Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  donkihote on Csüt. Aug. 04, 2011 9:44 am

A nép az istenadta nép nem tudja hogy az úgy nevezett modern világot egy helyről irányítsák. Így könnyen lehet etetni Őket és a végén még hálásak is érte. Vegyük PL:A magyar politikai közéletet. Úgy 1985-táján eldöntötték hogy itt több pártrendszer lesz. Neki is fogtak hogy kiképezzék az ügynökeiket hogyan kell pártot építeni. Majd felosztották a szerepeket. 1990-ven ben a Magyar nép önkívületi mámorban úszott elhitték hogy itt a szabadság órája. Ezért a folyamatok irányítói is látták hogy most kell cselekedni, most lehet a népet igazi jogfosztott állapotba süllyeszteni. Tehát elérkezett a RENDSZERVÁLTÁS IDEJE. A pártok csatároztak tehát a ,,cirkusz" adva volt. Mindenki játszotta a maga szerepét. Ha valamelyik csoportosulás hitelét vesztette ahelyett egy újat találtak ki. A lényeg az volt hogy mindenkor legyen olyan erő aki antiszemita, rasszista, antikommunista. A lényeg: a háttér hatalom érdekeinek érvényesülése. 1998-ra feltűnt a politika horizontján egy olyan politikus aki bátorkodott önálló gondolatokat megfogalmazni. Ezt ideglenesen 2002.ben sikerült parkoló pályára állítani, a média a multik, bankok segítségével. De a szoc- lib hibáin valamint a saját tehetsége révén nem volt kétséges hogy 2010-ben újra hatalomra kerül. Mivel a működő ,,antiszemita, rasszista, kommunista gyűlölők elvesztették a hitelüket ezért kitalálták a JOBBIKOT aki majd felfogja a szélsőséges jobboldali emberek voksát. Így elkerülhető a FIDESZ 2/3-mados győzelme. De a szoc-lib csapat olyan rosszul teljesített hogy ez nem sikerült. Így most egy kétfrontos támadás van a FIDESZ-ellen. Az MSZP-LMP sokallja, a kormány cselekedetét (Terrort vizionál) addig a JOBBIK túl puhának gyámoltalannak tartsa a FIDESZT a Szoc-lib-ek, cigányság és zsidóság elszámoltatásában jogfosztásában. Ez folyik most az orrunk előtt. Mindennek a lényege a magyarságot megfelelő jogfosztásban tartaní, úgy hogy erről a ,,NÉP" döntsön. Bizony ez a politikai játszma magas iskolája. Ha a háttérhatalomnak továbbiakban is sikerül a gyeplőt tartaní akkor a népnek most sem lesz esélye az igazi szabadságra. Pillanatnyilag a háttérhatalom technikája látszik nyerőnek.
Emlékeztető: „Repülj, repülj! És délen valahol/ A bujdosókkal, ha találkozol/ Mondd meg nekik, hogy pusztulunk, veszünk,/ Mint oldott kéve, széthull nemzetünk!” (Tompa Mihály: A gólyához)

donkihote

Hozzászólások száma : 80
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  calambo on Szer. Aug. 10, 2011 7:51 pm

1789-re elérkeznetek látta a pénzügyi háttérhatalom hogy megkezdje a világ népét maga érdekei alá vonni. 1789-be elvetették a ,,demokrácia" magvát amely azóta is él és virul a nép nagy része elszenvedi a vadhajtásait egy szűk réteg élvezi gyümölcsét. Megy a néphülyítés felsőfokon. Elhitetni a néppel hogy Ő uralkodik és minden csoport egyedüli letéteményese a helyes iránynak. A liberális háttér hatalom gondoskodik a pór nép megosztásán mert a szűk réteg csak így bírja biztosítani hegemóniáját a nép és az anyagi javak felett. Morálisan megfelelően lepusztított akarat gyenge emberek felsorakoznak egy egy domináns egyed (Párt) mögött. Az 1789-es főpróba után már 1846-1850 közt Európa jelentősebb hatalmait próbálják irányításuk alá vonni, (európai forradalmak) Magyarországot a Habsburgok uralma alá vonták. 1918-ban újabb megrendítő csapást mértek országunkra. Kommunisták képében (Trianoni diktátum). 1945-ben ismételt csapás érí a magyar népet Rákosi, Gerő, Révai, Nagy Imre, Farkas, stb. és bandája által. Ezt folytatódott az 1956-os forradalomnak nevezet provokáció után. Kádár, Apró, Dögei képében. 1980-ra ez a formáció is kifulladt, ezért elővették a több pártrendszer formációját. 1990-re a háttérhatalom által megbízott kollaboránsok segítségével, rövid időn belül több mint 100-párt alakult mindegyiknek megvolt az ő általa hirdetett egyedüli helyes út (oszd meg és uralkodj). A gazdasági és a pénzügyi politika a háttér Globális hatalom kedve szerint folyt. 2010-re az ország gyakorlatilag a liberális globális hatalom eszközévé silányult. Ennek megértése végett olvassátok el ezt a háttár anyagot: Klik ide Vitassuk meg Te hogy látod van -e szabadulás a Globális gazdi szorításából?

calambo

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  gyorgy on Pént. Júl. 20, 2012 8:09 pm

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Tegnap a Kossuth Rádió Ütköző délben című vitaműsorában Bogár László közgazdász elmondta, hogy bizony jelenleg rosszabbul élünk, mint két éve. Bizony nem csoda. Hisz 2002- hoz képest az ország adóssága több mint 100 milliárd dollárral emelkedett. De a gyanútlan lakosságot is mintegy 40 milliárd dollár adóssággal terhelték 2010-re. Az állami vagyont a SZOC-LIB csapat 5%-alá csökkentette. Ezzel a cselekedetével a SZOC-LIB erők Magyarországot a teljes kilátástalanságba sodorta.
Orbán Viktor ellenzékben többször elmondta: Nem tudják úgy tönkretenni a hazánkat, hogy ne tudnánk újjáépíteni. Az emberek el voltak keseredve a szocialista kommunista kormányzás idején, látva, hogy milyen gyorsan megyünk lefelé a lejtőn, miközben a hatalom összevissza hazudozott, a halódó gazdaságra is azt mondta Kóka, hogy dübörög!
A SZOC-LIB erők, az ország irányítására való teljes alkalmatlansága már előrevetítette a földcsuszamlásszerű Fidesz-győzelmet. A választási kampányban a FIDESZ semmi nagyot még ígérni sem tudott, mégis bekövetkezett a 2/3-os FIDESZ-KDNP győzelem. Ezt a helyzetet látva a pénzügyi hátérhatalom két pártot is erőteljesen segítette. Úgymint a JOBBIK-ot aki kommunista zsidó és cigányellenes feladatot kapott. A második az LMP-volt, aki szociális érzékenységével antiszemita és rasszista ellenességgel jutott el a választókhoz. A legjobban az elszámoltatásra és felelősségre vonásra vágyódott a közember. Két év után sajnos most már látható, hogy az elszámoltatás, rendcsinálás nem is olyan egyszerű. A kormány felállította az elszámoltatási kormánybiztosi hivatalt, számtalan feljelentést tett, de a Magyar rendszerben nehézkes a bűnösök felelősségre-vonása. A kormány az ország érdekében számtalan népszerűtlen intézkedést kénytelen volt végrehajtani, ami a naiv választóknál nem talált megértésre.
Mi fizetjük a legmagasabb gáz- és villamos energia számlákat, mert a közmű cégeket volt olyan kedves a SZOC-LIB hatalom odaajándékozni a multiknak. Azóta kapjuk a szabadáras sárga csekkeket. De mi fizetjük a világ legmagasabb vízdíját is. a Kormány ez ellen is tett lépéseket ami nagy felháborodást okozott az EU-ban. 2002-2010-közti SZOC-LIB kormányzása az országot 27 tagállam közt mi a 22. helyet foglaljuk.
A globális pénzhatalom látva hogy Orbán képes kivezetni az országot az adós rabszolgaságból ezért mindenfajta nyomást gyakoroltak az országra.
A szegényebb társadalmi réteg most már kezd magára találni. A tömeges kilakoltatásoknak a kormány sikeresen megvédte a polgárokat. Azok a Fidesz-szavazók, akik abban a reményben szavaztak a Fideszre 2010 tavaszán, hogy elérkezik a rendteremtés és a felvirágzás időszaka, lassan a kívánságuk a realitás szakaszába lép. Ez bizony az ellenzéket és az Őt támogató globális pénzhatalmat igencsak nyugtalanítja.
A bizalom nagyrészt elveszett, a remény 2002-2010-közt. A napjainkban kezd visszatérítés. A JOBBIK továbbra is antiszemitázással és rasszistázással próbálja az ország tekintélyét aláásni. De erre mind kevésbé vevő a lakosság. Az eddig médiakábulatban tartott emberek is kezdenek lassan ráébredni az ellenzék aknamunkájára!

Emlékeztető: „Mindig emlékezz arra, hogy a szép szavak nem mindig igazak, s az igaz szavak nem mindig szépek.” (Jókai Mór)

gyorgy

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  gyorgy on Szomb. Júl. 28, 2012 6:48 am

24 MILLIÁRD EURO HITEL. Sokan elfelejtették,hogy miniszterelnökünk már 2010 tavaszán,a választások előtt jelezte azt a szinte lehetetlen helyzetet,mely az elhibázott szociálliberális kormányzat tevékenysége miatt keletkezett. A Bajnai Gordon - Gyurcsány Ferenc - Veres János trio 2008-ban - az államcsőd közeledtével - olyan hitelszerződést kötött a Nemzetközi Valuta Alappal (IMF) és az Európai Unióval,amely a kölcsön visszafizetését kizárólag a következő kabinetre hárította.Nem sokat kockáztattak.Tudták,nem ők nyerik meg a választásokat,így a fizetséggel nem nekik kell majd vesződniük.A huszonégy milliárd eurós óriáshitel szándékosan rövid visszafizetési ideje csak megerősíti a gyanút,hogy a szocialisták a 2010-es biztos bukás tudatában már a 2014-es választásokra készültek,melyhez 2008-ban időzítették a robbanás idejét.A hazánknak adott kölcsön rövid lejárata teljesen kiszolgáltatottá tette országunkat. (Románia az IMF/EU törlesztési határidőt 2019- ig húzta el,hogy legyen miből fizetnie!) Nálunk ez nem volt fontos szempont, csupán az,hogy a következő kormány minél hamarabb bukjon bele a szinte teljesíthetetlen idejű adósság szolgálatba.
Mit várhatunk tehát a szocialistákká vedlett kommunistáktól?

gyorgy

Hozzászólások száma : 90
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  kisistvan on Csüt. Júl. 04, 2013 10:39 pm

De valójában miért is kell kormányváltás? De ki is akarja valójában a kormányváltást? A Magyar kormányváltást a GLOBÁLIS PÉNZHATALOM akarja. Ezt a globális pénzhatalmat nevezzük csak egyszerűen ,,piacnak". Nem véletlen hogy, aki a ,,piac" érdekei ellen szól, annak pilléreit támadja, az sérti a ,,demokráciát"
A legfőbb három pillér a következő:1; Média, 2;Kereskedelem, 3;Bankok(pénzvilág).
Ahol ezen pilléreket támadják ott a demokráciával komoly,, gond" van (hirdeti a ,,piac").
Csak idő kérdése és a,,piac" ezt a Médián keresztül a néppel elhiteti.
Erről így írnak:
„Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt ember, az
alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90
százaléknyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová
mondjuk nekik.”(Egy ismert magyar bankár bölcsessége)
Ha pedig ez így van akkor csak a felső 5% ot kell ellehetetleníteni és a többi már magától jön!
Mint tapasztaljuk most az ellehetetlenítési szakasz van.
Ez a kutyakomédia zajlik Brüsszelben is!
Természetesen a Magyar ,,baloldal" teljes egyetértésével és támogatásával.
Mert hogy is fogalmazta mindezt a modern ,, Piac" gazdaság egyik kiagyalója:„Engedjétek meg, hogy én adjam ki és ellenőrizzem egy nemzet pénzét, és nem fogok azzal foglalkozni, hogy kik írják a törvényeit.” (Amschel Rotschild)

Igen a Magyar kormány a legnagyobb eredendő bűnt követte el:
1;A magyar nép érdekeinek megfelelően átalakították a média törvényt.
2;Megadóztatta, felügyeli a multi kereskedelmi láncokat, bankokat.
3;Beleszólt (avatkozott) a pénzvilág kisded játékába.
A Bajnai JELÖLŐJE (Bilderberg csoport) ezek felszámolását várja el Bajnaitól.
Hogy ezek után a nép mit szól a következményekhez?
Erre az egyik nagy tudású LIBERÁLIS így nyilatkozott:
Nem a békák fogják eldönteni hogy le szabad e a mocsarat csapolni"!
Tisztelt polgártársak ez folyik most a szemünk előtt. 2014-es választásnak az a tétje hogy a ,,Pénzhatalom" tud e karámot csinálni a Magyar népnek, vagy ellenállunk és függetlenek maradunk.

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

ÚT az ÚJ VILÁGREND felé.

Témanyitás  idegen on Szer. Jan. 11, 2017 7:21 pm

A globális hatalom által megteremtett és pénzelt ,,civil" szervezetek és a szolgálatukra beállt ,,függetlenek" VI Lenini megfogalmazásban: ,,hasznos idióták" igazi veszélyt jelentenek a világ nemzetállamaira.
Ők az ÚJ VILÁGREND előre tolt egységei. Ők tudják, hisz erre vannak kiképezve, hogy a hazugságnál csak egy dolog ami veszélyesebb a GYANÚTLAN lebutított polgár számára a féligazság és a csúsztatás.
Az apolitikus polgárok hangolására ez a módszer kitűnően alkalmas..
Ez a liberális bolsevikok csoda fegyvere. Az amúgy ,,nem létező" globális pénzhatalom számára a kívánt állapot a következő: Ha az általuk rabságba hajtott nép, mindenhol egy szintre kerülnének .
A társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt ember, az alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90 százaléknyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová a liberálisok mondják nekik.
Ezt leginkább pénzügyi rabsággal lehet elérni: Egy népet, egy nemzetet, amely eladósodott, sokkal könnyebb manipulálni, mert tagjai azzal vannak elfoglalva, hogy fizetnek. A pénzügyi rabságban élő ember politikai és gondolkodásbeli szabadságról alkotott nézetrendszere is beszűkül.
A 2002-2010-közti kormányok és bankok egybehangzó politikája tevékenysége nem véletlen, amikor a következő célt tűzték ki maguk elé:.
Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a hozzánk hűséges alattvalóknak, és a betelepített migránsoknak bérbe adható.
.A végcélt Marx Károly fogalmazta meg: KARL MARX egy levelében Baruch Levy-hez, idézve a Review de Parisból , 574 oldal:
"A kiválasztott nép egészében lesz a saját megváltója.. A világuralmat más fajok megsemmisítésével fogja elérni és egy világköztársaság alapításával, amelyben mindenütt csak a kiválasztottak lesznek állampolgári jogai. Ebben az ÚJ VILÁGRENDBEN Izrael gyermekei lesznek a vezetők és ellenzék nem lesz.

idegen

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.