2015 az ellenzék kétségbeesett pótcselekvései a teljesen jelentékbe sülyedése küszöbén!

Go down

2015 az ellenzék kétségbeesett pótcselekvései a teljesen jelentékbe sülyedése küszöbén!

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Csüt. Jan. 01, 2015 10:27 pm

Demokráciában az ellenzéki sajtó és médiumok a többségi polgári társadalom véleményét is egy az egyben kötelesek közölni. Lássuk a bátorságot és a szólásszabadság tiszteletét!
2015-re az ellenzék kétségbeesetten az utolsó szalmaszálban is kapaszkodnának mielőtt teljesen jelentéktelené nem válnának. Szeretnék felgyorsítani egyre jelentéktelenebbé váló tüntetések előtt mondanivalójukat. Igaz egyre csökken azon polgárok száma akik hitelt adnak ennek a dezinformálós kampánynak.
Távirati stílusban közzéteszem azokat a dolgokat amit nem árt ha senki nem felejti el.
Célom, hogy emlékezetbe idézem a politikai múlt megkerülhetetlen eseményeit, miközben joggal aggódunk, hogy polgártársaink egy részét tépett szárnyú, hiteltelen politikusok, hataloméhes emberkék szántszándékkal félrevezetik.
Emlékezzünk!
A Kommunista rezsim 1989-ben, az MSZMP bukása után, irdatlan adóssághalmazt és morális szétziláltságot hagyott népünkre.
A 40- évig egyfolytában ígért jólét helyett.
Mindezt mi, polgárok fizettük, fizettük meg.
Eltüntették az igen tetemes KISZ és szakszervezeti vagyont.
Az MSZMP vagyonát a reinkarnálódott utódpárt, az MSZP (zsákmenyszerzők) örökölte.
Nem volt elszámoltatás, történelmi igazságtétel, lisztráció.
Az MSZP-SZDSZ koalíció 12 éves kormányzás után 2010-re ismét a csőd szélére sodorta az országot.
Az államadósság a GDP 85 százalékára emelkedett.
Az IMF-től és az Európai Központi Banktól felvett hitelek után minden magyar ember nyakába varrták az adósság visszafizetését.
Mai is folyik a nyomozás az MNV Zrt. alapítása és az elődszervezetek megszüntetése ügyében.
Nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés a gyanú.
2006-ban az ország mérlegének meghamisítása, az EU átverése és trükkök százai jellemezték a hatalom megtartásáért nappal, éjjel és este hazudozó Gyurcsány kormányt.
2010-re a nemzeti vagyon több mint 95 % rabló-módon privatizálták.
2010-re a devizahitelesek egzisztenciáját megroppantották, családok ezreit taszították kilátástalanságba.
A szétszéledt SZDSZ több mint egy milliárdos adósságot hagyott az állam nyakán.
A teljesen demoralizálódott MSZP mikor fizeti vissza a több mint 2 milliárdos adósságát, és miért nem indul el a párt felszámolása.
Az SZDSZ egy milliárdos tartozás elől menekülve csődöt jelentett, miközben vezetőik átszivárogtak új pártocskákba, egy kis pénz reményébe.
A mai kormány tagjait korrupcióval rágalmaznak (konkrét bizonyítékok nélkül)vádlóknak, lelkiismeretük megnyugtatása végett javaslom, hogy indítsák meg Gyurcsány Ferenc, Oszkó Péter, Veress János, Kóka János, Simon Gábor, Hagyó Miklós stb.vagyonosodási vizsgálatát.
Végezetül: akik titeket, polgártársaim forradalomra biztatnak, azok az 1956-os – fiatalok vérével megszentelt – forradalmat ellenforradalomnak nyilvánították.
A megtévesztettek félrevezetésére, most ravasz rókaként szándékosan, ismét keverik a fogalmakat.
Nem forradalmat, hanem ellenforradalmat szeretnének kirobbantani.
Polgártársaink!
Hazánkat és az EU-t közösen kell jobbá tennünk, békéljetek meg, építsük együtt az országot.
Nem kell hinni a szirén hangoknak.
Mielőtt bármit elhinnénk, annak hiteliségét kétszer ellenőrizzük le.A hazugságok két alapvető fajtára oszthatók föl: kegyes hazugságokra és kegyetlen hazugságokra.
A kegyetlen hazugság az, amelyről tudjuk, hogy hazugság. A kegyes hazugság önmagában nem valótlan, de elhallgatja az igazság lényeges részét. Ami persze nem teszi igazabbá vagy megbocsáthatóbbá, éppoly káros, mint a másik fajta.A környezeted alkalmazkodik ahhoz, amit hall.
Ha most megalkotsz egy világot és jót hazudtál, a környezeted a legnagyobb örömmel emlékezik úgy, mintha tényleg az történt volna.
A környezeted alkalmazkodik ahhoz, amit hall. Ha most megalkotsz egy világot és jót hazudtál, a környezeted a legnagyobb örömmel emlékezik úgy, mintha tényleg az történt volna.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Most is működik a pártállami oktatás hatása.

Témanyitás  erzsebet on Szer. Márc. 04, 2015 12:11 pm

Mint ahogy mondják: 40-év elég volt hogy rendes emberekből nemzetellenes gerinctelen embereket csináljanak. Azt viszont nem lehet tudni hogy a nemzetellenes gerinctelen embereket hány év alatt lehet visszaváltoztatni rendes emberé. Igen az emberekben is adva van az ösztön hogy a domináns egyedeket gondolkodás nélkül kiszolgálja. Márpedig a domináns egyednek a gazdasági, média, pénzügyi hatalom birtokosát tekintik. Sajnos ez a szolgaságra nevelés a családokban öröklődik a gyermekeken keresztül. Tisztelt pártállami utódok: A pártállam idején Szovjetimádókat, igen komoly képzésben részesítették tudományossá formálták a hazugságokat és tudományos szocializmus címen kötelező tantárgyként oktatták, akkor is tévedtek. lényeg az volt hogy gondolkodás nélkül kövessék a domináns egyedeket (párt aparácsíkokat) Sok embert letapostak, tönkretettek, különösen a fiatalok életét, akik ha nem voltak megbízható elvtársak, nem sokra vitték az életbe.Zárt ketrec volt az országunk, ha nem emlékeznének rá. Kialakították a ,,szolga" embertípust. Most ismét a boldog, önkéntesként tévedés útjára léptek. Megint ki akarnak szolgálni valakiket akik szintén nem magyarok. Jusson már eszükbe, hogy a mi országunkba a népet kellene szolgálni. Ők minden tettükkel a múltba is és a jelenbe is csak idegen érdekek zsoldjába álltak. ideje lenne abba hagyni a félrevezetést. Kigyógyulni a szolga szindrómából. Ezeket a kiképzett embereket V.I. Lenin hasznos idiótának nevezte.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Népszavazás 2016 októer 2.

Témanyitás  gyorgy on Szer. Júl. 27, 2016 11:40 pm

Igen már megint megy a félre tájékoztatás mint 2004-ben.
Utólag a ,,baloldal" ekként magyarázkodott:
2004-es, kettős állampolgárságról szóló népszavazás során a „egy rosszul feltett kérdésre rossz választ adtak”. (MSZP)
Igen itt van a hazugság! :Közérthetően (magyarul!) megfogalmazva a feltett kérdés arról szólt, hogy alkosson-e a kettős állampolgárságról törvényt a parlament?
Ugyanis NÉPSZAVAZÁS NEM ALKOTHAT TÖRVÉNYT, az a parlament hatásköre!
Tehát az, hogy ez a népszavazás a kettős állampolgárságról szólt, hazugság vot!

Most 2016-ban éppen ilyen hazugsággal akarja a ,,baloldal" megtéveszteni a lakosságot.
2016-ra az ellenzék kétségbeesetten az utolsó szalmaszálban is kapaszkodnának mielőtt teljesen jelentéktelené nem válnának. A politika szemétdombjára kerülnének.
Célom, hogy emlékezetbe idézem a politikai múlt megkerülhetetlen eseményeit.
Miközben joggal aggódunk, hogy polgártársaink egy részét tépett szárnyú, hiteltelen politikusok, hataloméhes emberkék szántszándékkal félrevezetik.
Ez a migráns helyzet évszázadokra eldöntheti Magyarország sorsát.
Ebben a kérdésben az ország két felé szakadt nincs jobb vagy baloldal,
A választás célja:meg kell tudni hogy lakosság hány %-a akarják befogadni a migránsok tömegét?.
Hány %-a utasítja el a migránsok befogadását?
A kormánynak mindig a többség akaratát kell végrehajtani.
Ha a lakosság 50%-a nem megy el szavazni ezzel a döntést az EU-ra bízzák a polgárok többsége.
Ez  azt jelenti hogy a többség nem kíván állást foglalni.
Amennyiben a lakosság  több mint 50% járul az urnához, akkor a NEMEK és az IGENEK aránya lesz a mérvadó a kormány részére.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 2015 az ellenzék kétségbeesett pótcselekvései a teljesen jelentékbe sülyedése küszöbén!

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Csüt. Aug. 04, 2016 10:02 pm

A szoc -lib ek szerint az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós a kormány által megvalósított eredményekről, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik a pártállami szavazókat . Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hűen szolgálják a liberálisokat. lesz.
A ,,baloldali" szavazóknak úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis, hírekkel riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, hazugsággal, rágalmak-al kel ezt a ,,hasznos idiótákat " elárasztani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.
A ,,baloldali" szavazóknak mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „szürke” médiát (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a globális hatalom szolgálatában állnak). Ezek karöltve azon kell munkálkodjanak, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegeket a nemzeti kormány hozta a nemzet feje fölé. A nemzeti kormány amúgy nem létező kemény, megszorító intézkedésekről kell tájékoztatni a lakosságot. Ezután ha mégis véletlenül a liberálisok kerülnek hatalomra a híveik, örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.
A ,,baloldal" szavazóit meg kell győzni, hogy minden rossz, ami az Ők uralmuk alatt történt, az mind a nép javát szolgálja. Miután a liberálisok kerülnek ismét a hatalomra, elhitessük a ,,baloldal" szavazóival, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek, akik ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”) évszázadokon keresztül hajlandó benyelni és elfogadni.
A liberális embertípust le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A liberálisok ily módon megszokja a felületességet, naiv lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.
Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.
A liberális embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére Úgy mint ez 2002-2010-közt megtörtént. Egy ilyen egészségügy és iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze. Erre alapozzák a magyar liberálisok a 2018-as győzelmüket.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vesztes helyzetben, sőt csapdában van a balos ellenzék !!!

Témanyitás  zsuzsa on Szer. Aug. 17, 2016 6:47 am

Vesztes helyzetben, sőt csapdában van a balos ellenzék a kvótareferendum kapcsán, ebből nem tudnak jól kijönni, ezért mindegyik érintett párt kényszer-megoldásokkal próbálkozik. Kiderült ugyanis, hogy az MSZP és a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) közösen akarja egyfajta bojkottra buzdítani híveiket az október 2-i, a kormány által kezdeményezett népszavazáson, melynek hivatalos kampánya szombaton kezdődött meg. Az igennel való voksolást egyelőre csak a liberálisok, illetve Fodor Gábor merik javasolni, ám ők csupán „kis mikrofonba” beszélnek. Az a nagyobb ellenzéki párt, amely először veszi át ezt az álláspontot, nagy szimpátiára számíthat a potenciális szavazók körében. Egyelőre azonban az MSZP és a DK érdeke is az, hogy egységet mutasson a kérdésben. A politikában ugyanakkor nincs rosszabb, mint a tétlenség, különösen akkor, ha a nemzetközi migrációs és terrorhelyzet tovább fajul, így a bojkott, vagyis a távol maradás nem túl ésszerű ajánlat a saját tábor felé sem. Ez még az „igennél” is rosszabb, hiszen azt legalább el lehet adni az Európában maradás melletti kiállásként.
Mindazonáltal, vélhetően még a bizonytalanok is inkább a kormányzat által hangoztatott „nem” válasz felé hajlanak, vagyis a fundamentális ellenzéki pozíciót elfoglaló pártok kudarca szinte borítékolható, nem igazán létezik számukra kedvező kimenetel. 2010 előtt a Fidesznek bejött a mindent elutasító ellenzék szerepe, ám akkor más volt a helyzet, 2006 nyara óta kormányváltó hangulat volt, ami most egyáltalán nincs, ráadásul a bevándorlás kérdésében a többség, a nem fideszes vagy jobbikos szimpatizánsok is, inkább a kormány véleményét osztja.
Ami a Jobbikot illeti: ők „beárazták”, hogy nem mondhatnak mást vagy többet, mint a kormány, és a referendum utáni időkre készülnek. Csakhogy, mivel az európai válság aligha oldódik meg addigra, sőt, inkább erősödik, nem valószínű, hogy akkor több sikerrel tematizálhatják majd a hazai közéletet. „És hiába próbálkoznak az immár Jobbik-alelnök Toroczkai László és mezőőrei a párt tettre készségét illusztrálni, ez aligha írhatja felül, hogy a kormány épp a múlt héten újabb háromezer rendőrrel erősítette meg a határvédelmet”

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A kormányváltók 2017 március 15-i tüntetése.

Témanyitás  zsuzsa on Vas. Márc. 19, 2017 10:28 pm

Mint ahogy mondják: 40+12-év elég volt hogy rendes emberekből nemzetellenes gerinctelen embereket csináljanak. Azt viszont nem lehet tudni hogy a nemzetellenes gerinctelen embereket hány év alatt lehet visszaváltoztatni rendes emberé. Igen az emberekben is adva van az ösztön hogy a domináns egyedeket gondolkodás nélkül kiszolgálja Ha bárki azt hinné hogy ez csak volt, nem barátaim ez ma is van és itt élnek közöttünk tovább rombolnak Ők és gyermekeik tanítványaik. Tehát kísért a múlt.NÉZD MEG! http://nagymagyarorszag.network.hu/.../betiltott_adas... és gondolkodj vesd ki a rosszat, hisz ez minden bajunk forrása! „A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.” (Edmund Burke)
Szóval következik a beszámoló az össze ellenzéki, forradalmi, rendszer- és kormányváltó tömegtüntetésről, mely szerintük megrengette Orbánt és rendszerét.
2017 március 15-öt írunk
A rendezvény sztárfellépője, Majtényi László szerint nem kell kétségbeesni, vannak még csodák.
Visszafogott forradalmi hevület jellemezte a mintegy 3000-en .tüntettek a kormány ellen.
Amely a Majtényi- populista beszédben végződött az Alkotmány utcában.
Ez volt a baloldali ellenzéki erők közös március 15-i megmozdulása, ezt kell szeretni.
A Majtényi Lászlót államelnöknek jelölő ellenzéki csoport, az Elnököt a köztársaságnak!
Ez volt az első minden ellenzéki erőt felsorakoztató első igazi megmozdulás, ahol minden nemzetellenes párt képviseltette magát valamilyen formában.
A vonulók: Elöl kalapban Majtényi, balján Závada Pál író, mellette a sarokban Gulyás Balázs a nem létező netadó elleni tüntetések szervezője.
Az Opera épülete előtt a szociszimpatizánsok vertek „tanyát”, a Balettintézet előtt a DK táborozott, a Louis Vuitton-bolt elé a Szolidaritás emberei csoportosultak, a Callas előtt pedig az icike-picike Liberálisok. Apatikusan lengették pártzászlóikat.
Egy idő után a kormánybuktatásra kész tömeg megindulhatott egy zenélő teherautó mögött a Nagymező utcán át a Kossuth tér felé.
Az ellenzéki megmozdulások egyik jellegzetes arca: Molnár Péter volt Szdsz-képviselő,
A menet elején maga Majtényi haladt, mellette Molnár Gyula, a szocialisták flémbojáns elnöke és az örökifjú Fodor Gábor. Az Alkotmány utca végéig már háromezer fősre duzzadt az elégedetlen tömeg.
Itt állt a színpad az Elnököt a köztársaságnak! logójával (?), a korona nélküli Kossuth-címerrel.
Majtényi, az ellenzéki összefogás ez idő szerint egyik legdinamikusabb politikusa színpadra is pattant, és rögtön beverte a fejét egy hangfalba.
Az exelnökjelölt beszédével is bizonyította, hogy nem véletlenül lett nagyon ,,szoros" versenyben második
( 38 --132-es arányba)az elnökválasztáson: Egy pár figyelmes résztvevő szerint a Majtényi szövege annyira zavaros volt, mint a ,,legnagyobbaké", a végén csak annyit értett belőle a nagyérdemű , hogy Majtényi szerint nem szabad kétségbeesni, mert a remény hal meg utoljára, és bármikor megtörténhet a csoda, egyszer csak leválthatóvá válik az Orbán-rendszer, és akkor le is kell váltani.
Ezzel a jövőbe mutató üzenettel térhettek haza a szép számú színtapizások.”

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2017 az ellenzék kétségbeesett pótcselekvései a teljesen jelentékbe sülyedése küszöbén!

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Júl. 17, 2017 12:19 am

Mennyire  drága a vizes vb megrendezése?  
A másik kérdés vajon menyi lesz a hozadéka ?
Mi is kellett a vizes világbajnokság megrendezéséhez?
Vajon hány évig szüreteljük ennek a VB-nek a hozadékát?  
Ezek a kérdések foglalkoztatja a polgárokat.  
A nemzetben gondolkodókat a büszkeség tölti el.  
A magyar ellenes polgárokat a düh, irigység, gyűlölet érzése járja át.
Mi is tette a magyar nemzetet  alkalmasnak, egy ilyen világra szóló esemény megrendezésére?  

Először is kétezer év alatt a Duna mellé kellett építeni Budapestet. Már a rómaiak kezdték… Ma a Duna mellett gyönyörű házsorok, templomok, szállodák, paloták, rakpartok, a magyar építészet, szellem, kultúra színe-java… Mennyiért? Felbecsülhetetlen…
A középkorban volt egy mondás: a vízen Velence, a síkon Firenze, a hegyen Buda. Tehát kellett majd ezer év munkája a budai várhegyen épült Várhoz, a Mátyás templomhoz, a polgárvároshoz. Ez aranyban kifejezhetetlen… Viszont így a budai Várra lehetett vetíteni csodákat – és a Vár nemcsak kulissza, egy gyönyörű sziluett volt, hanem a magyar történelem…

Széchenyi Lánchídja több, mint százötven éves, akkor az egész nemzetet igénybe vevő erőfeszítés volt. A Várral együtt az egyik legcsodálatosabb magyar látkép. Mibe került? Az 1840-49 között épült híd 6,575 millió aranyforintba került, 13-szor annyiba, mint az ugyanekkor épült Nemzeti Múzeum.

A megnyitó ünnepség látványában benne volt a Parlament is, a világ legszebb épületeinek egyike a Duna mellett. Az 1885-ben megkezdett és 1904-ben befejezett építkezés akkori áron 38 millió osztrák-magyar korona volt, ez mai áron átszámolva 121,6 milliárd Ft.
És a sor hosszan folytatható, valóban a legdrágább – mármint a szívünknek, lelkünknek legdrágább –megnyitó ünnepségnek örülhettünk. Az előzőekben felsoroltak nélkül nem lett volna értelme egy csodálatos és az előzőekkel összehasonlítva „mindössze” 3,4 milliárd Ft-ba kerülő megnyitó ünnepséget tartani…

Az aranyban, ezüstben kifejezhetetlen szépségű város legszebb látképét nem megmutatni lett volna a legdrágább, mint elszalasztott lehetőség. Mi megmutattuk magunkat és az egész világot boldoggá tettük a vizes VB-vel.
A világ küldöttei hazamennek és jó hírét viszik a magyarságnak.
Ezt nem lehet pénzben kifejezni.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 2015 az ellenzék kétségbeesett pótcselekvései a teljesen jelentékbe sülyedése küszöbén!

Témanyitás  donkihote on Vas. Júl. 30, 2017 10:30 pm

Felkészülten, autentikus válaszokat kell adni mindennap az új politikai és gazdasági kihívásokra.
Egyre nehezebb előre látni a döntések sikerét vagy éppen kudarcát.
A hatalomért versenyző ellenzéki pártok ígérvényei a valóság világában szertefoszlanak, és megmaradnak az átvert választók, akik verhetik fejüket a falba, mert elfelejtették, hogy „jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok”.
2010-óta, amikor egy nagy többséggel megválasztott kormányzás folyamatosan bizonyítja rátermettségét, hozza az eredményeket, nehézzé és feleslegessé válik a hatalom megszerzéséért szervezkedő ellenzék akarata. Kiváltképpen azért, mert még mindig olyan politikusokkal próbálkozik, akikről a választók tudják, hogy az ország irányítása mellett az elvárt erkölcsiségből is csúfosan megbuktak.
A Jobbik 2017-től a bolsevizmus talajából újból burjánzó agitátorok utódainak társaságához szegődtek.
A rablóprivatizáció bajnokai, az offshore cégek adócsalói a választások idejére előveszik a népüktől elsíbolt milliárdok töredékeit, így akarnak 2018-ban ki- és befordított bundázással választást nyerni.
A Jobbik . az a párt kétségbeesett pálfordulásokkal, eszmei zűrzavartsággal a regnáló néppárt helyére igyekezne.
A magyar társadalom a 2010-útán igyekezett megszabadulni a 40+12-éves téves pártpolitikai irányítás és kormányzás hulladékaitól.
Az ellenzékiek kalózhajóba szálltak, s a kidobott és lejárt személyi és eszmei selejtekett igyekeznek összegyűjteni, felhasználni, eladni, a gyanútlan választóknak..
Mai életünk korszelleme azt sugallja, hogy a polgárok, egyéni szabadságjogukat megélve, önakaratuk szerint közvetlenül munkálkodjanak nemzetükért.
Igyekezzünk elkerülni a sokszor torz pártpolitikai érdekek szerint felkínált svédasztalt.
Minden magyar állampolgár, szívére és lelkiismeretére hagyatkozva, kösse meg a maga mindennapos szerződését a hazájával.

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kik és miért szidják a kormányt?

Témanyitás  gyorgy on Pént. Nov. 10, 2017 6:02 am

Miért szidják a kormányt

Meg kell nézni miért háborodik fel az ellenzék mostanában?
Épül minden, Budapest de a legkisebb település is az infrastrukturális beruházások, a kórházak, iskolák, az utak, vasutak és minden.

Ez baja az ellenzéknek.
Adót csökkentették, bevezették az egykulcsos adót ez nem tetszik az ellenzéknek.
2010-óta nem emelkedtek,hanem csökkentek a közmű-szolgáltatások.
1990-óta ez a kormány csökkentette a polgárok rezsijét.
Ezért a rezsi csökkent szidják, a kórházak fejlődnek épülnek ezért szidják az egészségügyet is.
Növekszik az állam vagyona, az MNB- évente száz milliárdos nyereséget produkál, ez végképp nem tetszik az ellenzéknek.
Nem vesznek fel hitelt és most vissza fizették az IMF hitelt is ezért szidják és azt terjeszti az ellenzék hogy most milyen rossz.
Emelkedtek a fizetések, a jövedelmek szidják ezért Orbánt a rendszert
.A Migráns terror nincs hazánkban, szidják Orbánt, hogy kerítést épít meg szavazást csinál, hogy megállítsuk a migráns erőszakot és bevándorlást.
Szidják hogy megkérdezi az embereket a lakosságot , bojkottálják a nemzeti konzultációt.
Kiszámítható biztonságos hazánk és a munkahelyek létesülnek megszűnt a munkanélküliség. szidják és nem tetszik ez az ellenzéknek.
Tehát a kérdésem: Kiknek nem tetszik, és kik szidják ezekért a kormányt és Orbánt?
Biztos nem a családok, nem a dolgozók és nem azok akik élvezik ezeknek az intézkedéseknek az előnyét.
Nem a lakosság nem a befektetők és nem a nyugdíjasok és nem is a külhoni Magyarok.
Akkor kik Ők?
Hát akik 2010 előtt csődbe juttatták az országot, akiknek nem érdeke az, hogy az ország fejlődjön akik most nincsenek hatalmon pedig hozzászoktak a diktatúrához,akik nem tudnak most lopni, csalni , akiknek nem jár alanyi jogon pénz.

Az a baj a szocialistákkal, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből." (Margaret Thatcher )

Emlékeztető: „Az a nép, amely szélhámosokat, tolvajokat, hazugokat, árulókat választ meg, az nem áldozat, hanem cinkos"!!

Amikor megjelenik a földön egy intelligens ember,
arról lehet felismerni,hogy az összes hülye ellene szövetkezik.
/ Jonathan Swift /

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 2015 az ellenzék kétségbeesett pótcselekvései a teljesen jelentékbe sülyedése küszöbén!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.