Minden gyermek lakjon jól!

Go down

Minden gyermek lakjon jól!

Témanyitás  erzsebet on Szer. Aug. 31, 2011 12:36 am

Ugye milyen tetszetős a téma, a megvalósítása pedig roppant egyszerű. -Gondolta Dr Hegedűs Zsuzsa.- Csakhogy egy jó gondolatot elindítani nem is olyan nehéz, de azt kivitelezni már csapat munka. De hol a csapat? De vajon kinek érdeke hogy ez ki legyen vitelezve. -A globális pénzügyi háttér hatalomnak biztos nem.
De mi is a Gobál gazdi irányelve?:Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az ipart, ha már tönkre tettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltatóipar működjön kedvünkre, mert így mi dönthetjük el, kinek adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nem a kiválasztott származásúak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk.Termőföldjeik tulajdonjogát meg kell mindenáron szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy a goj népség se tehesse. Az utolsó lehetősége lenne az életbe maradásukra. Ezért ezt nem engedheted! Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő fajtatestvéreink számára.
Ezeket minden valamire való gobál kiszolgáló Csicska a zsigereiben érzi, ezért mindent megtesz a gobál háttérhatalom érdekeinek megvédésére. A rendszerváltástól napjainkig ezen Csicskák beépítése nem lankadó szorgalommal az élet minden létező fontos helyeire folyamatosan történik. Ezek aztán mindent elkövetnek az ilyen ,,Minden gyermek lakjon jól" programok kisiklatására. Ezt Mezőkovácsházán mesterien csinálják. De ha te nem így látod, írd meg hogy hogyan van ez a mi kis városunkban, mindnyájunk okulására.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Minden gyermek lakjon jól!

Témanyitás  gyorgy on Szer. Szept. 28, 2011 6:56 pm

Erzsébet írja: Ezeket minden valamire való gobál kiszolgáló Csicska a zsigereiben érzi, ezért mindent megtesz a gobál háttérhatalom érdekeinek megvédésére. A rendszerváltástól napjainkig ezen Csicskák beépítése nem lankadó szorgalommal az élet minden létező fontos helyeire folyamatosan történik. Ezek aztán mindent elkövetnek az ilyen ,,Minden gyermek lakjon jól" programok kisiklatására

György: Ezt Mezőkovácsházán mesterien csinálják. De ha te nem így látod, írd meg hogy hogyan van ez a mi kis városunkban, mindnyájunk okulására.
Tisztelt Erzsébet én nem így látom hanem még ilyenebbül.
2006-2010-közt Mezőkovácsháza kezdet kilábalni a 2002-2006-közötti gazdasági ,,szőnyegbombázás" következményeiből, amit Dr Szarvas, Dr Turcsán + 8 vazallus képviselő segédletével folytatott Mezőkovácsháza ellen. Sajnos a 2010-es választásokon igaz óriási választói megtévesztéssel Prof Dr Turcsán került a város élére. Így látható hogy a 2006-ban befejezett város tönkretétele 2010 után folytatódik, sajnos ehhez a ,,nemzeti" képviselők is statisztálnak, de erről majd egy külön erre a témára kezdet írásban részletesebben. Remélhetően a városunk ,,értelmiségiek-"nek tartott polgárok aktív közreműködésével. Tehát Erzsébet ahogy a nyitó írásodban írod, Ez a ,,Minden gyermek lakjon jól" akció sikerességéért a városunk vezetése szinte semmi érdemlegeset nem tett.
Mezőgazdaságban az új gazdasági év befejezésével (novemberbe) kezdődik a következő gazdasági év. Már 2012-es gazdasági év sikeréért meg kellet volna kezdeni az előkészítést.
Ilyenek: 1;Szociális földprogramra már be kellett volna adni a pályázatot.
2; Felmérni a lehetséges résztvevők számát, technikai, gazdasági, szellemi, morális adottságaikat.
3; A leendő program részvevőik felkészítése a várható feladatra. stb.
De van még jó pár alapvető feltétel amit minnél sürgősebben fel kell mérni és a problémákat megoldani.
Persze ez egy MSZP (független) többségű csapatnak nehezen megy. Ha a városunk testületének, hivatal dolgozóinak hozzá állása nem változik a szegények és munkanélküliek problémáinak kezelésében akkor bizony komoly problémák várhatók. Mert mint ahogy látható ha az a gyakorlat folytatódik ami a Hegedűs Zsuzsa nevével fémjelzett ,,Minden gyerek lakjon jól" programnál akkor csakis minden hasonló program bukásra vannak kárhoztatva városunkban.
Ennek bizony az egész város kárát látja.gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Minden gyermek lakjon jól!

Témanyitás  kisistvan on Pént. Okt. 14, 2011 8:21 pm

Amint látjuk a JOBBIK-ról MSZP-ről mind jobban lehull a lepel. Mind jobban előtűnik hogy ezeket a társaságokat ki működteti és milyen érdekeket szolgálnak. Az Orbán kormány nem kis erőfeszítéssel megállította az országot a további sülyedéstől (állam csődtől), a globalista béklyó szorításától, ezzel arányosan a Jobbik, MSZP, LMP mind idegesebb, a kormány elleni akna munkájától, nem csökken lényegesen a FIDESZ népszerűsége. A jobbik MSZP úgy csinál mintha egyetértene a FIDESZ szegénység elleni politikájával de minden fronton próbálja a FIDESZT mind durvább eszközökkel lejáratni. A programjait negatív módon feltüntetni,(az élet minden területén) felerősíteni. Az ország lakosságának különböző rétegeit egymással szembefordítani, ahogy azt a Gobál gazdi megkívánja. Hogy mit is akar a gobál gazdi:A GOBÁL GAZDI CÉLJA Ezért kívánja minden lehetséges módon a Hegedűs Zsuzsa Tevékenységét legsötétebb színben feltüntetni. Annál is inkább mivel,
az úgynevezett hármas népszavazás idején Orbán egyik kampányfőnökeként arra buzdította a választópolgárokat, hogy menjenek el szavazni, és szavazzanak a Magyar érdekeknek megfelelően.
A ,,Minden gyerek lakjon jól" alapítvánnyal járja az országot, és 20 kilós malacokat, baromfit, vetőmagot, stb. juttat az arra rászorultak részére továbbtartásra. A takarmányt is biztosította a magyar állam. Sajnos a múlt beidegződésétől a gobál gazdi elvárásainak megfelelően a helyi önkormányzatok és annak apparátusa semmiben sem segíti elő (szabotálja) . Tehát kitűnik az ellenérdekeltség. Százmilliók mennek el erre a célra, ennek hasznosulási mutatói sokkal eredményesebb volna a helyi önkormányzatok, segítségével. Igen ám de két érdeket nem lehet egyszerre szolgálni! Az állatok és egyéb adományok sorsát, hasznosulását nem követi az önkormányzat, pedig neki ez kötelessége volna. A program tovább folytatódik, a program követését ezek után a helyi Járási hivatalokra bízzák. Remélhetőleg a járási hivatalokban mind kevesebb, magyar ellenes erők tudnak beépülni akik gátolják az ország fejlődését..
„A pénzügyi, banki, biztosítási, energetikai, hírközlési, távközlési, informatikai és médiaszolgáltatások, a közműhálózatok, a kereskedelem, az élelmiszert és gyógyszert előállító és forgalmazó rendszerek mind-mind idegen érdekeket szolgáló hálózatok kezében vannak, és bármikor szembefordíthatók a magyar társadalommal. A globális hatalmi rendszer pénzfegyverei most már létében fenyegetik a magyar társadalmat, így megmaradásunk egyetlen esélyét csak a teljes szembefordulás jelentheti.” Ezért volna szükség a teljes nemzet együttműködésére. Remélhetőleg a magyar népet ezek az idegen szívű (kápók) nem tévesztik meg!

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A Magyar szegénység igazi gyökere!

Témanyitás  idegen on Kedd Május 10, 2016 3:22 am

Szegénység van?!
Hatalmas bűn fogja a világunkat maga alá temetni, mert gyermekeinket, fiataljainkat nem tanítjuk meg megélni, gazdálkodni!
Mindenkit parancsszóra beterelnek az iskolába, ahol elvont igazságokkal reggeltől estig lefoglalják őket!
Bűnös nagyravágyással mindenkiből értelmiségit akarnak nevelni, és közben a reális élettől elszakadnak a felnövekvő generációk!
Lehet, hogy nem lehet jó árban értékesíteni a húst, a tojást, a tejet, de hány szegény családnál jártam, hol mindenki dohányzik, issza a kávét és várják a segélyt! Mennyivel másképp néznének a falvaink, ha legalább a munkanélküli réteget megtanítanák szépen, játszva gazdálkodni, megtermelni a saját mindennapi betevő ételét!
Friss, finom, egészséges táplálék mellett mennyivel kevesebb orvosság fogyna, s mennyivel több jókedv, kacagás lenne a tisztességes, jól végzett munka után, az emberhez méltó sikerélmények láttán?!

idegen

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Minden gyermek lakjon jól!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.