Európa állapota jövője a XXI századba

Go down

Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  gyorgy on Kedd Május 15, 2018 2:14 am

Európa állapota a XXI  századba
Intelem az Európai férfiakhoz és nőkhöz.
A negyven év alatti férfiak 70 százalékának nincs gyermeke.
A 25–30 év közötti nők 71 százaléka is gyermektelen még.  
A Kárpát-medencében mind több üres ház van!
A családalapításhoz nem anyagiak kellenek, hanem szeretet, bátorság és élő hit,
a gondviselő Istenben, a többi megadatik!
Mi szülők  nem tudunk úgy a gyermek mellé állni, hogy a jó Isten ne állna ezerrel jobban ugyanazon gyermek mellé.
Minden gyermek, a te vér szerinti gyermeked is Isten gyermeke, Krisztus meghalt érte a kereszten.
Teremtőnk jobban szereti a gyermekedet, mint te magad, ezért bízhatsz benne, hogy mindennapi anyagi gondjaidban is melletted áll.
Kéretlenül is segít, csak vedd észre, szedd össze, minden erődet és képességeidet.
Kedves férfiak!
Amikor a feleséged szül, akkor nemcsak egy gyermek születik, hanem egy édesanya, egy édesapa is.
Gyermeked születése tesz férfivá téged, nélküle egy elkezdett torzó, egy be nem fejezett vázlat vagy!
Ezt akarod?! Barangó, önző vén legényként akarod leélni életed?
Vagy jobb esetben te magad akarsz gyermeked nagyapja lenni? Mire vársz?!
Minden férfit arra biztatok, hogy seperd ki életedből a félelmet, merj az élet mellett dönteni, merj kedvesed elé állni, merd megkérni a kezét, légy férfi, tedd feleségedet anyává, magadat meg boldog családapává, értékes gyümölcstől roskadozó termékeny fává!
 Vállald a családot, a gyermeked, gondoskodj szeretteidről, nap mint nap gyönyörködj házad népében, és boldog leszel!  Ha ezt nem fogadod meg kipusztul a családod a környezeted, az ország és Európa.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Az Európai Egyesült Államok családpolitikája.

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Szer. Május 16, 2018 4:02 am

Az EU -bizottsága nem ért egyet a magyar családpolitikával.  
Hisz ez a családpolitika ellentétes az Európai Egyesült Államok családpolitikájával. Az EU helytartója szerint most születik az utolsó generációja a fehér gyerekeknek.
Az EU ellenőrző bizottsága a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. A fehér férfinak sötét nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal.
Így el fog tűnni a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti és a kiválasztottak legveszélyesebb ellensége (a fehér keresztény ember) így csak emlék marad.
Ezzel az Európai Egyesült Államok elindul az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és a kiválasztottak lesznek a világ vitathatatlan urai. A kiválasztottak magasabb-rendű szellemi képességeik könnyen lehetővé teszi számunkra a sötét emberek fölötti uralmat.

Az emberiség szolgasorba hajtása, teljes kizsákmányolása így elérhető lesz számukra és még a lázadásoktól sem kell majd tartaniuk, hiszen mindenki beazonosítható lesz elektronikus csippel a testében. A cionista Világ Kormány létrehozatalának mára már alig titkos tervei nem csupán összeesküvés elméletek, hanem maga a mindennapok valóság!
Az állampolgárokat, nemzeteket korlátozó, hatalom centralizáló törekvéseik és az emberek szabadságjogainak fokozatos elvonása napjainkban gőzerővel folyik. Az Európai Egyesült Államok létrehozására kitűzött időpontja 2022.
Az Európai Egyesült Államok létrehozását a magyar ellenzék 100%-ban támogatja.
Ha nem teszünk ellene, a szemünk előtt fog valósággá válni, még a mi életünkben!

2015-től napjainkig folyamatosan érkeznek az első hullámban a harcoló muzulmán egységek, aminek feladata az Európaiak megfélemlítése alázatra nevelése.
A nemzetállamok működésének az ellehetetlenítése.

2019-től érkeznek (már az első egységeket elindították) a közép és dél afrikai férfiak akik a fehér nők betermékenyítését fogják végezni.
Így a feketék genetikai tulajdonságaik átöröklődnek a következő generációkra. Ez a természet rendje.

Így érhető el Marx Károly által megálmodott új világrend:

"A kiválasztott nép egészében lesz a saját megváltója.. A világuralmat más fajok megsemmisítésével fogja elérni és egy világköztársaság alapításával, amelyben mindenütt csak a kiválasztottaknak lesznek állampolgári jogai.
Ebben az Új Világban a kiválasztottak gyermekei lesznek a vezetők és ellenzék nem lesz."
(Marx Károly)

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Agenda 21 tervezete?

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Szer. Május 16, 2018 6:17 amAgenda 21 tervezete?
Ennek a lényege szerint a háttérhatalom célja az ember pusztítása, mert minden probléma gyökere alapjában véve maga az ember.

Azok szerint, akik szerint valóban életbe léphet néhány éven belül az Agenda 21, azt mondják, számtalan jel utal arra, hogy ez az egész nem összeesküvés, és tényleg létező folyamatok zajlanak le a hátunk mögött.

A Georgia-i híres emlékmű is állítólag nem másért áll, mint azért, hogy örök mementója legyen az Agenda 21 tervezetnek.

Az angolul csak Georgia Guidestones-nak nevezett emlékmű ugyanis pontos ajánlást, utasítást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy az emberiség létszámát mennyiben kellene maximalizálni.

Magáról az emlékműről alig tudni valamit, még csak a pontos eredete sem ismert, sem az, hogy pontosan kik készíthették, vagy, hogy mikor állították fel. Az egyetlen kulcs az eredetéhez egy közeli emléktáblán van, az alapkőn.

Egy bizonyos Robert C. Christian nevéhez köthető, aki egyes információk szerint többedmagával közel 10 éven át a legnagyobb titokban tervezte az emlékművet, majd végül leadta a megbízást egy építésznek, hogy kivitelezzék.

A Robert C. Christian azonban mint később kiderült csak egy álnév volt, mert a titokzatos férfi nem akart híres lenni, ezért készíttette el teljes névtelenséggel, vagy mondhatni álnéven az emlékművet. Az üzlet végül sikeresen megköttetett a kivitelezővel, majd Christian elmondta, hogy soha többet nem fognak találkozni, ekkor sarkon fordult és kisétált az ajtón.

Sokak szerint az egész emlékmű az Új világrend embereinek a megrendelése volt, akik emléket akartak állítani a jövőben elpusztítandó több milliárd embernek.

A világ depopulációs folyamatának véghezvitele tehát a maroknyi elit érdeke, szigorúan azért, hogy a Földön nem csak, hogy visszaálljon a rend, de a megmaradt népességet könnyen kontrollálni lehessen.

Hiszen több milliárd ember nagyon nehéz szoros gyeplőn tartani, és a lázadás kockázata is többszörösen nagyobb.

Az emberi populáció nem engedelmeskedő 95%-át, azaz az Új világrend által problémásnak ítélt elemeket meg kell majd semmisíteni az elkövetkező években.

Senki sem tudja, hogy pontosan hogyan fog lezajlani ez a hihetetlen mértékű népirtás, de vannak olyan vélekedések, amik szerint ez egy nagyon lassú folyamat lesz, a háttérben, mely talán már kezdetét is vette.

A cél az, hogy 2030-ig csupán néhány tízmillió ember maradjon a Földön, és a globális világ elit, mely majd őket irányítja mintegy rabszolgaként, egy fogyasztói társadalom által szegélyezett szellemi börtönben.

Az Agenda 21 célja mindig is az volt, és az lesz, hogy a Föld védelme érdekében rekonstruálja a populációt az alapoktól, és egy új emberi társadalmat építsen fel, melynek felső tízezre az alsó rétegek millióinak verejtékező munkája által van kiszolgálva.

Természetesen nagyon gongos kiválasztás zajlik, és zajlott az elmúlt években annak érdekében, hogy mely személyek tartozzanak a túlélő 5%-ba. Hogy milyen kataklizma során fogják a bolygó lakosságát ilyen mértékben leredukálni, az egyelőre még vitatott.

Egyes források szerint egy mesterségesen előállított vírust fognak rászabadítani az emberiségre, mellyel szemben a kiválasztott populáció, az a bizonyos 5% élvez majd csak védelmet.

Ezen elmélet szerint a vírust már régóta a vízhálózatokban adagolják világszerte, észrevétlenül, míg mások úgy gondolják, hogy az antibiotikumok használatát szándékosan erőltették ránk az elmúlt évtizedekben, ezzel előkészítve egy szuperbaktérium okozta világjárványt, mely mindenkit elpusztít.

A világ elitet, akik túlélik feltehetően társadalmi rangra, nemre, korra, és pénzre, no meg genetikai állományra való tekintettel választják ki annak érdekében, hogy a második generációs emberiség a lehető legtisztább genetikai állománnyal rendelkezzen, és képes legyen egy új emberiség felvirágoztatására.

A folyamatok tehát lehet, hogy már régen elkezdődtek a fejünk felett, csak mi még

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Ahogy Európa helyzetét látja az EU.helytartója.

Témanyitás  donkihote on Kedd Május 22, 2018 12:43 am

Ahogy Európa helyzetét látja az EU.helytartója.

A burka viselése mellett indított óriáskampányt Soros György alapítványa, mondván, Európát most leginkább az iszlamofóbia fenyegeti.
Soros alapítványa nem divat-tanácsokat ad, hanem a későbbi életünkhöz életviteli tanácsot.
Egyik szószólójuk szerint nemi erőszakok sem lennének, ha az európai nők együtt működőek lennének,
öltözékükkel nem bátorítanák a férfiakat.
Továbbá rablások sem fordulnának elő, ha kapásból odaadnánk mindent a gyarmatosítóknak.
És a keresztény hit feladásával iszlám hitre átéréssel nyilván megszűnnének az erőszakos iszlámmal szembeni fenntartásaink is.
Nyilván a korábban érkezett muszlim bevándorlók európai integrálása az európai emberek rugalmatlansága miatt totális kudarcot vallott.
A burka, a csador és a hidzsáb nem kulturális sajátosság, hanem egy másik világ jelképe.
Mivel a muszlimok a gyarmatosítók ezért az európaiaknak át kell venni a gyarmatosítok szokásaikat.
Ne feledjük hogy az európaiak is ezt tették a gyarmataikon.
Ha valamire tanít a történelem, az az, hogy ha életerünket átadjuk más népeknek akkor a más népek hozzák magukkal a saját kultúrájukat amit a meghódítottaknak át kell venni.
Ha ezt a természeti rendet nem tartjuk be az akkor rémálomhoz, erőszakhoz, vérhez, halálhoz vezet.
A burka önmagában az iszlám világ öltözködési sajátossága, miután Európai lakosság befogadja az iszlám világot ezzel automatikusan el kell fogadni az iszlám kultúrát is.
Ha huzamosan köztük akarunk élni, akkor alkalmazkodnunk kell az iszlám kultúrához is.
Az európai lakosság többsége ateista keresztényi kultúrát már a többség rég feladta.
Már nem érdekli az európai emberek többségét őseik, történelme és saját valónk tisztelete!
Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa most bizony e mellett kampányol.
A globális hatalom hitelt ad az EU-nak hogy a pénzből migránsok százezreinek biztosítsanak kényelmes megélhetést
Ezért a globális hatalom EU-helytartója és az EU vezetése szorgalmazza a muzulmán betelepítést.
Ezért az EU-megbízottjuk S. Gy. és népes támogatói ide akarják hozni a migránsok millióit,
Ezzel át akarják alakítani az amúgy lassan életképtelen évezredes világunkat.
Szóval, ha tiszteled és meg akarod védeni a párodat, öltöztesd extra csadorba, oszt’ irány a konyha, meg az iszlám vallás, kultúra felvétele.
Soros mostani kampánya vissza akarja vezetni az Európai nőket a női szerepbe.
A vallási egyenjogúság jegyében le akarja dózerolni a már alig pislákoló keresztény kultúrát, hogy hit és múlt nélküli, globalizált egyen-fogyasztókat teremtsen.
Az iszlám a globális hatalom kezében csak egy eszköz erre. A többi eszközt a lakosság a 2022-ben az Európai Egyesült Államok megalakítása után ismeri meg. A magyar ellenzéki pártok és azok szavazói teljesen egyetért
az EU-helytartójának a tervével. Ezért minden erejükkel a nemzeti kormány és a nemzetállam felszámolásán dolgoznak.
donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  idegen on Csüt. Jún. 14, 2018 5:27 am

Miután az új olasz kormány úgy döntött, hogy a civilek hajói nem folytathatják az embercsempészetet, nem kaphatnak kikötési engedélyt. A naiv kelet Európai vezetők azt hitték hogy Olaszországban megszűnik a migráns áradat. Az EU-helytartója kijelentette: ÚJ VILÁGREND-nek senki és semmi nem alhatja útját.
Ezért az amerikai haditengerészet kezdi partra hordani a migránsokat Európában,
Az EU-helytartónak civil szervezetei most abban reménykedik, hogy ha az NGO-k nem is köthetnek ki, az olasz hatóságok majd nem mernek nemet mondani az amerikai haditengerészetnek.
“A Sea Watch közölte: remélik, hogy a hadihajó, ellentétben a civil szervezetek hajóival, kiköthet Olaszországban”
Az afrikai (emberi génbankot jelentő) migránsokat ezúttal nem civil szervezet, hanem az amerikai haditengerészet hajóija fogják Európába hozni.
Az amerikai haditengerészet Trenton nevű hajója további utasításokra vár a Földközi-tengeren, hogy mejik Európai kikötőbe szállítsa a Líbia partjainál felvett migránsokat.
Az Amerikai Egyesült Államok katonai erővel Európai kikötőkbe hordott migránsok,lehet hogy , komoly diplomáciai bonyodalmakhoz vezetett az európai országok közt.
“A migránsokat olasz hajók segítségével szállítják át Spanyolországba, amely felajánlotta, hogy fogadja őket.
Az ügy már is diplomáciai feszültséget gerjesztett az olasz és a francia kormány között”

idegen

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Európának de az egész civilizált világnak igazodási pontot jelent Tuslányos.

Témanyitás  donkihote on Hétf. Júl. 23, 2018 2:24 am

Európának de az egész civilizált világnak igazodási pontot jelent Tuslányos.

29. alkalommal 2018 július utolsó hétvégén megrendezett szabadegyetem évről évre a legnagyobb
nemzetpolitikai tábor.

Minden régióban vannak hasonló rendezvények:
A nyáron, így a Kishegyesen, a Martoson, a Gombaszögön és a Felsőszinevéren tartott táborok után a tusnádfürdői a nemzetpolitikai táborok záró eseménye.
A szabadegyetem nemcsak a magyarság szempontjából kiemelkedő jelentőségű, a táborról a világ jelentősebb médiái is hírt adnak beszámolnak.

Erdélyben a tusnádfürdői nyári szabadegyetemet, a legnagyobb nemzetpolitikai tábort, ahol a kormány és a nemzetközi politikában elismert személyek tartanak előadást a jövő történéseiről.
Orbán Viktor miniszterelnök szombaton tartja beszédét.
Ami mindig nagy nemzetközi érdeklődést és vitát vált ki. Orbán Viktor itt vázolja fel a magyarok, Európa és a világ elkövetkezendő történéseit.
Orbán Viktor szombat délelőtti előadása, után a miniszterelnök a közönség soraiból feltett kérdésekre is válaszol –

A magyar ellenzék olyan gyenge felkészültségű hogy a beszéd után több évig sem értik meg hogy Orbán miről is beszélt.
A magyar ellenzék alacsony szintű felkészültségét bizonyára az idén is megtapasztalhatjuk.

A rendezvény fő témái között szerepel a jogvédelem, a nemzet és nemzetközi politika és a családok éve.
Nyári Szabadegyetem és Diáktáborról Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke beszél.
Toró T. Tibor, az Erdélyi Magyar Néppárt ügyvezető elnöke.

Németh Zsolt elmondása szerint elindult az európai jövőképek éles versenye, amelyre „Magyarország és a Fidesz is bejelentkezik”, szövetséget építve a nemzetek Európájáért.

Szenvedélyünk Tusványos, ami azt jelzi, hogy a szókimondás, a nemzeti összetartozás-tudat, valamint a hagyományos értékekre épülő európai jövőkép már identitássá vált.

A szervezők és partnerek idén is rengeteg programmal készülnek,
Az idén is a tábor kiemelkedő vendége lesz Orbán Viktor miniszterelnök.
A külhoni magyarok természetes szövetségesei Magyarországnak és a Fidesznek,

A politikai fórumokon a Fidesz és a KDNP számos vezető politikusa mellett idén az LMP és MSZP képviselőinek jelenlétére is számítanak a szervezők,
A román féllel idén sem sikerült bővíteni a párbeszédet.
Traian Basescu volt államfő óta nem volt olyan vezető román politikus, aki „el mert volna jönni Tusványosra”,

Csak akkor, amikor már késő...

"A legnagyobb baj az, hogy sohasem tudjuk egymásról biztosan, ki kicsoda. Az emberek összejönnek, összetársulnak, széjjelmennek, kavarognak, és sohasem tudják biztosan, hogy ki az, aki mellettük van. Ki az? Igen, ez a legnagyobb baj, látod, a világon. Csak néha tudják meg egymásról az igazat.
Néha. És csak akkor, ha már késő.

(Wass Albert (1908-1998) - író, költő)

https://www.hirado.hu/kulfold/kulpolitika/cikk/2018/07/23/evi-szazmilliard-jut-a-kulhoni-magyarsag-tamogatasara/

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  donkihote on Kedd Júl. 24, 2018 3:40 am

Az EU helytartója, és az ENSZ által megrendelt tanulmánya szerint az elmúlt 40 évben a fehér férfiaknak a spermájának a minősége (életképessége) 52 százalékkal romlott. De  a   szexuális teljesítményük is erősen visszaesett
Ezért az fehér nőknek arra van szükségük, hogy az afrikai férfiak  szexuális örömökbe részesítsék és megtermékenyítsék a fehér nőket.
Ameddig a fehér nőket szerecsen babák veszik körül, addig a fehér férfiak nyugodtan, drogozhatnak, hiszen a  fehér férfiak csak álmodhatnak arról, amire egy afrikai férfi képes a szexben.
A fehérek Európában 40 éven belül ki fognak halni.
Az afrikai  férfiaknak kötelessége boldoggá tenni a szexuálisan elhanyagolt  fehér nőket.
Mivel a fehér férfiak már nem képesek a kívánt szexuális örömökben részesíteni  betermékenyíteni  a fehér  nőket.
A fehér gender  férfiak inkább folytassanak egymással  szexuális életet.,  vagy járjanak állat kupiba.
Ha ezt az impotens fehér  gender  férfiak nem tudják elfogadni, akkor jobb, ha a temetőben kinéztek magatoknak egy helyet.
Amelyik fehér férfi, ezt nem tudja elfogadni , az legyenek öngyilkos, Mert ez az olcsóbb megoldás.
Ekkorra már a fehér nőknek is burkát kell hordaniuk és minden sarkon lesz egy halal üzlet és egy mecset.
A vallási rendőrség pedig garantálná, hogy minden egyes üzlet zárva legyen, amikor párzási és imaidő van.

2000-es ENSZ jelentésben. 2025-re szinte teljesen kicserélnék Európa lakosságát
Az öregedő Európa lakosságához 159 millió migránst hoznának.
Az ENSZ 2050-es évre vonatkozó előrejelzései szerint különösen Németország és Olaszország, és a többi nyugat európai esetében fontos a vérfrissítés az afrikai férfiak génátörökítése.

Az ENSZ és a globális hatalom „szakértőik” szerint ezzel megoldást találnának a vénülő Európa sorsára.
S így helyettesítenék az európai őslakosokat.
„Helyettesítés: megoldás az idősödő európai népességcsökkenésre”. Ezek a befogadott migránsok pedig a jövő vérfrissítői, sperma bankjai, munkaerői lennének, hiszen a szakértők szerint csak ez az egy megoldás van,
Ezért kell 2025-ig 159 millió migránst (génbankot) munkavállalót kell behozni Európába.”

https://www.facebook.com/478466739183840/photos/a.492983391065508.1073741829.478466739183840/647584465605399/?type=3&theater&ifg=1A hozzászólást donkihote összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 24, 2018 8:09 pm-kor.

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Lisszaboni Szerződés lényege

Témanyitás  donkihote on Kedd Júl. 24, 2018 5:17 am

A 2007 december 10-én angol nyelven megalkotott 300 oldalas Lisszaboni Szerződés lényeges és vázlatos következményei
1. Minden magyar érték( benne a termöföld) elvesztése
2.A nemzeti termékek védelmének elvesztése.
3.Pénzügyi függetlenség elvesztése
4.Kereskedelmi függetlenség elvesztése
5.Vám függetlenség elvesztése
6. Az önálló adópolitika elvesztése
7.Külügy és hadügy elvesztése
8.Önálló jogalkotás elvesztése
9.Közigazgatás elvesztése
10.Belbiztonság elvesztése
11.Igazságszolgáltatás elvesztése
12. Mo.kinyitása minden idegen előtt és bezárása az Unión kívülre szakadt minden magyar előtt

A 2007-es MSZP-SZDSZ-es Gyurcsány kormány a 2007 december 10-én kizárólag angol nyelven megszületett lisszaboni szerződés elfogadására egy hét alatti elfogadásra ígéretet tett
Az EU-vezetésnek hogy egy hét múlva a magyar parlament elfogadja a lisszaboni szerződést.
Ezért Gyurcsány Ferenc gyorsított eljárásba rendkívüli sürgősséggel a parlament elé vitte, a még le sem fordított 300 oldalas lisszaboni szerződést.
Mivel a képviselők 90%-nem rendelkezik olyan angol tudással hogy jogi szöveget pontosan értelmezze,
Magyar hiteles fordítás pedig nem volt így ez a szavazás ugrás volt a sötétbe.
Egy jól kitervelt merénylet volt a magyar nemzet ellen.
2007 december 17-én szavazták meg a parlamentben lisszaboni szerződést
Ezzel Gyurcsány Ferenc teljesítette a normális emberek számára a szinte lehetetlennek tűnő feladatot.
A média kiemelt hírekben tudatta Gyurcsány Ferenc parlamenti ,,bravúrját".
Ezzel az EU-ban Magyarország volt az első több hónappal megelőzve a többi tagállamot.
Az EU egy éves határidőt adott a lisszaboni szerződés megtárgyalására és elfogadására módosítására, Esetleges népszavazásra.
Csak megjegyezném akkor ott abban a helyzetben az ellenzéki képviselőknek lehetősége ezt a gyalázatot megakadályozni a nullával egyenlő volt.

A lisszaboni szerződés az első konkrét lépés az Európai Egyesült Államok létrehozása irányába.
Majd az ÚJ VILÁGREND megteremtéséhez.
Ezt a tényt 10-évvel később Martin Schultz az EU parlament elnöke mondta ki először nyilvánosan.
A lakosság 90%-a ezt a tényt vagy nem ismeri, vagy összeesküvési elméletként kezeli a mai napig.
A lisszaboni szerződést a lakosság 1 ezreléke sem olvasta el.

A Lisszaboni Szerződés nem a demokrácia és szabadság világába való belépést jelenti,amint azt a globalizációs diktatúrát építő EU és annak első csatlósa, a Mo._ i liberális koalíció fennen hirdeti,hanem nemzeti szuverenitásunk és jogaink hivatalos kiszolgáltatását.
Ugyanazon diktatórikus központi EU vezetés számára,amely emberi és alkotmányos jogaink eltiprásában és a magyarság népirtásában hallgatólagosan segédkezik,amely a helyi 2010-től ellenzék közreműködésével a közös EU reformokat rákényszeríti Mo.ra
Ez az EU amúgy teljes rendben találja a 2006-os szemkilövető,elnyomó,népirtó pártállam utód és liberális és emberi jogi helyzetet Mo.on.
Viszont a 2010-óta demokratikusan 2/3-al megválasztott jogállam normái szerint kormányzó nemzeti kormánnyal állandóan harcban áll.

https://www.facebook.com/patriotaeuropa/photos/a.186555484796612.39589.178803562238471/1404472909671524/?type=3&theater

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Tusványos 2018

Témanyitás  donkihote on Szer. Júl. 25, 2018 8:09 pm

Az hogy én hogy látom az ország sorsát az semmire sem elég.
A lényeg az hogy a ,,NÉP" az hogy látja.
A ,,NÉP" pedig ahogy látja úgy szavaz.
A TÖBBSÉGI szavazatot pedig demokráciában el kell fogadni.

Már Kádár Jánosnak is voltak nagy gondolatai, amivel jobbá akarta tenni az országot.
Amikor a 80-as évek elején Kádár látta hogy a szocializmus minden eresztékébe recseg ropog.
Arra a következtetésre jutott hogy a politikai és a gazdasági vezetésbe van a probléma.
Rögtön be is jelentette a megvilágosodását:

AZ ALKALMATLAN EMBEREKET LE KELL VÁLTANI !!

A ,,nép" fellégzett na végre!
A kérdés csak az volt hogy ki mondja meg, hogy ki az alkalmas és ki nem alkalmas?
Hát ki más mondaná meg az egypárt rendszerben ha nem a PÁRT.
De hisz az állampárt javaslatára lettek megválasztva, kinevezve a káderek minden szinten.
De akkor a ,,PÁRT"a hibás?
Az nem lehet hisz a párt nem hibázhat, a párt tévedhetetlen!.
Mivel a PÁRT a Marxi és Lenini úton halad.
Így a kérdések továbbra is kérdések maradtak,

A végső megoldásnak a RENDSZERVÁLTÁS maradt .
Hogy rendszerváltás 28-év után sem oldotta meg igazából a NÉP problémáját??
Már hogy oldotta volna meg amikor a NÉP a pártállami utódokra bízta az életét.

1998-2002-közt egy szokatlan a pártállami módszerektől eltérő politikai irányzat vette át az ország irányítását.

Ettől megrettent a pártállami utódok és a liberálisok.
2002-re minden belső és külső pártállami és liberális erőt mozgósítottak hogy a 2002-es választáson alul maradjon Orbán és a csapata.

2002-2010-közt a lakosság olyan kemény pártállami és liberális leckét kaptak hogy 2010; 2014; 2018-ban is KO-s vereséget mért az avit pártállami és a liberális eszmék hordozóira.
Orbán nem csak az ország életére de Európára és az egész világot befolyásoló gondolatokat fogalmazott meg amire a heves támadások a LIBERÁLIS válaszok.

Orbánnak az első jelentős cselekménye hogy szakított az életképtelen liberális gazdasággal.
Új alaptörvényt, sajtó, adó bank stb.törvényt fogadtak el.
Majd következett a migráns kérdésre tett javaslat amit Magyarország a gyakorlatban sikeresen kivitelezett.

2018 julius 28-án a liberális világ számára ismeretlen és nem tetsző témát fog felvetni
Szombat délelőtt Tusványoson Orbán el fogja árulni a nagyérdeműnek hogy Magyarország, Európa, és a világ problémáinak a megoldása hol van.

Bizonyára nagy értetlenség, ellenségeskedés veszi ismét körül Orbán gondolatait,
Hisz ismét a világ legegyszerűbb dolgára hívja majd fel a világ figyelmét.
Nevezetesen arra hogy egy társadalom csak akkor működő képes ha a polgárok önállóak, a problémáikat és a család problémáját ők maguk meg tudják oldani és a lakhelyük gazdasági és politikai életében aktív szerepet játszanak.
Ehhez kell megadni a segítséget.
Összefoglalva ahol az egyéneknek, a családoknak, a településeknek rendben mennek a dolgai ott az ország dolgai is rendbe mennek.
Ha pedig minden országban rendbe mennek a dolgok akkor a világ dolgai is rendbe fognak menni.

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  zsuzsa on Szer. Szept. 12, 2018 1:24 am

"Igen, több száz millió ember meg fog halni, mikora az ÚJ VILÁGREND megalakul, de az egy sokkal jobb világ lesz azok számára, akik túlélik."
(Henry Kissinger)
„A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.”
(Edmund Burke)
„Jaj annak a népnek, amelynek történelmét az ellenségei írják!”
(Seneca)

Természet törvénye most is ugyanaz mint az élet kezdete óta.
Teljesen mindegy hogy most vagy több száz évvel korábbi időt vizsgálunk.
A gyarmatosító miután elfoglalja a leigázandó nép életerét,
bármilyen áron átveszi a DOMINANCIÁT ami azt jelenti hogy az őslakosságnak alárendelt szerepet adnak.
Az őslakókat a javaiktól megfosztják a gyarmatosítók
Az asszonyaikat bepározzák, ezzel a génjeiket átörökítik.
Aki szembeszegül azt megölik.
Ez a természet törvénye.
Ezt megakadályozni csak úgy lehet ha a gyarmatosítót nem engedjük az országunkba.
Az bizony előfordulhat hogy a betolakodókat fegyveres harccal tudjuk megállítani.
Amelyik közösség a harcot nem vállalja az a szolgaságot elfogadja.

Egy ország csak akkor tud fennmaradni, ha egy olyan kultúra, szokásrend és erkölcs tartja össze, amelyet elfogad és amelyhez alkalmazkodik a társadalom meghatározó része.
A domináns kultúra léte tehát nem igazán vita kérdése, hanem egy nemzet létéről vagy nemlétéről szól.
Hamlet szavaival: „Lenni vagy nem lenni, az itt a kérdés.”

Az elmúlt 3 000 évben tisztán láthattuk: azok az országok vagy népek, amelyek huzamos ideig nem képesek létrehozni egy egységes értékrendet és kultúrát, amely a közösségi lét kereteit adja meg, előbb vagy utóbb felbomlanak.
Amelyik nép hagyta, hogy a domináns kultúrája feloldódjék egyfajta multikulturalizmusban, a szubkultúrák sokféleségében. Többek között ez okozta a vesztét.

De nem kell ilyen messzire mennünk a történelemben a példákért, amelyek arról szólnak, hogy a domináns kultúra és értékrend hiánya országok széteséséhez vagy olyan patthelyzetek létrejöttéhez vezethet, amelyekből nem találni a kiutat.
Nézzük meg Izrael; egyfelől létezik egy zsidó népesség, amelyet évezredes vallási, etnikai és kulturális elemek tartanak össze az országon belül és kívül is, ám velük, de inkább mellettük – vagy még pontosabban: velük szemben – él az iszlám vallású palesztin lakosság, amely a gyökeresen eltérő értékrend és kultúra mentén éli mindennapjait.

A zsidó kultúra nem tud dominánssá válni, de behódolni sem akar, tehát két olyan – önmagán belül domináns – kultúra él egymás mellett, amely talán soha nem fog megbékélni egymással.

Vegyük Jugoszlávia esetét. Jugoszlávia egy több nemzetiségű ország volt, szlovén, horvát, szerb, bosnyák, macedón stb. etnikai és kulturális identitással, kultúrával, amelyek az ország megalakulása óta konkurensei lettek volna egymásnak.

Igen ám, de a második világháború után Tito marsall, jól ismerte a természet törvényeit.
Egy új politikai és gazdasági rendszer jött létre az országban, a szocialista önigazgatás rendszere, amelyben minden nemzet a saját területén domináns lehetett.
Kézzelfogható szuverenitása volt a többi kelet- és közép-európai országhoz képest.

Létrejött az országban egy sajátos, Tito személyéhez köthető, „jugoszláv” identitás, amely ugyan nem szüntette meg az etnikai-vallási-nemzetiségi identitásokat, viszont egy történelmi korszak erejéig – 1989–1990-ig, a rendszerváltásig – háttérbe szorította azokat,

Tito 1980-ban meghalt, szinte azonnal megkezdődött a dominancia harc etnikai, kulturális és vallási erjedés Jugoszláviában, és mindez véres háborúkba torkollott.

Ezek lényegében véve a megszűnő „jugó” kultúra helyébe lépni kívánó helyi, pontosabban nemzeti domináns kultúrák közötti küzdelmek is voltak, és csak akkor jutottak viszonylagos nyugvópontra, amikor meghúzták a határvonalat az egyes országrészek között, a régi tag-köztársaságok pedig szuverén államokká válhattak.
A világ minden részén állandó dominancia harc folyik, mindaddig míg egyik nemzet be nem hódol a másiknak

Miért fontosak ezek a példák?

Azért, hogy mások hibáiból, sikereiből és kudarcaiból is megtanulhassuk, hogy egy országot csak az emelhet rangra, csak az tehet sikeressé és hatékonnyá a nemzetközi viszonyok között, ha egységes orgánumként, egységes közösségként, egységes démoszként lép fel.

Magyarország a rendszerváltás óta vergődik azzal a problémával, hogy két kultúra osztja meg az országot.

Igazából persze három, de ebből kettő lényegében véve egy tábort képvisel és nagyjából együtt is lép fel. Utóbbi kettő egyike a szocializmusból itt maradt, posztkommunista gyökerű kádárista kultúra, a másik pedig az urbánus gyökerű, de globális kapcsolatokkal rendelkező neoliberális kultúra: e két kultúra összenőtt, mert kezdettől fogva összetartozott.

Velük szemben áll a nemzeti és polgári kultúra, amely az utóbbi nyolc évben elsöprő erejű támogatást kapott a magyar emberektől a parlamenti, európai parlamenti és önkormányzati választásokon.

E két kulturális tábor között olyan mély a világlátásbeli, szemléletbeli, értékrendbeli, erkölcsi, mentalitás- és stílusbeli távolság, sőt szakadék, hogy az lényegében véve feloldhatatlan.
Fájó ezt így kimondani, mégis igaz: feloldhatatlan.

Elvileg meglehetnének az elfogadott európai közös alapok, mint a demokrácia, az emberi jogok, a piac, a szabadság – ám ezeket a virtuális közös pontokat felülírja a kádárista-neoliberális tábor azon álláspontja, hogy a nemzeti oldalt úgy, ahogy van, szemétdombra kell hajítani – lehetőleg máma még.

S ha ez így van, akkor az országunk konfliktusai és törésvonalai korántsem Svájcot idézik vagy Finnországot, hanem sokkal inkább Belgiu­mot vagy Észak-Írországot. Nem abban az értelemben, hogy a társadalom arányosan két részre oszlik – szó sincs erről, hiszen a nemzeti tábor mögötti társadalmi támogatottság elsöprő és meggyőző erejű –, hanem, ahogy az előbb említettem, a szembenállás feloldhatatlan. Ez tehát patthelyzet, és a következményei jól látszottak a 2010-ig tartó időszakban: a Gyurcsány-kormány időszakában regionális vezető országból sereghajtók lettünk, kiszolgáltatva a nagy nemzetközi hitelnyújtó szervezetek „jóindulatának”.

Ebből a gödörből rántott ki bennünket a 2010 óta tartó korszak mind politikai, mind gazdasági szempontból. Ahhoz azonban, hogy a helyzetünk tartósan stabilizálódjon, és újra a régió élvonalába törjünk – sőt annál is feljebb –, a politikai és gazdasági rendszerváltás után végre kell hajtani a kulturális rendszerváltást is és tudatosan vállalni a nemzeti oldal kulturális dominanciáját.

Elmondom, hogy szerintem ez mit nem jelent:

1. Megszüntetjük a liberális tábor kiváltságait, előjogait, kánonjogát, „fősodratát”, hiszen a fősodorra immáron harmadszor – tehát „korszakosan” – a nemzeti tábor kapott, igen erőss felhatalmazást az emberektől.
És hát sajnos demokráciákban ez szokott dönteni, bármilyen fájó is ez sokaknak.

2. A pályázatoknál, állásoknál, forráselosztásnál megteremtjük az esélyek egyenlőségét, és tudatosan utat nyitunk végre a nemzeti oldalhoz tartozó tehetségeknek.

3. Az állam olyan kulturális témákat támogat pluszforrásokból, amelyek a nemzeti-polgári tábor értékrendjét támasztják alá.

Összegezve: domináns kultúrára és értékrendre nem azért van szüksége egy országnak, hogy valaki vagy valakik uralkodhassanak az ország egésze felett, hanem azért, hogy az ország egységes és életképes maradjon.

Nézzük meg a németeket, belgákat, hollandokat vagy a svédeket: nem fogják fel, hogy a migránsok korlátlan beengedésével, a multikulturalizmus erőltetésével és a saját, domináns kultúrájuk feladásával önmagukat számolják fel.

Ne kövessük őket ezen az úton: őrizzük meg, illetve hozzuk létre a domináns kultúrát, amely semmi másra, csak a polgárok akaratára, támogatására épülhet. Ez utóbbi pedig már megvan.

Még egyszer: lenni vagy nem lenni – ez a kulturális harc alapkérdése.

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A cél 2022-re az Európai Egyesült államok létrahozása!

Témanyitás  zsuzsa on Szer. Szept. 12, 2018 2:51 am


A cél 2022-re az Európai Egyesült államok létrahozása

Az illegális migráció elleni harc jegyében meg kell ,,erősíteni" az EU külső határainak védelmét, és ehhez a külső határon fekvő országoknak át kel adniuk nemzeti kompetenciájukat az uniós határ- és partvédelmi szervezetnek, vagyis a Frontexnek

A Frontex-et meg kell erősíteni, a szervezetet széles jogi hatáskörrel kell felruházni.
Az illegális migráció elleni harchoz, ezért legálissá kell tenni a bevándorlást.
Minden országnak minimum a lakosság arányában 10% migránst be kell fogadni “egy adag szolidaritás”
is szükséges, amikor „emberek érkeznek hozzánk, hogy segítsünk bajba került országoknak”.
Azokat egyforma nagyságú segélyekkel kell ellátni
Továbbra is a szolidaritás a „gyenge pont” az EU-ban,
Az illegális migráció nehezebb kihívás, mint a tíz éve elmélyült nemzetközi pénzügyi válság és az euróövezeti államadósság-válság, lerombolhatja vagy széttördelheti az EU-t.
A jövő májusi európai parlamenti választáson éppen az lesz a kérdés, hogy ez megtörténik-e.

Az biztos, hogy nem sikerül megküzdeni vele, ha „Európa egyes országai egyszerűen azt mondja, hogy bezárkózunk, és nem foglalkozunk azzal, hogy mi történik a szomszédságunkban”.
Ezért még 2019-es választás előtt az EU-helytartója és a követőinek olyan helyzetet kell létrehozni ahonnan már nincs visszaút.

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  zsuzsa on Szer. Szept. 12, 2018 6:06 pm

Az EU kommunista, liberális, zöldek, és egyéb Marx Károly, V. I. Lenin, Kun Béla, Soros György követők és az ÚJ VILÁGREND hívek nem zsenik hanem pojácák.

Ők V.I. Lenin szerint hasznos idióták .
A mai magyar és az EU-s kommunisták jellemét semmi nem ábrázolja élethűbben mint az MSZP-és őskövület jelleme és életútja.
Bizony a fiatalabb nemzedék sem jobb egy cseppet sem mint az őskövületek.
Nagyon nehezen viselik hogy Magyarországon kezd megszűnni a következmények nélküli ország.

Ezek a pojácák még mindég így gondolkodnak:

Nem probléma hogy a leírtaknak, az elmondottaknak nincs valós értéke lényeg hogy sulykoljuk a hazugságot, mindaddig míg a gyanútlan polgár igazságként elfogadja.
A rendszer-változáskor a volt kommunista nomenklatúra túlnyomó hányada helyben maradt, nemcsak Magyarországon, hanem a többi országban is.

A rendszerváltozás Első Alaptörvénye tehát: A kommunista nem vész el, csak átalakul.
Ha a rendszerváltozás Első Alaptörvénye igaz, úgy a kérdés: miről ismerszik meg az átalakult kommunista?

A válaszhoz használjuk fel Szolzsenyicin-tétel alkalmazása jelenlegi viszonyainkra:
A hataloméhség, cinizmus, gátlástalan rombolási hajlam, nemzet-, kultúra- és szellemellenesség – kommunistát takar, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, ne-konzervatívnak vagy függetlennek, bármi másnak) nevezi magát.

Ha egy politikus nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret – az kommunista, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, ne-konzervatívnak független, vagy bármi másnak) nevezi magát.

Az eltorzult lélek, a szemrebbenés nélkül kimondott, vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy politikus a mozgalom, vagy maga és párttársai személyes boldogulása érdekében kimond – biztos jele annak, hogy kommunistával állunk szemben, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, ne-konzervatívnak, függetlennek vagy bármi másnak) nevezi magát.

Következtetés: Egészséges szellemű európai ember nem csak, hogy nem lehet kommunista, de fel is ismeri az önmagát másként nevező, átvedlett kommunistát.
Mi történt a rendszer-változással, ha a kommunisták nem vesztek el, csak átalakultak?
Nem a kommunisták vesztek el, hanem a rendszerváltás.

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Egy lépésre az ÚJ VILÁGRENDTŐL

Témanyitás  donkihote on Hétf. Okt. 08, 2018 1:44 am

Egy lépésre az ÚJ VILÁGRENDTŐL

"A zsidó nép egészében lesz a saját megváltója.. A világuralmat más fajok megsemmisítésével fogja elérni és egy világköztársaság alapításával, amelyben mindenütt csak a zsidóknak lesznek állampolgári jogai. Ebben az Új Világban Izrael gyermekei lesznek a vezetők és ellenzék nem lesz."
( Marx Károly által megálmodott világrend:)

Az Amerikai Egyesült államok  kongresszusában immár  másodszor  fellebbentették a fátylat az évszázados nagy tervről, melyet immáron  tovább  nem titkolnak!

Vége a rejtőzködésnek.
Az illuminátusok és a háttérhatalom által folyamatosan tervezgetett, lassan fölépített ÚJ VILÁGREND korszakváltáson esett át.

A háttérhatalom emberei ugyanis feledték a kilétüket,
és sokan felfogják még fedni az elkövetkező hetekben, hónapokban.

Bejelentették, hogy az Új Világrend tervét végrehajtják, és létrehozzák a jogalapját az egésznek.

Ráadásul ezt az USA kongresszusán jelentette be Emmanuel Macron  akit az EU- helytartójának az első eberévé neveztek ki. Ő közölte a világgal egy globalista beszédében.

“Együtt kell dolgoznunk azért, hogy újra naggyá tegyük bolygónkat, civilizációnkat!”
“Létre kell hoznunk egy 21. századi (ÚJ) Világrendet együtt…” – hangzott el a beszédében"  
( Emmanuel Macron).

Sokan ezt az egészet az ÚJ VILÁGREND tanainak végső kinyilatkoztatásának tartják.

A háttérhatalom tagjai Macront használták fel szócsövükként, hogy tudassák a világgal, már küszöbön van a nemzetek felett álló világuralom létrejötte.

Ez az egész csakis arról szól, hogy egy nemzetek felett álló világrendet alkossanak, és ezt immáron nyilvánosan felvállalják. Elég erősnek érzik ugyanis magukat ahhoz, hogy ezt már szemrebbenés nélkül megtehessék..

."Igen, nagyon sok száz  millió ember meg fog halni, mikor az ÚJ VILÁGREND megalakul, de az egy sokkal jobb világ lesz azok számára, akik túlélik."
(Henry Kissinger)  

Az első kinyilatkoztatás:  

Paul Warburg 1950.II. 17-én az USA szenátusa előtt tett bejelentése:

„Világkormányt fogunk csinálni, akár tetszik önöknek akár nem".

Ez az elmélet mára gyakorlat, tehát maga a teljes valóság.
Első lépésként egy kísérleti változatát már megalkották.
Ez nem más, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ),
Amelyet 1945.VI.26-án, az USA-ban, San Franciscóban hoztak létre.
Megvalósításának csak egyetlen módja létezik a hódítás.

Ennek lépéseit mára már pontosan megtervezték.
A következők szerint:

1./nemzetállamok felszámolása, patriotizmus megszüntetése,
2./ nemzeti kormányok kiszorítása a hatalomból,
3./ a politikai és gazdasági irányítást a multinacionális cégek vezetői kezébe kell adni,
4./ a vallásosság, az istenhit és az erkölcsiség jogi felszámolása, (esetleg egy ateista világvallás létrehozása – D.K.),
5./családi szerkezet bomlasztása,
6./magántulajdon megszüntetése,
7./kaotikus állapotok létrehozása,
8./világkormány az ÚJ VILÁGREND megalakítása.

A FENTI pontok tartalmát, a jakobinusok már 1798-ban papírra vetették.

A migránsáradat Európában több meghatározott célt is szolgál:

1; kiemelten a nemzetállamok felszámolását,
2;a kereszténység, mint a leggyengébb vallási közösség lenullázását.
3; a káosz teremtés.

Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint – címe: Immigration replacement: A solution to declining and aging population – Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége. Röviden összefoglalva a Kalergi-tervben foglaltak alapozzák meg a mindenkori kormányok azon intézkedéseit és jogi szabályozóit, amelyek a honos európai népesség tömeges bevándorlással való megsemmisítését tűzték ki célul.
A  Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal.
A faji keveredés pestise évente több ezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi, ők »Kalergi gyermekei«.
A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti álhumanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.”

Az ÚJ VILÁGREND pontos tervét, gróf Richard Coudenhove-Kalergi (1894-1972) Pán-Európa terve 1922-ben került a köztudatba, majd egy 1924-ben megjelent könyvében propagálta azt, és ezzel hasonló törekvésekre, illetve egyetértő támogatásra lelt az USA-ban.
Olyannyira, hogy Louis Rotschild indítványára a pénzmágnás,
Max Warburg hatszázezer aranymárkát bocsájtott rendelkezésére az ötlet megvalósításának első lépéseihez. Kalergi 1925-ben megjelent írásában a Praktikus idealizmusban taglalja elméletét a demokráciáról, mint – szerinte – egy sajnálatos közjátékról.

Az európai egyesülési terv másik legbefolyásosabb alakja, a francia Jean Monnet (1888-1979) . Monnet egyik leghíresebb tézisét a német Focus magazin közölte 2010-ben:
Ezen terv szerint szervezték meg az ,,arab tavaszt"
(Arab országok bombázását)  

„Európa országait egy szupra-államba kell beolvasztani, anélkül, hogy a lakosság megértené, mi is történik valójában. Ezt feltétlenül lépésenként kell megvalósítani, minden egyes alkalommal gazdasági ürügyek kapcsán.”
( Jean Monnet)    

A fenti két jeles ember munkájáról, annak gyakorlati kivitelezéséről rendeztek konferenciát
Budapesten 1952 januárjában,
Valamint  szintén Budapesten 2012  januárjában.

„Ezeknek a pénzembereknek egyetlen célja a világuralom megszerzése kifejezhetetlen adósságok létrehozatala által.” (Henry Ford)

 „Mi elhatározunk valamit, amit aztán elhelyezünk a köztudatban és várunk egy darabig, hogy mi fog történni. Ha nincs nagy kiabálás, ha nincsenek lázadások, mert a többség nem is érti, mit határoztunk el, akkor folytatjuk – lepésről, lépésre, amíg már nincs visszaút.”
(Jean-Claude Juncker)  

„Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Európa felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt 60-év  valamennyi  Európai ország  kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a migránsokat építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a Európa  ellen.”
(Bogár László)

 https://avilagtitkai.com/articles/view/hat-ennyi-volt-nyilvanosan-bejelentettek-az-uj-vilagrend-letrehozasat-a-jelenlegi-vilag-felszamolasat


donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  gyorgy on Szomb. Okt. 13, 2018 5:13 pm

A 2019-es európai parlamenti (EP-) választás tétje Magyarország számára az ország által megkötött szerződések betartásáról és éppen ezért a nemzeti önvédelemről szól.
A globális hatalom helytartója és annak hívei Magyarország és Európa számára elfogadhatatlan és komoly veszélyt hordozó ideológia jegyében újra és újra próbálnak beavatkozni.
Ezek a beavatkozások, törekvések demokrácia- és jogellenesek, nem áll mögöttük választói akarat, és ellentétesek azokkal a szabályokkal, amelyek az EU működését meghatározzák.
Az elmúlt hónapokban és években Magyarországgal szemben történtek, azt bizonyítja, hogy Európa keleti és nyugati fele között a korábban gondoltaknál is nagyobb társadalmi különbségek vannak.
A kontinens középső-keleti része még nem adta fel a hagyományos és tradicionális értékeket, amelyek mentén korábban nélkülünk, a "mi szovjet rabságunk alatt" a nyugati együttműködés az Európai Közösség keretében létrejött.
Ma Európát egy a saját véleményétől eltérő álláspontot elfogadni képtelen, "agresszív és intoleráns EU-helytartója és annak hű szolgái uralják, akik egyébként önmagukat pillanatnyilag liberálisnak nevezik".
Európában sokféle értékválasztásra lehetőséget adó, Magyarország által 2004-ben megkötött uniós
együttműködést.
Az EP-választás komoly lehetőség és hosszabb távon befolyásolhatja Magyarország jövőjét.
Az európai jobbközép-kereszténydemokrata tábor számos, nem magyar képviselője kezdi elveszíteni az "orientációs pontjait" és mintha nem merné már felvállalni a korábbi értékeket. Ugyanakkor a másik, balliberális, a középre húzás jeleit mutató politikai tábor "megpróbálja kiharapni a saját szeletét" a jobbközép közösségből.
A jobbközép oldalnak nem szabad belecsúsznia a saját "belső civakodásaiba", mert az a választók felé nem jó üzenet, vagyis a nem magyar jobboldali politikai erőknek vissza kellene térniük a korábbi értékekhez.
https://www.facebook.com/patriotaeuropa/photos/a.186555484796612/1753684838083661/?type=3&theater&ifg=1

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  gyorgy on Csüt. Nov. 01, 2018 3:54 am

A globális hatalom önkéntes és a fizetett ügynökei valami kétségbe ejtő ahogy összeugrasztják az embereket! A rasszok számán, a helyesíráson, és egyéb lényegtelen dolgon vitáznak, szapulják egymást, miközben nem veszik észre hogy a létük, a gyerekük, az unokáik léte a tét!
Ez az ÚJ VILÁGREND  egy sok száz éves ördögi terv, ami közeleg a végkifejlethez,
A kommunisták és a liberálisok által  lebutított,  ember nem veszi észre, hogy mivé lett, és lesz ezek által!
Az elmúlt 50-évben  az emberek  többsége, elvesztették a hitüket,
Nem csoda hiszen nagyon sokan ezen munkálkodtak, munkálkodnak, sajnos még a Vatikán is!
A Teremtő Isten, nem azonos az egyházakkal!
Ember, ha nincs hited, elvesztél!
Ezért kérd a Jóistent, hogy bocsássa meg végtelen bűneinket,
és kegyelmezzen nekünk és az utódainknak, már akinek van!
Ha jól végig gondolják, azok akik az ÚJ VILÁGREND  elveknek, eszméknek a szószólói, nagyrészt gyermektelenek!
Minden ember annyit hagyományoz maga után ahány utóda van!  
AKINEK NINCS UTÓDA AZ EGY BIOLÓGIAI VÉGTERMÉK,
Halálukkal kihal a családjuk.
Ha egy nemzetben sok ilyen egyed van  az a nemzet kipusztulásához vezet.
A  családtalan  állami vezetők  nem akarnak, semmit,
 Ők nem bíznak a jövőben .
Ők szép lassan azt is elérik, hogy az európai ember se akarjon semmit.
Így szép lassan haljon ki!
Ez egy ördögi, mesteri terv, amit csak a Jóisten akadályozhat meg, de ehhez erős hitre, imádságra és cselekvő polgárokra  van szükség,
Amit a mai emberből szívós kitartó munkával a globális hatalom ügynökei  bravúrosan kiirtottak!
A gonoszt  diadalához elegendő ha a jók tétlenek maradnak.  
A gonoszt  csak jósággal lehet legyőzni,
Sajnos a jóság az szép lassan kiveszett az emberiségből!
Minden nap imádkozzunk , a gyerekeink, az unokáink életéért, létéért!
Közben lelkileg készüljünk fel a fegyveres harcra.  
Az a nemzet aki mástól várja a szabadságot az nem szabadságot hanem szolgaságot kap.
Tegyük sokan, hogy a Teremtő megkönyörüljön rajtunk!
Mert ha Isten velünk akkor ki van ellenünk!
Ámen!

https://avilagtitkai.com/articles/view/hat-ennyi-volt-nyilvanosan-bejelentettek-az-uj-vilagrend-letrehozasat-a-jelenlegi-vilag-felszamolasat

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  gyorgy on Csüt. Nov. 15, 2018 10:10 pm

“Ma is ölik az európaiakat, csak nem fegyverrel "

Az európai és a magyar liberális baloldal a mai napig nem fogadja el,
hogy eljárt felettük az idő, egész egyszerűen nem tudják és nem tudták elképzelni,
hogy ők megbukhatnak, hogy a hatalmuk meginog.
Brüsszelben a mai napig ragaszkodnak a hatalmukhoz a balliberálisok, még mindig azt hiszik, hogy ők fújják a passzátszelet.
Sajnálatos , hogy az Európai Néppártban is árulókká lettek egyesek,
akik inkább liberálisok, mint konzervatívok, és egyértelműen bevándorláspártiak.
"A Martin Schulzok, Junckerek, Verhofstadtok szellemileg mérgezik az európaiakat,
akiket ma is gyilkolnak, csak nem fegyverrel, hanem eszmével.
Vajon Ők, hogy ők tisztában vannak-e értékrendjük embertelenségével,
hogy tényleg hisznek-e abban, amit képviselnek?
Magyarországnak és a magyar kormánynak ma történelmi, sorsfordító szerepe van Európában" https://www.facebook.com/patriotaeuropa/photos/a.186555484796612/1931745523610924/?type=3&theater&ifg=1

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Dec. 10, 2018 7:06 am

Orbán Viktor három fontos misszióra vállalkozott a rendszerváltás óta:
1;1989-ben kitágította az ellenzéki követelések körét,
2; 2011-es alapszerződéssel leszámolt a posztkommunizmussal,
3; A idei tusványosi beszédében pedig megfogalmazta Európa új jövőképét.
Orbán Viktor a három küldetésből kettőt teljesített, a harmadik program pedig a jövő májusi európai parlamenti választások fő tétje.
Orbán az első misszióját Nagy Imre újratemetésén mondott beszédében fogalmazta meg, melyben a kommunista rendszer felszámolását, szabad választásokat és a szovjet csapatok kivonását követelte.
A magyarok ezzel többet nyertek, mint amit a lengyel ellenzéknek az 1989-es kerekasztalnál sikerült elérnie:
Az első szabad magyar választásokat a lengyelnél másfél évvel korábban tartották, a szovjet csapatok pedig már 1991-ben kivonultak, míg Lengyelországban erre csak 1993-ban került sor.
Az alaptörvény elfogadása a posztkommunizmus végét jelentette. A Fidesz 2010 után nemcsak az alaptörvénnyel hajtott végre fordulatot, hanem azzal a politikával is, melynek értelmében
Az állam védi polgárait, és nem fél szembeszegülni a befolyásos érdekcsoportokkal, a nyugati cégekkel, a bankokkal, a médiával vagy az uniós elittel."
Ezért a magyar kormányt a nemzetközi színtéren folyamatos támadások érik ugyan, másfelől viszont olyan támogatottságnak örvend, amelyről "nem is álmodhat semmilyen más kormány Európában".
A magyar miniszterelnök ma úgyszólván az egyetlen európai vezető, aki folyamatosan sürgeti a jelenlegi európai működési modell megváltoztatását és a keresztény gyökerekhez való visszatérést,
Az EP-választásra pedig úgy tekint, hogy az
első lépés lehet Európa civilizációs bomlásának feltartóztatásában."
Kérdés, hogy Orbán harmadik missziója is sikerrel zárul-e majd

http://magyarhirlap.hu/cikk/135698/A_magyar_miniszterelnok_ma_az_egyetlen_europai_vezeto_aki_surgeti_a_kereszteny_gyokerekhez_valo_visszaterest?fbclid=IwAR2juQRuCQou81lCrvG6pJa9EUAMgtqDwKG3XlFOT-hAWUCet_S4xO0Gm0s

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  priskinlaszlo on Szomb. Dec. 29, 2018 5:04 am

Elmúlt évezredünk során nemegyszer kellett templomaink sírboltjaiban bujkálnunk, fagyoskodnunk, éheznünk, nélkülöznünk. S persze a hidegnél jobban rettegve a félelemtől, fogvacogva fülelni, mikor vonul el végre az ellenség.
Mit hagy majd maga után?
Újjá tudjuk-e építeni az otthonainkat?
Látjuk-e még az eltűnt testvéreinket?
Miből is gondolhatnánk józan ésszel, hogy az elmúlt évtizedek jóléte után nem vár már hasonló sors a keresztény Európa és benne a magyarok természetes közösségeire?
Mi lehet annak az ostobaságnak az oka, hogy oly magabiztosan bíznak abban egyesek, hogy ha rászabadítjuk a világ összes menekültjét – valódi rászorultakat, gazdasági migránsokat, lusta, afrikai csavargókat, esetleg vérszomjas terroristákat –, akkor nem várnak ránk, gyermekeinkre, unokáinkra hasonló napok?
Európa több ezer éves önvédelmi tapasztalatát hagynánk elhalni holmi hamis és önsorsrontó humanitárius célok alapján?
A bennünk lévő önvédelmi ösztönt nyomnánk el néhány, önmagát okosnak tartó sznob, az emberiséget szerető, de az egyes embert gyűlölő mizantróp szavai miatt?
Mert ez lenne most a divatos?
Feladnánk leszármazottaink, véreink jövőjét – pusztán rövid távú anyagi és politikai érdekek miatt, mert éppen ez éri meg nekünk?

Szinte hihetetlen ostobaság! Történelmi távlatokban nézve „idióták öngyilkossági kísérlete” ez.
Mert míg a természetes közösségek, a férfi-nő jellegű hagyományos családok, a nemzeti alapon összetartók, az egymással szolidárisak, egy nyelvet beszélők nemzete vagy éppen a keresztény közösségek ismét át fogják vacogni egy ilyen apokaliptikus világ félelmeit, majd feljönnek a föld alól körbenézni és a romokat újjáépíteni; addig a migránspárti politikusaink lesznek az elsők, akiket felkoncolnak majd az iszlám hordák.
Ne legyen így! De a történelemben volt már rá példa.

És az is igaz, hogy ha valamit elutasít, elpusztít az Európába áramló migránsáradat, az a liberalizmus lesz.
A feminizmus és a melegjogok képviselőinek feje hullik majd először a porba.
A balliberálisok által fokozni kívánt (már-már) deviáns szabadosságot fogják először betiltani és az abban részt vevőket megkövezni.
Pont azokat, akik évek óta csalogatják a bevándorlókat.
Persze mindez csak egy történelmi modell – és még egyszer hangsúlyozom: reméljük, felébredünk, és nem ez lesz valóság.
De ehhez szellemileg is meg kell erősödnünk.

Hitünket, a közösségeinket összetartó értékrendszerünket meg kell erősíteni.
Erre jó alkalmat teremtett a karácsony is, és őszintén remélem, hogy nem voltunk olyan balgák, hogy csak az ünneppel járó fogyasztással foglalkoztunk, hogy a „szentet” nem éltük meg, csak a „profánt”.

Az első lépés az, hogy saját magunk teszünk mindezért valami fontosat.
Bizalommal, szeretettel és a közös értékeink követésével fordulunk egymás felé.
Nem engedünk a fogyasztás és a jólét kizárólagos anyagi vágyainak
– ,,csak amennyi szükséges, nem annyi, mi kell"
(Seneca).
És nem csak karácsonykor. Majd megerősítve közösségeinket, elzavarjuk azt a pár tucat háborodott, üres lelkű liberális politikust, akik minden felhatalmazás nélkül irányítják az általuk bürokratikus szörnyeteggé tett Európai Uniót.
És persze velük együtt a globális tőke érdekkijáróit, akiknek a pénz az istenük, no meg a minden tagországban több-kevesebb sikerrel működő helytartóikat is.
Akik nálunk is vannak, működnek.
Hangosak, és nemrég meg is mutatták magukat.

priskinlaszlo

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2018. Dec. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  gyorgy on Csüt. Jan. 03, 2019 9:09 am

A rendszerváltás után a Fidesz volt az első aki ellenlát a globális hatalom befolyásának uralmának.
2002-2010-közt olyan vezetése volt Magyarországnak aki elfogadta sőt kiszolgálta a globális hatalmat.
Az ex-kommunista ország leszármazottjaként számos ország továbbra is tekintélyuralmi rendszert tart fenn.
2010-óta Magyarországon helyreált a demokrácia.
2010-óta Budapesten szabadon tüntethetnek a magyar ellenzékiek munkások érdekei ellen
1990-ig az állampárt utódaié volt a média 100%-a.
Aminek közel felét eladta.

Magyarországon 2010-óta nemzeti kormány van és több pártrendszerű demokrácia, szabad vélemény nyilvánítással.

A nemzeti kormány minden törvényt az EU-törvényeihez igazit ja. Magyarországon is Montesquieu-i állam hatalom felosztás szerint működik..
Ami a Magyar államhatalmi berendezkedésben is szigorúan be van tartva.
Ez a következő:
1; Törvényhozói hatalmáig (országgyűlés)
2; A Végrehajtói hatalmáig. (Kormány, kormány hivatalok, önkormányzatok)
3; Birói hatalmáig.
Ezek a hatalmi ágak egymástól függetlenek, minden hatalmi ágnak megvan a szigorú működési rendje..A nemzeti kormány, büntetéssel szankcionálja az antiszemita és neonáci mozgalmat?

2010-óta Magyarországon újra helyreállt a jogállam.

" Magyarország Európában 2018-ra az egyik legjobb helyen álló ország."

A nemzeti kormány, aki a független hatalmi ágazat működését nem akadályozza.
A média több mint 50%-a az ellenzék felügyelete alá tartozik.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Európa állapota jövője a XXI századba

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.