Egy Új megváltó párt zászlóbontása,

Go down

Egy Új megváltó párt zászlóbontása,

Témanyitás  kisistvan on Szomb. Aug. 01, 2015 5:10 am

Kedves Honfitársunk!

Mi tiszta közéletet, javainkat igazságosan elosztó társadalmat akarunk építeni, ahol az őszinteség, a tisztesség, az átláthatóság, az üres beszéd helyett a cselekvés az érték.
Újat építünk, nem toldozgatunk! Nincs Alku Párt - NAP, A felkelő NAP háza.
Ez az új párt amely minden addigi pártot lemos a politika színpadáról Mindezt igéri Dr. Szabó Gábor orvos, független újságíró, pártelnök.
Ugyan még nincs tagság ezért a pártelnök kénytelen volt önmagát megválasztani.
A választási győzelem biztos hisz zászlónk alá sorakozik fel a több mint 50% eddig hiteles pártot keresők tábora, Azonkívül az eddigi pártokban csalódottak . Tehát a 80-90%-os győzelem garantálva van.
A sötétség korszaka után valóban a NAP fénye melegíthessen mindannyiunkat!
Hazánkat adottságai az európai jólét mintaállamává teszük, .
1990-ben a szabadságunkat ugyan megkaptuk, de egymás után jövő politikusgarnitúráink egyre inkább saját magukkal, semmint velünk, választóikkal voltak elfoglalva.
Egyre többeknek lett egyre rosszabb, míg nagyon keveseknél halmozódtak föl mindazon javak, amit mi, a Nép a pártállam idején rakott össze.
Ez a folyamat végül a gátlástalan Medgyesi, Gyurcsány- Bajnai korszakban 2010-re érte el csúcspontját: honfitársaink fele létminimum alatt élt, mindennapos a munkanélküliség 12%, az éhezés, a kilátástalanság.
Látnunk kell: Az MSZP- SZDSZ Korszak nem jöhetett volna létre, ha azt a választók nem támogatják a szavazataikkal.
Ekkora 2002-2010-közt.teremtődött meg a korrupció és a hatalommal való visszaélés táptalaja.
Nagyobb és kisebb rablók, fehérgalléros bűnözők uralják a politika minden oldalát.
A Fidesz ezen a tragikus helyzeten csak javítani tudott. Ezért 2018-ban újra kell kezdeni, bármily fájdalmas és nehéz is lesz, mert a politika egésze szakadt el a Néptől, melyet képviselnie kéne.
Új Alkotmány kell, (olyan mint az 1950 augusztus 20-as) hogy az eddigi gumiparagrafusok helyett acélabroncsok közé szorítsuk képviselőinket: valaha bíztunk önkorlátozásukban, de méltatlannak bizonyultak bizalmunkra.
A mindenkori parlamenti többség egyre inkább maga alá gyűrte a többi hatalmi ágat: Úgy mint a végrehajtói hatalmi-ágat (Kormányt), Birói hatalmi-ágat, ezek mind a pártpolitikai játszótérré vált, Még szerencse hogy a média, a multinacionális kereskedelmi láncok és a bankok függetlenek maradtak .
Az alkalmasság, a szakértelem már édeskeveset számít a párthűséggel szemben.
Ez így nem maradhat, ezt így nem hagyhatjuk.
Megalakítottuk az egy éve folyamatosan tüntető Kossuth téri demokratákból a Nincs Alku Pártot (NAP). Átéltünk mindent, amit egy demokratikus jogállamban átélhettünk: 2006-os rendőri erőszakot, azt követő koncepciós pereket, házkutatást, rabosítást, egyszóval tényleg mindent. Saját példánkon mutatjuk meg az országnak, hogy nem szabad félni, ki kell állni magunkért, mindannyiunkért, mert vissza kell vennünk a hazánkat mindazoktól, akik azt tőlünk elvették.

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Valóban a politikusok tehetnek róla, hogy nem vitted semmire az életben?

Témanyitás  donkihote on Hétf. Aug. 03, 2015 9:11 pm

A politikusok a kedvenc bűnbakjaink! Szinte mindenki őket teszi felelőssé, történjen bármi is az életben!
Azzal vigasztalod a lelked, hogy azért nem értél el semmi említésre méltó dolgot az életedben, mert nem az van kormányon, akit te szeretnél!
Azért verted magad adósságba és azért nem takarítottál meg semmit egész életedben, mert nem az van kormányon, akit te akarsz?
Azért nem végzed kiemelkedően a munkádat, mert nem baloldali párt van hatalmon?
Azért nem viselkedsz példamutató, intelligens felnőttként, mert nem jobboldali párt van hatalmon?
Azért bámulod órákat a TV-t, ahelyett, hogy olvasnál és a tanulnál, mert nem liberális párt van hatalmon?
Azért nem tartod be az ígéreteidet, azért vered át a másikat és azért hazudsz mindenkinek, mert nem konzervatív párt van hatalmon?
A politikai helyzettel magyarázod eredménytelen életedet? Komolyan?
Na, itt álljunk meg egy szóra! Komolyan más ember (jelen esetben egy politikus) kezébe adtad az életedet? Más ember dönt a TE sorsod felől? Neked attól függ az életed, hogy ki van kormányon?
És ezek után még csodálkozol, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd?
Kiadod az életed irányításának kormányrúdját a kezedből és csodálkozol, hogy csak sodródsz az árral?
Persze ahelyett, hogy végre tennél és dolgoznál azért, hogy neked és családodnak jobb legyen. Egész pontosan mit is csinálsz? Folyamatosan csak a híreket és az internetet bújod, hogy rátalálj valami szaftos politikai pletykára. Ha rábukkansz valami kis simlisségre, akkor elégedetten dőlsz hátra a székedben, megosztod facebookon, hogy mindenki lássa: "Látjátok, ezért nem léptetnek elő a munkahelyemen! Mert ez elutazott a Bahamákra egy hétre"
A facebookon még külön csoportokat is létrehozol (persze nem az általad favorizált párt mellett, hanem természetesen az ellenfele ellen), ahol összeülhettek a többi unatkozóval siránkozni, nyavalyogni és ítélkezni.
Néhány dologtalan még külön weblapot és blogot is életre hív, hogy a politikusok magánéletébe turkálhasson, becsületet sérthessen és kitalált történetekkel borzolhassa a kedélyeket. Mivel szerencsétlenek alkotó munkára teljesen alkalmatlanok, így rombolásba fektetik az energiájukat. Nekik csak annyit üzenek, hogy jól nézzenek szét maguk körül és barátkozzanak a gondolattal, mert ennél többre ezzel a mentalitással biztosan nem viszik.
Persze értelmesebb dologra is fordíthatnád, az egyetlen meg nem újítható erőforrásodat, az idődet, ha lenne hozzá bátorságod. De te az átlag középszer útját választottad! Nézd meg mire vitték a politika imádó, panaszkodó, dologtalan ismerőseid és barátkozz meg a gondolattal, hogy rád is hasonló sors vár.
Ne feledd: ha ugyanazt csinálod, mint az átlag, akkor ugyanazt az eredményt is kapod.
A politikusok pedig csak röhögnek rajtad! Röhögnek, hogy így elrágódsz azon a pár gumicsonton, amit eléd raktak!
Itt volna az ideje, hogy végre felelősséget vállalj a tetteidért! Nem a kormány miatt tartasz abban a sanyarú helyzetben, amiben jelenleg vagy! Az életed a saját gondolataid, a saját szavaid és a saját tetteid eredménye! Magadnak köszönheted azt, ahol vagy! Persze, tudom, sokkal egyszerűbb másokra mutogatni. "Ó, a mocskos kormány miatt, mentem felemás zokniban ma dolgozni"
Számomra egészen elképesztő, hogy képesek az emberek saját életük irányítását önként kiadni a kezükből. Persze nyilván kényelmesebb abban a hitben élni, hogy ameddig én TV-t nézek és fetrengek a fotelban, addig majd valaki megoldja minden problémámat. "Én megtettem, amit tudtam, behúztam az X-et"
Amúgy nem unjátok még? Nem unjátok, hogy 25 éve csak az X-eket húzgáljátok, de nem történik semmilyen változás az életetekben?
Megnyugtatlak nem is fog semmi változni, amíg csak arra vársz, hogy majd valaki megoldja a TE problémádat. Az általad létrehozott probléma a közreműködésed nélkül nem fog megoldódni.
Ameddig nem ismered el, hogy minden sikeredért és kudarcodért te vagy a felelős, addig hihetetlen mértékű károkat okozol magadnak minden áldott nap!
Foglaljuk össze a dolgokat:
Nem attól lesz olcsóbb számodra a paradicsom, hogy beikszeled a narancs színű pártot! Hanem attól, hogy elültetsz pár palántát otthon a kertben!
Nem attól marad több pénz a zsebedben hónap végén, ha beikszeled a vörös színű pártot! Hanem attól, hogy magadra szedsz egy kis pénzügyi műveltséget!
És nem is attól fognak megbecsülni és előléptetni a munkahelyeden, ha beikszeled a zöld színű pártot! Hanem attól, hogy tisztességgel, becsülettel, eredményesen végzed a munkádat!
Nem szeretném, ha az olvasók téves következtetéseket vonnának le, miszerint védem a politikusokat! Nem védem őket, nem érdekelnek! Nem foglalkozom mások magánéletével és nem ítélkezem felettük. A saját dolgommal foglalkozom, mert annak látom az eredményét. Annak viszont semmi értelme, hogy habzó szájjal szidunk egy politikai pártot, a másikat pedig az égbe emeljük. Mert hidd el, egyikről sem tudsz semmit, csak azt hiszed.
Javaslom felejtsd el őket! Az energiáidat és a figyelmedet fordítsd a saját dolgaid irányába. Meglátod annak lesz eredménye!

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.