Profeszor. Dr. Turcsán Zsolt a közéletben.

Go down

Profeszor. Dr. Turcsán Zsolt a közéletben.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Jún. 25, 2012 4:53 am

A városban járva sokan azt mondják csalódtak a professzorban. Én nem értem ezeket a felvetéseket hisz TZs itt élt családjával mezőkovácsházán, itt végezte közéleti tevékenységét 2002-óta. De sokan váltig állítsák hogy semmit nem tudnak róla. Azért tartom aktuálisnak ezt az írásokat mert a testület bármikor feloszlathatja magát és időközi választás lehet. Ezért aki ezen írásokhoz hozzá kíván járulni. A legfontosabb dolgot mindég tartsa szem előtt. MINDÉG CSAK AZ IGAZAT A TISZTA IGAZAT ÍRJA!
Nefelejtsük: A féligazságok többet érnek a szemenszedett hazugságoknál.
Nincs rosszabb, mint hazugságban élni, bármilyen súlyos is legyen az igazság.
Az igazsággal mindig lehet mit kezdeni.
Az igazság mindig megváltás, mert csak általa járható be a lélek mélyére vezető út.
Az igaz, hogy az igazmondás egy hazug világban előnytelen versenyre kényszerít, de vállalni kell.
A mai világban olyan sok a hamisság, de van néhány bolond, mint én is, akik még hisznek az őszinte, tiszta utakban, még akkor is, amikor már sokan kinevetik őket. Ők akkor is csak mennek és üldözik az igazságot. E nyitó szellemben kérném a történeteket, Hogy a Városunk lakossága megtudja a legfontosabb igazságot. Hogy ne keljen nekik csalódni!

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Profeszor. Dr. Turcsán Zsolt a közéletben.

Témanyitás  erzsebet on Pént. Jún. 29, 2012 2:20 am

Tisztelt Gyuri én próbáltam utána járni a Turcsán Zsolt életének a képviselőség (2002)elött. Mondhatni semmi különöset említésre méltót nem találtam. Próbálkoztak vele hátha tudnák valamire használni, de nem sok sikerrel. Úgy mond a ,,kosár fonónak vessző adogatója" tudott volna lenni, de ez Őneki nem igen pá-szolt. Így a TITÁN szerep maradt neki. A pénz utáni sóvársága az mindenütt érzékelhető volt. De aki erről az időszakról tud valamit érdemben az közölje!

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Profeszor. Dr. Turcsán Zsolt a közéletben.

Témanyitás  calambo on Szomb. Jún. 30, 2012 5:59 am

Kedves fórumozók próbáltam utána járni hogy ez a ,,nagyérdemű" professzor az élet milyen területén bizonyított, pozitívan. Sajnos bárhol érdeklődtem, érdemben senki nem tudott valós információval szolgálni. Volt olyan aki csak intett a kérdéseimre és azt mondta: az alma nem esett messze a fájától. Ö sem különb mint az APJA , vagy a BÁTYJA. Ezt én nem értettem de ha valaki tudja hogy miről van szó az írja meg!

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Profeszor. Dr. Turcsán Zsolt a közéletben.

Témanyitás  donkihote on Szomb. Jún. 30, 2012 6:31 am

Kedves fórumozók próbáltam utána járni hogy ez a ,,nagyérdemű" professzor az élet milyen területén bizonyított, pozitívan. Sajnos bárhol érdeklődtem, érdemben senki nem tudott valós információval szolgálni. Volt olyan aki csak intett a kérdéseimre és azt mondta: Az alma nem esett messze a fájától. Ö sem különb mint az APJA , vagy mint a BÁTYJA. Ezt én nem értettem de ha valaki tudja hogy miről van szó az írja meg! Annyit látok hogy a 2002-2006 közti tevékenysége az katasztrófa. Na nem az Ő számára hanem a város számára. De 2006-2010 közt Bakos István mellett elhalványult. Ott nem volt helye a bitangságnak, ott a rend és törvényesség volt a jellemző. De 2010 októberétől Újra a Bűn az erény. Ezt mi sem mutatja jobban mint hogy: 2011 végére 687 235 955 Forintra emelkedett a város adóssága. De a 2012-es költségvetés hiánya: 198 059 000 forint.2010-óta a testület saját ,,erőből" vagyongyarapodást nem hozott létre. A testület működését a törvénytelenségek jellemzik. De a legtragikusabb hogy a pm még most is újabb hitel felvételekben, a város vagyonának az elkótyavetyéléseben gondolkodik, nem a megoldásban. Sajnos azok a polgárok akik rá szavaztak vagy nem akarnak segíteni a pm-en, vagy nem tudnak, mivel ő maguk is tehetségtelenek!
A hivatalt a ,,liberális" szellemben lett átszervezve:A közhivatalokba elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell pozíciókkal ellátni. Egyes ügyekkel több osztálynak, alosztálynak és csoportnak kelljen foglalkozni, de döntést egyik se tudjon hozni a másik jóváhagyása nélkül. Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el lehet érni, hogy semmi ne működjön. Igen ez meglett valósítva. Azt kérdem nekünk ez Mezőkovácsháziaknak ez így jó?

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Profeszor. Dr. Turcsán Zsolt a közéletben.

Témanyitás  fulopbela on Szer. Szept. 26, 2012 1:06 am

Eltelt két év a választások óta de semmi előremutató elképzelés nincs a Mezőkovácsházi önkormányzat háza táján. Mezőkovácsháza, Battonya, Mezőhegyes. Itt nem tudtak megszabadulni a mai napig 65-éves agymosástól. Ezekből a testületekből hiányoznak a gazdaságilag sikeres polgárok, vagyis itt a ,,csóroság" az erény. A képviselők amúgy is nyilvános vagyonbevallását nem teszik nyilvánosan hozzáférhetővé. Olyan polgártól aki a saját pénzügyeit sem tudja kezelni, hanem a bank ossza be a jövedelmét (le van adósodva). Ezért a magán életük is egy csődtömeg (komoly egzisztenciális gongjaik vannak) élükön a pm. A városnak 2010 október 3-án nem volt lejárt határidejű kifizetetlen kötelezettsége az egyszámlán lévő pénz fedezetet nyújtott 2010-éví működésre. Innen kezdve az újonnan alakult testületé a feladat. Sajnos tovább folyik a hazudozás a félre tájékoztatás, csak ez nem nyujt megoldást a problémára. Zsandark, nyusza, beepee, rezonőr, stb. újabb félre beszéléséhez pár gondolat.
Nem hinném, hogy Bakos egy szóban is tévedett volna a liberálisok és a kommunisták megítélését illetően. Ezek kibelezték az országot és igyekszenek tönkretenni a nemzeti gondolkodású embereket. Itt mezőkovácsházán is.
Amit már a volt polgármesterrel csináltatok minden képzeletet felülmúl. Volt ő már minden, meg a családja is, amiről természetesen szép lassan kiderült, hogy egy szó se igaz belőle. Titeket ez soha se zavart. És tényleg,- Szolzsenyicin szavai, amit a kommunistákról mondott általatok bizonyítottá vált.
A 2006-2010 közti 2,2 milliárd vagyongyarapodás, ha utána néztél ha ez volna a célod a valóság tisztázása de nem nektek a hazugság a célotok. Mindez az Aditussal való jó kapcsolatnak köszönhető. Persze a Ti bandátoknak első dolga volt kiebrudalni az aranytojást tojó tyúkot. Ezzel a húzással igen csak kellemetlen helyzetbe hozta magát az Önkormányzat. De nektek nincs előre mutató gondotok, még pályázatot se nyertetek 2 év alatt. Azoknak az eredményeknek vagytok haszonélvezői, amit az előző 4 év munkája hozott.
Tehát folyamatosan megy a félrebeszélés vagy a Ti szóhasználatotokkal szólva hazudtok. Csak megjegyezném a havonta kibocsájtott bankszámla kivonaton minden adósság, annak kamata, valamint az árfolyam módosításból eredő változás rajta van. Ez pontosan 2010 októberében 428.450.327 Forint. Ehhez rakódott a 2010 után felvett hitelek ami 2011 végére elérte a 687 235 955 Forintot, ehhez semmi köze az előző testületnek. Mint ahogy ahhoz sem hogy jelenleg közel 50 milliós lejárt határidejű kifizetetlen számlája van a városnak. Pedig 2010-óta Simonka képviselő-úr több mint 100 millió + forráshoz juttatta Mezőkovácsházát.
Az meg, hogy Bakosnak ki a barátja, hadd legyen az ő személyes ügye. Had élje a nyugdíjas éveit nyugodtan.

fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Virtuális Agrárvállalkozás!

Témanyitás  gyorgy on Szomb. Jan. 19, 2013 9:08 pm

Tisztelt Fórumozók ezt az Írást Prof. Dr. Turcsán Zsolt írta 2009 Nov. 28-án. Amikor forszírozták a 151 milliós 2 db. pályázat szükségességét, hasznosságát, egyáltalán hollétét. De mi ís volt ez a ,,nagy" szellemi munka:
Meg alakították a DBÖTKE gazdasági társaságot.
Ennek ügyvezetője dr, Turcsán Zsolt.
Székhelye 1053 Budapest Szép utca. 2.
Az első lépésként, pályamunkát írattak a Kistérség és Mezőkovácsháza felvirágoztatására.
A meghirdetett pályamunka nyertes neve:PROMEI Modernizációs és Euroatlanti Integrációs Projekt iroda. Kht
Cim:1053 Budapest Szép utca 2.
Az eredményhirdetés 2004 március 26-án 11-óra 10-perc.
A pályázat díja: 89 ooo ooo + Áfa Ösz: 111 250 000 Forint.

De a DBÖTKE ügyvezetője DrTZs gondolt a Békés Megyei kistérség szintű ,,kiemelésére" is.
Ennek a pálya munkának elvégzését FATIMEX- EURO Gazdasági Tanácsadó és Fejlesztési KFT nyerte el.
Cim:1118 Budapest Holdvilág-út 11.
Eredmény hirdetés: 2004 április 13-án 11-óra 10-perckor történt.
Pályamű díja: 32 000 000 + Áfa 8 000 000 Ösz: 40 000 000 Forint.
Ezen tudományos pályamunkákra kizárólagos félhasználati forgalmazási jogot nyert az Mezőkovácsháza önkormányzata+a DBÖTKE.
Ezen pályamunkákról bővebben a Közbeszerzési Értesítő 50-szám 6949 6950 6951-oldalain, a Közbeszerzések, Tanácsa Hivatalos Lapjából lehet tájékozódni.

Prof. Dr. TZs írása:
Kedves Fórumozók!

Közszájon, kézen, bíróságon forog a címben említett projekt, mint a pénzügyi lenyúlások és a lopások eklatáns példája.De, tudja egyáltalán az az ember, aki vádaskodik leír dolgokat, feljelent, hogy miről is szól, szólt volna ez az egész? Bár hozzá szeretném tenni, hogy a pénzügyi finanszírozással kapcsolatban nem emlékszem már konkrétumokra, de biztosan vannak nálam jobb emlékezettel megáldott emberek, akik pontosan le fogják írni az esetleges visszaéléseket. Ez egy ún. pilot (kísérleti) projekt volt, ennek keretében egy adott térség eléggé szerteágazó mezőgazdasági tevékenységeinek az összefogását, koordinálását próbálták volna meg. Mondhatják most többen, hogy erre valók a tészek, a gazdák érdekvédelmi gazdasági tömörülései. Ez a projekt több lett volna. Ennek keretében a térségben egy komplett marketing, szakmai termeltető, termesztő struktúra épült volna ki, amelynek keretében pl. a zöldség (paprika, uborka, dinnye) termesztését a marketing és vevői igényeknek megfelelően koordinálhatták volna.Vegyük pl. a dinnyét.Kérdezem én: milyen termesztési stratégia érvényesül napjainkban? Mindenki a lehető leghamarabb terméket akar produkálni, ezzel dömping áruvá silányítva ezt a nagyszerű terméket. A virtuális vállalat keretében a piac igényeinek koordinálása után kialakításra került volna a megfelelő fajtapolitika, amellyel a felvevőpiacot folyamatosan de nem túltermelve ki lehetett volna elégíteni, ezzel biztosítva egy gazdasági szempontból megfelelő nyereségrátát a termelőknek és munkahelyet a virtuális vállalatban dolgozó szakembereknek (mezőgazdászoknak, logisztikusoknak, informatikusoknak). És ez csak egy termékpálya!
Sokan támadták a virtuális kifejezést. Ez esetünkben azt jelentette volna, hogy a költségkímélés érdekében lehetőség szerint minden tranzakció a virtuális térben (számítógépen) történt volna. Véleményem szerint ez egy hihetetlenül nagy ötlet. Projekt kidolgozásában nemzetközileg is elismert szakértők és cégek vettek részt. A munka eredményeként létrejövő szellemi terméket az Európai Unio a legperspektivikusabb projektek közé sorolta. Kétségtelen tény, hogy a projekt elindításában viszonylag jól kezelhetővé váltak volna az adott termékpályák dömping időszakai és nem lehetne az országos sajtót tematizálni dinnyedobálásokkal és terményleöntésekkel.
Mivel az önkormányzat pályázóként vett részt ebben a projektben, a sikeres megvalósítás esetén a logisztikai központ Mezőkovácsházán épült volna fel munkahelyeket teremtve, és a működőképes rendszert mint értéket, szellemi értéket (know-how-t) tulajdonosként az önkormányzat jegyezhette volna. Nem tudom, hogy kinek milyen érdeke fűződött a projekt sikertelenségéhez, nem tudom, hogy voltak-e lenyúlások, de az egyszerűen hazugság - és ezt elmondtam a rendőrségi meghallgatáson -, hogy pár oldal anyagért fizetett volna a pályázat kiírója 80 millió forintot. A kész anyag prezentációját a Promei Kht ügyvezetője Dr. Becskeházi Attila tartotta a testületnek.Meg kell mondanom, hogy én lelkesedem és lelkesedtem a téma iránt.
Fel fogják vetni néhányan (legalább hárman) hogy ez nem volt kötelező feladata az önkormányzatnak. Kérdem tőlük: a jelenlegi alulfinanszírozott, deficites helyzetben az értéket jelentő szellemi termékek segíthetnének-e a városon? Az én válaszom: nem csak a városon, hanem az egész térségen, országon segíthetnének ezen elképzelések megvalósítása. Jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy ahelyett, hogy az elkészült anyagot propagálnák, nyomoztatnak utána, ez pénzt már nem fog a városunknak hozni.
Az ötlet jó, és amikor majd egy konszolidáltabb országban ezt megvalósítják, ujjal fogjuk mutogatni, hogy ők bezzeg megtették, ők bezzeg tudnak. Megkérdezem a vádaskodókat, hogy a csaknem ezer oldalas tanulmányt értően elolvasták-e és megértették-e, hogy mi van abban leírva?

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Profeszor. Dr. Turcsán Zsolt a közéletben.

Témanyitás  donkihote on Hétf. Feb. 11, 2013 3:02 am

Ahhoz hogy megértsük prof. dr. Turcsán Zsolt közéleti cselekedeteit az elején kell kezdeni. 1990-ben a város többsége a pm jelöltek közül a legkártékonyabb pm jelöltre szavazott: A munkás Paraszt hatalom pártjából átvedlett nagytőkések (zsákmányszerzők) pártjába átigazolt  (Dr Szarvas Attilára) Még szerencse hogy a testület tiszta erkölcsű jellemes emberekből állt. Így a kártékonyságában meg lett állítva a pm. Így is az okozott kár utolsó részletét 2002-es ciklus végére sikerült törleszteni. Sajnos ekkorára a város ellenes erők újból megerősödtek és újra ezt a kártékony polgárt választották pm-nek. Mezőkovácsházán ez a kártékony pm (Dr SzA) és többségében kártékony testület csak négy évig uralkodott. A mérleg a következőkép alakult. 2002-ben az önkormányzat számláján 80 millió forint plusz. 2006-ra 587 530 176 Forint banki adósság 200-milliós kifizetetlen tartozás. De hogy is történt ez a mi kis városunkban? Mi is kell ehhez? 2002-ben a pm tudta ha igazán nagyot akar ,,alakítani" (lopni) akkor oda előbb meg kell ,,dolgozni" a testület többségét.
Kellékei:Egy gátlástalan  Polgármester. 13-fős testület, ennek a testületnek lett tagja dr. T.Zs. A 13fős testületből legalább 8 buta, korrupt, szolgalelkű képviselő, az csak természetes hogy a csapat igazi kelléke egy ,,csapatba" illő JEGYZŐ. Ha ez egybe van kezdődhet az akció. A 13 fős csoportot át kell világítani, megtalálni gyenge pontjukat és ,,megdolgozni" az ,,alkalmasnak" látszók közül legalább nyolcat így biztosítható a szavazat többség. Ne felejtsük mindenkinek megvan az ára. Egyeseknek elég egy pár szép szó, másoknak kell egy kis pozíció(vagy családjának) Van akit engedni kell kisebb szabálytalanságokat elkövetni így zsarolhatóvá válik. Esetleg lakást odaígérni előnyösen (korrumpálni), de odaadni csak a ciklus végén kell, nehogy meggondolja magát. Egy pár tranzakció után már nemigen mernek kihátrálni félnek a felelősségre vonástól. Közben meg kell győzni ezeket a nem éppen magas jellemeket. hogy a ,,Vezér" érintethetetlen míg ő van addig itt minden sima. Ha a feltételek összeálltak indulhat az akció. Csakhogy a csapatban ott volt Bakos István mint Alpolgármester. Ő nem volt eladó, Ő egyszerűen tisztességes volt, Ő nem a városból akart élni hanem a városnak. Ezért kiagyalták hogy leváltsák és minden információs forrástól elzárják. Helyébe a TITÁN (titán tudnátok valamire használni ) minőségű képviselőt teszik: Proff. dr. T.Zs-ét. Elindították  a város szétlopását. A munkaügyi bíróság Bakos István felmentését alaptalannak találta és a munkakörét helyre állításáról hozott ítéletet. A testület többsége ezt nem fogadta el hanem még ötször kezdeményeztek új peres eljárást. A Legfelső Bíróság 2006 november 16-án hozott jogerős ítéletet. Amiben az önkormányzatot elmarasztalta, és kártérítésre kötelezte. Eközben szabadon garázdálkodhatott a Polgármester és az Alpolgármester. Sajnos ekkor még senki sem tudta hogy ez a nagyívű akció tovább folyik 2010- után. Most a professzor szavazói érthetetlenül állnak a megtörtént dolgok -nál. Hiába egy jól kifundált hazugsággal még a legtisztességesebb embereket is meglehet vezetni. Ezért kérem minden Mezőkovácsházi polgárt hogy 2014 októberében állítsa félre ezt a semmire való testületet. Ami itt történt az nem csak a professzor műve. Ehhez kellett a testület és Kokavecz Julianna alpolgármester közreműködése.

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Prof. dr. Turcsán Zsolt Tündöklése és bukása.

Témanyitás  donkihote on Pént. Ápr. 25, 2014 3:39 am

A külső szemlélők azt mondják KÁR VOLT ÉRTE.  
Bizony kár volt a városért. Nem kevés polgár volt aki ekkora kárt okozott a városnak, igaz nem egyedül, ide kellett Kokavecz Julianna alpolgármesterek és Csepreghy Elemér Pénzügyi bizottság elnöke és a többi képviselő hozzájárulása.  
1990-ota ilyen kártékony csapat még nem volt a város élén.  
A 2010-ben megválasztott testület teljes önértékelési zavarát mi sem bizonyítja jobban, hogy a hírek szerint szinte az egész testület 2014 október 12-én újból indulni kíván. Kérdés csak az hogy a lakosság vajon kikre szavaz.
Bizony ez is érdem ha mindjárt negatív előjellel is.
2010 október 3-án,  sokkal  jobb állapotot hagyott hátra Bakos István Géza  a várost, ennek a város vezetésnek,   Mint ahogy Ő kapta 2006-ban dr. Sz, A, proff. dr. T. Zs. kettőstől:
Csak EMLÉKEZTETŐÜL:  2006 októberében az önkormányzatnak 587 530 176 forint banki adóssága és 200 000 000 milliós kötelezettsége (kifizetetlen számlája) volt.
Ez összesen 787 530 176 forint.  
2006-2010-közt ez az adósság 143 731 655 Ft lett csökkentve, úgy hogy közben az önkormányzat 2006-2010-közt  mindösszesen 3,5 millió + forrást kapott az akkori kormánytól.
Ennek ellenére 2006-2010-közt a város vagyona 2,2 milliárddal gyarapodott.
Bakos István a 2010. októberi választások előtt, előrehaladott tárgyalásokat folytatott a 2010-2014 ciklusra vonatkozóan. Több pályázat megvalósítása volt részletekbe megtárgyalva 2,5 milliárd forintértékbe.  
Többek közt a város központ teljes felújításáról (körforgalom és környéke)
Bakos István két polgármestersége alatt bizonyított.
A jelenlegi város vezetése a félrevezetésbe és a város kizsigerelésébe bizonyított.
Természetes hogy mindez a testület jóváhagyásával történt.
Így 3,5 év után amikor elmenekült a város éléről a pm sok kérdőjelet hagyott maga után.  
A város 2010-2013  idő alatt növelte az adósságát mintegy 300 millióval (igaz ezt és a 2006-tól meglévő  adósságot az állam átvállalta) ami 2002-2006- közt keletkezett.  A nemzeti kormánytól 2013 végéig 300 millió + támogatást  kapott, különböző címeken. 2014-ben a teljes adósság átvállalása után még 18 és 15 milliós támogatást kapott a kormánytól  a város,  Ezen felül még a 2010-ben visszahozott vízműnek is hozni kellett azt a 200 millió + forrást.
A 2013-as adósság állami átvállalása után, újabb adósságok keletkeztek. 2014-áprilisában az adósság kezelésre  áprilisban felvettek 35-millió rövid lejáratú hitelt.
Ezzel tudták kezelni a március végére felszaporodott 86 milliós kifizetetlen számlák egy részét.
Így menekült meg a város a csődeljárástól.  A 2010-ben megválasztott testület nem fizetett ki 18 milliós munkabért, amit a munkavállaló perre vitt. bizony ha a per soká elhúzódik ez az összeg akár duplájára is emelkedhet. Vajon amikor ezzel szemben találkozik a 2014 októberben megválasztott vezetés, ezt hogyan kezelik? Bizonyára adóemelésekkel.
Vajon ezek után 2014 október 12-re hogy fog kinézni a város pénzügyi mérlege?  
Ekkora kárt még 1990-óta még egyik testület sem okozott a városnak.
A pm hívei azzal vigasztalódtak hogy a pm micsoda nagyszerű állást kapott háromszor akkora fizetéssel és luxus szolgálati gépkocsival és még ami ezzel jár.
Én sajnálom az ex pm híveit hisz 2014 végéig valószínű ismét csalódniuk kell a bálványukba.
Ugyanis a verseny szférában nem tud megmaradni a tehetségtelen polgár.
Szerintem ami Mezőkovácsházán történt 2010-2014-közt az már rég nem politikai kérdés ez bűnügyi kérdés. Az a kérdés hogy a 2014-ben megválasztott testület a hátrahagyott bűncselekmény gyanús ügyeket jogi útra tereli vagy a szőnyeg alá söpri és a lakosság lesz továbbra is az elszenvedője az általa megválasztott testület károkozásának?  Minderre a 2014-es választás után kapjuk meg a választ. Ezért szívesen venném ha bármelyik képviselő, vagy állampolgár érdemben tudna magyarázatot adni.
 Ezen minden képviselőnek el kell gondolkozni főleg a testület azon tagjainak akik indulni kívánnak 2014 október 12-i választáson.
Legfőképp, aki polgármesterségé kívánnak ringbe szállni:  Kokavecz Julianna, Csepregi Elemér, de minden testületi tagnak is.
Várom minden Mezőkovácsházi polgár véleményét.  
Mert ez nem semmi!

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Profeszor. Dr. Turcsán Zsolt a közéletben.

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.