De mi lesz veled MSZP?

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Egy újabb MSZP-és illúzió futott zátonyra.

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Jún. 15, 2015 7:52 amMiután Budapesten lezajlott 2015 június második hétvégén az EU-népárt tanácskozása, a Fidesz gazdasági és társadalmi politikájának méltatása mellett.
2015 június harmadik hétvégén Budapesten megrendezett EU-szocialisták, internacionalisták kongresszusa, kudarc volt a javából az MSZP számára.
Azért is, mert nyilvánvalóvá vált: ha az EU -Internacionalistájaiban volna is szándék (akarat) az Orbán-kormány elleni puccs elősegítésére (leváltására), a jelenlegi hiteltelen MSZP-és vezetőkkel immár a lőtéri kutya sem számol. Egyébként pillanatnyilag nincs is ilyen szándék a fejlett világ Internacionalistáiban, hiszen a tiroli Telfs-Buchen település melletti Interalpen Hotelben összeült Bilderberg-csoport ülésére egyetlen magyart Szocialista, vagy Liberálist sem hívtak meg.
Nem is értették hogy miről beszéltek az MSZP-vezetői amikor azt kérték az EU-szocialista vezetőitől hogy segítsenek a Fidesz elleni puccsban, VAGY ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁS KIKÉNYSZERÍTÉSÉBEN. Hisz az EU szocialista vezetők szerint is Magyarországon demokrácia és jogállam van.
Az ilyen és hasonló felvetés az EU Internacionalisták fejében meg sem fordulhat.
Egy demokratikus, jogállamot tiszteletben tartó politikai pártnál el sem hangozhat.

Ennek fényében komikusnak és szánalmasnak tartották az MSZP-és vezérek szavait.
Szóhasználatukkal élve az nem »európai politika«, (hanem pártállami) hogy ezek az MSZP vezetők és szimpatizánsai mást sem tudnak, mint Orbánt szidni, gyűlölködni, irigykedni, hazudozni, a másként gondolkodókat birkának, agy-mosottnak titulálni, erőszakkal életveszélyesen fenyegetőzni. az EU-ba hamis, hazug, rágalmazó jelentéseket küldeni és minden második mondatban »benyalni« Brüsszelnek.
Mint egyértelműen kifejezték, hogy teljesen értelmetlen , sőt káros a bevándorlással kapcsolatos »véres kard« hordozásuk is. Jól látszik, hogy Európában még a szociáldemokrata vezetők meghatározó része sem úgy gondolkozik, ahogy ők.
Ezért nem tisztelte meg az MSZP-ét jelenlétével: Nem volt például itt Renzin kívül egyetlen meghatározó francia vagy spanyol szocialista sem, vagy akár a nem éppen távoli Bécsből Werner Faymann szocdem kancellár?
Az Osztrákok kormánya mondjuk speciel éppen a hét végén közölte, hogy egyetlen újabb bevándorló sem jöhet egyelőre Ausztriába.
Sőt Magyarországra visszatoloncolják az eddigi Magyarországból érkező menekülteket.
Valamint több száz határőrt küldenek a Magyar-Jugoszláv határőrizet megerősítésére.
Tehát megállapítható hogy lassan egy számjegyűvé zsugorodó MSZP-nem tudott profitálni az EU-szocialisták kongresszusából.
Az most már jól látszik hogy az MSZP félreérthetetlenül, visszafordíthatatlanul az MDF, SZDSZ, útjára lépett.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Miért gyűlöl minket hazafiakat ennyire a baloldal?

Témanyitás  idegen on Szer. Okt. 14, 2015 9:18 am

Mert a ,,baloldal"  gyűlölete szinte vágható, gyúrható, mérhető, darabos. Elég csak egy-egy óvatlan szót szólni, és érzed, ahogy csoportosan letámadnak, szétszednek, marcangolnak, porig aláznak. Ha hagyod. Egy idő után már szólni se kell, egyedül azért fognak támadni, mert az vagy, aki.
A ,,baloldal" gyűlölete abból ered,  mert nem értik, nem fogják fel ésszel, mit jelent nemzetinek, jobboldalinak lenni.
A ,,baloldalnak" csak simán ellenségkép kell. Ez az ellenség jelenleg és egy jó ideje Orbán Viktor meg a Fidesz, de akiben még mindig élesek a 90-es évek eleje-közepe tájáról az emlékek, az nagyon jól tudja, hogy alázta meg, vadászta le módszeresen, valódi karaktergyilkosságokkal a jobboldal bármelyik közszereplőjét a magát felsőbbrendűnek képzelő szociálliberális elit.
Ez igen, ez ment a ,,baloldalnak" nekik. Meg- és odamondogató emberek, humorfelelősök a médiában mindenhol - az internet előtti világban felülről lefelé, illetve suttogó propagandával elhinteni a kártékony magvakat. Csak emlékezzünk: taxisblokád idején: "lövetni fognak, láttam a vízágyúkat". Később: "nem fogják átadni a hatalmat". Jobboldali csakis álszent, gonosz ember lehetett - a szerencsésebbjéből, pl. Torgyánból meg csak simán bohócot kreáltak, ha már pont őt nem tudták vagy akarták a halálba hajszolni..
2010-ben aztán vége lett ezeknek az időknek, és jöttek Orbánék, és utánuk senki.
És azóta aprítják, osztják, támadják őket, szednék őket atomokra. És még mindig vannak, és még mindig nem adják át a hatalmat ezeknek a ,,felvilágosodott, szakmailag felkészült és kifogástalan szocialistáknak-liberálisoknak". Pedig már több száz diák is azt skandálta, hogy Hoffmann Rózsa mondjon le! Ráadásul egyszerre, ütemesen.
A baj fő okozója, a ,,baloldalnak" nincsenek  elfogadható  értékeik, nincsenek hőseik.
A baloldal az egykori hőseit kidobta. Ma már félnek elővenni Lenint, Sztálint, Rákosit, Kádárt és a többit. Természetesen nem fognak habozni, ha újra szabad lesz őket dicsőíteni, de még sok-sok évnek el kell majd telnie ahhoz, hogy tisztára moshassák őket. De ez egy távolabbi történet lesz. Próbálkoznak József Attilával (bár minden versét tuti nem szeretik), Károlyival, de ezek gyenge kísérletek - és leginkább csak akkor lépnek, ha valamelyikük szobrát arrébb tenné a Fidesz. Amúgy eszükbe se jutna bárkit is dicsőíteni vagy tisztelni. Tisztelni? Mennyiért?
A jobboldalon nincs is kérdés. Magyarország, magyarok, történelem, trikolór, Himnusz, Kossuth és Széchenyi egyaránt hősök. A baloldal pedig hiába próbálkozik mindennel, hogy neki is jusson ezekből, nem tud hiteles lenni, hiszen ők se érezték ezeket soha magukénak. Hogy is tehetnék, hiszen ahol csak lehet, gúnyolnak és gyaláznak mindent, ami magyar? Ha bármire csak egy kicsit is büszkék lehetünk, folyton ott kutakodik és piszkít bele a balliberális ármány, aki ahol csak éri, rontja a magyar ünnepet. Mondják-mondják, hogy ők is ugyanúgy magyarok, nekik is ugyanúgy fáj Trianon, de hazudnak. És ez látszik. Nem fáj nekik Trianon kicsit sem, sőt: örülnek neki, folytatnák az árulást további területrészek átadásával, lehetőleg pénzért.
Talán a pénz, az az egyetlen érték, ami ideig-óráig hajtja-űzi  a ,,baloldalt". De az árulással, hazugságokkal megszerzett győzelmek után azonnal kicsinálják egymást. Nem bírják ki egy évig sem, de már hullanak a fejek. Ezek az emberek alig pár forintért képesek lennének a saját fiukat is eladni janicsárnak. De persze mit is várunk attól, aki azt a születése előtt is már legszívesebben kikapartatná? Gyereket? Ebbe a gazdasági helyzetbe? Akkor nekem kevesebb fog jutni!
Akinek a Haza annyit jelent, hogy mit kapott az országtól. Nem kap elég pénzt? Megy Angliába, Németországba, bárhova - ott jobban fog keresni! Neki tartozik az Ország! Mit adott neki Magyarország? Ismerjük jól.
A mindenkori baloldalt csak a rombolás, a tagadás, az uszítás, a panaszkodás, a közhangulat-rontás, hazugságok, hazaárulás tartotta és tartja össze.
A ,,baloldaliak"  saoha nem próbáltak meg kiállni valami valós cél, valami valós, közös érdek mellett, hanem csakis tagadtak. Le Orbán Viktorral, le az egykulcsos adóval, le a gazdagokkal (persze csakis a fideszes gazdagokkal), le a vidékkel, le a stadionokkal, le a tiszta várossal, le a magyar sportolókkal, olimpiai bajnokokkal. Figyeljük meg, mikért rajonganak ezek, a magukat demokratának nevezők! Dohányzás, drogok, abortusz, külföldiek, vérfertőzés, rombolás, graffiti, szenny, éjszaka, önpusztítás, naplopás. És nem ám titokban, sunyin utalgatva rá, hanem mindezt nyíltan promotálva.
A balliberális oldal valahogy a tél, az éjszaka gyermeke. Ott érzi jól magát, ahol dermesztő hideg van, koromsötét, reményvesztettség, legyengült gócpont.
Ilyen volt az Opera előtti lázadás januárban, és ugyanígy jön meg a hangjuk most is, amikor a legrövidebb ideig lesz világos és leghosszabb az éjszaka, amikor a hitelminősítők egyszerre lépnek, egyszerre támadják, gyengítik a Hazát. Ilyenek. Ezt a pár hónapot valahogy átvészeljük megint így - aztán, amikor újra felkapcsoljuk tavasszal a villanyt, akkor kopogó ízeltlábaikkal úgy fognak egy tizedmásodperc alatt menedékbe vonulni, ahogy a lakótelepi szemétledobóban a csótányok. Megszoktuk, többet nem is várunk tőlük.
A ,,baloldal" fizikálisan gyengék és edzetlenek - elméjük ennek megfelelően tompa.
Csoda a ,,baloldalnál"?, Ők mindent bálványként imádnak, ami az emberi szervezet legyengítését segíti elő? Dohány, kanabisz, drogok, füst, tű, tetoválás, alkohol, kábulat, abortusz? Kizsákmányolják - nem tisztelik eléggé - saját testüket, az edzőterem helyett pedig továbbra is inkább a Körúton belüli romkocsmákat látogatják, ahol szorgosan füstölnek át éjszakákat.
A ,,baloldaliak" Irigylik a sportos, erős és szervezett jobboldali-radikális fiatalokat. Irigylik őket bátorságukért, értékeikért, elveikért, összetartásukért. Irigylik, de fel nem fogják, milyen az, amikor valaki nem a haszonért - a rövid távú haszonért - csinál bármit. Riasztóak számukra az olyan fogalmak, mint egyház (persze csakis, ha kereszt(y)én(y)), család, hűség, házasság, bajtársiasság, összetartás, gyerek, sport, nemzet, hagyomány, történelem, elvek. Ők csakis azt értik, hogy önös érdek, haszon, deviancia, élősködés, destrukció. Ám hatalmas felsőbbrendűségükben minden, általuk jobboldalinak vélt elvet vagy dogmát nagyon következetesen kérnek számon a számukra nem szimpatikus pártállásúaktól.
Sajnos ez nem fog megváltozni.
A szoc-lib-eknek hőseik, értékeik nem lesznek továbbra sem - marad a gazdanemzet mint kiindulási pont. Legyen mit rombolni, legyen kinek a pénzéből élni, legyen kiket gúnyolni.
Hagyjuk? Már régóta nem. Időről időre nyerhetnek választást pár megvezetett réteggel - mindig másokkal -, de a hatalmat megtartani éppen ezért képtelenek. És ezért kiengesztelhetetlenül gyűlölnek minden nemzetben gondolkodót továbbra is. Nem baj, megszoktuk. Az élet megy tovább.

idegen

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  peter on Csüt. Nov. 12, 2015 6:23 am

Kínos, hogy a Magyar ,,baloldal" az országot 40+12 éven át kormányzás cim szó alatt az országot tönkretették. Az MSZP-ből mára egy szánalmas gittegylet lett, akikre nem hogy az országot, de egy lakótelepi szoláriumszalon vezetését nem bízná az ember.
Az egykori „nagy öregek” 1998-re kikoptak, helyükre szellemileg pehelysúlyú figurák nyomultak, akik egy komolyan vehetetlen viccpárttá tették az MSZP-t.
A szocialisták képtelenek kilábalni saját elhúzódó válságukból, sőt egyre mélyebbre süllyednek a jelentéktelenség gödrében.
Az elmúlt 5-6 évben produkált nyílt színi haláltusájukat már szemlesütve figyeli a szemérmesebb publikum.
Erre az sem mentség hogy ez Lengyelországban már a ,,baloldal" a politikai szemétdombra került.
A Mesterházy-korszak zsinórban két Fidesz-kétharmadot eredményezett, majd jött Tóbiás, akinek a vezetésével soha nem látott, 7 százalékos szintre züllött a párt. (Bár részemről még ezt a 7 százalékot is őszintén csodálom a párt teljesítményéhez képest. Rejtély, hogy 2015-ben ki és milyen fantáziát lát még bennük.)
Az MSZP a teljes szellemi kiüresedés, a kapkodó ötlettelenség és a közhangulathoz való gyáva igazodás háromszögében vergődik 2010-óta.
Tóbiás a sírba tette az MSZP-t: nem csak szellemi, de anyagi nihilbe is vezetve a pártot.
Tóbiásék az MSZP maradék ingatlanvagyonát is felélte.
A szocialisták (zsákmányszerzők) bár évek óta agonizálnak, a mindennapi élet megítéléséhez óriási távolságba kerültek. Már a tőlük megszokott gyűlölet, irigység, rágalom kommunikációt sem tudják jól csinálni.
A 2015-ös leglátványosabb összeomlást mégis a menekültkrízis hozta el számukra.
A párt szellemi nehéztüzérsége: Horváth Csaba és Kunhalmi Ágnes még június közepén is álproblémának nevezte a bevándorlást, amit szerintük „a Fidesz kreált”. Majd miután nyilvánvaló lett, hogy az évszázad drámájáról van szó, ami egész Európát a feje tetejére állította, akkor jött az igazi tragikomédia.
A szocialisták előbb túljátszott gesztusokkal elkezdték a Fidesz menekültpolitikáját kritizálni (Harangozó Tamás: a kerítések mentén „vér fog folyni”), majd pár héttel később, a közvélemény-kutatási adatok ismeretében elindult az igazi MSZP-s stílusú sunnyogás, maszatolás, hazudozás, rágalmazások.
A párt egy része a túlélésre játszott volna, mások nyíltan a Fideszhez dörgölőztek némi gyorsan enyésző népszerűség reményében.
A „politikai géniusz” Mesterházy egy konferencián Schmidt Mária oldalán már arról beszél: támogatni tudja Orbán Viktor menekültügyi politikáját.
Hiller István „nem látott még jobb megoldást” a kerítésnél, és nyilván jobb fórumot sem ennek kifejtésére, mint a Heti Válasz címlapja.
Egy párt hitelességére nincsen nagyobb csapás, mint amikor a nyilvánosságban megszólaló képviselői össze-vissza beszélnek: mást mondanak, mást gondolnak és mást cselekednek.
Az MSZP támogatottsága 6 évnyi Fidesz-kormányzás után is mélyponton van, és nem látszik vége az enyészetnek.
A „legnagyobb ellenzéki párt” megszűnt ellátni azt a funkcióját, amire megbízást kapott.
A Fidesz zavartalanul végezheti az ország gyarapítását, miközben az MSZP-hazugsággyára ipari méretű kifosztását, nyomort, gyermekéhezést víziónál.
Mivel a szociknál már régóta nincs önreflexió és nincsenek következmények, egyenes az út az SZDSZ, MDF Kisgazdapárt, Munkáspárt, stb. sorsa felé, vagyis a totális eljelentéktelenedés irányába.


peter

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  gyorgy on Szer. Márc. 02, 2016 9:49 pm

Az egyetlen stratégiai célja a mai szoc-lib társaságnak a mai ellenzéki pártok élén álló vezetőknek: 2018-ban,BEJUTNI VALAHOGY AKÁRHOGYAN IS A PARLAMENTBE és ha lehet, ott önálló frakciót alapítani. Ha ez meg van, megint nincs semmi dolguk 4 évig. Ezt értelmes gondolatok és megvalósítható tervek kidolgozásával is léphetnék, de akkor előfordulhat hogy többséget szereznek, és akkor jön a gond, kormányozni kellene és ahhoz a felelősséget is vállalni, ami a 40+ 12 éves uralkodásuk alatt bebizonyosodott, hogy nagyon nem megy nekik. Márpedig ebben a mára világviszonylatban kialakult zűrzavaros helyzetben minden valószínűség szerint belebuknának, nem csak Ők hanem az ország is. Akár rövid idő előtt, és ezt ők is tudják. Így marad az egyetlen kitűzött cél, a gyűlöletkeltés a jelenleg, a körülményekhez képest egész jól kormányzó kormányfő ellen, mert ezzel látják a legnagyobb esélyt egyetlen különösebb felelősség nélküli cselekvésnek áhított céljuk elérése érdekében, hogy minél nagyobb számban bejusson pártjuk a következő parlamentbe is. Az egyetlen aki kormányozni is akar, az Gyurcsány, de hát ő már ebbe van "belebetegedve". Juhász Ferenc nyilatkozta, hogy "Gyurcsány már úgy le van járatva Önmagának köszönhetően, hogy ha az élére állna az ellenzéki összefogásnak, akkor esély nincs a győzelemre". Nos ez mind igaz, hogy saját magának köszönhetően van ilyen helyzetben. Az emberek nem felejtik el pökhendi uralkodását, kiváltképpen 2006 októberét! Annak fényében pártja elnevezése egy vicc. Rossz vicc! Meg ugye már több mint öt éve keresi a diploma dolgozatát és nem találja.
Hogyan is áll az MSZP és a belőlük képződött szatellit pártok. Megmaradnak -e egy számjegyű pártnak vagy 5% alá süllyed"?
Repedezik a burok az MSZP párt körül. Van egy lidércnyomás, egy fenyegető rém, mely a magyar ,,baloldalt" már 1919 óta gyötri, de mostanra aztán végképp elhatalmasodott rajta. Ezt pedig úgy hívják: pártszakadás. Tőle rettegnek most is a globalisták, s úgy tűnik, nem is alaptalanul: Hogy az új, "baloldali "pártok alakítása a régi tagokból, a belső konfliktusok nyílt kitörése valóban a vég, vagy legalábbis a hosszan tartó hanyatlás kezdete lehet. Nem tudni, mikor szánja rá magát valamelyik globalista platform vagy belső csoport, hogy nyíltan szembeszegüljön azzal a pragmatikus, lényegében a saját, rövid távú érdekei által vezérelt társasággal, mely ma is a ,,baloldal" vezetését alkotja. Jó esély volt rá, hogy a 215 novemberi kongresszuson rendezzék a soraikat de ehelyett ismét a „szőnyeg alá” söpték az alapvető kérdések tisztázását. Pedig ekkor már tényleg dönteni kelett volna, mi legyen a ,,derék" had képviseletével, Vajon meg tudják-e alakítani a BÖRTÖN frakciót mert a derék had egy része már ott van a többi pedig oda készül. Egyenlőre úgy tűnik hogy ezzel a gondolattal még a ,,baloldal" többség nem barátkozott meg. Minden esetre Gyurcsány Ferenc ezt az ügyet még a börtönbe bevonulása előtt döntésre kívánja vinni.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Amire az MSZP 2010-óta nem jött rá!

Témanyitás  gyorgy on Szer. Ápr. 06, 2016 4:39 pm

„1. Ameddig gátlás nélkül »agymosottnak« nevezitek az Orbánra szavazó 2-2,5 millió embert, amíg így álltok hozzájuk, mindig veszíteni fogtok!
2. Ameddig mindig másokban keresitek a hibát, és mindig a másik, lop, csal hazudik, korrupt, addig mindig veszíteni fogtok!
3. Ameddig nem néztek szembe a saját múltatokkal, ameddig ott ülnek köztetek a 2002-2010 közötti országrombolásért felelős egyének, addig mindig veszíteni fogtok!
4. Ameddig egy gyarapodó országban a rózsadombi Juhász és egyéb gátlástalan, de kisstílű pitiáner tolvajok vádolnak másokat korrupcióval a ti nevetekben, addig mindig veszíteni fogtok!
5. Ameddig gátlástalan ávós ivadékok és egyéb hasonszőrű hiteltelen alakok háta mögé bújva próbáltok mocskolódni, addig mindig veszíteni fogtok.
6. Ameddig minden valódi civil kezdeményezést (nem az ávósivadék puklira és egyéb ilyen alakokra gondolok) azonnal ellehetetlenítetek vagy leraboltok, addig mindig veszíteni fogtok.
7. Ameddig azt látja az átlag magyar, hogy állandóan külföldre rohangáltok följelentgetni az országot, addig mindig veszíteni fogtok…
...és folytathatnám a sor, Bandita…”

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Most végjáték van a ,,baloldalon". ,,ez a harc lesz a végső"

Témanyitás  donkihote on Szomb. Ápr. 30, 2016 9:57 pm

Ha két év múlva nem kerül be az MSZP és a belőlük alakult pártocskák a parlamentbe akkor nekik örökre befellegzett,
Mindent bekennek bűzös, undorító nyállal, mindent bekennek önmagukkal (hazugsággal rágalmakkal). Orbán és Matolcsy a két fő célpont.
Orbánon a legfőbb célpontjuk azóta, hogy nemet mondott 1992-ben a Demokratikus Chartára, és a saját lábára mert állni, még 1992-ben, 2010-után pedig az országnak is minnél nagyobb függetlenséget akar.. Matolcsy pedig a kormány gazdaságpolitikájának szíve közepe. Az „unortodoxia” atyja.
Az ellenzék ortodoxiája olyan, mint a maffia. Ők az igazi maffia, ezért maffiázzák ezt a nemzeti kormányt. 2002-2010-közt az ortodoxia az állandó, de teljesen hiábavaló harc volt az infláció ellen, az ortodoxia jellemzője a magas jegybanki alapkamat, amely miatt a külföldi befektetők 2002-2012-közt (Simor András idejében) óriási haszonnal parkoltathatják a pénzüket az MNB-ben, és ezek miatt hatalmas kamatokért nem volt finanszírozható az ország 2002-2012, és amitől magas volt a hitelek kamata is. Ortodoxia, végett 2002-2012-közt évente átlagosan kétszázmilliárdot kell betenni a költségvetésből a jegybankba, mert a jegybank ennyi veszteséget termel. Az ellenzék szerint ezek mind együtt vannak, akkor minden rendben, akkor minden remekül működik, akkor minden olyan nagyon „európai”, akkor a nemzetközi hitelminősítők kilóra megvett gazemberei is tudják a dolgukat.
Viszont Unortodoxiában nincs infláció, hanem defláció van, unortodoxiában 1 százalék, alatti a jegybanki alapkamat, s e puszta tény azt jelenti, hogy havonta milliárdoktól esnek el a nemzetközi pénzvilág gurui, unortodoxiában a jegybank évi 260 milliárd nyereséget termel, és ebből a pénzből állampapírokat és nagy értékű épuleteket és műkincseket vásárol az MNB , hogy közvetve finanszírozza a magyar gazdaságot. Unortodoxiában az IMF el van zavarva, és csökken az államadósság. Unortodoxiában négy éve folyamatosan három százalék alatt van a hiány, unortodoxiában akár holnap be lehetne vezetni az eurót, ugyanis unortodoxia megfelel a maastrichti kritériumoknak, szemben ortodoxiával, ahol „annyival vagyunk túl a lehetőségeinken, hogy azt el sem tudjátok képzelni”, ahol IDÉZET AZ ÖSZÖDI BESZÉDBŐL: „ilyen böszmeséget ország még nem csinált, mint mi csináltunk”, ahol „trükkök százai, amiről nektek nem kell tudnotok” (Gyurcsány Ferenc) segítségével lehetett egyáltalán megmaradni. (Csak jelzem: Isten mentsen meg bennünket jelen pillanatban az euró bevezetésétől!)
Ezért kell Matolcsyt kicsinálni. Ezért kell a kormányt kicsinálni. Ezért kell mindenkit kicsinálni. És ezért nem számít már semmi sem.
A liberális sajtónak még a miniszterelnök gyerekei is szabad préda lettek, minden és mindenki szabad préda lett, A ,,baloldal" rávetik magukat mindenre, olyanok már éppen, mint a „veszettek” a „túlzók” Az 1919-es jakobinus patkánylázadás idején. A legutolsó rohamra sorakoztak fel. Most vagy soha.
Már a lincselés és a fegyveres puccs gondolatánál tartanak.
„Hadházy szerint »ha nem lesz békés átmenet« az Orbán-éra végeztével, akkor a lincselések is szabad lesz Az első áldozatként Matolcsi van kijelölve.
De Hadházy úgy érzi, ő ezt is megteheti. De csilálhat lincselésről, meg „nem békés átmenetről”. Tényleg, Hadházy? Nem lesz békés átmenet? Hanem milyen lesz? Vajon a ,,baloldal" a lincselést hogyan képzeli?
Nem fogsz lincselni, Hadházy.
Mint úgy általában a gyáva patkányok, te is nagyon szeretnél egyszer részt venni egy ilyen buliban, de ez a buli el fog maradni. Akkor is, ha mindent megtesztek érte. Akkor is, ha elviselhetetlenül provokáltok.


A hozzászólást donkihote összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 15, 2017 8:36 am-kor.

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Átalakulás szervezeti változás mégsem lesz!

Témanyitás  idegen on Csüt. Jún. 16, 2016 8:28 pm

Kellene egy új párt, mondják az ellenzéki választópolgárok, miközben végigtekint a ,,demokratikus" oldal szervezetein. Épp olyan mélyreható változás mint 1945; 1956; 1990;-ben
A helyzet a napjainkban valóban elkeserítő, szinte reménytelennek mondható, A ,,demokratikus" pártok vezetőinek és a civilek hangadóinak megjönne a józan esze, és azt tennék, amit tenniök kéve. Sajnos leragadtak a hazugság, irigykedés és a rágalmazás mocsarába. Ez pedig 2018-ban még a parlamentbe bejutáshoz is kevés. Szóval kellene egy párt, de inkább egy ernyőszervezet, mely alá beállnának a mai ,,demokratikus" pártok, egytől egyig. Csakhogy ezt nem lehet megoldani lejárt szavatosságú vezetőkkel.

Ennek az ernyőszervezetnek a formáját úgy kellene megválasztani, hogy
a szervezet ne kötődjön egyetlen párthoz se, ne képviseljen semmiféle ideológiát, eszmét, vallást, egyszerű programja érthető legyen a legiskolázatlanabb rétegnek is.
Ne akarjon mindent azonnal megváltoztatni, elég, ha a kulcskérdésekben foglal állást.
A kulcsot a cselekvés adná és nem a hazugságok szajkózása.
A programnak ez kell legyen az célja, hogy ezeknek a pártoknak tiszteletben kell tartani a jogállamot és a demokráciát. A mostani levitézlett ellenzéki vezetők helyébe igazi demokratákat kell állítani, a radikálisabb fajtából.
Továbbra is meg kell hagyni a fegyveres erők és fegyveres szervezetek, A határ Őrizetét me kell tartani. A globális hatalom által pénzelt minden szervezetet meg kell szüntetni.
Ez persze nehéz és bonyolult feladat, ez csak úgy hajtható végre ha az ellenzék felhagy az egymással szembeni ádáz harcokkal.
És azonnal meg kell kezdeni az elszámoltatást, a saját sorain belül 1956-ig de legalább 1990-ig .
Egyértelműen és igazat kell beszélni, ehhez igénybe kell venni a köztelevíziót, és egyéb médiát.
Tudtára kell adni a magyar vállalkozóknak, hogy nem az ő rovásukra kívánunak politizálni, de a korrupciót nagyon súlyosan büntetjük.
Az adórendszer átalakításával sem szabad várni, még jobban ki kell teljesíteni a Fidesz által megteremtett vívmányokat.
Azokat a pártállami utód Önkormányzatokat, amennyiben akadályozzák a demokratikus rend helyreállítását, azonnal fel kell oszlatni. A 300 hektár feletti földbirtokokat államosítani majd a földművelők kezelésébe adni.
Ezeket az intézkedéseket természetesen ki kell dolgozni részletesen, feladatokra, személyekre és időpontokra lebontva, mert ekkora volumenben improvizálni nem lehet, de az se lehetetlen feladat, mindössze dolgozni kell rajta.
Nagyon fontos - mondhatnám kulcskérdés - annak a politikusnak a megtalálása, a mai teljesen hiteltelen ,,baloldali" politikusok helyett aki eléggé bátor, eléggé eszes és karizmatikus ahhoz, hogy ezt levezényelje.
A követelmény vele szemben az lenne: legyen megkérdőjelezhetetlenül demokrata, tudjon beszélni, cselekedni személyében támadhatatlan legyen és nem utolsó sorban a diploma dolgozata meglegyen..
Természetesen makulátlan ember nincs, de azért ne legyen ügynök és ne legyen, pártállami múltja, A rendszer-változással visszaélve, meggazdagodott ember, legyen olyan, akiről el tudja hinni a nép, hogy pártok felett áll.
Ez talán a legnehezebb feladat - őt megtalálni.
Olyan embert - ha nő, még jobb - aki kellő hazaszeretet elméleti tudás birtokában megfelelően gyakorlatias is, határozott és karizmatikus, de legalább rokonszenves,Tudom hogy nem túl egyszerű találni ilyen személyt a politikában.
Volt már ilyesmire kísérlet, Bajnaival már egyszer próbálkoztak de kiderült hogy ahol megjelent ott még a fű sem nőt. Ezzel azonnal el is vesztette a lehetőséget, hogy egy olyan szervezet vezetője legyen, mely pártok felett áll. Ez a csapat kidolgozhatná programjaikat a 2022-es választásokra, melynek képviselői egyben a Nemzetgyűlés tagjai is lennének. Itt lenne az ideje, hogy azok is törjék a fejüket, akik a politikából élnek.
És végre elő is álljanak valami életszagú dologgal, mert már megint elkezdődik a 2014-es széthúzás ami újjabb kudarc előjele. .
Igaz erről már a 2018-as választásokra elkéstek


A hozzászólást idegen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 15, 2017 9:08 am-kor.

idegen

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Amit Márai nem tudhatott 1945-ben.

Témanyitás  donkihote on Szer. Jún. 22, 2016 9:01 am

1944-ben a Németek katonai megszállása után a Magyar Nemzeti Szocialista párt (Nyilasok)jutott hatalomra. Ezt a csapatot Márai Sándor ,,jobboldaliként" nevezte és így ír róluk:.  

,,Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a “jobboldaliság” címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint “keresztény magyar ember” előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert “keresztény magyar úriember”, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem “keresztény magyar” vagy “úriember”, tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidó birtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a ,,jobboldaliság" minden értelme.
S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30 éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen.
Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén visszasírja a “jobboldali, keresztény, nemzeti” világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül.Ez a fajta soha nem változik meg". (Márai Sándor 1945)  

1945 amikor az Magyar Kommunista Pártot-ot a Moszkovita bolsevikok Rákosival az élén lerombolták.
A tagjai meghatározó részét likvidálták, internálták, Majd létrehozták az Magyar Dolgozók Párt-ját.
A tagság gerincét az 1945-előtti nyilas  ,,jobboldali" pártból átigazolt személyek adták, és az amúgy önálló gondolkodásra képtelen lumpen elemek.  
Ezek az emberek ott folytatták 1945 útán az MDP pártagként  ahol a nyilas  Nemzeti szocialista pártban abba hagyták.
1945-től ezekből a kis nyilasokból lettek a nagy kommunisták. 1947-es ,,kék cédulás" választással átvették a hatalmat.
A többi pártot megsemmisítették, vezetőit likvidálták, ezzel kezdetét vette az egy párti (állam párti) diktatúra
Az utódaik most is a ,,baloldalon" vannak és 1945-óta ha csak tehették rárontottak a magyar nemzetre.
1947 után a nyilasokból álló  ,,kommunista" államberendezkedés lényege, hogy megszüntették a magántulajdont és közösségi tulajdonba vettek mindent.
Tették ezt azért, mert nekik semmijük nem volt, dolgozni lusták voltak, és azonnal irányítani akarták a társadalmat.
Amikor megbukott a pártállam, ezek a nyilas utódok saját magántulajdonukba vettek mindent, amit tudtak.
Így két - három generáció alatt nincstelen senkikből tulajdonosok (milliárdosok) lettek, de attól még ugyanazok az undorító gazemberek maradtak, mert a birtoklás, a tulajdon nem változtatja meg az embert belülről, csak a körülmények változnak.
Az MSZMP-ből MSZP-ét csináltak, ennek élére a  nyilas utód zsákmányszerzők álltak.
Tagság pedig a szolgalelkű akaratgyenge polgárokból verbuválódott.
Akik elhitték hogy Ők jól megélnek a zsákmányszerzők árnyékában.
Ez volt életük legnagyobb tévedése.
Bizony az ország választó polgárai joggal kérdezhetik, hogy az MSZP miért számít baloldali pártnak?
A kérdés jogos, hiszen eddigiekben történt baloldali meghatározásokkal nincsenek még köszönő viszonyba sem.
Az biztosan állítható, hogy a tisztességes munkából élő embereket nem képviseli.  
1945-óta a ,,baloldal" már önmaga felelős önmagáért, a magyarságért, az országért soha nem érzett felelősséget.
Önmaga felelős azért, mert elherdálta minden pozitív anyagi, gazdasági szellemi vagyonát az országnak.
Teljes történelmi örökségét.
2010-re az MSZP  három ciklusa alatt  teljesen lenullázták, sőt szinte kezelhetetlen adósságba vitték az országot.
Épp úgy újjá kellett építeni  az országot mint1919-es patkány forradalom után.  
Csak remélni lehet hogy 2018-ban  a Magyar választók végleg eltüntetik a politika sülyesttőjébe ezt a csapatot.

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Ez a 2018-as harc lesz a végső!

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Aug. 22, 2016 4:02 am

A baloldal, az alapvetően elhibázott politikájának köszönhetően egyre távolabb kerül szimpatizánsaitól és a hagyományos szavazóik is egyre inkább elfordulnak tőlük, új helyeken keresik azokat, akiket kitüntethetnek bizalmukkal.
Ez ma kitapintható tendencia, nem csak külföldön, de Magyarországon is. Persze Magyarországon – nem pusztán a terhelt múltjuk miatt – még nehezebb helyzetbe lavírozták magukat.
A szocialistákat az a tény sem zavarja őket, hogy szavazóik nem követik pártjuk útmutatásait a bevándorlás-pártiságot illetően, nem hisznek az álságos szolidaritás sulykolásának, sőt, jelentős részük szembe megy politikai elitjük akaratával.
Szánalmas magyarázataik lassan köznevetség tárgyává válnak, hiszen egyre jobban eltávolodnak a valóságtól. Legutóbb Molnár Gyula, az MSZP és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke állapodott meg abban, hogy a két párt együttműködik a kvóta-népszavazás bojkottjában.
Jelszavuk: „Maradj otthon, maradj Európában!” Úgy tesznek, mintha ez lenne a kérdés.
A kisebbik baloldali szervezetek, így az Együtt, a PM és a Bokros Lajos által vezetett Moma szintén a korlátlan bevándorlás mellett kampányolnak.
A szocialistákat az a tény sem zavarja, hogy szavazóik nem követik pártjuk útmutatásait a bevándorlás-pártiságot illetően, nem hisznek az álságos szolidaritás sulykolásának, sőt, jelentős részük szembe megy politikai elitjük akaratával. De hol van már a baloldal politikai elitje?
Akkor még (Horn Gyula, Lendvai Ildikó, Kovács László idejében) a választók hagyták magukat megvezetni – gondoljunk csak a kettős állampolgárság megadásának megtagadására -, de most a szocialisták, egyáltalán a baloldal a jelenlegi és a volt vezetőkkel – mint például Mesterházy Attila, Tóbiás József, Molnár Gyula, Újhelyi István, Gyurcsány Ferenc, Szigetvári Viktor, Jávor Benedek, Szabó Timea és sorolhatnánk tovább – eleve vereségre vannak ítélve.
Itt már nem lehet félrevezetni az embereket azzal, hogy a magyar rasszista és nem szolidáris.
Ebben a csatában, a más eszmevilágban és idegen érdekeket képviselő baloldal végérvényesen alulmaradhat.
A tét ugyanis most nem a bal- és a jobboldal küzdelme, hanem Magyarország, egyáltalán Európa megmaradása.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  idegen on Kedd Jan. 24, 2017 9:17 pm

A Fővárosi Törvényszék 2017 január 24 keddi ítélete újabb bizonyíték arra, hogy a szocialisták minden idők legkorruptabb kormányzását követték el 2002-2010-közt, A liberális bolsevikok minden szinten loptak lopnak, a jövőben lopnának ha erre módjuk lesz. A törvényszék első fokon felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtotta két Andrássy úti ingatlan 2004-es elidegenítése ügyében, több száz millió forintos hűtlen kezelés miatt Fürst Györgyöt és tizenegy társát. Azonkívül felszólította az önkormányzatot hogy nyújtsa be az önkormányzatnak okozott kár menyiségére a kárigényt.
A vádlottak VI. kerületi liberális bolsevik politikusként vettek részt a két ingatlan pályáztatás nélküli eladásáról szóló döntésben. A liberális bolsevik politikusok bűn szervezetten adták el az Andrássy úti palotákat, ahogy bűn szervezetten lopták ki a 4-es metróberuházás egyharmadát is.
A magyar nép abban bízik, hogy a másodfokú jogerős ítéletnél nem veszik figyelemben a 1989-es ,,Rózsadombi paktum" kitételeit, az jogerős ítélet mostaninál szigorúbb lesz, "mert a bűnözőknek a börtönben a helyük". Az átlagember büntetés csekélynek tűnik. Pedig az okozott kár tetemes. Az okozott kár megtérítését sajnos a település képviselő testülete általában nem kéri a bíróságtól így viszont csakugyan olcsón megússzák. Természetes a település kára így elérheti a pár milliótól akár a több száz milliós kárt is. Íme egy hiteles megtörtént eset, arra hogy hogyan ússzák meg a tettesek, és a település lakosai mekkora kárt is szenvednek: http://mkovacshaza.hungarianforum.net/t57-adocsalas-sikkasztas-vagy-valami-mas#664

idegen

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  erzsebet on Szer. Márc. 15, 2017 7:03 am

Teljes zavarodottság az ellenzék körül. A 2017 március 14-én a Miskolci gyűlésen halhattuk MSZP vezetői úgy elszakadtak az élet valóságától hogy azt sem tudják mi van az országban. ,,Fizessenek a gazdagok!" Ez Botka László miniszterelnök-jelölt egyik legfontosabb üzenete 2018-ra, ehhez kéri a demokrata szavazók támogatását. Mindez az MSZP idei március 15-i rendezvényén hangzott el; az ünnep előestéjén, Miskolcon, 150 fős demonstráción. Az esemény két szónoka, Molnár Gyula pártelnök és Botka László, az MSZP kormányfőjelöltje egyetértettek abban: ,,véget kell vetni annak, hogy a dolgozó emberek csak adóznak, de az így befolyt pénzt nem rájuk költik". Botka László rámutatott: ,,százmilliárdokkal fog gyarapodni az ország, ha a gazdagok befizetik a luxusadót". Igen úgy is lehet mondani vissza a Rákosi Mátyás ideológiájához. Igen szegény réteg ezt akkor sem vette be. Nem véletlen rendezték meg a kék cédulás választást. 1945-től ezekből a kis nyilasokból lettek a nagy kommunisták. 1947-es ,,kék cédulás" választással átvették a hatalmat.
A többi pártot megsemmisítették, vezetőit likvidálták, ezzel kezdetét vette az egy párti (állam párti) diktatúra
Az utódaik most is a ,,baloldalon" vannak és 1945-óta ha csak tehették rárontottak a magyar nemzetre.
1990-ig csak az Ők jelöltjükre lehetett szavazni. Miután elvették a gazdagok vagyonát a gazdagok szegények lettek, de a szegények még szegényebbek lettek.
1947 után a nyilasokból álló  ,,kommunista" államberendezkedés lényege, hogy megszüntették a magántulajdont és közösségi tulajdonba vettek mindent.
Tették ezt azért, mert nekik semmijük nem volt, dolgozni lusták voltak, és azonnal irányítani akarták a társadalmat.
Amikor megbukott a pártállam, ezek a nyilas pártállami utódok saját magántulajdonukba vettek mindent, amit csak tudtak.
Így két - három generáció alatt nincstelen senkikből tulajdonosok (milliárdosok) lettek, de attól még ugyanazok az undorító gazemberek maradtak, mert a birtoklás, a tulajdon nem változtatja meg az embert belülről, csak a körülmények változnak.
Az MSZMP-ből MSZP-ét csináltak, ennek élére a  nyilas pártállami utód zsákmányszerzők álltak.
Tagság pedig a szolgalelkű akaratgyenge polgárokból verbuválódott.
Akik elhitték hogy Ők jól megélnek a zsákmányszerzők árnyékában.
Ez volt életük legnagyobb tévedése.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Csüt. Okt. 12, 2017 4:17 am


maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Nov. 06, 2017 4:13 amStratégia nélküli, romba döntött közösség lett a Magyar Szocialista Párt
–írta a napokban Velez Árpád szocialista képviselő.
Velez a levélben bejelentette, hogy nem kíván indulni a 2018-as országgyűlési választásokon, sem egyéniben, sem listán.

Velez Árpád szerint Molnár Gyula és csapata építette le a pártot, teljesen mélybe zuhant a párttagok és aktivistáik hangulata.
Velez szerint 2018-ig ez a helyzet egyre mélyebbre süllyed.

Az MSZP társadalmi megítélésében, a kutatások számaiban, valamint a párttagok és aktivistáink hangulatában is 2010-óta nagy zuhanás következett be.
Építeni 2010-óta egy pártvezetés sem építette a pártot.
Valódi politikai alternatívát 2010-óta nem sikerült nyújtani.
2010-óta a negatív kampánnyal a párt rombolása folytatódott.
A pártelnökök nem voltak ebben egyedül, de ez nem kisebbíti a pártvezetők, felelősségét.

Velez szerint Molnár egy kiszolgáltatott politikai közösséget hozott létre, és „a magyar baloldal vezető pártjából, történelmi szemszögből nézve pillanatok alatt egy, a mások után kullogó, kedvetlen, motiválatlan, kiszolgáltatott, hazudozó, rágalmazó, irigy, gyűlölködő politikai közösséget csinált.
Ezt a politikai menetrend és stratégia hiányával okozták, vagy szándékosan esetleg felkészületlenségből.
Velez több hónapja érzi a pártelnökön, hogy meg akarja úszni, túl akarja élni a jelenlegi helyzetet.

A volt pártigazgató kitért Botka László miniszterelnök-jelölt lemondására is, Molnár szintén ezért sem vállalta a felelősséget, sőt, egyáltalán nem kezelte az ezzel járó válságot.
Velez arra utal, hogy Botka lemondása után Molnárnak is fel kellett volna ajánlani a távozását, de az ezután lejátszódó eseményekkel „gyakorlatilag elkészült az az út, amely a párt végromlásához vezet”.

Az MSZP ma ebben a katasztrofális helyzetben, legyengülve kényszerül szövetséget kötni, ami Velez szerint azt jelenti, hogy a pártelnök vezetésével átjátssza a párt több nyerhető körzetét a DK-nak. „Ez a Molnár és a többi vezető bűne.
Miközben Gyurcsányék építettétek a DK-t, az MSZP szétforgácsolódott.
– írta Velez baloldalhoz hű akar maradni, de a negatív kampánnyal nem tud közösséget vállalni.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Márc. 07, 2018 4:56 am

Az ellenzéki szavazók nem bírják Orbánnak megbocsájtani hogy a 2010-es választás előtt szoc lib kormány által bevezetett intézkedéseket nem folytatta sőt ellenkező irányba vitte az országot.
Mit ís próbált adni a szoc lib kormány a lakosságnak aminek élvezetétől a nemzeti kormány megfosztotta Őket.

1; Két évre befagyasztják a közszféra bruttó bértömegét.
2; Felülvizsgálják a 2009 második félévi kereset-kiegészítést.
3; Megszűnik a 13. havi illetmény.
4;Csökkentik az önkormányzati támogatásokat.

A nyugdíjrendszer változásai:
1; Előre hozzák a nyugdíjkor-határ 65 évre való emelését, várhatóan 2012-re.
2; Ezzel egy időben a nyugdíjak 20%-os csökkentése!!!!!!
3; Átütemezik év végére a 2009-re tervezett nyugdíjkorrekciót.
4; 2010-ben elmarad a nyugdíjkorrekció.
5; 2009-ben nem fizetik ki a 13. havi nyugdíj második felét.
6; Megszűnik a 13. havi nyugdíj.

Változások a szociális rendszerben:

1; 10 százalékkal csökken a táppénz.
2; Két évre rögzítik a családi pótlék összegét, a korhatár 23-ról 20 évre csökken.
3; A gyes és gyed együttesen három helyett csak két évig jár.
4; Felfüggesztik a lakástámogatásokat.
5; Fokozatosan megszüntetik a gázár- és távhő-kompenzációt.

Egyéb kiadáscsökkentő intézkedések:

1; A tömegközlekedés támogatásának csökkentése, a kedvezmények felülvizsgálata.
2; A közmédia támogatásának csökkentése.
3; Az EU-s agrártámogatások nemzeti kiegészítésének csökkentése 2010-ben.
3; 20-ról 25 százalékra nő az áfa.

ETTŐL DRÁGÁBB HITEL NEM LÉTEZIK!
A Bajnai kormány nem pénzt hagyott maga után hanem óriási fizetési kötelezettségek törlesztését! És mindenütt romokat!
Padlóra küldött közlekedési rendszert, kivéreztetett önkormányzatokat, a devizahitelbe hajszolt és duplázott, triplázott rezsi miatt fizetésképtelenné vált családok tömegeit.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Márc. 07, 2018 5:11 am

Az Mszp és a baloldal nem érti, hogy amikor mindent megtettek, hogy az ország csődbe jusson, amennyire csak lehetett tönkre tették az országot és az embereket, miért pártolnak el tőlük a szavazók?

Nem értik, hogy a megszorítások a sok korrupció, lopás, hazugság, miért nem tetszik mindenkinek?
A tömeges bevándorlók által elkövetett erőszak, terror és félelem miért nem tetszik mindenkinek?

Nem értik hogy a Magyar nemzetet összeuszították, leszarták, vele együtt a keresztény erkölcsöt, értékeket, miért nem ujjonganak mindenhol és fogadják őket tapssal?

Nem értik miért nincs vezetője egy olyan gyülevész társaságnak mint az a magyar baloldal ,akik mindent elkövettek hogy az embereket elszegényítsék akkor pedig lehet őket manipulálni.

Hisz Ők a szocialista oldal és a szociális érzékenység pártján állnak és ha mindenki szegény akkor lesz elég szavazatuk, hogy a hatalom övék legyen mert Ők a szegények pártja.
Ezért akarják a sok bevándorlót is, kell a szavazat nekik.

Nem értik az amit képviselnek miért nincs igazi vezetője?
Miért csak a senki, nevetséges, szánalmas figurák merik felvállalni és vezetni ezt amit Ők képviselnek.

Nem értik amikor mindent megtesznek, hogy csődbe juttassák az országot a családokat, megszorításokban látják az emberek elszegényedését és tönkretételét , miért nem szavaznak rájuk sokan.

Amit értenek :Az őket támogató híveknek állandó hazug, uszító , gyűlölködő ukászt adni.

Mert amíg van rossz indalatú, irigy ,hazug ,gyűlölködő ember addig lesz annyi szavazat, hogy a parlamentben üljenek és tovább lázítsanak addig amíg újra hatalomhoz jutnak és lehet kezdeni mindazt amivel újra tönkre lehet tenni az országot , lehet újra tele tenni a saját zsebeiket.
Mert ahol a káosz ott a lehetőség nekik.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Hétf. Május 21, 2018 10:25 pm

Tisztelt Barátaim sok ismerős nem érti az MSZP és fiók szervezeteinek valamint ezek körül tobzódó csicskák(agyhalottak) gondolkodását. A ,,baloldal" és fegyverhordozóik 1950-óta 52 évet voltak hatalomba. Ők úgy érzik hogy Ők a hatalmat elbirtokolták. Egyedül nekik van joguk a hatalomhoz, ( Igaz az ország irányítását azt nem tanulták meg.) Ezért Ők az eszközökben nem válogatnak. Úgy mond nekik,, küldetésük van" Tehát a pártállami utód és a belőlük képződött az pátállami és nem ember.
Ezekkel egy normális az az nem pártállami ember nem ért szót. Ezért ezekre fecsérelni az időt felesleges. Ezek szóból nem értenek.
Ezt a kártékony Nép Nemzet ellenes mozgalmat be kell tiltani (törvényen kívül helyezni). Hisz ennek az eszmének több mint 100 millió halálos áldozata van. Tehát minden jogalap megvan a törvényes betiltásnak.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Hazaárulók

Témanyitás  donkihote on Hétf. Május 28, 2018 7:59 am

Ez a Korozs Lajos Újhelyi , Niedermüller, Szanyi,Kovács László,stb. és bandája fajtájuk soha semmiből nem tanulnak.
Aki 1990-előtt de 1990-óta is ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, szocializálódott reménytelenek.
1985-1998-közt Ők és elődeik szétrabolták (privatizálták) az országot.
Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az ÚJ VILÁGREND előtt, de szíve mélyén visszasírja az 1945-utáni világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, politikai versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül.
Ez a fajta soha nem változik meg. Amikor megbukott a pártállam, ezek a nyilas utódok saját magántulajdonukba vettek mindent, amit tudtak.
Így két - három generáció alatt nincstelen senkikből tulajdonosok (milliárdosok) lettek, de attól még ugyanazok az undorító gazemberek maradtak, mert a birtoklás, a tulajdon nem változtatja meg az embert belülről, csak a körülmények változnak.
1990-ben az MSZMP-ből MSZP-ét csináltak, ennek élére a nyilas utód zsákmányszerzők álltak.
Tagság pedig a szolgalelkű akaratgyenge polgárokból verbuválódott.
Akik elhitték hogy Ők jól megélnek a zsákmányszerzők árnyékában.
Ez volt életük legnagyobb tévedése.
Bizony az ország választó polgárai joggal kérdezhetik, hogy az MSZP miért számít baloldali pártnak?
A kérdés jogos, hiszen eddigiekben történt baloldali meghatározásokkal nincsenek még köszönő viszonyba sem.
Az biztosan állítható, hogy a tisztességes munkából élő embereket nem képviseli.
1945-óta a ,,baloldal" már önmaga felelős önmagáért, a magyarságért, az országért soha nem érzett felelősséget.
Önmaga felelős azért, mert elherdálta minden pozitív anyagi, gazdasági szellemi vagyonát az országnak.
Teljes történelmi örökségét.
2010-re az MSZP három ciklusa alatt teljesen lenullázták, sőt szinte kezelhetetlen adósságba vitték az országot.
Épp úgy újjá kellett építeni az országot mint1919-es patkány forradalom után.
Csak remélni lehet hogy 2019-ben és 2022-ben a Magyar választók végleg eltüntetik a politika sülyesttőjébe ezt a csapatot.

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  peter on Hétf. Júl. 02, 2018 6:45 am

Tisztelt pártállami utódok és liberálisok!

Egyszerűen elég volt belőletek. Nincs rátok szükség, az élet egyetlen területén sem. Mert nem egyszerűen feleslegesek, hanem kártékonyak vagytok. Évtizedek óta nem alkottatok semmit, nem tettetek hozzá semmit a társadalmi értékekhez és jólétéhez, ellenben romboltatok és romboltok, el akartok tüntetni minden értéket, ami a többségnek fontos.

Előbb a hitbéli identitást vettétek el a társadalomtól, aztán a nemzeti identitást, s most készültök bevégezni műveteket a nembeli identitás elvételével. Megtagadtatok mindent, ami összetart egy közösséget, egy társadalmat: Istent, hazát, országot, határokat, családot, tradíciót, históriát, nemzeti és történelmi emlékezetet, az idő teljességét, tradicionális kultúrát, tiszteletet, örökséget, férfit s asszonyt, tekintélyt és tekintélytiszteletet, a kiválóságot és a kiválóság megbecsülését, a hősöket és hősiességet, a természet ­törvényeit és az isteni rendet, az igazi szerelmet, a felelősséget, a valahová tartozás képességét és örömét, a vér kötelékét és parancsát, a származást – és mindezek helyébe nem adtatok mást, csak önmagatokat. Vagyis a semmit.

A nihilt, a beteg és pusztító individualizmust, a beteg és pusztító devian­ciát, a gyermektelenséget és családtalanságot, a szabadságnak becézgetett drogliberalizációt és abortuszkultuszt, az általános halálkultuszt, a mindenféle szexuális tévelygés és betegség piedesztálra emelését, a társadalmi, családi, nemzeti kötelékek szétszaggatását, a torz és az iszonyú ünneplését, a mindenféle idegenség körberajongását, a nemzettelenséget és határtalanságot, a „világpolgárságot”, a piacot, a fogyasztás templomait a lerombolt templomok helyett, a minden vágy kiélésének követelését, az „én és csak én és most ebben a pillanatban” pusztító önzését, minden tekintély és kiválóság és hősiesség gyűlöletét, felelőtlenséget, sőt, leginkább soha semmiért felelősséget nem vállalást, s mindezt erőszak árán is, ha másképpen nem megy.

Így pusztítottátok el a szemünk láttára Euró­pát, miközben semmi másra nem hivatkoztatok, mint Európára. Ezért kell kimondani végre hangosan és félelem nélkül: elég volt! Elég volt belőletek, elég volt az „eszméitekből”, az erőszakotokból, elég volt a világotokból, elég volt a „szabadság zsarnokságából”, elég volt a liberálisok „demokratikus diktatúrájából”. (Hol vannak már a proletárok, Istenem…)

S ha ezt kimondjuk végre, mindjárt fel is fogunk szabadulni. S felszabadulásunk és erőnk bizonyosságában büszkén és nyugodtan kimondhatjuk azt is: mi soha nem fogunk erőszakot alkalmazni veletek szemben, ugyanis nekünk van miben hinnünk és van mit veszítenünk. De mostantól megvédjük magunkat az erőszakotokkal szemben. És nektek azt se adja meg az Úristen!

peter

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  zsuzsa on Kedd Szept. 11, 2018 11:11 pm

Egyszerűen elképesztő az a színvonal, ami az Európai Parlamentben zajlik. Hazugság hazugság hátán, döbbenetes az Orbán-gyűlölet, és döbbenetes a magyar baloldali képviselők hazaárulása.


Kokárdát lobogtatva támadta Orbán Viktort az MSZP uniós képviselője, Ujhelyi István. Azért tette ezt, mert szerinte a kormányfő kisajátította a nemzeti jelképeket, megosztotta az országot.

Ujhelyi azért lobogtatta a 48-as szimbólumot, mert ezzel akarta bizonyítani, hogy ő is magyar érzelmű ember. Sajnos nem sikerült, nagyon nem.

Mert milyen ember az, aki még büszke is rá, hogy arra szavaz: függesszék fel az ország szavazati jogát egy közösségben? Miközben magyarként, ellenzékiként tartózkodhatna is.

Ezért én inkább labancnak tartom. Voltak sajnos ilyenek szép számmal 1848 idején is, amikor a kokárdás nemzetünk szabadságharcot vívott. Majd másfél év múlva a szabadságharc vezetőit az elnyomók, akiket a magyar labancok segítették, kivégezték, a kokárdáinkat, tehát a nemzeti függetlenségünket sárba tiporták. Mára az eszközök módosultak, de a dolgok természete ugyanaz: egy független országot akarnak elítélni, egy független országra akarják rákényszeríteni akaratukat. Ez egyértelműen birodalmi gondolkodásra vall.

A kokárda a szuverenitásunkat jelképezi. Nem az árulást, a kokárda nem a nemzetárulók, nem a birodalom jelképe, hanem az az ellen lázadóké.

Ujhelyi csak a felszólalása közben lobogtatta a kokárdát, tíz perc múlva már nem láttuk nála, nem tűzte fel a hajtókájára. Ez mindent elmond valódi nehttps://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/photos/a.184329038255556/1983000985055010/?type=3&theater&ifg=1

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A SZOCIALISTÁK 6 ÉS A 12 PONTJA

Témanyitás  priskinlaszlo on Szomb. Márc. 09, 2019 6:29 am

A SZOCIALISTÁK 6 PONTJA

1. A szocialista az Internacionalista Vallás híve, ezért áruló gyermeke hazájának.
2. A szocialista megveti szüleit, nevelőit.
3. A szocialista útál tanulni, nem szeret dolgozni sem, de irígy mindenkire, akinek több van, mint neki.
4. A szocialista általában hazudik.
5. A szocialista lusta; lustaságával rongálja környezete egészségét.
6. A szocialista úgy él, hogy méltó legyen az "Ördög Vörös Nyakkendőjére"*.

(*Ördög Vörös Nyakkendője: Tűzből font kötél, mellyel az ördög kínozza lelkeiket a Pokolban)

A BALLIBERÁLISOK 12 PONTJA

1. A balliberális hűtlen gyermeke hazájának, idegen országokban is ellene dolgozik, álma az ÚJ VILÁGREND.
2. A balliberális gyengíti a népek szuverenitását, cinkostársa a Vörös Maffiának.
3. A balliberális utál tanulni, dolgozni, csak saját vagyona gyarapítása érdekli.
4. A balliberális kifosztja a társadalom közös anyagi értékeit, szellemi, erkölcsi értékeit pedig tönkre teszi.
5. A balliberális ahol tud, árt, önkényesen hátráltatja minden közösség fejlődését, mert önző individualista.
6. A balliberális hazudik, mert megszokta és szereti a hazugságot. Ezzel öntudatlanul is a "Hazugság Atyját", a Sátánt szolgálja.
7. A balliberális megveti szüleit és az idősebbeket felesleges tehernek tartja.
8. A balliberális hűtlen barát, aki érdekből bárkit bármikor elárul.
9. A balliberális mértéktelen, mert sem szerénység, sem megelégedettség nincs benne.
10. A balliberális saját hasznára lerabolja akár a természetet is.
11. A balliberális sunyi, alattomos és gyáva.
12. A balliberális úgy él, hogy méltó legyen a Pokol V.I.P. Tagságára.

priskinlaszlo

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2018. Dec. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: De mi lesz veled MSZP?

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.