Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Go down

Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  erzsebet on Vas. Júl. 31, 2011 11:21 pm


A médiák az utolsó részletekig tájékoztattak bennünket például az egyiptomi és a líbiai eseményekről. Mélyen hallgattak viszont az Izlandi nép felébredéséről és a példamutató polgári forradalomról, amely két évvel ezelőtt zajlott le Izlandon, ahol a polgárok kikényszerítették a kormány távozását és az új alkotmányt készítettek.
Éppen azért, mert az izlandi esemény a polgári forradalom modellje volt, az esetet elhallgatták. Az izlandi forradalom cenzúrája a legjobb bizonyíték arra, hogy hogyan kezelik az információkat, amelyek veszélyesek lehetnek a politikai és a gazdasági elitre. Az elhallgatott polgári demokrácia győzelme. Megdermedünk egy pillanatra, hogy lehet hogy a gazdasági válság első áldozata (IZLAND) fityiszt mutatott a globalista világnak. Talán nem véletlen, hogy mindez Izlandon történt, ahol az újkori világ legrégibb parlamentje van, az „Albinget”, amely 930-ban alakult.
Hisz ők rendelkeznek Európa legrégebb demokráciájával:
Az izlandi nép lemondott a régi kormány bármilyen formájáról nem tartja magát jogutódnak az előző kormányokat, a nagy bankok államosítva lettek, és népük nem fizeti meg az adósságot, amelyet a politikusok „hoztak” össze, hiszen ez az ő rossz gazdasági politikájuk következménye, arról a nép nem tehet.
Az új alkotmányban rögzítették, hogy a politikának a főszereplője a polgár, és nem a politikus.
Jelenleg Izland a legjobb példaképe a nép békés és tisztességes reakciójára a jelenlegi hatalom ellen, amelyik az a világot a válságba vezette. Az izlandi modell mutatja, hogy kell elérni, hogy a politikusok féljenek a nép reakciótól, ha nem a nép érdekében fognak tevékenykedni.
Elhallgatott tények Izlandról:
2008-ban államosították a legnagyobb bankot. A pénznemük összedőlt, a piac összedőlt, az ország csődbe ment.
2009- a nép lemondásra kényszerítette a kormányelnököt és az egész kormánykoalíciót. A nép követelte a nép ellenes bűnöket elkövetők jogí felelőségrevonását. A világ pénzügyi háttérhatalmasságok el akarták érni, hogy Izlandi nép fizesse meg a bankcsőd következtében felhalmozott adósságot Nagy-Britanniának és Hollandiának, összesen 3.500 millió eurót, amelyet 15 év alatt kellet volna megfizetni 5,5 százalékos kamattal.
2010- Márciusában népszavazást tartottak, amelynek az eredménye, hogy a nép 93 százaléka elutasítja (a NÉP el ment szavazni) megfizetni az adósságot Nagy Britanniának és Hollandiának. A kormány rákényszerült arra, hogy megvizsgálja az állam képviselőinek tevékenységét, és hogy jogi felelősségre vonja őket a válságért.
Ezt követően sor került néhány bankfőnök és menedzser bebörtönzése. Miután a hazaárulók látták a helyzet komolyságát, minden szabadlábon lévő bűnökben résztvevők elhagyták az országot.
2011 februárjában összeült az alkotmányalkotó testület, amelyet a nép által közvetlen választott képviselők alkottak, amely megállapodás alapján született. A nép alkotta új alkotmányt bevezették, amely már nem a dán alkotmány másolata, mint az eddigi.
Ez az izlandi forradalom rövid történelme: az egész kormány lemondása, bankok államosítása, általános népszavazás, a válságért felelős emberek bebörtönözése és a nép által megalkotott alkotmány elfogadása.
Az izlandi események nem kerülték el a nagy európai politikusok figyelmét: Merkel, Sárkozy, Cameron, Zapatero, Berlusconi és mások, akik gyorsan felismerték a veszélyt az ő korrupt rendszerükre.
De valószínű hogy az ORBÁN kormány is merített erőt az Izlandi példából. Hiába minden média bojkott.
Mindennek ellenére az izlandi forradalom eszméje terjed az egész Európában de remélem hogy az egész világon. Ennek a zászlóshajója Magyarország. Mivel a magyar nép még nem kész ilyen forradalmi változtatásra ezért az ORBÁN kormánynak óvatosan de határozottan kell cselekedni. Nem véletlen a globál-gazdi csicskáinak a lázadása, idehaza és külföldön egyaránt.
Ellen kell állni ennek a korrupt és tarthatatlan rendszernek, és a világnak leckét adtak az igazi demokráciából. Azon politikai és gazdasági elitek akarata ellenére, akik a világválságot okozták. Előbb vagy utóbb ez a történet az egész világon ismert lesz, és értékelésre kerül.
A szabadság iránti vágynak nincs határa!
,,A gonosz diadalához elég a jók restsége"
erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  donkihote on Szer. Aug. 24, 2011 4:59 am

A BKV vezérigazgatója egy 19 oldalas nyilatkozatban tett terhelő vallomást Gyurcsány Ferencre, Szilvásy Györgyre és Kóka Jánosra. Mondhatnám ez nem volt szép. A nagy túlélő valószínű elbizonytalanodott
Kocsis István, a Magyar Villamos Művek (MVM) volt vezetője Gyurcsány Ferencre, Szilvásy Györgyre és Kóka Jánosra tett terhelő vallomást. Igen ez olyan faramuci dolog mint amikor Prof. Dr. Turcsán Zsolt tett terhelő vallomást Dr.Szarvas Attilára. MVM hűtlen kezeléssel gyanúsított volt vezérigazgatója szerint az állami cégnél nem ő, hanem az ellene fellépők okoztak több száz milliárdos vagyoni hátrányt.
A BKV vezérigazgatója szerint abban a 19 oldalas nyilatkozatban tett terhelő vallomást Gyurcsány Ferenc exkormányfőre, Szilvásy György volt titokminiszterre és Kóka János egykori gazdasági miniszterre, amelyet múlt szerdai kihallgatásakor adott át a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozóinak.
Az NNI azért gyanúsította meg hűtlen kezeléssel Kocsist, mert a hatóság szerint az évente közel ezermilliárdos forgalmat bonyolító vállalat vezetőjeként 2007-2008-ban több céggel különböző megállapodásokat kötött, amelyek az állami vállalatnak milliárdos veszteséget okoztak, és amelyekhez az MVM igazgatósága nem járult hozzá. (Csak Kocsis István)
Kocsis is a Kommunista Ifjúsági Szövetségben nevelkedett. Szilvásy György, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Széles Gábor – és sokan mások a mai prominensek közül a Kommunista Ifjúsági Szövetségben, a Magyar Szocialista Munkáspárt óvodájában lettek kiképezve.
A beszédhibás Kocsis István eddig mindent megúszott, amint valami galiba volt vele, azonnal (gyaníthatóan magas végkielégítésekkel…) másik állami cég vezetői posztjára került. Mindenre jó, mint az avas szalonna Paksi vezér korában történt a IV-es blokk súlyos balesete. A baleset bekövetkezése idején eltűnt, négy napig nem találták. Ennek se, és még sok másnak se lett következménye. A haveri kör erős és hatékony védőhálója mindig megmentette. Lehet, hogy most is meg fogja?
Ez attól is függ, hogy melyik potentátnak mennyit segített a meggazdagodásában a nemzeti vagyon szétrablása során? Csak kérdezem, és nem állítom.
Emlékeztető: „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.” (Alekszander Szolzsenyicin)
Még 1990 ben. Nagy Imrével az akkori KISZ fővezérével, Nikházival, és még sokan másokkal, egyéb jó madarakkal repülőt béreltek ,,Szatmári" lll/lll ügynöknek (aljász Torgyán Józsefnek) hogy minél több helyre eljusson és rémisztgesse a volt Párt Állam híveit (800 ezer ,,rabló kommunistát") hogy azok szét ne széledjenek. Az úgynevezett rendszerváltozás óta is mindig jókor volt nagyon jó helyen, magas jövedelemmel. Ő is az utolsó mohikánok közé tartozik, Kóka János gazdasági miniszter volt orvos végzettséggel. Rendkívül cinikus modorával hívta fel a figyelmet magára, és nem a szakértelmével. A „legszebb” kijelentése az volt, amikor kijelentette a bírálóival kapcsolatban, hogy „amikor lecsapolják a mocsarat, nem kérdezik meg a békákat!” Lehet, hogy most mégis megteszik? Kocsis előre menekül, menti ami menthető.
Gyurcsány Ferenc privatizációs dolgait is kezdik végre felülvizsgálni. Szilvásy György az Antall-kormány idején is fontos pozícióban, a nemzeti vagyon körül settenkedett, és segíthette tettestársának meggazdagodását. Igen mondhatni szorul a hurok a bitangok körül. De nem csak országosan hanem itt helyileg is. Ezekről majd később teljes hitelességgel be fogok számolni. Hisz nem csak az országot de Mezőkovácsházát sem kímélték (kímélik) a Szoc Lib kártevők. Havas és kocsis
„A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)

donkihote

Hozzászólások száma : 119
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Európa bedarálásának pokoli terve: szabadkőművesek parancsolták meg az illegális migránsok betelepítését?!

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Szept. 28, 2015 12:49 am

2010-es Szabadkőműves határozat amely váratlanul napvilágot látott a horvát médiában. Az derül ki belőle, hogy a migránsok tervszerű betelepítését a szabadkőművesek rendelték el, vagy legalábbis komoly szerepet játszanak ebben a folyamatban.
Eddig a maszonéria titkos társaságainak egyetlen tagja sem kérdőjelezte meg a dokumentum hitelességét.
Huszonnyolc szabadkőműves nagypáholy írta alá azt a nyilatkozatot, amely Európa korlátok és szabályok nélküli betelepítését irányozza elő.
Az aláírók között szerepel egyebek között a francia, német az osztrák, a belga, a horvát, az ír, az olasz, a luxemburgi, a lengyel, a portugál stb. nagypáholy. Sőt, még Törökország női (!) nagypáholya is.
Az említett okirat szerint a szabadkőművesek nemcsak azt várják el az európai államok vezetőitől, hogy maradéktalanul fogadják be az összes migránst, hanem ennél sokkal többet: hogy tartósan beépítsék őket társadalmaikba.
Szembeötlő, hogy a világ szabadkőművesei és az Európai Unió szoc-lib vezette tagállamának vezetői és még az ellenzákbe szorult liberálisok politikai bürokráciája között sohasem mutatkozott ekkora egység és összhang.
A betelepítésre azért van szükség, hogy a "nemzetek egoizmusán" végleg felülkerekedjék a "közérdek"
A ,,közérdek pedig nem lehet más mint az ÚJ VILÁGREND.
A maszonéria páholyai követelik, hogy az összes európai határ nyitva maradjon, kerítések és egyébb védvonalak ne épülhetnek mert különben ismét "felélednek a nacionalizmusok Európában, márpedig az erre irányuló törekvéseket csírájukban el kell fojtani".
David Miliband, az egyik legbefolyásosabb szabadkőműves, aki tagja a Rockefeller által létrehozott hírhedt Trilaterális Tanácsnak (nemzetek és kormányok feletti szervezet, amely a multinacionális cégek és bankok sötét, sátáni abszolút birodalmát képviseli és jelképezi) még 2007-ben kijelentette, hogy az Európai Unió a leendő ÚJ VILÁGREND modelljeként kell, hogy működjön, magába foglalva a Közel-Kelet és Észak-Afrika államait.
Miliband (akinek az öccse egyébként Nagy-Britannia külügyminisztere volt) azt is mondta, hogy az említett cél elérése érdekében, az ellenállók ellen akár "puhább" vagy keményebb erőszakot is lehet alkalmazni.
Most napjainkban láthatjuk, hogyan fest mindez a gyakorlatban.
Nagyon úgy fest, Magyarország nemcsak a közel-keleti "megélhetési" bűnözőktől és dszihadistáktól védi a hazát és Európát, hanem egyúttal a világszintű félelmetes, démoni háttérhatalomtól is.
Dnevno.hr portál nyomán K. P.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 128
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Szomb. Aug. 06, 2016 5:35 am

Gyurcsány Bajnai duó is olyan feltételekkel fogadott el 2008-ban az IMF-től hitelt, ami Magyarországot is összeroppanthatta volna.
Magyarországnak egy szerencséje volt hogy Orbán és Matolcsy körül olyan szakemberek voltak akik megmentették az országot.
Az IMF 2012-ben levelében kérte a 2008-as megállapodás végrehajtását, többek közt:
A nyugdíjak csökkentését, de ezen nincs semmi különös 2008-ban ebben már megegyeztek Bajnai -Gyurcsány tandem  az IMF-el.
Ők bevállalták a 25%-os nyugdíjcsökkentést igaz 2012-ig haladékot kértek a vagyonadó bevezetését is ekkora ígérték. Az akkori 24 milliárd dolláros hitel  50%-át átengedték a Magyarországon működő külföldi tulajdonú bankoknak.
Természetes annak visszafizetése a lakosságra hárul.
Azonkívül a lakosság kifosztását 2004-től szabadon engedték a bankoknak.  
Ehhez minden feltételt megteremtettek.  
Ezt most a ,,baloldal" számon akarja kérni az Orbán kormányon.
A nyugdíjcsökkentés, nyugdíjkorhatár-emelés, családipótlék-csökkentése, személyijövedelemadó-emelés, még a meglévő 5%-ot kitevő állami tulajdon privatizációja  külföldi vállalkozóknak, utazási kedvezmények csökkentése, bürokrácialeépítés, általános, értékalapú ingatlanadó, önkormányzatok kiadásainak csökkentése, bankadó eltörlése, pénzjuttatás a bankszférának.
A szociális pénzek megvonása a kórházaktól, oktatástól,  lakosságtól Az IMF levélben minden szerepel, ami nem érdeke Magyarországnak.”
Magyarország gazdaságát így akarta a globális hatalom bedönteni (térdre kényszeríteni).
Ezzel szemben a Nemzeti kormány az IMF és EU kölcsönt időre visszafizette.
A nyugdíjakat az infláció feletti mértékben emelte.
Az egészségügyet és az oktatást óriási léptékben fejlesztették.
A kórházakat és iskolákat felújították.
Szociális juttatásokat növelték.
Eű dolgozók és az oktatási (iskolák) dolgozóinak a fizetését jelentősen emelték.
Az önkormányzatok és kórházak adósságát a kormány kifizette.
A gazdaság az EU-átlag szintje felett fejlődik az államadósság csökken.
3%-alati költségvetési hiány, ez 2011-óta tartva van.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  erzsebet on Szer. Dec. 14, 2016 1:53 am

A liberális demokrácia, nem demokrácia, hanem a globális hatalom diktatúrája.
A globális nagytőke vélhetően már régen ráunt az addigi legsúlyosabb válságból kivezető és Európa nyugati felén kibontakozó jóléti társadalmi rendszerekre – és csendben felrúgta az alkut.
A korlátlan piaci szabadság éppen azt hozza, hogy a tőke tetszése szerint hasíthat ki a haszonból, hiszen felette lényegében eltűnt a kontroll.
Évtizedeknek kellett eltelniük, mire kirajzolódott ennek a világkereskedelmi modellnek a lényege: Visszafizethetőséget kizáró eladósodott nemzetállamok tömege;
Iszonyú, eddig nem látott vagyoni és jövedelmi polarizáció nemzetközi és nemzeti keretek között;
Hatalmas vagyonok adó elöli kimentése;
A valós gazdasági verseny felszámolása;
Megállíthatatlannak tűnő környezetrombolás, beleértve a klíma tartós kedvezőtlen változását is;
A pénzügyi szektor véglegesnek látszó győzelme a termelő szektor felett.
A globális világrenddel szemben már régen megfogalmazódtak kritikák, de a közvéleményt diktáló média ezeket a hangokat közömbösítette.
Először 2016 végén az Egyesült Államok idei választása hozott áttörést.
2017-re  az új nemzetközi kereskedelmi világrend körvonalai látszanak kirajzolódni.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Egy kis visszatekintés a 2010-es választási év utáni időkre:

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Feb. 01, 2017 12:10 am

:MAURICE SAMUELS: „Mi, zsidók vagyunk a pusztító erő, és maradunk a pusztító erő. Semmit olyat sem tehetsz, ami igényeinknek megfelelne.” (You Gentiles)
Ezért a skizofréniáért gojok óriási árat fizettek, fizetnek és fizetni fognak!
Ahogy Széchenyi István mondta: „A gyöngéknek diktálnak, az erősekkel tárgyalnak.”
Mint láthatjuk 2012-ben a Görögökkel, Olaszokkal már nem tárgyaltak az Ő nyakukba (a demokráciát semmibe véve) az IMF helytartót (csődgondnokot) nevezett kí az országuk (kormányuk) élére.
Velünk még 2010-után tárgyaltak!
Liberális pártállami gazdasági ,,szakemberek" és egykori pénzügy-miniszterek 2010-után egyetértenek abban, hogy az elmúlt másfél év nem ortodox gazdaságpolitikájának hanem a globális (pénzügyi háttérhatalom)-nak köszönhető a mostani leminősítés.
Mellár Tamás, liberális közgazdász, a Központi Statisztikai Hivatal volt elnöke és a Századvég Gazdaságkutató Zrt. volt kutatási igazgatója szerint várható volt a 2010-utáni lépés.
Szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy a magyar kormány szembeszegült a globális hatalommal.
A liberális, pártállami közgazdászok szerint 2010-után jelentős megszorításokra van szükség:
1400 milliárd forintot kell megtakarítani.
Ami a bérek és nyugdíjak drasztikus (min. 25%-os ) csökkentésére lenne szükség!
A nemzeti kormány szerint 2012-re Magyarország példátlan sikerrel állította helyre az állam pénzügyi egyensúlyát az elmúlt 18 hónapban.
Mellár: Azért, mert a Magyar kormány lépéseket tett 2010-után a gazdasági függetlenedésre. (a globális hatalom nem akar egy újabb Izlandot)
2012-ben a gazdasági minisztérium közleménye azt állítja, hogy „az elmúlt másfél éves időszakban a magyar gazdaság legtöbb területén minden külső nehézség ellenére kifejezetten kedvező irányú változás következett be”. Orbán-kormány megteremtette „a növekedés belső forrását”.
A globális hatalom nyomására az IMF-fel 2010-után újabb tárgyalást kezdett, ettől reméli,
- meg tudja fordítani a negatív hangulatot.
A nemzeti kormány 2012-ben reméli hogy semmilyen radikális gazdasági fordulatot nem kell bevezetni. Vagyis a befektetők is úgy látják, hogy a jövőben bármi is hátrányosan változna Magyarországon.
2012-ben már látszott , hogy mik lesznek a következő esztendőkben a magyar gazdasági növekedés motorjai.
„Magyarország a 2012-ben közel tíz százalékkal csökkentette államadósságát”
A Horn-kormány egykori pénzügy-minisztere szerint „semmi meglepő nincs abban, hogy a folyamatok ennyire eszkalálódtak.” Békessi László szerint jól látszik, hogy milyen kockázatot jelent a globális hatalmat nem kiszolgálni. Az államadósság-csökkentés pedig a globális hatalomnak nem kedvére való!
A gazdasági szakember szerint „Magyarország 1994-1998, 2002-2010-ben ott billegett a bóvli határán”.
Mi jöhet?
2012-ben Békesi László szerint: Ahhoz, hogy ne következzen be egy gazdasági összeomlás, nélkülözhetetlen megállapodni az IMF-fel, egy komoly megszorításokba. (bér és nyugdíj csökkentésbe) Igen ha a fent említett liberális pártállami közgazdászokra hallgat 2010-után a nemzeti kormány akkor bizony a Görög szinten lennénk, vagy attól lejjebb.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 128
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Egy igazi gazdasági és bűnügyi összefonódás.

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Feb. 08, 2017 11:26 pm

Hogyan is épül fel egy igazi liberális,pártállam utódok családja.
Ami már állam volt az államban.
A Rózsadombi paktum által  védet ,,szent tehenei"
Ezért erről a magyar választó semmit sem tudthatott.
Most bemutatom az egyik oszlopos tagját, Mesterházi Ernőt.
Mesterházy Ernő öt önálló, minden igényt kielégítő luxusvillából álló pihenőkomplexum tulajdonosa.
A villapark Bali szigetén, Seminyak üdülőparadicsomban található.
Az „ékszerdobozt” Mesterházy egy olasz üzletembertől vásárolta, 2009-ben.
A szabad demokraták egykori „érdekharmonizációs menedzsere” földterületeket is vásárolt a gyönyörű szigeten.
A Seminyak üdülőparadicsomban lévő villák egyenként 3-4 szobásak, mindegyikhez úszómedence tartozik.
A villapark része egy úgynevezett kiszolgáló főépület, amelyben étterem és bár üzemel, valamint egy szórakoztató ház, billiárd-asztalokkal és moziszobával.
Mesterházy földterületeket is vásárolt a szigeten, azzal a céllal, hogy azokon idegenforgalmi beruházásokat hajtson végre.
Ismeretes: Demszky Gábor volt budapesti főpolgármester személyes bizalmasát, 2004-től 2010-ig politikai főtanácsadóját – az úgynevezett Hagyó-ügy másodrendű vádlottjaként – folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség.
A Kecskeméten zajló büntetőperben Mesterházy Ernő tagadta bűnösségét.
A vádlott vitatta az ellene folyó eljárás törvényességét.
Vallomását írásban nyújtotta be, a tanácsvezető bíró kérdéseire – beszédhibájára és magas vérnyomására hivatkozva – nem kívánt válaszolni.
A férfi 2010. február elejétől június végéig volt előzetes letartóztatásban.
Megjegyezném hogy ez a polgár a mai napig szabad lábon van és éli az ÉDES ÉLETET.
Nézzük csak a családi klánt.
Mesterházy Ernő – aki egy ideig az SZDSZ tanácsadójaként is tevékenykedett –
1997-ben feleségül vette Mécs Mónikát, Mécs Imre SZDSZ-es politikus lányát és ezzel tagja lett a Mécs-Magyar-Demszky családnak.
Demszky Gábor második felesége, Hodosán Róza lett Magyar Bálint felesége, akinek sógora Mécs Imre.
Mécs felesége Magyar Fruzsina, Magyar Bálint a testvére.
Mesterházy Ernő 2007-2008-ban tagja volt a TV2 igazgatótanácsának is.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 128
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.