Valójában mit is akarnak az állampárt utódai 2014 után.

Go down

Valójában mit is akarnak az állampárt utódai 2014 után.

Témanyitás  erdeklodolakos on Pént. Feb. 08, 2013 3:46 am

Magyarországon újra lehetnek szemkilövetések és tömeges rendőri bántalmazások 2014 után

Az M1 Ma Reggel című műsorában Bauer Tamás a Demokratikus Koalíció alelnöke úgy nyilatkozott, hogy az ún. (baloldali) „ellenzéki összefogás” fő célja, hogy 2014 után visszaállítsák Magyarországon a jogállamot. Azon riporteri kérdésre, mely szerint a 2006. őszi rendőri fellépések jogállaminak minősíthetőek-e, Bauer határozott igennel válaszolt, s ezt a válaszát többszöri újrakérdezés után megerősítette, rámutatva, hogy a rendőrség 2006 őszén úgy járt el, ahogy el kellett járnia. A logika szabályai szerint ez azt jelenti, hogy amennyiben a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy féle összefogás a következő választáson netán győzelmet aratna, minden esély megvan arra, hogy a kormányellenes tüntetőket, vagy akár az 1956-os Forradalom és Szabadságharc hatvanadik évfordulóján majdan békésen emlékezőket ugyanazzal a brutalitással veri majd szét az akkori rendőrség, ahogy ez hat évvel ezelőtt történt. Kétségtelenül erényként is felfogható, hogy a „demokratikus összefogás” ezek szerint ezt az elképzelést és célkitűzést nem is rejti véka alá, hanem már most világossá teszi a magyar embereknek, hogy mire is számíthatunk az újonnan kialakítandó „jogállamban”. Aki az „összefogást” támogatja, aki rájuk szavaz, tudhatja tehát, hogy a tömeges rendőri brutalitásokat, a gyülekezési jog sárba tiprását is támogatja, ezeket is megszavazza.
A magukat „demokratikus erőknek” nevezők igazmondáshoz való viszonya is tisztázódott a ma reggeli tévéinterjúban, amikor Bauer Tamás határozottan kijelentette, hogy 2006. október 23-án az Astoriánál senkit nem bántalmazott a rendőrség. Az pedig szintén világossá vált, hogy a „jogállam helyreálltására törekvők” mit gondolnak az igazságszolgáltatás szerepéről egy jogállamban. A képviseletükben eljáró Bauer Tamás ugyanis láthatóan teljes mértékben negligálja azt a nagyszámú jogerős bírósági ítéletet, amelyek mindenben ellentmondanak a 2006. őszi rendőri brutalitásokkal kapcsolatos pimasz és szélsőséges állításainak. Akinek eddig bármiféle kétsége volt efelől ma reggel megbizonyosodhatott róla: a Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy féle összefogás valódi célja, hogy újra totális diktatúrát, rendőrterrort vezessenek be Magyarországon. Ezt nevezik ők „jogállamnak”

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Bajnai kilenc hazugsága, és a többi!

Témanyitás  erzsebet on Hétf. Feb. 11, 2013 12:06 am

Beszéljenek a tények! - Hamis állításokkal magyarázzák a bizonyítványt!

Bajnai Gordon nemrégiben az Együtt 2014 Mozgalom honlapján reagált a CET és a CÖF kampányfüzetének állításaira. Korábbi álláspontunkban már utaltunk rá, hogy az írásában számos valótlanság és csúsztatás szerepel. Most a CÖF összegyűjtötte az összeset és szembeállította a hazugságokkal a tényeket.

1. Bajnai Gordon azt állítja: a Wallis vezetőjeként nem vett részt a csődbe vitt Hajdú-Bét irányításában. Ezzel szemben a tény: A Hajdú-Bét Rt. többségi tulajdonosa 1999-től a Wallis Rt. lett, amelynek vezérigazgatója 2000-től kezdve Bajnai Gordon volt. Egy hetilapnak a volt miniszterelnök úgy nyilatkozott: „a Wallis azért volt különösen vonzó, mert a döntéseket nagy önállósággal én magam hozhattam meg”.

2. Bajnai Gordon azt állítja: a Wallis az utolsó pillanatig próbálta menteni a Hajdú-Bét-et. Ezzel szemben a tény: Egy 2003. decemberi jegyzőkönyv tanúsága szerint a végnapjait élő a Hajdú-Bét 300 millió forintot hitelezett a Wallisnak. Rendkívül furcsa, hogy egy csőd közelében lévő társaság adjon kölcsön gazdag tulajdonosának. Súlyosbító körülmény, hogy 2004 januárjában a Hajdú-Bét-ben lévő ingatlanokat eladták a Wallisnak, a bíróság szerint valós értékük harmadáért. Ez azt is jelenti, hogy ha Bajnai akarta volna, a Hajdú-Bét ki tudta volna fizetni a később öngyilkosságba menekült beszállítókat! A pénz fontosabb volt, mint az emberélet.

3. Bajnai Gordon azt állítja: a KISZ-nek nem volt semmilyen fizetett pozíciójában, a szerepvállalására az egyetemi sportélettel kapcsolatban került sor, amely összesen fél évig tartott, majd távozott. Ezzel szemben a tény: Bajnai Gordon 1982-86-ig a III. Béla Gimnázium KISZ-szervezetének sportfelelőse, a városi diákegyesület elnöke volt, 1986-ban pedig a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem KISZ-bizottságának tagja lett. Lehet, hogy fizetést nem kapott, de a KISZ-vagyon felosztásakor mégis feltűnően aktív lett. Az ifjúkommunisták utolsó kongresszusán – Gyurcsány Ferenccel és Schiffer Andrással közösen – a KISZ-vagyon „társadalmasítása” (értsd: privatizációja) mellett kardoskodott.

4. Bajnai Gordon azt állítja: állítólag nem igaz, hogy a Creditum Bajnaiék családi vállalkozása lett volna. Ezzel szemben tény: Debreczeni József „Az új miniszterelnök” című könyvének 90. oldalán az olvasható, hogy Bajnai Gordont az apja közbenjárására vették fel a céghez, aki tulajdonos is volt. Ennél a cégnél Gyurcsány Ferenccel is együtt dolgozott. A Creditummal kapcsolatban külön figyelmet érdemel a Péterfy Sándor Utcai Kórház rendelőintézet-privatizációjáról szóló újsághírek. Lapértesülések szerint a kórház a rendszerváltás idején felhatalmazta a Creditumot, hogy bizományosként értékesítse a Madách téri rendelőintézetét. Az adásvételi szerződést 1990 februárjában kötötték meg, ezután a kórház 42,5 millió forint bizományosi díjat utalt át a Creditum számlájára. A szerződést a főváros nem hagyta jóvá, így a kórház az átutalt pénz visszafizetését kérte a cégtől, a kft. azonban nem fizetett. A kórház 1997-ben kezdeményezte a Creditum felszámolását. Az 1998-ban kelt, a cég megszüntetéséről szóló bírósági végzés megállapítja: 1995-ben, az első fokú elmarasztaló ítélet után a Creditum tulajdonosa eladta a céget egy magánszemélynek. 1996 decemberében a cég továbbvándorolt, és két iraki állampolgár, Seryan J. Faraj és Magid Ali Khdir birtokába került. A Creditum végleg eltűnt, kamataival együtt mintegy 200 millió forintos adósságot hagyva hátra.

5. Bajnai Gordon azt állítja: szerinte hazugság, hogy édesapja csődbe vitt egy bútorgyárat. Ezzel szemben tény: Bajnai Györgynek legalább kilenc cégben volt pozíciója a rendszerváltás idején. Ezekből nyolc felszámolással vagy végelszámolással szűnt meg. Ilyen a Bajai Lakberendező, Építő és Vasipari Szövetkezetnek (BLÉVISZ), a Möbeltrade Külkereskedelmi Kft., a Baja Design Termelési és Kereskedelmi Kft., az Agromercat Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Részvénytársaság, a Földművelő Mezőgazdasági, Termelő és Kereskedelmi Betéti Társaság, az International Food Részvénytársaság, a Pekár '96 Malomipari Kft. és a Creditum Pénzügyi Tanácsadó Kft. is. Bajnai György elnöke volt a BLÉVISZ-nek, melynek több megyei bútorgyárban is volt érdekeltsége. A rendszerváltás után ezeket kivétel nélkül felszámolták.

6. Bajnai Gordon azt állítja: az uniós pénzek lehívásában, felhasználásában Magyarország a régió legsikeresebb államai közé tartozott az ő idejében. Ezzel szemben tény, hogy 2006 és 2008 között a 2013-ig lehívható uniós támogatások alig 1 százaléka érkezett Magyarországra. Az Állami Számvevőszék vizsgálata szerint 2007 és 2010 között minden ötödik uniós fejlesztést sikerült időben lezárni, és csak minden hatodik beruházás szolgálta közvetlenül a foglalkoztatottság bővítését, ami a terv eredeti fő célja volt. Tizenkettőből mindössze egyetlen (!) fejlesztésnél érvényesült a jó gyakorlat, vagyis a tervezett idő- és pénzkeret tartása. Minden harmadik beruházásnál súlyos szabálytalanságok merültek fel. Az sem számított ritkaságnak, hogy a pályázati nyerteseknek három-négy évet kellett várni a szerződésükre. Bajnai Gordon maga is elismerte az új fejlesztéspolitikai intézményrendszer kudarcát. Egy ülésen arról beszélt, hogy a kifizetési késedelmekről „mindenkinek vannak horror történetei”. A fentiek ellenére Bajnai Gordont az új fejlesztéspolitikai intézményrendszer kialakításáért 1,2 millió forint jutalmat kapott Gyurcsány Ferenc miniszterelnöktől.

7. Bajnai Gordon azt állítja: nem szavazott a kettős állampolgárság ellen. Ezzel szemben tény: Bajnai tudatosan nem vett részt a népszavazáson, azaz nem akarta, hogy az eredményes legyen. Mindezt félrevezető a kettős állampolgárság csöndes pártolásaként feltüntetni, valójában Bajnai Gordon nem akarta, hogy a külhoni magyarok esélyt kapjanak magyar állampolgárságuk visszaszerzésére.

8. Bajnai Gordon azt állítja: kormányzása alatt megállt az államadósság növekedése. Ezzel szemben tény: Az Eurostat adatai szerint 2008 végén 73 százalék, 2009 év végén pedig 79,8 százalék volt a GDP-arányos államadósság aránya. 2010-re 81,8 százalékra emelkedett az érték.

9. Bajnai Gordon azt állítja: visszautasítja, hogy amerikai pénzből amerikai érdekeket képviselne szervezete és politikai mozgalma Ezzel szemben tény, hogy Bajnai jobbkeze, Szigetvári Viktor maga vallotta be: több tízmillió forintos támogatást kapnak az amerikai Center for American Progress nevű szervezettől. A Blikk nemrégiben azt írta, hogy Bajnainak saját zsebből kell kampányolnia. Ezek szerint az amerikaiaktól kapott milliókat mára elköltötték.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Valójában mit is akarnak az állampárt utódai 2014 után.

Témanyitás  kisistvan on Szomb. Május 25, 2013 7:16 pm

Hogy 2014után mit akarnak a Pártállam utódai, azt nehéz volna megmondani. Hogy most mit mondanak azt halljuk, de mióta Magyarországon létezik a ,,baloldal" azóta csak hazudtak és ha csak tehették rárontottak a Magyar nemzetre. De valójában mit is tettek a rendszerváltás utáni 12-éves, uralkodásuk alatt: És akkor nem féltetek , mikor az elvtársak csontig kipucolták az országot , hogy legyen már elég , mert félünk , hogy nem lesz megélhetésünk és munkahelyünk , meg "nagyajólétünk" , mint ahogy hangoztattátok ?! Én is rákerestem arra, mit hiszünk magyarnak, miközben nem az , mert ugyan azok az elvtársak , akik most azt hirdetik - és akik "csak" nyugdíjkorhatárt emeltek 65 évre , évekre befagyasztották a közalkalmazotti béreket és családi pótlékot , megharmadolták a Gyed-et , elvették a 13. havi közalkalmazotti bért és elzavartak több tízezer közszolgát , már csak párat említenék a nagy szocionista "szagértelmükből"l - hogy elég a rabszolgaságból ,na , pont Ő voltak azok , akik a fejünk felett és a megkérdezésünk nélkül , de ami mozdítható volt , kipucolták és eladták az országot ! Íme egy lista:- Sió (a német Eckes-Granini csoport tulajdona)- Sága (angol tulajdon)- Globus konzervek (a cseh Hamé illetve a francia Bonduelle tulajdona)- Globus ételízesítők (az angol, illetve holland Unilever tulajdona)- Győri (az amerikai Kraft Foods vállalatcsoport tulajdona)- Piros Pöttyös (a holland Friesland tulajdona)- Boci csoki (a svájci Nestlé tulajdona és Csehországban készül!)- Horváth Rozi (az osztrák Salinen tulajdona)- Vénusz (a francia Bunge csoport tulajdona)- Milli Tej (a holland Friesland tulajdona)- Pannontej (a francia Bongrain Csoport tulajdona)- Medve, Karaván, Bakony és Tihany (Bongrain Csoport)- Theodora (a svájci Nestlé tulajdona)- Törley, Hungária, Walton pezsgők (a német Henkell tulajdona)- BB bor és pezsgő (Henkell)- Delikát8 (Unilever)- Kotányi (az osztrák Kotányi GmbH tulajdona, a gyártás is Ausztriában zajlik)- Baba (az Unilever tulajdona, Csehországban és Lengyelországban készül)- Koronás Cukor (az osztrák Agrana tulajdona, de a termékek egy része itt készül)- Debreceni, Csaba Hús, Szole Meat (Penta csoport)- Sport (szelet), Kapucíner, Piros Mogyorós (az amerikai Kraft Foods tulajdona) A 16 cukorgyárból megszüntettek 15-t , az - a Kaposvári - is külföldi kézben , a több , mint 25 konzervgyár az mind bezárva , a külföldiek kezébe átjátszott közüzemi és energiaszolgáltatókat már meg sem említeném !
Ezek a márkák nem csak hogy külföldi kézben vannak, de a tulajdonosaik nagy többsége – néhánynál jeleztük is – nem itthon, hanem külhonban állítja, állíttatja elő termékeit. És még biztos jó pár kimaradt.. nekik aztán van is erkölcsi alapjuk a dolgozók érdekében szót emelni ! A letarolt és lerabolt Magyar feldolgozóipart már meg sem említeném ! A 16 cukorgyárból megszüntettek 15-t , az - a Kaposvári - is külföldi kézben , a több , mint 25 konzervgyár az mind bezárva , a külföldiek kezébe átjátszott közüzemi és energiaszolgáltatókat már meg sem említeném !A 16 cukorgyárból megszüntettek 15-t , az - a Kaposvári - is külföldi kézben , a több , mint 25 konzervgyár az mind bezárva , az elvtársak által 6 nap alatt , gyalázatos susmus közepette külföldiek kezébe átjátszott közüzemi és energiaszolgáltatókat - akik eddig több , mint 1000 mrd. ft. harácsot szivattyúztak ki az országból - mint , ha ez a pénz nem is hiányozna a költségvetésből - az országból - ez csak a jéghegy csúcsa. Az igazi kárt az emberek lelkében okozták. Megtörték a Magyar ember gerincét.

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Elégia Viktorért (sofán György)

Témanyitás  gyorgy on Szomb. Feb. 14, 2015 8:36 pm

Elégia Viktorért
Egyre nagyobb hanggal bírálják a magyar kormányt – Magyarországon. Ez pedig egyre idegesítőbb, mert az emberi hülyeség olyan mérteket ölt, hogy legszívesebben azt mondanám: ez a társadalom nem is érdemel mást, mint a proli-kommunista csürhét. Pont olyat, mint önmaga… http://stoffangyorgy.blogspot.hu/2015/02/elegia-viktorert.html?spref=fb

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Az ellenzék a pártállamiés a Gyurcsányi demokráciára vágyódik.

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Csüt. Feb. 19, 2015 1:23 am

Utálom ezt az Orbáni diktatúrát , ahol csak úgy lehet , akár minden nap szabadon és büntetlenül őrjöngeni -- senkit nem veretnek ezért véresre , senkinek nem lövetik ki a szemét és még meg sem kardlapoztatják , felháborító , hogy még nincs lovas rendőrattak sem - a " Diktátort "mocskolva , ahol minden ál/liberális és ellenzéki sajtóorgánum , csak úgy és minden fék nélkül szidhatja a többség által megválasztott Diktátort és kormányát , lehet csak úgy szabadon , hidat foglalni , meg elnöki palotára mászni , székházat szétverni , hónapok óta csak úgy szabadon sátorozhatnak idióták az Ország legszebb főterén , ezért az én véleményem szerint is itt valóban Diktatúra van ! Az volt az igazi demokrácia , mikor 2006-ban  a jóságos Nemzetvezetőtök , igazán " demokratikusan " de véresre verette , megkardlapoztatta és szemet kilőve véresre verette , bilincsbe verette , megalázva meztelenre vetkőztette , dutyiba záratta , hamis jegyzőkönyvek alapján elítéltette "alattvalóit" , hogy , míg élnek , akik erre a gazemberségeitekre emlékezni fognak , addig l Ti ebben az országban nem sok sót fogtok megenni és el fognak küldeni a redvába benneteket , bármennyire is erőlködtök ! A valóban demokratikus volt , hogy a Jóságos Nemzetvesztőtök , ahogy anti/demokratikus puccsal hatalomba került , majd hónapokra kordon mögé záratta magát és műveleti területté nyilvánította a Kossuth teret - akkor nem emlékszem , hogy őrjöngtetek volna , hogy ez azért nem járja - természetesen , az is a demokráciából és a nép féltéséből adódott , hogy kedves alattvalói el ne kapják tőle a madárinfluenzát !

Az EP liberálisai szerint ahol a liberálisok kiszorulnak a hatalomból, ott megszűnik a demokrácia, súlyosan sérül a jogállamiság, megszűnik a szólás szabadság, diktatúra van és nagy a korrupció. Ezért a magyar ellenzéki és az EP liberálisai szerint: Egy nemzetben gondolkodót le lehet bunkózni, tolvajozni, csalózni, cigányozni, zsidózni, rasszistázni, antiszemitázni, nácizni, nyilasozni bár milyen megalapozatlan rágalommal illetni, de még fizikai erőszak alkalmazása is bocsánatos bűn. Ez mind a szólásszabadsághoz, liberális demokráciához, szabad vélemény nyilvánításhoz tartozik.

Míg egy szoc-lib esetében a helyzet egészen más, ott még a valóság hiteles közlése is mocskolás sárdobálás, lejáratás, becsületbe gázolást jelent. Hiába, érdekes ez a liberális demokrácia.Miután megbukik ez a diktatórikus Magyar kormány  egyes gyengeelméjűek szerint.  Azonnal eljő a daliás balliberális , Pannonpumás "jóvilág", ha Gyurcsányék és a körülötte lévő agyhalottak  leváltják a kormányt! Utána majd ismét dübörög a gazdaság, szökell majd a Pannon puma. Jönnek a kakaóbiztos számítógépek és a kórházakban minden beteg széfet kap , miután ismét leépítenek több tíz kórházat és 10 000 kórházi ágyat , bezárnak megint több száz km vasútvonalat , újra megépítik a Kormányzati Negyedet , ha nem , akkor ismét lenyúlnak ennek ürügyén több tíz milliárdot , meg , ismét eladósítják az államot az önkormányzatokat, a  lakosságot BKV-t és a MÁV-ot, négyszeres költséggel tovább épül megint a 4-es Metró , lesz megint a városra nézve csak hátrányos , több tízmilliárdos Alstrom szerződés . De nem probléma, jön majd az IMF és adja az Euro milliárdokat.  Minimum két atomerőmű árát de egyet sem építenek.  Eladják ismét a visszavásárolt MOL-részvényeket , közműcégeket , az energiaszektort , bankokat . Nem adóznak a jóságos multik, meg a bankok , majd megint megduplázzák a munkanélküliek számát és újból ál/devizás gazemberségükhöz hasonló gyalázattal kifosszák a lakosságot , mint tették ámokfutásuk alatt és ismét elmondják majd lassan, hogy mindenki elhiggye, nem lesz gáz ár emelés. Jönnek a káderek és a Nokiás dobozok. Megtalálja addigra Gyurcsány is a szakdolgozatát és mindenki boldog lesz, abban szép új világban! http://pestisracok.hu/kimaradt-tudositasokbol-ferge.../


A hozzászólást maczkaijozsef1 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 12, 2017 3:44 am-kor.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A szocialistákról újra lehullott az álarc

Témanyitás  gyorgy on Szer. Ápr. 01, 2015 9:51 pm2015 március végén a szocialisták egy része még megszavazták a vagyonzárolásról szóló javaslatot, és a törvényalkotási bizottságban annak módosító javaslatát is, ma 2015 április 2-án viszont már azt követelik, hogy az államfő ne írja alá a törvényt.
" Egyre többen állnak a baloldalról a szélhámos brókerek oldalára. "

A szocialistákról újra lehullott az álarc: csak színjáték volt, hogy támogatják a vagyonzárolást. Nem igaz az MSZP azon állítása, miszerint a brókertörvény kiveszi a Quaestor-bankot a zár alá vehető vagyonok köréből, hiszen a zárolás a teljes cégcsoportra vonatkozik, amibe a bank is beletartozik. A szocialisták egy hamis ürügy segítségével megint a csaló brókerek oldalára állnak, ugyanúgy, mint amikor a Buda-Cash brókereit a kormányukba ültették, és úgy módosították a törvényeket 2009-ben, hogy zavartalanul folyhasson az elképesztő pénzügyi korrupció, amelyben emberek tízezreinek a pénzét tüntették el egy egész évtizeden át.

A 2015 március végén elfogadott vagyon zárolásról szóló törvénynek köszönhetően nem lesz egyetlen szélhámos sem, aki megúszhatja a vagyonzárolást, és visszamenőleg is semmisé teheti a kormány azokat a tranzakciókat is, ahol a vagyont megpróbálták átjátszani bárhová és bárkinek. A zárolt vagyonokat pedig be kell vonni a kártalanításba
Ez a törvény a pártállami leszármazottak körében mind nagyobb felháborodást okoz.

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A gonosz mindig köztünk van.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Ápr. 06, 2015 7:42 pm

A Magyar ellenzék már évek óta félreverik a harangot. Ami 2010-óta folyik az minden képzeletet felülmúl. Minden napossá vállt a lelki terror a megtévesztés. Így az eredmények eltörpülnek a jövőkép sok ember számára beszűkül. Igen, folyamatos félrevert harangok mellett nem lehet családot alapítani, munkát vállalni, gyereket szülni. Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és őseinknek sem volt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében. Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen gyümölcs, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében! Közben pedig azt a hamis képet sugalljuk a polgárok felé hogy nincs munka.
Jó pár vállalkozó komoly sikereket ért el. Ennek ellenére a külső hatások következtében még ezek a családok fiataljai is külföldön próbálnak szerencsét. A vállalkozó ha számot vet azzal amit itt 15 év alatt megálmodott és megvalósított, felépített, más országban ezt el tudta volna érni? Hát akkor miért kell nap mind nap azt mondani, hogy itt Magyarországon nem lehet eredményesen dolgozni, meg nem is érdemes, mert úgyis minden hiába, meg stb., stb. Ha a gyerekeid nap mind nap csak azt hallják, hogy nehéz, hogy nem éri meg, akkor miért ne mennének el a mi “rossz” világunkból?? Sok ember amikor ezekről beszélünk, ilyenkor némán hallgat, sokszor látszik, hogy érti azt amiről beszélünk. Végül is , ha átgondoljuk sok fiatalt, a pesszimista környezete űzi el, a problémák folyamatos felemlegetésével az országból, a szépen fejlődő vállalkozásától a fiataljainkat. A külföldre ment fiatal érzi miközben külföldön az alja munkát végzi, hogy valami nincs rendben. De önerőből nem bírja rászánni magát hogy visszatérjen és belássa tévedését. Ha az itthon maradottak felhívnák , ha írnának nekik és elmondanák nekik, hogy valójában nem is olyan rossz a helyzet, mint ahogy a körülöttünk lévő ügyeletes rettegők, politikai zsákmányszerzők és azok csicskáik felvázolják. Igen de oda nekünk is fel kéne adni már belénk plántált pesszimizmust, leszámolni a belénk oltott embertársaink iránti gyűlöletet. Nem kell bölcselkedni, valótlan dolgokkal hencegni, csak az igazat merjük kimondani, de azt újból és újból örömmel merjük kimondani , mert a te örömödnek, bizakodásodnak teremtő ereje van!!
A félelem, a szorongás, még ha csak irreális is, még akkor is mindenképp kifejti a maga pusztító hatását. Hogy mennyire így van, Ezt a tudósok megvizsgálták, arra voltak kíváncsiak, hogy a félelem, a szorongás, a stressz mit eredményez az embereknél? Éppen ezért komoly és sokrétű megfigyelés alá vonták a vizsgált népcsoportot. Megállapították hogy az emberekre ez az irreális félelem nagy hatással van. Ahol az emberek félelem nélkül élnek az élet szépen folyik a maga medrében, sok-sok kis emberke született, a házaspárok gondoskodtak a családról utódokról, vígan fejlődik a társadalom. A másik vizsgált népcsoportnál , hol a stressz, a félelem, gyűlölet, bizonytalanság érzete van az emberekbe táplálva, az emberek nem hoztak kellő mennyiségű utódot, sőt sokszor a megszületett utódaikról sem gondoskodtak kellően. A megszületett gyermekek sokkal gyengébben fejlődtek, betegesebbek voltak, sőt mindenféle deviancia gyakrabban előfordult náluk, pl. több volt itt a saját neme iránt vonzó egyed. Igen, a félelem, a szorongás, még az irreális, alaptalan félelem is öl, pusztít, megfojtja az áldozatát!! Ezt a gonosz lélek (liberális bolsevizmus) is jól tudja, ezért lengi be világunkat ez a hatalmas nyugtalanság, félelem!! A Gonosz mindig, de mindig az emberek közé férkőzik.
A szentírásban pánikol, ócsárolja a jó Isten által szeretettel teremtett világot. Jézus Krisztus mindig, de mindig vigasztal, biztat, bátorít! Azt kéri újból és újból, hogy ne féljünk, ne gyűlölködjünk hanem bízzunk, magunkban és az ISTENBE! Bízzunk az embertársainkban, az életben de főleg önmagunkba. Mert csak ép lélekkel építhetünk boldog társadalmat.

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Valójában mit is akarnak az állampárt utódai 2014 után.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Márc. 07, 2016 12:24 am

A médián egy átfogó közvélemény-kutatást végzett az elégedetlen szoc-lib csapat közt. megkérdezett szoc-lib-ek szerint 54%-ról 60% emelkedett azoknak az aránya akik szerint nem jó felé halad az ország Mert szerintük az nem jó ha a gazdasági növekedés 2010-óta -2.7% ról +2.9% változik Nem jó ha az államháztartás hiánya -4.8% de volt az -6.7% is Gyurcsány alatt -2% változik Nem jó ha az államadósságunk +85% ról +75%-ra csökken Nem jó az ha a mérlegünk 8 milliárd euró az exportunk javára az importtal szembe Továbbá az sem jó szerintük hogy az Orbán kormány csökkentette a rezsidíjakat és nem növelte Mint tették azt a balliberális kormányok évente akár 2 x 3 x szorosára emelték. De a megkérdezettek szerint az is baj hogy az MNB 2013 tól mióta Matolcsy lett az elnöke Minden évben nyereséget termel, Péd: a múlt évben 95 milliárd forint rekord többlete volt. Nekik a Simor által felhalmozott adósság tetszett. Vagy a kormány legújabb intézkedése ami kiverte náluk a biztosítékot a Családok Otthonteremtési Kedvezménye Korózs Lajos és Lukács Zoltán MSZP képviselők szerint ez egyenlő a devizahitelekkel. Az őket támogató emberek szerint meg ez a 10 milliós vissza nem téritendő támogatás, sem tetszik. Amint a szoc-lib állítás szerint, ez az intézkedés is csak a gazdagoknak jó De én nem csodálkozom hogy az ellenzék és az őket támogató emberek szerint nem jó felé halad az ország Mert ők úgy gondolkoznak minél rosszabb az országnak nekik annál jobb.

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Pontosan ezt érdemeljük...

Témanyitás  erdeklodolakos on Csüt. Júl. 13, 2017 7:22 am

Minden nemzet azt kapja amit kiérdemel.
Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot,
amikor többé már nemcsak, hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát,
amikor látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja.…
Gyilkos világ kezdődik, rasszizmus, nacionalizmus;
Európai polgárok nagy része nem ismeri fel,
hogy hová juttatta őt liberális bevándorláspolitikája.
A kelet Európai átlagpolgárok  még bíznak a  nyugat  Európai emberek túlélési ösztönében.
Ha a nyugat  Európai emberekben  lenne még erő, hit, bátorság, szellem,
tartás, lélek, Isten, törvény, akarat, hagyomány, tisztelet, ön-
és fajfenntartó ösztön, becsület, tisztesség, szégyen és alázat,
Ha Európa nyugati fele és a kelet Európai liberálisok  még igényt tarthatna az életre,
akkor odaállnának a házuk bejáratához, és nyilvánosan felkoncolnának minden betolakodót,
aki a lakásához tart és a saját otthonából ki akarja durrni a saját otthonából,
javaira és asszonyaikra leányaikra is igényt tartanak .
És az lenne a természetes ha miután a betolakodókkal  végeztek,
akkor felkoncolnának mindenkit, aki ezt at állapotot előidézte engedélyezte.    
Sajnos semmi ilyesmi nem fog történni.
Az idióta, nyugat Európai  kipusztulásra ítélt, puhány kiirtandó tetvek,
majd lelkesedni fognak, hogy ismét egy kicsit közelebb kerültek a teljes szabadsághoz,
a liberalizmushoz.
A rémült többség pedig megint kussolni fog.
A bestiális és szintúgy kiirtandó presapiensek meg boldogan járnak,
majd az állatkupiba, kutyát és egyebet baszni.

Pontosan ezt érdemeljük...

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Valójában mit is akarnak az állampárt utódai 2014 után.

Témanyitás  erdeklodolakos on Vas. Júl. 30, 2017 10:46 pm

Mint ahogy mondják: 40+12-év elég volt hogy rendes emberekből nemzetellenes gerinctelen embereket csináljanak. Azt viszont nem lehet tudni hogy a nemzetellenes gerinctelen embereket hány év alatt lehet visszaváltoztatni rendes emberé.
Igen az emberekben is adva van az ösztön hogy a domináns egyedeket gondolkodás nélkül kiszolgálja. Márpedig a domináns egyednek a gazdasági, média, pénzügyi hatalom birtokosát tekintik.
Ezért ne csodálkozzunk hogy olyan sokan beálltak Soros György és csapata mögé hisz Európában Ő a DOMINÁNS egyed.
1945-ben ,,felszabadultunk," amit nagyon komolyan kellett venni, mert ha nem, abból előbb-utóbb baj lett.
1945-után a KOMMUNISTÁK Horthy-rendszer értelmiségét, gazdasági, média embereit internálták, deportálták, félreállították, vagy (országból elűzték) disszidáltak.
És bizony feljött az alja. Ezt egy ,,józan paraszt asszony" úgy foglalta össze, hogy „A virágok elhervadtak, a szarok kivirágoztak”.
1945-után akár öt általánossal is lehetett valaki tanácselnök, párttitkár meg (ÉRTELMISÉGI) főleg. Az minél butább volt, annál jobban tudták használni. Persze, nem az eszét.
Most ezek utódai tobzódnak az ellenzéki oldalon.
Nekünk a rendszerváltozás nem jött össze, hiszen a Kádári diktatúra működtetői voltak a lebonyolítók, akik aztán a nemzeti vagyonból megszedték magukat.
Alig négy év múlva már újra övék volt ismét a politikai és a gazdasági hatalom, 1994-ben egy pufajkás lett a miniszterelnök. 2002-ben egy KGB-űgynők, majd őt követte két ífjú kommunista.
Napjainkban már a leszármazottak kezében összpontosul a gazdasági hatalom,
Tisztelt vélemény nyilvánítók meddig tűrjük a nyakunkon ezeknek a semmi embereket és azok utódjait.
Mert ezek gondolkodása csak arra terjed ki hogy lehet tönkretenni a környezetüket.
A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt.
Ha egy politikus nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret – az kommunista, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, ne-konzervatívnak független, Jobbikosnak, vagy bármi másnak) nevezi magát. 1947-után, hogy a kommunista bitangok az ország és lakosság vagyonát megszerezzék ezért kitalálták az ehhez vezető államberendezkedést.
A kommunista államberendezkedés lényege, hogy megszüntették a magántulajdont és közösségi tulajdonba vettek mindent. Tették ezt azért, mert nekik semmijük nem volt, DOLGOZNI lusták voltak, és azonnal irányítani akarták a társadalmat. A közösségi tulajdon fölött már ők rendelkeztek. És amikor megbukott a pártállam, SAJÁT magántulajdonukba vettek mindent, amit tudtak. Így két - három generáció alatt NINCSTELEN SENKIBŐL tulajdonosok(milliárdosok) lettek, de attól még ugyanazok az undorító gazemberek maradtak, mert a birtoklás, a tulajdon nem változtatja meg az embert belülről, csak a körülmények változnak.
Nem lehet semmit súlypontozni amikor valaki beáll a ,,Birodalom"(globális hatalom) szolgálatában.

A mocsok, a gátlástalanság, a harácsolás és a haza árulása soha ki nem vesző tulajdonsága a magyar,, baloldalnak". Ez most sincs másképp és nem lesz másként a jövőben sem.
A fenti tulajdonságok nemzedékről nemezedére szállnak. Nem lesz olyan, hogyha majd kihal az utolsó Kádár-nemzedék is, akkor majd jönnek az új, tisztességes és fiatal,, baloldaliak". Mert ez nem lehet. Ez nem történhet meg.

A 2010-utáni baloldal válsága, azon egyszerű tényből fakad, hogy a zsákmányszerző milliárdos vezetők elvesztette kapcsolatát a szavazó táborával a munkásrétegekkel. Nem képviselte érdekeit, nem támogatta törekvéseit, nem tette magáévá céljait.
Természetesen, ez nem igazán sikerülhetett.
Mindez a pártban végbemenő generáció váltásnak volt köszönhető.
A vezetők csemetéi, már ,,értelmiségiként", nem lelkesülhettek, a munkásrétegek, nyugdíjasok megélhetési problémáiért, bár közben fent tartották pártbéli pozícióikat.
Ez kettősség, tudathasadásos állapothoz vezetett.
Borzasztó mikor az országot eláruló,kiárusító,állandóan feljelentő nemzetellenes emberek akarják megmondani, hogy a Nemzeti kormánynak mit kellene csinálni.
Sajnos ezek a pártállami egyedek, 1990-óta egyszer is bocsánatot kértek volna a magyar emberektől,hogy miattuk munkanélküliek lettek,hogy Magyarország piaci lehetőségeit kiárusították,hogy minden feljelentésükkel a magyarok zsebéből veszik ki a pénzt .

Ezek a pártálmai emberek és azok utódjai segítették Magyarországot 40+12-év alatt gyarmattá tenni,eladósítani.
Addig nem lesz Magyarországon változás,míg az ilyen hazátlan embereket nem veti ki a társadalom.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Valójában mit is akarnak az állampárt utódai 2014 után.

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.