Rasszizmusról!

Go down

Rasszizmusról!

Témanyitás  gyorgy on Pént. Szept. 09, 2011 2:29 am

A globalista SZoc- lib egyik nagy találmánya.KIK A RASSZISTÁK Csak rajtunk múlik meddig hagyjuk magunkat manipulálni. Hisz mindnyájan áldozatok vagyunk.

gyorgy

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rasszizmusról!

Témanyitás  calambo on Szomb. Szept. 10, 2011 5:59 am

Kisantant államok és-MSZP-Liberális nemzetpolitika. Közös jellemzőjük a magyarság állami szintre emelt, faji alapú negatív diszkriminációja, melynek eredményeként Kárpát-medence-szerte egyre kevesebben merik felvállalni Árpád nemzetségét. Sajnos ki kell mondani, az elmúlt évtizedek ,,baloldali" magyar kormányai – nem sokban különböznek attól a szlovák szerb vagy román kormányzattól, amely a határon túli magyarokat nyíltan másodrangú állampolgárokként kezeli. A MSZP-Liberálisok nagykoalíció ugyanezt teszi a csonka honi magyarsággal. A pozitív diszkriminációval törvény fölé helyezett, s ennek tudatában magát most már büszkén felsőbbrendű kisebbség aposztrofáló cigánysággal félelemben tartja, sok esetben pedig a település megye de sok esetben az ország elhagyására készteti az alapvető emberi jogaira igényt tartó nemzettestvéreinket. Ehhez most a JOBBIK csatlakozott, műbalhéival egységbe kovácsolja a roma kisebbséget. Ezzel illusztrálják a világ Liberálisainak hogy Magyarországban igen is van antiszemitizmus rasszizmus. Ezt hivatott olykor bemutatni Vona Gábor parlamentben előadott ,,kosztümös" (mellényes) zsidózása, cigányozása.
Az élet minden területén tapasztalható a 12-éves SZOC-LIB-diktatúra rombolása. Naponta dőlnek össze egzisztenciák, s lesznek öngyilkosok azok, akiket az MSZP becsapott magára hagyott. A cigányok számára szigorúan faji alapon azonban még ilyen gazdasági környezetben is több milliárdos pénzcsapok nyílnak meg, ráadásul „kereset-kiegészítő” ( megélhetési bűnözés) bűncselekményeikre is feloldozást kaptak Kuncze Gábor belügyminisztertől, amit az Orbán kormány vont vissza. A legnépesebb kisebbség tagjai Kuncze után joggal érthették azt, hogy a „magyar” Szoc-lib kormány sokkal többre becsüli őket, mint a munkából élő, élni akaró, többszörösen megsarcolt magyarságot.
Látni kell, hogy a Szoc Lib hatalom cigány politikája egyenesen vezet el oda, hogy mára a tanulatlan, a liberalizmus által agresszívvé bátorított, antiszociális etnikum úton-útfélen megalázhatja, parasztozhatja, kifoszthatja és fizikai létében fenyegetheti azt, akinek más a bőrszíne.
A Fidesz több mint egy évvel ezelőtt rendet ígért, de a falat túl nagynak bizonyul. A vidék Magyarországának, mely a cigány bűnözéstől fenyegetve a huszonnegyedik órában járt. Azóta a kormánypárt a cselekvés útjára lépett, de az eredmény elég lassú. Mivel a Szoc-Lib értékrendű önkormányzatok vonakodnak a kormány ebbéli törekvésének a végrehajtásában. Ezt jelzi, hogy ma már a cigány bűnözés nem csupán színesfémtolvajlást, uzsorázást vagy csicskáztatást (rabszolgatartást) jelent, hanem a magyarok ellen elkövetett rasszista indítékú erőszakos, sokszor halállal végződő támadások ezreit. Hajdúhadház, Lak, Hejőszalonta, Szikszó mellett Kelet-Magyarország megannyi települése őrzi brutális mementóját a liberalizmus eszmének következménye. Annak a politikának, amely a szélsőségesen liberális USA-t is felülmúlva tiltja a bűnelkövetők származásának feltüntetését. Az önkormányzatok „ha nem tudom, nem fáj” szlogent követve nem akar tudomást venni a cigány rasszizmusról, s ezzel prédaként dobja a kisebbség elé tisztességes honfitársainkat. Bolt előtt megvert családapák, buszon felállított, leköpött idős emberek, iskolában megalázott, kifosztott gyerekek, a faluba betévedt, s ezért meglincselt utazók. Ők jellemzik ma a borsodi, hevesi vagy épp szabolcsi hétköznapokat. Nem csoda, ha a magyarok tömegesen hagyják el az ország keleti régióit, átadva ősi településeiket a cigányok testvérházasságokkal tarkított, magyargyűlölő törzsi világának.


calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rasszizmusról!

Témanyitás  donkihote on Kedd Szept. 13, 2011 11:50 pm

Igen ebben a zűrzavaros világban semmi sem nem az aminek látszik. Hogy ki a rasszista antiszemita bizony az csak néző pont kérdése. Azt nálunknál bizony a legális hatalom mögött lévő láthatatlan pénzhatalom mondja meg. De ez mindaddig így lesz míg nem nyerjük vissza a nemzeti szuverenitásunkat. KLIK IDE
https://www.youtube.com/watch?v=KR8kNU2_a9Q&honnan=Nemzeti_Hirhalo

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rasszizmusról!

Témanyitás  calambo on Szomb. Márc. 31, 2012 2:43 am

Nézzük, mit írt például szerdán az ott „menedéket” kereső cigányokról a kanadai The Star.

„A három nyárral ezelőtt történt vad támadás a Magyarország délnyugati részében lévő szupermarket előtt élő, súlyos emlék Sárközi Lászlónak. Miután kilépett a szekszárdi boltból feleségével, Ilonával és három gyermekével, Sarkozi, a magyar roma, elmondta, a szélsőjobboldali Magyar Gárda késsel rájuk támadt. ’Volt közülük olyan, akinek kése, volt, akinek fegyver volt a kezében”, emlékezik a most 35 éves Sárközi. ’Megvertek bennünket és a gyerekeket is. Pisztolyt tartottak feleségem fejéhez, míg engem vertek’. Az incidens nem volt ritka Sárközinek, aki a magyar roma önkormányzati testület titkára volt. A nyilvános megveretés és megszégyenítés gyermekkora óta napi létének része”.
Ugye szép ez a mese csak az a baj hogy nem igaz. Ilyen hazaáruló csaló cigányok miatt szenved a magyar nép a rasszista bélyeg alatt. De mit is nyer a cigány ezzel a mesével. A kanadai hatóság szegény üldözött cigánynak kiutal egy igen jelentős segélyt. Azonkívül megállapítanak nekik egy havi apanázst amelyiket a cigány által bediktált számlára küldik kb. 3 évig. Ezután a mi cigányunk visszautazik Magyarországra és itt veszi fel bánkártyával a Kanadai segélyt. Természetesen ez az üldözött cigány felveszi a magyar segélyt is. Erre mondják hogy ,,él mint Marci Hevesen"
Ugye nem is olyan rossz a rasszizmus?

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Furcsa és félelmetes világot élünk!

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Ápr. 23, 2012 11:57 pm

Szombat délután a Borsod megyei Berzéken tette magát ismét nyilvánvalóvá a hivatalosan tagadott valóság. Egy cigány horda brutális módon agyonvert egy embert(Nagy Józsefet.) a helyi kocsmában. De mivelhogy az első perctől nem volt kétséges, hogy kik a tettesek ezért nem kapott nyilvánosságot. rámutatva azokra a dolgokra, melyekről a különböző oldalak nem szeretnek tudomást venni.
A történet:Mint ahogy lenni szokott menetrend szerint részeg cigányok menetrend szerint beözönlenek a helyi ivóba, menetrend szerint azonnal kötekedni kezdenek, belekötnek az egyetlen sörre beugró munkásemberbe, Nagy Józsefbe. Menetrend szerint támadnak. A pultos hölgy eszméletét veszti (mert Ő belemer avatkozni), a kipécézett vendéget Nagy Józsefet agyonverik. Hazafelé menet a banda még tovább garázdálkodik.
Tanulságok: a globális pénzhatalom által elszabadított cigány bűnözők társadalmi veszélyt jelentenek, összeférhetetlenek, rabolnak és gyilkolnak. Globális gazdi Magyarországi kiszolgáló elit nem ezt tartja problémának, hanem ennek felemlegetését, és letiltja az ügyben felszólaló országgyűlés képviselők ez ügyben megszólalóit Endrésik Zsolt és Balla Gergő képviselőket, a mikrofont is kikapcsolva. A probléma ettől függetlenül (helyesebben épp ezért!) létezik! Ez a való világ!
A cigányok által elkövetett bűncselekmények oka nem a cigányság, hanem a faji sajátosságaikat magyarellenes célokra felhasználó nemzetidegen elit! Ez a való világ!
A harmadik tanulság pedig: a kocsmában több vendég tartózkodott, akik tétlenül végignézték a szerencsétlen áldozat (talán barát, ismerős) halálát. A pultos hölgyön kívül senki közbe nem avatkozott, sőt a mentőket is csak az üres kocsmában magához térő Nagy Emese riasztotta. Mindenki tétlenül nézte, amint agyonvernek egy embert, és megtámadnak egy nőt! Ez a való világ!
Természetesen ez is azok közé az esetek közé tartozik, amiről a művelt nyugati sajtó nem fog beszámolni, illetve magyar csicskáik nem írják meg nekik! Csak az lehet a hír, ha cigányt Magyar bántalmaz, hogy több száz magyar ember életét már kioltotta a kisebbség, az nem szerepelhet a híradásokban! A Magyarok elleni bűn, sem a többi hasonló gyilkosság megfilmesítését nem fogja finanszírozni Mécsi Imre Mónika nevű lánya.
Bizony ez van ma Magyarországon. „Ha egy emberi közösség a hazugságok olyan zsákutcájába beleszorul, ahol a dolgokat nevükön nevezni nem lehet és nem is szabad, akkor ez előbb vagy utóbb elkerülhetetlenül elvezet a közösség általános értelmi és erkölcsi lezülléséhez.” (Bibó István: Eltorzult magyar alkat, zsákutcás magyar történelem)

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Magyarországí rabszolga tartók!

Témanyitás  gyorgy on Kedd Ápr. 24, 2012 8:48 pm

73 éves férfit tartottak rabszolgasorban Gádoroson
Újabb gádorosi csicskáztatók ellen folyik eljárás: ezúttal egy 73 éves férfi szabadult fel a rabszolgaság alól.
A nyomozás eddigi adatai alapján a férfi és a nő 2010 szeptemberétől kezdődően egy jelenleg 73 éves férfit folyamatos fenyegetés fenntartásával személyi szabadságától megfosztották, akarata ellenére arra kényszerítették, hogy náluk tartózkodjon, és különböző munkákat végezzen, miközben embertelen higiéniai körülmények között tartották. Emellett munkája ellenértékének csak a töredékét fordították rá, valamint a havi járandóságának átengedésére is kényszerítették.
Az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársai 2012. április 18-án a férfit és a nőt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A kihallgatásokat követően a férfit őrizetbe vették, majd kezdeményezték az előzetes letartóztatását, amelyet a Békéscsabai Városi Bíróság 2012. április 20-án elrendelt.
Egyre több ilyen rémtörténetről lehet olvasni, a romák nagyon rászoktak erre a „lehetőségre”. Szarvason és Újkígyóson is csináltak már ilyet, megfosztva az idős magyar embereket a szabadságuktól, a nyugdíjuktól, sőt időnként az ingatlanuktól is. A Kanadába és az Angliába „menekült” romák az új hazában is ezt folytatják. Kanadában egy részük már börtönben van. A magyar állam ugyanúgy folyósítja részükre a segélyt, mintha itthon élnének… Elképesztő, hogy mit el nem tűrnek a romáknak!
Aki munkára akarja őket szoktatni ezt a kisebbséget, az ellen nagyon keményen fellépnek a hatóságok! De nem lehet hogy a hatóság fellépjen hathatósan ezen népcsoport ellen, mert a Szoc-Lib szétkürtöli a világban hogy Magyarországon DÚL a rasszizmus. Be kell fejezni végre a bajok az igazi problémák szőnyeg alá söprést, a hazudozást, mert már a kapanyél is elsül, a magyar többség idegei a sok megaláztatás miatt már pattanásig feszültek!

Emlékeztető: „Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.” (Bogár László: Polgárháború – külföldi megrendelésre?)

gyorgy

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rasszizmusról!

Témanyitás  peter on Kedd Május 08, 2012 7:30 pm

A globalista SZoc- lib egyik nagy találmánya.KIK A RASSZISTÁK Csak rajtunk múlik meddig hagyjuk magunkat manipulálni. Hisz mindnyájan áldozatok vagyunk.
Aki nincs regisztrálva az a videót a következő címen nézheti meg:
https://www.youtube.com/watch?v=FMIXR6NxydM&NR=1
Bizony ahol meg akarták oldani a roma kérdést ott azt meg is tették. Ilyen Svájc is. Ott is rengeteg a cigány, de ott azt látjuk, hogy keményen dolgoznak.
Ez nem valami rejtély a dolog nagyon is egyszerű.
Következő motivációjuk van:
– munkanélküli segélyt csupán öt megszakítás nélkül ledolgozott év után kapnak.
– ha a felkínált munkát elutasítják, semmilyen támogatást nem kapnak.
– ha a munkát saját hibájuk miatt vesztik el – pl. alkoholt fogyasztanak a munkahelyen –, akkor támogatást nem kapnak.
– ha a községi lakást vagy az állami tulajdont megkárosítják, akkor ki kell fizetniük a javítást, vagy leülni börtönben és ott dolgozni, míg ki nem fizetik az adósságot.
Érthetetlen számomra, hogy senki sem kritizálja Svájcot, hogy nem akarják munka nélkül etetni a hátrányos helyzetűeket. És Európában senki sem beszél svájci rasszizmusról..Igen ha ezt a példát mások is követnék, nem volnának ezrek akik abból élnek(nagyon is jól) hogy van roma kérdés. Nem lehetne világra szóló kongresszusokat, értekezéseket, tanulmányutakat, tartani a roma kérdésről, mert ugye az akkor nem is volna. Ehhez Magyarországon is megvan minden törvényes lehetőség. Csak az a baj, hogy ahol ezt meg akarják oldani ott azonnal megjelennek a ,,jogvédők" és ország világra szóló hírverést tesznek hogy itt a világ vége hisz a társadalom kitaszítottakat munkával akarják gyötörni. Mert ugye a Svájci példa a legegyszerűbb és a legkisebb település is meg tudná oldani. Csakhogy egy ,,megoldhatatlan" kérdés maradna megoldatlan MI LESZ A ROMA JOGVÉDŐKKEL! ?

Emlékeztető: „Ha egy emberi közösség a hazugságok olyan zsákutcájába beleszorul, ahol a dolgokat nevükön nevezni nem lehet és nem is szabad, akkor ez előbb vagy utóbb elkerülhetetlenül elvezet a közösség általános értelmi és erkölcsi lezülléséhez". (Bibó István)
peter

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Meddig türünk még?

Témanyitás  calambo on Vas. Jún. 24, 2012 9:29 pm

Kövér Lászlónak címzett levélben mond le magas magyar állami kitüntetéséről Elie Wiesel ,,magyar származású" Nobel-békedíjas író.
Elie Wiesel 2004-ben Mádl Ferenc köztársasági elnöktől vette át a Magyar Köztársasági Érdemrend nagy-keresztjét. Bizonyára a kitüntetéssel járó pénzt azt nem adja vissza. De hát ugye kicsi a világ:Grüner Miklóst 1944-ben deportálták nyíregyházi holokauszt-túlélő bizonyítja: a Nobel-békedíjas nem az, akinek mondja magát. A Máramarosról elhurcolt, akkor 31 éves Lázár Wieselnek, és hogyan került az ő tetovált azonosító száma, az A-7713 ahhoz az emberhez, akit a világ Elie Wiesel néven ismert meg, s aki 1986-ban Nobel-békedíjat kapott...Grünner Miklóst A szabadulás után majd' negyven évvel, 1986-ban hívták Svédországba, hogy találkozzon régi barátjával, Lázárral, azaz Elie Wiesellel, de a férfi idegen volt. Hiába jelentette ki mindenkinek, hogy ez a személy nem azonos az igazi Lázárral, senkinek nem volt módjában meghallgatni az igazságot. Grüner Miklós sajátos magánnyomozásba kezdett, az összegyűjtött anyagot könyvben adta ki.Egykori jótevőjét és barátját, Lázár Wieselt kereste az elmúlt húsz évben a nyíregyházi születésű Grüner Miklós, aki Auschwitz poklából megmenekülve döbbenten szembesült azzal: Lázár nevén egy idegen férfi vált világhírűvé. A kutatás történetét megosztotta velünk. Grüner Miklós mint írja sehol nem talált igazából meghallgatásra, ha segítséget nem kapott de életveszélyes fenyegetést annál inkább. A könyvet érdemes elolvasni és elgondolkodni rajta. Akkor most melyik holokauszt túlélő mond igazat? Grüner Miklós, aki ez egészet megírta egy könyvben „Egy lopott Nobel-díjazott személyazonosságának története” címmel.

Kezd most már fárasztó lenni ez az örökös kettős mérce. Antonescu Romániában egészen elképesztő dolgokat művelt a zsidókkal, mégis minden szó nélkül eltűrik az Antonescu utcákat, tereket, csak a magyart alázzák örökösen, mert egész jól tűrjük! A végén még az is kiderül, hogy Hitler magyar volt! Arról nem is beszélve, hogy mekkora ostobaság az, hogy Wagner zenéjét tiltják csak azért, mert Hitler is szerette a muzsikáját. Wagner 1813–1883 között élt, hol voltak ekkor még a nácik?

Előszeretettel telepednek be a „fasizálódó”Magyarországra és Németországba is, és veszik fel állandóan a „kárpótlásokat”attól a generációtól, amelynek az égvilágon semmi köze nincs az 1944/45-ben történtekhez, hiszen még a világon se volt! A holokauszt túlélői pedig egyre többen vannak… Furcsa dolgokat tud produkálni az élet, még az is lehet, hogy Elie Wiesel a kitüntetéssel kapott magas jutalmat is visszafizeti…
calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Hazagyalázó élősködőink tüntettek Kanadában.

Témanyitás  erzsebet on Vas. Szept. 23, 2012 2:56 am

Hazagyalázó magyarországi cigány paraziták tüntettek kedden a kanadai Vancouver bevándorlási irodája előtt. A tüntetést szervező Florian Botos azt mondta, a romák nagyon félnek attól, hogy visszamenjenek Magyarországra, mert ott az életük veszélyben van – írja egy kanadai liberális lap.
Ezt az uszító a lapnak hazudták. Bár sokan, -a kanadai kormány is azt állítja, hogy a magyarországi romák nem valódi politikai menekültek és csak a segélyért és a jobb megélhetésért emigrálnak Kanadába. Florian Botos Elmondása szerint a kiutazott romáknak Magyarországon van megélhetése. De ha kiutaznak Magyarország továbbra is utalja a bankszámlájukra a segélyeket. Vajon miért is? Banki kultúra már van, a munkához, a körlet rendben tartásához vezető utat viszont nem akarják megtalálni, mert a megélhetési jogvédőik a jogaikra betanítják őket, a kötelességeiket meg sem említik. Kanada eddig három évig komoly segélyt(Magyar segély többszörösét) utalta a bankszámlára. De Kanadában ezek miatt módosították a törvényt: már nem hagyják három évig élősködni őket, ezt az időt lecsökkentették 40 napra. Ezek a jó magyarok ugyanolyan bűnöző életmódot folytatnak ott is, mint itthon. Igen most úgy látszik hogy Kanadába is betelt a pohár. A kanadai házelnök azt mondta, hogy ezek között vannak Kanada történelmének legsúlyosabb bűnözői. És ezek mennek tüntetni Magyarország ellen!
A romák Kanadába érkezésűkor azt hazudták: Védelemért utaztak Kanadába, mert a hazájukban sok a neonáci támadás ellenük, amelybe voltak, akik bele is haltak. Csak arról nem beszélnek hogy Ők évente több ezer magyart rabolnak ki, a magyar mezőgazdaság termelését erősen megvámolják, aki ellenáll azt meg is ölik. Na, ehhez nem kell kommentár , hanem hatalmas önuralom, hogy ha valaki a fentieket olvassa, ököllel bele ne szoruljon a keze.
A temérdek segélyfizetési kötelezettség is közrejátszott abban, hogy Magyarország egyre lejjebb lépdel a gödör aljára vezető lépcsőn. Nemsokára koppanni fogunk, de tovább tömjük a kisebbség számláját „hálából” azért, amit naponta elkövetnek ellenünk! Kanadából nemsokára kiutasítják őket, és forog velünk tovább a mókuskerék!


erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Dokumentumfilm a kanadai TV-ben a magyarországi romákról

Témanyitás  peter on Szomb. Dec. 15, 2012 2:37 am

A magyar romák kanadai bevándorlásának okait vizsgáló húszperces dokumentumfilmet mutatott be szerda este a CBC kanadai közszolgálati televízió The Nation című műsora abból az alkalomból, hogy az ottawai kormány várhatóan még a héten közzéteszi azoknak a „biztonságos országoknak” a listáját, amelyek állampolgárainak menedékkérelmét nagy valószínűséggel vissza fogják utasítani.
A filmlenben bemutatták a Globális Pénzhatalom által létrehozott: Jobbik, a Magyar Gárda és más szélsőséges szervezetek „cigányellenes megmozdulásairól”. Csak megjegyezném a JOBBIK és fiók szervezetei még egy romák sem követtek el még könnyű testi sértéseket sem. Míg romák a Magyarok ellen több száz élet ellenes bűncselekményt követtek el. A kormány részéről Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét szólaltatta meg, aki hangsúlyozta, hogy a jelenlegi magyar vezetés betiltotta a milíciákat, erőfeszítéseket tesz a romák integrálására (munkába állítására). Mint Balogh Zoltán Miniszter elmondta a romák nem azért mennek Kanadába, hogy az üldöztetés elől elmeneküljenek, vagy dolgozzanak, hanem hogy munka nélkül nagy pénzre tegyenek szert”.
Balogh Zoltán elmondta ennek a kormánynak a legfontosabb dolga az volt, hogy bevonja az Európai Uniót egy európai roma stratégia kidolgozásába, mert ez egy európai probléma.”
Mohácsi Viktória volt EP-képviselő elmondta: azért kért menedéket Kanadában, mert azután, hogy kifogásokat emelt a SZOC-LIB kormányzás alatt a roma gyilkosságok lassú felderítésével kapcsolatban, fenyegetéseket kapott és biztonságba kellett helyeznie a családját. De ennél Mohácsinak súlyosabb indíték volt az, hogy Mohácsi szerint az előző SZOC-LIB magyar kormány úgy döntött, eltitkol a gyilkosságokkal kapcsolatos információkat és azokat 80 évre titkosítja, „mert azok egyesek szerint összefüggésbe hozhatnak néhány állami tisztségviselőt a gyilkosokkal”.
Az erősen felindult Mohácsi elmondta: 15 év börtönt kockáztatna, ha ezekről az ügyekről beszélne és attól tart, hogy a magyar titkosszolgálat „hosszú keze” Kanadában is utána nyúlhat. „De ha senki sem beszél erről, akkor ez tovább fog folytatódni. Nem akarom, hogy az enyémek, ha hatalomra jut az MSZP olyan helyzetbe kerüljenek, amelyben megölhetnek bennünket” – mondta a riportban sírással küszködve, hozzátéve: abban reménykedik, hogy mind a kanadai, mind a magyar kormány tudatára ébred a veszélynek.
Forrás: kanadavilaga.com
Mint tudjuk: A roma-gyilkosságok idején Gyurcsány Ferenc volt a miniszterelnök, Szilvásy György volt a titkosszolgálati miniszter. A roma áldozatok temetésén tüntetőleg a fél magyar kormány részt vett, de a többszáz romák álltal meggyilkolt magyaroknak a Gyurcsány kormány még részvét táviratot sem küldött. Mohácsi beszélt arról, hogy a romák hány magyar embert fosztottak ki, hányat öltek meg. A zámolyi romákkal kezdődött minden, amikor egy csákvári magyar fiatalembert megöltek. Aztán jött a legelborzasztóbb: Szögi Lajos tanár úr meglincselése. Marian Cozmáról is említést tett meg a rengeteg idős magyar honfitársunkról, akiket kicsinyke nyugdíjukért megöltek. Veteményezni sem lehet már miattuk, mert akár még éretlenül lelopják. A romák a saját körletüket nem képesek rendbe tartani! Családi perpatvaraik sokszor végződnek jelentős rendőri, orvosi és kórházi költséggel. Erről is említést tett Viktória asszony.
Horn Gyula mondta a kilencvenes évek közepén Kuncze Gábor belügyminiszteri tevékenységéről, hogy ami itt van, az minden, csak nem közbiztonság! Sötétedés után már sok Magyar településen nem tanácsos kilépni az utcára. Vannak olyan települések, ahol már világosba se.
A magyar emberek valami furcsa törvények sorozata okán kötelesek eltartani a romákat, akiknek ennek okán eszük ágában sincs beilleszkedni, dolgozni, részt venni a közteherviselésben. Csak és kizárólag követelőzni. Jogaik azok ezrével vannak, kötelességük egy szál se. Az eltartásért cserébe a romák állandóan gyalázzák a magyart! Az persze ez nem rasszizmus! Ezekről a dolgokról is beszélhetne egyszer a megélhetési jogvédők csapata, és természetesen Mohácsi Viktória is.
Emlékeztető: „Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.” (Részlet Bogár László: Polgárháború – külföldi megrendelésre? című írásából)

peter

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Jó szagú, vagy ló szagú

Témanyitás  erzsebet on Hétf. Feb. 18, 2013 8:36 pm

Nemárt újra foglalkozni egy akut problémával: Jövet-menet elsétáltam az óvoda mellett.Kora reggel,késő este érezhető a mindent átható, orrfacsaró bűz.
A penetráns lószagot szinte vágni lehet. A Szabadság utca 76 os számon ettől még többszörösen rosszabb a helyzet
Ebben a lószagban működteti az önkormányzat az óvodát?
Az állattartási, környezetvédelmi, egészségügyí (ÁNTSZ) rendelet, konzekvens betartására, betartatására lenne szükség. Csakhogy ezek a dolgok 2010 októberétől teljesen megrekedt. Megfigyelhető hogy önkormányzati rendeletet a JEGYZŐ következetesen,kitartóan a KISEBBSÉGGEL nem tartat be.
Következtetés:ló szagú óvoda azért nem jó szagú,mert az önkormányzat a törvényeket és rendeleteket nem képes betartatni. Szeretném megkérdezni a pm -től, hogy mi akadályozza az
önkormányzatot miért nem tartatja be az érvényben lévő rendeleteit törvényeket? Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy nem tudja elvégezni a munkáját!!!! Ha én egyszer nem, vagy rosszul végzem el a munkámat:köszönik szépen már másnap nem kell mennem dolgozni!!!Senkinek nem lehet TÖBB éve rosszul végezni a feladatát, főleg, mert a megbízást ők a lakosoktól kapták!!! Ha valaki nem tudja elvégezni a rábízott munkát, át kellene adni olyannak aki meg tudja azt csinálni!!!! Ez ilyen Nos, fussunk neki mégegyszer:tehát van önkormányzati rendelet, nincs akadálya sem az ellenörzésnek, sem a bírságolásnak. Úgy akarják a lakossággal elhitetni, hogy rendjén mennek dolgaink.
Mert a lószagú óvoda környékén és a Szabadság -utca 76- nál nemegyszer vágni lehet a penetráns szagot. Olyan büdös, hogy nyugodtan kitehetnénk a hányósjel figyelmeztető táblát. Bonyolult ez, mint a matyó hímzés! A probléma mindig abból adódik, hogy nem tartják be az irott szabályokat, vagy egyesek ugy vélik, hogy ők ezen felül állnak, rájuk nem vonatkozik. Persze az is probléma, ha az erre hivatott szervek nem tudnak, vagy nem akarnak érvényt szerezni a hatályos jognak. Abban a társadalomban (településen), ahol rend, fegyelem van, ahol önkéntes a jogkövetés és tiszteletben tartják és alkalmazzák is az általuk megalkotott jogot, nem fordulhatna elő "jó szagú vagy ló szagú" probléma!

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Mesterházy szerint a turul és az Árpád-sáv is rasszista

Témanyitás  calambo on Pént. Márc. 22, 2013 6:46 am

Az átlagember úgy véli, hogy Mesterházy Attila az úgynevezett „rasszizmus elleni világnap” apropójából kiadott mai sajtóközleményével végleg kiiratkozott a magyar emberek sorából. A magyar nemzet elleni vádiratként is felfogható iromány egésze egy provokáció a jó érzésű magyar emberekkel szemben, de annak a turulra és az Árpád-sávra vonatkozó sorai több mint felháborító.
Mesterházy szerint a „rasszizmus ott van a turulban, az árpádsávos zászlóban”. Pedig épp Mesterházy közleménye rasszista és magyargyűlölő, ősi nemzeti jelképeink megbélyegzése nemzeti történelmünk megtagadásával és meggyalázásával ér fel, a magyar nemzeti közösségből való önkéntes távozással egyenlő. Az ilyen és ehhez hasonló kijelentések miatt kellene Alkotmányos védelem alá helyezni az ősi magyar jelképeket. Az Alkotmány különös védelemben részesítené többek között a koronázási ékszereket, a turult, az Árpád-sávot, a Szent Jobbot és a Szent Koronát.
Tájékozódni kéne a félművelt uraknak és hölgyeknek arról, hogy a turulmadár a magyarság több ezer éves jelképe. Nem csupán a nemzeti önazonosságunkat megtestesítő mitikus állat, hanem az államalapító, Árpád-házi uralkodói dinasztia eredeti megnevezése is. Az Árpád-sáv a közép- és kora-újkori szuverén magyar államnak az egyik legfontosabb szimbóluma. Kijelentésével a szocialista pártelnök rasszistának bélyegezte többek között a honfoglaló Árpád fejedelmet, az államalapító Szent István királyt, a középkori lovagi kultusz vezéralakját, Szent László királyt és a magyar történelemnek még megannyi nagy alakját.
A baloldal által nagy becsben tartott internacionalizmus jegyében nemzetközi példákkal is illusztrálnánk a leírtak súlyosságát. Az önjelölt baloldali megváltó szerepében tetszelgő, karrierje kezdetén még a Fideszbe ácsingózó Mesterházy szavait vajon hogy fogadták volna Franciaországban, ha a gall kakast, Oroszországban, ha az orosz medvét vagy Németországban, ha a sast nevezi rasszistának? A Magyarországi Szocialista Párt figyelmét inkább a mai szomorú évfordulóra szeretnénk felhívni, melynek kapcsán még mindig várat magára a vezeklés. 94 évvel ezelőtt vette át a hatalmat az MSZP elődpártja, a Magyarországi Kommunista Párt és kezdte meg terrorját a magyar emberek ellen. A baloldali terrorállamnak több tízezer áldozata volt. Nyugodjanak békében, soha többé kommunizmust!

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rasszizmusról!

Témanyitás  donkihote on Hétf. Aug. 12, 2013 5:46 pm

Az MSZP közös megemlékezésre hívja Orbán Viktor miniszterelnököt Tatárszentgyörgyre, ahol a romák elleni támadássorozat legszörnyűbb gyilkossága történt – közölte a választókerület szocialista felelőse, Braun Róbert pénteken. ( A roma gyilkosságok 2010 előtt történtek) A tettesek a börtönbe, vajon annak kiderítése hogy kik voltak a felbujtók, arra egyáltalán mikor derül fény? A tettesek bizonyára megtudnák mondani gondolom ha beleunnak a börtönbe és nem jön a megmentés (ha egyáltalán valami rejtélyes betegségbe nem halnak meg) , megoldódik a nyelvük.
A romák sérelmére elkövetett gyilkosságoknak hat áldozata van. Egy is sok, mert az emberi élet egy és megismételhetetlen. A roma áldozatok temetésére a fél magyar kormány elment, mostanában évente tartanak megemlékezéseket, ahol a jelenlegi kormány is képviselteti magát. Egyébként a népszerűséget ezzel a cselekedettel nem lehet növelni, egészséges lelkű emberben ez inkább visszatetszést kelt.
A romák által elkövetett gyilkosságoknak nem hat, hanem sokkal több áldozata van. A magyar társadalom sérelmére elkövetett bűnesetek listája, ami legalább két A4-es oldalt tesz ki, és egyre jön hozzá!

„Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.” (Bogár László: Polgárháború – külföldi megrendelésre?)

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rasszizmusról!

Témanyitás  kisistvan on Szomb. Aug. 17, 2013 10:37 pm

A globális pénzhatalom a következő javaslatot tette a SZOC-LIB politikai erőnek:A semmire való etnikai kisebbséget ragyogóan fel lehet használni a ,,gojok" ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a ,,gojok" vállára. A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben minden esetben az etnikai kisebbséget részesítsd előnyben.  Kuncze Gábor a Horn kormány belügyminisztere ezért bevezette a megélhetési bűnözés szabadságát. Ami garantálta a cigányság büntetlenségét 20 ezer forinti lopás érték alatt. Ezzel elszabadult a pokol, most már a megfékezésük szinte lehetetlen. A liberális jogvédők hallani sem akarnak ennek megszüntetéséről.
„Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.” (Bogár László: Polgárháború – külföldi megrendelésre?)
Magyarországon tombol RASSZIZMUS a romák zsigerből gyűlölik a magyarokat, úgyannyira hogy a romák már nem állnak meg a 20-ezer forintos megélhetési bűnözésnél hanem a legsúlyosabb bűncselekményektől sem riadnak vissza. Szemléltetőül közlöm az alábbi áldozatok nevét akik a rasszizmus áldozatai:

Olaszliszka - Szögi Lajost meglincselték a cigányok.
Makó - 18 éves magyar lányt megerőszakolt, kirabolt és f
elgyújtott egy cigány.
Boldogkőváralja - 4 cigány kirabolta és megölte a helyi lelkészt.
Kecskemét - 3 cigány vert agyon egy 16 éves magyar fiút.
Tiszacsege - tucatnyi cigány vert agyon botokkal egy magyar fiatalembert.
Tiszacsege - 2 cigány vert agyon egy 98 éves öregembert.
Piricse - 3 cigány kirabolta és megölte a helyi kocsmárost.
Tápióbicske - 3 cigány halálra kínzott egy 54 éves nőt.
Hangony - 3 cigány vert agyon egy 86 éves férfit.
Kunbaja - 2 cigány megfojtott egy idős embert.
Öcsöd - cigányok vertek agyon egy 78 éves férfit.
Miskolc - 3 cigány vert agyon egy 58 éves férfit.
Bácsalmás - 2 cigány rugdosott halálra egy 44 éves férfit.
Baks - 99 éves nénit ölt meg egy cigány.
Ózd - 90 éves öregembert ölt meg egy cigány.
Mezőzombor - két cigány nyomorékká vert egy férfit.
Szekszárd - 3 cigány vert agyon egy 80 éves férfit.
Békés - 58 éves nőt ölt meg egy cigány.
Nagydorog - idős embert vert agyon egy cigány.
Kömlő - cigányok vertek agyon egy 59 éves férfit.
Jászfényszaru - cigányok késeltek meg és löktek ki vonatból egy férfit.
Hajdúdorog - idős embert ölt meg egy cigány.
Vásárosnamény - 58 éves férfit vertek halálra a cigányok.
Szeged - biztonsági őrt késelt meg életveszélyesen egy cigány.
Kisvárda - 17 éves lányt késelt meg 4 cigány.
IV. ker - idős asszonyt szurkált halálra egy cigány.
VII. ker - biztonsági őrt késeltek a cigányok.
VIII. ker. - diáktársát verte halálra egy cigány.
VIII. ker. József körút - 37 éves nőt késelt meg egy cigány.
VIII. ker.. Szentkirály utca - 26 éves férfit késelt meg egy cigány.
Blaha - cigány késelt meg egy 15 éves magyar fiút.
Hetény - a kórház biztonsági őrét késelte meg 3 cigány.
Szombathely - 2 cigány késelt meg egy főiskolás fiút.
Karcag - kocsmárost késelt meg 3 cigány.
Marcal - templomban próbált megerőszakolni 76 éves nénit egy cigány.
Tiszavasvári - cigány késelt meg egy 18 éves fiút.
Nyíregyháza - 4 cigány kirabolt egy 14 éves magyar fiút.
Győr - 5 cigány vert meg életveszélyesen egy 20 éves fiút.
Miskolc - 3 cigány bántalmazott egy idős nőt.
Ungvár - 2 cigány bántalmazott súlyosan egy nyugdíjas nénit.
Kőbánya-Kispest - 3 cigány bántalmazott egy 21 éves fiatalembert..
Szolnok - cigányok bántalmaztak egy 17 éves lányt.
Karácsond - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Ercsi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Heves - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - 3 cigány dúlt fel egy temetőt.
Tiszavasvári - sírokat rongáltak a cigányok.
Hegyszentmárton - 35 sírt rongáltak meg a cigányok.
Nyírbátor - 3 cigány bántalmazott egy orvost.
Gyöngyösoroszi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyöspata - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyírderzs - 82 éves nénit vert meg és rabolt ki 4 cigány.
Budaörs - orvost vert meg egy cigány.
Békés - dolgukat végző tűzoltókra támadtak a cigányok.
Székesfehérvár - 3 cigány kirabolt egy újságírót.
Mezőtúr - lopott autóval loptak színesfémet a cigányok.
Jászapáti - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Hernádnémeti - túlkoros cigányok megverték kisebb magyar osztálytársaikat.
Hernádnémeti - cigányok bántalmaztak tanárnőt.
Arló - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyös - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Gyöngyössolymos - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Ózd - fegyveres cigányok molotov-koktélokkal randalíroztak.
Átány - cigányok megverték egy autóbusz sofőrjét.
Edelény - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - két pedagógust bántalmazott egy cigány.
Kállósemjén - húsvágó bárddal támadt mentősökre egy cigány.
Mike - 3 cigány rabolt ki egy idős embert.
Kunmadaras - 2 cigány rabolt ki egy járókelőt.
Angyalföld - két cigánybanda fegyveres tömegverekedése.
Ilk - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyíregyháza - mentősökre támadt egy cigány.
Nyírbogdány - cigány bántalmazott egy tanárnőt.
Buják - cigány verte meg az iskolaigazgatót.
Kiskunhalas - fegyveres cigányok tömegverekedése"

Sajnos a kormányok részéről fel sem merült az áldozatok kárpótlása.
Ez a lista csak töredéke a megtörtént bűncselekményeknek.

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rasszizmusról!

Témanyitás  gyorgy on Pént. Aug. 23, 2013 5:53 am

„Aki nem támad, aki csak védekezik, az már nem él, csak létezik!” (Márai Sándor)
Bogár László kimondta…
…a Birodalom felhasználja a cigányságot ellenünk
A Világpanoráma 2019. augusztus 19-ei adása elérhető ITT http://www.echotv.hu/vilag-panorama-2013-08-19-vilag-panorama!
„A Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen” – fogalmazott Bogár László professzor, egyből kiütve a biztosítékot a „mély szegényeket” eszközként kezelő liberális médiumoknál.
A köztiszteletben álló, elismert szakember végre kimondta, amit Magyarországon minden gondolkodó ember tud és tapasztal. A birodalom a cigányokat használja fel gyarmatosító céljai totális eléréséhez, ezért létérdeke a cigány–magyar ellentét fokozása. Ha ez nincs, és a magyar az ország fertőzött területein nem azzal foglalkozik, hogy védje családját és értékeit, akkor több millió ember ér rá arra, hogy azt is figyelje: miként lesz szülőhazájából gonosz idegenek totálisan megszerzett gyarmata. És ha a több millió emberből több százezer ezt nehezményezi, akkor sokkal nehezebb az idegen dolga.
„A cigányság tömegpusztító fegyver”
– mondja az első Orbán-kormány volt államtitkára, Bogár László.
Míg 2008-ban Gyurcsány Ferenc miniszterelnök rejtett tartalékot és kiaknázható erőforrást lát a cigányokban, addig Bogár László, a lassan háttérbe szorított közgazdász, 1998-2002-kormány egykori államtitkára és tanácsadója nem osztja ezt a véleményt.
Az Echo tévében megint őszintén beszélt professzor úr, aki kijelentette, hogy:
„Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.”gyorgy

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Állítólag kevés joguk van a cigányoknak!

Témanyitás  peter on Vas. Okt. 20, 2013 5:03 am


A cigányok „emberi méltóságáért” és „állampolgári jogaiért” indult felvonulás több száz ember részvételével 2013 október 19-én szombat délután Budapesten. ,,Vélhetően az egyre gyakoribb, idős magyar nénik által cigányok ellen elkövetett betöréses rablógyilkosságok miatt is tüntetnek Magyarország legnagyobb kisebbségének tagjai". Vagy nem?. Pedig ennyi erővel ezért is tüntethetnének.

A romák az átkosban dolgoztak. Segély nem volt, és a családi pótlékot sem kapták meg, ha nem volt meg adott hónapban a 11 ledolgozott munkanap. A romlás a gyárak bezárásával, a termelőszövetkezetek felbomlásával következett be. A legfőbb hiba az volt, hogy több segélyt kaptak, mint amennyit akkor kaptak volna, ha dolgoznak! A jogaikat betanítják nekik a megélhetési jogvédők. Vajon hová tűnt el az 1990 óta folyamatosan folyósított, 120 milliárd forintra becsült roma felzárkóztatási pénz? Lehet, hogy a megélhetési jogvédők segíthetnének a felkutatásában? A magyarnak már sokkal kevesebb joga van a saját hazájában, mint a romának… Aki nem hiszi, járjon utána!

Emlékeztető: „Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.” (Részlet Bogár László: Polgárháború – külföldi megrendelésre? című írásából)

peter

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Rasszizmusról!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.