Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Júl. 25, 2016 1:39 am

Újra választó út előtt az ellenzék. Röviden: ,,Ez a harc lesz a végső"! Egy 2018-as liberális bolsevik bukás a magyar liberális bolsevikok végét jelentheti. Ezt a végzetes veszélyt, 2006 után a ,,Birodalom" látta az MSZP- teljes válságát ezért Schiffer Andrást a ,,nem látható pénzhatalom" olyan sok pénzt áldozott rá hogy felépítse mint a teljesen megbukott SZDSZ és a jövőben a megbukást elkerülni nem tudó MSZP helyére egy modern Liberális Demokrácia vezéralakjává. Schiffer András: A lényeges politikai szárnypróbálgatását Gyurcsány vezette Új Nemzedék Mozgalomban Bajnai mögött mint harmadhegedűst játszotta. A Birodalom későbbiekben csalódott benne pedig egy ilyen pedigrével igazán sokra vihette volna. Azonban a Birodalomnak most már 2010-es megsemmisítő vereség után 2014-re teljes egység kellene, mivel egyre vészesebben fogynak a hónapok. Nincs már idő szarakodásra és egy új párt felépítésére. A meglévőket kell egy zászló alá terelni, egy mindenki számára elfogadható jelölt mögé. A jelölt pedig, mint most már kiderült, nem Schiffer, aki volt annyira naiv, hogy valahol talán tényleg elhitte, hogy lehet más a politika. Azonban az arrafelé nem lehet más, még csak szavakban sem. Ezért a Birodalom Soros György irányításával Bajnai Gordonra tette át, a közös ,,gyülekezet" neve HAZA ÉS HALADÁS. Ez tán még jobban hangzik mint:Lehet más a politika. 2010-után már Soros Györgyék erre teszik a hangsúlyt. Ő már több helyen bizonyított, ahol megjelent ott a ,,fű se nőt" Nem érzelgett tette a dolgát. Magáévá tette hogy ahol fát vágnak ott forgács is van. Bajnai a baloldal (globális pénzhatalom) reménysugaraként tért vissza 2014-es választás előtt a politikai színpadra, Soros Györgyék számítása , hogy az MSZP-t maga mögé állítsa, és egy listavezetővé jelöltesse magát. Bajnai kezdeti lendülete gyorsan elapadt, Ezért Mesterházi nem akar félreállni Bajnai elől. Ezt az is alátámasztja hogy Bajai nem tud maga mögé komoly csapatot felsorakoztatni. Rossz taktikát választottak nem a tényekre alapoztak hanem a hazugságra, gyűlöletre, irigységre építettek. Ezzel a ,,baloldal" egy szűk marginális rétegét tudták maguk mögé állítani, A bizonytalan szavazókat ezzel az idejét múlt taktikával nem tudta megszólítani. Az időközi választásokon teljes kudarcot vallottak. Elszámította magát Bajnai Gordon és a kampány stábja, a volt kormányfőnek alig van esélye arra, hogy a 2014-es választásokon egy baloldali pártszövetség listavezetője legyen. Eközben az MSZP a „hitegetés taktikáját” választotta, és végül kosarat adott a volt kormányfőnek.
Bajnai listavezetőségéből azért sem lett semmi, mert Mesterházy Attila MSZP-elnök is igényt formál a miniszterelnöki posztra. Nem beszélve arról hogy közben más trónkövetelők is bejelentkeztek. A két politikus népszerűsége a kezdeti fellendülés után kiegyenlítődött, ezért nincs ok arra, hogy Mesterházy lemondjon Bajnai javára a listavezetőségről. Soros Györgyék szerint a baloldalnak közös fellépésben kell megegyeznie, mert a közvélemény-kutatásokból látható, csak egy széles választási szövetség győzheti le a Fideszt amibe a választás után a JOBBIKOT is beparancsolják. Gyurcsány Ferenccel, Sceling Gáborral,Smuk Andorral, Bokros Lajossal, Fodor Gáborral és egyéb kétes figurákkal. Megszületett 2014-re a Gyurcsány–Bajnai–Mesterházy-koalíció. Ez a koalíció 2014-ben a teljes kudarcot hozott. Ezután a liberális bolsevik táborban teljes volt a demoralizáció. Ezután teljesen súlytalan figurák vették át a liberális bolsevikok irányítását. Az internacionalista liberális bolsevikok 2016-ra belátták hogy 2018-ban még a 2010 és a 2014-es KÓ-s vereségnél 2018-ban nagyobbra számíthatnak. Közben odáig süllyedt a liberális bolsevikok szűk köre hogy az erőszakos kormánybuktatásról kezdtek beszélni. Közben a globális hatalom a JOBBIKNAK ís új szerepet osztott a politika színpadán. Ez a törzsszavazók körébe igen nagy zavart okoz a mai napig. 2017-től kezdenek új szelek fújni a világ politikába, ezért egy erőszakos liberális bolsevik kormánypuccs mind jobban háttérbe szorult. 2017-re a globális hatalom döntött Andor Lászlót jelölte ki mint a magyar liberális bolsevisták megmentőjének és reménykednek egy 2018-as választási sikerbe. 2018-ra abban is reménykednek hogy Vona beviszi a csapatát Andor zászlaja alá.


A hozzászólást gyorgy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 19, 2016 8:40 pm-kor.

gyorgy

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előre a Lenini úton!

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Nov. 02, 2016 3:59 am

Az ellenzéki vezetők szerint,  ki kell dolgozni egy fegyveres hatalomátvételt!
Egyre többen, egyre többször tesznek utalást baloldali politikusok arra, hogy nem demokratikus úton, választáson, hanem erőszakkal, „forradalommal” döntenék meg az Orbán-kormányt.
Charles Gati ezt már 2012-ben is emlegette lehetőségként –
Szerinte erőszakkal, miként dönthető meg az Orbán-kormány.
Az ötödik lehetőségként a polgárháború volt megjelölve.
Sőt meg volt szervezve egy kormány puccs, Andor László vezetésével  
A ,,baloldal" örökzöld demokratái, valamint a külföldről pénzelt "forradalmatcsináló" civilek az utóbbi időben többször felvetették annak a lehetőségét, hogy nem demokratikus úton is elképzelhetőnek tartják a kormányváltást, a hatalomátvételt.
Jellemző, hogy ezt a forgatókönyvet éppen olyan alakulatok emlegetik, amelyek társadalmi támogatottság hiányában, önállóan nagy eséllyel be sem kerülnének az országgyűlésbe 2018-ban.
Lássuk, hogy kik tették le voksukat az erőszak mellett.
Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke, az ATV-ben arról beszélt, hogy:
,,egyre inkább az az érzésem, hogy ezt a kormányt nagyon nehéz lesz békés eszközökkel eltávolítani."
Vajda Zoltán, a civil tüntetések egyik fő szerevezője, az Új Magyar Köztársaság Egyesület ügyvivője a baloldali pártok közös rendezvényén arról beszélt, hogy „az 1956-os forradalom évfordulóján arra is kell legyen válaszunk, mi van, ha a rendszer nem választások útján fogja a ,,baloldal" megdőlni.
Választásokkal vagy másképpen, legkésőbb ötszáz nap múlva, Orbán alól felszabadítjuk szeretett hazánkat!"
Hadházy Ákos az LMP társelnöke arról beszélt egy korábbi tüntetésen, hogy 2018-ban évtizedekre dőlhet el Magyarország sorsa, és ha akkor nem sikerül a kormányváltás, azután már csak a forradalom jöhet.  
A Hillary Clinton bizalmasaként emlegetett magyar származású professzor jóslata 2014-ben nem jött be, reméljük, hogy 2018-ban is demokratikus választások döntenek majd a kormány sorsáról.
Mondjuk, érdekes látványt nyújthatnának a munkásőrség még életben lévők felfegyverzett szabadcsapatai.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A 10 ezer forintos Erzsébet utalvány.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Dec. 05, 2016 3:21 am

Káoszról beszél a liberális bolsevik csapat, a kormány nyugdíjasoknak szánt tízezer forintos Erzsébet-utalványának kézbesítésével kapcsolatban. Hogy miért? Erre nincs igazi válasz.
Egyszerűen képtelenek tudomásul venni, hogy a gazdaság teljesítménye alapján a kormánynak lehetősége van a nyugdíjak az infláció feletti emelésére, és 10 ezer forintos  juttatás biztosítására, azt pedig végképp nem tudják földolgozni, hogy ezt a pénzt a kormány oda is adja a nyugdíjasoknak.
Ez szerintük nyilván sokkal rosszabb megoldás, mint elvenni az idősektől a 13. havi nyugdíjat, amivel ők 2009-ben próbáltak a nyugdíjasok „kedvébe” járni.
Az ellenzék, benne a liberális bolsevik média, annyira nem tud mit kezdeni ezzel a váratlan helyzettel, hogy például a rutinos publicista, Megyesi Gusztáv a Vasárnapi Hírekben lányos zavarában Széchenyi-kártyára keresztelte el a jobb sorsra érdemes Erzsébet-utalványt. Eközben azzal küszködött, hogy valamilyen módon mindenképpen besározza a kormány lépését.
Az utalvánnyal kapcsolatos járulék- és adóterhek sem jelentenek többletköltséget, mert az állam ezt a pénzt az egyik zsebéből a másikba teszi, tehát alapvetően nála marad.
Savanyú tehát a szőlő mind a liberális bolsevik, mind az összes többi ellenzéki politikai erőnek, amelyik az Erzsébet-utalvány kézbesítésén köszörüli a nyelvét. Egyszerűen nem tudják megemészteni, hogy az állam ez esetben is jót tett, a nyugdíjasok pedig örülnek neki. S az örömüket ilyen áskálódásokkal sem tudja senki elrontani. Mondhatnám azért, mert a pénz beszél, az ellenzék pedig úgy tesz, mint az a bizonyos négylábú.
De itt sokkal többről van szó a pénznél. A kormány és az idős választók szoros lelki kapcsolatáról, amit ilyen gesztusokkal is ápolni lehet, ápolni kell. Mert ezek az emberek elválaszthatatlanul összetartoznak.

gyorgy

Hozzászólások száma : 93
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  donkihote on Szer. Dec. 21, 2016 3:33 am

Politikai erkölcsi, morális válságba sodorta az internacionalista liberális bolsevik csapat a gyanútlan polgárokat, úgy egyénileg, családilag, településeken, országos szinten, mint a világ minden szegletében..
A kérdés (téma) feltevése azt hiszem teljesen jogos és időszerű.
Ez a válság sajnos beszőtte az egyéneket, családokat, településeket és ennél fogva az egész országot.
Az ország és a világ állapotával mindenki szívesen foglalkozik,  amolyan hályogkovács szinten.
Közben a megoldás mégis várat magára. Mindezt magam is átgondoltam:
Ha ezzel olyan sokan foglalkoznak akkor miért nincs megoldás?.
Rá kellett jönnöm hogy nem jól közelítjük meg a problémát.
Sokan nagy vehemenciával rávetik magukat a ,, liberális bolsevik vélemény formálók" által a nép közé bevetett gumicsontra.
Ezen keresztül pontosan tudni vélik az ország világ problémáit és azok ,,megoldását".
Csakhogy ezzel az a baj hogy a liberális ,,vélemény formálók" nem valós hanem féligazságokat, hazugságokat, igaznak tűnő dolgokat dobnak be a jámbor  politikailag gazdaságilag műveletlen vagy FÉLMŰVELT polgároknak. Így a megoldáshoz mind távolabb kerül a polgár.
Hisz valójában a  liberális bolsevik vélemény formálóknak ez is a célja.
Így szép lassan a ,,vélemény formálok" átveszik az egyének, a családok, lakóhelyi közösségek, ezen kívül az egész ország szellemi irányítását.
Természetesen nem jobb a helyzet az egész világon sem.
A polgároknak mindig azt sugallják hogy jó úton járnak.
Közben a polgár nem veszi észre hogy a gyűlölet, hazugságok, megtévesztések útjára lettek terelve,
Ezért a valódi megoldásoknak még a közelébe se járnak.
Véleményem szerint a megoldás ott van amiről a ,,liberális bolsevik vélemény formálók" nem beszélnek.
Én úgy gondolom hogy aki a közélettel foglalkozni akar, az előbb a saját személyes problémáira keresse a megoldást, ha azzal végzett akkor a családját tegye rendbe.
Ezután kezdjen foglalkozni a település gondjaival.
Az országos problémákkal ne foglalkozzon, hisz azok önmaguktól is rendbe jönnek.
Ott ahol az egyén a család a település rendbe van ott az ország is rendbe van.


A hozzászólást donkihote összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 30, 2017 6:24 am-kor.

donkihote

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  calambo on Hétf. Jan. 30, 2017 5:37 am

Újra választó út előtt az ellenzék. Röviden: ,,Ez a harc lesz a végső"!
Egy 2018-as liberális bolsevik bukás a magyar liberális bolsevikok végét jelentheti.
Soros Györgyék megbízottai szerint a baloldalnak közös fellépésben kell megegyeznie, mert a közvélemény-kutatásokból látható, csak egy széles választási szövetséggel lehet elérni hogy a liberális bolsevik szövetség elérje 2018-as parlamenti bejutási küszöböt.
Emlékezzünk 2014-re a Gyurcsány–Bajnai–Mesterházy-koalícióra.
Ez a koalíció 2014-ben a teljes kudarcot hozott.
Ezután a liberális bolsevik táborban teljes volt a demoralizáció.
Ezután teljesen súlytalan figurák vették át a liberális bolsevikok irányítását.
A vidéki szervezetek teljesen szétforgácsolódtak.
Az internacionalista liberális bolsevikok 2017-re belátták hogy 2018-ban még a 2010 és a 2014-es KÓ-s vereségnél 2018-ban nagyobbra számíthatnak.
Közben odáig süllyedt a liberális bolsevikok szűk köre hogy az erőszakos kormánybuktatásról kezdtek beszélni. A globális hatalom a JOBBIKNAK új szerepet osztott a politika színpadán.
Ez a törzsszavazók körébe igen nagy zavart okoz a mai napig.
2017-től kezdenek új szelek fújni a világ politikába, ezért egy erőszakos liberális bolsevik + Jobbikos kormánypuccs mind jobban háttérbe szorult.
2017-re a globális hatalom döntött Botka Lászlót jelölte ki mint a magyar liberális bolsevisták megmentőjének Reménykednek egy 2018-as választási ,,sikerbe".
2018-ra abban is reménykednek hogy Vona beviszi a megmaradt csapatát Botka László zászlaja alá.
Ennek a két csapatnak egy közös pontja van Egyformán gyűlölik a nemzeti kormányt és a nemzetállami formátumot.
Ők a bevándorlás hívei és mindent elkövetnek hogy Magyarország is csatlakozhasson az EU -s egyesült államokhoz, majd az ÚJ VILÁGRENDHEZ.
Ez a választási együttműködés már kétszer ,,jól" működött:
2016 október 2-án sikerült meggátolni hogy a lakosság 50% elmenjen szavazni, így érvénytelen lett a népszavazás.
2016 november 8-án szintén sikeresen akadályozták meg az alkotmány módosítást 100%-ban az ellenzéki képviselők a migránsok betelepítése mellett álltak ki.

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Feb. 06, 2017 3:42 amGyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció következetesen úgy próbálja magát pozicionálni, mint a mostani kormány és a miniszterelnök, Orbán Viktor ellenfele.
Ez bizony elég komikus egy 5%-alatti pártvezetőtől
Napjainkban egy házi versenyt látni a baloldalon.
Ebbe benevezett minden jelentéktelen liberális pártállami utód pártocskák is, például a sípolással az Együtt. Gyurcsány Ferenc ezért már nincs egyedül abban, hogy szembemegy a kormánnyal.
A baloldali szavazóbázis egy részét nem a kormány politikájának kritikája tartja egyben, hanem az Orbán Viktorral szembeni gyűlölet.
Gyurcsány Ferenc ezt érzi, de tudja hogy a gyűlöletre a 2018-as választáskor a szavazók csak kis hányada vevő.
Gyurcsány Ferenc az elégé silányra sikerült évértékelőjében, miszerint a baloldali pártok egy “királycsinálóval” a háta mögött egyeztetnek. 2013-2014-ben is a DK-elnöknek úgy kellett magát „bebokszolnia” az együttműködésbe.
Gyurcsány Ferenc attól fél, hogy a történelem megismétli magát.
Neki arra kell valamit kitalálnia, hogy a pártját befocizza valahogy az összefogásba Ő pedig felkerüljön az MSZP–pártlista első 10-hely valamelyikére.
A Demokratikus Koalíció valószínűleg önállóan nem lépné át az 5 százalékos parlamenti küszöböt,
Gyurcsány Ferenc az összefogási tárgyalásokra próbál hatással lenni.
Az ellenzéki pártoknak, most Tavasszal, legkésőbb ősszel van esélyük arra, hogy megegyezzenek, később ugyanis már nagyon belecsúsznak a kampány forró szakaszába.
Ezáltal a parlamentbe jutásuk is megpecsételődhet.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nagy divat lett az országértékelés

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Feb. 20, 2017 8:18 pm

Most Botka is úgy gondolta hogy Ő is országot értékel  mint  „miniszterelnök-jelölti” pozícióból. Botka a realitással számolva, sem ő, sem a mögé álló MSZP nem gondolkodik kormányra kerülésben.
Botka visszatért az 1945 utáni kommunista  Marxista retorikához: Ami úgy szólt hogy elvenni a gazdagok vagyonát és azt a szegényeknek osztják szét: a „kisajátítók kisajátítása” azt jelenti, hogy a munkások sokkal jobban fognak élni. Ez a hiedelem mozgósított 1945-után  milliókat a kapitalizmus megdöntésére. Ez  bizony már akkor is tévhit volt, a gazdagok ugyan szegények lettek a szegények viszont még szegényebbek lettek. A Marxisták akkor  ettől  várták az általános jólétet és boldogságot. Ez már 1945-után is ez az  elképzelés tévesnek bizonyult.
Botka beszédében Gyurcsányt, és a többi pártvezető támadásánál leragadt. Ez bizony elég tisztességtelen, és semmi eredményt nem hozó dolog.  Botka beszédében mégis más mint a többi országértékelőké, nevezetesen az, hogy az oligarcháktól és a multiktól elvett pénz elegendő forrást biztosít mindenre: a bérek emelésére, az egészségügy és az oktatás rendbehozatalára stb.  Botka azzal nem számol hogy az igazán vagyonos emberek 90%-ban pártállami káderek.  Botka ennek a szükségességét azzal magyarázta, hogy tartósan, és ne csak a választások előtti években növekedhessenek a bérek, hogy többet lehessen költeni egészségügyre és oktatásra, hogy jusson szociális bérlakás-építésre stb. stb.,  Hogy ez hogyan érhető el, arról Botkának egyetlen szava sem volt. E nélkül pedig Botka minden jóléti ígérete megalapozatlan. Ha pedig tudja Botka, hogy amit ígér, az megalapozatlan, nem megvalósítható, akkor csak azért ígéri, hogy pártjának az ellenzéken belüli pozícióját javítsa a többi ellenzéki párt rovására, miközben tudomásul veszi, hogy nem kell 2018 után kormányoznia.
Ez a beszéd bizony nem megalapozza, ez bizony  kizárja az ellenzéki összefogást    az Orbán-rendszertől szintén szabadulni kívánó, de az ország jövőjéről másképpen gondolkodó pártokkal, választókkal. Persze, a DK-val végképp, de az LMP-vel, Együttel, a Momával stb. is. Botka nem is együttműködni akar velük, hanem elcsábítani a szavazóikat.  Azt pedig kizárta hogy a 2018-as MSZP-és pártlistára más pártok vezetői felkerülhessenek  
Valószínű  hogy ezzel a beszédével azt a PROLI (nem szavazókat) réteget a bizonytalanokat célozta meg? Azokat, akik elhiszik az elhihetetlent? Akik elhiszik, hogy az oligarchák és multik (pártállami elit) pénzének elvételéből megoldhatók az ország problémái? És ezen az alapon megígérni azt, ami felelős módon nem ígérhető? Ezt már korábban  többször megtette az MSZP. Medgyesi Péter megpróbálta meg is csinálni 2002-ben, akkor a pénzügyi csőd peremére vitte az országot, ha pedig a választás után nem csinálta meg az MSZP , mint 2006-ban, abból politikai csőd lett. Ilyen ígérgetés után harmadik lehetőség nincs. Ebből kirajzolódik, hogy Botkának és a mögötte felsorakozó MSZP-nek valójában esze ágában sincs kormányra kerülni.
Hogy a többi ellenzéki pártnak van-e  szándéka és lehetősége kormányra kerülni, azt az ígéreteik áttekintése alapján ki-ki megítélheti. Egy kis fogódzót ad ez a link tessék meghalgatni és úgy voksolni: http://videa.hu/videok/hirek-politika/wittner-maria-hoher-vigyazz-fidesz-gyurcsany-mszmp-KlDHeNuxLXoozm5T

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Készülődés a 2018-as vállaztásokra.

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.