2015 az ellenzék kétségbeesett pótcselekvései a teljesen jelentékbe sülyedése küszöbén!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

2015 az ellenzék kétségbeesett pótcselekvései a teljesen jelentékbe sülyedése küszöbén!

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Csüt. Jan. 01, 2015 10:27 pm

Demokráciában az ellenzéki sajtó és médiumok a többségi polgári társadalom véleményét is egy az egyben kötelesek közölni. Lássuk a bátorságot és a szólásszabadság tiszteletét!
2015-re az ellenzék kétségbeesetten az utolsó szalmaszálban is kapaszkodnának mielőtt teljesen jelentéktelené nem válnának. Szeretnék felgyorsítani egyre jelentéktelenebbé váló tüntetések előtt mondanivalójukat. Igaz egyre csökken azon polgárok száma akik hitelt adnak ennek a dezinformálós kampánynak.
Távirati stílusban közzéteszem azokat a dolgokat amit nem árt ha senki nem felejti el.
Célom, hogy emlékezetbe idézem a politikai múlt megkerülhetetlen eseményeit, miközben joggal aggódunk, hogy polgártársaink egy részét tépett szárnyú, hiteltelen politikusok, hataloméhes emberkék szántszándékkal félrevezetik.
Emlékezzünk!
A Kommunista rezsim 1989-ben, az MSZMP bukása után, irdatlan adóssághalmazt és morális szétziláltságot hagyott népünkre.
A 40- évig egyfolytában ígért jólét helyett.
Mindezt mi, polgárok fizettük, fizettük meg.
Eltüntették az igen tetemes KISZ és szakszervezeti vagyont.
Az MSZMP vagyonát a reinkarnálódott utódpárt, az MSZP (zsákmenyszerzők) örökölte.
Nem volt elszámoltatás, történelmi igazságtétel, lisztráció.
Az MSZP-SZDSZ koalíció 12 éves kormányzás után 2010-re ismét a csőd szélére sodorta az országot.
Az államadósság a GDP 85 százalékára emelkedett.
Az IMF-től és az Európai Központi Banktól felvett hitelek után minden magyar ember nyakába varrták az adósság visszafizetését.
Mai is folyik a nyomozás az MNV Zrt. alapítása és az elődszervezetek megszüntetése ügyében.
Nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés a gyanú.
2006-ban az ország mérlegének meghamisítása, az EU átverése és trükkök százai jellemezték a hatalom megtartásáért nappal, éjjel és este hazudozó Gyurcsány kormányt.
2010-re a nemzeti vagyon több mint 95 % rabló-módon privatizálták.
2010-re a devizahitelesek egzisztenciáját megroppantották, családok ezreit taszították kilátástalanságba.
A szétszéledt SZDSZ több mint egy milliárdos adósságot hagyott az állam nyakán.
A teljesen demoralizálódott MSZP mikor fizeti vissza a több mint 2 milliárdos adósságát, és miért nem indul el a párt felszámolása.
Az SZDSZ egy milliárdos tartozás elől menekülve csődöt jelentett, miközben vezetőik átszivárogtak új pártocskákba, egy kis pénz reményébe.
A mai kormány tagjait korrupcióval rágalmaznak (konkrét bizonyítékok nélkül)vádlóknak, lelkiismeretük megnyugtatása végett javaslom, hogy indítsák meg Gyurcsány Ferenc, Oszkó Péter, Veress János, Kóka János, Simon Gábor, Hagyó Miklós stb.vagyonosodási vizsgálatát.
Végezetül: akik titeket, polgártársaim forradalomra biztatnak, azok az 1956-os – fiatalok vérével megszentelt – forradalmat ellenforradalomnak nyilvánították.
A megtévesztettek félrevezetésére, most ravasz rókaként szándékosan, ismét keverik a fogalmakat.
Nem forradalmat, hanem ellenforradalmat szeretnének kirobbantani.
Polgártársaink!
Hazánkat és az EU-t közösen kell jobbá tennünk, békéljetek meg, építsük együtt az országot.
Nem kell hinni a szirén hangoknak.
Mielőtt bármit elhinnénk, annak hiteliségét kétszer ellenőrizzük le.A hazugságok két alapvető fajtára oszthatók föl: kegyes hazugságokra és kegyetlen hazugságokra.
A kegyetlen hazugság az, amelyről tudjuk, hogy hazugság. A kegyes hazugság önmagában nem valótlan, de elhallgatja az igazság lényeges részét. Ami persze nem teszi igazabbá vagy megbocsáthatóbbá, éppoly káros, mint a másik fajta.A környezeted alkalmazkodik ahhoz, amit hall.
Ha most megalkotsz egy világot és jót hazudtál, a környezeted a legnagyobb örömmel emlékezik úgy, mintha tényleg az történt volna.
A környezeted alkalmazkodik ahhoz, amit hall. Ha most megalkotsz egy világot és jót hazudtál, a környezeted a legnagyobb örömmel emlékezik úgy, mintha tényleg az történt volna.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Most is működik a pártállami oktatás hatása.

Témanyitás  erzsebet on Szer. Márc. 04, 2015 12:11 pm

Mint ahogy mondják: 40-év elég volt hogy rendes emberekből nemzetellenes gerinctelen embereket csináljanak. Azt viszont nem lehet tudni hogy a nemzetellenes gerinctelen embereket hány év alatt lehet visszaváltoztatni rendes emberé. Igen az emberekben is adva van az ösztön hogy a domináns egyedeket gondolkodás nélkül kiszolgálja. Márpedig a domináns egyednek a gazdasági, média, pénzügyi hatalom birtokosát tekintik. Sajnos ez a szolgaságra nevelés a családokban öröklődik a gyermekeken keresztül. Tisztelt pártállami utódok: A pártállam idején Szovjetimádókat, igen komoly képzésben részesítették tudományossá formálták a hazugságokat és tudományos szocializmus címen kötelező tantárgyként oktatták, akkor is tévedtek. lényeg az volt hogy gondolkodás nélkül kövessék a domináns egyedeket (párt aparácsíkokat) Sok embert letapostak, tönkretettek, különösen a fiatalok életét, akik ha nem voltak megbízható elvtársak, nem sokra vitték az életbe.Zárt ketrec volt az országunk, ha nem emlékeznének rá. Kialakították a ,,szolga" embertípust. Most ismét a boldog, önkéntesként tévedés útjára léptek. Megint ki akarnak szolgálni valakiket akik szintén nem magyarok. Jusson már eszükbe, hogy a mi országunkba a népet kellene szolgálni. Ők minden tettükkel a múltba is és a jelenbe is csak idegen érdekek zsoldjába álltak. ideje lenne abba hagyni a félrevezetést. Kigyógyulni a szolga szindrómából. Ezeket a kiképzett embereket V.I. Lenin hasznos idiótának nevezte.

erzsebet

Hozzászólások száma : 84
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Népszavazás 2016 októer 2.

Témanyitás  gyorgy on Szer. Júl. 27, 2016 11:40 pm

Igen már megint megy a félre tájékoztatás mint 2004-ben.
Utólag a ,,baloldal" ekként magyarázkodott:
2004-es, kettős állampolgárságról szóló népszavazás során a „egy rosszul feltett kérdésre rossz választ adtak”. (MSZP)
Igen itt van a hazugság! :Közérthetően (magyarul!) megfogalmazva a feltett kérdés arról szólt, hogy alkosson-e a kettős állampolgárságról törvényt a parlament?
Ugyanis NÉPSZAVAZÁS NEM ALKOTHAT TÖRVÉNYT, az a parlament hatásköre!
Tehát az, hogy ez a népszavazás a kettős állampolgárságról szólt, hazugság vot!

Most 2016-ban éppen ilyen hazugsággal akarja a ,,baloldal" megtéveszteni a lakosságot.
2016-ra az ellenzék kétségbeesetten az utolsó szalmaszálban is kapaszkodnának mielőtt teljesen jelentéktelené nem válnának. A politika szemétdombjára kerülnének.
Célom, hogy emlékezetbe idézem a politikai múlt megkerülhetetlen eseményeit.
Miközben joggal aggódunk, hogy polgártársaink egy részét tépett szárnyú, hiteltelen politikusok, hataloméhes emberkék szántszándékkal félrevezetik.
Ez a migráns helyzet évszázadokra eldöntheti Magyarország sorsát.
Ebben a kérdésben az ország két felé szakadt nincs jobb vagy baloldal,
A választás célja:meg kell tudni hogy lakosság hány %-a akarják befogadni a migránsok tömegét?.
Hány %-a utasítja el a migránsok befogadását?
A kormánynak mindig a többség akaratát kell végrehajtani.
Ha a lakosság 50%-a nem megy el szavazni ezzel a döntést az EU-ra bízzák a polgárok többsége.
Ez  azt jelenti hogy a többség nem kíván állást foglalni.
Amennyiben a lakosság  több mint 50% járul az urnához, akkor a NEMEK és az IGENEK aránya lesz a mérvadó a kormány részére.

gyorgy

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 2015 az ellenzék kétségbeesett pótcselekvései a teljesen jelentékbe sülyedése küszöbén!

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Csüt. Aug. 04, 2016 10:02 pm

A szoc -lib ek szerint az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós a kormány által megvalósított eredményekről, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik a pártállami szavazókat . Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hűen szolgálják a liberálisokat. lesz.
A ,,baloldali" szavazóknak úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis, hírekkel riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, hazugsággal, rágalmak-al kel ezt a ,,hasznos idiótákat " elárasztani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.
A ,,baloldali" szavazóknak mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „szürke” médiát (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a globális hatalom szolgálatában állnak). Ezek karöltve azon kell munkálkodjanak, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegeket a nemzeti kormány hozta a nemzet feje fölé. A nemzeti kormány amúgy nem létező kemény, megszorító intézkedésekről kell tájékoztatni a lakosságot. Ezután ha mégis véletlenül a liberálisok kerülnek hatalomra a híveik, örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.
A ,,baloldal" szavazóit meg kell győzni, hogy minden rossz, ami az Ők uralmuk alatt történt, az mind a nép javát szolgálja. Miután a liberálisok kerülnek ismét a hatalomra, elhitessük a ,,baloldal" szavazóival, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek, akik ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”) évszázadokon keresztül hajlandó benyelni és elfogadni.
A liberális embertípust le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A liberálisok ily módon megszokja a felületességet, naiv lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.
Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.
A liberális embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére Úgy mint ez 2002-2010-közt megtörtént. Egy ilyen egészségügy és iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze. Erre alapozzák a magyar liberálisok a 2018-as győzelmüket.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 30
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vesztes helyzetben, sőt csapdában van a balos ellenzék !!!

Témanyitás  zsuzsa on Szer. Aug. 17, 2016 6:47 am

Vesztes helyzetben, sőt csapdában van a balos ellenzék a kvótareferendum kapcsán, ebből nem tudnak jól kijönni, ezért mindegyik érintett párt kényszer-megoldásokkal próbálkozik. Kiderült ugyanis, hogy az MSZP és a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) közösen akarja egyfajta bojkottra buzdítani híveiket az október 2-i, a kormány által kezdeményezett népszavazáson, melynek hivatalos kampánya szombaton kezdődött meg. Az igennel való voksolást egyelőre csak a liberálisok, illetve Fodor Gábor merik javasolni, ám ők csupán „kis mikrofonba” beszélnek. Az a nagyobb ellenzéki párt, amely először veszi át ezt az álláspontot, nagy szimpátiára számíthat a potenciális szavazók körében. Egyelőre azonban az MSZP és a DK érdeke is az, hogy egységet mutasson a kérdésben. A politikában ugyanakkor nincs rosszabb, mint a tétlenség, különösen akkor, ha a nemzetközi migrációs és terrorhelyzet tovább fajul, így a bojkott, vagyis a távol maradás nem túl ésszerű ajánlat a saját tábor felé sem. Ez még az „igennél” is rosszabb, hiszen azt legalább el lehet adni az Európában maradás melletti kiállásként.
Mindazonáltal, vélhetően még a bizonytalanok is inkább a kormányzat által hangoztatott „nem” válasz felé hajlanak, vagyis a fundamentális ellenzéki pozíciót elfoglaló pártok kudarca szinte borítékolható, nem igazán létezik számukra kedvező kimenetel. 2010 előtt a Fidesznek bejött a mindent elutasító ellenzék szerepe, ám akkor más volt a helyzet, 2006 nyara óta kormányváltó hangulat volt, ami most egyáltalán nincs, ráadásul a bevándorlás kérdésében a többség, a nem fideszes vagy jobbikos szimpatizánsok is, inkább a kormány véleményét osztja.
Ami a Jobbikot illeti: ők „beárazták”, hogy nem mondhatnak mást vagy többet, mint a kormány, és a referendum utáni időkre készülnek. Csakhogy, mivel az európai válság aligha oldódik meg addigra, sőt, inkább erősödik, nem valószínű, hogy akkor több sikerrel tematizálhatják majd a hazai közéletet. „És hiába próbálkoznak az immár Jobbik-alelnök Toroczkai László és mezőőrei a párt tettre készségét illusztrálni, ez aligha írhatja felül, hogy a kormány épp a múlt héten újabb háromezer rendőrrel erősítette meg a határvédelmet”

zsuzsa

Hozzászólások száma : 10
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 2015 az ellenzék kétségbeesett pótcselekvései a teljesen jelentékbe sülyedése küszöbén!

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.