A Magyar ellenzék teljes szereptévesztésben.

Go down

A Magyar ellenzék teljes szereptévesztésben.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Jún. 08, 2015 10:55 pm

Visszafordíthatatlan szintre süllyedt a hazai ellenzék. Ez már nem is nevezhető mélységnek, hiszen onnan fel lehet jönni. Ez inkább egy önmagukkal szemben is vesztes helyzet, amely az emberi aljasságot, rosszindulatot, hazafiatlanságot, Isten-nélküliséget, keresztényellenességet és a hazaárulást foglalja magában. Minden olyan negatív tulajdonságot, amit a keresztény kultúrán nevelkedett és aszerint élő ember – mindegy milyen nemzetiségű – mélyen megvet. Az emberi butaság nem áll távol a gonoszságtól. Mondhatni, édestestvérek olykor. Ez a testvériség  jellemzi a mai ellenzéket.  

Magyarország kormánya  2010-óta azt teszi, amit a túlélés, a megmaradás követel magyar nemzete és a keresztény Európa számára. Az uniós nemzetietlen, liberális és végtelenül primitív, keresztény és Európa ellenes szellemiség és a hazai szélsőségesek kereszttüzében.  A Magyar kormány  azt mondja, amit mondania kell, hogy értő fülekre találjon minden gondolata. S teszi ezt egy immár hetven éve lezüllesztett országban, amelyben a törvénytudók egy része a bűn pártján állnak de a jogra hivatkoznak, A Magyar ellenzék az erkölcstelenségért tüntetnek az erkölcsökkel szemben, amely országban a maffia, a tisztességtelenség vált elfogadottá, ahol a gazemberek hangoskodva követelik a gazemberség elismerését, a gazemberek jogait és a hatalmat, amelyet züllesztésre és fosztogatásra használtak 40+12-éven keresztül úgy, hogy a nemzet tagjainak élete, biztonsága sem számít nekik.


Az ellenzék olyan Magyarországon, mint a rákos daganat. Önmagát is elpusztítaná, csak megszerezhesse, a hatalmat, amit a legjobban szeretne. Mert az bizonyos, ha a hatalmat megkapná, elpusztítana mindent, ami ma – még – értékként megmaradt a múltból vagy verejtékes munkával visszaállíttatott a Nemzeti kormány. Akár még önmagát is elpusztítaná velünk együtt.

A Magyar ellenzék szerint:  A Magyar kormányt és annak minden tagját,  ma szabadon lehet gyalázni, a hazát szabadon és jó pénzért árulni, mint a török bazár gyékényén portékáját kínáló turbános szatócs. Ma mindent ami érték, lehet ócsárolni, lehet arcátlanul plakátot tépni ostoba és hazug meggondolásból, lehet két és félmillió magyar választópolgárt nap-nap után alázni, birkának nevezni, semmibe venni  .
Szerintük lehet úgy viselkedni, mint a nácik 1938-ban Münchenben, vagy mint a nyilasok 1944-ben. Mert ez az ellenzéki viselkedés a legócskább hitleri hatalommániás agresszióra emlékeztet. Igaz, azok is szocialisták voltak. Nincs amin csodálkoznunk. Az eszme egy és ugyanaz, csak ma nem járnak egyenruhában, hanem tetteikkel bizonyítják állításomat.
Magatartásuk és viselkedésük, jellemtelenségük semmiben sem különbözik Hitler alja csőcselékének    

Mi, akik ellenkező véleményen vagyunk, már-már félelemben kell, hogy éljünk.
Mint a zsidók akkor - Münchenben.
2015-ben Magyarországban a  Nemzeti TV-bemondót vernek ezek a vörös fasiszták, megbénítják a városok közlekedését, rágalmaznak néhány ócska, magát politikusnak nevező, hazug milliárdos hatalommániája érdekében... Hitler és Josif Visarionovic Dzugasvili mai szocialista, liberális és jobboldalinak mondott utódai.
Felvetődik a kérdés, hogy ki fizette a két korábbi, s ki fizeti a mai anarchistákat?
Kinek jó az ha, egy ország zilált, gazdasági, idegállapotban él, szeretetlenül, kirabolva és gyűlölködve? Kinek jó, ha a zavarosban halászhat, ha azt, aki épít, rombolással vádolni, s aki rombol, azt tekintik példaképnek?
Ki támad vajon keresztény értékek ellen, s kinek jellemzője a hazudozás, a sárral dobálás, a rágalmakkal való mocskolás?  Ezt nem ártana tisztázni.
A Magyar ellenzék megérett a teljes felmorzsolódásra.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Lenni, vagy nem lenni, ez itt a kérdés!

Témanyitás  erzsebet on Csüt. Júl. 09, 2015 10:14 pm

A Liberális kormány 2006-os választás után tisztán látta,  de a választók előtt is mind világosabbá vált hogy ők demokratikusan nem tudnak választást nyerni, 2010-ben de még azután is több ciklusban. Ezért az MSZP 2006-után előkészítette a  2010-utáni  FIDESZ kormány csődjét. Leadósították az országot 120 milliárd dollárral, a lakosságot 40 milliárd dollárnyi svájci frank alapú hitellel. A hitelek visszafizetését úgy ütemezték hogy 2010-től nagy ütembe keljen az adósságot visszafizetni. 2010-után  a háttér pénzhatalom  előidézte a nagyarányú forint romlását a Svájci frankkal szemben, majd ezt az árfolyam vesztést rányomta a hitel felvevőkre. Ezért 2011 tavaszától százezres kilakoltatásokról hazudozott (vizionált)a Liberális sajtó. Az ellenzék mindezt a kormány számlájára írta.
A  2004-es  liberális, kormánnyal egyetértésben Liberális pénzpolitikát alkalmazta a bankvilág a Magyar nép ellen. Ami a következő:Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részéből bevándorlók számára.
Ennek az aljas pénzügyi manővernek állt ellen 2010-után a napjainkig kormány. Az MSZP LMP és minden SZOC_LIB erő az EU-n IMF-en, éws Amerikán keresztül óriási támadást intézet az ország ellen. De a kormány helyén volt és visszaverte ezt az aljas hazaáruló támadásokat. Mára már a kormányzati sikerek nyilvánvalóvá váltak. Ezért a globális hatalom is visszavonulót fújt. Az ellenzék 2010-után  a saját szavazói körében is mind jobban hiteltelenné vállt. Miután a kormány nyilvánosságra hozta hogy beszámol a lakosságnak a Magyar gazdaság hazai, valamint nemzetközi sikereiről. Az ellenzéki pártok a fegyverhordozóik segítségével még egy utolsó hazug, gyűlölködő, rágalmazó kampányba kezdett. Ez már nem nyújt nekik több reményt mint a fuldoklónak a szalmaszál. A JOBBIK és az LMP  most választhat, beszáll a hazugság kampányba vagy elismeri a kormány sikereit, Ha beszáll a hazugság, rágalom kampányba nagy esélye van hogy a ,,baloldallal"  együtt  megy a politika süllyesztőbe. Ha viszont elismeri a kormány sikerét akkor meg tud kapaszkodni a politika színpadán.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Liberális támadás az ország függetlensége ellen

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Szept. 21, 2015 4:55 pm

Az ellenzéknek (liberálisoknak) világosan kellett látni 2014 után hogy Ők a választási győzelem közelébe sem kerülnek. Utolsó reményt az Izraeli és Amerika közös terve adta hogy a Fidesz kormány megbukjon:
Az Új Világrend megalakításában reménykednek. Ezt az Új Világrendet a globális hatalom a mindent elsöprő népvándorlással készítették elő.
Ezért a Liberálisok a Migráns veszélyt próbálták a lakosság előtt elbagatellizálni.

Íme a lakosság félretájékoztatása, hazaárulás minta példája.

1. „A bevándorlás álprobléma, amit a Fidesz kreált, az igazi gondot a magyarok kivándorlása jelenti. […] Vesztébe rohan az az ország, amely falat húz határainál és ezzel gettóba zárja magát.” (Kunhalmi Ágnes, MSZP, 2015. 06. 18. hir24.hu)

2. „A város lakosságát egyáltalán nem zavarták a menekültek, nem is találkoztak velük az utcákon, hiszen a migránsoknak nem célországuk Magyarország.” (Botka László, MSZP, 2015. 06. 18., nol.hu)

3. „Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy azért a népvándorlás vagy a migráció, hát, az - hogy mondjam - együtt van az emberiség megjelenésével.” (Mesterházy Attila, MSZP, 2015. 06. 18., ATV)

4. „Nem talált célba a kormányzati gumicsont: a külföldre távozó barátok és a szétszakadt magyar családok ezrei sokkal inkább zavarnak minket, mint a miniszterelnöki uszítás középpontjában álló pár száz koszovói gyermek és háború elől menekülő – majd továbbálló – család.” (Gyurcsány Ferenc, DK, 2015. 05. 24., Vasárnapi Hírek)

5. „Ne azzal foglalkozzanak, milyen a bevándorlás Magyarországon, ami egy jelentéktelen probléma, hanem azzal, hogy 1956 után most van a legnagyobb kivándorlási hullám Magyarországon.” (Pápa Levente, Együtt, 2015. 02. 04., mandiner.hu)

6. „500 emberről beszélünk. Hát ez a rettenetes, hihetetlen, borzalmas nagy menekülthullám, amivel riogat a kormány. 500 darab ember tavaly. Lehet, hogy idén lesz 540 mondjuk. Hát ez a fantasztikus növekedés mondjuk, körülbelül erre lehet számítani.” (Fodor Gábor, Magyar Liberális Párt, 2015. 06. 15., ATV)

7. „Tehát például amikor a spanyol hódítók meghódították Amerikát, hát az ottani indiánok szemében a kereszténység nevében fellépő spanyolok, az pont olyan öldöklő fenevadnak, tán még inkább tűnhettek, mint ahogy most nekünk ugye az iszlamisták. Tehát a vallásokhoz ezek valójában nincs köze. Ezek mind hatalmi, gazdasági megfontolásból jövő dolgok.” (Szanyi Tibor, MSZP, 2015. 06. 27., Hír TV)

8. „Az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében.” (Vona Gábor, Jobbik, 2013.11.08., islametinfo.fr)

+1 (Idézet az idézettekről) „A majmok az ő városuknak nevezték ezt a helyet, s úgy tettek, mintha lenéznék a Vadon Népét, amiért az erdőben él. Pedig hát fogalmuk se volt arról, mire valók ezek az épületek, és hogyan kellene hasznukat venni. Körbeültek a király tanácstermének padozatán, bolhászkodtak, és embernek hitték magukat, vagy ki s be szaladgáltak a tetőtlen házakban, vakolatot és régi téglákat gyűjtöttek össze egy sarokba, aztán elfelejtették, hogy hová dugták, csapatostul összeverődtek, kiáltoztak - aztán egyszerre, uzsgyi, játszani mentek, föl s alá futkosva a király kertjének teraszain, s mulatságból rázogatták a rózsafákat, a narancsfákat, csak azért, hogy a virágot, a gyümölcsöt lehullani lássák. Kikutatták a palotának minden folyosóját, sötét alagútját, száz meg száz sötét kis szobáját, de sohasem emlékeztek arra, hogy mit láttak, mit nem, így jöttek-mentek, egyedül, kettesben vagy seregestül, s mondogatták egymásnak, hogy azt cselekszik, amit az emberek. Ittak a víztartókból, s beszennyezték a vizet, aztán verekedtek érte, aztán csoportokba verődtek, s azt kiáltották: »Nincs az egész Dzsungelban olyan bölcs, jó, okos, erős és nemes nép, mint a Bender-log, a Majmok Népe!« aztán újrakezdték az egészet, amíg meg nem unták a várost, és vissza nem tértek a fák tetejére, remélvén, hogy a Vadon Népe észreveszi őket.” (Rudyard Kipling: A dzsungel könyve)

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Wass Albert -(1908-1998) - író, költő sorai most is aktuálisak!

Témanyitás  idegen on Vas. Szept. 11, 2016 11:06 pm

2016. Október 2. - a kényszerbetepítés elleni népszavazás napja!

Jól véssük fejünkbe mindannyian, pártállástól függetlenül, ma élő magyarok, amit Wass Albert üzen nekünk a mindennapi szabadságról!

  Wass Albert -(1908-1998) - író, költő  sorai most is aktuálisak!  Még soká aktuális is fog lenni!

"A szabadság nem koldusok tarisznyájába való alamizsna.
Meghalni érte dicsőség, az igaz, azonban nem elég még ahhoz, hogy szabaddá tegye az életben maradottakat, ha azok nem vállalják, a rájok eső részt.

Mert a szabadságot, magyarok, ki lehet vívni valahogy azzal, ha sokan meghalnak érte, de megőrizni csak akkor lehet, ha minden ember, aki életben maradt, élni is tud ám érette, napról-napra, kemény munkával és tiszta becsülettel.

Mindössze hőseinek halála árán, ingyen kegyelemből, még nem nyert szabadságot magának nép ezen a földön, s nem is fog soha."

idegen

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Avég kezdete vagy maga a vég!

Témanyitás  erdeklodolakos on Kedd Okt. 11, 2016 8:35 pm

,,Ahol a politika kezdődik ott a tisztesség véget ér"! A magyar választási rendszerben a pártlisták bejutó helyeiért 1990-óta minden pártban kíméletlen harc folyik. 2010-ben kimondottan kíméletlen harc folyt az MSZP listás helyeiért, mivel előre látható volt hogy 90%-ban csak listáról lehet bejutni, és a kiesők részére állami ,,munkahely" sem fog jutni mivel világos volt hogy a FIDESZ fog kormányt alakítani. Ezt az élet igazolta. Az MSZP 2006-os csapatának fele sem jutott be, de ne feledkezzünk meg a képviselők környezetében élő megélhetési siserahadról sem. A reál politikusok az MSZP-ben látják, hogy 2014-ben nem sokkal esélyesebb az MSZP mint 2010-ben, Ezért a listás helyekért sokkal nagyobb, gigászi küzdelem folyik mint 2010-ben. Ez a harc 2013-október 13-án éri el a csúcspontját. Tisztán látszott, hogy esélye sincs egy MSZP-én kívül lévő ,,baloldali" alakulatnak, hogy elérjék a bejutási küszöböt. Ezért ezek a jelentéktelen pártocskák minden ezközt bevetettek hogy az elitjök valahogy felkerüljön az MSZP-pártlista első 20 hejy valamelyikére.  Ezért szorgalmazták az összefogást az MSZP-vel. Az MSZP látja hogy nincs nagyobb esély a 2014-es választáson mint a 2010-esen, így a mostani képviselők közel fele ki fog esni. Ezért nagyon nehezen mentek bele egy ilyen szövetségbe. Ezért indult meg olyan nehezen az érdemi tárgyalás mivel ezek a jelentéktelen pártok is minimum 10 bejutó helyet kértek volna. Ezért Összefogás már a kezdetén  szinte lehetetlené vállt. Látták ha nem csinálnak közös listát, akkor nagy esély van hogy a E14, DK, MSZP, és még 8 különböző baloldali képződmény nem jut be a parlamentbe.. Összefogást (pártegyesülést) a kisebb alakulatoknak kell eldönteni hogy csatlakoznak az MSZP-hez. Természetes hogy a választás után a köztársasági elnök a kormányozni képes pártot bízza meg a kormány alakítással.  A nagy dilemmát az  jelentette hogy a JOBBIKOT beveszik e tárgyalásba. Erre nem volt politikai realitás. A többi csak hamis illúzió. A JOBBIK lesz a ,,mérleg nyelve" A jobbik -nak a politika színpadán most játszott szerep ne tévesszen meg senkit. A politikában minden lehetséges és annak az ellenkezője is. A baloldalon 2014-ben  mindössze az MSZP-nek van a parlamentben bejutási esélye. 2014-után az MSZP frakciót a kapott mandátummal ezek a törpe pártocskák elhagyták.  2014-után az MSZP-én belül óriási belső harc kezdődött. Mondhatni hogy felkavarták az álló vizet és a ,,szemete" került fölűre,  A 2018 as választás közeledtével a ,,baloldal" soha nem látott mélységeket ért el.  Ami ezután következik a ,,baloldalon" az bizonyára tragikomikus lesz.  A nemzetközi internacionalisták próbálnak életet lehelni a magyar ,,baloldalba" de amint látszik teljesen sikertelenül.  A baloldal, az alapvetően elhibázott politikájának köszönhetően egyre távolabb kerül szimpatizánsaitól és a hagyományos szavazóik is egyre inkább elfordulnak tőlük, Kínos, hogy a Magyar ,,baloldal" az országot 40+12 éven át kormányzás cim szó alatt az országot tönkretették. Az MSZP-ből mára egy szánalmas gittegylet lett, akikre nem hogy az országot, de egy lakótelepi szoláriumszalon vezetését nem bízná az ember.
Az egykori „nagy öregek” 1998-re kikoptak, helyükre szellemileg pehelysúlyú figurák nyomultak, akik egy komolyan vehetetlen viccpárttá tették az MSZP-ét Az MSZP a teljes szellemi kiüresedés, a kapkodó ötlettelenség és a közhangulathoz való gyáva igazodás háromszögében vergődik 2010-óta.
Tóbiás a sírba tette az MSZP-t: nem csak szellemi, de anyagi nihilbe is vezetve a pártot.
Tóbiásék az MSZP maradék ingatlanvagyonát is felélte.
A szocialisták (zsákmányszerzők) bár évek óta agonizálnak, a mindennapi élet megítéléséhez óriási távolságba kerültek. Már a tőlük megszokott gyűlölet, irigység, rágalom kommunikációt sem tudják jól csinálni.
A 2016-os leglátványosabb összeomlást mégis a menekültkrízis hozta el számukra.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Aki nincs kibékülve saját életével, másokéval foglalkozik.

Témanyitás  gyorgy on Szer. Jan. 25, 2017 11:36 pm

Egy boldog demokráciában gondolkodó ember nem érez késztetést, hogy bántsa, megalázza, megszégyenítse vagy bírálja a másikat.
Aki nincs kibékülve saját életével, másokéval foglalkozik.
Mindig tudja, kinek mi a jó, hogyan kellene cselekednie.
Sőt! Meg is sértődik, ha nem eszerint cselekszel.
Személyes visszautasításnak veszi, ha nem hallgatsz rá.
Az ember lelkéből feltörnek időnként legmélyebbre elásott neveltetése, félelmei, a múlt fájdalmai, örömei, berögződései.
Sokan ezt tapasztalatnak nevezik.
Be kell látnunk, hogy mindenki más megtapasztalásokkal rendelkezik, így nem tudhatja senki, nekünk mit kell felülírni, meggyógyítani, “kijavítani” magunkban.
Éppen ezért a SAJÁT lelkünk lehet az egyetlen tanácsadónk.
Mások felébreszthetnek bennünk érzéseket, és segíthetnek döntéseket hozni azzal, hogy megerősítenek, vagy rávilágítanak arra, amit belül érzünk.
Vannak olyan helyzetek, amikor az ember egész egyszerűen késztetést érez arra, hogy olyat tegyen, amit később megbán.
Már a döntés pillanatában tudja, hogy nem helyesen cselekszik, mégis megteszi.
Ez általában olyankor történik, amikor valaki a múltban (akár elmúlt életeinkben) sérülést okozott nekünk, és tudat alatt igyekszünk “visszaadni” neki.
A kiegyenlítődés megtörténhet azáltal is, hogy megbocsátok, felismerem a tanítást, és legközelebb tudatosan figyelek arra, hogy kiállok magamért ezekben a helyzetekben.
Éppen ezért a boldog és tudatos ember nem bírál, nem aláz és nem bánt.
Nem fogja a karmára cselekedeteit.
Tudja, hogy minden pillanatban ott a lehetőség a döntésre.
Választhatjuk mindkét utat.
Nem nekem kell eldönteni, hogy ki mit érdemel cselekedeteiért.
Az én feladatom az, hogy boldog legyek a saját világomban.
Az elégedett ember a boldogságnak szenteli a figyelmét, nem pazarol éveket a bosszúra, nem vár éveket senkire, nem a múlton rágódik és a jövőn aggódik. A boldog ember a jelen pillanatnak él, és megtalálja azt, amiben pont most, és pont itt örömét leli.
Hálás az életéért, bármilyen is legyen, hiszen tudja, hogy minden eseményt Ő hívott életre, így lehetősége van bármikor másik jövőt választani.
Ugyanakkor nem halogat, hanem cselekszik, amikor sorsa hívja.
A boldog ember hagy másokat élni, elfogadja a szabad akaratot.
Nem akar megmenteni senkit Önmagától.
A saját világában él, önfeledten, saját maga hozzájárulásával…

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Az ellenzék teljes zavarodottságban

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Feb. 20, 2017 3:01 am

A hazai áruló liberális Soros-söpredéknek és az ellenzéki pártoknak természetesen a magyar kormány feje, Orbán Viktor a legfőbb ellensége, hiszen kormányának intézkedései a magyar nemzetet, nem pedig ennek a liberális, ócska söpredéknek az elképzeléseit szolgálják. Ami viszont a legszembetűnőbb primitívsége ennek a proli csürhének az, hogy Orbán Viktort diktátornak nevezik.    

Az az ellenzék, amely a magyar miniszterelnököt diktátornak nevezi, röviden jellemezve: hülye. Hosszabban értékelve a diktátorozók szellemi „fölényét” és erkölcsi voltát, könyvet lehetne írni róluk. Szakkönyvet az elmeorvosi képzés segítése, tökéletesítése érdekében, de jogi és erkölcsi elemzést is megérne ez a magatartás. Ugyanis ez az ellenzéknek nevezett magyarellenes csürhe, minden tekintetben – a mai viszonyokhoz mérten – új és tűrhetetlen jelenség, ártó és gyűlöletében potenciális életveszélyt jelent a magyar állampolgárok számára. Hiszen politikai érdekből éppen olyan aljas, és eme aljasságból épp annyira kifogyhatatlan, mint Jasszer Arafat, ma Európába özönlő hittestvérei, akik a Szent Koránra téve kezüket hazudnak, ha politikai céljaik ezt kívánják, majd esküjüket és szerződéseiket felrúgva megtámadják és legyilkolják – hamarosan – Európa keresztény lakosságát.

A magyarországi árulók háborúban szövetkeznek az ellenséggel, tehát bűnük sokkal nagyobb, mintha békeidőben ügyeskednének a hatalomért némi hazaárulással. Bár ez utóbbit is büntetni rendeli a Btk. Menekült egyedül az, akit a pogányok keresztény hite miatt üldöznek és ezért kénytelen elmenekülni hazájából. Ilyen azonban elenyésző számban érkezik hazánk határaihoz, mert inkább közel, kényszerűen lehagyott otthonához vészeli át a háború borzalmait, és amint lehet, visszatér, mint teszi napjainkban az üldözött keresztény tömeg Szíriában… hogy újra építhesse templomát, otthonát. Mert tud áldozatot vállalni és hiszi, hogy segítséget kap, ha hittel kéri azt.  

Lehetne-e egy diktatúrában, a külföldi hazudozás és hazaárulás után itthon tüntetéseket szervezni és aláírást gyűjteni például az olimpia ellen?
Lehetne-e Soros-pénzen Soros utasítására megakadályozni vagy hátráltatni egy olyan projektet, mint a Liget újjáépítése, amely ráadásul nemzetközi megítélése szerint is rendkívüli?
Lehetne-e egy diktatúrában a „diktátort” pocskondiázni TV csatornák nyilvánossága előtt, a nyomtatott-, és online sajtóban büntetlenül?      Orbán Viktor, a “diktátor” azonban a nemzet érdekeit szolgálva igyekszik négymillió választójával fenntartani a rendet, megtartani az országot, támogatni a családokat, megvédeni Magyarország határait… olyan drámai körülmények között, amelyekre hasonlatként mondhatjuk a lélekvesztőt és a háborgó tengert. Hiszen a jó szándékot és a világos pozitív célokat torpedózza az igazságszolgáltatás, e fenti pártok és Soros-civilek, a proli társadalmi réteg, amelynek iskolázottsága és értelmi szintje alig éri el még a baloldali és liberális, igen alacsony erkölcsi szinten álló gondolkodását is. Van persze iskolázott ellenzéki is, aki sértődöttségében, jellemtelenségében, elvei okán, hatalomvágyból, vagy jól megfizetve támadja a nemzetet és a kormányt. Ilyen is mindig volt történelmünk során… Azonban ezek a gerinctelenek nehezítik a legjobban az ország fejlődését, a kormány munkáját, s ezek azok a hazaárulók is, akik mint a Sátántól megszállottak, külföldi lapokban gyalázzák azt az országot, amelynek ugyan polgárai, de nem tartoznak a magyar nemzethez.          
A diktátor országában tehát élhetnénk nyugodtan, boldogan, a nemzet és a haza céljait együtt és tudásunk legjavát adva, szolgálva, tiszteletet érezve egymás iránt. Ám ennek négy akadálya van.

1./ A pártok és Soros-civilek példa nélküli aljassága
2./ A kormány mindent elnéző magatartása
3./ A törvények betartatásának hiánya
4./ Az egyházak téves felfogása és vaksága a pogány megszállókat illetően.

Jó lenne tehát ezeket a pontokat újraértékelni a béke és a szabadság érdekében. Mert a pogány ellenség továbbra is özönlik, és ez a mai hazai politikai helyzetet tekintve végzetes lesz – ha olyan marad a politika és a vele szemben álló igazságszolgáltatás, amilyen eddig volt! Elő kellene vennie valakinek Magyarország Alkotmányát… mert az nem a „diktatúra” alapelveit tartalmazza, de mégis alkalmas a rend helyreállítására… Mert rendet kell csinálni a megmaradásunk érdekében, akár látjuk a történelmi veszélyt, akár nem!

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2024-es olimpia margójára.

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Feb. 22, 2017 9:17 am

Most örültök, rohadékok a pireuszi győzelemnek?
Nem lehet semmit súlypontozni amikor valaki beáll a ,,Birodalom" szolgálatában. A mocsok, a gátlástalanság, a harácsolás és a haza árulása soha ki nem vesző tulajdonsága a magyar liberális baloldalnak. És ez most sincs másképp és nem lesz másként a jövőben sem. A fenti tulajdonságok nemzedékről nemezedére szállnak. Nem lesz olyan, hogyha majd kihal az utolsó Kádár-nemzedék is, akkor majd jönnek az új, tisztességes és fiatal baloldaliak. Mert ez nem lehet. Ez nem történhet meg,
Hát örüljetek! Ez legyen nyomorult kis felesleges életetek legnagyobb öröme!
Szeretni nem tudtok, hát gyűlöltök. Építeni nem tudtok, hát romboltok.
Győzni nem tudtok, hát pusztítotok. Ennyiből áll lényetek, ez jutott nektek élet helyett!
Szívetekben, lelketekben hordozzátok az idők végezetéig a bélyeget, amit magatok sütöttetek magatokra. Ennyi volt, ennyi most és ennyi lesz semmire való életetek! Szánni való, sajnálatra méltó jövő vár rátok egyetlen boldog pillanat nélkül.
És van még rossz hírem: most vízválasztóhoz értetek! Most jutottatok oda, hogy egy nemzet zárt össze ellenetek, immár visszavonhatatlanul és véglegesen! Jó lesz így élni?
És most a mieinkhez: vízválasztóhoz értünk mi is. Most azonnal kell befejezni a hamis mosolygást, a hamis kényszer-kézfogásokat, az ellenségeinkhez megbékélés címén tolt hatalmas pénzeket, a mindent elnézünk a békesség kedvéért politikát!
Mert ezekkel nincs és nem is volt béke!
Fel kell venni a kesztyűt, mert nagy baj lesz! Most fájó sebet ejtettek, de a labda hozzánk került. Most mi szerválunk. Ászokat kell ütni, különben oda 2018! Ha tovább hagyjuk a dolgok menetét az eddigiek szerint, ezek nem csak az álmainkat, hanem bennünket is meg fognak ölni! Mindig lesz ebben az országban pár millió sikertelen, irigy, gonosz agyhalott lumpen-proli, aki ezeknek hisz újra és újra, elfeledve, hogy az igazi vesztesek pont ők lennének, ha ezek győznének!
Rá kell kényszeríteni a közmédiát, hogy a mi pénzünkből bennünket szolgáljanak! Igen, valamiért valamit! Minden mozdulatukat ki kell azonnal vizsgálni, minden aláírást kétszer ellenőrizni és minden szabálytalanságot keményem megtoroltatni az igazságüggyel! Ha nem megy másképp, le kell váltani Handót, Poltot, vagy bárkit, aki kereszbe-tesz naponta a többségi akaratnak!
Elég a dumából, tettekkel kell megállítani őket! És leszarni, mit mond a liberális gender-kórus!
Ha ez nem történik meg azonnal, temethetjük az olimpia után 2018 - at is! Ha hagyjuk, megérdemeljük!

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Az ellenzék radikális jövedelem emelési kísérlete.

Témanyitás  donkihote on Szer. Május 24, 2017 3:59 am

2017-ben a ball-lib, és a Jobbik társaság, most ellenzékből az ország kiemelkedő gazdasági helyzetét elismeri.
Ezért a 2018-as költségvetéshez olyan módosításokat terjesztettek be amivel a nyugdíjasok megkapják az általuk elvett 13-ik havi nyugdíjat.
Az ország lakosságának mindennemű pénzbeli juttatását jelentősen megemelné.
Ezért a lakosság minden rétegének pénzt követelne a kormánytól.
A Jobbik egyenesen azonnal az (bérunió)angol bérek bevezetését javasolja
Vajon amikor 2002-2010-es uralkodásuk alatt mit is tettek??

A 2009-ben Bajnai Gyurcsány tandem felvette az IMF giga hitelt (két atomerőmű árát)aminek a következő ára volt:
1; Két évre befagyasztják a közszféra bruttó bértömegét
2; Felülvizsgálják a 2009 második félévi kereset-kiegészítést
3; Megszűnik a 13. havi illetmény,
4;Csökkentik az önkormányzati támogatásokat

A nyugdíjrendszer változásai:
1; Előre hozták a nyugdíjkor-határ 65 évre való emelését, várhatóan 2012-re
2;Átütemezik év végére a 2009-re tervezett nyugdíjkorrekciót
3;2010-ben elmarad a nyugdíjkorrekció
4;2009-ben nem fizetik ki a 13. havi nyugdíj második felét
5;Megszűnik a 13. havi nyugdíj,
6; 2012-re egy 25%-os nyugdíj és fizetés csökkentést vállaltak be.

Változások a szociális rendszerben:
1 10%-al csökkentették a táppénzt
2;Két évre rögzítik a családi pótlék összegét, a korhatár 23-ról 20 évre csökken
3; A gyes és gyed együttesen három helyett csak két évig jár (ez a már megszületett gyerekek szüleire még nem vonatkozik), ehhez bölcsőde- és óvodafejlesztést ígér a kormány
3; Felfüggesztik a lakástámogatásokat
4; Szabad utat engednek a valuta hiteleknek (lakosság kifosztásának).
5; Fokozatosan megszüntetik a gázár- és távhő-kompenzációt (A Bajnai kormány azzal számol, hogy az év második felében jelentősen csökkenni fog a gáz ára, jövőre pedig a Robin Hood adóból nyújtanának segítséget a leginkább rászorulóknak.) Természetes ebből semmi sem lett.
2002-2010-közt a gázárát háromszorosára míg az áram árát duplájára emelték.

Egyéb kiadáscsökkentő intézkedések:
1; A tömegközlekedés támogatásának csökkentése, a kedvezmények felülvizsgálata.
2; A közmédia támogatásának csökkentése •
3; Az EU-s agrártámogatások nemzeti kiegészítésének csökkentése 2010-ben
4; 20-ról 25 százalékra nővelték az áfát.
A felvett IMF hitel 50%-á-val a bankokat feltőkésítették.
Természetes a hitel ezen része is az államot terhelte.
Ettől drágább hitel nem létezik.
A Bajnai kormány nem pénzt hagyott maga után hanem óriási fizetési kötelezettségeket törlesztését.
Persze erről már a SZOC-LIB-ek beszélni sem akarnak.
Ezért nem akarnak csak 2010 utáni időkről beszélni.

,,Az a baj a szocialistákkal, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből." (Margaret Thatcher )

Tekintsék meg Bajnai tevékenységét:
http://tanulas.network.hu/blog/tanulas_klub_hirei/ez-bajnai-nezd-milyen-ember-vezeti-az-orszagunkat

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A Felcsúti vasút.

Témanyitás  donkihote on Szer. Szept. 20, 2017 6:58 am

Az EU-ban 2010-óta egy ország képviselői sem tesznek annyi feljelentést a saját országuk ellen mint a magyar liberális képviselők.
Mivel a magyar szoc-lib a hazai politikai életben súlytalanná váltak,
2010-óta a szoc-lib pártokon belüli válság állandósult.
2010; 2014; es KO-s vereség után tisztán látszik a 2018-as KÓ-s vereség is.
Mindent megtesznek a nemzeti kormány ellen mit sem törődve azzal hogy ezzel az egész ország ellen tesznek.
Szinte havonta tesznek feljelentést az EU-nál.
A feljelentéssel egy-időben az egész liberális média már 7-év óta a kormány bukását vizionálják.
A legnagyobb bosszúságukra ezek a jóslatok rendre nem jönnek be.
2010-óta az ellenzék híveit ezek a remények élteti.
2018as választáshoz közeledve a liberálisok egyre idegesebbek.
Készülnek az őszi és tavaszi kormánybuktató tüntetésekre.
Az ellenzék legutóbbi feljelentése a többek közt a Válvölgyi -Kisvasút és egyéb beruházások ellen irányultak.
Ezt a vasutat : Még a MONARCHIA ALATT ÉPÍTETTÉK
.A most a hőbörgő nép és nemzetellenesek elődei, a kommunisták rombolták le (mint annyi minden mást) és szedték fel a vasutat az 1970.-es években!
Tehát ezt a gyönyörű helyet IS EZ A KORMÁNY HOZTA RENDBE !!!
Ez a vasút gyönyörű helyen megy a felcsúti csodaszép Arborétumig, ahol ízletes ebédet fogyaszthatnak a turisták.
A családok a gyerkőcökkel nagyot barangolhatnak.
A vonat megáll a pompásan felújított állomásépületnél, ahol remek kávét, fagyit, üdítőt fogyaszthatnak a turisták !!
A vonatszerelvény kocsijai eredeti vaskályha, eredeti ülőkék.....
Az ostobaság és az irigység nagy terhe az ellenzéki embereknek !!!!
Ők valós információ nélkül ,,hírt" hazugságot, valótlanságot terjesztenek ami BŰN a nemzet ellen.

Egyébként rossz hír a végtelenségig gyűlölködő ellenzéknek:

Felcsúton kimondottan kedvelik Mészáros Lőrincet, akit már több cikluson keresztül polgármesternek választották.
A település lakosai Mészáros Lőrincet fiatal kora óta szerény, jólelkű, segítőkész embernek ismerik, aki rengeteg embernek ad jó munkát és jó fizetést !! Ennyi !!!

"A kisvasutat egy megszüntetett vasútvonal nyomvonalán létesítették, felhasználva a még megmaradt töltéseket, a régi műtárgyakat, többek közt a felcsúti állomásépületet. Ez a megszűnt vonal a MÁV 6-os számú Bicske–Székesfehérvár-vasútvonala volt, ahol 1979-ben szűnt meg a személyszállítás. "

Az OLAF emberei átnézték a vasút projektet mindent a legnagyobb rendben találtak.

(nem úgy mint a 4-es metró)

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Magyar ellenzék teljes szereptévesztésben.

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Dec. 04, 2017 1:07 am

Többpártrendszerű demokráciában az a természetes hogy belpolitikai kérdésekben
eltérnek a pártok és polgárok véleményeik.
Viszont amikor a nemzet sorsa van a terítéken ott minden hazafinak egy irányban kell menni.
,,A  haza mindenek előtt"
 Vajon a magyar ellenzék az politikai  ellenzék  vagy a magyar nemzet ellensége?  
Ezt bizony nem nekünk polgároknak kell eldönteni  hanem a pártvezetőknek.
Amennyiben ebben az alapvető kérdésben a pártvezetők nem tudnak dönteni,
akkor bizony  az általuk vezetett közösség a politikai súlyát a következő választásokon   elveszti.
1945-óta még nem fenyegette a magyar nemzetet, és  Európát ekkora veszély mint napjainkban.
Azon gondolkodtam, hogyan lehetne megértetni a veszélyeztetésünket mindazokkal,
akik vakon követik a nemzet ellenségeit és maguk is kollaboránssá válnak.  

Bizony volt Magyarországon néhány nemzetet próbáló,
gazdasági nehézség, természeti katasztrófa az elmúlt években.
És egy picit régebben is.
Úgy kb. mindig az Orbán kormány regnálása alatt.
A régebbi: volt a hatalmas árvíz, ami elmosta a Bereget.
Aztán volt nekünk egy vörösiszap katasztrófánk, ami borzasztó kimenetelű
és halálos áldozatokat követelő ipari katasztrófa volt.
Elmosott néhány települést!  
Aztán jött az évszázad dunai árvize.
Minden esetben a kormánynak kellett helytállnia, pedig egyik esetet sem az ő felelőtlensége idézte elő.
De helytállt és kártalanított, újjáépített mindent és megpróbálta helyreállítani azt,
amit nem ő idézett elő.
Kérdem én!
Hány magyar honfitársunk kérdőjelezte meg annak jogosságát, vagy szükségességét, hogy mindenkit egyformán segítségben részesítsenek?
Hányan kezdtünk el latolgatni, hogy vajon hány Jobbikos, vagy Mszp-s, vagy liberális kötődésű ember kapott lehetőséget az újrakezdéshez,
a FIDESZ kormány jóvoltából?
Fel sem merült senkiben, hogy szelektáltassunk pártszimpatizánsok kérdésében!
Eszünkbe sem jutott azon gondolkodni, hogy úgy is  Vonára, vagy Gyurcsányra fog szavazni x,y,
ezért nekik ne segítsünk!
Akkor, mikor magyar emberek veszélyhelyzetbe kerültek,
az ÖSSZES MAGYAR EGY EMBERKÉNT SEGÍTENI AKART!
Részt akartunk venni mindannyian, az őket ért balsors "kijavításában"!
Aki tudott fizikailag, aki nem, az gyűjtött mindent, ami kelhetett és aki tudott, az utalt a számlára, vagy emelgette a család a telefont, hogy hívásonként adakozzon!!!
A lőtéri kutyát nem érdekelte az, hogy esetleg utál minket fideszeseket,
vagy Orbán Viktort, vagy a Fideszt.
Segíteni akartunk, mert átéreztük a sorsukat.
Ezt hívják SZOLIDARITÁSNAK ÉS HUMANIZMUSNAK, emberiességnek.
De! a nemzeti oldal soha meg sem próbálta azzal  tömni a polgárok fejét,
hogy nincs veszélyhelyzet, ez csak egy kis kellemetlenség, nem kell segíteni,
ez csak álprobléma, különben is segítsenek azok, akikre szavaznak az ott élők.
Feleslegesen nem dobunk ki sok milliárdot.
A miniszterelnöknek soha el nem hagyta a száját a diszkriminálásnak semmilyen formája.
Tehát neki is, nekünk is alap, hogy összefogunk, mikor bajban a magyar!
Amikor ugyanaz a miniszterelnök kér segítséget, vagy támogatást egy veszélyhelyzet kivédéséhez, akkor nem ugyanez történik.
Akkor előkerül a sok összefogás ellenes, nemzetellenes pártvezér és megfújja a kürtöt:
"Álprobléma, propaganda, lakájmédia, hazugság, rémhírterjesztés, dobd ki, tépd szét, ne hagyd magad, azért sem..!"
És a magyarok egy része, visszhangozza a pártvezérek és agresszív anarchista csoportosulások szavait!
Előkerülnek egyből a pártszínek, a stigmák, a válogatott hazugságok, vádak!
Ekkor mi már fideszesek vagyunk és nem magyarok!
Ekkor mi már agy-mosott birkák lettünk és francba a nemzeti konzultációs  levéllel!
Ekkor már az ő médiájuk nem mondja be a valóságot, nem kéri az összefogást,
nem hangsúlyozza a levelek visszaküldésének fontosságát!
Nem mond semmi mást, mint a pártok!
Ugyanazt, ugyanúgy hitelesíti a média.
És az a réteg, aki ottragadt, az azonnal megtagadja a segítségnyújtást.
Sem esze, sem szíve nem tudja áthidaltatni vele a gyűlölködést.
Nincs magyar!
Csak fideszes birkák vannak!
Nincs veszély, csak Zorbán kitalációja van.
Nincs is Soros terv.
Hisz még a tévéje is megmondta, hogy nincs.
Nincsenek szervezetek sem. Ami van, az csakis jó dolgokat tesz.
Gyermekek, jogvédelem, kutyamenhely...stb.
Hogy mindez csak álca??
Ki van zárva! Látta a tv-ben a szegény idős jóságos embert, aki értünk aggódik.
Tehát minden más csak kamu.

Szeretném tudni azt, ha nem sikerülne elhárítani a kötelező felső határ nélküli  migránsbefogadást,
kinek a pénzéből kell majd eltartanunk a migránsokat?
Kiválogatja azt valaki, hogy hány ellenzéki adóforint költhető rájuk?
Mert ugye vállalják a finanszírozásukat mindazok, akik nem töltötték ki a nemzeti konzultációs levelet?

Arra is kíváncsi lennék, hogy mely településeket kéne átalakítani a befogadásukra?
Mert akkor azt is ott kéne megoldani, ahol a legtöbb ember kidobta a levelet.

Ki fogja őket helyben tartani?
Mert ugye mi nem akartunk velük élni.

Nem is folytatom, mert métereket írhatnék a kérdésekkel.
De azt azért elvárhatónak tartom, hogy ezekre a felvetésekre tudjanak megválaszolni mindazok, akik magasról tettek, tesznek a közös bajunkra!

Mindenesetre én büszke vagyok arra, hogy nem ilyen ember vagyok, mert ha ma Gyurcsánynak, Bajnainak, Vonának hívnák a miniszterelnököt, én az ő kérésére is kitöltöttem volna és feladom a postára a nemzeti konzultációs lapot, 7 db. NEM-mel.
És büszke vagyok Orbán Viktorra a nemzeti kormányra, mert abban az esetben ő is azt mondaná nekünk, hogy mindegy ki kéri, a haza védelme az első!

Ettől államférfi, az államférfi!

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Magyar ellenzék teljes szereptévesztésben.

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Ápr. 11, 2018 8:18 am

A haladó demokraták imádják másokra kenni saját felelősségüket.
Egy dolog hiányzik belőlük: a gerinc.

Az Indextől kezdve egészen Gyurcsány Ferencig mindenki a magyar választókra próbálta kenni a felelősséget, a “patinás, mértéktartó és mértékadó” haladó lap odáig merészkedett, hogy elkezdett mucsázni és vidékezni.
Ezek az elefántcsonttoronyban élők tényleg nem tudják, hogy mi van vidéken, ezért igazából a vidéki ember sem kíváncsi rájuk, és ez így van jól.
A pártállami liberálisok szerint kit érdemes szidni a kétharmadért.

1. Schiffer András: nem eléggé baloldali, gyűlöli a kommunistákat, nem akarta, hogy a pártja összefogjon ezekkel a nemzetvesztőkkel.
2. Együtt: a nevük ellenére ők külön indultak, de milyen párt az, amelyik kevesebb szavazatot kap, mint amennyi Facebook-lájkja van?
3. Kétfarkúak: a magyar politikai paletta baloldalán ők voltak a leglényeglátóbbak. Az elnökük nem azért alakította meg a pártot, hogy Gyurcsány és a negyedrészt náci Jobbik javára aztán visszalépjen. A 444 és a Magyar Narancs többször is megzsarolta a pártot, hogy legyenek szívesek visszalépni.
3. Az LMP: ők sem akartak visszalépni Gyurcsány és a szocik javára, ezért őket is elkezdte hibáztatni a haladó média.
4. A VIDÉKIEK: mert buta parasztok, akik nem hitték el, hogy a gendersemleges mosdók megoldanak minden problémát. Ezért nem fejlesztik az oktatást, mesterségesen tartja a hatalom butaságban a VIDÉKET, hogy megőrizzék a kétharmadot.
5. A Momentum: mert nem léptek vissza a szocik és Gyurcsány javára.
6. A románok, akik igazából ukránok, és akik buszokkal hozták a vidéki lengyeleket Budapestre. (vaslogika)

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A magyar parlamentarizmus bukása vagy diadala.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Május 14, 2018 7:14 pm

2018-as választások után a tét:  

A magyar parlamentarizmus bukása vagy diadala.

Az 1989/90-es rendszer-változtatás legnagyobb jelentősége abban állt, hogy a parlamentarizmus újrahonosításával megteremtette a politikai váltógazdaság lehetőségét és gyakorlatát is.
Vagyis a népakarat a választások révén a parlamentarizmusban testesült meg.

A rendszer-változtatás óta háromszor nyert választást a magyar pártállami utód pártok ;  1994; 2002; 2006.   Ötször a nemzeti oldal:  1990; 1998. ; 2010; 2014; 2018;  
Parlamenti többségére támaszkodva kormányzott mindkét fél.
2010-ben viszont olyasmi történt, ami paradox módon a magyar parlamentarizmus felszámolásához vezethet.
A Fidesz kétharmados nagy többséget szerzett,  már a harmadik választáson  az ellenzéki pártok
(pártállami utódok) törpe erővé zsugorodott: Több párt a megsemmisülés felé sodródott.  
A nagy gazdasági és kulturális befolyással rendelkező „liberálisok” politikai formációja lényegében meg is szűnt. (Szabad Demokraták Szövetsége).
A pártállami utód pártok meghirdették a parlamentarizmus likvidálását Magyarországon. „Fékeket” és „ellensúlyokat” emleget, s ezen azt érti, hogy a népakaratot korrigálni kell.
Éppen úgy, mint Ferenc József akarta 1905-ban, vagy ahogy Rákosi Mátyás követelte 1945-után
Az uralkodó „darabont kormánnyal” és fegyveres erővel lépett fel, Rákosi a hírhedt „kékcédulás” előrehozott választásokkal.
A „korrekción” ma is azt kell érteni, hogy a pártállami utód pártoknak saját pozícióit a választási eredmények ellenére meg kell tartania, vagy erősítenie kell.  (1989 március 15 a Rózsadombi paktum)
A nemzeti oldalnak tehát, hiába van kétharmados parlamenti többsége, e pártállami felfogás szerint nincs joga törvényeket alkotni - főleg alaptörvényt - , nincs joga politikai programját saját emberei által megvalósítani, nincs joga választási programját áttenni a gyakorlatba.
Mert ez a pártállam utód szervezetei pártjai   szerint „parlamenti diktatúra”.

De hogy lehet ezt megakadályozni? – tették fel a kérdést a pártállami ideológusok.
Megpróbálták „tömegmozgalmakkal”. Kiderült, hogy a nemzeti kormány oldalán jóval nagyobb a tömeg. Akciózással – a komikumig fokozott hangulatokkal.
(Leláncolni magukat; éhségmenetben: munkát, kenyeret követelni.)
Ez sem ment.
S ekkor történt a fordulat: a „korrigálás” jegyében a magyar pártállami utód szervezetek az Európai Parlamenthez fordult.
Saját eszmetársai ott nem törpepártként, hanem meghatározó politikai erőként vannak jelen.
Elég tehát – a magyar népakaratot semmibe venni – és ránk uszítani az európai baloldalt.
Liberálisokat, szocialistákat, zöld anarchistákat. És akik ezek mögöttük állnak.
Ez működött!
A magyar parlament hozott egy törvényt?
Feljelentjük az Európai Parlamentnél: ott a magyar választási eredményekkel ellentétesek az arányok.
Már meg is indítják az eljárást.
Megsemmisítenek, fenyegetnek, zsarolnak.
Nincs eszközünk a demagógiával szemben.
A vádlók jól hallhatóan már rég meghozták az ítéletet is.
A magyar parlamentarizmusnak ezzel vége.
A baloldal hű a hagyományaihoz: 1919, 1949- 1990-közt: akkor is ők tették tönkre a magyar parlamentáris demokráciát.
Megteszik most is.
Hacsak! Hacsak nem tudjuk megvédeni magunkat.
Hacsak nem leszünk elég eltökéltek és erősek, de legfőképpen okosak.  
Olyan illúzióm nincs, hogy akár csak egyetlen mai liberális vagy szocialista frakcióban ülő képviselőt is meggyőzhetnének az érveink.
Mégis érvelni kell százszor és ezerszer.
Mert Európában is lesznek választások. Ezért fontos a közvélemény.
Amelyet alaposan és módszeresen félrevezetnek.
E tudatos médiaoffenzíva ellen erőink nyilván csekélyek.
De mégis: minden cikkre felelni kell, minden hamis állításra helyreigazítási kérelmet kell benyújtani, minden hazugságot le kell leplezni.
A magyar diplomácia feladata most ez. Megszolgálhatják azt a hatalmas erőfeszítést, amelyet a magyar nép tesz, hogy „méltó” körülmények közepette képviselhessék hazánkat.
Alig látok rá példát.
A legnagyobb baj persze, hogy a pártállami utódok olyan mértékben SZOLGÁLTATTA ki  hazánkat
– az államadósság és az egyéb eladósodottság révén – a magyar államot, hogy az tulajdonképpen fogja a külső erőknek.
Engedni mégsem lehet, mert soha nem lesz vége: ha rálépünk az engedmények útjára az utolsó követelés az lesz, hogy a magyarság végre teljesítse Herder úr jóslatát és tűnjön el Európából örökre.
De addig is: a magyar parlamenti erőviszonyoknak, a népakaratnak fittyet hányó „szakértő”
(értsd: a pártállami utódokat) kormányt fognak követelni.
Még a nevét is megmondják, kinek kell átvenni a miniszterelnöki posztot.
Ha így lesz: tényleg vége a magyar parlamentarizmusnak.
Ne hagyjuk! Figyeljünk a jó tanácsra: „Nem elég, hogy igazunk van, okosnak is kell lenni.”

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2018 szeptemberi tüntetések margójára.

Témanyitás  zsuzsa on Vas. Szept. 16, 2018 9:20 pm

2018 szeptemberi tüntetések margójára.

A 2018 április 8-i választási eredmény megkérdőjelezhetetlen,
ekkora legitimációnál nincs miről beszélni.
Visszataszító és szánalmas az ellenzék viselkedése.
A cirkusz helyett egyetlen mondatot kellene mondaniuk: gratulálnak, és sok sikert kívánnak a győztesnek.

Pontosan azért maradtak 2010; 2014; 2018-ban is alul, mert nincs meg bennük a választói bizalomhoz szükséges nagyvonalúság és korrektség.
Sajnos ettől az ellenzéktől hogy nem is lehet mást várni, elvégre ők is csak pártállami utódok és liberálisok.
És „belőlük is hiányzik az a négy alaptulajdonság, ami emberré teszi az embert: az empátia, a szolidaritás, a tolerancia és a lelkiismeret”.
Kisszerű emberek kisszerű politikája.

2018 szeptember 16-ot írunk:
Megy az ellenzéki KÓRUS acsarkodása.

"Programot" hirdetnek: GAZ-EMBEREZNEK, LÁZÍTANAK, POLGÁRHÁBORÚRA USZÍTJÁK a néhány száz embert.
Gyurcsány Milosevics, Mubarak megbuktatásának módszerére biztatja hallgatóságát.
És erre még büszke is.
Az ellenzéki vezetők elismerték: " A KORMÁNYT DEMOKRATIKUS ESZKÖZÖKKEL NEM LEHET LEVÁLTANI".
Mivel az ellenzéki tábor erősen megfogyatkozott és folyamatosan fogyatkozik
Ezért az ellenzéki vezetők arra biztatják az embereket: "KÖVETNI KELL A BELGRÁDI, ÉS A KAIRÓI PÉLDÁT, NINCSEN MÁS MEGOLDÁS".
Gyurcsány azt mondja: "KEDDEN KI AZ UTCÁRA, ÉS MARADUNK"
.Az ellenzéki vezetők folyamatosan gyűlöletet keltenek,
A tüntetőket buzdítják a MAGYAR ALKOTMÁNYOS REND TÖRVÉNYTELEN MEGDÖNTÉSÉRE.
Remélem minderről beszámolnak a híradók, mivel élő helyszíni közvetítés van róla.
Program, normális beszéd helyett csak az ERŐSZAK MARAD számukra!!!
Az ilyen begőzölt, gyűlölködő népség szavai szóra sem érdemesek.

De nem mondhatom, mert én is és a családom is, no meg
SOKKMILLIÓ ÉRTELMES HONFITÁRSAM is magyar
és egyben EURÓPAI POLGÁR.
Nekünk fontos GYERMEKEINK, UNOKÁINK JÖVŐJE,
Nem fogjuk hagyni, hogy egyes HATALOMVÁGYTÓL BEGŐZÖLT senkiházi polgárháborúba taszítja az országot!!!
És aki nem hiszi, hogy ez ma megtörténhet Magyarországon, nézzen bele a híradókba, vagy nézze vissza a helyszíni közvetítés felvételeit

.A 2018-as kampány azt is megmutatta a fentiek mellett, hogy miért kell ellenségnek neveznem, a jobb időkben még ellenzéknek titulált szedett-vetett politikai nímandokat.
Mert azok!
Hazudozó, aljaskodó, nemzetietlen és a magyarság ellen magyarokat uszító, acsarkodók, akik csak a pénzért, és a hatalomért küzdenek, akik vádaskodnak.

– A győzelemre áhítozó ellenség pénzsóvársága a legalapvetőbb emberi jó tulajdonságokat is félredobta.
Ilyeneket, mint: Alázat, szeretet, hazaszeretet, mások megbecsülése, a választópolgár iránti hűség, az eskü megtartása, törvénytisztelet, nemzeti elkötelezettség
már-már szánalomra méltó, emberségükből és méltóságukból teljességgel kivetkőzött kollaboránsok.

.

http://mindenszo.hu/budapesten-tuntetett-a-csocselek-magyarorszag-ellen-rendkivul-kevesen-voltak/

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Magyar ellenzék teljes szereptévesztésben.

Témanyitás  zsuzsa on Hétf. Szept. 17, 2018 6:19 am

Minden parlamenti idény nyitóját meg szoktam nézni.  
Mindég nyújt valami különlegeset.  
2018 szeptember 17-én sem történt másként.
2010-óta minden alkalommal azt gondolom hogy az ellenzéknél már nincs lejjebb.
De rendre tévedek !
Mert az ellenzék mindig tudja fokozni a nívótlanságot..  
Ami pedig 2018 április 8 óta történik az mindig elborzaszt.
Nézem az M.1 -en a Parlament őszi időszakának napirend előtti vitáját, s nem tudom, sírjak vagy nevessek?
A miniszterelnök tartalmas beszámolója után, az ellenzék frakció vezetői következnek hozzászólásra.
Igazán siralmas, mert meggyőznek arról, hogy a mai kormánynak, nem ellenzéke, hanem ellensége van, ami egyben Magyarország ellensége is.
Másrészt viszont röhejes, mert nem tudom, hogy politikai kabaréba, vagy a süketek párbeszédébe csöppentem. Mintha nem is hallották volna a miniszterelnök beszámolóját; mindenki másról beszél, mint a részeges Bodóné, amikor a bor árát kérték tőle:
Elsőkén Gyurcsány emelkedik szólásra, mert neki mindenben elöl kell járnia.
Csöppségem olyan egzaltált, mintha tartós szedálás után, erre az alkalomra most engedték volna ki a gumifalú szobából, ahol, hogy múlassa idejét, gumi tavacskában, gumi horoggal gumi halacskákra horgászott, de most az dühíti, hogy ilyen piszlicsáré ügyben ide szólította "hazafias a kötelessége".
Hű famulusa - Vadai Ágica, csak, hogy igazolja felülmúlhatatlan hazugságait
- úgy vigyorog mellette mint a vadalma: vigyora egy akut elmebaj kísérő tünete is lehetne.
Fájdalmas felismerés nyilall belém; eddig azt hittem, hogy Gyurcsány hülye.
Nem, nem hülye! Nem is lehet az, azon egyszerű oknál fogva, mivel az agyterapeuták jelenlegi mérései szerint ennyire hülye ember már nem is létezik a politikusok táborában.
(De, ő ott van. Szégyellhetik magukat a választói.)
Ezután a többi balfék frakció elnökei következnek felszólalásra, amivel perceken belül a semmitmondás világrekorderévé avatják magukat.
Fenomenális! - úgy hazudnak, hogy Andersen
- a nagy mesemondó - mellettük csak szakipari tanuló lehetne.
Pedig valljuk be, tudott lódítani az Öreg!
Legszánalmasabb az a "repedt állat" volt, aki minden második mondatában megkérdezte,
"Ki a hazaáruló miniszterelnök úr?" végül azzal zárta, "Ön miniszterelnök úr."
Ez Magyarország politikai ellenzéke - illetve belső ellensége.
Ha ezt a szemetet nem takarítjuk el, nem kis mérkőzés vár a jelen és a korai utókorra.
2019 sorsfordító év lesz úgy a magyarság, mint Kelet-és Közép-Európa életében:
vagy megtisztítjuk a mocsoktól, vagy maga alá temet bennünket.
Addig sok víz lefolyik az arcunkon, de már most erre gondoljunk.
Holnap már késő.....

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A magyar hajléktalanokról

Témanyitás  gyorgy on Kedd Okt. 16, 2018 10:49 pm

A budapesti aszfalton felnőtt ellenzék BÁRMIRE KÉPES, ám SEMMIRE NEM ALKALMAS.
Az ellenzék szerint az új hajléktalan törvény megfosztja a hajléktalanokat a szabad döntési joguktól.
A hajléktalanokon az új törvények értelmében nem határozhatják meg hogy melyik közterületen vagy erdőben éljen életvitel szerűen.
Az ellenzék szerint ezzel a törvénnyel a kormány megint megsértik a hajléktalanok döntési jogát,
Az ellenzék leszögezte ez a rendszer rossz embertelen.
Akkor hogy is van ez, hogy segítik őket?
Amikor a hajléktalant megfosztják a szabad döntési jogától?
A tulajdonosok kérésére a bíróságok kilakoltatják a jogcím nélküli lakókat akik évek óta, lakbért közüzemi díjakat sem fizetnek.. Magyarországon valójában nincs probléma hisz a hajléktalan ellátó helyeket 2010-óta duplájára emelték,
Budapesten mintegy 500 lakás vár bérlőre .
Vidéken mintegy 500-ezer üresen álló ingatlan vár bérlőre.
A kormány elismerte, hogy meg akarják szüntetni a köztereken elhagyatott helyeken embertelen körülmények közti életvitelt beismerték hogy az eddigi rossz a rendszeren gyökeresen változtatni akarnak,
Igaz az ellenzék ezt nem akarja
A hajléktalan szállókon mindenki kap enni, ruházatot, ágyat és ágyneműt, rezsit nem kell fizetni.
Drágulnak az élelmiszerek, de a hajléktalan szállókon ennek ellenére ingyenes az ellátás.
Míg az utcán és köztereken élők élete drágul.
Az ellenzék azt szeretné ha nőne az utcán és a köztereken élők száma. Továbbá a kis nyugdíjasoknak a kormány növeli a szociális segítését így elkerülve a fagyhalált,
Ezek mind a kormány jó munkájának az
eredménye.

.https://pestisracok.hu/a-hajlektalanokat-segito-torveny-miatt-vonultak-fel-a-hivatasos-liberalis-tiltakozok/?fbclid=IwAR07BsXwj--qYxoJsA2EwnIlsv7HR6GrshuA3T1WlcOgUAEbn3KOfIxsX4U

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Magyar ellenzék teljes szereptévesztésben.

Témanyitás  priskinlaszlo on Hétf. Márc. 18, 2019 6:22 am

Amikor az EU Kínából nagy méretű Marx Károly szobrot hozatott és felavattak 2016 május 1-én . Junker az avató beszédében hitet tett a kommunizmus mellett . Egyértelműen meghirdette hogy a kommunizmusnak egyenes folytatása a liberalizmus. Akkor miért csodálkozunk hogy minden településen sorra alakulnak a Marxista gyökerű alapszervezetek.
Ezek a szervezetek veszik át a mai ellenzék valódi szerepét.
Ugyanis a mai ellenzéki pártok tudatlanok, politikailag nullák és működő képtelenek

A mai ellenzéki pártok a múlté.
A Fidesz KDNP a jelené,
A NÉPI FRONTÉ a jövő.
Magyarországon 2006-óta tisztán látszik hogy a Fidesz KDNP-én kívül nincsenek működő csak agonizáló pártok, amelyeknek megújulásra semmi esély.
Ezért 2019-től egy új csapat kíván fellépni a mai ellenzéki pártok helyett
A mai ellenzéki pártok leragadtak Orbánnál és a Fidesznél, a hazugságnál, gyűlöletnél, rágalomnál, irigységnél.
Ez pedig 2022-es választásokon az 5%-ra sem elegendő.
Ez van ha egy párt tagságának nincs jövőképe, nincs politikai kultúrája.
Az új párt a 1919-es eszmeiség talajára építkezik .
A cél nem kevesebb mint a 2022-es választás megnyerése.
Olyan polgárokat várnak az alapító atyák az új párt soraiba akinek van vállalható múltja és valós víziója a jövőről,
A politikába nem egy apolitikus barmok és nincs Fidesz és Orbán fóbiájuk.
Mert ugye mentálisan beteg, tudatlan eberek gyülekezetével a választók nem tudnak mit kezdeni.

A Népi Front, Baloldali Jövő pártja

Pártállástól függetlenül várnak mindenkit, aki magáénak vallja a magyar kommün és a forradalmi munkásmozgalom történelmi hagyományait. Van jövőképe és nincs Orbán és Fidesz fóbiája.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=401688730642014&set=gm.2272735336333473&type=3&theater&ifg=1

priskinlaszlo

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2018. Dec. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Magyar ellenzék teljes szereptévesztésben.

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.