Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Go down

Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  donkihote on Szer. Aug. 24, 2011 6:17 am

A mai kommunisták jellemét semmi nem ábrázolja élethűbben mint Kovács László MSZP-és őskövület jelleme és életútja. Szemelvények az elmúlt 10-évből.
„Kovács László mindenkinek hazudott”
Az MSZP-s politikus és nőismerőse röviden így fogalmazott. Elmondta hogy egy fogadáson találkozott Kulcsár Attilával 2005. december 16. 17:50
Endrényi Éva üzletasszony állítása szerint Kovács László kérte meg arra, hogy tagadják le a K&H-ügyben való érintettségüket. A szocialista politikus nőismerőse azt mondta, Kovács saját kezűleg írta le és faxolta át neki, mit kell mondania. Endrényi Éva beszélt arról is, hogy egy fogadáson Kovács vele együtt találkozott Kulcsár Attilával. A K&H-brókerbotrány idején még Endrényi Éva üzletasszony és Kovács László akkori MSZP-elnök is tagadta kettejük viszonyát. A nő az utóbbi napokban többször is úgy nyilatkozott: nem csak ismerőse, hanem barátnője is volt a politikusnak, aki – Endrényi állítása szerint – több alkalommal feleségeként mutatta be.
Az üzletasszony elmondta, hogy 2005 májusban szakított Kováccsal, és azóta csak egyszer találkoztak. A randevú apropója az volt, hogy az EU-biztos megmutatta egykori barátnőjének az új Saabját. Endrényi Éva és Kovács László miért tagadták a K&H-ügyben való érintettségüket (Endrényi szerepelt a bank VIP-listáján), úgy fogalmazott: „Én sohasem akartam ezt tagadni, de László megkért rá." Mint mondta, amikor kipattant az ügy, Kovács saját kezűleg írta le és faxolta át neki, mit kell mondania. Igen erről beszélt Alexander Szolzsenyicin a kommunisták jellem ábrázolásában. Az asszony az adott interjújában beszámol arról is, hogy Kováccsal részt vettek egy fogadáson, ahol Kulcsár Attila és Rejtő E. Tibor is ott volt. Endrényi állítása szerint Baja Ferenc államtitkárral életében csak két mondatott váltott. Elmondása szerint hivatalos volt Kulcsár Attila egyik születésnapi bulijára is, de épp csak beugrott hozzá, amikor az ajtóban találkozott Baja Ferenccel.
Endrényi a Kováccsal folytatott kapcsolatában azt tartja a legszomorúbbnak, hogy a volt pártelnök mindenkinek hazudott vele kapcsolatban de mindenbe másban is. (Pl:Ő találta ki hogy 21 millió Román özönli el az országot) „Mindenkinek a feleségeként mutatott be, Dominique de Villepin mostani francia miniszterelnöktől kezdve José Manuel Barroso európai bizottsági elnökig. Kérdem én: mennyire lehet egy ilyen emberben politikusként is megbízni?" Igen ez is az MSZP Egyik nagy dilemmája.
Kovács ezekre így válaszolt: a 2003-as párizsi, a 2004-es bécsi és a 2004-es amerikai útra ő nem utazott el Medgyessyvel, Prágába és Athénba pedig nem kísérte őt el Endrényi Éva. Rodoszon és Münchenben viszont ott volt vele a barátnője. Előbbi úttal kapcsolatban fontosnak tartotta megjegyezni, hogy „az ott-tartózkodás költségeit a meghívó görög fél állta", Münchenben pedig egy konferenciára hívták meg. Ezek a kiruccanások sok pénzébe került a Magyar adófizetőnek. De mindenki figyelmébe ajánlom Kovács László felvette a Medgyesi kormány minisztereknek ,,járó" 27 milliós végkielégítést, majd a Gyurcsány kormányba is ,,tevékenykedett" három hétig, így onnan is felvehette a ,,jogos" 27 millát. Annak ellenére hogy az EU-s kormánybiztosságért még három évig jár a több milliós havi fizetés, mellesleg a nyugdíját is felveszi, így teljes mellbedobással tud küzdeni a létminimum alatt élők sorsáért.
„A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  munkasor on Hétf. Okt. 03, 2011 7:35 pm

Bizony a fiatalabb nemzedék sem jobb egy cseppet sem mint az őskövületek. Nagyon nehezen viselik hogy kezd megszűnni a következmények nélküli ország. A mi Ferink az ügyészségi gyanúsítotti kihallgatást. politikai rendezvénynek hitte ahol Ő szónokol, ahol Ő ossza a lapot, az észt:IME A SZÓNOKLAT Majd amikor megértették vele hogy itt mi a REND durcás lett és megtagadta a vallomást.

munkasor

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  kisistvan on Szer. Okt. 26, 2011 1:47 am

A Gyurcsány követők frakcióvezetője, Molnár Csaba azt mondja: minden Orbánnal szembeni demokrata befér a pártjukba. Ezért sok csatlakozóra számítanak. De vajon azok akik nincsenek Orbán ellen vajon azok demokraták?
Jogállam elleni támadásnak értékelné Molnár Csaba, ha Kövér László házelnök akadályozná a frakciójuk működését. Amikor az MDF-ből több mint 10 képviselőt kizárt Dávid Herényi kettős, akkor Szili Katalin Nem engedélyezte az új frakció létrejöttét, Nem emlékszem hogy akkor az MSZP bármelyik képviselője tiltakozott volna a jogállam elleni támadás miatt.
Kövér sajtófőnöke, hétfőn azt írta: Kövér László később foglalkozik majd a kilépettek ügyével. Bizonyára követi Szili Katalin döntését hisz azóta a ház szabály ide vonatkozó részén a parlament nem változtatott. ,,Kövér nem fogja betartani a parlament szabályait – nyilatkozta Molnár Csaba". Ezek szerint Molnár Csaba bízik abba hogy Kövér megszegi a ház szabályát és engedi az Új frakció létrejöttét. Amennyiben nem engedik nekik a frakciózást, nemzetközi fórumokhoz fordulnak. Ezt már az Internacionáléból ismerjük. Tehát Kövér be lett fenyítve, hogy ne próbáljon Szili Katalin nyomdokain haladni!
Ezt a gondolkodást demokratikusnak nevezni elég komikus. A hozzájuk készülőkről annyit, hogy visszanő, ami összetartozott… De ha Kövér mégis a Szili Katalin értelmezését fogadja el, az tragédia lenne, hisz rengeteg zsíros bizottsági pénztől esnének el, nem beszélve a többi nem kis juttatásokat ami egy frakcióval együtt jár.
Amennyiben „munkába” áll ez a frakció, lesz „szerencsénk” sok kicsi új őszödi beszédhez, mert Gyurcsánytól nehéz lesz megvonni a szót! Szó helyett fontosabb lenne a tett! Például a privatizáció során történtekről, és a giga hitelfelvételről való elszámoltatás!
Lehet, hogy ennek a folyamatnak nincs vége, mert hallani lehet már más baloldali formációk mozgolódásáról is. Visszajönnek a nemzeti vagyonon meggazdagodott elvtársak, akik tulajdonképpen el se mentek?
De vajon most kik lesznek a köpönyeg forgatók?
Vajon milyen lesz az új köpönyeg?
Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  kisistvan on Hétf. Nov. 07, 2011 1:20 am

Ime két végtelen gyűlölködő leírás amit csak kommunista lelkületű ember tehet. Nem probléma hogy a leírtaknak nincs valós értéke lényeg hogy sulykoljuk a hazugságot, mindaddig míg a gyanútlan polgár igazságként elfogadja.
Erről a Nobel díjas, a kommunista mentalitást megtapasztaló Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin a kommunistákról, sommásan így ír:
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

szilvercica írja:Az összefonódás, amit nem írsz le csak sejtetsz szerinted valóban példátlan akár országos akár helyi szinten is.
Az előző polgármester egyetlen rokona sem kapott állami pénzt soha sehonnan. Ha ezt tételesen le mered írni akkor bocsánatot kérek a nyilvánosság előtt tőled. Ha nem így van és ezt mindenki tudja akkor nem értem.
Gonosz Karsai József mint a kistérség diktátora hogyan tűrhette el a "LÁNYOK" beosztását?
Talán csak nem kieggyezett vele a volt polgármester?
Annyira nem is volt Gonosz a Gonosz?
Magyarázd már el légyszíves, hogy senki nem volt aki pályázatokat írjon, Ők Genetikailag hozták magukkal a Délalföld Bölcse vérvonalat?
Az, hogy nincs adóssága a volt polgármesternek két dolgot jelenthet:
1. Nem adtak neki a bankok.
2. Máshonnan finanszírozta az életét amit nem kellett megadni.
Így aztán nagyon együtt érző tudott lenni az egyszerű nyakig eladósodott emberekkel saját bőrén is érezte gondjaikat

kisistvan,-Csak rövid kommentár erről a rosszindulatú gyűlölködő írásról: Bizony láthatjuk hogy a kommunisták még mindég így gondolkodnak: ,,Aki nincs velünk az ellenünk" annak nincs joga még a légalapvető emberi jogokhoz sem. Hisz láthattuk hogy az előző pm-el egy háztartásban élőnek nem volt munkahelye. De a kommunisták elvárnák hogy a több évtizede külön élő családtagoknak se lehessen még Magyarországon belül se munkahelye, mert az bűn.
Ugyanakkor a csapatukhoz tartozó pm és annak rokonsága családtagjai a legtermészetesebb hogy az Önkormányzatokat és intézményeit ,,jogosan" pumpolják nem kicsi összeggel.
Úgy mondják ,,Az más" nekünk az jár!
Csak pár konkrétumot hogy senki ne mondhassa hogy rágalmazok.:
Ime Prof. DrTZs álltal felvett szakértői díj semmi féle szakértői munka nélkül!
Sámla száma kelte Felvett összeg
G0704077 2003.07.04 1.250.000
G0704078 2003.08. 02 375.000
G0704079 2003.09.01. 437.500
G0704080 2003.10.01. 450.000
G0704081 2003.11.01. 450.000
G0704083 2003.11.17. 1.625.000
G0704088 2004.03.09. 720.000
G0704089 2004.07.01 360.000
G0704090 2004.07.12. 360.000
G0704091 2004. 08.16. 360.000
G0704094 2004.10.07. 237.000
Ha ezekhez hozzáadjuk az alpolgármesteri fizetést, és egyéb juttatásokat különböző számla kibocsátásokat (460-ezer/hó szakértés címen), de a felesége által kibocsátott, szakértői (Diabetikus tanácsadás 220-ezerért/hó ) De az Após és Anyós is az önkormányzat (intézményeitől) vett fel pénzt 2002-2006-közt. Ezeket a számokat látva számlákat, BIG ehhez képest még ministráns sem lehet. Mármost így érthető, hogy ilyen mentalitás mellett nem véletlen, hogy növekedett az elmúlt egy évben a banki tartozás több mint 100-millíóval. JA IGEN ERRE MONDJÁK ŐK ,,AZ MÁS" (Kisért a múlt)
Egy régi tapasztalt ismerősöm így mondta: A kommunista és a kutya közös jellemzője, ,,idő teltével ha elhullajtja a szőrét, kihull néhány foga, de a természete megmarad!"

steven the great
Pár kérdés:

1. Mezőkovácsháza, Orosházi út 16. sz. alatt a Carpo-MIx KFT milyen tevékenységet végez Mezőkovácsházán azért a közel 12 millás pályázatért amit ide nyert el? Honlapján Békéscsabai székhely van megjelelölve, kovácsházi telephellyel. AZ ingatlanban Maczkai József ex képviselő lakik. Panama kicsiben és nagyban?

kisistvan:Ez mutatja hogy a tudatlanság és az irigység motivál. De a pályázatokhoz lila gőzöd sincs!

steven the great: 2. Az ex pm-nek PRIVÁT hitele nincs, de a várost a 200 millás (ami most kb. 400 milla) kötvénnyel eladósította. Mit fizetett ki ebből a pénzből, ami fejlesztési pénz volt?

kisistvan:BIG 2006-ban 300-millió hitellel és 200-millió kifizetetlen kötelezettséget talált az önkormányzatnál. Mert ugyanis Dr.SzA és Prof. Dr.T Zs-kettőstől a törvény által előírt átadás átvételi dokumentumot nem készítette el. Ennek ellenére BIG hozzáértése révén 2006-2010-közt 2,2 milliárd vagyon gyarapodás képződött Mezőkovácsházán. 2010 októberi választásokig minden lejárt hitel időben fizetve volt, lejárt határidejű számla nem volt. Átadás átvétel rendben lezajlott. Ennek ellenére mégis 2010-kor 500 milliós hitel volt az árfolyam növekedés végett. 2011-ez a pm azzal kezdte hogy a lejárt hiteleket átütemezte, újabb hitelt vett fel. A testület és felügyelő bizottságok (Vízmű, Város üzemeltetési KFT) juttatását irreális mértékben állapították meg, kettő darab nagy értékű luxus személykocsit lízingeltek, ami újabb terheket ró a városra. De sorolhatnám még a várost tönkretevő intézkedéseket. Az elmúlt évben (2011) Összesen 259.785.628 Forinttal nőt ( ez az éves költségvetés több mint a 15%-a) a városunk banki adóssága.

steven the great: 3. 40 milla sikerdíj LHH-s projektek megírásáért, 4 milla elkészítési díj olyan anyagért, amit FORMAI okokból el sem fogadtak (városközpont). Ugyi?

kisistván:Ez megint csakis a tudatlanságodat és a gyűlöleted terméke. BIG-ellen semmilyen eljárás nem indult! Ezért felesleges képzelődni és teljesen valótlan dolgokat terjeszteni.

steven the great: 4. A nagyvállalkozó, akit említettél barátom, nem az ex pm haverja volt? Emlékeztető: vízmű koncessziós huzavona. pirat Vagy azóta haragszunk, amióta a mi házunkban van olyan cég bejegyezve, amelyik fő profilja a közműépítés? Megbízás kellene?

kisistván: Nem szabad összekeverni a minden alapot nélkülöző híreszteléseket, a megtörtént valósággal!

steven the great: 5. Béreltérítések folyósítása? Pályázat menedzselési díjak több százezer forint havonta joviális apparátus tagoknak, közben 40 millás sikerdíj kifizetése a pályázat megírásáért. Érdekes, hogy az előző jegyzőnek ez nem tűnt föl?!

kisistván: Semmi féle jogtalan pénzek nem lettek kifizetve, mivel a mai napig, ez irányú eljárás nem indult. Pedig a közpénzek törvénytelen felhasználása az bűncselekmény. Ennek mérlegelése nem a testület hanem a Bíróság dolga. De még nem is a nevét sem felvállaló Nické. Addig pedig mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, mig a Bíróság mást nem állít az itéletében!
Ezzel az írásoddal bizony te a mostani testületet és pm-et nem kevesebbel gyanúsítod mint a közvagyon hűtlen kezelésével. Mivel a mai napig nem tettek az általad felsoroltakról hivatalos intézkedést.

steven the great: Remélem, végre TÉNYLEG kapunk már egy egzakt leírást ezekről a dolgokról!

kisistvan. Ha egyáltalán az általad leírt dolgoknak van legcsekélyebb alapja! Mert az kevés:,,Mindenki" tudja, ezt beszélik, ott voltam ahol mondták stb.. Mindennek utánna kell járni, a dokumentációt be kell gyűjteni és csak azután beszélni.


A hozzászólást kisistvan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 31, 2012 1:28 am-kor.

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Csak hitelesen!

Témanyitás  Dr. Turcsán Judit on Hétf. Nov. 07, 2011 11:10 am

Pista!

Leírnád apám (+2011.05.23) és anyám által felvett önkormányzati összegeket, hozzá tartozó számlákkal? Tudod, dokumentummal hiteles minden! Köszi! flower

Ja, és az étel az diabetikus. Én dietetikus vagyok és diétás tanácsadást folytattam. Pusza! flower flower flower flower

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  donkihote on Szer. Nov. 09, 2011 8:23 pm

Tisztelt kisistván a felkérésedre az írásodat alaposan kielemeztem. Abban semmi törvénysértő tényállást nem találtam.
Megkerestem BIG ex pm-et hogy áttekintsem az Ő általa kifogásolt írásokat, arra a bűnüldöző szervek álláspontját. A BIG és családjáról szóló (hazug rágalmazó, valóságot nélkülöző, becsület sértő) írások amin Dr.TJ mint Moderátor, és CENZOR semmi kivetnivalót nem talált (talál).
A te írásaid de a fórum többi résztvevő írásai meg sem közelíti a Dr TJ által üzemeltetett fórum negatív szintjét. Ennek ellenére a hivatalos álláspont szerint azok az írások sem érték el a bűncselekmény alapos gyanúját.
Azt hogy megértsük Dr TJ moderátor (cenzor) viselkedését, arra röviden Alexander Szolzsenyicin adja meg a választ:
“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”
Igen ezek az emberek nem tudják elviselni ha a ,,hóhért akasztják"
Ennek figyelembe vételével már érthető Dr. TJ reagálása A lakosságot tájékoztató kell, c. írásban:

Dr. Turcsán Judit on Hétf. Okt. 24, 2011 12:21 am
,,Szégyelje magát a honlap tulajdonosa, aki ezt az írást fenn hagyja. És Maczkai József, aki ezt az egész szemetet még reklámozza is!"

Igen Ő mint a ,,szervezet" jeles tagja kötelességének érzi ennek a fórumnak is a tematizálását, moderálását.
Erre mondják hogy :,,Ami nem megy azt ne erőltessük".

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  Dr. Turcsán Judit on Vas. Nov. 13, 2011 10:26 pm

Még egyszer, amire nem válaszoltál:
Apám, anyám által felvett pénz: 1. összege, 2. szla száma?
Pusza, és köszike! flower

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  kisistvan on Hétf. Nov. 14, 2011 3:45 am

Tistelt Dr TJ Én donkihote jogi szakértőm álláspontját tartom mérvadónak. Mivel após anyós még kezdő betűvel sincs megjelölve. Ők nem közszereplők az Ő dolgaik nyilvánosságra nem tartozik. Az hogy egy beosztottnak mikor hol és miért adtak bármi címen pénzt, az senkire nem tartozik. A felelősséget mindég a pénz utalványozója viseli. Így történt ez a: Gyulai Városi Bíróság 15.B 321/2006/45. számú ítéletben is. Az utalványozó megkapta a nem létező szakértői pénzek kifizetéséért a büntetést. Az utalványozó pedig azonnali hatállyal megszüntette a további valótlan szakértői pénzek kifizetését. Mivel az egyik pénzfelvevő közszereplő volt Prof. Dr TZs (most is az) illett volna neki levonni a következtetést. De Ő egy kommunistához méltóan elintézte egy ,,na és" el. Sajnos a testületnek azonnali hatállyal fel kellett volna függeszteni az alpolgármesteri munkakört mivel egy alpolgármester saját önkormányzatnak szak-érteni az kimeríti az összeférhetetlenséget. Az csak hab a tortán hogy valójában nem is történt konkrét szakértés csak a pénzfelvétel. Ez további bűncselekmény alapos gyanúját is felvetette. Csakhogy a 2002-2006-köztí testületben valószínű olyan nagy volt a bűnös összefonódás hogy jobbnak látták, ha ebben az ügyben is halhatnak és az eskü szellemével szemben nem terelik jogi útra. Nem véletlen hogy 2007-ben az ÁSZ vizsgálata nyomán a 2006-2010-kött regnáló testületnek komoly bűncselekmények alapos gyanújáról kellett feljelentést tenni. Amit az ügyészség megerősített és elrendelte a nyomozást. Az ügy bonyolultságára, nagyságára való tekintettel az Ügyészség még nem tudta a pontos személyekre lebontani a vétkes cselekményt. A vádemelés tudomásom szerint konkrét személyekre lebontva még nem történt meg. Én azt hiszem hogy ezekkel a dolgokkal még lesz dolgunk. Ráadásul ezek a lakosságra tartoznak.

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  Dr. Turcsán Judit on Hétf. Nov. 14, 2011 9:47 pm

kisistvan írta: Az hogy egy beosztottnak mikor hol és miért adtak bármi címen pénzt, az senkire nem tartozik.

Kérlek, írd már meg, milyen beosztásban, hol voltak. Ennyit még a törvény is enged! (A többi dokumentumot szívesen megnézném, ha megmutatnád, de, ha nem akarsz találkozni velem, elég, ha a postaládámba dobod. Biztosan megteszed, hiszen szavahihető és hiteles ember vagy.)

Pusszantalak! flower

ui.: Az én fórumomom nem csak nyusza, szilvercica, zsandark néven, de erzsébet, fülöpbéla, szóvivő, nagyistván, irokéz, patrióta mind-mind én írok! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  erzsebet on Szer. Nov. 16, 2011 2:30 am

kisistván írja:
Ime Prof. DrTZs álltal felvett szakértői díj semmi féle szakértői munka nélkül!
Számla száma kelte Felvett összeg
G0704077 2003.07.04 1.250.000
G0704078 2003.08. 02 375.000
G0704079 2003.09.01. 437.500
G0704080 2003.10.01. 450.000
G0704081 2003.11.01. 450.000
G0704083 2003.11.17. 1.625.000
G0704088 2004.03.09. 720.000
G0704089 2004.07.01 360.000
G0704090 2004.07.12. 360.000
G0704091 2004. 08.16. 360.000
G0704094 2004.10.07. 237.000
Ha ezekhez hozzáadjuk az alpolgármesteri fizetést, és egyéb juttatásokat különböző számla kibocsátásokat (460-ezer/hó szakértés címen), de a felesége által kibocsátott, szakértői (Diabetikus tanácsadás napi 2-órában 220-ezerért/hó )
Így történt ez a: Gyulai Városi Bíróság 15.B 321/2006/45. számú ítéletben is. Az utalványozó megkapta a nem létező szakértői pénzek kifizetéséért, a közterhek be nem fizetéséért a büntetést (letöltendő börtön büntetést). Az utalványozó pedig azonnali hatállyal megszüntette a további valótlan szakértői pénzek kifizetését. Mivel az egyik ,,szakértő" pénzfelvevő közszereplő volt (alpolgármester) Prof. Dr TZs (most Ő a polgármester) illett volna neki levonni a következtetést. De Ő egy kommunistához méltóan elintézte egy ,,NA ÉS"- el.
Sajnos a 2002-2006-os testületnek azonnali hatállyal fel kellett volna függeszteni az alpolgármesteri munkakörből, az alpolgármestert. Mivel egy alpolgármester saját önkormányzatnak nem szak-érthet, ez kimeríti az összeférhetetlenséget. Az csak hab a tortán hogy valójában nem is történt konkrét ,,szakértés" csak a pénzfelvétel bruttóban. Ez további bűncselekmény alapos gyanúját is felvetette. Csakhogy a 2002-2006-köztí testületben valószínű olyan nagy volt a bűnös összefonódás hogy jobbnak látták, ha ebben az ügyben is hallgatnak és az eskü szellemével szemben nem terelik jogi útra.

ERZSEBET: Tisztelt kisistván a dr. Tj fórumát áttanulmányoztam ott BIG ex pm-re semmilyen konkrétan bizonyított szabálysértés vagy bűncselekmény gyanús dolgot nem találtam, mindössze rosszindulatú pletyka, kitalációk. Gondolom van még a tarsolyodba ilyen súlyú cselekedet (vagy súlyosabb), légy szíves ismertesd, had ismerje meg a pm viselt dolgait a város. Had szembesüljön a város hogy kire is pazarolta a bizalmát! Ebből majd megértik, Az elmúlt évben (2011) Összesen 259.785.628 Forinttal nőt ( ez az éves költségvetés több mint a 15%-a) a városunk banki adóssága.
Mert gipszjaka-b nak igaza van amikor a következőt írja:
,,Eltelt 1 év, valahogy azt látom, hogy semmi sem történik a városban, pedig annó a választásokkor voltak nagyot mondások. Ideje lenne dolgozni is végre, legalább egy kicsi látszata lenne! Ismét megalakul a Város Üzemeltetési KFT. A furcsaság csak annyi, hogy úgy tudom V.T. lesz a góré. Az a V.T. aki fél Kovácsházának tartozik, fizetni meg senkinek sem szeret? A Vízmű élén meg V.T-né? Érdekes. A másik amit még hallottam, hogy az Önkormányzat által pályázatokon nyert pénzeket át fogják csoportosítani a KFT-nek. Nem furcsa ez egy kicsit? Nekem kísértetiesen hasonlít a SZ.A. "korszakhoz". Ha azt nézzük nem is olyan furcsa ez, hiszen a jelenlegi PM volt annó a jobb keze. Mondhatnám azt is, hogy a legjobb tanítványa,( Dr SzA-nak,) folytatja tovább a munkáját. Szép jövő!"

erzsebet: Én úgy érzem hogy egy hazug kampánnyal úgy meg mézezték a választókat Prof. Dr. TZs-tal ,mint Nagyselmecí István (volt reffí iskola igazgató) a Balaton-szántódi ,,üdülővel" a várost. Csak ez egy kicsit többe fog kerülni a városnak! Hiába ha nem figyelünk dolgainkra hanem hazug híreszteléseknek felülünk akkor annak soha nincs jó vége!


A hozzászólást erzsebet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 31, 2012 1:33 am-kor.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  Dr. Turcsán Judit on Szer. Nov. 16, 2011 5:35 am

Kérlek, írd már meg, milyen beosztásban, hol voltak. Ennyit még a törvény is enged! (A többi dokumentumot szívesen megnézném, ha megmutatnád, de, ha nem akarsz találkozni velem, elég, ha a postaládámba dobod. Biztosan megteszed, hiszen szavahihető és hiteles ember vagy. clown )

Pusszantalak! flower

ui.: Az én fórumomom nem csak nyusza, szilvercica, zsandark néven, de erzsébet, fülöpbéla, szóvivő, nagyistván, irokéz, patrióta mind-mind én írok! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  peter on Szer. Nov. 16, 2011 6:38 am

Az előző írásokat elolvasva arra a következtetésre jutottam hogy Dr.SzA-át nem is BIG csukatta be. Hanem Prof. Dr TZs .
De miből következtetek:
1;Olyan szakértésért bocsájtott kí számlát amit valójában el sem végzett.
2;A Bírósági tárgyaláson Prof. Dr TZs azt állította hogy a vállalkozói számláján felvett bruttó összeg nem szakértői díjazás hanem munkabér, de az összegből nem lett levonva az adó nyugdíj járulék, társadalmi biztosítás.
Ezért Dr. SzA Adó és társadalom biztosítási csalást követett el. Ezért Dr.SzA-át a bíróság bűnösnek találta és letöltendő börtön büntetésre ítélte, az önkormányzatot pedig kötelezte az elmaradt közterhek befizetésére.
Ez vonatkozott a diabetikus tanácsadásra is.
A lényeg hogy a ,,szakértői" díjakat nem kellett visszafizetni. A következmény hogy ezt a ,,huszárvágást" Dr. SzA nem tudta díjazni és megszüntette a további szakértői pénzek folyósítását. Ez Bizony komoly anyagi és bizalmi vesztéssel járt a regnáló pm családjának.
Ha valaki tudja írja meg hogy mindezért miért okolja BIG-et Prof. Dr TZs és csapata?

peter

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  gyorgy on Kedd Nov. 22, 2011 9:09 pm

A rendszerváltozáskor a volt kommunista nomenklatúra túlnyomó hányada helyben maradt, nemcsak Magyarországon, hanem a többi volt kommunista országban is. (Csak a Ceausescu házaspárt végeztették ki a puccsista kommunisták. és nem a nép)
A rendszerváltozás Első Alaptörvénye tehát: A kommunista nem vész el, csak átalakul.
Ha a rendszerváltozás Első Alaptörvénye igaz, úgy a kérdés: miről ismerszik meg az átalakult kommunista?
A válaszhoz használjuk fel Szolzsenyicin-tétel alkalmazása jelenlegi viszonyainkra:
A hataloméhség, cinizmus, gátlástalan rombolási hajlam, nemzet-, kultúra- és szellemellenesség – kommunistát takar, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, ne-konzervatívnak vagy függetlennek, bármi másnak) nevezi magát.
Ha egy politikus nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret – az kommunista, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, ne-konzervatívnak független, vagy bármi másnak) nevezi magát.
Az eltorzult lélek, a szemrebbenés nélkül kimondott, vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy politikus a mozgalom, vagy maga és párttársai személyes boldogulása érdekében kimond – biztos jele annak, hogy kommunistával állunk szemben, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, ne-konzervatívnak, függetlennek vagy bármi másnak) nevezi magát.
Következtetés: Egészséges szellemű európai ember nem csak, hogy nem lehet kommunista, de fel is ismeri az önmagát másként nevező, átvedlett kommunistát.
Mi történt a rendszerváltozással, ha a kommunisták nem vesztek el, csak átalakultak?
Nem a kommunisták vesztek el, hanem a rendszerváltás.
1. Ha egy hordó szennyvízbe egy pohár bort töltesz, egy hordó szennyvizet kapsz.
2. Ha egy hordó borba egy pohár szennyvizet töltesz, egy hordó szennyvizet kapsz.
Mit kellett volna tenni az igazi rendszerváltozás érdekében?
Kiönteni a szennyvizet és alaposan kimosni, fertőtleníteni (kikénezni) a hordót. Ez sokakban sokszor felmerült de mindég megbukott azon hogy a döntéshozók közt túlsúlyban voltak a kommunisták.
Miért sikkadt el a rendszerváltozás?
„… mert mikor ledobtad, el nem tiportad…” (Illyés Gyula: Egy mondat a zsarnokságról)
„A kommunizmus megbukott, minden értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az Eszmét védi, hanem meztelen életét és a zsákmányt.” (Márai Sándor)

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A kommunistákkal már Jézusnak is meggyűlt a baja!

Témanyitás  erzsebet on Kedd Jan. 31, 2012 1:47 am

Hogy mindezt megértsük ahhoz vissza kell nyúlni a gyökerekhez.
Így jövendölte meg JÉZUS a kommunizmus őrületét az Újszövetségben, és szólt az utána elkövetkezendő időkről is. Ez egy kissé furcsa bevezető a kommunizmushoz, mert a kommunizmus ateista volt, istentagadó, de-hát pontosan ezért kell elővenni a Bibliát, mert a gonosz, a sátán mindig tagadja ISTEN létét, nemcsak gondolatban, de cselekedetben is. És a jövendölés, jövőbelátás pontos leírása a történteknek.
Nagyon fontos tanulmányozni a kommunizmust, mert olyan rendszer volt, amelynek kigondolásán az ideológusai sokat agyaltak. Ez náluk a csúcs, a korona csakra. A kommunizmus kazár bűntett idején tudtak legjobban csatlakozni a sátánhoz. Ebben a rendszerben a kazárok vegyítetlenül, tisztán adták magukat, nincsenek zavaró tényezők, mert azokat megsemmisítették, kiiktatták. Álarcot sem kellett viselniük, ezért nagy a hallgatás a kommunisták által elkövetett bűnök felől. Nincs kire fogni az elkövetett bűnöket. Nekik jobb erről hallgatniuk, nekünk meg kötelességünk beszélni róla, feltárni minden részletében és nyilvánosságra hozni az információkat. A Kazár-járás legpusztítóbb fejezete volt, a társadalmak megsemmisítését vonta maga után, a legnagyobb sikert a túlélés jelentette.

Máté Evangéliuma 24. rész:
6. Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniük. De még ez nem itt a vég.
7. Mert nemzet támad nemzet ellen; és ország ország ellen; és lesznek éhségek és döghalálok, és földindulások mindenfelé.
8. Mind ez pedig a sok nyomorúságnak kezdete.
9. Akkor nyomorúságra adnak majd benneteket, és megölnek titeket; és gyűlöletesek lesztek minden nép előtt az én nevemért.
10. És akkor sokan megbotránkoznak, és elárulják egymást, és gyűlölik egymást.
11. És sok hamis próféta támad, a kik sokakat elhitetnek.
12. És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül.
13. De a ki mindvégig állhatatos marad az üdvözül.
14. És az ISTEN Országának ez az evangéliuma hirdettetik majd az egész Világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jő el a vég.
15. Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, a melyről Dániel próféta szólott, ott áll a Szent Helyen ( a ki olvassa értse meg ):
16. Akkor, a kik Júdeában lesznek, fussanak a hegyekre;
17. A ház tetején levő ne szálljon alá, hogy házából valamit kivigyen;
18. És a mezőn levő se térjen vissza, hogy az ő ruháját elvigye.
19. Jaj pedig a terhes és szoptató asszonyoknak azokon a napokon.
20. Imádkozzatok pedig, hogy a ti futásotok ne télen legyen, se szombati napon:
21. Mert akkor nagy nyomorúság lesz, a milyen nem volt a Világ kezdete óta, mind ez Ideig, és nem is lesz soha.
22. És ha azok a Napok meg nem rövidíttetnének, egyetlen ember sem menekülhetne meg; de a választottakért megrövidíttetnek majd azok a napok.
23. Ha valaki ezt mondja akkor néktek: Íme, itt a KRISZTUS vagy amott; ne higgyétek.
24. Mert hamis KRISZTUSOK és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet a választottakat is.

FOLYTATÁS KÖVETKEZIK


erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

De kik a kommunisták?

Témanyitás  peter on Szer. Feb. 01, 2012 3:20 am

De kik a kommunisták? - Elsősorban Kazárok ( a kik megtévesztésként zsidónak adják ki magukat, de nem azok, hanem a sátán zsinagógája, a Kommunizmus pedig az ő Világforradalmuk, ők az ötletadók, végrehajtók és nyerészkedők ) és minden társadalomból, a SZEMÉT, akik önként szövetkeztek velük, mivel kevesen voltak azt uralni, terrorizálni akart társadalom számarányához képest. És akiket erőszakkal, megfélemlítéssel, zsarolással, ígéretekkel vettek rá, hogy segítsék őket (beálljanak szolgálatukba).
A Kazár zsidók a keresztényeket, főleg a parasztokat, a polgárságot gyűlölete. A keresztény parasztság rendszeres kiirtását, mint afféle férgekét. Lenin 1918 nyári támadása indította el, majd az 1921-es kényszer éhen-halasztás folytatta, melyet a nyugati történetírás szinte teljesen elhallgat. Magyarországon ezt Rákosi Mátyás és bandája csinálta. Majd Kádár fejezte be amolyan ,,puha diktatúrával"
De ha a világ népe nem vigyáz most ez a banda világuralomra tör. és adós rabszolgaságba kényszeríti a világot! (mint ,,nemlétező" globális pénzhatalom)

"A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem-kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja."
(Alekszander Szolzsenyicin)

Hogy a kommunista bitangok az ország és lakosság vagyonát megszerezzék ezért kitalálták az ehhez vezető államberendezkedést. A kommunista államberendezkedés lényege, hogy megszüntették a magántulajdont és közösségi tulajdonba vettek mindent. Tették ezt azért, mert nekik semmijük nem volt, DOLGOZNI lusták voltak, és azonnal irányítani akarták a társadalmat. Minek dolgoznának, ELLOPNI a másét egyszerűbb, gyorsabb. A közösségi tulajdon fölött már ők rendelkeztek. És amikor megbukott a kommunizmus, SAJÁT magántulajdonukba vettek mindent, amit tudtak. Így két - három generáció alatt NINCSTELEN SENKIBŐL tulajdonosok lettek, de attól még ugyanazok az undorító gazemberek maradtak, mert a birtoklás, a tulajdon nem változtatja meg az embert belülről, csak a körülmények változnak.

JÉZUS azért jött, hogy lerontsa az ördög munkáját. A ki Ő benne hisz és megtartja a parancsolatait az is lerontja az ördög munkáját. Ezért gyűlölték, gyűlölik a Keresztényeket, kiváltképp minket Magyarokat, mert mi vagyunk a valódi ÍzRáÉl, és mi megtartjuk JÉZUS parancsolatait.

JÉZUS mondja János Evangéliumában 10.10., 15.20 és János Apostol mondja I. levele 3.7-10. részében.: A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy Életük legyen, és bővelkedjenek.
Emlékezzetek meg ama beszédekről, a melyeket én mondtam néktek. Nem nagyobb a szolga az ő uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldöznek majd; ha az én beszédemet megtartották, a tiéteket is megtartják majd.
Fiacskáim! senki el ne hitessen benneteket: a ki az igazságot cselekszi, igaz az, amiként Ő is igaz:
A ki a bűnt cselekszi az ördögből van; mert az ördög kezdettől fogva bűnben leledzik. Azért jelent meg az ISTENNEK FIA, hogy az ördög munkáit lerontsa.
Senki sem cselekszik bűnt, a ki az Istentől született, mert benne marad annak magva; és nem cselekedhetik bűnt, mivelhogy ISTENTŐL született.
Erről ismerhetők meg az ISTEN gyermekei és az ördög gyermekei: a ki igazságot nem cselekszik, az egy sem az ISTENTŐL való, és az sem, a ki nem szereti az ő atyjafiát.peter

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  erzsebet on Pént. Márc. 09, 2012 3:30 am

A rendszerváltás előtt a hatalom nagy gonddal minden alakuló pártban beépítette az ügynököket. Ezek szinte 100%-ban az MSZMP-én kívül voltak. De kommunista eszmével és hűséggel át voltak itatva.
Ezt Új Ernő így írta:A kommunisták (nem feltétlen MSZMP-tagok)olyanok mint a kaméleonok. Akármilyen színben tudnak “pompázni”. A legszörnyűbb az egészben az, hogy számukra a hatalom az ami számít, megszerzése érdekében bármilyen eszközrendszert bevetnek. Nem válogatnak, céljuk érdekében saját társaikat is feláldozzák. Minden, általuk ellenségesnek tartott közösségbe beépülnek és bomlasztanak, ha kell kapitalistává válnak, de lelkületükben ugyanazok maradnak, akik voltak …., a gonosz kiszolgálói.

Nem lehet semmit súlypontozni amikor valaki beáll a ,,Birodalom" szolgálatában. A mocsok, a gátlástalanság, a harácsolás és a haza árulása soha ki nem vesző tulajdonsága a magyar baloldalnak. És ez most sincs másképp és nem lesz másként a jövőben sem. A fenti tulajdonságok nemzedékről nemezedére szállnak. Nem lesz olyan, hogyha majd kihal az utolsó Kádár-nemzedék is, akkor majd jönnek az új, tisztességes és fiatal baloldaliak. Mert ez nem lehet. Ez nem történhet meg, (prof. dr Bogár László egyetemi tanár)

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  calambo on Kedd Jún. 07, 2016 11:21 pm

1948-után hogy a kommunista bitangok az ország és lakosság vagyonát megszerezzék ezért kitalálták az ehhez vezető államberendezkedést. A kommunista államberendezkedés lényege, hogy megszüntették a magántulajdont és közösségi tulajdonba vettek mindent. Elhitették a szegényekkel hogy minden az övék. Ettől kezdve a gazdagok szegények lettek, a szegények meg még szegényebbek. Tették ezt a kommunisták azért, mert nekik semmijük nem volt, DOLGOZNI lusták voltak, és azonnal irányítani akarták a társadalmat. Minek dolgoznának, ELLOPNI a másét egyszerűbb, gyorsabb. A közösségi tulajdon fölött már ők rendelkeztek. És Ők duskáltak a javakban. Amikor megbukott a pártállam, SAJÁT magántulajdonukba vettek mindent, amit tudtak. Így két - három generáció alatt NINCSTELEN SENKIBŐL tulajdonosok lettek, de attól még ugyanazok az undorító gazemberek maradtak, mert a birtoklás, a tulajdon nem változtatja meg az embert belülről, csak a körülmények változnak. Csakhogy a vagyon egy illékony ,,jószág" Mivel a nagy pártállami polarizátorok nem tanulták meg a gazdálkodás és a pénzkezelés fortélyát, a gyermekeiket sem tanították meg így lassan sorba csődbe mentek, mennek, csődbe fognak menni. Ezért olyan nagy az idegesség a ,,baloldalon". Az MSZP vezetőiből és nagyrészt tagjaiból hiányzik az a négy alaptulajdonság, ami emberré tesz minket: az empátia, a szolidaritás, a tolerancia és a lelkiismeret.” Mindezt csak szólamokban hirdették (hirdetik).
A baloldal válsága, azon egyszerű tényből fakad, hogy a zsákmányszerző milliárdos vezetők elvesztette kapcsolatát a szavazó táborával a munkásrétegekkel. Nem képviselte érdekeit, nem támogatta törekvéseit, nem tette magáévá céljait. Természetesen, ez nem igazán sikerülhetett. A pártban végbemenő fejlődésnek volt köszönhető: a polgárosodás. A vezetők csemetéi, már értelmiségiként, nem lelkesülhettek, a munkásrétegek megélhetési problémáiért, bár közben fent tartották pártbéli pozícióikat. Ez kettősség, tudathasadásos állapothoz vezetett: vezetők, valamint családjaik érdeke szembekerült, a képviselendő munkásrétegek (szavazóbázisuk) érdekeivel. Mondani sem kell: a munkások húzták a rövidebbet. Jelenleg itt tartunk, a valamikori büszke munkásosztály többsége (ügyesen megosztották) mintegy másfél millióan minimálbéren tengődik- teljes apátiában. Vele szemben áll, a zsákmányszerző elit. A félrevezetett becsapott szavazók támogatását keresve. Nos, kedves zsákmenyszerző "szocialisták" ezen minimálbéren élők az önök szavazói lassan ébredeznek. Tessék ismét velük számolni! Nem pedig lenézni, éhbérért dolgoztatni, akár a , rabló kapitalisták.. Tessék megnyerni őket! Az eddig ellopott vagyonból osztani nekik, még a 2018-as választás előtt.

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  idegen on Szomb. Jún. 18, 2016 7:14 am

Borzasztó mikor az országot eláruló,kiárusító,állandóan feljelentő ,,baloldali" emberek mondják meg,hogy a Nemzeti kormánynak mit kell csinálni.
Ezek a szoc-lib-ek egyszer is bocsánatot kértek volna a magyar emberektől,hogy miattuk munkanélküliek lettek,hogy Magyarország piaci lehetőségeit kiárusították,hogy minden feljelentésükkel a magyarok zsebéből veszik ki a pénzt.Ezek a ,,baloldali" emberek segítették Magyarországot 40+12-év alatt gyarmattá tenni,eladósítani.Ezek a napjainkban is feljelentő emberek csodálkoznak a legjobban,hogy a II.világháború alatt annyian jelentették fel a zsidó vallásúakat,hisz azok is csak betartották a törvényeket. Addig nem lesz Magyarországon változás,míg az ilyen hazátlan embereket nem veti ki a társadalom.
Ne felejtsék el az emberek,hogy akik ezek mellé állnak,ők is hozzájárulnak az emberek elszegényedéséhez. Annyira elvakultak,hogy nekik ugyan az,ha egy külföldi az itt realizált nyereségét adózatlanul viszi ki külföldre,vagy akár melyik magyar a nyereséget itt adózza le.Nagyon nem mindegy az sem,hogy a nyereséget mire fordítja. Az gondolom,ha több lenne a magyarok érdekéért dolgozó megbízható hazafi,akkor többen is részesedhetnének a piaci nyereségből az ellenzék oldalán is.

idegen

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A sikertelen cseléd emberek (szocialista embertípus) gondolkodása.

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Okt. 17, 2016 4:27 am

A sikertelen cseléd emberek (szocialista embertípus) gondolkodása.
A bölcsőtől a koporsóig mást sem tudnak.
Szidják gazdagokat, akik sikkeresebbek ,akik letettek az asztalra valamit, akik többet tettek, akik szerencsésebbek, akik dolgoznak, akik haladnak ,akik nyertesek,esetleg a kormányt, a politikusokat, a vállalkozókat, vagy még a rendszert is.
A lényeg mindig mást szidnak és tesznek felelőssé az Ő semmire kellő életükért, a szerencsétlenségükért.
Na de kik ezek?
Hát azok akik szerint jobb ha másokat kritizálnak ,másokat akarnak lehúzni az Ő nulla nyomorult szintjükre, mert akkor legalább nincs olyan különbség.
Öröm tölti el ha mást vissza húzhatnak, megnyugvásuk van ha mást tönkre tudnak tenni.
Nem tennének semmit, hogy a saját életük, a családjuk, a közösség gyarapodjon, hogy haladjon ,hogy gazdagodjon, hogy fejlődjön.
Miért?
Mert akkor dolgozni kellene, tenni kellene, gondolkozni kellene .
És ez nehéz a lusta, semmire kellő negatív embernek.
Inkább kritizál, irigykedik, lázong, és lázít.
Háborút folytat a világ ellen.
Nem jön rá Ő a felelős a saját életéért.
Rajta múlik a saját pénzügyi helyzete, a saját és családja boldogulása.
Szidják a kormányt, a kormány az ország vezetésének a felelőssége az, hogy a lehetőséget teremtse meg a fejlődésre, a haladásra, a munkára, a jobb életre a gazdagodásra.
Azoknak akik dolgoznak ,akik vállalkoznak akik tesznek azoknak legyen jobb.
És ez most adott.
A családok a dolgozók a vállalkozóknak van lehetőségük.
Nem mindenkinek jobb. Olyan nincs is hogy mindenkinek jó.
Ne is legyen!
Az a bűnöző aki megerőszakolja a lányodat, megöli a családodat a feleségedet mit szólnál ha neki lenne jobb és nem annak aki reggeltől estig dolgozik.
Nem annak aki vállalkozik és rizikóztat ne annak legyen jó?.
Ha egyre több embernek van pénze akkor azzal környezetének is jobb.
John F. Kennedy: "A felemelkedő ár minden hajót felemel"
A sok rosszindulatú lázongó embernek örülni kellene ha egyre több a gazdag, a jól kereső, a sikeres ember, politikus, orvos, tanár, vállalkozó,vagy család .
Akik dolgoznak tesznek ne azoktól sajnáld, hanem akik lopnak, csalnak, és nem tesznek semmit másokért , nem tesznek semmit a közösségért az országért.Ha tesz az csak rombolás, lopás és a hatalommal való visszaélés.Nem minden politikus tolvaj. Ha a nép jól él, kit érdekel, hogy egyre jobb akinek ez köszönhető.
Ha tudja módját annak hogy a népet gazdagítja a környezetét a munkavállalóit akkor azt is tudja hogyan kell saját magának is gazdagodni.Nem?
Ne attól sajnáld a gyarapodást aki igen is tesz azért hogy neked is jobb legyen, legyen munkád,tesz azért, hogy minél több embernek legyen jobb.
Azokat szidd akik, a rosszindulatú megjegyzésükkel a negatív megnyilvánulásukkal károsítanak akik szidnak, lázonganak , akik azoktól akarják elvenni akik tesznek, dolgoznak,azokat szidd akik irigylik azt akik fejlődnek, haladnak.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A PROLI mint az emberi társadalom alja.

Témanyitás  idegen on Vas. Jan. 08, 2017 11:33 pm

A lakosság sok féle rétegre tagozódik, e közül a rétegek közül a leghaszontalanabb a közösségre az emberi együttélésre        legkártékonyabb a PROLI
Annál is inkább miután köztünk élnek és a közösségre sok bajt hoznak.
PROLINAK nevezzük őt, és még véletlenül sem proletárnak vagy melósnak, parasztnak, vagy értelmiségnek  esetleg munkásembernek.
A PROLI mindezek selejtje, tudatlan és rosszindulatú lény.
Óvatos becsléssel azt mondjuk, inkább milliószámra, mint százezrével fordul elő hazánkban is, és korántsem csak a nagyvárosokban, a fasizmus és a kommunista uralom évtizedei alatt mindenhol kiterelődött, elterjedt.
Igazi közege ahol nagyon jól érzi magát az  Budapest.  
Itt szó szerint percenként botlunk prolikba, ha akarunk, ha nem.

Ha a PROLI lényegét óhajtjuk meghatározni, ezek a szavak jutnak eszünkbe:
Hőbörgés, irigység, gyűlölet, hazudozás, igénytelenség, sunyiság, rosszindulat.
Ebből a pompás koktélból keverték ki őt, és bármi történjék is vele, ezek a tulajdonságai beleivódtak lényébe, ahogyan az anyaföld is beszívja a radioaktív esőt.
VI Lenin ezeket egyszerűen hasznos idiótáknak nevezte.

Amiről leginkább fel lehet ismerni:
Állandóan panaszkodik.
Valahogy úgy kanyarítja a szót, hogy belásd, mindannyian áldozatok vagyunk.
Megállás nélkül fröcsög belőle a gyűlölet, és rögtön ki is mondja, amire közben gondol.
Útfelújítás a Rákóczi úton? „Rohadjon meg, aki kitalálta!”  
Sport létesítmények kulturális intézmények.  ,,Inkább több segélyt adnának"
Határon túli magyarok? „Felőlem megdögölhet az összes!”
Eleve úgy tekint a világra, hogy csak a rosszat vegye észre belőle.
Semmilyen szép és nemes körülmény nem érdekli, észre sem veszi, mert lelki beállítottsága negatív, intrikus.

A PROLI mindig hazudik, hisz ez a lételeme.
Pontosabban szólva, nem tudod, mikor hazudik öncélúan és mikor hazudik valamilyen kifejezett céllal. Párbeszédre képtelen

Az emberek többségében a szellemi és testi erőfeszítések tiszteletet ébresztenek, benne viszont irigységen, gyűlöleten kívül semmit sem kelt a Nobel-díjas tudós, vagy az olimpiai bajnok jelenléte.

Kulturális ízlése alantas és felszínes.
Aki jól néz ki, nyugalmat és erőt sugall, a PROLI természetes ellensége.
Egyszerűen nem bírja elviselni a szellemi jelenlétet, sunyi gyűlöletet táplál minden olyan politikus iránt, aki nem hízeleg neki, a PROLINAK.
Időlegesen azt a pártot támogatja, amelyik a leginkább felébreszti benne, és igénybe veszi a rossz és hitvány tulajdonságait.

A PROLINAK nincsen apja, se anyja, se Istene, se hazája.
Embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan.
Itt él köztünk, mindössze  csupán vegetál.
Társadalmi, közösségi ügyekben tökéletesen használhatatlan.
Ami vagyon tulajdon a közösségé, azt semmire sem tartja, nem épít, csak rombol.
Általában adót sem fizet, a társadalom tartja el.
A PROLIHOZ voltaképpen semmi köze a normális átlag embernek.
Nem honfitársunk, csak ugyanúgy néz ki a személyi igazolványunk, mint a többi emberé..
És annak ellenére, hogy mintha valami udvariatlanság volna, társadalmi tilalom övezi a megnevezését, jellemzését, igazából attól még nagyon is létezik.
Szerintem viszont az az udvariatlanság, hogy a fajtájából még mindig annyi járkál köztünk a XXI. században is.

idegen

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A Felcsúti kisvasút margójára.

Témanyitás  donkihote on Vas. Szept. 24, 2017 9:44 pm

Bár egy darabig úgy tűnt, izgalmas politikai ősz elé nézünk, egyelőre inkább szánalmasnak nevezhető.
Ennek a szánalmas kabarénak mégis van egy irritáló eleme. Az, hogy az ellenzék nem veszi figyelembe a nép akaratát, amely idestova több mint egy évtizede a jelenlegi kormánypártokkal ért egyet. Holott az ellenzék feladata egy demokráciában a kormány munkájának éber felügyelete, bírálata és alternatívák fölkínálása, a nép akaratára figyelve.
Ha a következő választásnál a szavazók úgy érzik, elégedettek a kormány munkájával és nem tartják jogosnak a kritikát, a hosszabbításra szavaznak. Viszont ha a bírálatokat jogosnak és a fölkínált alternatívákat jobbnak tartják, akkor kormányt váltanak. Ez ennyire egyszerű. De az aknamunka, a hatalom övön aluli módszerekkel való megkaparintása nem tartozik az ellenzék munkaköri leírásába. Márpedig itt 2010 óta ez történik: destruktív aknamunka, nem pedig konstruktív bírálat és egy jobb lehetőség fölmutatása.
Az ellenzék szembemegy a nép akaratával, azzal az akarattal, amely népszavazásokon fejezte ki, kiket akar az ország élén látni, vagy kiket akar vagy nem akar az országba befogadni. Voltak népszavazások, voltak és vannak közvélemény-kutatások, ezek merőben az ellenkezőjét mutatják annak, amit az ellenzék akar.

A kortárs ellenzék ugyanis nem a magyar népet képviseli, hanem másokat. A nyugati liberális politikai erők, a migránsok, a szexuá­lis kisebbségek, a polkorrektség fanatikus aktivistái, a szélsőséges feministák, az ateisták, a globalisták szócsöveivé váltak ‒ bárkinek, akitől a magyar többség idegenkedik, akitől félti biztonságát, életmódját, anyagi javait, kultúráját.

Kik is voltak azok, akik hasonlóképpen idegenekkel szövetkeztek, hogy megkaparinthassák a hatalmat, amely legitim módon ‒ azaz népszavazás útján ‒ nem sikerült volna nekik? Igen, bizony: a bolsevikok, a kommunisták. A Kun Bélák, Rákosi Mátyások, Kádár Jánosok, akik idegen segítséggel, illegitim módszerekkel, a többség akarata ellenére kerültek hatalomra. És bizony, óvatos duhajoknak kell lennünk mindazokkal szemben, akik a kormányváltásnak más módját pedzegetik, mint a demokratikus népszavazás, mert a politikai gerillaakciók elkövetésére hajlamos figurák általában nem a nemzet jótevő államférfijaiként vonultak be a történelembe, ellenben igen gyakran diktátorként és pszichopata tömeggyilkosként.

Aki nem tudja meggyőzni a saját népét a saját igazáról és másokhoz folyamodik, hogy hatalomra segítsék, mind közönségesen hazaáruló. A többségnek egyszerűen hányingere van azoktól, akik egyfolytában a Nyugatnak sivalkodnak és segítségért esedeznek.

A labancokat mindig is megvetés övezte. Azokat, akik egykoron Bécsbe, aztán Moszkvába, közbe-közbe Washingtonba, jelenleg leginkább Brüsszelbe rohannak patrónusokat keresni. Külföldről várják a megváltót. Nemhogy egy amerikai elnökre vagy egy később csúfosan megbukott elnökjelöltre, de még egy ideiglenes amerikai követségi ügyvivőre is képesek voltak úgy tekinteni, mint egy messiásra. (Közben az ügyvivőt ‒ természetesen Goodfriendről van szó ‒ inkább a magyar lányok érdekelték, állítólag be is csajozott, vissza is rendelték zavaros ügyei miatt, azaz „családi okokból”.)

Belföldi tehetetlenségükben külföldről várják a megoldást. Képtelenek megérteni, hogy a kormányt csak azok buktathatják meg, akik megválasztották: a magyar szavazók. És ahhoz, hogy ne a jelenlegi kormánypártokra voksoljanak, hanem rájuk, azt kell bebizonyítaniuk, hogy ők a jobbak. Csakhogy azokat, akik idegen patrónusok talpát nyalják, megvetni szokták, nem pedig megszavazni.

Egyre többet hallunk olyan „szakirodalomról”, amely a rendszerváltás fondorlatos metódusairól értekezik. A napokban például Szrgya Popovics, egy ilyen típusú könyv szerzője járt nálunk. Tehát, kérem szépen, megvannak a módszerek, elérhetők bárki számára, akárcsak egy szakácskönyv vagy egy fogyókúra leírása. Bárki, aki ügyesen tudja gyakorlatba ültetni a rendszerdöntő cseleket, hatalomra kerülhet. Tetszik érteni? Nem rátermettség, tudás, tapasztalat, karizma, hitelesség és jó program szükséges, amellyel meg­győzzük a szavazókat, á, dehogy: azt kell tudni, hogyan lehet olyannyira provokálni azt a szerencsétlen rendőrt, hogy épp akkor bántalmazzon minket, amikor ránk néz a kamera, és aztán telesivalkodhassuk a világot az áldozat szerepében.

Ezeknek a hasznos könyveknek természetesen vannak előfutárai. Idéznék egy hajdani „kultúrcsemegéből”: „Azon bennszülöttek tevékenységéhez, akik párt-, állami és gazdasági funkciókat viselnek, olyan feltételeket kell kialakítani, hogy azok alkalmazottaik szemé­ben kompromittálják őket, és lehetetlenné tegyék visszatérésüket eredeti környezetükbe.” Külön fölhívnám a figyelmet a bennszülött szó diszkrét bájára. A nyájas passzus a leigázás alapelveit taglaló, 1947-es KGB-dokumentumból származik, amelyet a varsói bolsevik sejt számára dolgoztak ki. Ez a pompás szellemi örökség köszönt vissza ránk a rendszerváltó szakirodalomból és az ellenzék habitusából.

Szó sincs már itt liberalizmusról, hiszen a liberalizmus egyik legfontosabb vívmánya az ártatlanság vélelme volt. Az autoriter rendszerekben, gondoljunk az inkvizícióra no meg persze a kommunizmusra, a vádlottat bűnösnek tekintették mindaddig, amíg ártatlanságát be nem bizonyította. De egy elvhű liberális nem tolvajoz le senkit, amíg jogerős bírósági ítélet nem bizonyítja a lopás, a korrupció tényét. Nincs itt már liberális: ez a nettó bolsevizmus retorikája, ami a legócskább, KGB-s szakirodalomból merítkezik. A kommunizmus stratégiája az emberi irigységre és gyűlölködésre építkezik, ezért is tűnik kiirthatatlannak ez a sötét ideológia.

Szerencsére a magyarországi sejtek tevékenysége sorozatosan nevetséges kudarcba fullad. Itt van például a legutóbbi eset. Már egy ideje lázas izgalommal várták az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága delegációjának érkezését, és a kezüket dörzsölték, hogy most aztán lesz nemulass, lehull a lepel a felcsúti kisvasútról, amely a nagykorrupció sínjein közlekedik, és ez milyen hasznos is a választások előtt néhány hónappal.

A kisvasút ügyének felfújása persze azért is szükséges volt számukra, hogy eltereljék a figyelmet a küldöttség egy másik céljáról, a 4-es metró vizsgálatáról, mert ugye abban ők nyakig sárosak. Ezért kellett a kisvasút mögé rejteni a metrót, csak hát elég nehéz egy 167 milliárdos korrupciós tételnek meghúzódnia egy 600 milliós befektetés mögött.

Volt minden, mi szem-szájnak ingere, olyan médiahisztéria közepette vonult ki a bizottság Felcsútra, mintha legalábbis a transzszibé­riai expressz érkezett volna meg a Fejér megyei falucskába. A sejtek már szinte látták kitörni az Orbánt kisvasutastul elsöprő forradalmat, amelyet a nyilvánvalóan politikai elfogultsággal érkező bizottság robbant ki. Csakhogy olyasvalami történt, amire sem a bizottság, sem a sejtek nem számítottak: semmi egyebet nem láttak, csak egy kisvasutat, ami olyan, amilyen egy kisvasút szokott lenni. Van és működik. Ennyike.

 Ingrid Grässle, a delegáció vezetője minden bizonnyal roppant cikinek érezte, hogy felültek a kis-vonat körüli nagy sivalkodásnak, és a pokolba kívánta azokat, akik megvezették.
Az ellenzék pedig azóta is csalódottan méltatlankodik, hogy a delegáció nem neki hitt, hanem a szemének.
Nemrégiben még azt hittük, a választások közeledtével egyre jobban fölpörögnek az események, és nem győzünk majd válogatni a bombasztikusnál bombasztikusabb témákban.

Ehhez képest az ellenzék egy kisvasúton döcög oda-vissza egy 5,7 kilométeres távon, és a KGB szellemi örökségén alapuló szemfényvesztő maszlagokat biflázza. Unalom lengi be a szerkesztőséget vagy a dolgozószobánkat. Egyre többet ásítozunk. A szavazók is belealszanak.

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  gyorgy on Vas. Ápr. 22, 2018 9:39 pm

Többpártrendszerű demokráciában az a természetes hogy belpolitikai kérdésekben
eltérnek a pártok és polgárok véleményeik.
De egy demokratikus szabad választás után a többség győzelmét elfogadja a kisebbség és kiértékeli a vereség okát.
Ezután nekilát kijavítani az elkövetett hibákat, és készülni a következő választásra. Az ellenzék túl van a harmadik KO-s vereségén de még mindig nem csinálta meg az önvizsgálatot, még mindig másokat okol a kudarcaikért semmiből sem tanulnak.
Így a negyedik 2022-es vereség sem elkerülhető

Minden demokratikus ellenzék, amikor a nemzet sorsa van a terítéken ott minden hazafinak egy irányban kell menni.
,,A haza mindenek előtt"
Vajon a magyar ellenzék az politikai ellenzék vagy a magyar nemzet ellensége?

Az EU-ban 2010-óta egy ország képviselői sem tesznek annyi feljelentést a saját országuk ellen mint a magyar állampárt utód és a liberális képviselők.
Mivel a magyar ellenzék a hazai politikai életben súlytalanná váltak,
2010-óta az ellenzéki pártokon belüli válság állandósult.
2010; 2014; 2018-as KO-s vereség után tisztán látszik az ellenzéki pártok morális csődje.
Mindent megtesznek a nemzeti kormány ellen mit sem törődve azzal hogy ezzel az egész ország ellen tesznek.
Szinte naponta tesznek feljelentést az EU-nál.
A feljelentéssel egy-időben az egész liberális média már 8-év óta a kormány bukását vizionálják.
A legnagyobb bosszúságukra ezek a jóslatok rendre nem jönnek be.
2010-óta az ellenzék híveit ezek a remények élteti.
2018-as KO-s vereség után az állampárt utódok és a liberálisok egyre idegesebbek.
Készülnek a kormánybuktató tüntetésekre.
Az ostobaság és az irigység nagy terhe az ellenzéki embereknek !!!!
Ők valós információ nélkül ,,hírt" hazugságot, valótlanságot, rágalmakat, terjesztenek ami BŰN a nemzet ellen.

gyorgy

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  donkihote on Kedd Júl. 24, 2018 4:18 am

Visszafordíthatatlan szintre süllyedt a hazai ellenzék. Ez már nem is nevezhető mélységnek, hiszen onnan fel lehet jönni. Ez inkább egy önmagukkal szemben is vesztes helyzet, amely az emberi aljasságot, rosszindulatot, hazafiatlanságot, Isten-nélküliséget, keresztényellenességet és a hazaárulást foglalja magában. Minden olyan negatív tulajdonságot, amit a keresztény kultúrán nevelkedett és aszerint élő ember – mindegy milyen nemzetiségű – mélyen megvet. Az emberi butaság nem áll távol a gonoszságtól. Mondhatni, édestestvérek olykor. Ez a testvériség jellemzi a mai ellenzéket.
A hazai áruló liberális Soros-söpredéknek és az ellenzéki pártoknak természetesen a magyar kormány feje, Orbán Viktor a legfőbb ellensége, hiszen kormányának intézkedései a magyar nemzetet, nem pedig ennek a liberális, ócska söpredéknek az elképzeléseit szolgálják. Ami viszont a legszembetűnőbb primitívsége ennek a proli csürhének az, hogy Orbán Viktort diktátornak nevezik. A pártállami utódok és a magyar liberálisok magyarországi árulók háborúban szövetkeznek az ellenséggel, tehát bűnük sokkal nagyobb, mintha békeidőben ügyeskednének a hatalomért némi hazaárulással. Bár ez utóbbit is büntetni rendeli a Btk.
Az ellenzék olyan Magyarországon, mint a rákos daganat. Önmagát is elpusztítaná, csak megszerezhesse, a hatalmat, amit a legjobban szeretne. Mert az bizonyos, ha a hatalmat megkapná, elpusztítana mindent, ami ma – még – értékként megmaradt a múltból vagy verejtékes munkával visszaállíttatott a Nemzeti kormány. Akár még önmagát is elpusztítaná velünk együtt.

http://polgarportal.hu/nem-turhetok-az-orszagban-olyanok-akik-hazai-kenyeret-esznek-es-az-ellenseg-parancsat-kovetik/

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Egy kommunista jelleme vagy jellemtelensége!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.