Kokavecz Juli pályája.

Go down

Kokavecz Juli pályája.

Témanyitás  fulopbela on Vas. Ápr. 01, 2012 2:06 am

Nézzük meg mi ez a heves támadás oka amit Kokavecz Juli alpolgármesterként folytat a Vis Medica, de főként aS.I főorvos asszony ellen. Több napos beszélgetést folytattam a Vis Medica tulajdonosaival dolgozóival. Bizony meg kellett szűrnöm az információt, mert olyan méltatlan támadások érték a dolgozókat, hogy a dolgozóknak nehéz volt megőrizni higgadtságukat, mint amit SZILVERCICA ÉS ZSANDARK MŰVEL a Vis Medica ellen. Amit a főorvos asszonnyal szemben megengednek az már minden határt felülmúl. Szinte egyöntetű vélemény az volt hogy szilvercica és zsandark ugyanaz a személy, de mind a két Nick nem más mint Kokavecz Julianna Alpolgármester asszony. Összefoglalva tömören az egységes vélemény a következő:

1;Azzal még nem lenne baj, hogy be ajánlata magát ,,kétes" személyekkel (J. K. I-né Sz. Zs.) a Vis Medica KFT-be, de később kiderült számtalan jellem gyengesége. Azt állította magáról hogy munkanélküli és egyedül neveli gyermekét (kiderült hogy élettársa van).
2;Irodavezetőként a Vis Medica Kft. vezetőjének távollétében, az egészségügyi személyzetnek, jogosulatlanul, ,,szakmai" utasításokat osztogatott úgy, hogy a munkaszervezetet nem látta át, egészségügyi végzettsége nincs.
3; Ő az aki, ha valaki nem az Ő instrukciója szerint jár el, de általában is, folyamatosan zaklatta és fenyegette a rendelőintézet dolgozóit.
4; A rendelőintézet (aláírásra) jogosult dolgozójának aláírását, egy OTP csekken meghamisította, hogy így vegyen fel a Kft nevében pénzt.(rendőrségen feljelentve)
5; Hozzá nem értő intézkedéseivel, jogosulatlan szervezkedéseivel és megbízásaival a Vis Medica Kft-nek kimutatható anyagi kárt okozott.
6; A rendelőintézet rekonstrukciója során közreműködött a röntgen gép és annak alkatrészeinek eltulajdonításában
(K.S. képviselő segédletével) Amelyet csak hosszú utánajárás után hozták vissza. (erősen megrongálva)
7;A rendelőintézet tulajdonából eltűntek még hősugárzók,elektromos melegítők, működőképes fogorvosi széket a cimborája (K. S) ledobatta az emeletről mivel eltulajdonítása meg lett akadályozva. Az eltulajdonított tárgyak nagyrészt soha nem került elő. Valószínű hogy ezen cselekmények kivitelezésében is közreműködött.
8;A rendelőintézet leszerelt klíma berendezéseit, jogtalanul, ismerőseinek játszotta át. A készülékek csak többszöri erélyes felszólításra kerültek vissza a rendelőintézetbe.
9; Azt terjesztette magáról, hogy alpolgármesterként fizetését jótékony célra adja, de ez a közvélemény félrevezetésének bizonyult. Mert mint kiderült hogy még különböző címeken igen jelentős pénzeket vesz fel.
10; Miután a választások után alpolgármesteri pozíciót követelt ki magának. Ezután a rendelőintézetben vállalt munkát nem volt hajlandó elvégezni. Fizetését azonban erkölcstelen módon követelte. Az el nem végzett munkáért kényszerűen kifizetett munkabér és a pereskedés eddig 2 millió forintjába került a Vis Medicának. Ezt az összeget műszerek beszerzésétől kellett elvenni.
11; Amikor már Kokavecz Julinak a Vis Medica Kft-böl kifelé állt a szekere rúdja. Jogtalanul behatolt az irodába és ott jelenléti ívet és szabadság utalási tömböt hamisított (okirat hamisítás) azért hogy növelje a felmondási és végkielégítési összegét.
12; Az ellene tanúskodásra vállalkozó rendelőintézet dolgozókat alpolgármesteri pozíciójára hivatkozva, hatalmával visszaélve megfenyegette.
13; Ha érdekei úgy kívánták, a FIDESZ-ben próbálkozott pozíciókat szerezni az eszközökben nem válogatott, de mivel ezt meghiúsították akkor az MSZP-hez dörgölődött. Most a ,,független" szocialista polgármester ,,jobb" keze.
14;Mindenféle hasznosítható szakképzettség (rátermettség) nélkül elhiszi magáról, sőt híreszteli, hogy a kisujjával el tudná igazgatni a várost.
15; Munkatársaival, a Kft. vezetésével közvetlen kapcsolatban megnyerő, szimpatikus oldalát mutatja, de egyébként jellemének alapvonása a hátulról való orvtámadás.
16; JELLEME ÖSSZEGEZVE: alattomos, hazug, csalárd, pénzéhes, inkorrekt, tisztességtelen; aki több koncot dob neki, azt követi.fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kokavecz Juli pályája.

Témanyitás  peter on Szomb. Ápr. 07, 2012 1:10 am

Meglep, mert egy emberből kibuggyan az aljasság, mint a varangyból a méreg? De gondold csak meg, miféle ez az ember? Milyen torz, milyen erőtlen, mennyire csak gyűlölet és irigység az ereje?
Töröld le a váladékot, mely arcodra fröccsent, ne taposd el a varangyot, mert cipőd bepiszkolod vérrel és gennyel.

peter

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kokavecz Juli a politika forgatagába!

Témanyitás  gyorgy on Csüt. Ápr. 12, 2012 6:45 pm

A dolgot ott kezdeném hogy 1990-ben a FIDESZ még szinte nyomokban sem volt észlelhető Mezőkovácsházán. Ezt az állapotát megőrizte egész 1998-ig. Ez időtájt a volt pártállam megbízottai ügyet sem vetettek rájuk. Csakhogy a FIDESZ a politikai palettán kezdett jelentősé válni. Vidéken úgy nálunk is próbálták feléleszteni a szervezetet. Erre már a pártállam titkos megbízottai megkapták a jól bevált parancsot, ,,Ha nem tudjátok meg akadályozni álljatok az élére" Bizony így történt. Újjá alakult a helyi FIDESZ jóindulatú gyanútlan polgárokból és a háttér baloldal embereiből. Így a FIDESZ helyi szervezetét sikerült a futottak még kategóriában tartaní. De ekkor a köztiszteletben álló politikailag szakmailag BIG függetlenként elindult és meg is nyerte a polgármesterséget. Az MSZP által szétzilált várost rendbe tette. De mivel komoly vállalkozása volt ezért 1998-ban nem indult. A FIDESZ ekkor még nem számított komoly konkurenciának ezért szabad út nyílt a pártállami Szekeres Lajos előtt a választást megnyerte. Ez a jóember nem volt képes a várost tönkretenni. Ezért a régi elvtársak a kipróbált dr. Szarvast indították helyette pm-nek. Bakos István mikor hírét vette a készülő harakirinek beszállt a ringbe mint független. De a FIDESZBE beépített káderek ezt nem hagyták annyiba Ők is indítottak egy jelöltet Így Dr. Szarvas mint kipróbált hétpróbás nyerte a választást 2002-ben. De a testület többséget is a volt pártállami emberek adták. BIG mint képviselő bekerült a testületbe Ő vívta egyedül a városért a harcot majd csatlakozott hozzá két tisztességes polgár: Varga Gusztáv és Mikite Atilla De a város tönkretételét nem tudták megállítani. Okulva a 2002-es hibán BIG és egy pár jóérzésű ember úgy gondolták hogy az erőket egyesítik és BIG -et mint FIDESZ-es indol 2002-ben A beépített káderek érezték a veszélyt ezért megakadályozták hogy BIG mint FIDESZES induljon A FIDESZ belső ellenségei nem találtak indulót a FIDESZBE Igy BIG a 2006-os választást megnyerte a pártállami káderekkel szemben. Itt bukkant fel először Kokavecz Juli neve mint képviselő jelölt de ekkor még nem kapott a bejutáshoz kellő mandátumot. A következő részt innen folytatom de ha valakinek van kiegészíteni valója vagy másként látta a dolgokat az írja meg!

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kokavecz Juli pályája.

Témanyitás  gyorgy on Kedd Ápr. 17, 2012 9:18 pm

A FIDESZ-be beépült pártállami kádereket bosszantotta a 2006-os kudarc (jobboldali pm). Ezért munkához láttak. Elsőként a FIDESZ tagságának a felduzzasztása, az ŐK által befolyásolható polgárokat szerveztek be. Közben beindítottak egy jobboldal, de főként egy Bakos ellenes fórumot. Ebben a fórumban fő szerepet kapott egy ZSANDARK néven írogató Nick. Mára ez kiderült hogy nem más mint Kokavecz Julianna. Most már más neveken is ír (szilvercica stb.) de egy a lényeg árad belőle a FIDESZ és Bakos gyűlölet. De mindenkit gyűlöl aki az útjába áll (Vis Medica) A FIDESZ-be beépült kollaboránsoknak tetszett (zsandark) tevékenysége. Ezért beszervezték a FIDESZBE. Ott hosszútávon komoly feladat várt rá. Mivel elég haszontalan munkaerő volt, ezért ez idő szerint is munkanélküli volt. Beajánlották a Vis Medicához A Vis Medica Ügy vezetője a FIDESZ országgyűlési képviselője és a 7-es választálsí körzet elnöke is volt. Ezért ez jó pozíciónak látszott, hogy innen indítson (titkos) támadást Bakos pm ellen, de a fő cél a FIDESZ bomlasztás! Ezért 2007-ben már a kollaboránsok jelölték a helyi FIDESZ elnökének. Ezt a józanabb tagsággal nem tudták megetetni, de erről nem mondtak le. Hogy hogyan volt tovább azt a következőkben leírom. Addig is szívesen veszem bárki bármilyen véleményét.
Aki ezt másként tudja remélem megosztja a fórumozókkal.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kokavecz Juli pályája.

Témanyitás  peter on Csüt. Ápr. 19, 2012 1:47 am

Tisztelt György Nagyon pontosan mutattad be a FIDESZ-körül felvert KOMMUNISTA habot. A másik fórumon olyan személyek ,,aggódtak" a FIDESZ sorsa felett akik az előtt de azóta is a legnagyobb FIDESZ gyűlölők. Külön fejezeteket nyitottak hogy bemutassák a FIDESZ ,,belharcát" (kétcédulás választások, Miért nem Spiák Ibolya. Kevermesi jegyzőkönyv stb.) Időt és energiát nem sajnálva mindent elkövettek a FIDESZ lejáratására. Össze vissza írtak, írták hogy BIG-et kizárták a FIDESZBŐL, ezt követően írták hogy BIG irányítsa a FIDESZT. De a valóságot még véletlen sem terjesztettek. Mikor látták hogy ezek az aljasságok nem elég hatékonyak. Összehívtak egy FIDESZ ,,GYŰLÉST" Természetesen csak a beépített embereket, ott Kokavecz Juliannát ,,megválasztották" elnöknek, Szél Krisztinát alelnöknek. Ezt a nyomaték kedvéért a kábel TV-én közzé is tették. De a TJ fórumán erről maga TJ írt egy írást. Ezek a jóemberek nem gondolták hogy a FIDESZ nem egy kit-egylet abban ilyen partizán akcióknak nincs helye. Tehát ez az akció kudarccal végződött. Persze azért volt jelentősége ez az országgyűlési, valamint a helyhatósági választásokon meg is mutatkozott. A helyi FIDESZ nem vette elég komolyan a kommunisták romboló hajlamát és ezért nagy árat fizet most a város.

Erről ÚJ ERNŐ így írt: A kommunisták olyanok mint a kaméleonok. Akármilyen színben tudnak “pompázni”. A legszörnyűbb az egészben az, hogy számukra a hatalom az ami számít, megszerzése érdekében bármilyen eszközrendszert bevetnek. Nem válogatnak, céljuk érdekében saját társaikat is feláldozzák. Minden, általuk ellenségesnek tartott közösségbe beépülnek és bomlasztanak, ha kell kapitalistává válnak, de lelkületükben ugyanazok maradnak, akik voltak …., a gonosz kiszolgálói.

peter

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kokavecz Juli pályája.

Témanyitás  erzsebet on Szomb. Ápr. 21, 2012 3:02 am

Az ilyen emberről születhetett a mondás, ments meg uram a barátaimtól, az ellenségeimmel majd csak elbánok magam is! Olyan volt ez a Kokovecz Julianna, mint az angolna, kisiklott az emberek keze közül. Szembe dicsért, hízelgett, s hátba támadott. Egyébként énekeljen, nagy a rét, cirpelhet rajta minden tücsök! Leértékelődik az emberi élet is, hogy annyi egy kápót kiképezni, mint egy cipősarkalásra beugrani. Meg is várhatja a ,,diplomát". És ha Kokavecz Julianna hívei üveggyönggyel is beéri, minek rájuk gyémántot pazarolni?
Meg kell adni, firnnyákos csaj ám ez a Juli, méltóságteljes, mint egy szerecsen király.
Miután kudarcba fulladt a Mezőkovácsházi puccs. A soron következő feladat, az MSZP országgyűlés jelöltet nyerési helyzetbe hozása. Ez az akkori közvélemény kutatási adatok szerint szinte lehetetlen feladatnak látszott. De Kokavecz Julianna mégis bevállalta mert Ő egy igazi BOLSEVIK, ha akkortájt még FIDESZ -esnek is adta ki magát.
DE milyen is a BOLSEVIK:
„A bolsevik olyan ember, aki elégedetlen, irigy és tele van gyűlölködéssel. Mindenkit gyűlöl, aki nem úgy gondolkodik, mint ő… Aki csak rest, és ezért elégedetlen. Aki tehetségtelen, és ezért irigy… Aki nem akar egyebet, mint munka nélkül hozzájutni valamihez, osztozkodni a másén. És gyilkosságokkal csinál helyet magának a világban. Mindegy, hogy minek nevezi magát. Mindegy, hogy milyen jelszó nevében fosztogat, és milyen zászló alatt vonul fel az utcákon. Végeredményben egy és ugyanaz. Homo bestialis. Állatember.”
Igen Ő ebbe a csapatba tartozik. Ezért a következő akciót eszelték ki az elvtársaival. Az országgyűlés FIDESZ 7-es körzet jelölő gyűlést Kevermesre szervezte meg. Ide összehordtak mindenféle embert ezekkel a jelenléti ívet aláíratták. Tehát mintegy százan össze is jöttek. A jelölő gyűlés a legelemibb szabályoknak sem felelt meg. Hisz ez is volt a terv. Ezt a naiv dr Spiák Ibolya nem tudta. A Jelölő gyűlésen szinte egyhangú igennel mindössze két ellenszavazattal Dr Spiák Ibolyát jelölték a FIDESZ 7-es körzet képviselő jelöltjének.
Ezt jelentették dr. Karsai Józsefnek az MSZP országgyűlés képviselő jelöltjének.
Nagy volt az öröm. Ugyanis a terv az volt hogy Dr. Spiák Ibolyát a kampány utolsó hónapjába feljelentik,
hogy a jelölő gyűlés törvénytelen volt, ezért már a FIDESZ- nek nem lesz ideje új jelöltet felépíteni így az MSZP-és jelöltnek minden esélye megvan a győzelemre. Csakhogy egy dologra nem számoltak.
A FIDESZ Kevermesre egy megfigyelőt küldött, aki jelentette a szabálytalanságot.
Ezért a FIDESZ a 7-es körzetben nem hirdetett érvényes jelöltet. A FIDESZ ezek után a második jelöltet (Simonka Györgyöt) indította. Tehát a jól előkészített csapdába a FIDESZ nem sétált bele.
Így dr. Karsainak nem maradt más hátra hogy Simonka Györgyöt a legdurvább kitalációkkal támadta.
De ez már nem volt elég a BOLSEVIK őskövület veszített. AKI TUDJA INNEN FOLYTASSA!

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kokavecz Juli pályája.

Témanyitás  gyorgy on Csüt. Május 03, 2012 1:01 am

2010-áprilisí kudarc még jobban összezárta a FIDESZ-be beépített rombolókat. Most már mindent egy lapra tettek. Bakos István megbuktatására. A FIDESZ Mezőkovácsházi szervezetén belül ezt már nem tudták, mert ott lelepleződtek. Ettől kezdve nyíltan összeálltak az MSZP szervezettel. Fő cél BIG megbuktatása és TZs hatalomba juttatása. Dr. TZs minden kollaboránsnak megígért bizonyos javak osztását ha sikerül neki pm-nek lenni. A módszeres lejárató kampány sikerült, Kokavecz Julianna és cinborai megkapták a ,,fizetséget" ez akkora terhet jelentett a városnak hogy 2011-végére a város adóssága 2011 végére 687 235 955 Forintra emelkedett. 2012-es költségvetés hiánya: 198 059 000 forint. A vízmű nyeresége nullára csökkent. Komoly likviditási gondok keletkeztek. A hivatalban a JEGYZŐ cserével teljes lett a káosz. A hazudozás a rágalom az ment de a gazdálkodás az nem. Hogy mi lesz ennek a vége, ez menyibe fog kerülni a Városnak az majd kiderül. A Visz Medicánál folytatott tevékenység az első írásból kiderül. Most Kokavecz Julianna mint alpolgármester mérgezi a közérzetet a hivatalba.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2012 október 18 testületi ülés.

Témanyitás  fulopbela on Csüt. Okt. 25, 2012 5:43 pm

Az egyik napirendként:A járóbeteg ellátó szolgáltatóit is beszámoltak, mindkettőnek köszönetét fejezte ki a testület a működtetésért. Az otthonápolásnál, és a gyermekgyógyászaton nem sikerült eddig teljesíteni az elvárt betegszámot, ebben segítséget ígért a testület. Itt aztán elszabadult Kokavecz Juli alpolgármester asszony, kimutatkozott rajta az igazi (tanyasi) énje. Először is Kokavecz a tőle megszokott primitív hangnemben, teljesen jogszerűtlenül számon-kérte Szekeres Lajos képviselő urat, a szoci-oktatási bizottság elnökét, hogy miért engedte, hogy a bizottsági ülésen Varga Gusztáv alpolgármester tájékoztassa a bizottságot tagjait a Vis- Medica és az önkormányzat közt megromlott munkakapcsolat valódi okáról ( ami nem más mint Kokavecz Juli alpolgármester asszony) ezt elmondja hozzászólásában. Ebben - Varga Gusztáv alpolgármester -a tőle megszokott korrektséggel tájékoztatta a képviselőket, ezért Ő sajnálatát fejezte ki, hogy néhányan - köztük az alpolgármester asszony is - azon igyekeznek (mesterkedtek), hogy rossz színben tüntessék fel a Vis Medicát személyes okokból ami pontosan le van írva ezen a link előző írásaiban. Kokavecz alpolgármestert Spiák Ibolya főorvos asszony emlékeztette hogy Kokavecz Julika most alpolgármester, képviselő, ezt neki ( Spiák Ibolyánaknak és a Vis Medicának) köszönhető, hogy egyáltalán a közéletbe van. A főorvos asszony sajnálatát fejezte ki hogy Ők akkor még nem tudták hogy Kokavecz Juli alpolgármester méltatlan a bizalomra. A Főorvos-asszony nagyon bánja amiért nekik(Vis Medica)dolgozóinak és családtagjainak köszönhető, akik nem kellő tájékozottságból rá szavaztak, és mellett kampányoltak és ezért a várostól elnézést kért. Sajnos akkor még nem tudták hogy Kokavecz Juli később mérhetetlen rosszindulattal lesz az egész Vis- Medica iránt a város érdekét teljesen figyelmet kívül hagyva. Annak valószínűleg oka volt, hogy Kokavecz Juli túlértékelte önmagát és mindenáron a rendelőintézet vezető pozíciójára tört, az eszközökbe nem válogatott. Sajnos ebben a pm és a köré csoportosult siserahad is segítségéra volt. A testületi tagoknak elegük lett az alpolgármester asszony mérhetetlen arroganciájából. Szekeres Lajos emlékeztette az alpolgármester asszonyt, az előző munkahelyi kudarcainak okára, hogy KJ dolgozott itt is és ott is, de kicsi eredménnyel. Végül a testületi tagok felvilágosították a magából kivetkőzött alpolgármester asszonyt, hogy mi is a demokrácia. Ő azt ígérte, hogy elássa a csatabárdot, békejobbot nyújt, dolgozzon mindenki legjobb tudása szerint. Sajnos egy megátalkodott ,,függetlentől" ez nehezen hihető.
Úgy gondolom, ez a röpke 1 óra jól jelzi az egész MSZP lelki állapotát. A ,,FÜGGETLENEK" tönkreteszik a várost, bizonytalanságban tartanak mindent és mindenkit. Frusztrált magatartásukkal (lényükkel) de remélem a lakosság majd csak felébred és véget vet ennek a ,,JÁTÉKNAK", az egész Város területén.


fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Az első intézkedése nagy hibával kezdődött.

Témanyitás  erzsebet on Csüt. Ápr. 10, 2014 12:59 am

2014 április 7-e. Miután a proff. dr. TZs pm belátta hogy kevés a polgármesteri feladat ellátására keresett magának más munkahelyet.
A választásokig a testület Kokavec Julianna alpolgármestert bízták meg az ügyvezetésére. Sajnos nem vették figyelembe hogy Ő olyan mint az ,,avas szalonna" (mindenre lehet használni de semmire se jó)
Ezt már félre érthetetlenül bebizonyította az első nap
Egyik gyászoló család, temetkezésre nem kijelölt, kiemelt helyre akarta az elhunytat temetni.
A temetkezési vállalkozó (temető üzemeltetője) az Önkormányzathoz utasította őket.
Az önkormányzatnál az Alpolgármester asszony fogadta őket. A vehemens család nyomásának és a személyes lekötelezettség révén, engedélyezte a sírásást, anélkül, hogy bármilyen joga lett volna erre.
Hisz a temetkezés rendjéről a temetkezési rendeletet egyértelműen rendelkezik.
Ezt felülírni senkinek nincs joga.
Természetesen Ő erről de sok mindenről semmi tájékozottsága nincs. Ezért eszébe sem jutott hogy Ő erre illetéktelen. Erről a fatális döntéséről a temető üzemeltetőjét írásban értesítette és utasította a végrehajtására.
A sírhely kialakítása megkezdődött.
Ezzel elszabadítottak az indulatokat a városba.
A lakosság, mikor megtudta, hogy a kereszt melletti kegyhelyre akarnak temetkezni, telefonok özönével árasztotta el az önkormányzat illetékeseit.
A jegyző asszonynak intézkedni kellett és leállította a sírásást.
Ekkor szabadultak el az indulatok a család részéről.
Rendőri biztosítást kellett hívni, de még a rendőri jelenlét ellenére is majdnem tragédiával végződött, a felelőtlen engedélykiadás. Verési szándékkal ugrott neki az egyik családtag a temetkezési vállalkozónak. Három rendőrnek köszönhető, hogy megfékezték a magáról megfeledkezett embereket.
Ezzel nem ért véget a történet. A temetkezési vállalkozó költségén folytak a munkálatok, amit a család természetesen nem térít meg.
Tudomásom szerint ez az összeg kis híján 100.000Ft.
De akkor ki fizeti a számlát?
A temetkezési vállalkozó vétlen, hisz betartotta a törvényes utat és rendelet ellenesen nem adta oda a megjelölt helyet sírhelynek.
Hogy a hibát ki követte el az egyértelmű.
Az alpolgármester asszony.
Nem nézte meg a rendeletet.
Úgy illene, hogy a számlát is Ő fizesse meg.
Igen de van itt egy súlyos erkölcsi kár is: tévedésbe ejtette a családot. Ha ennek ellenére az Önkormányzat állna helyt, akkor károkozás lenne az önkormányzatnak.
Természetes egy normális helyen ilyen súlyos eset nem történhet meg. Egy valamit magára adó polgár ilyenkor lemond és félreáll a közéletből. Itt erről szó sem esett, még bocsánatot sem kért, a temetkezési vállalkozónak a kárát meg sem fizette, de még ígéretet sem tett rá. Ilyenkor a testületnek kellene lépni és visszahívni az alpolgármesteriségből és felkérni a mandátumának visszaadására.
Kit lehet felelős vezetőnek nevezni Mezőkovácsházán?
A felelőtlenül intézkedő, anyagi és erkölcsi kárt okozó egyén alkalmas-e felelős vezetői posztra?
Ha a testület nem intézkedik a kár megtérítéséről, az alpolgármester visszahívásáról akkor a testület újabb bizonyítékot szolgáltat hogy méltatlan a város vezetésére.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kokavecz Juli pályája.

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.