56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Go down

56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  Dr. Turcsán Judit on Kedd Feb. 21, 2012 1:18 am

Tisztelt Bakos István!

Ismerős Önnek ez az ügyszám: 04000/88/2008/bü. Kelt Bcsaba, 2011. február 03.
Sűrű bocsánatkérések mellett ismerteti Ön, vagy ismertessem én?
Az 52 rendbeli feljelentés lebegtetése a mai naptól rágalmazásnak számít, ezért felhívjuk a szíves figyelmét, hogy az ezzel kapcsolatos homályos célozgatásokat büntetőjogi felelőssége mellett folytassa.

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Rágalmazás félre tályékoztatás- de minek?

Témanyitás  donkihote on Kedd Feb. 21, 2012 5:34 am

Tisztelt dr.TJ ez már megint egy kitaláció. Ugyanis a periratnak a végét jelentő döntésről minden illetékes értesítést kap. Tehát úgy a felperes (Feljelentő) mint az (terhelt)alperes. Tehát ahhoz hogy ez az egész ne egy újabb bolsevik rágalmazásnak tűnjön legalább azt tegye fel hogy a hivatkozás tárgyát képező ügy irataiból ki kapott. Ha azon nincs felsorolva Bakos István akkor Ő az ügyben nem lehet a feljelentő (felperes). Én mezőkovácsházán eddig az önkormányzat vezetése közül egy embert tudok aki konkrét személyeket feljelentett, vagy a Bíróságon hogy a saját bőrét mentse a cinkostársára terhelő vallomást tett, így Ő a büntetést megúszta viszont a vádlott dr. Szarvas Attila letöltendő börtönt kapott amit le is kellett ülni. Ez a feljelentő, és vallomástevő pedig nem más mint prof. dr Turcsán Zsolt.

Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin a kommunistákról
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nem értem mi ennek az értelme?

Témanyitás  calambo on Kedd Feb. 28, 2012 1:29 am

Mind a két fórumon utánna néztem az Ön által ismertetett: ügyszám: 04000/88/2008/bü. Kelt Bcsaba, 2011. február 03. Sehol senki nem említett. Ezért felkerestem Bakos Istvánt hogy tájékozódjak. Ő elmondta ilyen ügyirat számú ügy kimeneteléről nem kaptam végzést, de semmilyen értesítést sem. Ugyanis ilyen természetű iratot csak az érintett felek kapnak. Ezek szerint Én nem voltam benne érintett,-mondta Bakos István. dr. Turcsán Judit a jelek szerint érintett volt az ügyben mivel Ő kapott az ügy befejezéséről hivatalos levelet. De minden példányon fel van tüntetve hogy kik kapják. Igen nagyon szeretném látni hogy én felvagyok tüntetve a dr. TJ példányán.
Igen én is átolvastam a fórum írásait én az említett ügyirat számú bűncselekménnyel egy fórumozó írásában sem találkoztam. Viszont volt említés a:
,,Két igen komoly bűncselekmény sorozat alapos gyanúban is van folyamatban
nyomozás.
Úgy mint:A a:04000/88-137/2008/ sz bűnügy,
Valamint az A04000/88-81/2008.sz. bűnügy amire négy év kevés volt a bírósági szakba jutáshoz".

Várnám dr TJ-tól hogy az említett ügyirat számon milyen ügyeket vizsgálnak, és kik benne az érintettek. (akik szintén kaptak az ügyiratból) Mert másként erről az írásról is meg kell hogy állapítsam hogy ez is a sok közül egy ami BIG rossz hírbe keverését szolgálná!
Azt végképp nem értem hogy 2010-es választások után az ilyenfajta írásoknak milyen pozitív hatása van a jelenlegi pm -re?
Mert senki valós vagy vélt hibája, nem nyújt gyógyírt a pm bénaságára.

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Ez maga a tragédia!

Témanyitás  donkihote on Hétf. Márc. 19, 2012 1:51 am

Tisztelt nagyistván ahogy tudtam utánna néztem a szóban forgó bűnvádi eljárásnak. Mondhatom furcsa dolgok történtek. Mondhatni nem szokványosak. Én röviden leírom a történteket mindenki értse úgy ahogy akarja. Én megvagyok róla győződve hogy ennek még közel sincs vége. Mert mint ahogy írtam az eljárás vége, furcsa és szokatlan. De hogy törvényes-e azt az ügyészség még felül bírálhatja. Nagyon csodálkoznék ha ez nem így lenne. De mi is ez az egész história: 2002-2006-közt a testület és a pm minden elképzelhető és elképzelhetetlen szabálytalanságot elkövetett. Ezért az ÁSZ (Állami számvevőszék) 2006-os választás után egy átfogó vizsgálatot készített. Csak megjegyezném hogy a dr.SzA és prof dr.TZs duó 2002-ben +80 millió Forinttal az egyszámlán vette át az önkormányzatot és 2006 választások után az ÁSZ vizsgálata szerint 300 milliós banki adósság és 200 milliós ki nem fizetett számlát talált az ÁSZ. Az ÁSZ úgy találta hogy 52 esetben talált olyan pénzügyi manővert ami esetleg a Bűncselekmény alapos gyanúját felveti. Ezt a jelentésében a testületnek átadta. A testületnek ezután nem volt más lehetősége mint jelenteni az ügyészségnek az ÁSZ megállapítását. Ezt a testület ellenszavazat és tartózkodás nélkül megszavazta. Az ügyészség 30 napon belül értesítette a testületet hogy 48-esetben megalapozott a bűncselekmény alapos gyanúja. A rendőrség 4-év nyomozás után és mintegy 1,5 mázsa nyomozati anyag keletkezése után úgy látta hogy nem várható a további nyomozás során hogy komoly bűncselekmény elkövetésére találnának. Ezért a testületet értesítette hogy a nyomozást befejezi, ha a testület 8-napon belül nem kifogásolja meg. A testület a mai napig a rendőrségi határozatról nem kapott tájékoztatót, pedig a levél kelte : Békéscsaba 04000/88/2008/bü. Kelt Bcsaba, 2011. február 03. Tehát több mint egy éve. Bizony ez a pm részéről súlyos kötelesség szegés (bűncselekmény) Ezért ha a testület ,,helyén" volna a pm-et azonnali hatállyal felmentené. Nincs az a bíróság aki a pm-et visszatenné a pozíciójában. De kinél is van ez a rendőrségi határozat?

Mint érdekesség: A feljelentő az önkormányzat(testület) volt, így a határozat is neki szól. Épp ezért érdekes, hogy a képviselők még nem kaptak tájékoztatást róla, Juditnál pedig már ott van egy példány. Sőt, mint írja egyszerű halandók és a képviselők a jegyzőnél csak olvashatják, de neki meg van lemásolva. Vajon ki irányítsa a testületet?

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Az igazság létezik, csak a hazugságot kell kitalálni!

Témanyitás  erzsebet on Szer. Ápr. 11, 2012 7:06 am

Tisztelt fülöpbéla gratulálok a módszeres munkádhoz. Amely valószínű lehetővé teszi hogy a dolgokat helyén kezeljük. Én nem haragszok és nem neheztelek hogy a valóságot nem ezen a honlapon teszed közzé. Én azt mondom mindegy hogy hol, csak végre a lakosság tudja meg a tényeket a Városunk tönkretevőiről. Minden Írásodat lementem és ha a CENZOR működésbe lépne ezen a honlapon közzé teszem az írásaidat. Csak végre lássuk a ,,MEDVÉT". Ezért csak annyival tartozol hogy még véletlenül se írjál hazugságot.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  fulopbela on Csüt. Ápr. 19, 2012 8:30 pm

Tisztelt fórumozók sokszor kifogásoljuk ha egy-egy dologról nem tudjuk meg a konkrétumot. Ilyenkor teret nyer a fantázia. Mindenki úgy láttassa a dolgot ahogy neki ,,jó". Én most eltérek ettől a kialakult szokástól. Én megpróbálom úgy láttatni a dolgot ahogy az megtörtént. mindenki értékelje úgy ahogy neki tetszik. Tudom a ,,hír gyártóknak" ez most nem jön jól .

De hogyan is vélekedett prof. dr. Turcsán Zsolt:
LEZÁRULT EGY KORSZAK.
,,Mezőkovácsházi ,,újkori" történelmében és
főleg az elmúlt 10 évben a város vezetésében meghatározó volt az egyet
nem értés és a viszálykodás. Ezek a viszályok az előző
Képviselő-testület esetében csúcsosodtak ki, amikor a pm felkérésére a
testület feljelentést tett a 2002-2006-ban történt ,,vélt" gazdasági
visszaélések tárgyában. Ismeretlen tettes került feljelentésre 52
rendbeli ügyben. A Békés megyei Rendőrkapitányság 2012-február 3-án kelt
levelében, bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást és az
eljárást. A döntést nem kívánom kommentálni...Remélem, hogy
Mezőkovácsháza jelenkori történetére, ismét a békés építkezés, és nem a
rombolás és a politikai ellenfelek ellenfelek minden eszközzel történő
félreállítása lesz a jellemző. A magam részéről, én a békés, nyugodt,
jövőt építő vagyok".
(Prof. Dr. Turcsán Zsolt.)
Ez az írás a pm részéről a legnagyobb hazugság. Hisz 1990-óta Ő tette a legtöbb feljelentést: Bakos István ellen 5, Maczkai József ex képviselő ellen, de 4 Nicken írogató fórumozó ellen is, Dr Szarvas Attilát a terhelő vallomásával a Börtönbe csukatta, Szücs Károly MVKSZ Kft ügyvezető ellen, Krisztof György ex képviselő ellen, De sorolhatnám még, ez az ember aki nem a kedve szerint cselekedett mindenkit feljelentett. Igaz a hatóságok túlnyomó részt megállapították hogy a feljelentés MEGALAPOZATLAN Tehát ennek az embernek nem illet megjelentetni a fenti hazugságokat. Bizonyára ezt azért tette mert fogy körülötte a levegő.

A vitatott ügyek a MVKSZ Kft-én történtek zömében ezért egy kicsit bemutatnám ezt a szervezetet: MVKSZ Kft-ét 2003 február 14napján jött létre 3MfT TÖRZSTŐKÉVEL. Ügyvezetők:
1;S-né KR 2003. 06. 16-2003. 06. 25;-ig
2;KIJ 2003. 06. 25. -2004. 12.25
3;Sz.K. 2008. 08. 02.-2007.03. 07.
Az első ügyvezető nem hagyott nyomot maga után, hisz a 9 napos regnálása során nem hiszem hogy lett volna alkalma bármit cselekedni.
A MVSZ Kft-nek bizony történt egy s más az ügyviteli iratai körül.
A második Ügyvezető körül mikor kezdődött fogyni a levegő, véletlenül tűz keletkezett az irodában, ami akkor éppen a Petőfi sarkán lévő iskola volt.
Itt sok irat megsemmisült ami bizonyíthatta volna a város vezetés bünösségét. De így is ezen idő alatt bizonyított cselekményé letöltendő börtönt, felfüggesztett börtönt kemény pénzbüntetéseket szabtak ki az elkövetőkre. Persze a jogerős ítélet 2006 októbere után emelkedett jogerőre. Ezért a Város testületének többsége bízott a ,,vezér" kapcsolataiban és 2005-2006-ban is még intenzívebben folyt a város tönkretétele.
A harmadik ügyvetető bizony még erősebb nyomot hagyott maga után.
Ez az ÁSZ vizsgálatából de a rendőrségi határozatból is egyértelműen látszik. Hogy az umbuldákat elég titkosan lehessen kezelni ezért az ügyintéző testületet megerősítették az ügyvezető feleségével valamint a JEGYZŐ élettársával. De a biztonság kedvéért az irodába még egyszer betörés történt (a betörés színhelye a polgárvédelmi bázis.) Aminek alkalmával a ,,betörő" erős festékanyaggal leöntötte az Ő általa veszélyesnek tűnő iratokat. A harmadik fázis az iratok megsemmisítés körül 2006 szeptembertől a választás utáni hétig történt, Így már bízni lehetett hogy a hatóság kevés személyre terhelő iratokat talál.
4;R-né BJ. 2007. 03. 07.-2008.02. 06. Ügyvezető mér csak a Kft felszámolása körül bábáskodott.
A következő részben a konkrét pénzügyi manőverről fogok írni.
Természetes az ÁSZ és a rendőrségi iratok, a Törvényszéki könyvszakértő
vizsgálatával összefüggésben.
De ha bárki ezeket másként tudja írja meg hogy az ismertetés minnél hitelesebb legyen!fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  calambo on Pént. Ápr. 20, 2012 7:08 pm

Tudod kedves fülöpbéla:Nem lehet semmit súlypontozni amikor valaki beáll a ,,Birodalom" (Gonosz) szolgálatában. A mocsok, a gátlástalanság, a harácsolás és a haza árulása soha ki nem vesző tulajdonsága a magyar baloldalnak. És ez most sincs másképp, még Mezőkovácsházán sem és nem lesz másként a jövőben sem. A fenti tulajdonságok nemzedékről nemezedére szállnak. Nem lesz olyan, hogyha majd kihal az utolsó Kádár-nemzedék is, akkor majd jönnek az új, tisztességes és fiatal baloldaliak. Mert ez nem lehet. Ez nem történhet meg, Erről gondoskodik a Magyarországon,,birodalom" a Soros alapítványon keresztül. Ilyen kiképzett személy Mezőkovácsházán is van, ezeken a kurzusokon még Doktori tudományos fokozatokat is osztogatnak. De ezenfelül sokan vannak akik, önként élvezetből teszik tönkre a környezetüket. Összességében MAGYARORSZÁGOT!calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  fulopbela on Pént. Ápr. 20, 2012 8:36 pm


Tisztelt fórumozók ugye milyen jól hangzik a pm írásában:Mezőkovácsháza jelenkori történetére,
ismét a békés építkezés, és nem a rombolás és a politikai ellenfelek minden eszközzel történő
félreállítása lesz a jellemző. A magam részéről, én a békés, nyugodt,
jövőt építő vagyok". Ez az ember szem rebbenés nélkül hazudik, nem úgy mint Bajnai Gordon annak legalább erősen rezgett a szempillája amikor hazudott. prof. dr. TZs a napokban jelentette fel KRISZTOF GYÖRGYÖT (tűzoltót) koholt váddal. De a múlt héten a másik cimborájával ( a gerinctelen kaméleon Szekeres Lajossal) Kecskeméten járt a rendelőintézet jövőbeli üzemeltetőjénél hogy a Vis Medicával ne kössenek szerződést, hanem a Dr. Csernai Katalin Kft -vel kössenek szerződést aki magas fizetéssel már most alkalmazza Kokavecz Julianna alpolgármester asszonyt. De vissza az eredeti témához. Lassan kezdem átlátni a Rendőrség logikáját. Ami szerint a további nyomozásnak nincs értelme mert attól nem várható bűncselekmény tényének a megállapítása.
Tehát ott folytatom ahol az első részt abbahagytam,
pedig a MVKSZ Kft sajátos működésének a felvázolásával. Ilyenkor felvetődik fel a kérdés -De hisz minden gazdasági társaságnak van felügyelő bizottsága amelynek felügyelni kell a társaság ,,szabályos" működését. Ez itt egésszen másként volt. Itt a felügyelő bizottságot azért nevezték ki hogy ne FELÜGYELJEN!
A ,,felügyelő" bizottság a következőkből állt:
Elnök, Faragó József képviselő; (aki a Dózsa utcai önkormányzati lakást kapta töredék áron)Meg még egyéb mást.
Tagok; 1;Sándor László képviselő, aki egy beteg ember volt, Ővele nem volt gond mert azt sem tudta mi van körülötte.
2;Maczkainé Tóth Anna Piroska képviselő. Akit hagytak garázdálkodni mint a (Simonyi) otthon fő gondnokát, meg mint kommunista papot.
Az iratok áttanulmányozása közben az ellenőrzési munkájukra nem bukkantam, (ezen egy cseppet sem lepődtem meg) csupán a tiszteletdíjat vették fel. A MVKSZ-t azzal a kifejezett céllal hívták életre hogy az átvételkor még plusz 80 milliós többlet ellenére A 2003-as költségvetési tervezetben 70 milliós hiány mutatkozott. Ennek a hiánynak a leküzdésére volt hívatott a MVKSZ Kft (legalább is a képviselőket ezzel etették). Most már utólag láthattuk hogy a funkciója nem volt egyéb minthogy az önkormányzatot tönkre tegyék, szétlopják. Ezt világosan mutatja a ciklus lejártával 2006-ra a banki hitel 300 millióra a fennálló követelések a 200 milliót meghaladták. Tehát 2006 október 1-ig a mérleg mínusz 500 millió. Az MVKSZ megkapta az önkormányzattól a feladatra járó normatívát hogy azzal jó gazda gondosságával gazdálkodjon. De a gazdálkodás kicsit költségesre sikerült igy: Így 2004 ben 63 millió plusz pénzt fogyasztott, 2005-ben 85 millió norma feletti összeget volt kénytelen a testület átutalni a MVKSZ Kft-nek. Ezeket a pénzek konkrét tételes felhasználását senki nem felügyelte. A képviselők kisebbségben lévő tagjai sürgették a konkrét vizsgálatot (amit el is értek)
De a vizsgálat utáni felelős megnevezése és felelősségre vonása elmaradt. Tehát minden ment úgy ahhogy dr. Szarvas és Dr Turcsán eltervezte.
Ezt az akkor dr. Szarvas körül tobzódó képviselők politikai támadásnak igyekeztek feltüntetni. A lakosság felé is ezt sugallták (de ezt sajnos sokan el is hitték a mai napig hiszik.). A következő részben ara fogok választ találni hogy hogyan alakult ki a ciklus végére az 500 milliós baj, és ezt hogy ítélte meg az ÁSZ majd azt követőileg az ügyészség és befejezésül a rendőrség. A jelenlegi testület nem tudta megítélni mivel arra a JEGYZŐ nem adott lehetőséget, mert az idevonatkozó iratokat a testületi tagok a mai napig nem kapták meg a JEGYZŐTŐL vagy annak megmegbízottjától!

fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  munkasor on Vas. Ápr. 22, 2012 12:49 am

Ez az írás a Tunrcsán Judit fórumán jelent meg, Bakos István névvel, áthoztam hogy mimnél több polgár értesülhessen a városunk eseményéről
Több mint két hónapja nem írtam a lapjukra, hisz nem sok foganatja van itt a tényeknek.
Ez a lap kizárólag Királycsináló és mindenki más számára,- aki az útba lehet, lejárató szándékú.
Akik olvassák, már mondogatják is. Nem mindenki eszi a hazug szavakat. Az álláshoz juttatott, lejáratásra szakosodott embereknek meg a szavára már csak azok adnak, akik teljesen tájékozatlanok.
Megjelent viszont egy nagy örömmel publikált tájékoztató. Megszűnt a nyomozás az 56 rendbeli feljelentésbe és a rendőrség nem talált semmit és jó lenne, ha én bocsánatot is kérnék, mint feljelentő mivel meghurcoltam szegény embereket.
Pontosítanák, bár tudom, hogy ez nem számít, hogy a testület a feljelentő, függetlenül minden kósza beszédtől, hisz testületi döntés született. A rendőrségi papírokba az alpolgármesteri minőségbe tett feljelentés helyesen jelent meg, de polgármesteri feljelentés már helytelenül.

/Nehogy az szégyellje magát, aki bátorkodott észrevenni a sok aljas disznóságok tömegét!!/
A testület a feljelentést az Állami Számvevőszék és egyéb vizsgálati eredményei alapján tette.
Mezőkovácsházát a Szarvas időszakba több százmilliós kár érte. Ennek egy enyhe kis részébe bírósági ítélet is született. Letöltendő börtön, felfüggesztett büntetés és pénzbírság. A lényegi nagy dolgok viszont nem kerültek felszínre, pedig mint azt bebizonyítom nagyon figyelni se kell, hogy észrevegyük.
Amikor oly nagy lelkesedéssel érdeklődnek, hogy miért kellett 200 milliós kötvényt kibocsátanunk, csak a Számvevőszék vizsgálatát kellene elolvasni a válaszhoz. A sok adósság és rendezetlen számlák egyébként működésképtelenné tettek volna bennünket.
De menjünk sorba.
A rendőrség megszüntető határozata hol jelenik meg először? Itt a honlapon.
A testületi tagok semmit nem tudnak, hogy mibe is kellett volna dönteni nyolc napon belül.
Az,- hogy a testület a fellebbezési határidőn belül értesítést sem kapott, hogy jogába áll a rendőrség döntését megfellebbezni, az információt visszatartó számára főben járó bűn.
A lemondás a minimum ilyen esetbe.
Ne beszéljen itt félre senki a békéről, a más világ eljöttéről mikor a kakás gatyáját akarja menteni.
Ezért kellett a Varga ügyvédi irodát meneszteni és a jegyzőt elűzni, hogy ezt a kisded játékot el lehessen játszani.
A megyei rendőrség nem átallota leírni a következő arcpirító szöveget,-miután a sokadik ügyintéző nézegette a papírokat négy éven keresztül.

”mivel a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése és az eljárás folytatásától sem várható eredmény”

Az Állami Számvevőszék megállapításai akkor semmisek? A mi vizsgálataink, amik dokumentumokkal lettek alátámasztva semmisek?

Nem akartam bele avatkozni a hivatal életébe. De miután még mindig én vagyok a célpont és engem óhajtottak ismételten meghurcolni ezért a teljes, nálam lévő anyagot felrakom a honlapra. Ha itt jó szokás szerint letörlik, akkor a másikra. A városnak jogába áll tudni a valóságot. Ha túl sokat törölgetnek, akkor szóróanyag formájába juttatjuk el az információt.

És akkor az első rendőrség által nem látott dolog.

Feljelentésünk közt szerepelt 11 számlából álló murva /zúzott kő/ vásárlás. A murvát a Városüzemeltetési Kft vásárolta, számlámként 480 köbmétert és 1.728.000 forint értékbe.


Összesen: 5280 köbméter 19.008.000 Forint értékbe.

A feljelentésbe valami oknál fogva 7 számla lett jelezve. Én az összeset láttam és az 11 volt. De ha egy lett volna az is az állam meglopása.
A számlák furcsa mód egymást követő sorszámúak, ami azt feltételezi, hogy ezt egyszerre hozhatták. /Két számlát tettem fel és látható a számlaszám./ Ha a murva köbmétersúlyát nézzük, akkor egy kamion 13 köbmétert hozhatott. Így 406 kamionnal kellett volna megérkezni a városunkba. Csak felfigyeltünk volna rá?
Egy hold területre lett volna szükség, hogy 1 m vastagon betárolják. Természetesen ez soha nem érkezett meg. Ennek az a felelőse, aki átvette a semmit. Mellékelve két számla és az átvétel igazolás.
/A linkre kattintva megnézheti a dokumentumokat./

De, hogy a nem létező murvát a Városüzemeltetési Kft eladja az Önkormányzatnak, és ezt Dr. Turcsán Zsolt és dr. Tóth Albert Jegyző 2006 október 10-én a választást követően 10 nappal mikor a várost jegyzőkönyvileg átvettem, akkor utalványozzák, ez minden képzeletet felül- múl. És látható a banki átutalás is. Nem létező murvát vett az Önkormányzat. Mi ez, ha nem bűncselekmény??
A pénz átutalása is megtörtént.
Dokumentum mellékelve:

Nem lehet össze vonni a Kft hamisságot és az Önkormányzati panamát. A Kft-s dolgokért az ügyvezető a felelős, míg az Önkormányzatnál a felelős vezető! Ha felelős Önkormányzati vezető nem létező anyagot vesz és fizet ki az nem a Kft-s ügyvezető felelősége!!! Mit vizsgált 4 évig a rendőrség?

Turcsán Zsolttól a testületnek fegyelmi eljárás mellett meg kell vonni a bizalmat, mert méltatlanná vált a polgármesteri posztra. Van még több dolog is, ami miatt érdeke volt Turcsánnak a megszüntető határozat eltitkolása, de azokat később.

Ide tettem a testületi határozatot ahol a testület a feljelentő,- és a szavazás egyhangú volt.
Nem lehetett más, hisz bűnpártolás lenne, ha a bűncselekmény gyanús eseményeket valaki próbálna elfedni.


http://kepfeltoltes.hu/view/120420/beolvas_s0006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120420/beolvas_s0005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120420/beolvas_s0004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120420/beolvas_s0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120420/beolvas_s0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120420/beolvas_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

munkasor

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A nagy feljelentők.

Témanyitás  fulopbela on Csüt. Ápr. 26, 2012 10:43 pm

Tisztelt fórumozók:Mint olvashattuk a nyitó írásban: A Rendőrség ügyszám: 04000/88/2008/bü. Kelt Bcsaba, 2011. február 03.-án Megszüntette az eljárást. Dr.Turcsán Judit azonnali bocsánatkérésre szólította fel a feljelentőt (Bakos Istvánt) Már régóta megtapasztaltam hogy amit TJ-ír saját nevén, vagy Nicknével ír az általában az igazság közelében sem jár. Ugyanis az ügyiratból egyértelműen kiderül hogy ki (kik) voltak a feljelentők. Az Ügyiratokból kiderült, hogy ezekben az ügyekben kik voltak személyes feljelentők.
Két személy, volt:
1;prof.dr.Turcsán Zsolt feljelentette Szűcs Károlyt.
2;Szűcs Károly feljelentette dr. Szarvas Atillát.
Prof. dr. TZs ezekről az ügyekről mint politikai ügyekről beszélt.
1958. június 17-én a Népszabadságban rövid hírben megjelent, hogy Nagy Imrét és társait kivégezték. Ekkor mondta be a spanyol rádió, hogy MAGYARORSZÁGON AKKORA A BAJ, HOGY EGYIK KOMMUNISTA AKASZTJA A MÁSIK KOMMUNISTÁT!
Igen itt is valami ilyen történt, a kommunisták feljelentették egymást!
Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a személyes boldogulása úgy kívánja.
De dr.TZs-től soha nem állt messze a másik ember feljelentése: Csak egy pár példát: 5 esetben feljelentette Bakos Istvánt, pedig tudta hogy amivel feljelenti annak a valóság alapja nulla. De feljelentett néhány polgárt, mert neki nem tetsző írásokat jelentettek meg. A Gyulai Városi Bíróságon hogy mentse magát, terhelő vallomást tett dr. Szarvas Attilára (ezért dr. SzA. letöltendő szabadság vesztésre ítélték) a múlt héten feljelentette KGy-öt stb. De térjünk csak vissza a mostani konkrét feljelentésre. Prof. dr. TZs.2009-ben feljelentést tett a nyomozás 04040-768/2009.bü számú eljárásban folytattak vizsgálatot.
Természetesen itt is kiderült, hogy a feljelentés alaptalan volt, csak azért tette hogy mentse a saját bőrét.
De nézzük a másik kommunista feljelentését a kommunista ellen.
SzK kontra Dr. SzA ellen.
Bizony ez az ügy már egy kicsit komolyabb volt.
A hatóság B,1233/2008-28/ll. szám. on folyt le.
De mi ís volt a feljelentés tárgya: 2004-től Sz.K folytatólagosan számlát állított ki 2005-ben 5 alkalommal, 2006-ban 7 alkalommal egy KI-TE-KER 2004 Kft nevében kőmurváról és azt kiadásként bekönyvelte az MVKSZ Kft könyvelésében, ezzel csökkentette a hiányt.
Sz.K. ezt elismerte, hogy Ő állította ki a hamis számlákat, de azt állította hogy Őt erre dr.SzA bujtotta fel.
A nyomozó hatóság felkereste dr. SzA-át aki éppen Büntetés-végrehajtásí Intézet Szeged- Nagyfa Töltötte a letöltendő büntetését. A vádat dr. SzA. tagadta vallomás megtagadási lehetőségével élve, a vád nem bizonyosodott be. Tehát Dr SzA ellen megszüntették az eljárást. A nyomozó hatóság az önkormányzatnak visszaküldte a határozatot, hogy azt, 8 napon belül panasszal (fellebbezéssel) élhet ha az a 12 murvaszállítmány hiányzik az önkormányzatnak. A testületet a mai napig nem értesítették erről. A határozat jogerőre emelkedett így elszállt a 12 murva+fuvarért kifizetett 1 728 000 forint, ami összesen 20 736 000 Forint, De az önkormányzat megcsapolására 2006-ban további 6 murvaszállítmány lett kiállítva. Ami értéke 10 368 000 Forint . Természetesen a testület ez ellen sem élt panasszal így ez a pénz is elszállt. A tettesek meg csak mosolyognak a testület balgaságán. De hogy is élhetett panasszal amikor a határozatról szóló dokumentumról a mai napig nincs tudomásuk. Tisztelt fórumozók a következőkben folytatom igaz egy kicsit nagyobb dolgokkal, had lássa a lakosság hogyan lopták szét a Várost. De az igazi durranás hogy napjainkban egyesek hogyan falaznak az elkövetett cselekményeknek. Egy személy van a testületben aki ebbe nehezen akar beletörődní az pedig Varga Gusztáv, ezért kapja a támadást a pm híveitől.


fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  erzsebet on Pént. Ápr. 27, 2012 8:22 pm

Tisztelt fülöpbéla köszönöm a hiteles tájékoztatót. Ezek után már nem csodálkozom a pm reakcióján. Csak azt nem tudom hogy a testület hogy nem lép fel az ilyenkor elvárható következetességgel. Amit leírtál, bizony azon lehet csodálkozni hogy a tettesek hogy nincsenek még a börtönben.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  fulopbela on Szer. Május 02, 2012 9:01 pm

Ahogy mondtam most egy kicsit ,,velősebb ügyek bemutatására koncentrálok.
A város 2002-2006-közt 151 250 000 Forintot áldozott.
Pályamunka a Kistérség és Mezőkovácsháza felvirágoztatására.
Pályamunka mezőkovácsháza felemelésére?
A meghirdetett pályamunka nyertes neve:PROMEI Modernizációs és Euroatlanti Integrációs Projekt iroda. Kht
Cim:1053 Budapest Szép utca 2.
Az eredményhirdetés 2004 március 26-án 11-óra 10-perc.
A pályázat díja: 89 ooo ooo + Áfa Ösz: 111 250 000 Forint.
De a DBÖTKE ügyvezetője DrTZs gondolt a Békés Megyei kistérség szintű ,,kiemelésére" is.
Ennek a pálya munkának elvégzését FATIMEX- EURO Gazdasági Tanácsadó és Fejlesztési KFT nyerte el.
Cim:1118 Budapest Holdvilág-út 11.
Eredmény hirdetés: 2004 április 13-án 11-óra 10-perckor történt.
Pályamű díja: 32 000 000 + Áfa 8 000 000 Ösz: 40 000 000 Forint.
Ezen tudományos pályamunkákra kizárólagos félhasználati forgalmazási jogot nyert az Mezőkovácsháza önkormányzata+a DBÖTKE.
Ezen pályamunkákról bővebben a Közbeszerzési Értesítő 50-szám 6949 6950 6951-oldalain, a Közbeszerzések, Tanácsa Hivatalos Lapjából lehet tájékozódni.
Tehát ezek a pályamunkák egy valós megtörtént esemény. Erről majd részletesebben a következő írásban addig is gondolkodjon el mindenki, hogy vajon miért is akadályozták meg a testületet ilyen nagy kaliberű dolgok felülvizsgálatától? Bizony az ilyen sujjú cselekmények eltitkolása a testület előtt az maga súlyos bűncselekmény alapos gyanúját felveti!

fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  munkasor on Hétf. Május 07, 2012 4:03 am

Tisztelt Fülöp Béla a leírt cselekményeket nincs okom kétségbe vonni hisz azokat különböző dokumentumokkal alátámasztottad. Csakhogy van itt agy kis bökkenő, a BŰN az olyan szoros kapocs hogy az szinte felbonthatatlan. Ami azt jelenti hogy az ,,akciók" igaz hogy 4 évig szüneteltek, de szinte biztos vagyok hogy a 2010-es pm választást követőileg jelentkeztek a cimborák. Amit az is bizonyít hogy a 2010 októberi átadáskor az adósság.
463 792 999 Forint és 2,2 milliárd vagyongyarapodás.2011 végére az önkormányzat adóssága 687 235 955 Forintra emelkedett. De a 2012-es költségvetés hiánya: 198 059 000 forint.2010-óta a testület saját ,,erőből" vagyongyarapodást nem hozott létre. De a legtragikusabb hogy a pm még most is újabb hitel felvételekben gondolkodik, nem a megoldásban. Tehát a költségvetés elszabadult. Most már csak az a kérdés hogy a képviselők, BEAVATOTTAK vagy csak egyszerűen TEHETSÉGTELENEK! De hogy valami nagy baj lehet azt az is mutatja, hogy a RENDŐRSÉGI HATÁROZAT aminek megválaszolási határideje nyolc nap. Az irat átvételétől több mint 80 nap telt el és még a testületi tagoknak a döntéshez szükséges iratokat át sem adták. Ez már több mint elgondolkodtató! Ez már minden bizonnyal kimeríti a Bűncselekmény alapos gyanúját.

munkasor

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  fulopbela on Hétf. Május 07, 2012 9:40 pm

Tisztelt fórumozók munkásőr jól mondja a bűn az olyan ragasztó ami örökre összekovácsolja a bűn elkövetőket. Az sajnálatos hogy ezt a mezőkovácsházi választók nem vették tudomásul a 2010-es önkormányzati választáskor. Jól írod munkásőr a 2010-utání költségvetések elszabadultak ezt a számok bizonyítják. Ennek az ámokfutásnak egyszerű volna véget vetni. Csupán 5 alkalmas képviselő kellene hozzá. Sajnos ebben a garnitúrában még 3 alkalmas képviselő sincs. Így a Város teljes kivéreztetése meg fog történni. A lakosságnak is módja volna fellépní ha legalább 500 polgár kérné a bűnüldöző szerveket hogy vizsgálják felül a Mezőkovácsházi eseményeket. De én nem látok olyan karizmatikus személyt aki bevállalná az ügyek megszervezését. Így a lakosságra a legkeményebb lecke vár.
Minden településnek olyan vezetése van, aminőt megérdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes város nyakán, akkor a város azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány önkormányzat huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a város lakosaiban van a hiba. Akkor az a szavazó aljas vagy műveletlen.

fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  nagyistvan on Szer. Május 16, 2012 10:57 pm

Tisztelt Fülöp Béla, és Bakos István A murva kérdés még közel sincs lezárva Csak emlékeztetőül:

Íme a PÉLDA:A hatóság B,1233/2008-28/ll. szám. on folytatódott le.
De mi ís volt a feljelentés tárgya: 2004-től Sz.K folytatólagosan számlát állított ki 2005-ben 5 alkalommal, 2006-ban 7 alkalommal egy KI-TE-KER 2004 Kft nevében kőmurváról és azt kiadásként bekönyvelte az MVKSZ Kft könyvelésében, ezzel csökkentette a hiányt. Vagyis egyszerűen ezeket a pénzeket kilehetett venni (ELLOPNI) a pénztárból hisz meg van rá a fedezet
Sz.K. ezt elismerte vallomásában, hogy Ő állította ki a hamis számlákat, de azt állította hogy Őt erre dr.SzA bujtotta fel.
A nyomozó hatóság felkereste dr. SzA-át aki éppen Büntetés-végrehajtásí Intézet Szeged- Nagyfa Töltötte a soron következő letöltendő büntetését. A vádat dr. SzA. tagadta. Vallomás megtagadási lehetőségével élve, a vád nem bizonyosodott be. Tehát Dr SzA ellen megszüntették az eljárást. A nyomozó hatóság az önkormányzatnak visszaküldte a határozatot, hogy azt, 8 napon belül panasszal (fellebbezéssel) élhet ha az a 12 murvaszállítmány hiányzik az önkormányzatnak. A meg nem fizetet adótartozásról a vádat a Biróságnak továbbította. Az ügyben még nincs jogerős ítélet, Az Adó hivatal bizonyára fog jelentkezni a megítélt adótartozásért! A testületet a mai napig nem értesítették erről. A határozat jogerőre emelkedett így elszállt a 12 murva+fuvarért kifizetett 1 728 000 forint/szállítmány, ami összesen 20 736 000 Forint,+ az adóhivatalnak jóró adó. De az önkormányzat megcsapolására 2006-ban további 6 murvaszállítmány lett kiállítva.
Ami értéke 10 368 000 Forint . Természetesen a testület ez ellen sem élt panasszal így ez a pénz is elszállt. Természetesen ennek az adóját is inkasszóza az adóhivatal. Tehát a vesszőfutásnak nincs vége. A bíróság természetesen megítéli az elmaradt adó jogosságát TERMÉSZETESEN A KÉSEDELMI KAMATTAL EGYÜTT. És akkor az önkormányzat egyszámlájáról leemelik az adótartozást. Csak azt nem tudom hogy erre milyen elméletet gyárt a JEGYZŐ ÉS A PROFESSZOR!?nagyistvan

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2011. Jul. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  fulopbela on Pént. Május 18, 2012 4:37 am

Tisztelt Fórumozók eddig beszámoltam hogy a MVKSZ Kft-én keresztül hogyan tűnt el 148 000 000 forint.
A város és a kistérség felvirágoztatására készíttettet( de azóta sem hasznosított)pályázatokra hogyan ment el 150 000 000 Forint.
Valamint SzK. mint a KI-TE-KER Kft nevében hogy tekert ki a városból 31 000 000 Forintot. + az ezekre a számlákra be nem fizetett adót amit az adóhatóság a bírósági ítélet után fog behajtani az önkormányzaton, ami minimum még 10 000 000 Forint lesz. Természetesen a testület erről nem tud hisz a JEGYZŐ a testületnek a mai napig nem kézbesítette ki a 04000/88/2008/bü HATÁROZATÁT.
Amit 2012 február 3-án küldték el a Mezőkovácsházi testületnek.
Az csak ezután természetes hogy a hozzá tartozó iratokat sem kézbesítette ki a JEGYZŐ a testületnek. Mivel a rendőrség a testülettől nem kapott megbízást a nyomozásra így a rendőrségi határozat jogerőre emelkedett. Természetesen mindez Prof. Dr. Turcsán Zsolt szerint a megbékéléshez szükséges. Ezen cselekedetek a Városunknak eddig ismertetett tételek 320 000 000 Forintba kerültek.

Még maradt egy két apró ügy ( az előzőekhez képest) Ami testületi döntés nélkül ,,végzett feladatok"
Ügyvéd foglalkoztatása: 1 600 000 Forint.

Könyvelő iroda alkalmazása:1 997 500,-Ft.

Gépjármű vásárlás (Peugeot 190D) -3 392 080, Ft. Ezen gépkocsi vásárlásban az az érdekes hogy ezt a gépkocsit a Pénzügyi bizottság elnökétől vásárolták, mint ahogy láthatjuk az új ár felett. Pedig Ő jóval 1 millió alatt vásárolta. Az csak hab a tortán hogy vásárlás után is sajátjaként használta csak most már az üzemeltetési költségét a város fizette.

Gépjármű lízingelés (VW Caddi) 3 391 160,-Ft Csak megemlíteném hogy ez a gépkocsi Lízingelve, dupla áron is kevesebbe került mint a fenti hasonló kaliberű használt autó készpénzben!
Testépítő klub berendezéseinek vásárlása:4 423 860, -Ft. (háttérben dr.TZs)

dr. Turcsán Zsolt részére Szakértői (szakártői munka végzés nélkül)dij: 2003-ban 4 150 000, -Ft.
2004-ben 2 037 000,- Ft.

Tóth és Társa Bt.1 250 000,-Ft. ( Tóth Imre Pénzügyi bizottság elnöke)

DBÖTKE részére pályázat készítési díj : 770 000,_Ft. (háttérbe dr.TZs)

Tanulmányi szerződés:202 013,-Ft.

9db Mobil telefon vásárlás: 727 000,-Ft.

3db Mobil telefon vásárlás:(Cs. Tóth Imrének Pübe)

Dr.TJudit dietetikus alkalmazás: (Napi 2 Óra) 2 250 000,-Ft.

Még van egy pár ilyen ,,bagatell" tétel ami a város eladósításához vezetett. De arról majd a következő fejezetben!

fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  fulopbela on Kedd Május 22, 2012 10:17 pm

Tisztelt Fórumozók eddig beszámoltam hogy a MVKSZ Kft-én keresztül hogyan tűnt el 148 000 000 forint.
A város és a kistérség felvirágoztatására készíttettet( de azóta sem hasznosított)pályázatokra hogyan ment el 150 000 000 Forint.
Valamint SzK. mint a KI-TE-KER Kft nevében hogy tekert ki a városból 31 000 000 Forintot. + az ezekre a számlákra be nem fizetett adót amit az adóhatóság a bírósági ítélet után fog behajtani az önkormányzaton, ami minimum még 10 000 000 Forint lesz.
Ehhez a tételekhez még hozzájön a testület által nem engedélyezett kifizetések ami igen gyanúsak.
Ennek összege: 26 887 515 Forint.
Természetesen a testület erről nem tud hisz a JEGYZŐ a testületnek a mai napig nem kézbesítette ki a 04000/88/2008/bü HATÁROZATÁT.
Amit 2012 február 3-án küldték el a Mezőkovácsházi testületnek.
Az csak ezután természetes hogy a hozzá tartozó iratokat sem kézbesítette ki a JEGYZŐ a testületnek.
Mivel a rendőrség a testülettől nem kapott megbízást a nyomozásra így a rendőrségi határozat jogerőre emelkedett.
Természetesen mindez Prof. Dr. Turcsán Zsolt szerint a megbékéléshez szükséges.
Ezen cselekedetek a Városunknak eddig ismertetett tételek 347 177 515 Forintba kerültek.
A következőkben bemutatok még egy pár igen gyanús számlát ami a MVKSZ Kft -Korr-Áll-Fikx Kft. Békés Tranzit Foglalkoztatási Közhasznú Társaság körül zajlott le.
Ezek az anyagok a o400/88/2008/bü-i anyag 7-ik és 8-adik oldalán talál ható.
Eltekintek a szó szerinti idézéstől csak a hivatkozási számokat és a gyanús összegeket sorolom fel:
Ezek a gyanús összegek nagy valószínűséggel nem tartalmaznak valós szolgáltatást.
1. pont a-b pont vitatott összeg:2 995 200,-FT. (a/11. melléklet) c. pont.
2;A/12 melléklet d. pont vitatott összeg:4 206 875.-Ft.
3;A/13. A/14. mellékletei vitatott összeg:3 494 316,-Ft.
4; 2. pont A/15. melléklet vitatott összeg:557 664,-Ft. ;
5; 3. pont A/16-A /19. mellékletek vitatott összeg:272 562,-Ft.
6; 4. pont A/20.-A./22 mellékletei vitatott összeg: 13 575 677,-Ft;
7; 5. pont.A/23.-A/25. mellékletei vitatott összeg: 2 980 829,-Ft.
8; 6. pont A/26. melléklete vitatott összeg: 2 170 458,-Ft.
9; 7. pont A/27.melléklet vitatott összeg: 12 096.000,-Ft.
10; 8. pont. A/28 melléklet vitatott összeg 6 250 000,-Ft.
11; 9. pont A/29 melléklet a kár pontos értéke nem állapítható meg. De valószínű több százezer Ft.
12; 10. pont A/30.melléklet okozott kár: valószínű több százezer forint.
13; A/31. melléklet. okozott kár: 1 567 000,-Ft.
14; A/32. melléklet okozott kár:800 000.-Ft.
A következőkben még egy pár tételt bemutatok ami a város eladósodásához vezetett.
Ezek a cselekmények 2002-2006-közt történtek.

fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  calambo on Szer. Május 23, 2012 7:21 am

JEGYZŐ a testületnek a mai napig nem kézbesítette ki a 04000/88/2008/bü HATÁROZATÁT.
Amit 2012 február 3-án küldték el a Mezőkovácsházi testületnek.
Az csak ezután természetes hogy a hozzá tartozó iratokat sem kézbesítette ki a JEGYZŐ a testületnek.
Mivel a rendőrség a testülettől nem kapott megbízást a nyomozásra így a rendőrségi határozat jogerőre emelkedett.
Ugye ezt az egészet a pm jól kitalálta. Úgy gondolta hogy így lesz a legegyszerűbb a büntetést megúszni. Csakhogy az ügy kezd bonyolódni ezért a csütörtöki testületi ülés zárt részében még megpróbálja a pm magyarázni a megmagyarázhatatlant. Persze rajta leszek az ügyön nincs az a titok amit ki ne lehetne deríteni.

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A 04000/88/2008/bü Határozat összegzése!

Témanyitás  fulopbela on Csüt. Május 24, 2012 12:21 am

Tisztelt Fórumozók eddig beszámoltam hogy a MVKSZ Kft-én keresztül hogyan tűnt el 148 000 000 forint.
A város és a kistérség felvirágoztatására készíttettet( de azóta sem hasznosított)pályázatokra hogyan ment el 150 000 000 Forint.
Valamint SzK. mint a KI-TE-KER Kft nevében hogy tekert ki a városból 31 000 000 Forintot. + az ezekre a számlákra be nem fizetett adót amit az adóhatóság a bírósági ítélet után fog behajtani az önkormányzaton, ami minimum még 10 000 000 Forint lesz.
Ehhez a tételekhez még hozzájön a testület által nem engedélyezett kifizetések ami igen gyanúsak.
Ennek összege: 26 887 515 Forint.
Ezen cselekedetek a Városunknak eddig ismertetett tételek 347 177 515 Forintba kerültek.
De van itt a MVKSZ Kft -Korr-Áll-Fikx Kft. Békés Tranzit Foglalkoztatási Közhasznú Társaság körül zajlott le.
Ahol a gyanús vitatott számlák összege: 50 966 581 ,-Ft Ez a fentiekkel már:
Ezen cselekedetek a Városunknak eddig ismertetett tételek 398 144 096 Forintba kerültek. A04000/88/2008/bü HATÁROZATÁT. 9-10-11-12 oldalon még van néhány igen gyanús pénzösszegek:
1;Munkaerő kölcsönzések kívülálló társaságoknál végzett tevékenység oda az anyag felhasználás de le nem számlázott tételek:557 664,-Ft. 272 562,-Ft. De több helyen a pontos összeg meg sem állapítható!
2;SzK. MVKSZ Kft ügyvezetője utalványozott önmagának: 2 980 829,-Ft. Amit rendeséknél úgy hívnak hogy sikkasztás. Természetesen semmi féle útnyilvántartás és egyéb kellékek vezetése nélkül.
3; JAT-70 forgalmi rendszámú gépkocsit használta semmi féle ut-és költség igazoló okmány nélkül MOL kártyával tankolva de közben az önkormányzattól költségelszámolást is igényelt, az okozott kár szinte megállapíthatatlan de igen jelentős.
4; 1.pont A/33-35. Számú mellékletekben feltüntetve a Jegyző jogtalanul ítélt meg több millió Forint jubileumi jutalmat és szabadság megváltás pénzt Dr Szarvas Attilának.
5; 2. pont A/36. pont szerinta Jegyző szivattyú vásárlásnál okozott hiány:1 864 507 Forint.
6; Az A/38 A/39. pontban a Jegyző 3 000 000 Forint szabálytalanság állapítható meg.
7; 3. pont A/40. mellékletek szerint a Jegyző jogosulatlanul vett fel1 111 793,- Ft-ot.
8; 4. pont A/41. melléklet azt tartalmazza, hogy az önkormányzat kötelezettség vállalás mellett került sor a Vízi közmű Társulás megalapítására.( Ezt már utólag tudjuk hogy ez 100 000 000 milliójában került az önkormányzatnak.
9; 5. pont A/42. melléklet szerint 2 000 000 Forint került ki jogosulatlanul az önkormányzat pénztárából. (lopás) 10; 6. pont A/43. melléklet szerint 25 000 000,-Ft úgy került kifizetésre a PROMEI Kft. részére hogy tisztába voltak vele, hogy az önkormányzat nem fog támogatást kapni a projektre.
A fenti tételek 135 675 562,-Ft-tesznek kí ha ehhez hozzáadjuk már az előzőekben bemutatott
tételeket:398 144 096, -Ft.
Akkor a végeredmény:533 819 658,-Ft.
Természetesen a testület erről nem tud hisz a JEGYZŐ a testületnek a mai napig nem kézbesítette ki a 04000/88/2008/bü HATÁROZATÁT.
Amit 2012 február 3-án küldték el a Mezőkovácsházi testületnek.
Az csak ezután természetes hogy a hozzá tartozó iratokat sem kézbesítette ki a JEGYZŐ a testületnek.
Mivel a rendőrség a testülettől nem kapott megbízást a nyomozásra így a rendőrségi nyomozási megszüntető határozat jogerőre emelkedett.
Természetesen mindez Prof. Dr. Turcsán Zsolt szerint a megbékéléshez szükséges.
DE TÉNYLEG ILYEN NAGY ÁRA VAN A BÉKÜLÉSNEK?
Csak azt nem tudom ha már a városnak ez a 2002-2006 köztí MANŐVER ennyibe került, akkor kinek kivel kéne megbékülni?
Ha valaki ezt tudja írja meg, mert nem hiszem hogy csak engem gyötör a kíváncsiság!!!

fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

K, Sándor ex képviselőről.

Témanyitás  idegen on Hétf. Júl. 09, 2012 3:05 am

Mielőtt bárki úgy gondolná hogy minek foglalkozni ezzel a ,,jóemberrel" hisz rég nincs a közéletbe. Ez nem teljesen így van, mert Őrajta keresztül mutatom be hogy (milyen emberek) kik is azok az ÖNÖKKEL EGYÜTT MEZŐKOVÁCSHÁZÁÉRT. Ezt a személyt nem véletlen fogadták csapatukba hisz valószínű megüti a ,,mércéjüket". K. Sándor  olyan mint a kaméleon. Akármilyen színben tud “pompázni”. A legszörnyűbb az egészben az, hogy számára a hatalom az ami számít, megszerzése érdekében bármilyen eszközrendszert bevet. Nem válogatnak, céljuk érdekében saját társait is feláldozza. Minden, általa ellenségesnek tartott közösségbe be tud épülni és ott bomlasztani, ha kell Fideszessé  válik, de ha úgy kívánja az élet Baloldali lesz. De lelkületében ugyanaz marad, akik volt …., a gonosz kiszolgálója. Nem akarom az elejétől kezdeni, ezért csak a 2006-os választást követő időt elemzem. 2006-ban jelentkezett hogy Ő nagyon FIDESZ-es, mivel akkortájt Mezőkovácsházán nem látta jó megoldásnak ha bevállalja a Baloldaliságát. A FIDESZ CSAPAT nem találta elég FIDESZ-esnek ezért a színeibe nem indította. Függetlenként 14-ik lett, így nem jutott be. A tűzoltóságot bővítették a fia is jelentkezett tűzoltónak, de egészségügyileg nem felelt meg. A BIG pm-hez fordult hogy járjon közre az közölte hogy Ő nem tud mit tenni hisz az egészségileg nem megfelelő polgárok fel nem vehető az állományba. Már azelőtt is írt a dr. TJ fórumába ÖREG álnév alatt. A FIDESZT ostorozta. De ezek után BIG-re és családjára fókuszált. Minden elképzelhetetlen hazugsággal ostorozta a pm-et és családját. Közben egy képviselő távozott a városból és vissza adta a mandátumát. Így K. Sándor előlépett képviselővé, Ez nem akadályozta meg a további hazugságok terjesztésében a pm-ről. Közben kiderült hogy Ő gyalázkodik ÖREG -néven. Ezután Bocsánatot kért BIG-től és ÖREG néven tovább nem gyalázkodott. Mint képviselő a rendelőintézet felújításánál mindég ott lábatlankodott a teher autójával. Így került sor hogy vonzalmat érzett a Működőképes röntgen gép iránt. Ezért azt hazavitte. A működőkepés röntgengépet a szakértő 3 millióra értékelte. De rajtavesztett és visszavitették vele. Ezek után a fogorvosi széket vette célkeresztbe. Éppen az elszállítás kivitelezéskor közölték hogy a fogorvosi széket a városi fogászati rendelőbe kell vinni. Erre Ő olyan dühbe került hogy a fogorvosi széket ledobatta az emeletről. Természetesen az darabokra tört. Ha nem lehet az övé akkor ne legyen senkié, jelszóval. Ezt a széket a szakértő 100 ezer forintra értékelte. A Testület az értéket figyelembe véve feljelentést tett 2010 szeptember 14én. Természetesen K. Sándornak esze ágába sem volt lemondani a képviselőségről, hanem bevállalta az ÖNÖKKEL EGYÜTT MEZŐKOVÁCSHÁZÁÉRT csapatban az aktív kampány munkát, az induló  csapatnak aktív tagja lett. Bizonyára ígéretet kapott a segítségre egy választálsí győzelem esetén. A várva várt választási győzelem sikerült. Új szakértő kirendelésére került sor aki a most már szétroncsolt röntgengépet 18 400 míg a fogorvosi szék roncsát 2 400 Forintra értékelte. De az újonnan meghallgatott tanúk sem vallottak K. Sándorra. Igaz a két tárgy értéke meghaladta a 20 000 forintos bűncselekménynek minősítő értéket, ezért a rendőrség a két eszköz értékét szét választotta így viszont már alul maradt a 20 000 forintos bűncselekménynek számító határnak. Erről a Rendőrség értesítette a testületet mint feljelentőt 04040/770-23/2010 bü. számú határozatában. Ha a testület 8 napon belül nem kifogásolja meg így a határozat jogerőre emelkedik. Ezt az ügyiratot 2010 december 13-án érkezett az önkormányzathoz. Mivel K. Sándor elévülhetetlen érdemeket szerzett a választálsí kampányban ezért a testület napi rendre sem tűzte ezt a határozatot.  Varga Gusztáv, Kokavecz Julianna alpolgármesterek, Csepreghy Elemér Pénzügyi Bizottság elnöke, de a többi képviselő sem közölte a lakossággal  a mai napig sem a  hogy érkezett ilyen rendőrségi határozat. Mivel a testület nem hozott  határozatot 8-napon belül. A megszüntető határozat jogerőre emelkedett. Tehát K. Sándor MEGÚSZTA! Sőt a pm javasolta külsősnek (20 EZER/hó  és a vízmű felügyelő bizottságába 100 000/ hó forint/ hó javadalmazással. Tehát az ÖNÖKKEL EGYÜTT MEZŐKOVÁCSHÁZÁÉRT csapatból nem lógott ki, de az egész testületből ezt senki nem kifogásolta, ezért a 2010-es testülettől nem állt távol ez az erkölcsi megoldás (belefért). Igen tetszetős a csoport elnevezése, Csakhogy nem az elnevezésen múlik egy csoport működése, hanem a cselekedeteken. Az elmúlt 4-év egy dologról szolt hogy a listán lévő személyek rájárnak amúgy rendesen az önkormányzat kasszájára. De mit is akarnánk ettől a társaságtól. Ahova Kardos Sándor befér akkor a többi sem lehet különb. Sajnos a város látja ennek a kárát. Ezek után már nem hinném hogy bárki csodálkozna a város jelenlegi helyzetén.


A hozzászólást idegen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 19, 2014 4:07 am-kor.

idegen

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 56 rendbeli feljelentés- itt a vége, fuss el véle!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.