Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Go down

Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  donkihote on Csüt. Aug. 04, 2011 9:44 am

A nép az istenadta nép nem tudja hogy az úgy nevezett modern világot egy helyről irányítsák. Így könnyen lehet etetni Őket és a végén még hálásak is érte. Vegyük PL:A magyar politikai közéletet. Úgy 1985-táján eldöntötték hogy itt több pártrendszer lesz. Neki is fogtak hogy kiképezzék az ügynökeiket hogyan kell pártot építeni. Majd felosztották a szerepeket. 1990-ven ben a Magyar nép önkívületi mámorban úszott elhitték hogy itt a szabadság órája. Ezért a folyamatok irányítói is látták hogy most kell cselekedni, most lehet a népet igazi jogfosztott állapotba süllyeszteni. Tehát elérkezett a RENDSZERVÁLTÁS IDEJE. A pártok csatároztak tehát a ,,cirkusz" adva volt. Mindenki játszotta a maga szerepét. Ha valamelyik csoportosulás hitelét vesztette ahelyett egy újat találtak ki. A lényeg az volt hogy mindenkor legyen olyan erő aki antiszemita, rasszista, antikommunista. A lényeg: a háttér hatalom érdekeinek érvényesülése. 1998-ra feltűnt a politika horizontján egy olyan politikus aki bátorkodott önálló gondolatokat megfogalmazni. Ezt ideglenesen 2002.ben sikerült parkoló pályára állítani, a média a multik, bankok segítségével. De a szoc- lib hibáin valamint a saját tehetsége révén nem volt kétséges hogy 2010-ben újra hatalomra kerül. Mivel a működő ,,antiszemita, rasszista, kommunista gyűlölők elvesztették a hitelüket ezért kitalálták a JOBBIKOT aki majd felfogja a szélsőséges jobboldali emberek voksát. Így elkerülhető a FIDESZ 2/3-mados győzelme. De a szoc-lib csapat olyan rosszul teljesített hogy ez nem sikerült. Így most egy kétfrontos támadás van a FIDESZ-ellen. Az MSZP-LMP sokallja, a kormány cselekedetét (Terrort vizionál) addig a JOBBIK túl puhának gyámoltalannak tartsa a FIDESZT a Szoc-lib-ek, cigányság és zsidóság elszámoltatásában jogfosztásában. Ez folyik most az orrunk előtt. Mindennek a lényege a magyarságot megfelelő jogfosztásban tartaní, úgy hogy erről a ,,NÉP" döntsön. Bizony ez a politikai játszma magas iskolája. Ha a háttérhatalomnak továbbiakban is sikerül a gyeplőt tartaní akkor a népnek most sem lesz esélye az igazi szabadságra. Pillanatnyilag a háttérhatalom technikája látszik nyerőnek.
Emlékeztető: „Repülj, repülj! És délen valahol/ A bujdosókkal, ha találkozol/ Mondd meg nekik, hogy pusztulunk, veszünk,/ Mint oldott kéve, széthull nemzetünk!” (Tompa Mihály: A gólyához)

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  calambo on Szer. Aug. 10, 2011 7:51 pm

1789-re elérkeznetek látta a pénzügyi háttérhatalom hogy megkezdje a világ népét maga érdekei alá vonni. 1789-be elvetették a ,,demokrácia" magvát amely azóta is él és virul a nép nagy része elszenvedi a vadhajtásait egy szűk réteg élvezi gyümölcsét. Megy a néphülyítés felsőfokon. Elhitetni a néppel hogy Ő uralkodik és minden csoport egyedüli letéteményese a helyes iránynak. A liberális háttér hatalom gondoskodik a pór nép megosztásán mert a szűk réteg csak így bírja biztosítani hegemóniáját a nép és az anyagi javak felett. Morálisan megfelelően lepusztított akarat gyenge emberek felsorakoznak egy egy domináns egyed (Párt) mögött. Az 1789-es főpróba után már 1846-1850 közt Európa jelentősebb hatalmait próbálják irányításuk alá vonni, (európai forradalmak) Magyarországot a Habsburgok uralma alá vonták. 1918-ban újabb megrendítő csapást mértek országunkra. Kommunisták képében (Trianoni diktátum). 1945-ben ismételt csapás érí a magyar népet Rákosi, Gerő, Révai, Nagy Imre, Farkas, stb. és bandája által. Ezt folytatódott az 1956-os forradalomnak nevezet provokáció után. Kádár, Apró, Dögei képében. 1980-ra ez a formáció is kifulladt, ezért elővették a több pártrendszer formációját. 1990-re a háttérhatalom által megbízott kollaboránsok segítségével, rövid időn belül több mint 100-párt alakult mindegyiknek megvolt az ő általa hirdetett egyedüli helyes út (oszd meg és uralkodj). A gazdasági és a pénzügyi politika a háttér Globális hatalom kedve szerint folyt. 2010-re az ország gyakorlatilag a liberális globális hatalom eszközévé silányult. Ennek megértése végett olvassátok el ezt a háttár anyagot: Klik ide Vitassuk meg Te hogy látod van -e szabadulás a Globális gazdi szorításából?

calambo

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  gyorgy on Pént. Júl. 20, 2012 8:09 pm

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Tegnap a Kossuth Rádió Ütköző délben című vitaműsorában Bogár László közgazdász elmondta, hogy bizony jelenleg rosszabbul élünk, mint két éve. Bizony nem csoda. Hisz 2002- hoz képest az ország adóssága több mint 100 milliárd dollárral emelkedett. De a gyanútlan lakosságot is mintegy 40 milliárd dollár adóssággal terhelték 2010-re. Az állami vagyont a SZOC-LIB csapat 5%-alá csökkentette. Ezzel a cselekedetével a SZOC-LIB erők Magyarországot a teljes kilátástalanságba sodorta.
Orbán Viktor ellenzékben többször elmondta: Nem tudják úgy tönkretenni a hazánkat, hogy ne tudnánk újjáépíteni. Az emberek el voltak keseredve a szocialista kommunista kormányzás idején, látva, hogy milyen gyorsan megyünk lefelé a lejtőn, miközben a hatalom összevissza hazudozott, a halódó gazdaságra is azt mondta Kóka, hogy dübörög!
A SZOC-LIB erők, az ország irányítására való teljes alkalmatlansága már előrevetítette a földcsuszamlásszerű Fidesz-győzelmet. A választási kampányban a FIDESZ semmi nagyot még ígérni sem tudott, mégis bekövetkezett a 2/3-os FIDESZ-KDNP győzelem. Ezt a helyzetet látva a pénzügyi hátérhatalom két pártot is erőteljesen segítette. Úgymint a JOBBIK-ot aki kommunista zsidó és cigányellenes feladatot kapott. A második az LMP-volt, aki szociális érzékenységével antiszemita és rasszista ellenességgel jutott el a választókhoz. A legjobban az elszámoltatásra és felelősségre vonásra vágyódott a közember. Két év után sajnos most már látható, hogy az elszámoltatás, rendcsinálás nem is olyan egyszerű. A kormány felállította az elszámoltatási kormánybiztosi hivatalt, számtalan feljelentést tett, de a Magyar rendszerben nehézkes a bűnösök felelősségre-vonása. A kormány az ország érdekében számtalan népszerűtlen intézkedést kénytelen volt végrehajtani, ami a naiv választóknál nem talált megértésre.
Mi fizetjük a legmagasabb gáz- és villamos energia számlákat, mert a közmű cégeket volt olyan kedves a SZOC-LIB hatalom odaajándékozni a multiknak. Azóta kapjuk a szabadáras sárga csekkeket. De mi fizetjük a világ legmagasabb vízdíját is. a Kormány ez ellen is tett lépéseket ami nagy felháborodást okozott az EU-ban. 2002-2010-közti SZOC-LIB kormányzása az országot 27 tagállam közt mi a 22. helyet foglaljuk.
A globális pénzhatalom látva hogy Orbán képes kivezetni az országot az adós rabszolgaságból ezért mindenfajta nyomást gyakoroltak az országra.
A szegényebb társadalmi réteg most már kezd magára találni. A tömeges kilakoltatásoknak a kormány sikeresen megvédte a polgárokat. Azok a Fidesz-szavazók, akik abban a reményben szavaztak a Fideszre 2010 tavaszán, hogy elérkezik a rendteremtés és a felvirágzás időszaka, lassan a kívánságuk a realitás szakaszába lép. Ez bizony az ellenzéket és az Őt támogató globális pénzhatalmat igencsak nyugtalanítja.
A bizalom nagyrészt elveszett, a remény 2002-2010-közt. A napjainkban kezd visszatérítés. A JOBBIK továbbra is antiszemitázással és rasszistázással próbálja az ország tekintélyét aláásni. De erre mind kevésbé vevő a lakosság. Az eddig médiakábulatban tartott emberek is kezdenek lassan ráébredni az ellenzék aknamunkájára!

Emlékeztető: „Mindig emlékezz arra, hogy a szép szavak nem mindig igazak, s az igaz szavak nem mindig szépek.” (Jókai Mór)

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  gyorgy on Szomb. Júl. 28, 2012 6:48 am

24 MILLIÁRD EURO HITEL. Sokan elfelejtették,hogy miniszterelnökünk már 2010 tavaszán,a választások előtt jelezte azt a szinte lehetetlen helyzetet,mely az elhibázott szociálliberális kormányzat tevékenysége miatt keletkezett. A Bajnai Gordon - Gyurcsány Ferenc - Veres János trio 2008-ban - az államcsőd közeledtével - olyan hitelszerződést kötött a Nemzetközi Valuta Alappal (IMF) és az Európai Unióval,amely a kölcsön visszafizetését kizárólag a következő kabinetre hárította.Nem sokat kockáztattak.Tudták,nem ők nyerik meg a választásokat,így a fizetséggel nem nekik kell majd vesződniük.A huszonégy milliárd eurós óriáshitel szándékosan rövid visszafizetési ideje csak megerősíti a gyanút,hogy a szocialisták a 2010-es biztos bukás tudatában már a 2014-es választásokra készültek,melyhez 2008-ban időzítették a robbanás idejét.A hazánknak adott kölcsön rövid lejárata teljesen kiszolgáltatottá tette országunkat. (Románia az IMF/EU törlesztési határidőt 2019- ig húzta el,hogy legyen miből fizetnie!) Nálunk ez nem volt fontos szempont, csupán az,hogy a következő kormány minél hamarabb bukjon bele a szinte teljesíthetetlen idejű adósság szolgálatba.
Mit várhatunk tehát a szocialistákká vedlett kommunistáktól?

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  kisistvan on Csüt. Júl. 04, 2013 10:39 pm

De valójában miért is kell kormányváltás? De ki is akarja valójában a kormányváltást? A Magyar kormányváltást a GLOBÁLIS PÉNZHATALOM akarja. Ezt a globális pénzhatalmat nevezzük csak egyszerűen ,,piacnak". Nem véletlen hogy, aki a ,,piac" érdekei ellen szól, annak pilléreit támadja, az sérti a ,,demokráciát"
A legfőbb három pillér a következő:1; Média, 2;Kereskedelem, 3;Bankok(pénzvilág).
Ahol ezen pilléreket támadják ott a demokráciával komoly,, gond" van (hirdeti a ,,piac").
Csak idő kérdése és a,,piac" ezt a Médián keresztül a néppel elhiteti.
Erről így írnak:
„Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt ember, az
alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90
százaléknyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová
mondjuk nekik.”(Egy ismert magyar bankár bölcsessége)
Ha pedig ez így van akkor csak a felső 5% ot kell ellehetetleníteni és a többi már magától jön!
Mint tapasztaljuk most az ellehetetlenítési szakasz van.
Ez a kutyakomédia zajlik Brüsszelben is!
Természetesen a Magyar ,,baloldal" teljes egyetértésével és támogatásával.
Mert hogy is fogalmazta mindezt a modern ,, Piac" gazdaság egyik kiagyalója:„Engedjétek meg, hogy én adjam ki és ellenőrizzem egy nemzet pénzét, és nem fogok azzal foglalkozni, hogy kik írják a törvényeit.” (Amschel Rotschild)

Igen a Magyar kormány a legnagyobb eredendő bűnt követte el:
1;A magyar nép érdekeinek megfelelően átalakították a média törvényt.
2;Megadóztatta, felügyeli a multi kereskedelmi láncokat, bankokat.
3;Beleszólt (avatkozott) a pénzvilág kisded játékába.
A Bajnai JELÖLŐJE (Bilderberg csoport) ezek felszámolását várja el Bajnaitól.
Hogy ezek után a nép mit szól a következményekhez?
Erre az egyik nagy tudású LIBERÁLIS így nyilatkozott:
Nem a békák fogják eldönteni hogy le szabad e a mocsarat csapolni"!
Tisztelt polgártársak ez folyik most a szemünk előtt. 2014-es választásnak az a tétje hogy a ,,Pénzhatalom" tud e karámot csinálni a Magyar népnek, vagy ellenállunk és függetlenek maradunk.

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

ÚT az ÚJ VILÁGREND felé.

Témanyitás  idegen on Szer. Jan. 11, 2017 7:21 pm

A globális hatalom által megteremtett és pénzelt ,,civil" szervezetek és a szolgálatukra beállt ,,függetlenek" VI Lenini megfogalmazásban: ,,hasznos idióták" igazi veszélyt jelentenek a világ nemzetállamaira.
Ők az ÚJ VILÁGREND előre tolt egységei. Ők tudják, hisz erre vannak kiképezve, hogy a hazugságnál csak egy dolog ami veszélyesebb a GYANÚTLAN lebutított polgár számára a féligazság és a csúsztatás.
Az apolitikus polgárok hangolására ez a módszer kitűnően alkalmas..
Ez a liberális bolsevikok csoda fegyvere. Az amúgy ,,nem létező" globális pénzhatalom számára a kívánt állapot a következő: Ha az általuk rabságba hajtott nép, mindenhol egy szintre kerülnének .
A társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt ember, az alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90 százaléknyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová a liberálisok mondják nekik.
Ezt leginkább pénzügyi rabsággal lehet elérni: Egy népet, egy nemzetet, amely eladósodott, sokkal könnyebb manipulálni, mert tagjai azzal vannak elfoglalva, hogy fizetnek. A pénzügyi rabságban élő ember politikai és gondolkodásbeli szabadságról alkotott nézetrendszere is beszűkül.
A 2002-2010-közti kormányok és bankok egybehangzó politikája tevékenysége nem véletlen, amikor a következő célt tűzték ki maguk elé:.
Az államigazgatást és a magánszemélyeket visszafizethetetlen kölcsönökbe kell csalogatni. Amikor ez megtörtént, olyan gazdasági helyzetet kell teremteni, hogy képtelenek legyenek a kölcsönüket visszafizetni. Ezáltal az erősebbek bérlőkké válhatnak saját otthonukban, a gyengébbek mehetnek az utcára. A felszabadult ingatlanok kisajátíthatók a hozzánk hűséges alattvalóknak, és a betelepített migránsoknak bérbe adható.
.A végcélt Marx Károly fogalmazta meg: KARL MARX egy levelében Baruch Levy-hez, idézve a Review de Parisból , 574 oldal:
"A kiválasztott nép egészében lesz a saját megváltója.. A világuralmat más fajok megsemmisítésével fogja elérni és egy világköztársaság alapításával, amelyben mindenütt csak a kiválasztottak lesznek állampolgári jogai. Ebben az ÚJ VILÁGRENDBEN Izrael gyermekei lesznek a vezetők és ellenzék nem lesz.

idegen

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Feb. 27, 2017 2:38 am

Az EU liberális  és a magyar liberális vezetők teljes mértékben egyetértenek elsőként az Európai Egyesült államok létrehozásában majd az ÚJ VILÁGREND létrehozásában.
Ehhez viszont első lépésként fel kell számolni  a nemzetállamokat.

Úgy nem lehet kormányozni, hogy az emberek mindenféle szavazásokat akarnak tartani az őket érintő ügyekben      
“Ha minden alkalommal, valahányszor egy tagállam nem ért egyet egy döntéssel, népszavazást szervez, nem leszünk képesek kormányozni az Európai Uniót.”     -mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

„Eljött az ideje a politikai integráció szorosabbra vonásának, a szélesebb jogkörökkel rendelkező föderális állam létrehozásának. Tudjuk, hogy egy ilyen kezdeményezés erős ellenállásba ütközik, de az egyesek inaktivitása nem válhat mindenki más paralízisének okozójává. Azok, akik hisznek az európai eszmékben, képesek kell legyenek új életet lehelni beléjük ahelyett, hogy végignézik menthetetlen bukásukat.”  
Így ez nek azt jelenti, hogy a választott képviselők elkötelezetteknek kell lenni a  saját országaik felszámolása.  
Norbert Lammert, a Bundestag elnöke, Claude Bartolone, a francia nemzetgyűlés elnöke, Laura Boldrini, az olasz képviselőház elnöke, és Mars di Bartolomeo a luxemburgi képviselőház részéről mind aláírták a kezdeményezést, ők országaik nevében vállalják, hogy csatlakoznának a föderális európai államhoz.  

“ Egy közös érdekű európai állam egy olyan álom volt, ami illúziónak bizonyult.”  (Donald Tusk, az Európai) Tanács elnöke  
Ezért az EU liberálisai szerint az olyan kishitű EU-vezetőket mint  Donald Tusk, le kell váltani és helyükben az ÚJ VILÁGRENDHEZ elkötelezetteket kell az EU vezetésébe tenni.
Amennyiben Magyarország, nem akarja felszámolni a nemzetállamot semmilyen reményt nem érdemes táplálni az uniós tagság hosszú távú fenntartása tekintetében.  A  britek  43 évi uniós tagsággal (a britek 1973-ban csatlakoztak) a hátunk mögött is a  kilépést választották.  
Magyarországon  az önállóság  a nemzetállam megtartása következtében  olyan állapotok lesznek, ami miatt a lakosság többsége (kivéve a liberálisokat)  megszavazná a kilépést.

Ahhoz hogy ezeket a törekvéseket megértsük oda át kell tanulmányozni ezt a linket:
http://tinacska.uw.hu/zolibacsi/zsidokerdes/index.html

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  erdeklodolakos on Kedd Dec. 05, 2017 3:34 am

Az egypártrendszer 40-éve alatt nem csak a köznép de a hatalom gyakorlói
politikai és közgazdasági ismereteik is lemaradtak a modern világtól.
Nem véletlen hogy a szocialista országok gazdaságilag, morálisan is a padlóra kerül.
Úgy 1985-táján Soros György a globális hatalom részéről valamint a pártállam elitje eldöntötte hogy Magyarországon és a szocialista országokban több pártrendszer lesz.
Neki is fogtak hogy kiképezzék az ügynökeiket hogy hogyan kell pártot építeni.
A Magyar nép önkívületi mámorban úszott elhitték hogy itt a szabadság órája.
Ezért a folyamatok irányítói (Soros György) is látták hogy most kell cselekedni,
most lehet a népet igazi jogfosztott állapotba süllyeszteni.
Tehát elérkezett a RENDSZERVÁLTÁS IDEJE.
A lényeg: a háttér hatalom érdekeinek érvényesülése.
1998-ra feltűnt a politika horizontján egy olyan politikus (Orbán Viktor)
aki bátorkodott önálló gondolatokat megfogalmazni.
1998-ban megnyerte a Fidesz a választást és Orbán Viktor lett a miniszterelnök.
Orbánt és csapatát 2002.ben sikerült parkoló pályára állítani, a média a multik, bankok segítségével.
A szoc- lib hibáin, gyenge felkészültségük valamint a Orbán saját tehetsége révén nem volt kétséges hogy 2010-ben újra hatalomra kerül.
A szoc-lib csapat kormányzásuk lényege, a zsákmányszerzés, magyarságot megfelelő jogfosztásban, és leadósodottságba tenni.
Mind ezt úgy csinálták hogy látszólag erről a ,,NÉP" döntsön.
Ez a polgároknak nagyon nem tetszett 2002-2010-közt olyan rosszul teljesített a szoc-lib csapat hogy a 2010ben a Fidesz 2/3-al győzött.
2010-után háttér-hatalomnak nem sikerült a gyeplőt tartani.
Ezért 2010 után a háttérhatalom teljes pályás letámadást folytat a mai napig.
A hátér-hatalomnak továbbra is az a célja hogy a népnek most se legyen esélye az igazi szabadságra. 2010-óta a nemzeti kormány technikája látszik nyerőnek.
A hátér-hatalom ezért Sorost bízta meg a nemzeti kormány megbuktatására meg igaz az ellenzék teljesen demoralizálódott a 2014-es KO-s vereség után.
A 2018-as választáskor az ellenzék a nemzeti kormány leváltására alkalmatlan.
Hiszen a legcsekélyebb tehetségük nincs az Ország vezetéséhez,
2010-óta az ellenzéknek egy hasznosítható javaslatuk, de szándékuk sincs Mo. helyzetének javítására. Kizárólag újból a zsákmány szerzés, karrierük építése, a hatalom megszerzése, birtoklása a céljuk.
Amit a magyar nép és a Kormány az élet minden területén
2010-óta elért az egyedülálló az ország történetében.
Az ellenzéki huhogók ezeket az eredményeket akarják hazugságokkal, gyűlölettel, rágalmakkal lenullázni.
-, Majd újból hitelek felvételével eladósítani, tönkretenni az Országot.
Ne engedjük, hogy ezek a nemzetrontó gazemberek ismét a szakadék szélére taszítsák az Ország szekerét. Tehát nem leváltani, hanem erősíteni, támogatni kell a jelenlegi politikát,
ami garantálja az életminőség további javulását,
- a magyar emberek és az Ország gyarapodását.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

EMLÉKEZZÜNK ÉS NE FELEJTSÜNK

Témanyitás  erdeklodolakos on Csüt. Ápr. 12, 2018 12:31 am

EMLÉKEZZÜNK: 2002-öt írunk. 1998-és 2002-közt sok baja volt Brüsszelnek Orbán Viktorral a csatlakozási tárgyalásokon.
Orbán Viktor állandóan akadékoskodott, Ő mindig csak a magyar érdekeket védte, holott elvárták volna hogy a csatlakozási tárgyalásokon hangsúlyosabban érvényesüljön az EU -érdeke.
Kovács László és Medgyesi Péter 2001-ben kiutazott Brüsszelbe és biztosították az EU-vezetését, hogy amennyiben 2002-áprilissában az MSZP-nyer Ők a Brüsszel érdekeit veszik figyelembe,
Ehhez kérték az EU-vezetését hogy támogassák az MSZP-ét hogy a 2002-es választáson győzzön.
Brüsszel teljes bedobással Orbán lejáratásán munkálkodott. kitartó munka, a 2002-es, és a 2006-os választáson meghozta a gyümölcsét.
2002-ben és 2006-ban az MSZP győzött.
Mint láthattuk az MSZP kormány az ígéretét 2010-re teljesítette.
Az országot teljesen a csődbe vitte.
Hogy még sem következett be az államcsőd az bizony csak Orbán Viktoron és a mellette levő gazdasági és pénzügyi szakembereken múlott.
A választók 2010; 2014; 2018-ban sem adtak hitelt az ellenzék és Brüsszel hazug kampányának.
Így az ellenzék egy újabb 2/3-os KO-s vereséget kénytelen tudomásul venni 2018 április 8-án
A történelem ismétli önmagát most a globális hatalom Fekete György Andráson , Gulyás Márton-non és csapatán a sor, hogy a magyar nemzet és a nemzeti kormány ellen folytasson harcot.
Az nem kétséges hogy az EU- helytartója és az EU-vezetése 2018-után is mindent meg fog tenni hogy a nemzeti kormány megbukjon. Tehát a harc a magyar nemzet fen-maradásáért tovább folytatódik.

,,Aki a harcot nem vállalja az a szolgaságot elfogadja!"

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Recept a nem kívánatos politikai erő megbuktatására!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.