgármesterek megszüntetése, közpénzek felelőtlen kezelése stb.) De nem! Ők nem, a helyi vezetés azt sugallja hogy mindent a kormánytól kell várni!
A magyar ugyanis csak akkor tart össze, ha nagy dráma van. Akkor nem, amikor választás van, amikor dönteni lehetne.
Ki hagyta nyolc évig rabolni azt a társaságot?
Ki helyteleníti ma a válság miatt a magyar nemzeti kormány által a multikra bankokra kiszabott adókat, Lakás hitelesek terhének az enyhítését. Bizony az MSZP.
Érdemel-e mást, mint szocialista ,,Független" polgármestert ez a város? Nem! Mert Ady óta sem jött rá a városunk, hogy ennek a generációnak csak Mohács való, (pedig elég látványos ,,Mohácsot" kapott a városunk 2002-2006-közt) mert akkor még ezek után sem tud együtt gondolkodni, és együtt lépni. Hiszen jobb a „sült galambra” várakozni, mint megfogni egy „galambot” és megsütni azt. S ezért tehetnek meg bármit a lakossággal, azok, akik idejuttatták. Talán ezért bukik meg majd a kormány is. Mert a kormánynak legfőbb támogatója – lenne – a társadalom. De nem az. A társadalom önmaga ellensége, önző és vaknak tetteti magát. Pedig nagyon is élesen lát… azaz, élesen látja a saját érdekeit. A nemzeti és a társadalmi érdek cseppet sem érdekli.
Kár ide nemzeti polgármester. Ennek a városnak most is Turcsány Zsolt és hasonmásai kellettek, hát megkapták! Megoldás azonban lett volna. Noha nem komplikált megállapítani a felelősséget. De Mezőkovácsházán csak a piti kisember ,,bűneit" merik emlegetni. Mert a lakosság egy része legjobb esetben amnéziában szenved vagy nincs önálló gondolata ezért nem ,,bünteti" az igazi bűnösöket.
A társadalomnak 500 éve nincs önálló gondolata. Ezért bátorkodnak ilyen Kertész Ákos féle ,,hazaárulók" (igaz egy internacionalistának nincs konkrét hazája) azt írni az újságokban hogy a magyar nép, egy genetikai selejt, szolgaságra született a nemzet (GOJ) Egy moslékot zabáló népként tünteti fel a Magyarságot. Kultúra, szeretet, érzés és önbecsülés nélkül. (A kultúra igény a valóságsóig terjed) Egyik lábával a pusztulás határán. Miközben veri a mellét büszke mivoltában, sosem-volt büszke történelmére hivatkozva. Mert ma ez Magyarország. Félszeg, de a kómában is még büszke, mellét verdeső kirabolt koldus, rothadó lábbal, betegen, esttáp és Isten nélkül… és ez is marad… amíg él… amíg hagyják élni! Ám, már nem élhet sokáig! Öngyilkos lesz… vagy lett már… ki tudja! Hiszen szó nélkül tűrte 2010-ig, hogy Nyugaton és Keleten egyaránt kiröhögjék, vádolják és rágalmazzák új urai. És amikor a nemzeti kormány megpróbálja 2010-után védeni a legyalázott nemzetet akkor egységesen nem áll a nemzet, a kormány mellé. A Der Spiegel pedig aljas módon fasisztázz, rasszistáz, s Budapestet a nácizmus melegágyának titulálja, Konrád György eligazítása alapján. Ama Konrád György mondatja ezt a Der Spiegellel, akit egy alföldi magyar keresztény család mentett meg a ,,tábori" élet szépségeitől.
,,Hát miért ne szidjam, ócsároljam ezt a tehetetlen és ostoba, önfelszámoló és aljasul buta társadalmat?"(Konrád György)

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  peter on Szer. Nov. 16, 2011 5:56 am

Az államadósság legyőzheti Orbánt – írja a volt kormányfő új Facebook-bejegyzésében. De tudatja az ország lakkosságával hogy ő most már tudja a tutit. Ezért készül a 2014-es választásra mint egyedüli miniszterelnöki esélyesként.
Hogy megvilágosodott, amióta nem miniszterelnök! Addig mire is volt képes? Az őszödi beszéd elmondására, amelyben beismerte, hogy évek óta nem csináltak semmit. Akkor miért is vette fel a havi egymilliós fizetést? Pedig csináltak, mint ahogy az Budai Gyula kormánybiztos naponta szemünk elé tárja. Aztán jött a 2006 őszi rendőrattak. Most pedig a Demokratikus Koalíció (DK) börtöntagozatának a megalakítása. Mert a legjobb elvtársak már ott vannak a többi pedig oda készül.
Az országot úgy eladósította, hogy nincs utód, aki képes lenne rendbe tenni!
A szocialista kommunisták a nyakukban a hatalomra és a nemzeti javakra talán még nála is éhesebb liberálisokkal óriási károkat okoztak. Miattuk (is) lettünk ikerdeficitesek: erkölcsi és anyagi válságban senyvedünk.
Gyurcsány Ferencnek egy dolga kellett volna, hogy legyen, amikor a hatalomból kikerült: visszatenni a lopott holmit a nemzet asztalára, és elsunnyogni! Természetesen a tettestársakkal együtt.

Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)

peter

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Ázsia, Amerika, Európa és az IMF

Témanyitás  kisistvan on Pént. Jan. 06, 2012 10:39 pm

Ázsiai országnak az IMF-fel tele van a hócipőjük. A szóban forgó államok gazdasági sikereiket nem kis részben annak köszönhetik, hogy egy ideje nagy ívben elkerülik az IMF elnevezésű bűnszövetkezetet.
Kelet- és Dél-Ázsia országait sújtó 1997-98-as gazdasági válság. Amikor az IMF „jó és segítő szándékú tanácsai” ellenére (esetleg éppen azok miatt) kitört a pénzügyi válság Kelet- és Dél-Ázsiában, a térség kormányaival elhitették : nincs más lehetőség a számukra, mint hogy az IMF-hez forduljanak „segítségért”.
A 80-as és a 90-es években ugyanis az IMF-es maffiózók bőszen adták a „tanácsaikat” a térség kormányai számára. Az általános felfogás akkoriban a régióban az volt, hogy ugyan kellemetlen követelésekkel állnak elő az IMF részéről, de nincs mit tenni, a „realitásokat”, meg a „gazdaság törvényszerűségeit” tekintetbe kell venni, és azt kell cselekedni, amit a Nemzetközi Valutaalap parancsol. Annál is inkább, mivel az IMF ül a pénzeszsákokon.
Több állam vezetése is elkövette ekkor azt a hibát, hogy egyezményt kötött a pénzügyi bűnszövetkezettel: Thaiföld 1997 augusztusában, Indonézia 1997 novemberében, majd 1998 augusztusában, Dél-Korea 1997 decemberében, miután Soros GYörgy pénzügyi műveleteket végzett Dél-Koreában a tőzsde krach bekövetkezett ezután írta alá a hitelnyújtásról szóló megállapodást az IMF-fel. Az eleve uzsorakamattal terhelt kölcsönökért cserébe az IMF-maffia súlyos feltételeket diktált (mint ahogy most Európában). Néhány év elteltével a térség kormányai azonban rádöbbentek: a kötelezően előírt megszorítások csak elmélyítették a bajokat. Ezért mindenütt elkezdődött az IMF-hez fűződő kapcsolatok lazítása. (Ami annál is könnyebben megtörténhetett, mert az ottani politikai-gazdasági elitekben sokkal kevesebb a hazája ellen dolgozó áruló,(kollaboráns) mint például idehaza.). A térség államainak közvéleménye pedig immár egyértelműen gyűlölettel fordult a nemzetközi pénzügyi maffia irányába. Ezen okulva megtiltották a csatlós országokban hogy egyáltalán említést tegyenek a ,,pénzügyi hazalomról". Kelet- és Dél-Ázsiában egyre inkább teret nyert az a vélemény, hogy az IMF teljes mértékben tévesen ítéli meg a gazdasági gondok okait, és ezért a terápia is elhibázott. Voltak viszont olyanok is, akik szerint szó sem volt „tévedésről”, mivel a nemzetközi pénzoligarchia valójában teljesen tudatosan akarta adósság-rabszolgaságba (gyarmati sorba) hajszolni a térség ügyes és szorgalmas népeit. Az ellenállás az IMF-fel szemben oly erőteljes volt, hogy végül az idehaza pénzügyi körökben istenített Valutaalap kénytelen-kelletlen beismerte: valóban súlyos hibákat vétett, amikor a pénzügyi válság leküzdése érdekében nyújtott hitelek fejében téves elképzeléseken alapuló követeléseket fogalmazott meg a régió kormányaival szemben.
A nyugati pénzügyi oligarchia újabb pénzügyi válságot gerjesztett 2008-2009-ben, a kelet-és dél ázsiai országok egyike sem kívánt az IMF-től hitelért és újabb „jó tanácsokért” kuncsorogni. Hanem a belső forrásaikra támaszkodva próbálták megoldani a problémákat. Ez az IMF-nek nagyon nem tetszik ezért Soros György és cinborai egyenként próbálják megpuhítani az Ázsiai országokat. Ha pedig a térség államaihoz (a Délkelet-Ázsiai Együttműködés Szervezete, vagyis az ASEAN tagországai és Kína, Japán és Dél-Korea) csatlakozik India, Ausztrália és Új-Zéland, akkor együttesen már komoly erőt képviselnének. Más kérdés természetesen, hogy az egységes ázsiai fellépés egyelőre várat magára. Európában ilyen szerveződésnek még csírái sem látszanak, csupán Magyarország próbál ,,kuruckodni". A kelet- és délkelet-ázsiai államoknak az IMF-fel szembeni elégedetlensége fejeződik ki abban, hogy egyre erősödik a térség államai közötti gazdasági együttműködés. Az ASEAN-tagállamok, valamint Kína, Japán és Dél-Korea képviselői 2000-ben a thaiföldi Chiang Mai-ban elhatározták, hogy egy olyan intézményrendszert állítanak fel, melynek legfőbb feladata az ázsiai országok elleni spekulációs támadások elhárítása és a pénzügyi stabilitás megteremtése a térségben. A cél az, hogy egyetlen állam se álljon egyedül, magára hagyatva a viharban, amikor a cionista pénzoligarchia támadást intéz ellene. Az eredmény: Dél-és-Kelet Ázsia országait sokkal kevésbé érintette az úgynevezett gazdasági válság, mint azokat a térségeket, amelyeket az IMF tart az uralma alatt. Nem kellene-e hasonló pénzügyi intézményeket felállítani, azoknak a kisebb európai államoknak, amelyeket súlyos gazdasági válságba sodortak az IMF „tanácsai”? Bizony ez a kérdés még süket fülekre talál. Itt az IMF sokkal jobb ,,kollaboráns" hálózatot épített ki és az IMF mindég időben ,,közbe tud avatkozni".

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  Bakos István on Kedd Jan. 10, 2012 5:49 am

Átolvastam a témáról alkotott véleményeket mely Magyar érdekeknek megfelelően fogalmazódtak és teljesen helytállónak vélem.
Ha valaki tisztába akar lenni, hogy mi is történik a világba és ezt kik gerjesztik, mi a szándékuk, tudnia kell hogy a háttérhatalom hogyan működik. Több kiváló szakember mondja el a tényeket és nevezi meg azokat akik felelősek a mai történésekért. Több linket teszek fel. Érdemes megnézni, vagy elolvasni.
Magyarországon sem véletlen történnek ezek az események. Itt jó talajra talált a globális világhatalom. Ennyi hazaárulóval egyetlen nemzet sem dicsekedhet, mint mi. Sajnos túl jó munkát végeztek és a stratégiailag fontos területeket uralnak Khon Béla utódai. Ami a Nemzet tragédiája, hogy Kádár népe lettünk. Hazugságon alapult az életünk minden területe, hisz hazug tőből, hazugság nőhet. Sok ember számára a becsület ismeretlen szó. Biznisz lett a világon minden. A Hazaszeretet, emberi helytállás, tisztesség szavak kimentek a divatból.


Meg kell ismerni a valóságot, hisz olyan emberek élnek közöttünk akik a saját érdekükbe és a rendszerük érdekébe nem átallanak akkora baromságot leírni, hogy a Szabadkőműves páholyok baráti társaságok és a jót szolgálják. Ekkorát senki nem téved. Ez már tényleg a félrevezetés legaljasabb módszere. Az aki Soros Györgyöt jóságos manónak írja az a csapat tagja. Dr. Turcsán Judit ismereteibe a jóságos manó szerepel.
Több országba a lábát nem teheti az aljas manipulációi miatt. Nálunk a bérencek nagyon szeretik a gazdit.
A mi Hazánkba a két szemben álló oldal nem más, mint a nemzetért tenni akaró és a nemzetet kiárúsító a globális pénzhatalmat kiszolgáló társaság.
A dolgok természetéből adódóan nem nehéz kitalálni, kinek van szüksége a hazudozásra és az ármánykodásra.

Kik is a Világ valódi irányító urai és mit akarnak?

http://vimeo.com/19999813
https://www.youtube.com/watch?v=wX82CEEmzko&honnan=Nemzeti_Hirhalo

Dr. Drábik János bemutatja a működő rendszerünket és a megoldásra is van javaslata.
https://www.youtube.com/watch?v=1ul4ZoeJV_s&feature=share

Dr. Bogár László Közgazdász prof. godolatai a világról és hazánkról.
https://www.youtube.com/watch?v=5Zd7ZKIJd44

A filmek alátámasszák, hogy a pénzvilág, nem az emberiség és a magyarság barátja. Rajtunk élősködő a vérünket szípolyozó társaság. Céljuk elérésének semmi nem lehet útjába.

Folyt.

Bakos István

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jan. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  Dr. Turcsán Judit on Szer. Jan. 11, 2012 9:17 pm

Bakos István!

Köszönöm, hogy Soros Györggyel egy csoportba sorolt. Annak idején - ugyanúgy, ahogy pl. Orbán Viktor - én is ösztöndíjjal (pl. Soros) tanulhattam külföldön (Spanyolrszág, Cáceres, 1995) és utazhattam tudományos konferenciákra (Egyiptom, Kairó; Kanári Szigetek, La Laguna).

ui.: nem vagyok közszereplő, ezért szeretném, ha nevemet meggondoltan használná fel írásaiban.


Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  Bakos István on Pént. Jan. 13, 2012 12:17 am

No csak, no csak,- Juditka!
De nagyon tudja most, hogy nem közszereplő. Nem érdekelte Kiskegyedet, hogy a lányaim, a családom tagjai nem voltak közszerepők? Hazugságok garmadáját árasztotta ránk Maga és a honlapján írogató baráti köre. Én csak az igazat fogom leírni Önről, Önökről.
Annyi a város számára káros dolgot tettek már, amit nem árt ismerni.
A honlapjukról lementettem, azt a sok gusztustalan hazugságot amivel vádoltak engem és a családom és visszaolvasom Önöknek. Ha Önök a hazudozásukkal, vádjaikkal nem sértettek törvényt én sem fogok az igazsággal szembesítés közben. Vagy az " Más?" ahogy egy ismerősöm szokta mondani.

Én eddig egy sort sem írtam. Sem ezen a lapon, sem az Önökén. Az álnéven firkálás az Önök művészete.
Az írások elárulják a szerzőt. Nekem nincs szükségem a palástra.

Nem fellebbeztem meg a bíróság első fokú döntését. Ebből az eljárásból annyi haszon lett, hogy túlnyomó többségébe tudom, kik voltak azok akik vállalták a hazug korteskedést a férje mellett.

Ezek az emberek a tetteikkel segítették félrevezetni a város lakosságát. Éjjel-nappal az utcát járták és terjesztették epés mocskukat. Mit gondol, hogy esett ez nekem,- a családomnak, mikor hazugságok tömegét terjesztették? A lakosság egy része el is hitte, mint az a választásból kiderült.
A segítő csapatuk már a júdáspénz örömeit élvezik túlnyomó többségébe. Remélem nem esik nehezükre, ha szembesítem őket a hazudozásukkal. Vagy ha én teszem akkor a személyiségi jogot sértek?

Írni fogok az Önök lapjára is. Ha ezen a lapon nincs cenzúrázás, részemről elvárt, hogy Önök se tegyék.
A honlapjukat látogatóknak jogukba áll ismerni a valóságot is. Nem arra a pár emberre gondolok akik 2-3 néven írnak, hogy soknak tűnjenek az egyformán látók.


Bakos István

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jan. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  Bakos István on Pént. Jan. 13, 2012 3:04 am

Csurka István írása.

Csurka István: Agresszió

>>Magyarországgal ugyanaz történt most 2011 késő őszén, mint ami 1956.
>>november 4-én, amikor a szovjet Vörös Hadsereg tankjai óriási
>>túlerővel elözönlötték és eltaposták kivívott szabadságát. Semmit nem
>>számít, hogy most nem tankokkal vonultak be és nem kelet felől, hanem
>>nyugat felől és bankműveletekkel. A világ a globalizmusban annyit
>>változott, hogy egy nemzet függetlenségét bankműveletekkel éppen úgy
>>meg lehet szüntetni, el lehet taposni, mint lánctalpakkal.
>>Mi történt és hogyan történt ami történt, kevesen tudják. Tény, hogy
>>egy gombnyomásra összehangolt támadás indult a forint, a magyar
>>államháztartás ellen, képtelen magasságba hajtották fel a forint-euró
>>viszonylatot, leminősítéssel fenyegették a magyar fizető-képességet és
>>kilátásba helyezték, hogy Magyarország sehonnan nem jut pénzhez, mert
>>a magyar államkötvények eladhatatlanokká válnak. Fenyegetett a 400
>>forintos euró árfolyam, amely minden eddigi megtakarítást,
>>adósságcsökkentést elvitt volna. Mindez az arányokat tekintve
>>semmiség. Néhány nagyobb bank, néhány megnevezhetetlen befektetői kör
>>összehangolt eladásokkal és vételekkel játszva mozgósít annyi pénzt,
>>amennyi Magyarország ellehetetlenítéséhez szükséges. Mindez
>>megtörtént. A kormánynak szembe kellett néznie az államcsőddel.
>>Mindennek politikai okai vannak. A magyar kormány Orbán Viktor
>>vezetésével és a kétharmados felhatalmazással élve alkotmányt írt,
>>megkezdte egy magyar, nemzeti érdekű politika és egy újszerű
>>együttműködésen - nem egoizmuson, hanem közösségi együttműködésen -
>>alapuló társadalom alapjainak lerakását. Elfordult a liberális
>>világrendtől, de közben minden érvényben lévő szabályt betartott,
>>óvatosan haladt, annál is inkább, mert közben az Unió soros elnöksége
>>tisztével is felruházták. Most pedig az Unió Bizottsága is
>>jóváhagyólag nézi a magyar függetlenség ellen megindított akciókat.
>>Orbán Viktor, akinek most a fejét követelik, ha szigorúan magyar
>>szempontok szerint ítélünk, mindent jól tett - már amennyire emberi
>>tettekről ezt egyáltalán elmondhatjuk - és éppen ez a bűne. A
>>globalizmus megnevezhetetlen hatalmasságai úgy gondolják, hogy a
>>mindenkori magyar kormány feje csak egy kliens lehet, egy általuk
>>odatett bábjátékos. "Orbánnak mennie kell", mondják és mondatják most
>>itthon és külföldön egybehangzóan az agresszorok, mert magyar érdeket
>>szolgáló miniszterelnök bátorkodik lenni.
>>Az ötvenhatos párhuzam abban a tekintetben is fennáll, hogy a magyar
>>kísérlet a mai világrendre nézve éppen annyira veszélyes, mint a
>>magyar forradalom és szabadságharc volt az akkori világrendre. Orbán
>>intézkedéseit más államokban is bevezették. Tetszett a bankadó és
>>mindenekelőtt az újfajta viszonyulás a liberális világrendhez. Orbán
>>ugyanakkor maga is látta, hogy kísérlete veszélyes és nem bizonyos,
>>hogy elnyeri a globalizmus urainak türelmét, de mivel úgy ítélte meg,
>>hogy a többször kivéreztetett magyarság számára a régi feltételek közt
>>maradás halálos - belevágott. A teljesen szabályosan elért kétharmados
>>győzelem is erre predesztinálta. Hajóját kikormányozta a nyílt
>>tengereke, új szövetségeseket keresett és talált is, de most
>>megtorpedózták. Hajója ugyan még nem süllyedt el, a támadt seb
>>befoldozható, de a szabad hajózás már lehetetlen.
>>A magyarság megint áldozat lett, szabadságigényének áldozata. Húsz év
>>múlva, - vagy talán még előbb - amikor a gerjesztett válságokkal
>>fegyelmező gátlástalan globalokrácia végkép megbukik és átadja a
>>helyét egy ma még ismeretlen takarékos és istenfélő világrendnek,
>>talán majd megemlékeznek róla, hogy a folyamatot a magyarok indították
>>el. Úgy, ahogy 56 után Albert Camus megemlékezett önfeláldozásunkról.
>>Orbán jól tudja, hogy a bankár, kamatszedő globalokrácia, amelynek
>>arcát Sárközi és Obama elnök rajzolta fel a minap egy maguk közt
>>maradónak vélt beszélgetésben, akármekkora hatalommal rendelkezik is
>>ma még, meg fog bukni. Új világrendnek kell jönnie, mert ez a mostani
>>az emberiség létét fenyegeti.
>>Addig azonban élve kell maradni. Ezért kezdődnek tárgyalások a
>>megtorpedózott hajó kormányosa és az IMF között. Ezek tulajdonképpen a
>>Trianonban megismert feltételű béketárgyalások. Nem az a kérdés, hogy
>>igénybe vesszük-e az IMF hiteleit, hanem az, hogy az elsüllyedést, az
>>államcsődöt elkerülve menynyit tarthatunk meg eredeti célkitűzéseink
>>közül. Életbe lép-e új alkotmányunk, folytatható-e, illetve
>>foganatosítható-e végre az IMF rokonszenvét élvező előző kormány
>>törvényes elszámoltatása. Megmaradhat-e valami abból, amit a magyarság
>>óriási többsége megálmodott magának és amiből eddig a körülmények
>>alakulása folytán, azaz a globalizmus gerjesztett válságai
>>következtében csak kevés valósulhatott meg. Lehetséges-e még
>>végtörlesztés a devizában eladósodottak számára, vagy az IMF-el
>>kilátásba helyezett tárgyalások eleve azt jelentik, hogy nem és a
>>csaló bankok szépen zsebre teszik a nyereséget.
>>Most a helyzet belpolitikai tekintetben is drámaian megváltozott. Már
>>nem bízhatja rá magát a kétharmados többség azzal a tehermentesítő
>>könnyedséggel miniszterelnökére, mint eddig, mert a fegyverletételi
>>okmányt neki kellett aláírnia, és azért sem mert most ő van a
>>legszorosabb őrizetben. A fejét követelik, de ha megmukkan, az egész
>>országot vezetik az államcsőd nyaktilója alá. Ez a zsarolás soha nem
>>látott, legkifinomultabb formája.
>>A pénzügyi eszközökkel folytatott háborúnak még koránt sincs vége. Nem
>>is akarják, hogy vége legyen. Mert a Trockij-féle permanens forradalom
>>helyébe a permanens válságot léptették, mint legerősebb fegyelmező
>>eszközt.
>>Most csak a társadalomnak, a kétharmados többség népének, polgárainak,
>>keresztényeinek, gazdáinak és nehezen élő, de még a nemzeti öntudat
>>foszlányaival bíró fiatalságának, plebejusainak és szerzeteseinek
>>maradt némi cselekvési szabadsága. Amit Orbánnak az őrizetben
>>elgondolnia sem szabad, azt most millióknak kell kimondania.
>>Semmit sem kell törődni az IMF megszállással. Ötvenhatban is úgy
>>történt, hogy november 4-e után a munkástanácsokban és a forradalmi
>>bizottságokban folyatódott a forradalom és Szerov és a pufajkások
>>uralma csak a legkíméletlenebb terror alkalmazása után vált
>>lehetségessé. De most ki fog kíméletlen terrort alkalmazni, ki fog
>>akasztani az IMF nevében? Talán az a törpe kisebbség, amely eddig is
>>együttműködött a nemzetközi bankvilággal?
>>Most a kétharmadot munkájával, részvételével és türelmével kivívó
>>csendes magyar többség kiállására és tántoríthatatlanságára van
>>szükség.
>>Először is világossá kell tenni, hogy amíg a demokratikus úton
>>szerzett többség fennáll az országgyűlésben, addig semmilyen
>>kormányfőváltás nem képzelhető el. A társadalom többségének akarata,
>>hogy az maradjon a kormányfő, aki kénytelen volt letenni a fegyvert.
>>Világossá kell tenni, hogy Orbán bukásáról csak azok a hazaárulók
>>beszélnek, akik együttműködtek és ma is együttműködnek
>>ellenségeinkkel. Világossá kell tenni, hogy vannak ellenségeink.
>>Külsők és belsők egyaránt. Ennek az akaratnak tömegmozgalom és sok
>>ezer kisebb kör egyöntetű kiállása, tüntetése képében is testet kell
>>öltenie. Meg kell érteni, hogy itt nem egy személy, hanem a nemzet
>>sorsáról van szó. Most minden hátralépés, minden anyagi nehézségre
>>hivatkozás veszélyes. A történelem forgása már csak ilyen: ha
>>korlátozzák azt az embert, akire a kétharmados többség ráruházta a
>>vezetést, akkor a cselekvés kötelezettsége azokra száll vissza, akik
>>ráruházták. Ilyenformán például az elszámoltatás csak akkor nem marad
>>abba, ha tömegek követelik. Az IMF nem fogja követelni Gyurcsány
>>elszámoltatását, amiért odaadta a sukorói telket Joav Blumnak és
>>főnökének St. Laudernek a ZsVSZ elnökének, de a tömeget mégsem
>>akadályozhatja meg ebben a követelésben. Eddig ez a többség csak várta
>>az elszámoltatás lépéseit, furcsállta a sok bejelentést és a kevés
>>folyamatba helyezett eljárást, vádemelést, mostantól követelnie kell.
>>Neki nem tud parancsolni az IMF, mert a tömeg emberi jogával él.
>>S van ennél még fontosabb feladat is. Ebben a pillanatban ugyanis a
>>társadalom kettészakadt volta kétségtelenné vált. Soha még világosabbá
>>nem vált, ki itt most az IMF-pufajkás és ki a magyar. Most minden
>>hazaárulást nevesíteni lehet. Hányan vannak, milyen funkcióban és
>>milyen vagyonnal rendelkeznek azok, akik nemcsak tudtak a készülő
>>magyar csődbevitel tervéről, de nemzetközi kapcsolataikkal elő is
>>mozdították, és most ezt a magyarság és kereszténység ellenes
>>összeesküvést akarják a saját hatalmuk visszaállítására, illetve
>>további törvénytelen vagyonosodásukra felhasználni. Soha még ennyire
>>világos nem volt, kik dolgoznak a nemzet többsége ellen.
>>Egy szűk kör hazaárulása most ténnyé vált. Semmivel sem bűntelenebb
>>Dobrev Klára férjénél, Gyurcsánynál a volt bankár, aki nyilvánvalóan
>>megbízásból kiállt a nyilvánosság elé és elmondta az önbeteljesítőnek
>>szánt jóslatot, hogy egy év múlva a most EU biztos, volt kommunista,
>>csak állampolgársága szerint magyar Andor László lesz Magyarország
>>miniszterelnöke Orbán Viktor helyett. Aki mögött nem áll senki, csak a
>>globalokrácia, esetleg Sárközi és Obama beszélgetésének sötét hőse,
>>Netanjahu, míg Orbán mögött egy teljesen törvényes kétharmados
>>többség. Mi ez, ha nem hazaárulás és a demokrácia semmibe vétele?
>>A kikényszerített józan megfontolás, az IMF visszahívása a kormány
>>kezét köti meg, a népét nem. S az öntudatos magyar államalkotó többség
>>nem kötelezhető a hazaárulókkal való együttélésre. Ne forduljon elő
>>az, ami ötvenhat után egy féktelen terror és akasztófa erdő után
>>bekövetkezett, hogy a magyarság belekonszolidálódott az árulóival, a
>>pufajkásokkal való együttélésbe. Az IMF-pufajkásokkal, belesavanyodva
>>az elfogadhatatlan realitásba, nem élhet együtt a nemzet. Minden
>>pillanatban, minden találkozáskor, minden megjelenéskor rá kell
>>mutatni árulásukra. Semmi törvénytelenséget, semmi erőszakot nem kell
>>és nem szabad elkövetni velük szemben, de minden találkozáskor, minden
>>megjelenéskor rá kell mutatni kilétükre, emberi minőségük posványára
>>és köpni kell. Nem érezhetik magukat otthon abban az országban,
>>amelynek szabadságtörekvését megtorpedózták.
>>Az ország leggazdagabb embereiről van szó, szinte valamennyiük vagyona
>>kétes eredetű. Az MNB jelenlegi elnöke - ciprusi off-shore cégben
>>lerakott vagyonát, amelyet még igencsak a Deloitte and Touche nevű
>>privatizációs közvetítő, kétes hírű cégnél szerzett, áron alul eladva
>>idegeneknek mindent, ami sűrűbb a levegőnél - ma sem hajlandó
>>elszámolni pénzével. A pályaív maga korrupció: a Deloitte and
>>Touche-ból az MNB elnöki székébe, csak egy nemzetellenességtől
>>áthatott agyban születhetett meg. És a többiek? Békesi a maga
>>Fotexével? Ő most IMF szószóló. Összeköttetéseit, közismert
>>"bölcsességét" és megszorítások iránti olthatatlan rokonszenvét hozta
>>bele az üzletbe? Mi szükség van itt rá? Természetesen azokkal a
>>fórumokkal egyetemben, amelyekben megszólal.
>>Szükségtelen mindenkit felsorolni, a berliniektől Konrádig és vissza,
>>le egészen Kertész Ákosig, akinek végeredményben a legpontosabb
>>magyarellenes lelki alapállás felmutatását köszönhetjük. Ők már csak
>>ilyenek.
>>A túlerővel kiharcolt fegyverletételből csak akkor nem lesz végleges
>>Trianon, ha a magyarság erővel juttatja kifejezésre, hogy látja,
>>ismeri, meg tudja nevezni árulóit és kifejezi, hogy nem hajlandó a
>>velük való szótlan, tétlen, beletörődő együttélésre.
>>Az IMF-pufajkások számára egyébként nyitva van a határ minden irányban.

Bakos István

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jan. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  Dr. Turcsán Judit on Pént. Jan. 13, 2012 5:43 am

Pistike!

Amíg én Juditka vagyok, Ön Pistike lesz számomra!

Írása nem meglepő. Kiváncsi vagyok, mi olyannal tud előjönni, amit eddig nem mondott, nem írt le.
Nem meglepő számomra, hogy akik Zsolt mellett korteskedtek, azok Ön szerint mind hazugak, akik Ön mellett, azok mind és mindig (mindég) igazat mondtak. Biztos Ön ebben?

A szél és a vihar összefüggését remélem, ismeri!
Ui.: Az előző írásban a Soros Györgyről volt szó. Ehhez képest Ön elég távol ment, kicsit zagyva hangnemben!

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Madarat tolláról, embert viselt dolgáról!

Témanyitás  peter on Pént. Jan. 13, 2012 10:14 am

Tisztelt Bakos Úr. Kezdődik a ,,játék" Aki Dr. TJ -al és cimboráival nem ért egyet, az nem más mint: Fasiszta, antiszemita, rasszista, nyilas, zsidózik, cigányozik, gyűlöletet kelt, és ordas eszmékkel van felruházva, ha már minden megbélyegző jelzőből kifogytak akkor átmennek Pszichiáterbe és nagy szakértelemmel megállapítsák a ,,Renitenskedőről" hogy az bizony nem is normális. Azért mint láthattad borzasztó ,,műveltek" igaz hogy némi gondjuk van az értő olvasással. Amúgy szerintem egy ,,félművelt" csapat. Ez nem azt jelenti hogy csak, felét tudja mint a művelt, legalább annyit tudnak, hanem még többet mint a művelt, csak rosszul. Hiába Ők erre vannak beidomítva, ezt kéri tőlük a gazdi. Persze Ők nem vállalják hogy feladatot hajtanak végre. Ők mindezt csak úgy saját gyönyörűségükre élvezetből teszik. Ezért ne zavarjon e ,,díszes" társaság véleménye.
Csak írd le a tényeket és a véleményedet a dolgokról. Ne törődj névtelen, Nickek károgásával.
Mert ahogy mondják: Kutya ugatás, szamár ordítás nem hallatszik az égbe!

peter

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  Dr. Turcsán Judit on Pént. Jan. 13, 2012 8:59 pm

peter írta:Ne törődj névtelen, Nickek károgásával.
Mert ahogy mondják: Kutya ugatás, szamár ordítás nem hallatszik az égbe!

Peter, ha megengeded, ezt a felszólítást én is megfogadom!
Ja, és "a sas nem kapkod legyek után!" és "dakota indián nem rúg döglött lóba!" Razz Razz Razz Razz

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  Bakos István on Szomb. Jan. 14, 2012 8:54 am

Turcsánné Asszony!

Úgy gondolom, hogy nagyon is szépen szólítottam meg. Azt figyelembe véve, hogy Önök mit műveltek velem és családommal az erre alapított honlapjukon, még nagyon is kedvesen.
A magával egy korosztályt pistikézheti, de az édesanyjánál is idősebbeket talán illetlenség.
Ha jól figyelt, csak szembesíteni fogom Önt, Önöket a rólam és családomról terjesztett hazugságokkal.
Hogy az én csapatomba is volt áruló azt én tudtam, hisz maguk szervezték őket.
Amit én írok értelmezhető. Lehet, hogy elírok betűt, vagy nem helyes a szósorrend, de világos az éplelkű emberek számára amit írok.
Az iskolázottságát velem szembe ne fitogtassa. Nem végzettség kérdése az, hogy valaki ember tudjon lenni.
Mellesleg nekem is van két diplomám és nem kövér kacsáért adták.

Köszönöm Peter, hogy te értetted mit írtam.
Eddig tűrtem, hogy ezek az emberek mocskoljanak engem és családom. Ennek vége. Bebizonyítom, hogy amit összehordtak ellenem és ezzel lejárattak az mind hazugság volt.
Ezek az emberek nem egy közösségbe gondolkodnak, mint azt tettem én. Csak a csapatukba.
Feltenném az első kérdést Asszonyom.
Emlékszik-e mikor Krisztina lányomat próbálták úgy beállítani mintha ő az Önkormányzat dolgozója lenne?
Önök rafináltan többen mozdultak a témára és mindenki csúsztatott egy kicsit. A végén összeállt a nagy hazugság. Ezt a játékot Patrióta Bertók Ferenc, Vargagéhával Cs. Tóth Imre és Ön játszotta .
Aki olvasta az volt az érzése, hogy Bakos a lányát elhelyezte az önkormányzati intézménynél. Még ezt tetézte az ADITUS-sal történő kapcsolatának feszegetésével. Nem volt a cég alkalmazottja, de ha lett volna akkor mi bűnt követett volna el?
A hivatal, amit vezetett a Vidékfejlesztési Minisztériumhoz tartozott. A vezetői megbízást a Kistérség polgármesterei egyhangú szavazata adta, - és több pályázó közül választották ki.
Ügy nem volt, akkor csináltak Önök és híresztelték. A tudatlan, információval nem rendelkező emberek ebbe a munkainséges világba a fogukat csattogtatták a maguk legnagyobb örömére.
Ennél aljasabb tettük az Öreg néven írogató barátjuk írásainak megtűrése volt.
Nyilvánvalóan aljas szándékkal hozott hírbe Rekombau Kft-vel. Azt állította, hogy a Vízművet át akarom játszani T. J-nek.
Súlyos vád, hisz nem volt valóságalapja! Ezt nem vették észre. Nyilvánvalóan alantas szándékkal írt a fiam vállalkozásáról, mint kivételezett és helyzetbe hozott cégről. Úgy állította be az építkezését Öreg, hogy " visszaélések sorozatától gazdag a gazdag." Érdekes, hogy ezt nem vették észre!
Továbbá nem vették észre a nagyon ismerős Zsandark írásait sem. A legaljasabban és a leghazugabban ő írt. A többiek meg ragozták. Ha valaki végignézte az Önök lapját megállapíthatta, hogy egy szervezet társaság akciójáról van szó.
Ha azt mondja, hogy nem mondok igazat, idemásolom szó szerint amiket összeirkáltak az Ön felügyelete mellett.

Bemásolom,- hogy aggódtak Az Öreg nevű / általam leleplezett/ játszótársuk miatt.:

BAKOS ÚR ÜGYEI
Dr. Turcsán Judit on Kedd. Ápr. 06, 2010 8:10 pm
Öreg írta:Április, de nem tréfa.
Megkövetem önmagam és bocs mind azért a vádaskodásokért amit írásaim során megsértettem volna az ÖNT vagy BÁRMELYIK családtagját. Mivel alátámasztani írásomat nem tudom, így azok mind addig alaptalanok.

Tisztelettel az ÖREG.
U,i utolsó beírásommal elköszönök mindenkitől.


Írásod nekem nem tűnik túl őszintének. Úgy érzem, itt az ideje, hogy városunkba érkezzen egy amolyan oknyomozó csapat. Mert már én sem értem, mi is történik itt???
1. Megindul a támadás a honlapunk ellen (városnév használata)
2. géplefoglalások csakis bizonyos sértettek esetében, a többi feljlentésnek nincs eredménye...
3. elnézést kérsz azért, amiket a pm-ről írtál...

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma: 300
pontozás: 414
Join date: 2008. Jul. 18.
Age: 39
Tartózkodási hely: Mezőkovácsháza

Bon vojázs!!!!!Jó utat......
Dr. Turcsán Zsolt on Kedd. Ápr. 06, 2010 9:05 pm
Kedves Öreg!


Rövid, de termékeny itt léted alatt semmi lényeges nem történt.Szerintem nem kell bocsánatot kérned a főnitől, csak annyit kellett volna írnod, hogy tréfa volt az egész.
Ha a többeik is tudnák, hogy ki is vagy valójában, talán ők sem hinnék el, hogy te ilyen kritikus és őszinte vagy.
Tudom, biztosan van veszteni valód, de az őszinteség és a valóság mindennél többet ér. Látom magam előtt a főnit amint, amolyan joviális mosollyal veszi tudomásul, hogy ismét megtértél a nyájhoz, tudod, mint Marlon Brando Don Corleone szerepében.
Az élet mindennél fontosabb, én úgy érzem, hogy nem mindegy, hogy a gyermekem és majd az unokám milyen példát lát. Jó egészséget és minden jót neked és kedves családodnak!
Hidd el ez a legfontosabb a többi nem számít!!!!!!

Dr. Turcsán Zsolt

Hozzászólások száma: 493
pontozás: 518
Join date: 2008. Mar. 04.
Tartózkodási hely: Mezőkovácsháza


Bakos úr ,elnézést kérek.
patrióta on Szer. Ápr. 07, 2010 7:39 am
Egy "Öreggel" kevesebb fórumozó tagunk van. Ilyen előfordult már, akár saját elhatározásból, vagy "intézkedésre" szünt meg a regisztráció. Sajnos elég sokan vannak akik még meg sem szólaltak, de olyanok is akik csak nagyon ritkán tisztelik meg a fórumunkat. Nem tudom, hogy mi lehetett az oka az Öreg távozásának. Átnéztem a hozzászólásait, témáit, mind olyanok voltak, amelyek érdekesek, , a közbeszéd tárgyai voltak, de kétségtelen a kontroll sok esetben elmaradt. Lehet, hogy a "feljelentés" által ő is érintett volt, nem tudjuk. Ha maga az Öreg nyilvánitja írásait alaptalannak, vádaskodásnak, sértőnek, akkor ehhez nincs mit füzni és helyes volt a döntése, mert a fórumon ilyen tartalmú írásnak nincs helye. Ez egyben tanúlság is, hogy mielőtt megnyomjuk a Send gombot alaposan gondoljuk meg az írásunk tartalmát. Az Öreg részéről szimpatikus a bocsánatkérés/függetlenűl attól, hogy minek a hatására tette/ és én is csatlakozom dr.T.Zs. képviselő úrhoz és kivánok neki és családjának jó erőt és egészséget és a közéleti szerepléshez sok sikert.

patrióta

Hozzászólások száma: 752
pontozás: 1079
Join date: 2010. Mar. 02.

Ezt csinálták, miközbben szorgalmasan törölgették azokat az írásokat, melyek rámutattak a hazugságokra.
De ez Önök szerint nem bűn.
Foly. köv.

Bakos István

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jan. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  Dr. Turcsán Judit on Szomb. Jan. 14, 2012 11:35 am

Bakos István!

A megszólítás (Pistike) nem a végzettségének szól. Nem akartam illetlen lenni a korával kapcsolatban - ez alapján akár bácsizhatnán is - hanem a kettőnk között fennálló békíthetetlen viszonyra utal. Én Önnek nem vagyok Juditka.


Üdvözlettel

Turcsán Judit

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Lépjünk tovább!

Témanyitás  erdeklodolakos on Vas. Jan. 15, 2012 2:49 am

Tisztelt Bakos István, Én tudom hogy nem valami nagy öröm ha valakit nemtelen eszközökkel elgáncsolnak. Mond hatjuk hogy ez a te bajod. De az elmúlt egy évben bebizonyosodott hogy ez leginkább a város baja. De erre lehet hogy cinikusnak hangzik de a város vessen magára ha ilyen komoly amnéziába szenvedett 2010 októberi választásokon. Mert Prof Dr.TZs pm semmi mást nem csinált csak hozta a formáját.

Csak emlékeztetőül:2010 október 3-án a hiteles átadás átvételi jegyzőkönyvben.
Az átvett Össz adósság:428.450.327
A 2011 január 1-ig működésre megvolt a fedezet.
Több száz milliós pályázati pénzek maradtak az új testületre.
Nem volt, ki nem fizetett lejárt határidejű adósság.
A 2011-es záró adósság:687.235.955 Forint
Az elmúlt évben Összesen 259.785.628 Forinttal nőt a városunk banki adóssága.
Ez az adat az 1990-óta eltelt időszak leg kudarcosabb éve.
Nem beszélve hogy közben önállóan nem csináltak semmit.
Vagyis amit csináltak azzal csak a bajt fokozták.
Ha belegondolok Dr.TZs nyert.
Ezzel végre lett munkahelye és biztos jövedelme, így valószínű elkerüli a családi csődöt.
Hogy a várost csődbe jutatja az az elmúlt egy éves működésből nyilvánvaló.
Teneked BIG pedig nincs szükséged a pm-ségre hisz komoly nyugdíjad van, emellett igen komoly gazdaságod van, amiből szintén szép jövedelmed van. Nincs adósságod.
A te pm-ségedre a városnak lett volna szüksége!
Ezért a ráérő idődben négyszíves és tájékoztasd a lakosságot a valóságról.
A csatabárdot ásd el, csak az igazat írd le, mert a hazugsággal az a baj hogy állandóan magyarázkodásra szorul.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A harmadik világháború küszöbén!

Témanyitás  idegen on Hétf. Jan. 30, 2012 6:21 am

A világ népe alaposan el van zsibbasztva, bizony nem észleli a rá leselkedő veszélyt. Amit senki más nem hoz a népre, csak maga a ,,kiválasztott nép". Mindezalatt a ,,nemlétező globális hatalom" terve készen áll a világ felett átvenni a hatalmat, még azon az áron is ha esetleg ebbe a világ belepusztul! Erről a világ egyik politika csinálója Henry Kissinger, Nixon egykori külügyminiszterének megnyilatkozása arról, hogy mi fog törtnéi a világban,:

„Az Egyesült Államok visszaszorítja Kínát és Oroszországot, és az utolsó szög koporsójukba Irán lesz, amely természetesen Izrael fő céltáblája. Kínának eddig megengedtük, hogy növelje katonai erejét és Oroszországnak, hogy magához térjen a kommunizmusból. Ezt azért tettük, hogy elbizakodjanak, így aztán annál nagyobbat fognak huppanni. Olyanok vagyunk, mint egy mesterlövész, aki megengedi a pancsernek, hogy puskája után nyúljon, és ha próbálkozik, akkor aztán bumm bumm. Az eljövendő háború olyan súlyos lesz, hogy csak egy szuperhatalom nyerheti meg, és az mi vagyunk barátaim. Ezért van az EU is oly nagy sietségben, hogy egy szuper-államot létrehozzon, mert tudják mi lesz, és hogy túléljék azt. Európának egy nagy állammá kell válnia. Sietségükből úgy látom, hogy tisztában vannak azzal, hogy a végső harc az, ami előttünk áll. Ó, mennyire vágytam erre a gyönyörű pillanatra,”
„Ellenőrizd az olajt és ellenőrzöd az államokat; ellenőrizd az élelmiszert és ellenőrzöd a népeket.”
„Megmondtuk a hadvezetésnek, hogy nyersanyagforrásaik miatt át kell vennünk hét Közel-Keleti országot, és már majdnem befejezték a munkát. Mindannyian tudjuk, hogy én mit gondolok a katonaságról, de meg kell mondanom, hogy ez úttal fölöslegesen engedelmeskedtek a parancsnak. Pont az utolsó akadály, Irán az, ami átbillenti a mérleget. Meddig nézheti Kína és Oroszország tétlenül az amerikai tisztogatást? A nagy orosz medve és a kínai kuli felébred félálmából, és akkor kell Izraelnek küzdenie minden erejével és fegyverével, hogy annyi arabot megöljön, amennyit csak tud. Remélhetőleg, ha minden jól megy, a fél Közel-Kelet Izraelé lesz. Katonáink az utolsó évtizedben remek kiképzést kaptak harci konzol játékokkal. Érdekes volt a Modern Hadviselés 3 nevű játék, amely pontosan tükrözi prognosztizáló programjával, hogy mi fog hamarosan bekövetkezni. Katonáink Amerikában és Nyugaton jól fel lettek készítve, mert jó katonáknak nevelték őket, ágyútölteléknek, és ha el kell indulniuk, hogy küzdjenek azokkal az őrült kínaiakkal és ruszkikkal, engedelmeskedni fognak a parancsnak. A hamuból egy új társadalmat fogunk felépíteni, s csak egy szuperhatalom marad, és aki nyer, az a globális kormány lesz. Ne felejtsük, hogy az Egyesült Államok rendelkezik a legjobb fegyverekkel, olyanokkal is, ami senki másnak nincs, és be fogjuk dobni azokat a fegyvereket, ha eljön a megfelelő idő.”

Kissinger aztán hozzáfűzte: “Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezők hada fog kószálni mindenütt. Habár az elitnek meg lesznek a saját biztonságos kuckói és speciális menedékhelyei, nekik is vigyázniuk kell, mert a menedékhelyeik is veszélybe kerülhetnek.”

idegen

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Frankfurtban tüntetnek Orbán ellen!

Témanyitás  peter on Csüt. Feb. 23, 2012 9:50 pm

A magyar kormányfő ellen demonstrál egy német baloldali szervezet. A mellette tüntető ezreknek nem adtak engedélyt. Hiába a kommunista az mindenütt kommunista. A kommunista az internacionalista és a ,,piac" kiszolgálója. A kommunisták olyanok mint a kaméleonok. Akármilyen színben tudnak “pompázni”. A legszörnyűbb az egészben az, hogy számukra a hatalom az ami számít, megszerzése érdekében bármilyen eszközrendszert bevetnek. Nem válogatnak, céljuk érdekében saját társaikat is feláldozzák. Minden, általuk ellenségesnek tartott közösségbe beépülnek és bomlasztanak, ha kell kapitalistává válnak, de lelkületükben ugyanazok maradnak, akik voltak …., a gonosz (piac) kiszolgálói.
A német–magyar kereskedelmi kapcsolatokról tart előadást pénteken a frankfurti Kereskedelmi és Iparkamarában (IHK) Orbán Viktor. Az előadásnak óriási az érdeklődés. Mert azt az Európai nemzetben gondolkodók tudják hogy Orbán Viktor a nemzetek szabadságának a zászlóvivője. A kormányfő látogatásának hírére a Links Unten (szó szerint: bal alsó) nevű csoport tüntetést jelentett be „Orbán megállításáért és Európa autorizálásának szolidáris leküzdéséért” A demonstráció hírére frankfurti magyar civilek ellentüntetést szerveztek, amelyet azonban a rendőrség nem engedélyezett. Az indoklás szerint a helyszín túl szűk a két rendezvényhez.
„Az érvelést" kénytelen elfogadni a német nemzeti erő. A rendőrség felajánlott egy korábbi időpontot, ennek azonban nincs sok értelme, az lett volna ugyanis ideális, ha a Links Unten látja, hogy van, aki kiáll Orbán Viktor mellett” sőt a világ minden részén van ellenállása a nemzetközi töke gyarmatosítási törekvéseivel szemben.Szerinte a mintegy 4500 fős helyi magyarságnak „egyre kellemetlenebb a hazánk elleni nyugati sajtóhadjárat miatti magyarázkodás”. A német sajtó amelyik a globális nagytőke szolgálatában áll igazságtalan dolgokat híresztel Magyarországról
Emlékeztető: „Ezeknek a pénzembereknek egyetlen célja a világuralom megszerzése kifejezhetetlen adósságok létrehozatala által.” (Henry Ford)peter

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Orbán Viktor szellemileg fényévekkel az európai politikusok előtt jár

Témanyitás  idegen on Szomb. Júl. 23, 2016 6:14 am

Orbán Viktor szellemileg fényévekkel az európai politikusok előtt jár, így valóban vezeti Európát –  A magyar miniszterelnök 2016 juliusi tusnádfürdői beszéde után.  A magyar kormányfő az európai emberek mellett áll az elittel szemben, az strukturálisan, intézményesen nem jelenik meg és nem is jelenhet meg.  Szerintem az európai küzdelemben a miniszterelnök jól áll, mert tényleg úgy tűnik, hogy már az európai polgárok is mást gondolnak a kívánatos irányokról, mint az elitjük. Ennek ellenére az európai elit nem fog bukni.
Emlékezhetünk a 2015-ös ENSZ-beszédére, amely után egy csomó diplomata úgy gondolta, hogy akkor most mi fog történni, Orbán lép Juncker helyére, hogy milyen pozíciókban fog körvonalazódni az általa vázolt politika? Mindebből az látszik, hogy Orbánt a valódi súlyánál is magasabbra árazták be,
Orbánt sokan Európa valódi vezetőjének tartják. A logika e mögött az, hogy Orbán szellemileg fényévekkel van ez európai kollégái előtt, valamint a Magyar ellenzék előtt   és így valóban vezeti Európát, de az, hogy ő az európai emberek mellett áll az elittel szemben, az strukturálisan, intézményesen nem jelenik meg és nem is jelenhet meg. Ő nem az emberek hangja lesz, mint Donald Trump, ha megválasztják, hanem már most az emberek hangja. De ennek ellenére mindig körön kívüli politikus marad, ez törvényszerű karaktere. De nem fekete bárány, csak így szeretnék láttatni, az igen gyenge képességű politikai ellenfelei, mert Orbán – velük ellentétben – ért az emberek nyelvén. Nem véletlenül verte  tönkre a baloldalt  2010; 2014-ben, de nagy esélye van egy KO-s győzelemre 2018-ban is. Ahogy a magyar baloldal, úgy a brüsszeli elit is úgy beszél a politikáról, hogy azt senki meg ne értse

idegen

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Amikor Európa és a világ Pozsonyra figyel„

Témanyitás  erzsebet on Vas. Júl. 24, 2016 8:47 pm

Amikor Európa és a világ Pozsonyra figyel„...amikor össze fogunk majd gyülekezni szeptemberben Pozsonyban, akkor nem szépségflastromokra, szőnyeg alá söprésre meg szerecsenmosdatásra van szükségünk, hanem világosan ki kell mondanunk, hogy azért kell összejönnünk, megbeszélnünk Európa jövőjét, mert Európa jelenlegi politikai vezetése megbukott.
Világossá kell tennünk, hogy a mi problémánk nem Mekkában, hanem Brüsszelben van, nekünk a brüsszeli bürokraták jelentik az akadályt, nem az iszlám. Az iszlámot tudnánk kezelni, ha hagynák, hogy úgy kezeljük, ahogy szerintünk egyébként azt kezelni érdemes.
Ezt azért említettem meg most önöknek, mert szeptemberben Pozsonyban össze fognak gyülekezni Európa vezetői, hogy megvitassák Európa jövőjét.” Szeptemberre kiderül hogy kik hallották Orbán Tusnádi beszédét, és kik azok akik meg is értették. Bizony ott fog eldőlni hogy Európa lesz, vagy csak volt. https://www.facebook.com/

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Ahogy a Tusnád fürdői Orbán beszédet az egyszerű EU-s polgárok látják:

Témanyitás  gyorgy on Szer. Júl. 27, 2016 2:52 am

Ahogy a Tusnád fürdői Orbán beszédet az egyszerű EU-s polgárok látják:
„Égetően szükségünk lenne több ilyen vezetőre”,
„Egyike azon kevés uniós vezetőnek, akinek megvan a bátorsága és az intelligenciája is„.
Orbán Viktor kimagaslik az uniós politikusok között.
„Száz százalék, hogy Orbán a legjobb kormányfő Európában, aki tényleg törődik az országával és annak állampolgáraival.”
„Az egyetlen épeszű politikus Európában”,
„Sajnos Orbánnak kevés a befolyása, egy 10 milliónál kisebb országot képvisel"
„Jól beszél Orbán úr! MI is látjuk, ÖN is látja, és Európa ÁLLAMPOLGÁRAI látják.
Csak az idióta és bűnöző politikusok nem képesek erre. Ezért van az, hogy a nyugati világban Donald Trump győzelméért imádkoznak”,
„Nagyon remélem hogy Orbán Viktornak jó testőrei vannak. Csodálkozom, hogy az uniós hierarchia még nem próbálta eltenni láb alól. Minden szava igaz, és ő az egyetlen politikus Európában, aki látja, milyen jövő vár ránk”.
„Remélem megnyeri az októberi népszavazást a merkeli kötelező kvóta ellen. Biztos vagyok benne, hogy meg fogja nyerni”,
Volt olyan EU-s polgár akinek annyira tetszett Orbán Viktor kiállása az uniós migrációs politika ellen, hogy azt írja, ,,Legszívesebben Magyarországra költözne".

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Aug. 01, 2016 8:15 pm

Stoffán György: Amíg még lehet! – Orbán Viktor védelmében
2015. március 26., 2:07

Engem sért, amikor az i­de­gen pén­zért mocs­ko­ló­dó pri­mi­tív csür­he Or­bán Vik­tort gya­láz­za.


Sért, mert hazug és ocsmány mindaz, amit egy bűnöző szél­há­mos bukott politikai niemand hazaárulása által or­dí­toz­nak Európa széltében-hosszában. Vajon hol volt ez a primitív „országalja”, amikor 2006-ban, a mai tün­te­té­sek­nek és ha­za­á­ru­lá­sok­nak a hangadója lövetett a nem­zet­re? Hol volt ez a piszkos csürhe, amikor ott kel­lett volna lenni a vártán,amikor a nemzet azt kívánta vol­na, hogy együtt harcoljuk ki az elcsatolt nem­zet­ré­szek magyarságának — most már vissza­a­dott — ál­lam­pol­gár­sá­gát? Hol volt ez a senkiházi tömeg, amikor a nagy pénzes panama re­mé­nyé­ben bezárták az OPNI-t, bevezették a vi­zit­dí­jat, vagy eltörölték a családok tá­mo­ga­tá­sát, s Gyurcsán nejének kezdeményezésére már a csecsemőket is magára a­kar­ták ha­gyat­ni az édesanyákkal. Hol volt ez a söpredék, amely a rekedten ordítozó trá­gár „szónokot”primitív skandálásokkal meg­sza­kít­va hallgatta a Kossuth téren?

Kétmillió embert gyaláznak Gyurcsány utasítására, amerikai pénzből azok,akiknek tetszik a trágár szónoklat, akik olykor röhögve, máskor aljas gyűlölettel reagálnak a primitív „szónoki” őrjöngésre. Magyarán, az ország alja ez, az a társadalmi réteg, amely minden időben mindenre kap­ha­tó pénzért. Hiszen elvei nincsenek, elkötelezettsége nincs, csak szereti a balhét, és a tömeget,mert ott ő is valakinek érezheti magát…

A szar fennmarad a víz felszínén… s ebben az országban ebből van épp elég.Csak azt nem értem, miért van ez a nagy tolerancia a kormány részéről e csürheirányában? Miért mindig a jobboldal mutatja meg saját vesztére az európai — már­mint a klasszikus e­u­ró­pa­i — viselkedést? Miért nem érti meg a kormány, hogy mindenkit a saját fegyverével lehet legyőzni. A házmesterrel sem lehet Mozartról beszélgetni. Szép magyar közmondásunk szerint pedig „amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten”… Tehát, a rendet meg kell követelni, meg kell tartatni és le kell tartóztatni az alkotmányellenesen idegen hatalmakat a haza ellen hívó alja gazembert, aki mindent tönkretesz maga körül, ha megrendelik tőle… de tán amúgy is. Magyarországon sajnos évszázadok óta van egy réteg, amelynek sajátja a hazaárulás, a nemzetgyalázás, a szellemi és lelki sötétség. Ez a réteg örömmel szolgáltatja ki a hazát és a nemzetet idegen hatalmaknak, s örömmel dörzsöli a markát, ha az előzőnél még jobban árthat a keresztény magyarságnak. Ez az aljas réteg azután a buta és züllött embereket fellázítja és elvégezteti velük a piszkos munkát… Ezt látjuk most. Elkezdődött a piszkos munka, elkezdődött egy nemtelen és jobb időkben az akasztófán végződő hazaárulás és nemzetvesztés,amelyet nem hagyhatunk, és nem hagyhatunk szó nélkül sem. Ma a miniszterelnököt gyalázza ez a söpredék, de holnap nekimegy majd azoknak, akik a miniszterelnökkel egy platformon állnak. Ma csak kukát döntöget, holnap talán nemzeti értékeinket rombolja le, mint eszmei felmenői a Bastille-t. Ma csak fenyegetőzik a halállal, de holnap lőni, gyilkolni fog, ha megbízói fegyvert adnak a kezébe. Ma csak bírálja az egyházakat, de holnap kuplerájt csinál akolostorból (volt már példa erre), vértanút a papokból, és megerőszakolt anyát a „Liebeschwesterekből”. Nézzünk szét a világban. Ma a nemzetállamokat, a keresztény népeket sorra gyilkolja az USA. Teszi ezt vagy jóravaló, demokráciát hozó hadseregként, vagy Iszlám Államként, vagy egyszerűen diplomáciai ügyvivőként, esetleg terroristaként. Izrael és az USA minden embertelenségre és aljasságra képes, már-már őrülten hajtja bele a Földet egy új világégésbe. Amelybe maga is belepusztul.

Mi a mi teendőnk? Minden hiba vagy sérelem félre tétele mellett kötelességünk Orbán Viktor megvédeni a támadásokkal szemben. A jobboldal ismét hezitál, úriemberkedik, ahelyett, hogy jól pofán csapná a felhergelt tüntetők vezetőit, megszervezne egy újabb Békemenetet, s letartóztatná a hazaárulásvádjával Gyurcsány Ferencet és társait, akik között ismeretlen tettesekként bírókés ügyészek is vannak, mint.

Mert elég volt abból, hogy saját hazánkban nem tudunk békében és csendes szeretetben élni! Elég volt abból, hogy a magát demokratának nevező liberális,zsidó és kommunista csürhe, rettegésben akarja tartani azt a nemzetet, amely többség 2014-ban háromszor verte vissza a gyurcsányi diktatúrában kapott sérelmeit.

Most kellene újra Kossuth térinek lenni, most kellene minden áldott nap ott állni a parlament terén, és biztosítani Orbán Viktort arról, hogy ha kormányából többeket nem is szeretünk, de e vészhelyzetben kiállunk a magyar és keresztény szellemben irányító kormányfő mellett. Nem tűrheti a jobboldal, hogy egy gyáva, nagyhangú tömeg fenyegetőzzön, vádaskodjon és azt az Orbán Viktort szidalmazza, aki kabinetjével gazdaságilag lábra állította a Gyurcsányéktól súlyos sebet kapott országot.

Elegem van abból, hogy e gyurcsányi — i­de­gen pénzen hör­gő — tömeg rendre a nyilas vagy épp kommunista söpredéket juttatja eszembe, s e két diktatúrának semmit nem jelentett a nép hatalma, azaz, a demokrácia. Mint ahogy az USA-nak sem jelent semmit… Elegem van abból, hogy ennek a trágyaszagú ócska csőcseléknek a szellemi elei nagyapáinkat és apáinkat ölték, deportálták a Hortobágyra vagy épp a Gulágra, hogy negyvenöt éven át mást sem tettek, csak ámokfutásukban romboltak minden nemzeti és erkölcsi értéket… és a lelkeket.

Igen, Orbán Viktort meg kell védeni. Ez kötelesség. Minden áron és minden esz­köz­zel. A hazaárulókat le kell tartóztatni és a kormányból há­­rom-négy embert bizony útjára kell bocsátani. Mert ez a polgárháborút kirobbantani akaró magatartás bűn a nemzettel és az egyes em­be­rek­kel szemben. Fel kell tehát készülni a legrosszabbra, mert a csürhe ve­­ze­­tő­­i tudják, mit csinálnak, a jobboldal pedig nem mer reagálni. Meg kell mutatni az e­rőt, meg kell védeni Orbán Viktort, hogy érezze: milliók állnak mögötte, és el kell zavarni az országból azt a politikai ki­sebb­séget, amely anarchiát készül előidézni. A kor­mány­buk­ta­tás maradjon egy liberális-kommunista-zsidó-jobbikos álom. Mert álmodni azt nekik is szabad… Viszont a trágár és kegyeletsértő szónoklatokat a Kossuth téren — a­hol Gyur­csá­nyék szellemi elődei százakat lőttek agyon or­vul —,és Or­bán Viktor gyalázását ki­ké­rem magamnak mind sváb, mind magyar nemzetem nevében. Kikérem magamnak őseim és utódaim nevében, mert én ő­se­im helyett és utódaim érdekében szavaztam áp­ri­lis­ban a Fideszre, azaz voltaképpen Orbán Viktorra. Tehát ha még nem látnánk világosan, Or­bán Viktort meg kell védeni mindnyájunk érdekében, még akkor is, ha világosan látunk bi­zo­nyos hibákat. Or­bán Viktort lassan „sajátjaitól” is meg kellene védeni. „Mert a hely­zet az jó, de nemreménytelen.”

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A végső cél a Magyarság kipusztítása.

Témanyitás  donkihote on Kedd Szept. 20, 2016 8:41 pm

Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak.
Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora.
A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak.
A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és Oroszország között.
Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja – ,,baloldali" kormányai régen elárulták.
A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz
itt a Kárpát – medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma.
Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni.
Megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk .
Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk.”

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A liberálisok ismét hazudtak, lássuk a tényeket a kivándorlásról

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Feb. 13, 2017 10:10 pm

Az ENSZ legfrissebb adatai szerint, nemhogy túl sokan mennek el Magyarországról, de az összes szomszédos ország közül, sőt az összes visegrádi és balti ország közül  nálunk a legalacsonyabb a külföldön munkavállalók, élők aránya.
Az ENSZ adatai alapján hányan élnek külföldön azok közül, akik az adott országban születtek (a jelenlegi lakosságszámhoz viszonyítva).
1; Boszniában ;ez az arány 43,3 százalék,
2;Albániában 38,8 százalék.
3;Portugália 22,3%
4; Írország 18,8%  
5;Románia 17,5%,
6;  Lettország 17,1%  
7; Bulgária (16,5%).  
8;Lengyelország  11,5%
9; Litvánia 8,9%,
10;Csehország  8,8%
11;Svájc 8%  
12;Anglia  7,6%  
13;Ausztria 6,7%
14;Szlovákia 6,3%  
15;Magyarország 6%  
16; Hollandia 5,8%  
17;Finnország  5,4%  
18; Olaszország 4,9%  
19;Dánia 4,7%  
20; Norvégia  3,7%  
21;Svédország;3,4%  
22; Franciaország 3,3%  
23;Spanyolország 2,7%
Magyarország esetében a legtöbben 2005 és 2010 között mentek külföldre.
Tehát pont a balliberális kormányok alatt volt a legmagasabb a kivándorlás üteme,
2010-után  jelentősen visszaesett.  
A liberálisok ismét hazudtak, persze a tények őket nem érdeklik!   Mindenszo.hu fényképe.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  zsuzsa on Szer. Jan. 03, 2018 10:47 pm

Sok ember ha gazdasági, családi, munkahelyi és egyéb bajba kerül. Nem önvizsgálattal kezdi hanem bűn-bakot keres. Sajnos ezek az emberek az örök vesztesek. Ezek azok az emberek akik a saját hibájukon sem tanulnak. Az ilyen emberek a társadalomban minél magasabb posztot töltenek be annál nagyobb kárt okoznak.
1945-után a kommunisták a szovjet szuronyok segítségével hatalomra kerültek. Akik nekik ellentmondtak akár párton belül akár kívülállók ,bizony azok sok esetben az életükkel fizettek. Ezek a pártállami embereknek és azok utódainak ez a mai napig az ösztönükbe van, a tévedhetetlenségi ösztön. ( A párt soha nem téved) Nem véletlen úgy a 40 mint a 12-éves uralkodásuk alatt a teljes kudarc.
A liberális és pártállami utódok szerint erre a bűnbak szerepre mindig kéznél van az ellenzék, nem véletlen hogy 1990-után is csak a kudarc jellemezte ezt a csapatot. Mint láthatjuk hogy az 1990-utáni kudarcos politikájukért. Tegyünk egy kis gazdasági visszatekintés ahhoz hogy meg tudjuk ítélni az örök vesztesek gondolkodását:
Íme itt van az egyik legkiválóbb közgazdászuk gondolkodását Mellár Tamás, közgazdász, a Központi Statisztikai Hivatal volt elnöke és a Századvég Gazdaságkutató Zrt. volt kutatási igazgatója szerint, a nemzeti kormánynak csupán egy gazdasági mozgástere van:

,, 2011-ben várható volt a globális hatalom lépése. Szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy a magyar kormány szembeszegült a globális pénzhatalommal.
A 2010-es választások után a liberális bolsevik közgazdászok szerint jelentős megszorításokra lett volna szükség:Mellár szerint: 1400 milliárd forintot kell megtakarítani. Ami a bérek és nyugdíjak drasztikus (min. 25%-os ) csökkentésére lenne szükség! Annak ellenére hogy a Bajnai kormány a következő megszorításokat megtette: http://mkovacshaza.hungarianforum.net/t46-az-imf-kerte-a...
Mint láthattuk a Nemzeti kormány Magyarországot 2010-után példátlan sikerrel állította helyre az állam pénzügyi egyensúlyát 2014-re. Természetes nem a Mellári liberális közgazdaság tanok szerint.. A liberális Mellár módszere nélkül is.
És álljon itt a második nagy ,,pénzügyi" zseni, a Horn-kormány egykori pénzügy-minisztere (Békessi Lászlo)2011-ben nyilatkozta szerint „semmi meglepő nincs abban, hogy a folyamatok ennyire eszkalálódtak.” Békessi László szerint jól látszik, hogy milyen kockázatot jelent a globális pénzhatalmat nem kiszolgálni. Az államadósság-csökkentés pedig a globális pénzhatalomnak nem kedvére való! Békessi László szerint: Ahhoz, hogy ne következzen be egy gazdasági összeomlás, nélkülözhetetlen megállapodni az IMF-fel, egy komoly megszorításokba. (bér és nyugdíj csökkentésbe) A gazdasági szakember szerint „Magyarország 1994-1998, 2002-2010-ben ott billegett a bóvli határán”.
A liberális bolsevikok ettől a Békessi, Mellár gondolatmenettől a mai napig nem tudnak szabadulni, ezért a liberális bolsevikok a mai napig csak ebben gondolkodnak.
A globális pénzhatalom nem akar egy újabb Izlandot.
A gazdasági minisztérium 2014-es közleménye azt állítja, hogy „az elmúlt négy (2010-2014) éves időszakban a magyar gazdaság minden területén minden külső nehézség ellenére kifejezetten kedvező irányú változás következett be”. Orbán-kormány megteremtette „a növekedés belső forrását”. De a globális pénzhatalom nyomására sem kezd tárgyalásba az IMF-el
A megszorítások politikáját pedig elvetették a béreket szociális juttatásokat és a nyugdíjakat folyamatosan növeli a kormány - meg tudta fordítani önerőből a negatív hangulatot.
A kormány2014-re bebizonyította, hogy semmilyen radikális gazdasági fordulatot (megszorítást) nem kell bevezetni. Vagyis a hitel minősítők befektetésre ajánlják Magyarországot, nem látnak arra semmi jelet, hogy a jövőben bármi is hátrányosan változna Magyarországon.
Már 2014-re tisztán látni, mik lesznek a következő esztendőkben a magyar gazdasági növekedés motorjai.
„Magyarország kifizette a Gyurcsány Bajnai duó által bevállalt adósság szolgáltatást. Az állam adósságot, ha lassan is de 2010-óta folyamatosan csökkenti.
A liberális pártállami utódok a mai napig nem végeztek önvizsgálatot az 1990-utáni 12-éves gazdasági és morális kudarcukért, hanem a nemzeti kormány bukásáról víziónál.
A jelenlegi 2014-2018-as kormány ciklus az egyik legsikeresebb kormányzati ciklus a rendszerváltás óta,
A kormánypártok megőrizték és még növelték is népszerűségüket a 2014-es választás óta.
Az ellenzék támogatottsága viszont folyamatosan csökken.
Ha 2017-decemberébe lennének a választások:,
A kormánypártok 53 százalékos eredményt szereznének pártlistán,
A Jobbik 8%,
Az MSZP 6% százalékon áll,
Illetve bejutna még az Országgyűlésbe a DK (5 százalékkal) ha meg tudnának szabadulni Gyurcsánytól.
A Momentum társasága 5%-al jutna a parlamentbe.
2010-es választásokkor az MSZP-nek még domináns szerepe volt.
2014-után folyamatosan aprózódik a balliberális oldal.
A DK komoly tényezővé válhatna Gyurcsány nélkül,
A Momentum társasága pedig mérhetővé vált a közvélemény-kutatók szerint.
Eközben Karácsony Gergely, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének a kudarcos politikája és az állandó belső harcok nyomán folyamatosan csökken a szocialisták támogatottsága.
A 2014-es egymillióval szemben mintegy 600 ezer szimpatizánsa maradt az MSZP-nek.
A "magszavazók", illetve a balliberális holdudvar is leválik az MSZP-ről.
A Jobbik 2017-es szerepváltása óta beláthatatlan változás indult el.
Ebben a helyzetben egyre nagyobb az esélye annak, hogy nem Karácsony, hanem, Soros által javasolt, függetlennek tetsző személy lesz az MSZP-DK-koalíció vezetője a 2018-as választásokon.

,,Az a baj a szocialistákkal, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből." (Margaret Thatcher )

Tehát megállapítható hogy a mai ellenzék még 2018-ban sem áll készen a kormányzati teendőkre.

zsuzsa

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  gyorgy on Pént. Ápr. 13, 2018 1:04 am

A pártállami utód és a liberális ellenzék a fasizmussal ijesztgeti a polgárokat.
Amikor a pártállami rendszer sokkal rosszabb volt a fasizmusnál.
Amúgy pedig Magyarországon nem is volt fasizmus.
Pártállami rendszer az pedig volt teljes valóságában.
Íme egy kis ízelítő hogy a mai ellenzék példaképei mit műveltek.

1956 október 12 amikor a pártállami hatalom beismeri és rehabilitálja az általuk, meggyilkoltakat megkínzottakat szabadságuktól megfosztottaktól
1946-1956-közt kivégzett 350 koncepciós perben HALÁLRA ítélt. Mintegy 150 ÁVH, és rendőrségi, és egyéb vallató helyeken halálra KÍNZOTT áldozatoktól.
Beismerték hogy, mintegy 500 ezer magyar sínylődött szovjet munka és hadifogoly táborokba.
De 7-800 ezer embert érintett a hazai internáló táborokba elhurcolt lakosok száma.
Ezek a cselekedetek közvetve mintegy 3-4 millió magyart érintett. Bizony ez jelentette az igazi gyűlöletet a kommunista rendszer iránt.
Az akkori kommunista vezetés azt hitte hogy ez a beismerés lecsillapíthassa a magyar nép ellenszenvét.

Én azt hiszem hogy a 2006-os Gyurcsányi Balatonöszödi ,,IGAZSÁG" beszéd is ebből fakadt.
Tehát megállapítható hogy ez a társaság semmiből sem tanul.
De a legszomorúbb hogy még mindég Ők és utódaik a mai napig keserítik a Magyar nép életét.
Csupán annyi a változás hogy az ország mosott-agyú része ezeket önként szabad akaratából. szabad választásokon tartja a politika élvonalába.
De mint láthatjuk most is épp oly rombolók, kártékonyak mint az elmúlt 50+12-évben!
Ezért megpróbálom felvillantani 1956 október 23-hoz vezető momentumok egy részét.
Amikor Kádár és a körülötte tobzódók.
1956 november 4-e után ott folytatták ahol Rákosiék abba hagyták. 1990-utáni szoc lib 12-éves országlása alatt már más módszer volt de az ország, és a lakosság gazdasági, morális rombolása minden időket túlszárnyalta.
A lakosság többsége ezt 2010-re megértette.
Azóta semmilyen hazugsággal nem engedte magát megtéveszteni.
A 2010; 2014; 2018 április 9-i választási eredmény is ebből a felismerésből következet.

.„A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt."
(Márai Sándor)

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Agódás a nemzetért.

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.