A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  calambo on Hétf. Aug. 08, 2011 6:40 pm

A rabszolgaság fogalma biztos jelei, (technológiája)
1;Hitelcsapda - banki uzsora
2;Képzetlen munkaerő - Humán erőforrás
3;A munkásosztály szellemi lezüllesztése
4;Szakszervezeti vezetők korrumpálása
5;A politikai fogalmak jelentésvesztése
6;Mindent szabad, de semmire nincs mód
7;A demokrácia álcája - pszichés despotizmus
8;A demokrácia a szemfényvesztés logikája
9;A demokrácia, a vállalatok és bankok diktátumainak torz-tükrében


Rabszolga az, akinek bére csak létfenntartásra elég, megtakarítani nem képes, jövővel nem rendelkezik. A munkaközvetítő irodák által ajánlott legmagasabb órabér, képzetlen munkaerőnek max.: 400-450 Forint/óra . Egy Magyar szoc-lib technika: terror állama a fizikai munkás fogalmát megszüntette, képzetlen munkaerővé nyilvánította, ami korlátlan kizsákmányolásukat teszi lehetővé. Ugyanakkor képzetlen munkaerővé bárki válhat iskolázottságától független. A korrupció, a vesztegetés az élet minden területén teljesen mindennapos, megszokott, magabiztos jelenség, magatartási forma.
Proletár: - részletre vásárlás, függő viszony, munkahely-életforma. Mai kicsengésében ennek a szónak nyomait se fedezhetjük fel az elnyomott, de öntudatos és büszke, XIX századvégi munkásosztálynak. Ma proletár szó egy agyilag beszűkült, plázákban sóvárogva ténfergő, rágózó, frusztrált, trágárul beszélő, rosszul öltözött zombi képében materializálódik az embermassza forgatagból. Számolja a pénzét, elég lesz e a fizetésig, ha megveszi a türkiz zöld aranyberakásos tanga bugyit, 7000 forintért-ért. Megigazítja a fülén a státuszát emelő Bluetooth mp3as készülékét, a kiszűrődő megabasszus igénytelenség, sivár taktusait hallani. Nemébe meghatározhatatlan, no, férfi? Egyik se. Feminin „pasi” zselézett hajjal, vagy kigyúrt, kopaszra nyírt, pisszinges, szoláriumbika. Női párja a betegesen erotomán plázacica - a próbafülkék mámorában - kitetovált szájvonalú, kissé kurvás, bunkó, diszkóamazon. Ez csak a forma, a külső, megjelenés. A belsőben végbemenő követhetetlen szürkeséget nincs író, aki megjeleníteni lenne képes. Proletár-sors? Dehogy. Sorsuk csak olyan embernek van kik történelmük és egyéniségük peremén egyensúlyozni képesek, kockáztatnak, félnek, de megteszik, elbuknak, de újra felkelnek, néha feltűnően élénk színekben, igazi lángon égnek, egyszóval emberi lények. Erről persze szó nincs. Az egyéniség ma az, amit a kereskedelmi médiakloáka szervíroz szappanoperákban, elhülyült arcú, ábrándozó embernek látszó lény.

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  gyorgy on Csüt. Nov. 03, 2011 5:11 am

Tisztelt calambó teljesen egyetértek veled, miután az ország lakosságának nagy részét az általad felvázolt szintre sikerül helyezni. Meg kezdődhet az ország teljes kirablása. Íme egy iskolapélda, de attól félek hogy nem ez az egyetlen. A magyar emberek derék hada szinte semmit sem tud Indonéziáról. De egyesek igen bensőségesen ápolják a régről kiépített kapcsolatokat. Gyurcsány Ferenc számol azzal, hogy ha a politikai hatalmát elveszíti, az igazság szolgáltatás szabad áramlatába kerül, akkor a vagyonát is elkobozhatják, nehéz idők várhatnak rá. Ezért a pénzét több, Európától távoli helyre menekíti.
Ezek közül az egyik legjelentősebb Indonézia, ahol a mögötte álló Apró–Dobrév család régi szocialista kapcsolatai vannak a segítségére. Mint megtudtuk ,,Magyarország" Indonéziában a legnagyobb befektetők között szerepel, megelőzve számos nagyobb európai államot. Valójában nem Magyarország a befektető, hanem az Apró Piroska irányítása alatt álló bűnszövetkezet. Indonéziában a régi szocialista vezetőknek kijáró olajfestményes fogadtatásban részesül Gyurcsány, de nem őt üdvözli a szöveg, hanem a feleségét, Dobrév Klárát, rámutatva az ügy valódi gyökereire. Itt a Dobrév-családot ismerik igazán. (ll János Pápa elleni Ali Agcsa merénylete kapcsán) Van olyan felvétel ahol, a felvételen Dobrév Klára, Gyurcsány Ferenc, az indonéz elnök és Apró Piroska van megörökítve. Az üzlet évek óta épül Indonéziában, folyik a főként állami vagyonmenekítés.
Egy olyan államba, ahonnan semmilyen magyar kormány nem hozhatja vissza a pénzt. És ahol mindig lesznek régi barátok. A Garvox Enterprises megvásárolt Dél-Szumátrán egy szénbánya vidéket Banyuasin térségében,
6 milliárd tonna szénkészlettel. A szenet vasúton, közúton eljuttatják az erőműbe, ahol áramot állítanak elő, amit eladnak Indonéziának, a maradék szenet a Bagan Siapi-Api-i kikötőig juttatják és eladják a szabadpiacon.
Az üzlet élvezi a Dél-Szumátrai katonai kormányzó támogatását is. Tehát rizikó egy szál se!
A befektetés nagysága 2006-ban 300 millió euró volt, az indonéz vezetőknek javasolt teljes tervezett befektetési érték 4 milliárd dollár. Az Apró-klán eddigi indonéziai befektetéseinek az értéke egy milliárd dollár.
A Garvox céget hivatalosan Kern József vezeti, aki egykori tulajdonosa a boldogtalan Hospinvest-csoportnak, amely kórházprivatizációval írta be a nevét a Magyar történelembe. Leghírhedtebb tettük az egri kórház esete, és sajnos sok másik kórházunk is. A veszteség itt is a magyar állam, azaz a mi nyakunkba maradt. Természetesen az MSZP itt is ossza az észt hogy hogyan kellene csinálni. (miután a kórházakat leadósították)
Számos magyar egészségügyi vállalkozás jelenlegi tulajdonosa a Diagon-csoport, 300 millió eurója sosem volt, a pénz Gyurcsányéktól származik. Az egészségügyi privatizáció és a magánbiztosítók létrehozása révén gigantikus állami jövedelmeket lehetett volna törvényesen külföldön befektetni. Ezért nem engedett Gyurcsány Ferenc, és ezért kellett elszenvednie az MSZP-nek egy népszavazási vereséget. Így állt össze ez a jó kis csapat.
Magyarországon minderről soha egy szó sem jelent meg a sajtóban. Indonéziában nem ennyire szégyenlősek. A legbefolyásosabb lapok büszkén számolnak be Apró elvtársnő és Gyurcsány elvtárs üzleteiről.
Remélem, most tisztább lett a kép, miért jutott Magyarország lejtőre? Az államadósságot kifizetni, vagy a hitelfelvételt lefékezni, hogy ne zuhanjon még jobban a leejtőn az ország, ami ma már szinte lehetetlen lehetetlen. Erre mondják az MSZP ,,urak hogy ez a gonosz Orbán, az ártatlan Gyurcsányt börtönbe akarja csukatni." sokan bárgyún kérdezik,-  Miért süllyedt ekkorát az ország? Mert olyanok irányították, akik a gazdasághoz abszolút nem értettek. Ráadásul loptak és sajnos lopnak, mint a pocok!
Szégyen a képükön a vastagbőr miatt soha nem jelenik meg!
De kik is Ők és kik az Ők példaképei:ŐK VOLTAK ÉS ŐK MA IS

Emlékeztető: „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.”  (Alekszander Szolzsenyicin)

https://vastagbor.blog.hu/2010/03/25/rafinalt_azsiai_kapcsolatok_1_resz?fbclid=IwAR15ssx4YI3wVvySFC1wtzFr4-ddBYP9LYAP5rWt41tNRuIRvpm-LweLKVI


A hozzászólást gyorgy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 07, 2018 8:16 am-kor.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  erzsebet on Kedd Nov. 22, 2011 12:34 am

Érdekes, húsz évvel ezelőtt az „lett mondva”, hogy Magyarország szabad és független ország, ahol a hatalom a népé, s a nép a hatalmát a nyugatias demokrácia intézményein keresztül gyakorolja. A „piacok” korlátlan és ellenőrizetlen hatalomgyakorlásáról szó sem esett. De hát ki ez a titokzatos „piac”, aki – függetlenül attól, hogy valami a magyar nép és annak kormányai-parlamentjei szerint jó vagy rossz – ítél mindenek felett?
Azt már csak halkan merjük megkérdezni: ki, mikor hatalmazta fel ezt a bizonyos „piacot”, hogy élet és halál ura legyen?
De hisz a ,,piac" nincs! Mert, hogy a „piac” elérhetetlen potenciális vitapartnerei számára. Mi több, kapaszkodjon meg a nyájas olvasó, a „piac” valójában nincs is! Csak a gyűlöletbeszélők, az összeesküvésekben hívő elmebetegek, rasszisták, fasiszták, antiszemiták terjesztik létezésének tévképzetét. Hiszen ha létezne, és – mint azt állandóan halljuk – „ő” határozna meg mindent a világon, akkor, mivel becsületességéhez nem férhet kétség, vállalná is döntései következményét. De, hát ugye, mivel nincs, így csak ítélni, dönteni és büntetni tud, felelősséget vállalni, fájdalom, azt nem, hiszen „ő” nincs! Legfeljebb az elmeháborodottak sötétek képzeletében. De azoknak meg rövidesen úgyis annyi!
A ,,Piac" ugye ami megadja a feladatot a pártoknak azokat tettre buzdítsa. Mindazon renitens közösségek ellen aki nem akarja hallani a ,,piac" intelmeit.(világon) Magyarországon a ,,Piac" előretolt egységei nálunk az MSZP, JOBBIK, LMP, Szakszervezetek stb.. Ezek vívják harcukat a renitens Orbán kormánnyal.
De valójában mit is akar a ,,piac"? : Létrehozott egy demokráciának elnevezett rendszert, amit az ostoba barmok szabadságnak hisznek. Nem ismerték fel, hogy a mindenkori ,,piacé" a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok vezetését a ,,piac" rendszerébe tartozó titkos szervezetbe tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg minden olyan kulcsszerepet, akik a ,,piac" irányítását elfogadják, és tudomásul veszik. Ha a látókörünkbe kerülnek olyan egyedek, akik olyan szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a mi irányításunk alatt áll, haladéktalanul likvidálni kell őket. Érdekeinket kevésbé veszélyeztető esetben elég köztörvényes bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket.
Az általunk irányított pártjaink vezetését és tagságát szigorú ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, az szerint kell kezelni.
Különös figyelmet kell szentelni, a saját fajtája iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami részünkről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, még pedig úgy, hogy amit ellenünk tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye. Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet a ,,gojok" hőn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben topogásra kell kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy nem mi általunk vezérelt csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, még pedig úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a mi bíróságunk, megfelelő médiatámogatással jogerősen elítél.
Ügyelni kell arra, hogy az általunk megalkotott törvények, rendeletek, határozatok megfelelően pontatlanok legyenek, egymásnak ellentmondjanak. Ennek okán a kizárólagosan közülünk kikerülő ügyvédi kart folyamatosan eltartatjuk, mert állandóan szükség lesz munkájukra. Továbbá pontosan informálódhatunk ügyvédeink védenceiről.
A helyi közigazgatási szervek tudomása nélkül, minden gazdasági és stratégiai pozícióba saját, jól kiképzett csatlósainkat kell helyezni. Csatlós csak ott foglalhat el tiszti pozíciót, ahol a beépített embereink már jelen vannak.
A rendfenntartó erők vezetőinek megengedett bárminemű bűnszervezet fenntartása, és működtetése, csak tudj róla, és vedd el a haszon nagyobb részét.
Fontos, hogy az egészségügyben, az oktatásban, közművelődésben ne legyenek megfizetve az alkalmazottak. Így biztosíthatod, hogy az elsilányodjon. Eredeti történelmüket el kell venni. Annak valódiságát hirdető tanokat nevetségessé kell tenni, tudománytalannak titulálni. Hitvány bűnös nemzet érzetét kell beléjük nevelni.
A közhivatalokba elbutult, ostoba, rosszindulatú személyeket kell pozíciókkal ellátni. Semmiképpen nem engedhető meg normális működésük. Így el lehet érni, hogy semmi ne működjön, ami nem a ,,piac" érdeke.
Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni, így az magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad. Az ipart, ha már tönkre tettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon. Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből. Jogos járandóságok kifizetését meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét. Csak a szolgáltatóipar működjön a ,,piac"kedvére", mert így a ,,piac" döntheti el, kinek adjunk munkát, ezáltal megélhetést. A nem a ,,piac" által kiválasztottak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott. Ez a tevékenység kieshet a ,,piac" ellenőrzése alól, és így elmarad a jogos hasznunk.
Mondanom sem kell, annyira természetes, hogy az írott és elektronikus média minden jelenleg ismert formáját, tulajdonosi szinten a ,,piac"-nak ellenőrizni kell.
A megélhetéshez szükséges valamennyi közmű, így az ivóvíz, energia, szennyvízelvezetés, a ,,piac" tulajdonlásban tartandó. A szolgáltatás ellenértékének mértékét állandóan az elviselhetetlenség határán kell tartani. A felhasználó így kénytelen állandóan rettegni attól, mit hoz a holnap. A létbizonytalanság a rabszolgasorsban tartás eszköze. Ezért az egyénnek a közmű hálózat bármely rendszeréről való lekapcsolódás nem megengedhető.
A gyógyítás természet adta módszereit szigorúan tiltani kell. Kizárólag a ,,piac" által, birtokában lévő orvosságok nyújthatnak átmeneti javulást állapotukban. A mellékhatások kiküszöbölésére megvásároltatott újabb és újabb gyógyszerek úgyis biztosítják a folyamatos árbevételt, és a megfelelő hasznot. Ki kell fejleszteni olyan vírusokat, aminek az ellenszerét csak a ,,piac" hűséges alattvalóink ismerheti és használhatja. Az élelmiszerüket olyan módon kell a gojok asztalára tenni, hogy az soha ne lehessen friss. Hirdetni kell a konzerv és a fagyasztott áruk nagyszerűségét, így kellő mennyiségű mérgező vegyi anyagot juttathatunk tartósítószer címén a gojok szervezetébe. Ezáltal ismételten, jelentősen növelhetjük gyógyszergyártó iparunk hasznát.
Költsenek, szórakozzanak, éljenek csak egészségtelen életet a mi hasznunkra.
Az ellenőrző szervek ellenőrzésének az ellenőrzését is ki kell megfelelő besúgó, és fizetett hálózattal építeni.
Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók és a ,,piacot" szolgáló gojok közt kiosztható.
A semmire való etnikai kisebbséget ragyogóan fel lehet használni a ,,gojok" ellehetetlenítésére. Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül. Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a ,,gojok" vállára. A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben minden esetben az etnikai kisebbséget részesítsd előnyben.
A család szentségét tedd tönkre. Tedd divatossá az egyedüllétet, és az egyneműek párkapcsolatát. Engedd, sőt támogasd a magzat elvételét. A termőföldjeik tulajdonjogát meg kell mindenáron szerezni. Nem baj, ha nem művelteted. A lényeg, hogy a goj népség se tehesse. Az utolsó lehetősége lenne az életbe maradásukra. Nem engedheted! Mindezt a gojok-ból verbuvált kápókkal vitelezd ki!
Mi a,, piac" eközben maradjunk láthatatlanok ,,nem létezők" Így a gojok még hálával gondolnak a ,,piacra" hogy egyáltalán biztosítva van a földi hitvány életük.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  donkihote on Pént. Nov. 25, 2011 9:53 pm

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

„Engedjétek meg, hogy én adjam ki és ellenőrizzem egy nemzet pénzét, és nem fogok azzal foglalkozni, hogy kik írják a törvényeit.” (Amschel Rotschild)

Hogy ennek a ,,jeles" személynek e kijelentését helyén kezeljük oda ajánlatos tanulmányozni, elismert személyiségek felismerését a történelem írás kezdetétől napjainkig.
Bizonyára a világ politikusai már régóta figyelmen kívül hagyták ezeket a kinyilatkoztatásokat (máig ható tényeket) nem vették komolyan, ezért állhatott elő ez a helyzet ami most uralja a gazdaságot a pénzügyi világot.
Megszokhattuk már, hogy aki bármilyen formában kritikával meri illetni a zsidókat, abból azonnal első számú közellenség válik, és rásütik a homlokára a nagy, antiszemita feliratú billogot, hogy mindenki jól láthassa, micsoda alávaló, hitvány gazember is ő. Természetesen utána elkezdődnek a pártatlan, és nyilván a politikától teljesen mentes, mélyreható pszichológiai elemzések, amelyek rendre megállapítják, hogy a vizsgált alany bizonyítottan az antiszemitizmus betegségében szenved, valószínűleg ordas, náci eszméket vall, ráadásul roppant egyszerű gondolkodású, mondhatni primitív, agresszív jellem, aki pusztán a saját sikertelensége miatt felgyülemlett dühöt zúdítja rá egy, általa kitalált ellenségképre, nevezetesen a zsidókra.

Nos, ezen írásban szereplő híres emberekről sokféle dolgot el lehet mondani, egyet kivéve:mégpedig azt, hogy ők a zavaros, zsidó definíció szerint antiszemiták lettek volna. Hiszen ezek az emberek nem tettek mást, csak nyíltan és őszintén beszéltek egy létező, valós problémáról, amely manapság talán még nagyobb tabu témaként kezelendő. Íme tehát a történelem nagy gondolkodóinak, híres személyiségeinek véleménye a zsidókról (természetesen kivonatos, rövidített lista formájában, hiszen a zsidókérdés kapcsán megnyilvánulók sokkal-sokkal többen vannak):

LUTHER MÁRTON: „A zsidók olyan megátalkodottak, hogy semmire sem figyelnek. Esküdözéseik senkit sem győznek meg. Ők egy ártalmas faj, mindenkit kiuzsoráznak és kirabolnak. Ha egy herceg vagy elöljáróság ezer forintot kap tőlük, 20 ezret csikarnak ki a fizetéskötelestől. Óvakodnunk kell tőlük.” (Asztali beszéde)

LUTHER MÁRTON: „Emellett sok zsidó van az országban, akik sok kárt okoznak. Ismernetek kell a zsidók gyalázkodását és erőszakra való hajlamát a Megváltó nevében napról napra. Emiatt Uraim, a hatalom nevében ne tűrjék őket el, hanem utasítsák ki őket. Ők a mi nyilvános ellenségeink, akik szakadatlanul gyalázzák Urunkat, Jézus Krisztust, Szűz Máriát kurvának nevezik és szent fiát fattyúnak, és minket a fattyú és a torzszülött jelzővel illetnek. Ezért bánjatok keményen velük, mivel mást sem tesznek, mint kínzó módon káromolják Urunkat, Jézus Krisztust, és megpróbálnak minket életünktől, egészségünktől, becsületünktől és javainktól megfosztani.” (Prédikáció Eislebenben, pár nappal a halála előtt, 1546. februárjában)

AQUINOI SZENT TAMÁS: „Nem lenne szabad megengedni, hogy a zsidók megtartsák, amit mások kiuzsorázásával szereztek. Legjobb lenne munkára kényszeríteni őket, hogy maguk keressék kenyerüket meg, ahelyett hogy semmit sem tesznek és kapzsi módon élnek.” (A zsidók uralma c. művéből)

LISZT FERENC: „El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdés az élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése.”

LISZT FERENC: „A zsidó folytatja a pénz kisajátítását, és az állam torkát pénzeszsákja szájának a szorosabbra vagy lazábbra engedésével fojtogatja. A sajtó minden eszköze a kezében van, hogy a társadalom alapjait szétzúzza. Ő az alapja minden olyan vállalkozásnak, amely a trón ledöntésére, az oltár széttörésére és a polgári jog megszüntetésére irányul.” (Die Israeliten)

HILAIRE BELLOC: „A kommunista propaganda világszerte szervezés és irányítás tekintetében zsidó ügynökök kezében van. Ha valaki nem tudja, hogy az oroszországi bolsevik mozgalom zsidó, arról csak azt tudom mondani, hogy ő a mi siralmas sajtóelhallgatásaink áldozata.” (G.K. Hetilapjában 1937. február 4-én)

MÁRIA TERÈZIA: „A továbbiakban egy zsidó sem maradhat itt, mindegy milyen indoklással, írásos engedélyem nélkül. Nem ismerek még egy ilyen kellemetlen kártevőt az államon belül, mint ezt a fajt, amely csalásával, uzsorájával és pénzkölcsönzésével elszegényíti az embereket és semmitől sem riad vissza, amit egy tisztességes ember nem csinál. Következésképpen amennyire csak lehet, meg kell szabadulnunk tőlük.”

GEORGE WASHINGTON: „Ők hatásosabban dolgoznak ellenünk, mint az ellenség hadserege. Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre. Sokat sopánkodhatunk azon, hogy miért nem pusztította ki őket minden állam már régen, mint a társadalom pestisét és Amerika boldogságának legnagyobb ellenségeit.” (George Washington életelvei, A.A. Appleton & Co. kiadásában)

THOMAS JEFFERSON: „A szétszórt zsidók ma is államot alkotnak, amely idegen államot alkot az államon belül, ahol élnek.” (D. Boorstin, The Americans). HENRY FORD: „A zsidók mindig is az üzletet irányították. (…) A filmipart az USA-ban és Kanadában 100%-ig ők irányítják, erkölcsileg és gazdaságilag, a közvélemény zsidó manipulálói.” (The Dearborn Independent, 1921. február 12-19)

MARK TWAIN: „Az USA gyapotállamaiba a polgárháború után a zsidók szinte erőszakkal települtek be, üzleteket alapítottak a gyapottermelés szükségleteire, kielégítették a négerek hiteligényeit és a szezon végén ők voltak a néger idei termésének tulajdonosai és részben a jövő évinek is. Valaha a fehérek megvetették a zsidókat. A zsidókat törvényekkel tiltották ki Oroszországból. Ennek az oka nem titok. A mozgalom amiatt indult meg, mert a keresztény parasztnak nincs esélye a zsidó kereskedelmi képességeivel szemben. A zsidó mindig hajlandó a termék ellenében hitelezni. Aratás idején övé volt a termés - a következő évben övé volt a farm. Angliában János király idejében mindenki tartozott a zsidónak. Minden nyereséget ígérő vállalkozás az ő kezében volt. Ő volt a kereskedelem királya. Ki kellett űzni az államból. Hasonló okokból száműzte őket Spanyolország 400 éve és Ausztria pár évszázaddal azután. A keresztény Európa története során mindig szabályozni kellett a tevékenységét. Ha ő belépett a kereskedelembe, a kereszténynek ki kellett belőle lépnie. Ha orvosként dolgozott, ő csinálta az üzletet. Ha mezőgazdasági termeléssel foglalkozott, a többi farmernek másra kellett átállni. A törvénynek kellett azért működnie, hogy a keresztény ne kerüljön a szegényházba. Annak ellenére, hogy szinte minden foglalkozástól eltiltották, mindig megtalálja annak a módját, hogy pénzhez jusson. Sőt, hogy meggazdagodjon. Ennek a történetnek van egy nagyon mocskos és gyakorlati kereskedelmi oldala. Vallási előítéletek lehetnek egy részéért felelősek, de nem a többiért. Protestánsok üldözték a katolikusokat, de nem vették el tőlük a megélhetésüket. Katolikusok üldöztek protestánsokat, de nem zárták le előttük a mezőgazdaság és a kézművesség lehetőségét. Meg vagyok győződve arról, hogy a keresztre feszítésnek nincs sok köze a világ álláspontjával, a zsidókkal szemben. Annak az okai sokkal régebbre nyúlnak vissza. Meg vagyok győződve arról, hogy zsidók üldözésének nincs sok köze vallásos előítélethez. Nem, a zsidó egy pénzkapó. Ezt tette élete végső céljává. Ezt csinálta Rómában. Ezt teszi azóta. Sikere az egész emberiséget ellenségévé tette. Azt fogod mondani, hogy a zsidók száma mindenütt csekély. Amikor az Encyclopedia Britannicában azt olvastam, hogy a zsidók száma az Egyesült Államokban 250 000, írtam a szerkesztőnek, és azt írtam, hogy én személyesen több zsidót ismerek ennél, és hogy az ő számai bizonyosan hibásak és a valódi szám 25 000 000. Emberek mondták nekem, hogy nekik jó okkal az a gyanújuk, hogy sok zsidó üzleti okokból nem adja ki magát zsidónak. Ez kézenfekvőnek tűnik. Meg vagyok arról győződve, hogy nekünk Amerikában hatalmas zsidó lakosságunk van. A téma ismerői meggyőztek róla, hogy a zsidók növekvő számban aktívak a politikában.” (A zsidókról, Harper’s Monthly Magazine, 1899. szeptember)

VOLTAIRE: „Miért utálják a zsidókat? Ez az ő törvényeik elkerülhetetlen következménye: vagy mindenkit uralni akarnak, vagy azt akarják, hogy az egész emberi nem gyűlölje őket…”

VOLTAIRE: „A zsidó nép engesztelhetetlen gyűlöletet mutat minden nép iránt. Minden uralom ellen lázad. Mindig uralkodni akar, mindig kapzsi mások jólétét illően, mindig barbár - alázatos, ha szegény, dölyfös, ha gazdag.”

VOLTAIRE: „Úgy tűnik, hogy ti vagytok a legbolondabbak. A kafferek, a hottentották, a guineai négerek sokkal okosabb és becsületesebb emberek, mint a ti őseitek, a zsidók. Túltesztek minden népen szemtelen mesék kiagyalásában, rossz viselkedésben és barbarizmusban. Megérdemlitek büntetéseteket, mert ez a ti végzetetek.” (Egy zsidóhoz írt leveléből, aki azért írt neki, hogy az antiszemitizmus miatt panaszkodjon.)

VOLTAIRE: „Csak a zsidók tudatlan és barbár nép, akik a régóta egyesítik a legpiszkosabb dölyfösséget, a legutálatosabb babonákat, a leglegyőzhetetlenebb utálatát minden népnek, akik eltűrik, és gazdaggá teszik őket.” (Juif, Dictionnaire Philosophique)

VOLTAIRE: „Ők mind a szívükben dühöngő fanatizmussal születnek, éppúgy, ahogy a bretonok vagy a németek szőke hajjal születnek. Egy csöppet sem lennék meglepve, ha ezek az emberek halálos veszéllyé válnának az emberiség számára.” (Lettres de Memmius a Ciceron, 1771)

KÖLCSEY FERENC: „Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll.”

WILLIAM MITCHELL PLÉBÁNOS: „Ha a történelemben van hálátlan, akkor az a zsidó. Ebben az országban, amely őt támogatta, ő összeesküdött, gonosz terveket sző, aláaknázza, megrontja, korrumpálja és (elrejtőzve más népek tisztességes árnyékéban) cselszövéseket eszel ki minden keresztény alapelv megsemmisítésére, amely eddig őt védte.” (A titkos világ c. könyvének 194. oldaláról)

ISRAEL SHAMIR, izraeli író: „A zsidó kultúrát áthatja a bosszú gondolata. (…) Amerikai zsidók hozták létre Hollywoodot, és Hollywood fő témájának a bosszút tette. Lényegében az amerikai filmipar a zsidó kollektív tudat kifejeződése, és ez volt az amerikai psziché létrehozásának fő tényezője. Hollywoodból a bosszú szétáramlott a Földön és egyértelműen segítette annak a világnak a létrehozását, amelynek most lakói vagyunk. Más szavakkal: nincs szükség és nem volt szükség összeesküvésre. Inkább arról van szó, hogy az éretlen Amerika nem tudott ellenállni a zsidó mentalitás hatásának és zsidó állam lett, Izrael nagy testvére. A trieri rabbi egyik unokája, Karl Marx már az 1840-es években megjósolta, hogy Amerika zsidó állam lesz, és a kapzsiság és elidegenedés zsidó ideológiáját öleli magához. Ez magyarázza a zsidók sikerét: teljesen természetes, hogy a zsidó államban a zsidók inkább sikeresek. E magyarázat lehetővé teszi, hogy a kérdésre válaszoljunk: vajon Amerika a zsidó lobbi miatt támogatja Izraelt vagy az amerikai nagyvállalatok valódi érdekei miatt? A válasz: a zsidó lobbi (…) felesleges testület, míg Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek a Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei.”

ADRIEN ARCAND: „A kommunizmus semmi más, mint egy zsidó összeesküvés azért, hogy a világot a kezébe kaparintsa. A világon egy intelligens ember sem találja azt másnak, kivéve a zsidók, akik maguk között a földi paradicsomnak hívják. A zsidók mohón terjesztik a kommunizmust, mivel tudják hogy mi az és mit jelent. Ez azért van, mert a kommunizmus elleni küzdelem nem az ellen küzdött, ami a kommunizmus valójában - egy a zsidók által kitalált cselszövés - amely minden ellenzőjét leküzdötte. Mi harcoltunk a zsidó ködösítés ellen, amelyet a zsidó dialektikusok és újságírók mutattak nekünk, és visszautasítottuk a harcot a kitaláló, a hasznot húzó és az irányító ellen. Mivel a keresztények és nemzsidók félnek a zsidóktól, félnek az igazságtól és meg vannak bénulva a zsidók által kiabált hihetetlen jelszavak hallatán.” (New York-i beszéde 1937. október 30-án)

ALFRED LILIENTHAL: „A zsidó kapcsolatok leghatásosabb része a média ellenőrzése. Jól ismert, hogy az amerikai közvéleményt régóta egy tucat, nagy példányszámú újság alakítja ki, mint a New York Times, a Washington Post, és a St. Louis Post-Dispatch, melyek a Sulzbergerek, a Meyerek, és Pulitzerek tulajdonai (mind zsidó családok).” (The Zionist Connection II, 1978, pp. 218-219)

HARRY S. TRUMAN: „Minden zsidó tökéletes reklámfigurája egy következő holokausztnak.”

ADRIEN ARCAND: „Az ő (a zsidók) hírügynökségein keresztül úgy formálják az agyunkat, hogy a világot ne úgy lássuk, mint amilyen, hanem úgy, ahogy ők akarják, hogy lássuk. A film segítségével ők fiatalságunk oktatói, és csak egy két órás filmmel kisöprik egy gyerek agyából mindazt, amit 6 hónap alatt otthon, a templomban vagy az iskolában tanult.”

BEAMISH HENRY: „A búr háború 37 éve volt. A búr szó farmert jelent. Sokan kritizálták, hogy Nagy-Britannia, egy nagyhatalom ki akarta a búrokat söpörni. Vizsgálatom kiderítette, hogy Dél-Afrika valamennyi gyémánt,- és aranybányája zsidó tulajdonban volt. Rotschildeké volt az arany, Samueleké az ezüst, Baumé a többi bányászat és Mosesé az alapvető fémek. Bármit érintenek meg ezek az emberek, azt elkerülhetetlenül beszennyezik.” (New York-i beszéde, 1937. október 30- án)

II. VILMOS, NÉMET CSÁSZÁR: „Egy zsidó nem lehet igaz hazafi. Ő valami más, olyan, mint egy káros rovar. Őt el kell különíteni, olyan helyen tartani, ahol nem csinálhat bajt, akár pogromok alkalmazásával, ha ez szükséges. A bolsevizmusért a zsidók felelősek Oroszországban és Németországban is. Én uralkodásom alatt túl elnéző voltam velük, és ma keserűen bánom azokat a szívességeket, amelyeket prominens zsidó bankároknak tettem.” (Chicago Tribune, 1922. július 2.)

VIII. CLEMENS: „Az egész világ szenved a zsidók uzsorája miatt, monopóliumai miatt és csalásuk miatt. Sok szerencsétlen ember elszegényedett miattuk, különösen a farmerek, a dolgozó osztály tagjai és a nagyon szegények. Időnként újra emlékeztetni kell a zsidókat arra, hogy mióta Palesztínát és az arábiai sivatagot elhagyták, jogokat élveznek minden országban, következésképpen mind etikai mind erkölcsi tételeik, valamint tetteik jogosan kritikát váltottak ki minden országban ahol éppen élnek.”

THE JEWISH ENCYCLOPEDIA, Vol. VI, (1904): „A szellemi fogyatékosság és a visszamaradottság arányosan többször található meg zsidóknál, mint nemzsidóknál. (...) A mongolidiotizmus is gyakoribb zsidóknál. Zsidóknál százalékosan nagyon magas az elmebetegek aránya. (…) A zsidók hajlamosabbak fiatalkori akut elmezavarra, mint nemzsidók.”

MAURICE SAMUELS: „Mi, zsidók vagyunk a pusztító erő, és maradunk a pusztító erő. Semmit olyat sem tehetsz, ami igényeinknek megfelelne.” (You Gentiles)

Ezért a skizofréniáért gojok óriási árat fizettek, fizetnek és fizetni fognak!

Ahogy Széchenyi István mondta: „A gyöngéknek diktálnak, az erősekkel tárgyalnak.” Mint láthatjuk hogy a Görögökkel, Olaszokkal már nem tárgyalnak az Ő nyakukba (a demokráciát semmibe véve) az IMF helytartót (csődgondnokot) nevezett kí az országuk (kormányuk) élére.
Velünk még egyenlőre tárgyalnak!
Gazdasági szakemberek és egykori pénzügyminiszterek egyetértenek abban, hogy az elmúlt másfél év nem ortodox gazdaságpolitikájának hanem a ,,piac" (pénzügyi háttérhatalom)-nak köszönhető a mostani leminősítés.

Mellár Tamás, közgazdász, a Központi Statisztikai Hivatal volt elnöke és a Századvég Gazdaságkutató Zrt. volt kutatási igazgatója szerint várható volt a mostani lépés. Szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy a magyar kormány szembeszegült a ,,piaccal".
A ,,baloldali" és liberális közgazdászok szerint jelentős megszorításokra van szükség: 1400 milliárd forintot kell megtakarítani. Ami a bérek és nyugdíjak drasztikus (min. 25%-os ) csökkentésére lenne szükség!
A kormány szerint Magyarország példátlan sikerrel állította helyre az állam pénzügyi egyensúlyát az elmúlt 18 hónapban.
Mellár: a Moody's csak tette a dolgát, teljesítette a ,,piac" kívánságát.
Hogy miért nem a csehekkel, a lengyelekkel, szlovákokkal, szlovénekkel, finnekkel?
Azért, mert a Magyar kormány lépéseket tett a gazdasági függetlenedésre. (a ,,piac"nem akar egy újabb Izlandot)
A gazdasági minisztérium mai közleménye azt állítja, hogy „az elmúlt másfél éves időszakban a magyar gazdaság legtöbb területén minden külső nehézség ellenére kifejezetten kedvező irányú változás következett be”. Orbán-kormány megteremtette „a növekedés belső forrását”. De a ,,piac" nyomására az IMF-fel újabb tárgyalást kezd, ettől reméli, - meg tudja fordítani a negatív hangulatot.
A kormány reméli hogy semmilyen radikális gazdasági fordulatot nem kell bevezetni. Vagyis a befektetők is úgy látják, hogy a jövőben bármi is hátrányosan változna Magyarországon. Már látni, mik lesznek a következő esztendőkben a magyar gazdasági növekedés motorjai.
„Magyarország az idén közel tíz százalékkal csökkentette államadósságát”
A Horn-kormány egykori pénzügyminisztere szerint „semmi meglepő nincs abban, hogy a folyamatok ennyire eszkalálódtak.” Békessi László szerint jól látszik, hogy milyen kockázatot jelent a ,,piacot" nem kiszolgálni. Az államadósság-csökkentés pedig a ,,piacnak" nem kedvére való!
A gazdasági szakember szerint „Magyarország 1994-1998, 2002-2010-ben ott billegett a bóvli határán”.
Mi jöhet?
Békesi László szerint: Ahhoz, hogy ne következzen be egy összeomlás, nélkülözhetetlen megállapodni az IMF-fel, egy komoly megszorításokba. (bér és nyugdíj csökkentésbe)

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  erdeklodolakos on Csüt. Dec. 01, 2011 10:52 pm

Szóval az álomnak vége van, de azért legyen végre bátorságunk kinyitni a szemünket, és látni azt, ami valóságként körülvesz minket.
A világot meghatározó „láthatatlan” erők pénzhatalmi kommandósai nem nagyon hagytak kétséget afelől, hogy kik ők és mit akarnak. A magyar társadalom egy része, és az őket hipnotizáló uralmi oligarchiák, a globális pénzhatalmi rendszer (,,Piac") brutális csapásait, mint „felszabadítókat” üdvözlik. Akárcsak 1956. november 4. után azok, akik a szovjet birodalom hazánkat brutálisan legázoló hatezer páncélosában látták a „szabadság és rend” megteremtésének biztosítékát.
Az elmúlt történelmünkben éppen azt látszik ha nem lázadunk, szétrohaszt, ha lázadunk (ahogy most is próbáltuk), szétrobbant minket a mindenkori „birodalom”, amely mögött ugyanazt a pusztító világerőt ismerhetjük fel, amelyről persze oly gyakran hallani, hogy nem is létezik, csak nekünk vannak összeesküvés-elméleteink. Mert ugye mi nem vagyunk mások: antiszemiták, rasszisták, fasiszták, valószínűleg ordas, náci eszméket vallunk, ráadásul roppant egyszerű gondolkodású, mondhatni primitív, agresszív jellemű emberek.
Azt, hogy mi annak a végzetes csapdának a természete, amelyben most vergődünk. ( a fél világgal együtt) Igazából mindössze arra a pragmatikus kérdésre kellene válaszolnunk, beletörődünk-e ebbe, hogy elpusztulunk, vagy esetleg ezt elkerülendő, az utolsó előtti pillanatok egyikében mégiscsak megpróbáljuk megnyitni legalább azt a beszédteret, ahol a dolgok néven nevezhetővé válnak.
Tegyük hozzá, nem feltétlenül kellett volna e végzetes veszélynek, a világ romba döntésére készülő iszonyú örvényléseknek bekövetkezniük, ha bolygónk láthatatlan és persze csak az összeesküvés-elméletekben létező urai a jó gazda gondosságával irányítanák a civilizációt. Logikailag ugyanis akár ez a változat is bekövetkezhetett volna, az elmúlt évezredek során, de sajnos nem ez következett be, hanem ennek éppen az ellenkezője.
A világot igen régóta irányító szuper struktúra ugyanis az utolsó században ámokfutóvá, pusztító fúriává vált, egy olyan „globalómává” amely most úgy készül felszámolni mindent, hogy akárcsak a rákos burjánzással, vele se tudjuk közölni, hogy az általa elpusztított civilizáció összeomlásával neki magának is vége lesz.
Elvileg három változata lehetne egy ilyen válasznak:
Az egyik, hogy „hogyne tudnám, hogy elpusztulok, ha már elpusztítottam a világot, de addig is átélhetem azt a mámorító érzést, hogy azt csinálok, amit akarok, zabálok belőled, és ürítek beléd mértéktelenül, ám te, szerencsétlen lúzer emberiség, ezt úgysem értheted”.
A második talán az volna, hogy „tudom, hogy utam a semmibe visz, és szeretném is megállítani saját magam, de művem felett már én is elvesztettem az ellenőrzést, így a világ most már tehetetlenségi pályán halad az általam felidézett végzete felé”.
És végül, ha végtelen naivitás is talán ezt feltételezni, de válaszolhatná azt is, hogy „jó, egyezzünk ki döntetlenben, és akkor ámokfutó parazita helyett megpróbálok bölcs élősködő lenni, aki mindig visszahagy annyi erőforrást a világnak, amiből az a számára hosszú távú, kényelmes kifoszthatóság állapotába tudja magát rendszeresen visszahozni”. Ez lenne a „jut is, marad is” régi bölcsessége.
Ha nem akar elpusztulni, akkor végre nevén nevezve a dolgokat, igenis nyíltan kérdőre kellene vonnia a világ valóságos urait, még ha ez politikailag is volna túl korrekt. Kell tennünk egy utolsó kísérletet, (Izland ezt már megtette) és ha ez sem sikerül, akkor pedig rohamos gyorsasággal el kell kezdeni a távolodást mindentől, ami a „globalómához” kapcsolódik (ezt pedig a beépített ,,hasznos IDIÓTÁK" gáncsolják). Annál nagyobb lehet az életben maradás esélye, minél kevésbé fogyasztjuk áruit és szolgáltatásait, minél kevésbé hisszük el mesterségesen összetákolt hamis valóságát.
Az álomnak vége van, és most már csak rajtunk múlik, hogy a világnak is vége lesz-e.erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  kisistvan on Szer. Dec. 14, 2011 1:37 am

Ami most a gazdasági válság címén folyik, az nem más mint egy gazdasági gyarmatosítás. Alkalom arra hogy a kiválasztott nép végre érvényre juttassa az Isten által neki szánt jogokat. https://www.youtube.com/watch?v=E2uPgFP-sag Címen az interneten elérhető nézd meg és gondolkodj!

„Engedjétek meg, hogy én adjam ki és ellenőrizzem egy nemzet pénzét, és nem fogok azzal foglalkozni, hogy kik írják a törvényeit.” (Amschel Rotschild)

„Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt ember, az alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90 százaléknyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová mondjuk nekik.” (Egy ismert magyar bankár bölcsessége)

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  donkihote on Pént. Jan. 06, 2012 12:58 am

„Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt ember, az alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90 százaléknyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová mondjuk nekik.” (Egy ismert magyar bankár bölcsessége)
„Engedjétek meg, hogy én adjam ki és ellenőrizzem egy nemzet pénzét, és nem fogok azzal foglalkozni, hogy kik írják a törvényeit.” (Amschel Rotschild)
Ezt több mint 100-éve mondta a bankár a zsidók Párizsi világtalálkozón. Bizony akkor erre nem figyeltek fel a nemzet államok. Most ennek a végjátéka folyik. Minden országban a láthatatlan pénzhatalom kiépítette a kollaboránsokat akik legtöbb esetben élvezetből árulták el a saját nemzetállamukat. Az első lépésként Magyarországon is megkötötték a valuta uniós szerződést, Medgyesi Péter (D209-es KGB ügynök) és Fekete János (szabad kőműves vezető) részvételével. 199o-1998 után megszerezték a Magyar Állam kulcs szolgáltatását a Magyar kollaboránsok közreműködésével.
„A pénzügyi, banki, biztosítási, energetikai, hírközlési, távközlési, informatikai és médiaszolgáltatások, a közműhálózatok, a kereskedelem, az élelmiszert és gyógyszert előállító és forgalmazó rendszerek mind-mind idegen érdekeket szolgáló hálózatok kezében vannak, és bármikor szembefordíthatók a magyar társadalommal. A globális hatalmi rendszer pénzfegyverei most már létében fenyegetik a magyar társadalmat, így megmaradásunk egyetlen esélyét csak a teljes szembefordulás jelentheti. Most kezdünk beszélni, ezekről az erőkről beszélni amikor már az utolsó lehetetlenség is elszáll. Azt most már látjuk, hogy milyen tartótiszt irányítja a világ (látszólagos!) urait, de ki irányítja a tartótisztet? Vagy a bábok (francia és amerikai elnök) szemszögéből fogalmazva, ki is valójában a roppant méretű sok ezer éves nagy történelmi „zsinórpadlás” ura? És ez a kérdés nem egy elvont, mondhatni filozófiai mélységű elméleti problémát feszeget, hanem egy vészjóslóan és brutálisan gyakorlatiasat. „Mindössze” arra a meglehetősen pragmatikus kérdésre kellene válaszolnunk, hogy beletörődünk-e abba, hogy elpusztulunk, vagy esetleg ezt elkerülendő, az utolsó előtti pillanatok egyikében mégis csak megnyitjuk azt a beszéd-teret, ahol a dolgok néven nevezhetővé válnak. Tegyük hozzá, nem feltétlenül kellett volna e végzetes veszélynek, a világot romba dönteni készülő iszonyú örvényléseknek bekövetkezniük, ha a „zsinórpadlás” ura a „jó gazda gondosságával” irányítaná a világot. Az Orbán kormány ezekkel szemben vette fel a kesztyűt. A legnagyobb ellenállást a magyar kollaboráns tábor jelenti.
Ha valamikor akkor most van igazi jelentése annak a mondásnak: ,,Ments meg Uram a barátaimtól, az ellenséggel magam is elbánok"

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

350 forintos eurót követel a Goldman Sacis

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Jan. 11, 2012 9:16 pm

A Goldman Sachs
világ egyik tulajdonosaként is jellemezhető bankcsoport
elemzői megunták Magyarországgal ezt a lassú teszetosza munkát amit az IMF és más ,,piacok" művelnek. Ezért az eddigi 315, illetve 320 forintról 340-350 forintra módosítanák a forint árfolyamát. Magyarországot a közeljövőben meg kell terhelni egy 20 milliárd euró körüli összértékű IMF/EU-program piaci
szempontonból kívánatos összeggel – vélekedtek helyzetértékelésükben londoni felzárkózó
piaci elemzők.A Goldman Sachs bankcsoport szerint a külső finanszírozási igényeket
„nagyon leszűkített perspektívából” tekintve – vagyis csak a
közeljövőben esedékessé váló kormányadósság-törlesztési
kötelezettségeket figyelembe véve – a magyar kormány megengedhet
„valamelyes késést” a tárgyalások során, az idén ugyanis csak néhány –
igaz, nagy összegű – szuverén devizaadósság-hányad jár le.De egy újabb nagy hitellel Magyarország kézben tarthatóvá válik a ,,piac" számára.
A következő rövid időn belül még 2,5
százalékpontnyi MNB-kamatemelést és így 9,5 százalékra emelkedő
jegybanki alapkamatot várnak tartanak kívánatosnak. Mindez simán kivitelezhető mindaddig míg a Magyar Jegybank megőrzi függetlenségét Magyarországtól.(annak kormányától) és annak élén a ,,piacnak" kedvező vezetés áll! Amennyiben a Magyar kormány készségét mutatja, nem csak mondja akkor de csak akkor csak fokozatos monetáris enyhítést engethetünk.- vélik a ,,piac" elemzők
Ez messze a légborúlátóbb kamatprognózis a Cityben hazánk részére.

Ezzel aztán lehet fenyegetőzni, de el lehet vele érni azt, hogy rendkívül kedvezőtlen feltételekkel kapjon Magyarország hitelt.
A gazdaság, a termelés beindítása, munkahelyteremtés szóba se kerül,
csak a hitel! Amit aztán nem tudunk fizetni, mert a kisemberek ennyi
terhet már nem bírnak elviselni.De sebaj ott van még Magyarország földjei (területe) ivóvíz készlete stb..
Ha ez mind a ,,piacé" lesz akkor még egy kis hitel elengedése is elképzelhető.
.Szerintem inkább a csalárdul szétrabolt nemzeti vagyont kellene visszakövetelni, de erre
nincs remény, mert a Magyar nép 5% a eszes, önálló gondolkodó a 95%- al bármi megtehető, sőt egyesek pénzért de sokan puszta élvezetből kollaborálnak.

„Egy népet, egy nemzetet, amely eladósodott, sokkal könnyebb manipulálni, mert tagjai azzal vannak elfoglalva, hogy fizetnek. A pénzügyi rabságban élő ember politikai és gondolkodásbeli szabadságról alkotott nézetrendszere is beszűkül.”

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A bankok beleestek a saját csapdájukban!

Témanyitás  peter on Csüt. Feb. 23, 2012 9:25 pm

Súlyos veszteségbe taszította a bankokat a végtörlesztés szajkózzák a bankok. Persze ennek fele sem igaz. Ilyenkor szokták azt kérdezni: Mihez képest? De térjünk vissza a kiinduló ponthoz amikor a bankokban többségi tulajdonnal rendelkező ,,piac" kijelölte a célt:Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő fajtatestvéreink számára. Ez így rendben is lett volna csakhogy a magyar nép leváltotta a kollaboráns kommunista bitangokat. Az új nemzeti kormány belenyúlt a ,,piac" három legfontossabb hidfőállásukhoz:
1; A pénzintézetekhez (bankok, biztosítók, magán nyugdíj társaságok stb.)
2; A médiához (amely a legfőbb eszköz a gojok agymosására)
3; A multinacionális kereskedelmi láncokhoz. Bizony ezzel hátráltatja a kormány az ország lakosságának a teljes rabszolga sorsban taszítását.
A pénzügyi háttérhatalom azt tudja: „Egy népet, egy nemzetet, amely eladósodott, sokkal könnyebb manipulálni, mert tagjai azzal vannak elfoglalva, hogy fizetnek. A pénzügyi rabságban élő ember politikai és gondolkodásbeli szabadságról alkotott nézetrendszere is beszűkül.”
Mint ahogy mondtam a kormány keresztbe tett a ,,piacnak" Törvényt hozott a végtörlesztéstől, az árfolyam gátról stb. A bankoknak korlátozódott a nemzet gátlástalan kirablási lehetősége. És most azt szajkózzák hogy az előre eltervezett szabad rabláshoz képest vesztességük van.
A 2010-es év 12,3 milliárd forintos nyeresége után 92,6 milliárd forintos veszteséggel zárta a tavalyi évet a bankszektor – derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének gyors elemzéséből. Csak az esztendő utolsó negyedévében 149 milliárd forint mínuszt szenvedett el az ágazat, amelyben meghatározó szerepet játszott a végtörlesztés. Persze ezek nem igazi vesztességek, csak a szabad rabláshoz képest.
Ugyanakkor az egész évet tekintve az okozta a jelentős terhet, hogy tartalékot kellett képezniük a pénzintézeteknek az úgynevezett nemteljesítő állományra, vagyis azokra a hitelekre, kintlévőségekre, amelyeket nem törlesztenek. A végtörlesztés viszont többszörösen is megterhelte a bankokat, hiszen zömmel azokat az ügyfeleiket veszítették el, akik készek és képesek is voltak a szerződés szerinti törlesztésre.
A negyedik negyedévben mind az összes hitelen, mind a lakossági hiteleken belül nőtt a késedelmes hitelek részaránya, különösen a 90 napot meghaladó késedelmes hiteleké. A felelőtlen hitelkihelyezésnek a sara most visszahullt a bankok nyakába. Most a teljes Magyarországi letámadás ezért van. Ehhez sajnos segítséget kapnak a magyar Szoc Lib és egyéb hazaáruló hordáktól.
Összefoglalva:Ilyen arcátlan hazugságot! Hatalmas hasznot vágtak zsebre, mert ide egy fitying nem sok, annyi svájci frank nem jött be. Az átverés show jól sikerült, abba kellene hagyni most már a hazudozást! Jó lenne, ha minél több károsult beperelné őket… Hány bőrt akarnak még lenyúzni az emberekről? Ébresztő Magyarok! A kormány megtette amit lehetett, ha az élet szólít most rajtunk a sor hogy kiálljunk a Nemzeti kormány mellett, mert a ,,piac" el akarja taposni!
Magyarországon a kilencvenes évek elején konszolidálták (fel tőkésítették)a bankokat, majd szinte ingyen a Horn kormány átjátszották őket a ,, nemzetközi pénzügyi háttér hatalomnak"! Ezért is tartunk itt, ahol most tartunk. A magyart minden szinten lábtörlőnek használják most már, mert úgy gondolják, hogy itt mindent megtehetnek!
Emlékeztető: „A kilencvenes években szinte ingyen kiárusították a hazai bankrendszert, amelynek ma nyolcvan százaléka (és a teljes biztosítási szektor) külföldi tulajdonban van. A jelenlegi válságból való kilábalás egyik elengedhetetlen feltétele a gazdaság finanszírozásának nemzeti kézbe vétele.”


peter

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A FÉNYES GOMB

Témanyitás  erzsebet on Szer. Május 02, 2012 1:02 am

Van Európa asszonyság kabátján egy fényes gomb. Mi magyarok Magyarországnak, magyar Hazának hívjuk. A szarkák számára viszont csak egy fényes gomb, amit el szeretnének lopni. Ilyen a szarkák természete.
Hazánk történetét nézve, bőven jutott szarka, aki ránk fente a csőrét.
Némelyiket lenyilaztuk, egy-néhányat elzavartunk, volt amelyiket hazaküldtük.
Tisztességes küzdelem volt szemtől szembe. De most valami megváltozott.
A szarka átváltozott, dögkeselyűvé vált. Harciasságát sunyi, alattomos mosolyra cserélte. Ő a zsidó üzletember. Az ő fegyverei a bankok, a médiák, a korrupt politikusok.
Harci eszközei a csábító hitelek, a hírek elferdítése, elhallgatása, a magyarokat megnyomorító adók és törvények gyártása. Jellemtelenségéből adódóan mindenütt ott rejtőzik, ahol pénzt szimatol.
A sunyik most bajban vannak! Hiába a sok ellopott pénz, hiába a zsebben lévő parlamenti pártok. Nincs az a pénz, amin hazát lehetne venni.
Ahogy az olajkészlet fogy, úgy fogy az USA érdeklődése a Közel-kelet iránt.
Amerika nélkül Izraelnek vége! Meleg lett a föld a talpuk alatt.
Nosza, megvan a cél-ország, de hol fognak lakni? A stratégia készen, hisz jól bevált a palesztinokkal szemben is.
- Építtessünk kerítéssel körbevett, jól védhető lakóparkokat a magyarokkal, akiket a végén úgysem fizetünk ki. Vegyük el jelzáloggal terhelt ingatlanjaikat, hisz úgysem tudnak fizetni, (v)álság van! Igen ám, de azt azért nem várhatjuk el Izrael népétől, hogy a gojokkal egy iskolába, közös kórházba járjanak! Sebaj, le kell zülleszteni a magyar oktatást, be kell zárni az iskolákat, (amiket majd átvesznek ingyen), rá kell tenniük a kezüket az egészségügyre, a kórházainkra - és már minden kóser.
Nagy az öröm Izraelben. Csak egy a baj, az ország foglalt, tele van magyarokkal. Jön az ötlet: - túl sokan vannak,elég lenne 3 millió is.
Rabszolgának. Kipattan a szikra: biztassuk fel a cigányokat, majd azok elvégzik a piszkos munkát, aztán persze őket telepítjük ki az üres Izraelbe, hadd legyen az araboknak is örömük benne. Tobzódnak az ötletekben: Mérgezzük meg őket, ismeretlen származású élelmiszerekkel és még pénzt is keresünk.
Hirdessük, hogy mennyire trendi szinglinek és egyáltalán nem szégyen buzinak lenni. Így nem szaporodik a magyar. Kiírtja önmagát.
Ám számításaikba hiba csúszott! A terv kiszivárgott. Árulók ott is vannak.
Még egy év kellett volna-e gyalázatos tervhez. Ezt az egy évet kaptuk meg a Jóistentől, ezt az utolsó lehetőséget kell kihasználniuk a magyaroknak.
Mit tehetünk? Összefogunk! Számon kérünk!
Számon kérjük jelenlegi vezetőinket, képviselőinket. Nem dolgozunk zsidó cégnek. Nem veszünk mérget a multiktól. Nem olvasunk és nézünk hazug sajtót, nem hallgatjuk tovább a magyarok gyalázását a parlamenti pártoktól.
Összefogunk! Piacra járunk, magyar árut veszünk, beszélgetünk a szomszédokkal, szerveződünk.
Informálódunk, tervezünk, cselekszünk!
Nem vagy egyedül! Hallgass a szívedre, keresd a tenni vágyó magunkfajtákat.
Haza csak egy van! Magyarország a Magyaroké!
Mennyei Atyánk, mindenható Istenünk, színed elé járulunk, Benned bízva és Hozzád könyörögve kicsiny nemzetünkért.
Már nem szabadságharcot folytatunk, élet-halál küzdelem a tét.
Mi is ezzel a hittel álltunk és állunk a harcban, hisszük, hogy számíthatunk a Te segítségedre.
Imádkozunk vezetőinkért is, hogy Istenhez hűen vezessék országunkat, nemzetünket...
Segítsd őket, segíts minket Szent lelked erejével, mert Tiéd az ország, a hatalom, és a dicsőség.
Mindörökké.
Ámen.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  gyorgy on Hétf. Júl. 09, 2012 3:29 am

Kokit és sallert küldött az IMF a Magyar népnek. A Magyar Nemzeti Bank függetlenségét még 1982-ben a Medgyesi Péter Pénzügyminisztersége idején beáldozták. Most a végső csapást mérték ránk, hiszen az MNB-ben lévő tartalékainkra is ráteszik a kezüket. A győztes mindent visz. A békemenetelők is vitték a molinót, amelyre az volt írva, hogy NEM LESZÜNK GYARMAT! Hát nem is, mert már régen azok vagyunk!
Mi nem rendszert váltottunk, hanem mozijegyet, és bárgyú képpel némán végig néztük a saját kifosztásunkat!
Emlékeztető: „Ezeknek a pénzembereknek egyetlen célja a világuralom megszerzése kifejezhetetlen adósságok létrehozatala által.” (Henry Ford)

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A kormány a helyén van az országot megmentette.

Témanyitás  kisistvan on Vas. Júl. 28, 2013 1:15 am

,,A végtörlesztésnél az árfolyam gátnál, az eszköz kezelő központ az Ócsai lakópark, kilakoltatási moratórium, a devizahitelek kivezetésénél, stb. devizahitelekről beszélünk – ez egy rossz, hibás piaci termék. Az adósrabszolgaságra ítéli magyar családok százezreit. Ez a termék nem maradhat bent a magyar gazdaságban, azt onnan ki kell venni, akkor is, ha a bankok ezt eredetileg nem akarták. De most már be kell látniuk, hogy nekik is érdekük, hogy közös megoldást találjunk. Mert ha ez a megoldás marad, azt nem biztos a hitelezők és az ország túl fogják élni.” (Orbán Viktor)
A devizahitelezést a Globális pénzügyi tőke bankjai 2001-ben próbálták bevezetni, az első Orbán-kormány viszont olyan kamattámogatást adott a lakásvásárlóknak hogy a devizahiteleket a lakosság nem vette igénybe. Szóval ezt a „rossz terméket" bizony a Globális Pénzhatalomnak köszönhetjük. Sajnos 2004-ben Medgyesi Péter 209-es KGB ügynök és Simor András jegybankelnök eltörölték a kamattámogatást a lakosságot, így a felvett forint alapú hitelek kamatai 30% fölé emelkedett. A SZOC-LIB kormányok odadobták a bankoknak a lakosságot szabad prédának. Csak EMLÉKEZTETŐÜL a bankok nem is olyan nagyon titkos terveik a következő volt: Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a világ más részein élő fajtatestvéreink számára. Aki erről abban az időben beszélt azt összeesküvési elmélettel vádolták. A tervüket a bankok terv szerint végrehajtották, Gyurcsány és Bajnai statisztálása mellett. 2010-es választásra az ország szinte kilátástalan helyzetbe került. A Magyar választó ekkor 2/3-as megbízást adott a nemzeti oldalnak hogy megmentsék az országot. Első lépésként a végtörlesztést tette jogilag lehetővé a kormány a deviza hiteleseknek Ez  100 milliárd körüli nyereség megvonásába került a bankoknak. Ez a segítség az 576 ezer deviza alapú kölcsönből legalább 60 ezren segített. A Következő lépésben árfolyamgát lett bevezetve. A vártnál kevesebben vették igénybe mivel az ellenzék keményen félrevezette a hitelesek hiszékenyebb részét. Közben kilakoltatási moratóriummal védte a kormány a hiteleseket. Az eszközkezelő központnak lehetővé tették hogy a lakásokat megvásárolja,és a hitelező bérlőként maradhatott a lakásában. Ezzel párhuzamosan a kormány Ócsán lakóházakat építettet a kilakoltatottak számára. Közben a ,,baloldal" a bankokat siratta és a világ minden részéra panaszkodni és hazudozni járnak. Sajnos nem kis eredménnyel. De a kormány visszaver minden alaptalan támadást. A jegybank élén közben vezető váltás történt az Új jegybankelnök 2,5% os hitelt biztosított a gazdaság szereplőinek hogy fejlesszenek és szabaduljanak meg a visszafizethetetlen valuta alapú hiteleiktől. Az idei évben ezek az intézkedések meghozták az eredményt. Közben a kormány jelentős rezsi csökkentést hajtott végre. Ez egy újabb segítséget nyújtott a lakosságnak. A gazdaság növekedése részben pont ennek köszönhető. Az ellenzék továbbra-is a bankok mellett kardoskodik a lakosság ellenében. A kiszámítható gazdaságpolitika miatt növekszik a befektetések aránya, s így – a beruházási hitelek forrásának fel használatával folyamatosan megteremtődött a növekedés lehetősége.
Matolcsy György jegybankelnök bátran tervezheti, hogy mi leszünk az „új gazdasági selyemút" keleti kapuja. kapuja.
A kormány joggal így imádkozhat: Ments meg Uram a barátaimtól az ellenséggel magam is elbánok.

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Júl. 29, 2013 8:37 am

A globális pénzhatalmi rendszernek szüksége van arra a biztos tudatra, hogy a hiteleken keresztül növelje a tőle való függésünket. Ehhez a kívánt állapothoz igen közel került 2002-2010-közt az ország.
Magyarország, Európa és a világ is egyre közelebb jut azonban a Bibó István-i gondolathoz, hogy a dolgokat nevükön kell nevezni, mert ha egy közösség a hazugságok zsákutcájába szorul, akkor az értelmi és erkölcsi züllés elkerülhetetlen, ezt láthattuk 2002-2010-közt. Ezért indultak el azok az egészséges én-védő mechanizmusok, amelyek felismerik ezt a veszélyt.
A globális pénzvilág azonban nem akar érteni a tiszta szóból, ugyanis a magyar kormány hiába hangsúlyozza hogy neki nincs szüksége az IMF hitelre, mivel továbbra is a piacokról kívánja finanszírozni az országot, ennek ellenére az unió és a valutaalap 2008-hoz hasonlóan most is hitelfelvételre szólít fel. Azonban nem a magyar társadalomnak van szüksége erre a pénzre, hanem a hitelen keresztül a globális pénzügyi hatalom a függésünket akarja biztosítani. Ezért JELÖLIK 2014-ben miniszterelnöknek a bankoknak elkötelezett Bajnai Gordont. Minden félképp 2014-után olyan konstrukciót fognak ránk erőltetni, mely a függést, az állandó ellenőrzést, a felügyeletet és a beleszólást fogja biztosítani. Az IMF-hitel valójában ugyanúgy működik, mint a védelmi pénz. A frankfurti vagy londoni brókerek ugyanis pillanatok alatt el tudják érni, hogy akár tíz százalékkal romoljon a forint árfolyama az euróhoz képest.
A globális bankok itteni leányvállalatai, vagyis a kényszerítő hatom teljes befolyásra tett szert Magyarországon a banki, pénzügyi, kereskedelmi, biztosítási, energetikai szférában, és minden más, lényeges területen, még a vízi közmű hálózatunkat, termő földjeinket is leakarják nyúlni 2014-után. Ha a Magyar kilóg a sorból, akkor ez,, példa" lehet más államoknak. Ezért kell megbuktatni a FIDESZ kormányt. A globális pénzügyi hatalomnak érdeke, hogy 2014-ben Bajnai Gordon a ,,baloldal" élén kerüljön hatalomra. Legyen végre megállapodás, mert ahol nincs onnan nem tudnak pénzt kivinni, ezért az lenne az érdekük, hogy először létrejöjjenek azok az erőforrások, amelyeket ki tudnak vinni az országból. A mostani kormány ennek az osztozkodásnak a kerékkötője.
Egyre többen ismerik fel azonban, hogy egy új szövetségre van szükség, s ez nemcsak a magyar társadalmon belül, hanem a környezetünkben, Lengyelországban, Csehországban, a balti államokban is körvonalazódik, számos, igen nagy erejű szereplő – például Kína, Oroszország, Irán, India – sem ért egyet, a Globális pénzhatalom törekvéseivel. Sajnos a Magyar ,,baloldal" teljesen egyetért a pénzhatalom törekvéseivel.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Kedd Okt. 28, 2014 3:26 am

Az amúgy ,,nem létező" globális pénzhatalom számára a kívánt állapot a következő: Ha az általuk rabságba hajtott nép, mindenhol egy szintre kerülnének . A társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt ember, az alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90 százaléknyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová mondjuk nekik. Ezt leginkább pénzügyi rabsággal lehet elérni: Egy népet, egy nemzetet, amely eladósodott, sokkal könnyebb manipulálni, mert tagjai azzal vannak elfoglalva, hogy fizetnek. A pénzügyi rabságban élő ember politikai és gondolkodásbeli szabadságról alkotott nézetrendszere is beszűkül. A 2004-2010-közti kormányok és bankok egybehangzó politikája nem véletlen, amikor a következő célt tűzték ki maguk elé. Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a hozzánk hűséges alattvalóknak bérbe adható. .A végcélt Marx Károly fogalmazta meg: KARL MARX egy levelében Baruch Levy-hez, idézve a Review de Parisból 1928, június 1, 574 oldal:
"A zsidó nép egészében lesz a saját megváltója.. A világuralmat más fajok megsemmisítésével fogja elérni és egy világköztársaság alapításával, amelyben mindenütt csak a zsidóknak lesznek állampolgári jogai. Ebben az Új Világban Izrael gyermekei lesznek a vezetők és ellenzék nem lesz.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  calambo on Szomb. Júl. 18, 2015 5:10 pm

A történelem ismétli önmagát: A nagy ugrás (átalakulás) előtt az MSZP. Most egy újabb lépcsőhöz érkeztünk, ezért az MSZP-ét le kell nullázni és egy új formátumot létrehozni. Ennek az új formátum feladata a nemzetállam megszüntetése. Ezt az átalakulást Amerikából vezénylik: Az új pártformáció: Polgári Radikális Mozgalom.
A ,,Mór" megtette a kötelességét a mór mehet. Ahhoz hogy a ,,baloldal" megújuljon oda teljesen le kell rombolni a ,,baloldal" fő bástyáját az MSZP-ét. A közel múltban Magyarországon három ilyen állomás volt. 1945; 1956; 1990; most vagyunk a negyedik küszöbén ami várhatólag 2015.
Recsk újbóli használatának gondolatát az 1953-as funkciónak megfelelően 1989-ben Vastag Pál vetette fel. Az hogy a most szárnyát bontogató Polgári Radikális Mozgalomnak az indulás első gondolatai közt szerepel ezen nem lehet csodálkozni. Hisz az ilyen gondolatok a ,,kommunista" pártok kezdete óta foglalkoztatja a ,,baloldalt" A világot meghatározó „láthatatlan” erők pénzhatalmi kommandósai nem nagyon hagytak kétséget afelől, hogy kik ők és mit akarnak. A magyar társadalom egy része, és az őket hipnotizáló ,,baloldali" uralmi oligarchiák, a globális pénzhatalmi rendszer brutális csapásait, mint „felszabadítókat” üdvözlik. Akárcsak 1956. november 4. után azok, akik a szovjet birodalom hazánkat brutálisan legázoló hatezer páncélosában látták a „szabadság és rend” megteremtésének biztosítékát. Erre a feladatra, egyenlőre a globális hatalom álltak kiképzett kollaboránsok vannak kiszemelve. A kiképzést részint már megkapták, de folyamatosan kapják a szellemi muníciót. A lakosság döntő többsége ezt a folyamatot csak bárgyún és tudatlanul szemléli:
„Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt ember, az alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90 százaléknyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová a globális hatalom médiáji mondják nekik."
Természetes hogy a tervben kisebb módosítások előfordulhatnak de a fő cél nem változik. Úgy mond a kocka el van vetve.
A lakosság egy része megvan dolgozva szellemileg és anyagilag is:
„Egy népet, egy nemzetet, amely eladósodott, sokkal könnyebb manipulálni, mert tagjai azzal vannak elfoglalva, hogy fizetnek. A pénzügyi rabságban élő ember politikai és gondolkodásbeli szabadságról alkotott nézetrendszere is beszűkül.”
Ez a törekvés nem egyedi. Ez a törekvés az Új Világrend létrehozásában lesz megvalósítva.
Marx Károly és Engelsz Frigyes útmutatása alapján: Így érhető el Marx Károly által megálmodott Új Világrend:
"A zsidó nép egészében lesz a saját megváltója.. A világuralmat más fajok megsemmisítésével fogja elérni és egy világköztársaság alapításával, amelyben mindenütt csak a zsidóknak lesznek állampolgári jogai. Ebben az Új Világban Izrael gyermekei lesznek a vezetők és ellenzék nem lesz."
A Görögöknél már elkezdődött a visszaszámlálás. Ez az Internacionalista mozgalom feltartóztathatatlan. Ennek az átalakításnak az első lépcsője Európa elárasztása kiképzett harcosokkal (migránsokkal)

Emlékeztető: „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.” (Alekszander Szolzsenyicin)

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Nincs ebben a népvándoroltatásban semmi meglepő,

Témanyitás  erzsebet on Szer. Júl. 06, 2016 1:00 am

Nincs ebben a népvándoroltatásban semmi meglepő, ha valaki ismeri a történelmet.Több mint 100 éves ez a két lépcsős terv!
Európát gazdaságilag megroppantani, és egy kevert mulat népséget létrehozni az Európai fehér lakosság helyett.
Ez pont olyan aljas sunyi terv mint amikor 1887 után a zsidó világszövetség kitervelte az arisztokrácia, a felső tíz ezer kifosztását és a hatalomból történő eltávolítását a pénz hatalom eszközével.
Mikor rájöttek, hogy az Európai arisztokráciába nem tudnak behatolni és a vagyont hatalmat soha nem fogják önként átadni nekik akkor elhatározták, hogy megvalósítják a cionisták által kidolgozott proletár hatalmat.
Megdöntetik a fennálló rendszereket a dolgozókkal a parazita tanulatlan prolikkal és államosítás címén elrabolják a vagyonukat.
A munkásosztály, a parasztság a baloldaliság egy pillanatig sem érdekelte őket soha!
Majd megdöntik a szocialista társadalmi rendet és megszerzik 2 lépésben a már államinak hazudott volt magánvagyonokat.
Erre 100 évet adtak maguknak 1910-ben.
Tartják az ütemtervet, hogyha a világ sorsának alakulását figyelemmel kísérjük.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  erzsebet on Kedd Dec. 06, 2016 1:21 am

A tudatlanság és a tájékozatlanság az nem bűn a liberális bolsevik talpasainál az egy szükséges állapot.
Soros György eligazítást tartott a liberális bolsevikok elitjének: Soros György elmagyarázta a liberális bolsevikok elitjének:. Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a liberális vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naiv lesz és hajlamos a hamis információs beetetések elfogadására.
A liberális bolsevikokat a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Ezért le kell butítani az oktatásügyet, azt korrupttá kell tenni, és a működésképtelenség küszöbére kell süllyeszteni. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze. A bolsevik liberális elit ezt magukévá tették és felállva tapsolták a nagy ember útmutatását.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A Bilderberg-találkozó margójára

Témanyitás  erzsebet on Kedd Dec. 06, 2016 2:27 am


Talán egyre nagyobb számban ébrednek rá az emberek, hogy nem a kormányok irányítanak bennünket.
Az egész világot egy maroknyi csoport tartja a kezében, de csak azért, mert a tömegek szemet hunynak, alávetik magukat a hamis rendszernek, a hamis irányításnak, a hamis kormányoknak.
Eljutottunk egy olyan világba, ahol nem ember irányít az emberek javára, hanem intézmények az intézmények javára, akik nem bennünket, hanem a pénzügyi háttérhatalmat szolgálják ki.
J. F. Kennedy elnök: "Az egész világon egy összefogott és könyörtelen összeesküvéssel kell szembenéznünk, amely főleg álcázott módszerekkel terjeszti befolyásának területét”
Aaron Russo üzletember, filmproducer, aktivista: „Nem szabad többé félnünk, a sarkunkra kell állnunk, és tennünk kell, ami szükséges, hogy visszaszerezzük, ami a miénk, leállítjuk ezeket a bankárokat, az elitet, a hazug kormányt, a hazug képviselőket."
V, mint Vérbosszú: „Az embereknek nem volna szabad félniük a kormányuktól. A kormánynak kell félnie tőlük!”
Dwight D. Eisenhower elnök: „A kormány tanácsaiban védekeznünk kell az ellen, hogy a katonai-ipari komplexum kért vagy kéretlen módon jogtalan befolyást szerezzen.”

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  idegen on Hétf. Jan. 16, 2017 9:04 pm

A  több pártrendszerű demokratikus piac gazdaságban  ahol erős választó vonal van a  társadalom osztálytagozódása közt ott az élet mindennapja egy folyamatos osztályharc. Ott a polgárok hamar rájöttek, hogy aki a harcot nem vállalja az a kiszolgáltatottságot elfogadja. Mint ahogy Marx Károly mondta a kommunista kiáltványban:,, Minden eddigi társadalom története osztályharcok története" 1945-1990-közti időben a szocialista (osztály nélküli) állam berendezkedésben ideológia másról sem szólt csak az (elméleti) osztály harcról.
Mivel munkás paraszt hatalom volt ezért az osztályharcot élesben a munkás és paraszt nem tudta gyakorolni.  A munkaképes lakosság 90%-a szakszervezetekbe tömörültek, 10% a aktív pártállami politikai szervezetbe tömörült. 5%-a vállalta a munkás paraszt hatalom fegyveres(munkásőr) szolgálatát.  A lakosság 99,9%-a a munkás paraszt hatalom jelöltjeire adta a szavazatát.  1990-től amikor a pártállami országok megbuktak, a munkás paraszt elitből zsákmányszerző nagytőkés lett. Napjainkig a munkás és a paraszt nem hajlandó osztályharcot folytatni az osztályidegen burzsoáziával, egyszerűen a csodára vár  de legtöbbje kollaborált és naponta elárulta a saját osztályát. A rendszerváltás kor a társadalom perifériájára szorultak a PROLI életvitelt választotta.  Azok az EU-s országok ahol 1945-után kapitalizmus volt ott a munkavállalók folyamatos osztályharcot vívtak a (tőkésekkel)  munkaadókkal. Ezért sokkal magasabb bért harcoltak ki mint amit a munkaadók saját szándékuk szerint akartak adni.
Sajnos az EU bővítéssel megjelentek a (kelet Európai osztály árulok) mint ,,sztrájk török" akik az osztályharcot megtagadták. Ettől kezdve a nyugati munkás érdekei mind jobban sérülnek.  A volt pártállami lakosok beálltak bér rabszolgának, a tőkések csicskáinak.  A nyugat Európaiak által legalja munkát végezni.

idegen

Hozzászólások száma : 69
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  idegen on Hétf. Jan. 23, 2017 7:48 am

Ahol úgymond demokrácia és jogállam van.
Ott általában a hatalom a hatalomfelosztás a Montesquieu-i hatalom felosztás alapján működik.
Három hatalmi ág egymás melletti egymástól függetlenül működik.
Úgy mint:
1; Törvényhozói hatalmáig (parlament)

2; Végrehajtói hatalmiig. (kormány és önkormányzatok)

3; Bírói hatalmi-ág.

Amikor ezt a hatalomfelosztást megalkották már akkor is létezett a MÉDIA és a PÉNZ halalmi-ág.
Ez a két hatalmi-ág a napjainkra teljesen maga alá gyűrte a hármas hatalmi-ágat.
Ez a két hatalmi-ág az országokon nemzeteken és az egész modern világ felett működik.
Ezek megzabolása a népek nemzetek földrészek, emberiség szolgálatába állítása szinte lehetetlen.
Ők a világot uralják.
Vagy is Ők mondják meg hogy mi legyen, lehet a világon.
Több mint 100-éve hangzott el a máig meghatározó kijelentés:

„Engedjétek meg, hogy én adjam ki és ellenőrizzem egy nemzet pénzét, és médiáját nem fogok azzal foglalkozni, hogy kik írják a törvényeit.” (Amschel Rotschild)

idegen

Hozzászólások száma : 69
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

„Ülésezett az Egyesült Európai Államokért dolgozó frakció”

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Hétf. Május 08, 2017 8:19 am

2017 május Budapesten  „Ülésezett az Egyesült Európai Államokért dolgozó frakció"  az unió jövőjéről szóló konferencia, melyre Gyurcsány Ferenc és még egy jó pár nemzet ellenes liberális politikus  meghívást kapott Ugyanis Soros szerint Gyurcsány az az egyedüli  személy aki  Magyarországot  betudja, beakarja  vinni az Egyesült Európai Államokba, majd az ÚJ VILÁGRENDBE.
Gyurcsány már 2007-ben elkészítette az  egymillió migráns Magyarországi betelepítésének tervét.  
A 2017 májusi Budapesti ülésen mindazon EU  politikusok,  részt vettek akik az ÚJ VILÁGREND elkötelezett hívei.
Például: Európai Néppárt EP-képviselője, a magyar kormányt folyton kritizáló Frank Engel is. Frank Engel hazája, akárcsak Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnökének, Luxembourg, amelyet adóparadicsommá alakítottak.  Az említett kör  felső  százaléka, a multik és a bankok érdekeit képviselik, így érthető, hogy szemben állnak a magyar kormány politikájával.
Ezen az ülésen megvitatták hogy Magyarországon és Lengyelországban fokozni kell a kormány ellenes mozgalmakat  mint például: A CEU-val és a civilekkel kapcsolatos tüntetések, akárcsak például korábban az internetadó, média, alkotmány ellenes, stb.
Magyarországon a  Fidesz továbbra is tartja előnyét a pártok versenyében, s ha lecseng a meghatározott indokokkal  szembeni elégedetlenség, úgy rendre érdektelenségbe fulladnak az újabb és újabb demonstrációk. Ez látszik egyébként a 444 újságíróját ért állítólagos incidens nyomán kialakult spontán megmozdulás mértékén is, amelyet a szervezők próbáltak úgymond becsatornázni az elmúlt hetek sorozatába.
Az ellenzék hiteltelen vezetői, mint láthattuk, mindebből szemernyit sem profitáltak, mivel továbbra sem kínálnak a választóknak  vonzó alternatívát.  
Az ellenzékiek nem tudnak hitelesen megújulni, akik pedig a kormány mellett a 2010 előtti világgal szemben próbálják meghatározni magukat, azokat bedarálja a balliberális véleményformálók világa.
„Pedig ők emancipálódnának, csak így nem tudnak”
Ami a Botka László, illetve az MSZP és a Gyurcsány-féle DK között 2017 januárjától kiújult ellentétet illeti.  Mivel a két formáció „egy tőről fakad”, a szembenállásuk antagonisztikus és feloldhatatlan.
Csakis egymás rovására tudnak ugyanis szavazókat szerezni.
Az MSZP-nek van veszítenivalója, különösen azért, mert a jelek szerint Botka mint az „örök reménység”, illetve az általa vitt gazdag-ellenes demagógia, nem vált be.
Mindenesetre egyelőre a hiteltelen  MSZP-ek még azon dolgoznak, hogy a törpepártokat, illetve Gyurcsányékat is lesöpörjék a színről, s hogy az MSZP egyedüli balos alternatívája lehessen a Fidesznek.
A DK ezzel szemben olyan választási megállapodást szeretne kiharcolni, amelynek révén a lehető legnagyobb frakciót tudja majd létrehozni a parlamentben a 2018-as voksolás nyomán.
Természetes hogy a választás közeledtével a liberális megmondó emberek ép úgy mint 2014-előtt, egy csapatba parancsolja ezt a hitelét vesztett ellenzéket.
A jövő évi költségvetésről szólva Varga Mihály  megerősítette: a 2010-óta  közös teljesítmény révén tud mindenki előrébb lépni 2018-ban is, hiszen „együtt sírunk, együtt nevetünk”. A 2010 után eszközölt igazságos teherviselés immár jelentős eredményeket hoz, amelyek jelentős béremelésekben és adócsökkentésekben valamint nyugdíj emelésbe részesülhet a lakosság.
Gyurcsány tagadja, hogy ő vette volna el annak idején a tizenharmadik havi nyugdíjat.
Csakhogy a bukott kormányfő „nem bontotta ki az igazság minden szeletét”, lévén 2009 márciusában még az általa vezetett kormány terjesztette be a 13 havi nyugdíj elvételről  és egyéb megszorító nép nemzet  ellenes  intézkedésekről   szóló javaslatot a parlament elé, igaz, azon még alakított a Bajnai-kabinet.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  gyorgy on Csüt. Aug. 03, 2017 12:13 am

1990-után megszűnt a piacok állami felügyelete vezérlése.
A V,I. Lenini társadalmi szerepek felosztása felborult. ;
1;1990-előtt a kommunisták politizáltak.
2; A zsidók kereskedtek.
3; a cigányok loptak.
Mindenki azt csinálta amihez értett.

1990 után a szerepek felcserélődtek:
1; A kommunisták ráálltak a lopásra.
2; A zsidók átvették a politikát.
3; A cigányok pedig belefolytak a kereskedelembe.
Ennek viszont a munkások és parasztok húzzák a rövidebbet.

A Kádár rendszerbe a munkásokat parasztokat kiképezték az osztály és bérharcra.

1990-után az osztály és bérharcról elfeledkezett a munkás és paraszt.
Inkább beálltak a tőkések kiszolgálására, vagyis osztályárulókká váltak.
A rendszerváltás 27-évében 2017-et írunk de a munkások és parasztok sorába nagyobb a széthúzás mint bármikor.
Érdek-képviseletekben tömörülésnek még a gondolatát is elvetik.
Tehát továbbra is egy potenciális áldozati szerepet töltik be
Tehát a liberálisok munkájának beérett a gyümölcse.

A liberálisok végcélja a következő nem kevesebb mint:

Minden határon belüli termelést vissza kell szorítani. A mezőgazdaság tevékenységét veszteségessé kell tenni,
így az magától, szinte észrevétlenül, kihalásos módon elsorvad.

Az ipart, ha már tönkre tettük, nem szabad hagyni, hogy ismét talpra álljon.
Mesterségesen ki kell vonni a pénzt a gazdaság vérkeringéséből.
Jogos járandóságok kifizetését meg kell tagadni, a vállalkozókat el kell lehetetleníteni, ki kell véreztetni. Amennyiben perre kerül sor, úgy ügyvédeink megint jól járnak.
Hirdetni kell a fizikai munka alantas jellegét.
Csak a szolgáltatóipar működjön a kiválasztottak kedvére, mert így a kiválasztottak döntik el, kinek adjunak munkát, ezáltal megélhetést.

A nem a kiválasztott származásúak között a cserekereskedelem szigorúan tiltott.
Ez a tevékenység kieshet az ellenőrzésünk alól, és így elmarad a jogos hasznunk.
A gojok termőföldjeik tulajdonjogát meg kell mindenáron szerezni.
Nem baj, ha nem művelteted.
A lényeg, hogy a goj népség se tehesse.
Az utolsó lehetősége lenne a gojoknak az életbe maradásukra.
Ez nem engedhető!
A semmire való migránsokat ragyogóan fel lehet használni a ,,gojok" ellehetetlenítésére.
Adj nekik jogokat, kötelezettségek nélkül.
Megfelelő rendeletekkel szaporítsd fel állományukat, majd a jog szerint járó segélyek terheit rakd a ,,gojok" vállára.
A nációk között biztosan felmerülő vitás jogi kérdésekben minden esetben a migránsokat részesítsd előnyben. Ezután már örülnek az ÚJ VILÁGREND bevezetésének.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  zsuzsa on Szer. Jan. 03, 2018 10:05 pm

EMLÉKEZZÜNK:
2006 októberétől aki a politikával akár alsó hangon is foglalkozott az bizony tisztán és világosan látta  ha a szoc-lib kormány ha valami csoda folytán kibírja 2010-áprilissáig.

2010 áprilisában  KO-s vereséget fognak elszenvedni.
Ezért a szoc-lib kormány minden elképzelhető és elképzelhetetlen dolgot elkövetett hogy a nemzeti kormány max 2013-ra megbukjon.  
IME ITT OLASHATÓ  a gazdasági merénylet az ország ellen:  

http://mkovacshaza.hungarianforum.net/t52-amit-tudni-kell-a-magyar-gazdasagrol#506    

2010-es választások után a magyar ellenzéki  képviselők és  az EP szocialista, liberális, zöld és többek között kommunista frakciója  teljes pályás letámadást indított  Magyarország ellen.
Minden féle büntető szankciót  megszavaztak az országunk ellen.
(Eltöprengett már valaki azon, miképpen ülhet az Európai Parlamentben kommunista frakció?
Eltöprengett már valaki azon, hogy miért jobbak és kevésbé bűzlenek a kommunisták által hátrahagyott hullahegyek, mint a nácik által hátrahagyott hullahegyek?
Eltöprengett már valaki azon, miért nem mindegy, hogy faji vagy osztályalapon irtanak ki milliókat?
Eltöprengett már valaki azon, miért nem szégyelli az Európai Parlament a kommunistáit?)
A szocialisták  2010-ben megszavazták, hogyha mondjuk az Orbán-kormány ragaszkodik ahhoz, hogy a jegybank elnöke esküt tegyen Magyarországra, akkor ad abszurdum elveszik Magyarország szavazati jogát.
Göncz Kinga és Tabajdi Csaba is megszavazta ezt.
Mint láthatjuk nem változik itt semmi sem.
Mert ez ugyanolyan, mint amikor Jászi Oszkár rohangált a kisantanthoz, hogy szállja már meg végre Magyarországot, mert akkor ők újra bevezetik a nagyszerű proletárdiktatúrát.
Nem változott itt semmi sem.
A kérdés már csak az, vajon elképzelhető-e ilyen magatartás bárhol máshol a világban.
Nem. Nem képzelhető el.
Amikor Jörg Haider miatt legutóbb összeröffent a fényességes Európa, hogy keresztre feszítse Ausztriát, és a kancellár így szólt:
Ausztria stabil demokrácia, nem pedig lábtörlő – nos, akkor az osztrák szocialisták vezére csak annyit mondott, hogy legyen vége a hajtóvadászatnak hazája ellen.
Ez az a mondat, amelyet Göncz Kinga, Tabajdi Csaba és a többi magyar ellenzéki képviselők soha életében nem fog kimondani.
Nem, mert ők Kun Béla, Jászi Oszkár, Károlyi Mihály, Roboz Imre és a többi hazaáruló örökösének tartják magukat.
És büszkén vállalják ezt az örökséget.
S ezzel szemben megvetnek minden mást.
Megvetik, gyűlölik, lesajnálják, szégyenpadra ültetik az övékétől eltérő gondolkodást, hitet, hagyományt, örökséget.
S ebben 2010-napjainkig  remek partnereik akadnak a „fényességes Európában”.
Ez a megszavazott határozat, amelyhez nevüket adták a Magyarországról odaküldött baloldali képviselők is, Európa szégyene.
Az, mert az ország, illetve a kormány ellen felhozott vádak döntő többsége hazugság.
Az, mert ugyanez az Európa mélyen hallgatott, amikor 2006-ban Magyarországon minden normát, mértéket, emberi jogot felrúgott és terort alkalmazott az MSZP kormány és annak rendőrsége.
Az, mert ugyanez az Európa mélyen hallgat most is, amikor kilencvenesztendős asszonyokat fosztanak meg állampolgárságuktól – és másokat is, persze. Itt, a szomszédban, Szlovákiában.
Az, mert ugyanez az Európa mélyen hallgat a szlovák, ukrán  nyelvtörvény ügyében is.
Az nem érdekli Európát.
Helyette valamelyik idióta azt harsogja, hogy „Magyarországon megfigyelik és elnyomják a kisebbségeket”.
. Arcpirító, aljas hazugság itt minden.
Csak az igaz, ami a háttérben meghúzódik.
Hogy Kun Béla és Jászi Oszkár örökösei  a mai napig képtelenek elviselni a szabad és demokratikus választások eredményét, a kétharmados Fidesz-győzelmet.
A nemzetközi tőke pedig képtelen elviselni, hogy 2010-után  neki is fizetnie kell, nem csak a bennszülötteknek.
A háttérhatalom igazi és valós.
A háttérben meghúzódó szándékok és érdekek is valósak.
Minden más hazugság.
De  2012  január 21-én megmutattuk, hogy nem tűrjük el mindezt szótlanul. Az ország legújabb kori történelmének legbékésebb, legszelídebb, legcsendesebb, legszeretetteljesebb felvonulásán fejeztük ki hitünket és akaratunkat.
S mert  2012 januárjában  mást nem tudtak kitalálni, hát  éppen antiszemitának hazudták ezt a felvonulást.
Ez van. Ez van most. Csak azt nem tudom meddig?
2014-es EP választások után a magyar ellenzéki vezetők ugyan lecserélődtek.
Az új képviselők még ádázabbul küzdenek a magyar nemzeti kormány megbuktatásán.
2018-at írunk a hazai mint a nemzetközi  szoc-lib csapat  a mai napig mindet elkövet a nemzeti kormányok megbuktatásáért.
Ők a nemzet államok létében látják az Európai Egyesült államok létrehozásának a kudarcát.  
2018-ban fog eldőlni hogy Európai nemzetállamok, nemzetek megmaradnak vagy lesz egy kevert fajú  Európai tömeg.  
Ahol két réteg fog lenni a kiválasztottak és a gojok.

zsuzsa

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Európában megindult a visszaszámlálás.

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Jan. 17, 2018 7:30 am

Ezt a mostani folyamatot már a nagy francia forradalom idején megfogalmazták.
A napjainkban az 1789-es gondolatok a kivitelezés alá kerülnek .
Hogy mindezt a folyamatot megértsük idézeteket teszek közzé.
,
,,A Kiválasztottak Vésztanácsának Budapesten 1952 január 12-én tartott speciális találkozója *előtt* tartott beszédekből" :

Tényleg keresztényüldözés zajlik a kontinensen?

,, Kérdés a hallgatóságból: Rabinovich Rabbi, mi lesz a vallásokkal a harmadik világháború után?
Rabinovich: Nem lesznek többé vallások. Egy papi osztály megmaradása uralkodásunkra állandó veszélyt jelentene, a túlvilágba vetett hit lelkierőt adna kiengesztelhetetlen ellenzőinknek sok országban és képessé tenné őket arra, hogy nekünk ellenálljanak. Mi, ennek ellenére megtartjuk őseink judaisztikus szertartásait és szokásait uralkodó osztályunk eredetének jeleként és megszigorítjuk faji szabályzatunkat úgy, hogy zsidó nem házasodhat csak a faján belül, idegeneket pedig nem fogadunk be. csak egy pár év választ el minket a gyűlölt keresztény vallás teljes elpusztításától. Mint más vallások esetén is, aligha lesz velük nehézségünk]".

Mint tapasztalhatjuk hogy egyre több az olyan intézkedés, mely mintha azt üzenné a mélyen vallásos, keresztény embereknek, hogy hagyják el eme földeket, ha jót akarnak maguknak.
A jövőben ugyanis ez a föld, és az itt regnáló kormányok nem fogják megvédeni őket.
Sőt, valójában a kereszténység az EU-ban már csak egy megtűrt eszme, egy megkopott ideológia, melyet sürgősen le kell cserélni.
Nem véletlen, hogy alapjában véve fordul meg a világ a vallásos emberek körül Európa-szerte. Templomrombolások zajlanak Németországban és Nagy-Britanniában, és a többi migránsokkal elárasztott országokban miközben az iszlám térnyerése hihetetlenül riasztó ütemben zajlik.
Európa keresztény lakosságát ugyanis a mesterséges bevándoroltatással akarják teljes mértékben muzulmánokra lecserélni, és ebben a titkos paktumban – mely a nép felhatalmazása nélkül köttetett – még maga a pápa is benne van.
Ferenc pápa lesz az utolsó, ő az, aki beteljesíti a jóslatot, és hamarosan felszámolja a Vatikánt és felégeti Rómát.
Ki akarják üríteni európát a fehér embertől.

,,A cél, aminek eléréséért már 3000 éve egyesült erővel küzdünk, végül is egész közel van és teljesülése szinte biztos, arra ösztönöz minket, hogy fáradozásainkat és óvatosságunkat megtízszerezzük.
Biztosítlak benneteket, hogy 60 éven belül fajunk elérte méltó helyét a világban ahol minden zsidó király lesz és minden gój rabszolga".. .

,,Ötven éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni.
Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal (muzulmán és a keresztény) ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző-bizottságokat küldünk minden tönkretett országba.Ez a háború minden időkre be fogja harcunkat fejezni a gójok ellen"..
.,,Nyilvánosan felfedjük mivoltunkat Ázsia és Afrika népei előtt. Biztonsággal állíthatom, hogy most születik az utolsó generációja a fehér gyerekeknek. A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. A fehér férfinak sötét nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így el fog tűnni a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad. Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura. A mi magasabb-rendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszi számunkra a sötét emberek fölötti uralmat"...

Ezek a fenn idézett intézkedések a korábban 2050-re jósolt nagy összeomlást előrébb hozza néhány évtizeddel: eszerint az EU-ban a rendszerszintű összeomlás már 2020-2030-ban bekövetkezik.
A végén pedig a nyugati világ romjain majd az ÚJ VILÁGREND jöhet létre, ami mintegy be fogja kebelezni Európa maradékát is…

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  gyorgy on Szer. Ápr. 25, 2018 8:40 pm

A globális hatalom az Európai Egyesült Államok létrehozása után Európában is kötelező lesz a nyakba ültethető chip.
Eljöhet a fenevad bélyege, amit a Biblia is megírt.
Szép új világ: Az USA-ban törvény kötelez hamarosan mindenkit, hogy csipet viseljen a testében.
Az illegális bevándorlók, és a gojok helyének a meghatározásáért kell csipet ültetni az emberekbe!
Az ÚJ VILÁGREND-hez tartozik a chippel való megjelölésük!
A GPS-es nyomkövetésre is alkalmas a beültetett csip és a személyes információkon túl, orvosi adatokat és még a bankszámla-számot is tartalmazza!

Ez nem új-keletű gondolat a Bibliában is vannak erre utaló részletek, szövegek:

“Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.”
(Jelenések könyve 13:16-17)

Az emberbe ültethető mikrochipek kifejlesztésén dolgozó kutatók szerint a készülő rendszerek széleskörű bevezetése és elfogadása csupán idő kérdése.

Ugyanakkor ma már mindenkinek van mobiltelefonja. Annyira elterjedtek, hogy egyesek szerint ez már állampolgári jog és a kormánytól követelik, hogy biztosítsák azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak ezt a kiadást.

Minden egyes mobiltelefon tartalmaz egy RFID chipet, ami minden lépésünket képes követni, GPS vagy a mobil átjátszó tornyok segítségével.

Ráadásul a mobiltelefonok mikrofonjait és kameráit távirányítással is aktiválhatják a hatóságok (és illetéktelenek) és ez a lehetőség már 2000 óta létezik.

Természetesen bárki megteheti, hogy lekapcsolódik a hálózatról és eldobja a mobilját. Azonban a megfigyelő technológiák által követett irány és az állami megfigyelés terjedése arra enged következtetni, hogy eljön a nap, amikor a chiptechnológia nem választásos alapon működik majd.

Mi teszel majd akkor, ha biometrikus azonosítás nélkül nem lehet már vásárolni?

Ezeknek a technológiáknak a terjedése nem fog megállni és egyre nehezebb lesz kikerülni őket…

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A lakosság (Golyok) rabszolga sorba taszítás!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.