Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Júl. 25, 2016 1:39 am

2017-ben újra választó út előtt az ellenzék. Röviden: ,,Ez a harc lesz a végső"! Egy 2018-as liberális bolsevik 5%-alatti választási eredmény a magyar liberális bolsevikok végét jelentheti.
Ezt a végzetes veszélyt már a ,,Birodalom" 2006 után látta az MSZP- teljes válságát ezért 2006 után Schiffer Andrást a ,,globális pénzhatalom" olyan sok pénzt áldozott rá hogy felépítse mint a teljesen megbukott SZDSZ és a jövőben a megbukást elkerülni nem tudó MSZP helyére egy modern Liberális Demokrácia vezéralakjává.
Schiffer András: A lényeges politikai szárnypróbálgatását Gyurcsány vezette Új Nemzedék Mozgalomban Bajnai mögött mint harmadhegedűst játszotta.
A Birodalom későbbiekben csalódott benne pedig egy ilyen pedigrével igazán sokra vihette volna. Azonban a Birodalomnak most már 2010-es megsemmisítő vereség után 2014-re teljes egység kellene, mivel egyre vészesebben fogynak a hónapok. Nincs már idő szarakodásra és egy új párt felépítésére. A meglévőket kell egy zászló alá terelni, egy mindenki számára elfogadható jelölt mögé. A jelölt pedig, mint most már kiderült, nem Schiffer, aki volt annyira naiv, hogy valahol talán tényleg elhitte, hogy lehet más a politika. Azonban az arrafelé nem lehet más, még csak szavakban sem.
Ezért a Birodalom Soros György irányításával először Bajnai Gordonra tette át, a közös ,,gyülekezet" neve HAZA ÉS HALADÁS. Ez tán még jobban hangzik mint:Lehet más a politika. 2010-után már Soros Györgyék erre teszik a hangsúlyt. Bajnai már több helyen bizonyított, ahol megjelent ott a ,,fű se nőt" Nem érzelgett tette a dolgát.
Magáévá tette hogy ahol fát vágnak ott forgács is van. Bajnai a baloldal (globális pénzhatalom) reménysugaraként tért vissza 2014-es választás előtt a politikai színpadra, Soros Györgyék úgy számoltak , hogy az MSZP-t Bajnai maga mögé állítsa, és egy listavezetővé jelöltesse magát. Bajnai kezdeti lendülete gyorsan elapadt, Ezért Mesterházi nem állt félre Bajnai elől. Ezt az is alátámasztja hogy Bajai nem tudott maga mögé komoly csapatot felsorakoztatni. Rossz taktikát választottak nem a tényekre alapoztak hanem a hazugságra, gyűlöletre, irigységre építettek.
Ezzel a ,,baloldal" egy szűk marginális rétegét tudták maguk mögé állítani, A bizonytalan szavazókat ezzel az idejét múlt taktikával nem tudta megszólítani.
Az időközi választásokon teljes kudarcot vallottak. Elszámította magát Bajnai Gordon és a kampány stábja, a volt kormányfőnek semmi esélye arra, hogy a 2014-es választásokon egy baloldali pártszövetség listavezetője legyen. Mesterházy Attila MSZP-elnök igényt formál a miniszterelnöki posztra. Nem beszélve arról hogy közben más trónkövetelők is bejelentkeztek. A két politikus népszerűsége a Bajnai kezdeti fellendülés után kiegyenlítődött, ezért nem volt ok arra, hogy Mesterházy lemondjon Bajnai javára a listavezetőségről. Soros Györgyék szerint a baloldalnak közös fellépésben kell megegyeznie, mert a közvélemény-kutatásokból látható, csak egy széles választási szövetség mentheti meg a ,,baloldalt" egy mindent elsöprő KO-s vereségtől. 2014-es vereség után elhatározták hogy JOBBIKOT később beparancsolják. Gyurcsány Ferenccel, Sceling Gáborral,Smuk Andorral, Bokros Lajossal, Fodor Gáborral és egyéb kétes figurákkal egy táborba. Megszületett 2014-re a Gyurcsány–Bajnai–Mesterházy-koalíció. Ez a koalíció 2014-ben a teljes kudarcot hozott. Ezután a liberális bolsevik táborban teljes volt a demoralizáció. Ezután teljesen súlytalan figurák vették át a liberális bolsevikok irányítását. Az internacionalista liberális bolsevikok 2016-ra belátták hogy 2018-ban még a 2010 és a 2014-es KÓ-s vereségnél 2018-ban nagyobbra számíthatnak. Közben odáig süllyedt a liberális bolsevikok szűk köre hogy az erőszakos kormánybuktatásról kezdtek beszélni. Közben a globális hatalom a JOBBIKNAK ís új szerepet osztott a politika színpadán. Ez a törzsszavazók körébe igen nagy zavart okoz a mai napig. 2017-től kezdenek új szelek fújni a világ politikába, ezért egy erőszakos liberális bolsevik kormánypuccs mind jobban háttérbe szorult. 2017-re a globális hatalom döntött Botka Lászlót jelölte ki mint a magyar liberális bolsevisták megmentőjének és reménykednek egy 2018-as választási sikerbe, az 5% feletti választási eredményben. 2018-ra abban is reménykednek hogy Vona beviszi a megmaradt csapatát Botka zászlaja alá.


A hozzászólást gyorgy összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Máj. 31, 2017 2:53 am-kor.

gyorgy

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előre a Lenini úton!

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Nov. 02, 2016 3:59 am

Az ellenzéki vezetők szerint,  ki kell dolgozni egy fegyveres hatalomátvételt!
Egyre többen, egyre többször tesznek utalást baloldali politikusok arra, hogy nem demokratikus úton, választáson, hanem erőszakkal, „forradalommal” döntenék meg az Orbán-kormányt.
Charles Gati ezt már 2012-ben is emlegette lehetőségként –
Szerinte erőszakkal, miként dönthető meg az Orbán-kormány.
Az ötödik lehetőségként a polgárháború volt megjelölve.
Sőt meg volt szervezve egy kormány puccs, Andor László vezetésével  
A ,,baloldal" örökzöld demokratái, valamint a külföldről pénzelt "forradalmatcsináló" civilek az utóbbi időben többször felvetették annak a lehetőségét, hogy nem demokratikus úton is elképzelhetőnek tartják a kormányváltást, a hatalomátvételt.
Jellemző, hogy ezt a forgatókönyvet éppen olyan alakulatok emlegetik, amelyek társadalmi támogatottság hiányában, önállóan nagy eséllyel be sem kerülnének az országgyűlésbe 2018-ban.
Lássuk, hogy kik tették le voksukat az erőszak mellett.
Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke, az ATV-ben arról beszélt, hogy:
,,egyre inkább az az érzésem, hogy ezt a kormányt nagyon nehéz lesz békés eszközökkel eltávolítani."
Vajda Zoltán, a civil tüntetések egyik fő szerevezője, az Új Magyar Köztársaság Egyesület ügyvivője a baloldali pártok közös rendezvényén arról beszélt, hogy „az 1956-os forradalom évfordulóján arra is kell legyen válaszunk, mi van, ha a rendszer nem választások útján fogja a ,,baloldal" megdőlni.
Választásokkal vagy másképpen, legkésőbb ötszáz nap múlva, Orbán alól felszabadítjuk szeretett hazánkat!"
Hadházy Ákos az LMP társelnöke arról beszélt egy korábbi tüntetésen, hogy 2018-ban évtizedekre dőlhet el Magyarország sorsa, és ha akkor nem sikerül a kormányváltás, azután már csak a forradalom jöhet.  
A Hillary Clinton bizalmasaként emlegetett magyar származású professzor jóslata 2014-ben nem jött be, reméljük, hogy 2018-ban is demokratikus választások döntenek majd a kormány sorsáról.
Mondjuk, érdekes látványt nyújthatnának a munkásőrség még életben lévők felfegyverzett szabadcsapatai.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A 10 ezer forintos Erzsébet utalvány.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Dec. 05, 2016 3:21 am

Káoszról beszél a liberális bolsevik csapat, a kormány nyugdíjasoknak szánt tízezer forintos Erzsébet-utalványának kézbesítésével kapcsolatban. Hogy miért? Erre nincs igazi válasz.
Egyszerűen képtelenek tudomásul venni, hogy a gazdaság teljesítménye alapján a kormánynak lehetősége van a nyugdíjak az infláció feletti emelésére, és 10 ezer forintos  juttatás biztosítására, azt pedig végképp nem tudják földolgozni, hogy ezt a pénzt a kormány oda is adja a nyugdíjasoknak.
Ez szerintük nyilván sokkal rosszabb megoldás, mint elvenni az idősektől a 13. havi nyugdíjat, amivel ők 2009-ben próbáltak a nyugdíjasok „kedvébe” járni.
Az ellenzék, benne a liberális bolsevik média, annyira nem tud mit kezdeni ezzel a váratlan helyzettel, hogy például a rutinos publicista, Megyesi Gusztáv a Vasárnapi Hírekben lányos zavarában Széchenyi-kártyára keresztelte el a jobb sorsra érdemes Erzsébet-utalványt. Eközben azzal küszködött, hogy valamilyen módon mindenképpen besározza a kormány lépését.
Az utalvánnyal kapcsolatos járulék- és adóterhek sem jelentenek többletköltséget, mert az állam ezt a pénzt az egyik zsebéből a másikba teszi, tehát alapvetően nála marad.
Savanyú tehát a szőlő mind a liberális bolsevik, mind az összes többi ellenzéki politikai erőnek, amelyik az Erzsébet-utalvány kézbesítésén köszörüli a nyelvét. Egyszerűen nem tudják megemészteni, hogy az állam ez esetben is jót tett, a nyugdíjasok pedig örülnek neki. S az örömüket ilyen áskálódásokkal sem tudja senki elrontani. Mondhatnám azért, mert a pénz beszél, az ellenzék pedig úgy tesz, mint az a bizonyos négylábú.
De itt sokkal többről van szó a pénznél. A kormány és az idős választók szoros lelki kapcsolatáról, amit ilyen gesztusokkal is ápolni lehet, ápolni kell. Mert ezek az emberek elválaszthatatlanul összetartoznak.

gyorgy

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  donkihote on Szer. Dec. 21, 2016 3:33 am

Politikai erkölcsi, morális válságba sodorta az internacionalista liberális bolsevik csapat a gyanútlan polgárokat, úgy egyénileg, családilag, településeken, országos szinten, mint a világ minden szegletében..
A kérdés (téma) feltevése azt hiszem teljesen jogos és időszerű.
Ez a válság sajnos beszőtte az egyéneket, családokat, településeket és ennél fogva az egész országot.
Az ország és a világ állapotával mindenki szívesen foglalkozik,  amolyan hályogkovács szinten.
Közben a megoldás mégis várat magára. Mindezt magam is átgondoltam:
Ha ezzel olyan sokan foglalkoznak akkor miért nincs megoldás?.
Rá kellett jönnöm hogy nem jól közelítjük meg a problémát.
Sokan nagy vehemenciával rávetik magukat a ,, liberális bolsevik vélemény formálók" által a nép közé bevetett gumicsontra.
Ezen keresztül pontosan tudni vélik az ország világ problémáit és azok ,,megoldását".
Csakhogy ezzel az a baj hogy a liberális ,,vélemény formálók" nem valós hanem féligazságokat, hazugságokat, igaznak tűnő dolgokat dobnak be a jámbor  politikailag gazdaságilag műveletlen vagy FÉLMŰVELT polgároknak. Így a megoldáshoz mind távolabb kerül a polgár.
Hisz valójában a  liberális bolsevik vélemény formálóknak ez is a célja.
Így szép lassan a ,,vélemény formálok" átveszik az egyének, a családok, lakóhelyi közösségek, ezen kívül az egész ország szellemi irányítását.
Természetesen nem jobb a helyzet az egész világon sem.
A polgároknak mindig azt sugallják hogy jó úton járnak.
Közben a polgár nem veszi észre hogy a gyűlölet, hazugságok, megtévesztések útjára lettek terelve,
Ezért a valódi megoldásoknak még a közelébe se járnak.
Véleményem szerint a megoldás ott van amiről a ,,liberális bolsevik vélemény formálók" nem beszélnek.
Én úgy gondolom hogy aki a közélettel foglalkozni akar, az előbb a saját személyes problémáira keresse a megoldást, ha azzal végzett akkor a családját tegye rendbe.
Ezután kezdjen foglalkozni a település gondjaival.
Az országos problémákkal ne foglalkozzon, hisz azok önmaguktól is rendbe jönnek.
Ott ahol az egyén a család a település rendbe van ott az ország is rendbe van.


A hozzászólást donkihote összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 30, 2017 6:24 am-kor.

donkihote

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  calambo on Hétf. Jan. 30, 2017 5:37 am

Újra választó út előtt az ellenzék. Röviden: ,,Ez a harc lesz a végső"!
Egy 2018-as liberális bolsevik bukás a magyar liberális bolsevikok végét jelentheti.
Soros Györgyék megbízottai szerint a baloldalnak közös fellépésben kell megegyeznie, mert a közvélemény-kutatásokból látható, csak egy széles választási szövetséggel lehet elérni hogy a liberális bolsevik szövetség elérje 2018-as parlamenti bejutási küszöböt.
Emlékezzünk 2014-re a Gyurcsány–Bajnai–Mesterházy-koalícióra.
Ez a koalíció 2014-ben a teljes kudarcot hozott.
Ezután a liberális bolsevik táborban teljes volt a demoralizáció.
Ezután teljesen súlytalan figurák vették át a liberális bolsevikok irányítását.
A vidéki szervezetek teljesen szétforgácsolódtak.
Az internacionalista liberális bolsevikok 2017-re belátták hogy 2018-ban még a 2010 és a 2014-es KÓ-s vereségnél 2018-ban nagyobbra számíthatnak.
Közben odáig süllyedt a liberális bolsevikok szűk köre hogy az erőszakos kormánybuktatásról kezdtek beszélni. A globális hatalom a JOBBIKNAK új szerepet osztott a politika színpadán.
Ez a törzsszavazók körébe igen nagy zavart okoz a mai napig.
2017-től kezdenek új szelek fújni a világ politikába, ezért egy erőszakos liberális bolsevik + Jobbikos kormánypuccs mind jobban háttérbe szorult.
2017-re a globális hatalom döntött Botka Lászlót jelölte ki mint a magyar liberális bolsevisták megmentőjének Reménykednek egy 2018-as választási ,,sikerbe".
2018-ra abban is reménykednek hogy Vona beviszi a megmaradt csapatát Botka László zászlaja alá.
Ennek a két csapatnak egy közös pontja van Egyformán gyűlölik a nemzeti kormányt és a nemzetállami formátumot.
Ők a bevándorlás hívei és mindent elkövetnek hogy Magyarország is csatlakozhasson az EU -s egyesült államokhoz, majd az ÚJ VILÁGRENDHEZ.
Ez a választási együttműködés már kétszer ,,jól" működött:
2016 október 2-án sikerült meggátolni hogy a lakosság 50% elmenjen szavazni, így érvénytelen lett a népszavazás.
2016 november 8-án szintén sikeresen akadályozták meg az alkotmány módosítást 100%-ban az ellenzéki képviselők a migránsok betelepítése mellett álltak ki.

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Feb. 06, 2017 3:42 amGyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció következetesen úgy próbálja magát pozicionálni, mint a mostani kormány és a miniszterelnök, Orbán Viktor ellenfele.
Ez bizony elég komikus egy 5%-alatti pártvezetőtől
Napjainkban egy házi versenyt látni a baloldalon.
Ebbe benevezett minden jelentéktelen liberális pártállami utód pártocskák is, például a sípolással az Együtt. Gyurcsány Ferenc ezért már nincs egyedül abban, hogy szembemegy a kormánnyal.
A baloldali szavazóbázis egy részét nem a kormány politikájának kritikája tartja egyben, hanem az Orbán Viktorral szembeni gyűlölet.
Gyurcsány Ferenc ezt érzi, de tudja hogy a gyűlöletre a 2018-as választáskor a szavazók csak kis hányada vevő.
Gyurcsány Ferenc az elégé silányra sikerült évértékelőjében, miszerint a baloldali pártok egy “királycsinálóval” a háta mögött egyeztetnek. 2013-2014-ben is a DK-elnöknek úgy kellett magát „bebokszolnia” az együttműködésbe.
Gyurcsány Ferenc attól fél, hogy a történelem megismétli magát.
Neki arra kell valamit kitalálnia, hogy a pártját befocizza valahogy az összefogásba Ő pedig felkerüljön az MSZP–pártlista első 10-hely valamelyikére.
A Demokratikus Koalíció valószínűleg önállóan nem lépné át az 5 százalékos parlamenti küszöböt,
Gyurcsány Ferenc az összefogási tárgyalásokra próbál hatással lenni.
Az ellenzéki pártoknak, most Tavasszal, legkésőbb ősszel van esélyük arra, hogy megegyezzenek, később ugyanis már nagyon belecsúsznak a kampány forró szakaszába.
Ezáltal a parlamentbe jutásuk is megpecsételődhet.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nagy divat lett az országértékelés

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Feb. 20, 2017 8:18 pm

Most Botka is úgy gondolta hogy Ő is országot értékel  mint  „miniszterelnök-jelölti” pozícióból. Botka a realitással számolva, sem ő, sem a mögé álló MSZP nem gondolkodik kormányra kerülésben.
Botka visszatért az 1945 utáni kommunista  Marxista retorikához: Ami úgy szólt hogy elvenni a gazdagok vagyonát és azt a szegényeknek osztják szét: a „kisajátítók kisajátítása” azt jelenti, hogy a munkások sokkal jobban fognak élni. Ez a hiedelem mozgósított 1945-után  milliókat a kapitalizmus megdöntésére. Ez  bizony már akkor is tévhit volt, a gazdagok ugyan szegények lettek a szegények viszont még szegényebbek lettek. A Marxisták akkor  ettől  várták az általános jólétet és boldogságot. Ez már 1945-után is ez az  elképzelés tévesnek bizonyult.
Botka beszédében Gyurcsányt, és a többi pártvezető támadásánál leragadt. Ez bizony elég tisztességtelen, és semmi eredményt nem hozó dolog.  Botka beszédében mégis más mint a többi országértékelőké, nevezetesen az, hogy az oligarcháktól és a multiktól elvett pénz elegendő forrást biztosít mindenre: a bérek emelésére, az egészségügy és az oktatás rendbehozatalára stb.  Botka azzal nem számol hogy az igazán vagyonos emberek 90%-ban pártállami káderek.  Botka ennek a szükségességét azzal magyarázta, hogy tartósan, és ne csak a választások előtti években növekedhessenek a bérek, hogy többet lehessen költeni egészségügyre és oktatásra, hogy jusson szociális bérlakás-építésre stb. stb.,  Hogy ez hogyan érhető el, arról Botkának egyetlen szava sem volt. E nélkül pedig Botka minden jóléti ígérete megalapozatlan. Ha pedig tudja Botka, hogy amit ígér, az megalapozatlan, nem megvalósítható, akkor csak azért ígéri, hogy pártjának az ellenzéken belüli pozícióját javítsa a többi ellenzéki párt rovására, miközben tudomásul veszi, hogy nem kell 2018 után kormányoznia.
Ez a beszéd bizony nem megalapozza, ez bizony  kizárja az ellenzéki összefogást    az Orbán-rendszertől szintén szabadulni kívánó, de az ország jövőjéről másképpen gondolkodó pártokkal, választókkal. Persze, a DK-val végképp, de az LMP-vel, Együttel, a Momával stb. is. Botka nem is együttműködni akar velük, hanem elcsábítani a szavazóikat.  Azt pedig kizárta hogy a 2018-as MSZP-és pártlistára más pártok vezetői felkerülhessenek  
Valószínű  hogy ezzel a beszédével azt a PROLI (nem szavazókat) réteget a bizonytalanokat célozta meg? Azokat, akik elhiszik az elhihetetlent? Akik elhiszik, hogy az oligarchák és multik (pártállami elit) pénzének elvételéből megoldhatók az ország problémái? És ezen az alapon megígérni azt, ami felelős módon nem ígérhető? Ezt már korábban  többször megtette az MSZP. Medgyesi Péter megpróbálta meg is csinálni 2002-ben, akkor a pénzügyi csőd peremére vitte az országot, ha pedig a választás után nem csinálta meg az MSZP , mint 2006-ban, abból politikai csőd lett. Ilyen ígérgetés után harmadik lehetőség nincs. Ebből kirajzolódik, hogy Botkának és a mögötte felsorakozó MSZP-nek valójában esze ágában sincs kormányra kerülni.
Hogy a többi ellenzéki pártnak van-e  szándéka és lehetősége kormányra kerülni, azt az ígéreteik áttekintése alapján ki-ki megítélheti. Egy kis fogódzót ad ez a link tessék meghalgatni és úgy voksolni: http://videa.hu/videok/hirek-politika/wittner-maria-hoher-vigyazz-fidesz-gyurcsany-mszmp-KlDHeNuxLXoozm5T

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Pál fordulás a Jobbiknál.

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Kedd. Máj. 09, 2017 2:27 am

A 2017 május első hétvégén megtörtént a várva várt áttörés, A jobbik nyíltan beállt a Soros táborába.
Teljesen egyetértett az Európai Egyesült Államok és az ÚJ VILÁGREND létrehozásába.
Tudomásul vették hogy ennek az első állomása a magyar nemzeti kormány megbuktatása,  minden eszköz bevetése mellett.  
Mostantól a Jobbik már nem csupán Simicska házi kedvence, hanem Soros gyülekezete által is elfogadott kormányváltóerő lett, az orbáni nemzeti állam ádáz és kérlelhetetlen ellensége.
A Jobbik most már nem büdös nácik gyülekezete többé, nem antiszemita, homofób, rasszista párt – hisz a Soros pénzelte és az ő ideológiájának közvetítésére felesküdött Transparency International is meghívta egy „korrupció-ellenes konferenciára” őket.
A Jobbik pedig köszönte szépen és részt vett rajta, majd kórusban „maffiaállamozott” Juhászpetivel „együtt”.
A Jobbik vezetése, mint birkák gyülekezete, a hatalom megszerzésének lehetőségétől begerjedve, önként és dalolva menetelt be Soros és Simicska média- és gazdasági birodalmába.
Azután ráérezve, hogy kezd elcsúszni az „erőegyensúly”,
.De vigyáztak hogy ne rontsák azt a kegyelmi állapotot, amelyet a HírTV-Magyar-Nemzet-LánchídRádió szenthármasság, esetleg az Index (Simindex, Gindex) teremt meg számukra.
Miután azonban Simicska Lajos kinyilatkoztatta, hogy a Jobbikkal szimpatizál, illetve a jóllakott napközishez hasonló fiacskája is kétharmados Vona-kormányt vizionált, ez az erőtér a helyére került.
A Jobbik, jogosan, megkapta a „Simicska-csicska” jelzőt.  Mit megkapták, kiérdemelték.
A kormánybuktatáshoz azonban ez kevés lehet, és kissé túlzottan is kiszolgáltatottá válnak Lajosnak – gondolhatta Vona és a teljes mértékben kontrollt vesztett tanácsadói köre.
Így nyitni kellett a másik kormánybuktató erőtér, azaz Sorosék felé is.
Egyet nyalni ide, egyet nyalni oda. Hátha innen és onnan is kapnak majd egy kis pénzt és médiahátszelet, egy kis támogatást… vagy legalább némi aranytallért.
Így történhetett meg az nagyon kevés médianyilvánosságot kapó eset, hogy a múlt heti „kormánybuktató majális” egyik legfélresikerültebb eseményén, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) és az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) által szervezett beszélgetésen egy asztalhoz ült a szoci vezér Molnár Gyula, a DK-s Gyurcsány Ferenc, az LMP-és Schmuck Erzsébet, illetve Karácsony Gergely, Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje (!), Bősz Anett (a Fodor Gábor párt szóvivője), a Soros kitartott JuhászPeti és Ander Balázs, a Jobbik parlamenti képviselője.
És megegyeztek abban, hogy meg kell buktatni  az Orbán kormányt.  
Általánossá kell tenni az egyenlő munkáért egyenlő bér elvét, Meg ugye  hogy fizessenek a gazdagok!
Majd következő lépésként a Soros pénzből megtolt 444.hu újságírónőjének Fidesz-elleni harcába beleállt a Jobbik is. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője ugyanis, bármilyen abszurd is, de kiállt az a szervezőkkel konfliktusba keveredő 444.hu újságírója mellett. (Ne felejtsük el, hogy a pár éve még minden liberális médiát porig rombolni akaró Jobbikról beszélünk!)
A hétvégén pedig végleg bekéredzkedett a Jobbik is a Soros vonalba.
Most már úgyis minden mindegy alapon.
Hisz bármilyen eszközt meg kell ragadni, akár az „ördöggel” is lehet cimborálni, csak le kell váltani az Orbán-kormányt.
A Soros által kitartott Transparency International hétvégi korrupciós konferenciáján ugyanis, több „független”, „objektív” nemzetközi felszólalás után egy kerekasztal-beszélgetést tartottak Hadházy Ákos (LMP), Juhász Péter (Együtt), Bárándy Gergely (MSZP), Karácsony Gergely (Párbeszéd) és Staudt Gábor (Jobbik) főszereplésével, ahol jól megmondták közösen a magukét a rendszerszintű korrupcióról és a maffiaállamról…
Ergo: a Soros pénzből konferenciázó Transparency International rendezvényén fellépő Jobbik most már szalonképes párt lett, hisz a Simicska által irányított média után kinyalta Soros civil szervezetek seggét is…

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 34
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2010 utáni elszámoltatás zsákutcája

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Máj. 15, 2017 8:48 pm

2010 utáni elszámoltatás zsákutcája

2012. jún. 22. napján a Soros-féle Magyar Helsinki Bizottság büszkén számolt be arról, hogy „közreműködésével 2012. június 21-én 105 bíró fordult a strasbourgi emberi jogi bírósághoz, kérve az Emberi Jogok Európai Egyezménye (Egyezmény) megsértésének megállapítását és kártérítés megfizetését a diszkriminatív kényszernyugdíjazás miatt.” Elmondásuk alapján a bírák a „Magyar Helsinki Bizottság ügyvédjének közreműködésével az Egyezmény megsértésének megállapítását kérik strasbourgi bíróságtól, és azt, hogy kötelezze a magyar kormányt az egyezménysértő szabályozás miatt kieső jövedelmük megfizetésére.”
Mint ismeretes, 2012-ben az un. felső korhatár elérése miatt az akkor közel 3000 főt számláló bírói karból 236 ítész jogviszonya szűnt meg. A felmentett bírák közül 186-an a felmentéssel egyidejűleg már nyugdíjasként, nyugdíjuk folyósítása mellett dolgoztak, és több mint 160 bíró fordult munkaügyi bírósághoz, hogy állapítsák meg a jogviszonyok megszüntetésének jogsértő jellegét.
Ezen felül közel 150 bíró döntött úgy, hogy a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságon keresi igazát. Ebből a körből több mint 100 bírót a Magyar Helsinki Bizottság, illetve ügyvédjük dr. Karsai Dániel képviselt.
Karsai Dániel egyébként nem is rejti véka alá elkötelezettségét, ügyvédi irodája partnerei között ott találjuk a Soros György által pénzelt Transparency International Hungary, a Társaság a Szabadságjogokért nevét, na és persze ott virít a Magyar Helsinki Bizottság is. Megjegyzést érdemel, hogy három hónapos szakmai gyakorlatot töltött a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságán, amely után állást ajánlottak neki. Négy évig dolgozott ott, ahol „több mint ezer angol, illetőleg francia nyelvű határozat-tervezet elkészítésében” vett részt. Ehhez képest bizonyára teljesen véletlen, hogy sorra nyeri a pereket Strasbourgban…

gyorgy

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A 2018-as választás előtt mire kíváncsiak a polgárok amire az ellenzéktől várnak választ.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Máj. 22, 2017 8:24 am

A 2018-as választás előtt mire kíváncsiak a polgárok amire az ellenzéktől várnak választ.
Nos:
1. A migráció. Milyen intézkedésekre, elvi és gyakorlati lépésekre számíthatok? Lebontják a határzárat, a kerítést? Megtartják a jelenlegi jogi és fizikai határvédelmet, vagy eltörlik? Elfogadják a brüsszeli kötelező betelepítési kvótát, vagy sem?
2. Mint köztisztviselőnek, két évvel a nyugdíjazásom előtt, jövedelmem bruttó 306.000, nettó 203.500 Ft. Ez a baloldal szerint milyen mértékű jövedelemnek számít? Netán a gazdagok közé tartozom a jövedelmem alapján? Jelenleg 15%-os személyi jövedelem adó terheli. Milyen adókulcsra számíthatok, figyelembe véve önök által hangoztatott többkulcsos adó bevezetését? Mennyivel számíthatok kevesebb jövedelemre?
3. Mit terveznek a jelenlegi rezsi – villany, gáz, távhő – árakkal? Tartják az árakat, esetleg csökkenteni, vagy a 2002-2010. közötti gyakorlatnak megfelelően, évente két alkalommal jelentősen emelni szándékoznak?
4. Megőrzik e a nyugdíjak reálértékét?
5. Megtartják a nők korkedvezményes nyugdíjazási lehetőségét 40 év után, vagy eltörlik?
6. Az infláció, mint tudjuk, a nyugdíjasokat érinti leginkább. Milyen inflációval számolnak, a jelenlegi 1%-al, vagy az önök ideje alatt jellemzően 4-8%-al?
7. Megtartják, vagy eltörlik a közfoglalkoztatást? Ha megszüntetik, mi a szándékuk azzal a több százezer emberrel?
8. Milyen mértékű munkanélküliséggel számolnak jelenlegi 4,5 %-al szemben, ami ,,baloldali" kormányzása idején 10-12% között volt?
9. Milyen mértékű jegybanki alapkamattal számolnak, - amely meghatározza a hitelfelvétel kamatszintjét - jelenleg 0,9%, ami az önök idejében 8-10% fölött volt minden évben?
10. Megtartják, növelik, vagy esetleg eltörlik a családi adókedvezményt?
11. Megtartják, vagy esetleg eltörlik a GYED extrát?
12. Mit terveznek a kedvezményes otthonteremtési támogatással? – 2004-ben eltörölték a kedvezményes forint alapú lakáshitelezést - Marad, vagy megszüntetik a fiatalok számára jelenleg adható 10 millió Ft-os vissza nem térítendő támogatást?
13. Mit terveznek a gyermekek ingyenes tankönyv és étkeztetéssel ellátásával?
14. Mit terveznek az államadóssággal? Az önök idejében 51%-ról 87 % fölé emelkedett. Jelenleg 74%. Csökkenteni szándékoznak, vagy esetleg növelni?
15. Szándékukban áll IMF hitelt felvenni, azokkal a megkötésekkel, amelyek vélhetően kihatnak minden magyar állampolgárra?
16. Milyen mértékű költségvetési hiánnyal számolnak, a jelenlegi 3% alattival, vagy ennél magasabbal, ami az önök kormányzásának idejében 5-8% volt? ( Túlzott deficit eljárások.)
17. Megtartják, vagy eltörlik a külhoni magyarok szavazati jogát?
18. Végül, de nem utolsó sorban, a hatalmat választások útján kívánják megszerezni, vagy elképzelhetőnek tartják nem demokratikus úton, esetleg külföldi segítséggel megszerezni?

gyorgy

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Botka Soros csúcs.

Témanyitás  donkihote on Kedd. Máj. 30, 2017 7:34 am

EMLÉKEZZÜNK: 2002-öt írunk. 1998-és 2002-közt sok baja volt Brüsszelnek Orbán Viktorral a csatlakozási tárgyalásokon. Orbán Viktor állandóan akadékoskodott, Ő mindig csak a magyar érdekeket védte, holott elvárták volna hogy a csatlakozási tárgyalásokon hangsúlyosabban érvényesüljön az EU -érdeke. Kovács László és Medgyesi Péter 2001-ben kiutazott Brüsszelbe és biztosították az EU-vezetését, hogy amennyiben 2002-áprilissában az MSZP-nyer Ők a Brüsszel érdekeit veszik figyelembe, Ehhez kérték az EU-vezetését hogy támogassák az MSZP-ét hogy a 2002-es választáson győzzön Brüsszel teljes bedobással Orbán lejáratásán munkálkodott. kitartó munka meghozta a gyümölcsét. 2002-ben az MSZP győzött. Mint láthattuk az MSZP kormány az ígéretét 2010-re teljesítette. A történelem ismétli önmagát most Botkán a sor az nem kétséges hogy az EU-2018-ig mindent meg fog tenni hogy a nemzeti kormány megbukjon.

Botka ígéretéhez híven, miniszterelnök-jelöltté választása után egyből elrepül ,,beszámolni" Brüsszelbe. Látogatására szerdán, csütörtökön azaz 2017 június 1-én és 2-án kerül sor. Ebben az időben hogy Botkának eligazítást tartson  Soros György is Brüsszelben tesz látogatást az EB  bizottságnál.
Minderről 2017 május 30-án a Népszava számolt be.  
Botka brüsszeli útjáról.
Botka június 1-én a szociális ügyekkel foglalkozó képviselőkkel találkozik, illetve a helyi magyarokkal találkozik egy bárban.
Csütörtökön  június 2-án az európai szociáldemokraták (PES) elnöke fogadja a magyar testvérpárt miniszterelnök-jelöltjét.  
Botka tárgyal még a Magyarországot erősen kritizáló Gianni Pittellával, az Európai Parlament szociáldemokrata frakcióvezetőjével is.
Botkát emellett  fogadja Frans Timmermans, az EB alelnöke.
Ahogy az Botka tanácsadójának – Lengyel László – szombaton a Népszavában megjelent cikkéből kiderült, a szegedi polgármester első útja azért Brüsszelbe vezet, hogy anyagi segítségért kuncsorogjon az európai szociknál.  
Botka látogatásának első napján, azaz szerdán Soros György, Dimitris Avramopoulos migrációs ügyekért felelős biztos fogadja majd.  Botkát és Soros Györgyöt. Itt tudja meg hogy mit várnak el Botkától és a mögé felsorakozott ellenzéktől.  
Valószínű Botkával Soros itt közli hogy kiket tegyen fel a 2018-as MSZP választási lista bejutó helyeire.  
Ezért ment Botka Brüsszelbe.

donkihote

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Miért lázadnak az ellenzéki pártok?

Témanyitás  donkihote on Kedd. Jún. 06, 2017 2:31 am

Miért lázadnak az ellenzéki pártok, amikor, azt állítják hogy a lakosság többsége a nemzeti kormány ellen van.
Hisz 2018-ban demokratikus választás lesz ahol a legtöbb mandátumot kapott párt fogja kapni a kormány alakításra megbízást ?
Az ellenzék szerint a választók, 2018-ban demokratikusan leváltják a nemzeti kormányt, akkor miért kell erőszakkal, embertelen módon randalírozni, lázadozni, törni, zúzni, zavart kelteni?
Hisz az ilyen magatartás csak csökkenti az ellenzék támogatottságát.
Esetleg az ellenzék mégsem hiszi, hogy az ország, választói le akarnák váltani a 2010-óta igen jól működő nemzeti kormányt?.
Amit 2010- től tett a nemzeti kormány, az az elmúlt 40-évben példátlan mértékű fejlődés, építés, és az ország gyarapodása és az emberek gyarapodása.
Igaz van néhány ellenzéki akik nem képesek elfogadni a demokratikus választás eredményét, annak előnyeit és azok bizony most azt gondolják hogy nekik erőszakkal is jogos, a demokratikus felhatalmazással 2010-óta hatalomba lévő kormányt leváltani.
Az ellenzék igen is tudja, hogy ez a hitehagyott szétzilált hiteltelen ellenzék nem tudják leváltani a demokratikusan 2010-óta választott kormányt ,amely a 2018-as választásokon ismét magasan nyerni fog .
A regnáló magyar ellenzéki pártok nem hisznek,és nem szeretik a demokráciát ezt szinte naponta most is megmutatják.
Hisz a 40+12-éves uralkodásuk alatt, az Ő hatalmuk a diktatúrára épült.
Valójában tudják Ők ,hogy kevesen vannak és hitelüket vesztették a gyűlölködéssel, az irigységgel, hazugságokkal, rágalmakkal, és ezért folyamodnak ilyen , szélsőséges anarchista módszerekhez.
Az ellenzékiek igenis tudják és érzik, naponta tapasztalják, hogy az ország választóinak a többsége. meg van elégedve Orbán Viktorral és a nemzeti kormányával,és ezért nagy többséggel 2010-óta folyamatosan támogatja, 2018-ban a demokratikus választásokon ismét a választók nagy többsége a regnáló kormányt fogja támogatni.
De ezt elviselni tudomásul venni azoknak az antidemokratáknak, akik ennek ellenére, a kormány megdöntését az eszközökben nem válogatva sémibe veszik a demokráciát,
Hisz Ők csak retorikában alkalmazzák, ismerik a demokráciát.
Igen is Ők a fennálló rendszert, a hazai kollaboránsok, EU liberálisai és Soros György támogatásával akár erőszakkal is meg akarják dönteni, a regnáló nemzeti kormányt?

,,Az a baj a szocialistákkal, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből." (Margaret Thatcher )

.Forrás:: Farkas Aladár.

donkihote

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  donkihote on Kedd. Jún. 13, 2017 3:41 am

Mivel a magyar ellenzék 2010 2014-es KO-s vereség után már csak  agonizál.
Ezért 2018 áprilissában esély sincs demokratikus úton megbuktatni a nemzeti kormányt.  
Márpedig az ÚJ VILÁGREND létrehozásához a nemzeti kormányok és a nemzetállamok megbuktatása nem tűr halasztást. Ezért  még 2017 őszén megindulnak a kormány buktató megmozdulások.  
Ezt az akciót a szabad kőművesek a liberális civil szervezetek feladatának adták.  
Mindezt a felforgató tevékenységüket jó előre, alaposan megtervezték.
Gulyás Mártonék Saul D. Alinsky ,,A radikálisok törvényei" című tanulmánya alapján készülnek provokációra és nagyobb tüntetésekre, majd kormány buktatásra, amiket őszre időzítenének.
Alinsky Magyarországon még kevésbé ismert, de Amerikában nagyon szeretik őt a szélső-liberálisok, az ő receptje alapján tervezik megbuktatni  Trumpot.  
A Soros-katonák kiképzőközpontját a Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi központjában van
A felkészítések már 2016-ban elkezdődtek.
A "kurzusokon" a radikális aktivisták megtanulták, hogyan kell provokálni a hatóságokat, hogy minél nagyobb legyen a demonstrálók elleni rendőri fellépés.
Erre azért van szükségük, hogy aztán a médiában elsírhassák, hogy mekkora erőszak, gyűlölet és diktatúra folyik Magyarországon, ezzel maguk mellé állítva naiv tájékozatlan, politikailag lebutított tömegeket.
A Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi képzési központjában olyan ,,nagyágyúk" tartottak és tartanak előadásokat, mint Gulyás Márton, Misetics Bálint és Kalocsai Kinga Regina. Mint tudjuk az utóbbi két "civil" a Fidesz-székház 2013-as elfoglalásának két főszereplője volt.
A CKA rendezvényein több olyan szervezet is részt szokott venni, ami Soros Györgyhöz köthető.
Ilyen például Magyar Helsinki Bizottság vagy a Migration Aid.
Kemény Zsófia 2017 junius 10-én azt nyilatkozta, hogy:,,egy fegyveres harcba torkolló tüntetéssorozat jelen pillanatban reálisnak tűnik."
Soros Györgyhöz köthető, politikai agitációval foglalkozó civil szervezetek ősszel  kormányellenes rendbontásra és tüntetéshullámra készülnek, mint amellyel a Hallgatói Hálózat is megpróbálkozott még 2012-ben.
A provokátorok receptje pedig a Magyarországon eddig még kevéssé ismert felforgató marxista, Saul D. Alinsky A radikálisok törvényei című tanulmánya lesz.
Ezért senki ne számítson nyugodt őszre, valószínűleg gyakorlatként több "spontán, civilek által szervezett, békés" demonstráció is lesz majd Budapesten.
Az előzetes hadi terv szerint Gulyásék ősszel mintegy kétezer kiképzett mindenre elszánt zsoldos aktivistából álló hálózatot fognak hadba küldeni, a Soros-féle "nyílt társadalom" eszméjének védelmében.

donkihote

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A liberális radikálisok 12 szabálya:

Témanyitás  donkihote on Kedd. Jún. 13, 2017 3:52 am

A liberális radikálisok 12 szabálya:
1. Nemcsak az a hatalom, amivel valóban rendelkezel, hanem az is, amiről az ellenség azt hiszi, hogy rendelkezel. A hatalomnak két fő forrása van: a pénz és az emberek. Akiknek nincs pénzük, a testükből kell felépíteniük a hatalmat.
2. Sose kerülj kívül az embereid tapasztalati körén. Csak zavarodottságot, félelmet és meghátrálást fog eredményezni.
3. Amikor csak lehet, kerülj az ellenség tapasztalati körén kívülre. Keresd a módját, hogyan növelhetnéd a bizonytalanságát és az idegességét.
4. Kényszerítsd az ellenséget, hogy a saját szabályai szerint járjon el. Ha az a szabálya, hogy minden levélre válaszolnia kell, küldj 30 000 levelet. Ezzel kinyírhatod, mert senki sem képes megfelelni az összes maga állította szabályának.
5. A nevetségessé tevés az ember leghatásosabb fegyvere. Nincs védekezés. Irracionális. Dühítő. Döntő nyomásgyakorlási pontként is szolgálhat, hogy engedményekre kényszerítsd az ellenfelet.
6. Az a jó taktika, amit élveznek az embereid. Unszolás nélkül is tenni fogják. El fogják végezni a feladatukat, és még jobbakat is fognak javasolni.
7. Az a taktika, ami túl hosszan alkalmazol, teherré válik. Sose válj unalmassá. Még a radikális aktivisták is elunják magukat.
8. Tartsd fenn a nyomást. Ne engedd fel. Folyamatosan próbálj ki új dolgokat, hogy bizonytalanságban tartsd az ellenfelet. Ahogy az ellenfél kiismer egy taktikát, vágd lágyékon valami újjal. Támadj, támadj, támadj minden irányból, sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra és a stratégiája újragondolására.
9. A fenyegetés gyakran rémisztőbb, mint maga a dolog. A képzelet és az ego gyakran sokkal több negatív következményt képes vizionálni, mint bármely aktivista. És amit valóságnak észlelnek, az azzá válik.
10. Ha egy negatívumot elég keményen nyomsz, végül pozitívvá fog válni. Ha a másik oldal erőszakot alkalmaz, könnyen a te oldaladra állítja a közvéleményt, mert az a gyengébb féllel szimpatizál.
11. A sikeres támadás ára a konstruktív alternatíva. Soha ne hagyd, hogy az ellenfél pontot vigyen be, mert azon kapnak, hogy nincs megoldásod a problémára.
12. Válaszd ki a célpontot, izoláld, nevezd meg és polarizáld. Vágd el a támogatói hálózatától és szigeteld el a célpontot a szimpátiától. Embereket támadj, ne intézményeket, mert az emberek sérülékenyebbek, mint az intézmények.

donkihote

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.