Itt sem meritek a saját nevet felvállalni?

Go down

Itt sem meritek a saját nevet felvállalni?

Témanyitás  Dr. Turcsán Judit on Szer. Aug. 31, 2011 8:35 pm

Vicces, hogy a saját honlapotokon sem meritek a saját neveteket felvállalni. Azelőtt azon lovagoltatok, hogy a "névtelen senkik" hada írogat a lapunkra. Úgy látom, ez a tisztség nektek is tetszik.
(nyugodtan töröljön az Admin, ha ide csak benneteket dicsérő írást lehet feltenni!)

ui.: a netes elérhetőségetekben mezőkovácsháza város rövidített neve szerepel. És, a ti honlapotok a Bakos István által jegyzett rendelet után készült! Shocked

Mint jó állampolgár megtehetem a feljelentést? confused

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

De kié a honlap?

Témanyitás  erzsebet on Pént. Szept. 02, 2011 12:47 am

Véleményem szerint a honlap azoké akik használják. Beleolvastam a mezőkovácsháza fórumban, én ott az itt regisztrált Nickek soha nem kifogásolták hogy miért nem a teljes név vállalással írják a véleményt. Akik kifogásolták azok nincsenek itt a fórumon. De biztosan megtehetnék,-ha akarnák. Polémia csupán arról folyt hogy aki név nélkül ír nem biztos hogy az olvasók kellő sújt adnak az írásainak. Igaz van olyan előnye hogy nem lehet a személyiségét megsérteni (mert csak valós személynek vannak személyiségi jogai). Persze a Nick használat nem mentesít senkit a konkrét polgárok személyiségi jogainak a sárba tiprásában.
Minden írás színesíti a fórumot, nagyon szégyellném magam ha erről a fórumról bárki törölve lenne.
De a cenzúrázás is kiment a divatból. Aki a BTK tényállását kimerítő tartalmat jelentet meg az majd felel az írásaiért. Hisz jogállamban élünk. Mindenki ,,nagykorú jogtisztelő" magatartást kell hogy kövessen. Senkinek nem tilos bárkiről (pártállással vagy nélkül) elmarasztaló vagy felmagasztaló írást közölni. A vezérelv: HAZUDNI AZT NEM SZABAD! Minden olvasóról fel kel tételezni hogy minden írást ,,helyén kezel".
Igen sajnos az emberi gyarlósághoz hozzá tartozik a hatalmi ARROGANCIA! Úgy észlelem hogy ez tőled sem áll távol. Rólad és családodról lejárató valóságot nélkülöző írást az itt regisztrált Nickek semmilyen fórumon nem közöltek.(Én ilyet nem olvastam) De olvastam nem egy állítást dokumentummal alátámasztva, aminek banelés lett az eredménye! Sajnos a te forumodon az igazság közlése volt elmarasztalva. A magam részéről, -amit mindenkinek javaslók- soha ne terjesszen valótlanságot, mert azért előbb,-utóbb meg kell fizetni az árat. A bűnöket nem takargatni kell. Hanem el kell kerülni az elkövetését,- de ha megtörtént azt illik vállalni! (Gyurcsány Ferenc az Balatonöszödi beszéd). A választóitól bocsánatot nyert. A bukást a további gátlástalan hazugságok okozták.
BIG ex pm is bölcsebb lett volna ha a városi honlapot interaktívá teszi és ott minden érintett szabadon közölheti álláspontját, az érintettek pedig a hiteles cáfolhattak volna. Nem a hatalmi helyzettel operálni. Biztosan a választálsí eredményt is befolyásolta volna. Mert az csak a PÁRTÁLLAM idején volt elfogadható, ,,Hogy amiről nem beszélünk, az nincs is". ,,Az igazság létezik, csak a hazugságot kell kitalálni"

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.