Mire kell figyelni a választási kampányba

Go down

Mire kell figyelni a választási kampányba

Témanyitás  Bakos István on Vas. Júl. 27, 2014 5:12 am

Tisztelt mezőkovácsházi Facebook Látogatók!

Eddig nem voltam tagja a facebooknak, mert tudom, hogy milyen hátránnyal járhat sok előnye mellett.
Sajnos a választási kampányokat ezeken a közösségi oldalakon bonyolítják, amivel nem lehet egyet érteni. El kellene választani a politikát a mindennapok eseményeitől. Ahogy látom a dolgok alakulását, ez nem fog megtörténni, hisz mindenki nyomul és az alapvető játékszabályokat sem tartják be. Eddig nem sokat írtam a lapra, de ismételten találkoztam azzal az embertípussal, akire fel szeretném hívni mindenki figyelmét.
Gondolom, nagyon sokan tisztába vannak azzal, hogy az emberekhez már csak a médiagyárakba gyártott információ jut el. A valós információt úgy alakítják át, hogy elérjék a kívánt reakciót a nagy tömegeknél. Sajnos a mindennapjaink manipulált információ befogadásával telnek, amit a média terjeszt. Hiába lázadozik a liberális világ, hogy nálunk nincs sajtószabadság,- ők uralják a hírpiacot már sok évtizede. Az interneten elérhető David Icke több magyar feliratú videója, ahol ezzel a kérdéssel foglalkozik. Az ECHO TV Hírháttér című műsorába nem túl régen, Dr Bogár László és dr Boros Imre ugyan erre a témára hívta fel a figyelmet.
Sajnos oktatják az emberek megtévesztésének technikáját, külön tudományágat hoztak létre, aminek befektetése busásan megtérül.
Az alkalmazott módszereket, technikát olyan tökélyre fejlesztették, hogy az emberek szinte önként adják át magukat a manipuláló színházi rendezőknek. Cirkusz és kenyér. Ha valakinek felmerülne a gondolatába, hogy hülyeséget írok, javaslom, üljön le és gondolja végig az életének utóbbi éveit. Manipulálták a népet a szocialistának nevezett időszakba is. Aki nem ette a marhaságot, azzal még erőszakoskodtak is. De amit 1988-tól kezdve művelnek a Magyar néppel az már profi munka volt. Rendszerváltásnak állították be a törvényessé tett ország rablást. Úgy tudták ezt megvalósítani, hogy média eszközökkel félretájékoztatták az egyszerű embereket és az ellen fordították a közhangulatot, aki fel akarta nyitni a szemeket. Hogy kik is voltak ezek az emberek? Akik sokkal hamarabb ébredtek,- és értették meg az addig titkos háttér hatalom természetét?- Őket ültette a média állandóan a szégyenpadra!
Nem Ők voltak a nemzet ellenségei. Azok, a Magyar nép valódi ellenségei, akik a médiahadosztályt a saját érdekük szerint mozgatják, akik a romlás felé viszik a nemzeteket világviszonylatba. Akik manipulált banki hitelekkel juttatták koldusbotra az ország lakosságának egy részét. Akik eladtak, vagy elloptak mindenünket. Akik tönkretették az iparunk produktív részét. Akik tönkre tették a mezőgazdaságunkat és kiszolgáltatott helyzetet teremtettek. Akiknek csak üzleti vállalkozás ez az ország. Lehetne folytatni. Minden a szemünk előtt történt, és úgy ahogy azt előre megtervezték. Ezt sajnos közvetlen közelről, mint a Független Kisgazdapárt Ügyvezető Alelnöke tapasztaltam meg. Nem hagytak túl sok időt értetlenkedni. Aki kíváncsi volt,- és nem akart beállni bizonyos útra, arra nem volt szükség. Jól megkomponált módszerrel és a megfelelő beépített emberekkel, leamortizálták az útjukba lévőket.
Miért írtam le ezt az információt?
Itt Mezőkovácsházán tapasztalhattam meg négy éve, hogy profi kiképzett csoport, hogy vezette félre a város lakosságának jelentős részét. Megtévesztéssel, hogyan kerültek hatalomba.
Ugyan ez a társaság már megjelent a Fecabook oldalakon és megkezdte a hazudozást, gyűlöletkeltést, az emberek félretájékoztatását.
Gyűlöletkeltést kiáltanak, ha valaki felemlegeti a védenceik semmit érő munkáját. Ha felhívja valaki a figyelmet, hogy a városban történtek, nem véletlen események. Ilyen a KFT újból indítása és még sok más furcsa történés. Arcpirulás nélkül hazudnak a nagy nyilvánosság előtt, hogy nincs murva ügy,- amibe a bíróság 1 hónap múlva elmarasztaló ítéletet hoz. Ne foglalkozzunk, a múlttal csak előre tekintsünk,- szajkózzák, és nyomják be a gyanútlan ember tudatalattijába a számukra kedvező információt .
Igen, lényeges hogy a múlttal ne foglalkozzunk. Sőt felejtsünk el mindent. Akkor a múlt tolvaj cselszövői, vígan vezető szerepet kaphatnak kis idő eltelte után és ott folytatják ahol abba hagyták. Az Ő erkölcsük szerint nem az a bűnös, aki elköveti azt, hanem aki napvilágra hozza.
Ártatlan mit sem sejtő embereket, akik az útjukba kerülnek, egyszerű és hatásos eszközzel söpörnek félre. A módszerük roppant egyszerű. Kitalálnak egy kemény rágalmat, majd azt többen is elkezdik nyilvános fórumokon, vagy sajtóba boncolgatni, majd utána támadni az illetőt.
A cirkuszra kapható, tájékozatlan embereket hergelik és megindul a hadjárat. Minél jobban védekezik az érintett, annál jobban bemocskolják. Ezzel a módszerrel terjed el a hazugság.
Ép lelkű emberek erre nem képesek. Hátrányba is vannak a pénzért mindenre kapható lelketlenekkel szembe.
Jó lenne, ha a város nem válna ismételten megtévesztés áldozatává. Láthatjuk, hogy százhúszas tempóba dübörög a választási kampány. Fényképezkedik mindenki, mindenkivel. Felhasználnak köztiszteletbe álló egyéneket azt sugallva, hogy ők is egyetértenek a jelöltekkel. Pedig erről szó sincs,- egyszerűen nem mernek nemet mondani. Egyre erőszakosabb módszereket alkalmaznak a meggyőzéshez. A nemzeti oldal is alkalmazza a liberálisok technikáját, ahelyett, hogy felhívná a figyelmet a liberálisok okozta helyrehozhatatlan károkra.
Tisztelt Mezőkovácsháziak.
Úgy lehet elkerülni, hogy szirénhangok félrevezessék Önöket, ha tényeken alapuló ellenőrzött információ alapján foglalnak állást. Nem az az igaz, amit sokszor és sokan mondanak vagy hangosan mondják. Esetleg gúnyolódva, lesajnálva mondják. Az az igaz, ami ellenőrizhető és tényeken alapszik.
Nagy a tétje az őszi választásnak. Nincs újabb 4 kísérleti év.

Bakos István

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jan. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mire kell figyelni a választási kampányba

Témanyitás  Bakos István on Hétf. Júl. 28, 2014 6:43 am

https://www.youtube.com/results?search_query=Echo+Tv++2014.07.10+Bayer+zsolt

Az említett ECHO Tv műsor itt található és a 2014.07.10-én volt adásba. Ha kevés az ideje akkor a második rész is kielégítő választ ad sok-mindenre.


Bakos István

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jan. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mire kell figyelni a választási kampányba

Témanyitás  Bakos István on Hétf. Júl. 28, 2014 6:58 am

Itt találja meg: David Icke videóit.

https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=david+icke+magyarul+2014

Akit érdekel, hogy valóba hogyan működik a világ, nézze végig aminek van magyar felirata.

Bakos István

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jan. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mire kell figyelni a választási kampányba

Témanyitás  Bakos István on Hétf. Júl. 28, 2014 8:25 am

https://www.youtube.com/watch?v=xDYAud26OLE#t=454

Szintén David Icke oldal.
Két nagyon komoly előadás: Elefánt a nappaliba.
Célegyenesbe a Zsarnokság felé.

Bakos István

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jan. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mire kell figyelni a választási kampányba

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Hétf. Júl. 28, 2014 8:03 pm

Varga Gusztáv írja: ,,Simonka György képviselő úr, és Kerényi János a Fidesz regionális pártigazgatója azért hívott bennünket egy tanácskozásra, hogy ismertesse velünk az Országos Elnökség döntését: minket jelölnek településünkön polgármesternek az őszi választásokon. Számomra nagy megtiszteltetés, hogy látják bennem azt a képességet, amellyel Mezőkovácsházát a térség központjaként, fejlődő pályára lehet állítani".

Kistérségi központ . Kistérségi központ nélkül. Ez egy kicsit furcsa. A lakosságnak erről és a 2010-2014-es ciklus sarkalatos kérdéseiről kellene beszámolni a jelölteknek és a mögötte felsorakozott jelölteknek. Ahhoz hogy ne csak a Fidesz központ , hanem a lakosság is bizalmat adjon a jelölteknek. Varga Gusztáv mint alpolgármester egyik megszavazója volt hogy Mezőkovácsházáról kerüljön el a kistérségi székhely iroda. Azonkívül semmit nem tett hogy 2010-2014-közt a városa törvényes utat járja. Elmondhatnám hogy Varga Gusztáv 1998-tól képviselő de igazából önállóan semmit nem tett ami a város javát szolgálja. Mindig megpróbált a SIKER körül bábáskodni. Erre egyedül 2006-2010-közt volt alkalma Bakos István Géza polgármester árnyékában. Az igazi arcát igazából a 2010-es választások után mutatta. Most miután bebizonyosodott hogy a tankerületi igazgatónak nem alkalmas előre menekül.
Polgármester akar lenni. De nem az eddigi munkájával (ami nincs) hanem a Fidesz farvizén akar újra evezni. Nem is értem hogy az ISTEN miért haragszik Mezőkovácsházára, hogy már megint egy ilyen TITÁN (TITÁN= titán tudnátok valamire használni) ember akar Mezőkovácsháza polgármesterre lenni.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mire kell figyelni a választási kampányba

Témanyitás  Bakos István on Csüt. Júl. 31, 2014 1:37 am

Tisztelt Mezőkovácsháziak.

Kezd izgalmassá válni a választási kampány. Az Én támogatóim izgulnak, hogy mi sehol se vagyunk a kampánnyal, a FIDESZ meg házról-házra jár és így próbálja meggyőzni a választókat, hogy ők az egyedüli megoldás. Meg a FIDESZ kormány,- és az Országgyűlési képviselő is mind Őket támogatja. A Facebook tele fotóval és mindenki, próbálja belopni magát a lakosság szívébe, valamivel. Nincs is nekem ezzel semmi gondom, mindaddig, míg amit próbálnak elhitetni magukról, igaz. A gond ott kezdődik, mikor rájön valaki, hogy az eddigi kampányba több volt a reklámfogás mint a tényközlés. Mire gondolok.
Ha figyel valaki akkor láthatja, hogy a mentőállomás költöztetése körül a egész hadsereg bábáskodik és mindenki azt próbálja elhitetni, micsoda harci tett ennek a megvalósítása. Normális esetben ennek még hírértéke sincs. De nem ez a hazugság az ügybe, hanem az, hogy a reflektorfénybe fürdőzni akaróknak, semmi köze nem volt ehhez a pályázathoz, ami a felújítási munkákat finanszírozza.Ez az OMSZ által nyert pályázat. Senkinek semmi köze hozzá. Sem az Önkormányzatnak, sem a kistérségnek.
A fürdőfesztivállal kapcsolatos fotózkodáshoz is fűznék pár észrevételt. A fürdőt majd két hónapos késéssel nyitotta az Önkormányzat. Nem tudni a megfontolást. A nyitás költsége május elsején is annyi lett volna mint július közepén. A kemping vesztesége viszont nagyságrendekkel lesz több, mert elmentek a külföldi vendégek és vissza sem jönnek a bizonytalanra. Azt, hogy az emberek szeretik a mezőkovácsházi strandot nem írhatja senki saját dicsőségtáblájára. Egyetértek a fotózással, hisz meg kell örökíteni az esemény. De ebből reklámot csinálni önfényezési célzattal, talán nem ildomos. Ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket fűzhetek az Amerikai típusú népbutító és félretájékoztató kampányhoz. Részleteibe közölni fogom a város lakosságával, hogy milyen beruházások megvalósítása fűződik a két polgármesteri ciklusomhoz és ahhoz a csapathoz. Azokat a beruházásokat senki ne akarja magáénak mondani,- és senki ne fotózkodjon kampány célzattal ezeknél a létesítményeknél.
Én is járok a városba, igaz nem csöngetek be minden házba, hogy én vagyok a megoldás. Nyitott szemmel járok és lefotóztam, hogy mit láttam. Nem csak én, mindenki, aki arra jár.A képek feltöltése után a linket csatolom.
Szemét dombot csináltak a polgárvédelem háta mögötti részből, ahol a füst és a patkányok irritálják a lakosságot.
Hogy néz ki az állomás környéke, a parkerdő, az utcák? A Bem utca mintha egy tanyaközpont része lenne. A főutca a posta előtti terület? Ezek a gazok nem egy-két hét alatt nőttek meg.Hogy néz ki a Ref-Kovácsházi városrész? Mit Ígérnek ismételten az itt lakóknak, akiket az iskola és postabezárással hergeltek, és vezettek félre 4 éve? A város útjai milyen állapotba vannak? Ebbe a 4 évbe még a kátyúzást sem csinálták meg rendesen és egy négyzetméter aszfaltos út sem épült. Arra nem képes a T. városvezetés, hogy közvetlen eső után kiküldje a közmunkásokat, hogy az utak szélénél megálló vizet leengedjék, hogy ne ázzon át az útpadka, mert a gépjárművek nagy súlya alatt töredezik az út.
Azt kellene a kampányba résztvevőknek leírni, hogy mit tettek az elmúlt 4 évbe és ezt mivel kívánják bővíteni.
Kevés fotót tudnának feltenni a Facebookra.

Bakos István

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2012. Jan. 02.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mire kell figyelni a választási kampányba

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.