Mi is történik a mi kis Országunkba és a Nagyvilágba

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Mi is történik a mi kis Országunkba és a Nagyvilágba

Témanyitás  erdeklodolakos on Kedd Jan. 16, 2018 12:08 am

Amit eddig összeesküvés elméletnek tartottak azokról, mind több belső ember beszél mint a konkrét tervekről...
Komoly a baj a kontinensen.
A kontinens teljes struktúráját akarják szétzúzni a belső erők, külső erők támogatásával Soros György EU helytartó irányításával   megsemmisíteni.
Nem véletlen hogy 2007-ben már a Gyurcsány kabinet készített egy tervezetet egy millió afrikai befogadásáról.
A "bevándoroltatás" már 2015-ben az Európa ellen irányuló fizikai agresszió biztos előjele.
És ez még csak a kezdet.
A végső cél az, hogy az EU kártyavárként omoljon össze.
Ebben a titkos tervezetben egyesek szerint számos EU-s politikai vezető aktívan benne van.
Napjainkban szemünk előtt,  Európa teljes tönkretétele zajlik.
Olyan nagymértékben hullanak el a nemzetállamok, és az egykor erős, az EU magját képező országok kultúrája, hogy az felér egy kulturális, és vallási invázióval.
Erről sok politikusnak konkrét tudomása van, tudnak a belső folyamatokról, és arról, hogy valójában ez az egész előre megtervezett szándékos, cselekmény.
Hogy erről miért nem beszélnek nyíltan azt mindenki képzeletére bízom.

Egyesek szerint  azért akarják tönkre tenni Európát, hogy újra kiegyenlítsék az erőviszonyokat.
Amerika és Oroszország is félt attól, hogy Európa egy önálló egységes hatalommá nőheti ki magát.
Egy ék lehettünk volna a nagyok játszóterén, mely megakaszthatta volna a "kisded" játékaikat.  
Azon sem lepődnek meg ha ez csak egy figyelem elterelés a ,,nagy játszmáról".
Nevezetesen az ÚJ VILÁGRENDRŐL.
A valódi ötletgazda azonban a sejtések szerint a globális pénzhatalom.
A 2010-bem elhatározott ,,arab tavasz"-nak megfelelően
kataklizmát idéztetett  elő  az Amerikai Angol Francia fegyveres erőkkel a Közel-Keleten és az arab világ egyes részein.  
Ebből a kataklizmából majd a káoszból kinőtt az Iszlám Állam, amit ,,valakik" felfegyverezték.
A globális hatalom által lefizetett európai politikusok pedig tálcán kínálták fel magukat és az egész európaiságot, miközben szemmel látható volt már az első perctől kezdve, hogy ez az egész bevándoroltatás Európa széthullását fogja eredményezni.
Sokat mondó, hogy most, 2018-ban sem visszakoznak, sőt, egyre szervezettebben zajlik a bevándoroltatás.
Vannak azonban olyanok, akik ellenállnak ennek a globális tervezetnek, mint hazánk, vagy a csehek.
A globális hatalomnak elkötelezett EU vezetése, egyenlőre különféle fenyegetéssekkel, a pénzcsapok elzárásával, és más szankciókkal akarja rávenni hazánkat arra, hogy megadja magát, hogy a vége mi lesz azt csak az Isten tudja.

   A háttérhatalmi politikai elit szándékai megkérdőjelezhetetlenek.

Ha a folyamatok tovább zajlanak, akkor 2019-2020 végére az európai társadalom szép lassan összeomlik, és egy új hatalmi viszonyrendszer fog kialakulni az Európa  romjain.
A magyar ellenzék  ebben bízik hogy a globális hatalom akciója elsodorja a nemzeti kormányt is.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Európa és Magyarország kapcsolata a honfoglalástól napjainkig.

Témanyitás  zsuzsa on Szer. Szept. 12, 2018 9:00 pm

Nézzünk végre szembe a tényekkel!
A nyugat soha nem volt Magyarország barátja, sohasem ismerte el érdemeinket (pl. áldozatos harcainkat Európa és a kereszténység védelmében), mindig aktuális érdekei szerint járt el.
Minden időben arra törekedett, hogy bennünket kihasználjon, kifosszon (lásd a "rendszerváltás"), eláruljon (Rákóczy szabadságharc), bűnös szövetségeket kössenek (lásd 1848-as szabadságharc, Magyarország 1920-as feldarabolása, majd Európa újrafelosztása - Jalta és Poznan) vagy örök időkre elveszejtsen (lásd pozsonyi csata, Trianon, két világháború pusztítása, török-, német-, majd a szovjet-megszállás...). Évszázadok során legjobbjainkat üldözték, bebörtönözték (lásd Kazinczy), száműzték (lásd Rákóczy), pusztították el (lásd aradi és az 56-os vértanúk) vagy akár végveszélyben is magunkra hagytak, feláldoztak minket (lásd Zrínyi, Mohács,1956).
A nyugat bűnös módon más nemzetek, kihasználásával, kifosztásával, gyarmatosításával gazdagította magát. Valójában önzők, megbízhatatlanok, jellemtelenek, kétszínűek, gyávák, önteltek és dölyfösek.
Ez lenne az a híres tiszetesség, becsület, demokrácia az ún. európaiság, aminek értékeire olyan nagyon büszkék és aminek alapján minket elítélnek és kitaszítanak?
Legyünk rá büszkék, hogy mi magyarok vagyunk és különbözünk tőlük! Mi vagyunk Európa reménysége.

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Gruevszki bűne!

Témanyitás  gyorgy on Kedd Nov. 20, 2018 10:36 pm

Gruevszki bűne!
DE NÉZZÜK A TÉNYEKET:
Gruevszki a migránsválság kellős közepén, országa jobboldali vezetőjeként kerítést épített a görög határszakaszra, és bejelentette, hogy mindenáron feltartóztatja az inváziót.
Az akkor még éppen migránsimádatba ájult unióban és persze Soros köreiben Gruevszki (Orbán mellett) a legfőbb céltáblává vált.
S ahogy ez ilyenkor lenni szokott, elindultak azok a folyamatok, amelyek a Gruevszki-kormány bukásához vezettek.
A folyamatokat itt is a számolatlan mennyiségű pénzzel ellátott Soros-szervezetek (NGO-k) irányították.
A forgatókönyv ismerős: egy nyilvánosságra kerülő hangfelvétel (vagy hamisítvány, vagy sem), ezt követően erőszakos tüntetések (volt olyan Soros-szervezetek által szervezett és az ellenzék támogatta tüntetés, amelyben nyolc rendőr is meghalt).
E tüntetéseket az albán kisebbség támogatásával szították, és a posztkomcsi ellenzék mindent megígért az albánoknak arra az esetre, ha hatalomra jut.
Az előre hozott választásokon ugyan Gruevszki pártja kapta a legtöbb szavazatot (győzött), ám nem tudott kormányt alakítani,

Így került mindenféle machinációk végeredményképpen hatalomra Zoran Zaev, aki az albánok segítségével, valamint a Soros-féle NGO-k támogatásával és pénzével vergődött végre a kormányrúdhoz.

Immáron semmi akadálya nem volt, hogy az igazság és a korrupció elleni harc lovagjaiként nekilássanak a jobboldali politikusi gárda ellehetetlenítésének.
Ehhez erős támogatást nyújtott a Soros kezébe került macedón média, továbbá a Soros-féle NGO-k nyomására felállított különleges ügyészség.

Majd hirtelen öt eljárást is indítottak Gruevszki ellen, míg Zaev ellen az összes eljárást megszüntették.
Például azt, amelyben a vád szerint közel kétszázezer euró kenőpénzt fogadott el egy vállalkozótól még polgármester korában.
Miközben Zaev ellen mindent megszüntettek, kétévnyi próbálkozás után Gruevszkit elítélték, valami Mercedes megvásárlásáért (röhej!).
Majd – és ezt már Gruevszki állítja! – többször is életveszélyesen megfenyegették, ami a 2016-os kampány, a fenyegetések, listázások és rendőrhalálok ismeretében nem tűnik életszerűtlen állításnak.
Gruevszki ezután Magyarországra menekült, és menedékkérelmet nyújtott be.

S hogy ez különleges esetnek számít-e?

1; Nos, akkor ismét a tények. Jelenleg Belgiumban tartózkodik és vár ügyének elbírálására Rafael Correa volt ecuadori államfő;

2; Belgium „vendége” Charles Puigdemont volt katalán elnök; Franciaországban nyújtott be menedékkérelmet a hazájában nem Mercedes-vásárlással, hanem kokaincsempészéssel megvádolt

3;Sébastien Ajavon benini elnökjelölt és ellenzéki politikus – ügyének érdemi elbírálásáig Franciaország nem adja ki és nem nyilatkozik.

4;Franciaország ezenfelül politikai menedékjogot adott a Chilében jogerősen elítélt Ricardo Palmának, aki életfogytiglant (!) kapott, miután meggyilkolta Jaime Guzmánt.

5;Isak Dar volt pakisztáni miniszter pedig Nagy-Britanniában nyújtott be menedékkérelmet és vár ügyének elbírálására.
Ennyit a Gruevszki-ügy „különlegességéről”.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mi is történik a mi kis Országunkba és a Nagyvilágba

Témanyitás  gyorgy on Kedd Nov. 20, 2018 11:03 pm

Gyurcsány Ferenc a kö­rö­zött bű­nö­ző­vel évek óta több cég­ben is, üz­let­társ­ként, ba­rát­ként a le­hető leg­szo­ro­sab­ban mű­kö­dik együtt. Cve­tan Va­szi­lev ellen a le­hető leg­ma­ga­sabb, Vörös Ri­asz­tás fo­ko­za­ton adott ki el­fo­ga­tási pa­ran­csot az In­ter­pol.
Bűn­tár­sa­i­val 600 mil­li­ár­dot lop­tak el.

https://ripost.hu/cikk-nemzetkozi-korozest-adtak-ki-gyurcsany-uzlettarsa-ellen?fbclid=IwAR2NXG4bNXTy0Hj4Yr3WI-v1vlCeCZrI_dQXdJOaKLudsDh6pCWL-rMDxBA

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mi is történik a mi kis Országunkba és a Nagyvilágba

Témanyitás  gyorgy on Szer. Nov. 21, 2018 8:08 am

Teljes a pánik a  globális hatalom EU helytartójának a  fizetett körökben, hiszen sorban hátrálnak ki az országok az ENSZ paktumból, amit nyugodtan nevezhetünk Soros paktumnak is!

Merkel, Sargentini és Juncker is megszólalt az ügyben. Természetesen feladatuknak megfelelően védelmükbe vesztik az ENSZ által benyújtott, Soros paktumot!

Judith Sargentini , egy hisztérikus, az ENSZ-t mentegető írással állt elő egy holland internetes portálon, amiben értetlenségének adott hangot, amiért sorban mondanak nemet Soros György aljas tervére.

De nemcsak Sargentini kezdett hisztizni, hanem a jelentősen meggyengült Angela Merkel német kancellár is, aki német nemzeti érdeknek nevezte a migrációt jó dolognak tartó paktum elfogadását.

Az ishászban szenvedő Juncker is kifejezte bánatát, hogy nem tudja gazdája utasítását maradéktalanul végrehajtani. Azt nyilatkozta, hogy “akik nem támogatják a paktumot azok vagy nem olvasták, vagy teljesen megbolondultak”!

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mi is történik a mi kis Országunkba és a Nagyvilágba

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.