Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Go down

Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  erzsebet on Vas. Júl. 31, 2011 11:21 pm


A médiák az utolsó részletekig tájékoztattak bennünket például az egyiptomi és a líbiai eseményekről. Mélyen hallgattak viszont az Izlandi nép felébredéséről és a példamutató polgári forradalomról, amely két évvel ezelőtt zajlott le Izlandon, ahol a polgárok kikényszerítették a kormány távozását és az új alkotmányt készítettek.
Éppen azért, mert az izlandi esemény a polgári forradalom modellje volt, az esetet elhallgatták. Az izlandi forradalom cenzúrája a legjobb bizonyíték arra, hogy hogyan kezelik az információkat, amelyek veszélyesek lehetnek a politikai és a gazdasági elitre. Az elhallgatott polgári demokrácia győzelme. Megdermedünk egy pillanatra, hogy lehet hogy a gazdasági válság első áldozata (IZLAND) fityiszt mutatott a globalista világnak. Talán nem véletlen, hogy mindez Izlandon történt, ahol az újkori világ legrégibb parlamentje van, az „Albinget”, amely 930-ban alakult.
Hisz ők rendelkeznek Európa legrégebb demokráciájával:
Az izlandi nép lemondott a régi kormány bármilyen formájáról nem tartja magát jogutódnak az előző kormányokat, a nagy bankok államosítva lettek, és népük nem fizeti meg az adósságot, amelyet a politikusok „hoztak” össze, hiszen ez az ő rossz gazdasági politikájuk következménye, arról a nép nem tehet.
Az új alkotmányban rögzítették, hogy a politikának a főszereplője a polgár, és nem a politikus.
Jelenleg Izland a legjobb példaképe a nép békés és tisztességes reakciójára a jelenlegi hatalom ellen, amelyik az a világot a válságba vezette. Az izlandi modell mutatja, hogy kell elérni, hogy a politikusok féljenek a nép reakciótól, ha nem a nép érdekében fognak tevékenykedni.
Elhallgatott tények Izlandról:
2008-ban államosították a legnagyobb bankot. A pénznemük összedőlt, a piac összedőlt, az ország csődbe ment.
2009- a nép lemondásra kényszerítette a kormányelnököt és az egész kormánykoalíciót. A nép követelte a nép ellenes bűnöket elkövetők jogí felelőségrevonását. A világ pénzügyi háttérhatalmasságok el akarták érni, hogy Izlandi nép fizesse meg a bankcsőd következtében felhalmozott adósságot Nagy-Britanniának és Hollandiának, összesen 3.500 millió eurót, amelyet 15 év alatt kellet volna megfizetni 5,5 százalékos kamattal.
2010- Márciusában népszavazást tartottak, amelynek az eredménye, hogy a nép 93 százaléka elutasítja (a NÉP el ment szavazni) megfizetni az adósságot Nagy Britanniának és Hollandiának. A kormány rákényszerült arra, hogy megvizsgálja az állam képviselőinek tevékenységét, és hogy jogi felelősségre vonja őket a válságért.
Ezt követően sor került néhány bankfőnök és menedzser bebörtönzése. Miután a hazaárulók látták a helyzet komolyságát, minden szabadlábon lévő bűnökben résztvevők elhagyták az országot.
2011 februárjában összeült az alkotmányalkotó testület, amelyet a nép által közvetlen választott képviselők alkottak, amely megállapodás alapján született. A nép alkotta új alkotmányt bevezették, amely már nem a dán alkotmány másolata, mint az eddigi.
Ez az izlandi forradalom rövid történelme: az egész kormány lemondása, bankok államosítása, általános népszavazás, a válságért felelős emberek bebörtönözése és a nép által megalkotott alkotmány elfogadása.
Az izlandi események nem kerülték el a nagy európai politikusok figyelmét: Merkel, Sárkozy, Cameron, Zapatero, Berlusconi és mások, akik gyorsan felismerték a veszélyt az ő korrupt rendszerükre.
De valószínű hogy az ORBÁN kormány is merített erőt az Izlandi példából. Hiába minden média bojkott.
Mindennek ellenére az izlandi forradalom eszméje terjed az egész Európában de remélem hogy az egész világon. Ennek a zászlóshajója Magyarország. Mivel a magyar nép még nem kész ilyen forradalmi változtatásra ezért az ORBÁN kormánynak óvatosan de határozottan kell cselekedni. Nem véletlen a globál-gazdi csicskáinak a lázadása, idehaza és külföldön egyaránt.
Ellen kell állni ennek a korrupt és tarthatatlan rendszernek, és a világnak leckét adtak az igazi demokráciából. Azon politikai és gazdasági elitek akarata ellenére, akik a világválságot okozták. Előbb vagy utóbb ez a történet az egész világon ismert lesz, és értékelésre kerül.
A szabadság iránti vágynak nincs határa!
,,A gonosz diadalához elég a jók restsége"
erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  donkihote on Szer. Aug. 24, 2011 4:59 am

A BKV vezérigazgatója egy 19 oldalas nyilatkozatban tett terhelő vallomást Gyurcsány Ferencre, Szilvásy Györgyre és Kóka Jánosra. Mondhatnám ez nem volt szép. A nagy túlélő valószínű elbizonytalanodott
Kocsis István, a Magyar Villamos Művek (MVM) volt vezetője Gyurcsány Ferencre, Szilvásy Györgyre és Kóka Jánosra tett terhelő vallomást. Igen ez olyan faramuci dolog mint amikor Prof. Dr. Turcsán Zsolt tett terhelő vallomást Dr.Szarvas Attilára. MVM hűtlen kezeléssel gyanúsított volt vezérigazgatója szerint az állami cégnél nem ő, hanem az ellene fellépők okoztak több száz milliárdos vagyoni hátrányt.
A BKV vezérigazgatója szerint abban a 19 oldalas nyilatkozatban tett terhelő vallomást Gyurcsány Ferenc exkormányfőre, Szilvásy György volt titokminiszterre és Kóka János egykori gazdasági miniszterre, amelyet múlt szerdai kihallgatásakor adott át a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nyomozóinak.
Az NNI azért gyanúsította meg hűtlen kezeléssel Kocsist, mert a hatóság szerint az évente közel ezermilliárdos forgalmat bonyolító vállalat vezetőjeként 2007-2008-ban több céggel különböző megállapodásokat kötött, amelyek az állami vállalatnak milliárdos veszteséget okoztak, és amelyekhez az MVM igazgatósága nem járult hozzá. (Csak Kocsis István)
Kocsis is a Kommunista Ifjúsági Szövetségben nevelkedett. Szilvásy György, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Széles Gábor – és sokan mások a mai prominensek közül a Kommunista Ifjúsági Szövetségben, a Magyar Szocialista Munkáspárt óvodájában lettek kiképezve.
A beszédhibás Kocsis István eddig mindent megúszott, amint valami galiba volt vele, azonnal (gyaníthatóan magas végkielégítésekkel…) másik állami cég vezetői posztjára került. Mindenre jó, mint az avas szalonna Paksi vezér korában történt a IV-es blokk súlyos balesete. A baleset bekövetkezése idején eltűnt, négy napig nem találták. Ennek se, és még sok másnak se lett következménye. A haveri kör erős és hatékony védőhálója mindig megmentette. Lehet, hogy most is meg fogja?
Ez attól is függ, hogy melyik potentátnak mennyit segített a meggazdagodásában a nemzeti vagyon szétrablása során? Csak kérdezem, és nem állítom.
Emlékeztető: „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.” (Alekszander Szolzsenyicin)
Még 1990 ben. Nagy Imrével az akkori KISZ fővezérével, Nikházival, és még sokan másokkal, egyéb jó madarakkal repülőt béreltek ,,Szatmári" lll/lll ügynöknek (aljász Torgyán Józsefnek) hogy minél több helyre eljusson és rémisztgesse a volt Párt Állam híveit (800 ezer ,,rabló kommunistát") hogy azok szét ne széledjenek. Az úgynevezett rendszerváltozás óta is mindig jókor volt nagyon jó helyen, magas jövedelemmel. Ő is az utolsó mohikánok közé tartozik, Kóka János gazdasági miniszter volt orvos végzettséggel. Rendkívül cinikus modorával hívta fel a figyelmet magára, és nem a szakértelmével. A „legszebb” kijelentése az volt, amikor kijelentette a bírálóival kapcsolatban, hogy „amikor lecsapolják a mocsarat, nem kérdezik meg a békákat!” Lehet, hogy most mégis megteszik? Kocsis előre menekül, menti ami menthető.
Gyurcsány Ferenc privatizációs dolgait is kezdik végre felülvizsgálni. Szilvásy György az Antall-kormány idején is fontos pozícióban, a nemzeti vagyon körül settenkedett, és segíthette tettestársának meggazdagodását. Igen mondhatni szorul a hurok a bitangok körül. De nem csak országosan hanem itt helyileg is. Ezekről majd később teljes hitelességgel be fogok számolni. Hisz nem csak az országot de Mezőkovácsházát sem kímélték (kímélik) a Szoc Lib kártevők. Havas és kocsis
„A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Európa bedarálásának pokoli terve: szabadkőművesek parancsolták meg az illegális migránsok betelepítését?!

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Szept. 28, 2015 12:49 am

2010-es Szabadkőműves határozat amely váratlanul napvilágot látott a horvát médiában. Az derül ki belőle, hogy a migránsok tervszerű betelepítését a szabadkőművesek rendelték el, vagy legalábbis komoly szerepet játszanak ebben a folyamatban.
Eddig a maszonéria titkos társaságainak egyetlen tagja sem kérdőjelezte meg a dokumentum hitelességét.
Huszonnyolc szabadkőműves nagypáholy írta alá azt a nyilatkozatot, amely Európa korlátok és szabályok nélküli betelepítését irányozza elő.
Az aláírók között szerepel egyebek között a francia, német az osztrák, a belga, a horvát, az ír, az olasz, a luxemburgi, a lengyel, a portugál stb. nagypáholy. Sőt, még Törökország női (!) nagypáholya is.
Az említett okirat szerint a szabadkőművesek nemcsak azt várják el az európai államok vezetőitől, hogy maradéktalanul fogadják be az összes migránst, hanem ennél sokkal többet: hogy tartósan beépítsék őket társadalmaikba.
Szembeötlő, hogy a világ szabadkőművesei és az Európai Unió szoc-lib vezette tagállamának vezetői és még az ellenzákbe szorult liberálisok politikai bürokráciája között sohasem mutatkozott ekkora egység és összhang.
A betelepítésre azért van szükség, hogy a "nemzetek egoizmusán" végleg felülkerekedjék a "közérdek"
A ,,közérdek pedig nem lehet más mint az ÚJ VILÁGREND.
A maszonéria páholyai követelik, hogy az összes európai határ nyitva maradjon, kerítések és egyébb védvonalak ne épülhetnek mert különben ismét "felélednek a nacionalizmusok Európában, márpedig az erre irányuló törekvéseket csírájukban el kell fojtani".
David Miliband, az egyik legbefolyásosabb szabadkőműves, aki tagja a Rockefeller által létrehozott hírhedt Trilaterális Tanácsnak (nemzetek és kormányok feletti szervezet, amely a multinacionális cégek és bankok sötét, sátáni abszolút birodalmát képviseli és jelképezi) még 2007-ben kijelentette, hogy az Európai Unió a leendő ÚJ VILÁGREND modelljeként kell, hogy működjön, magába foglalva a Közel-Kelet és Észak-Afrika államait.
Miliband (akinek az öccse egyébként Nagy-Britannia külügyminisztere volt) azt is mondta, hogy az említett cél elérése érdekében, az ellenállók ellen akár "puhább" vagy keményebb erőszakot is lehet alkalmazni.
Most napjainkban láthatjuk, hogyan fest mindez a gyakorlatban.
Nagyon úgy fest, Magyarország nemcsak a közel-keleti "megélhetési" bűnözőktől és dszihadistáktól védi a hazát és Európát, hanem egyúttal a világszintű félelmetes, démoni háttérhatalomtól is.
Dnevno.hr portál nyomán K. P.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  maczkaijozsef1 on Szomb. Aug. 06, 2016 5:35 am

Gyurcsány Bajnai duó is olyan feltételekkel fogadott el 2008-ban az IMF-től hitelt, ami Magyarországot is összeroppanthatta volna.
Magyarországnak egy szerencséje volt hogy Orbán és Matolcsy körül olyan szakemberek voltak akik megmentették az országot.
Az IMF 2012-ben levelében kérte a 2008-as megállapodás végrehajtását, többek közt:
A nyugdíjak csökkentését, de ezen nincs semmi különös 2008-ban ebben már megegyeztek Bajnai -Gyurcsány tandem  az IMF-el.
Ők bevállalták a 25%-os nyugdíjcsökkentést igaz 2012-ig haladékot kértek a vagyonadó bevezetését is ekkora ígérték. Az akkori 24 milliárd dolláros hitel  50%-át átengedték a Magyarországon működő külföldi tulajdonú bankoknak.
Természetes annak visszafizetése a lakosságra hárul.
Azonkívül a lakosság kifosztását 2004-től szabadon engedték a bankoknak.  
Ehhez minden feltételt megteremtettek.  
Ezt most a ,,baloldal" számon akarja kérni az Orbán kormányon.
A nyugdíjcsökkentés, nyugdíjkorhatár-emelés, családipótlék-csökkentése, személyijövedelemadó-emelés, még a meglévő 5%-ot kitevő állami tulajdon privatizációja  külföldi vállalkozóknak, utazási kedvezmények csökkentése, bürokrácialeépítés, általános, értékalapú ingatlanadó, önkormányzatok kiadásainak csökkentése, bankadó eltörlése, pénzjuttatás a bankszférának.
A szociális pénzek megvonása a kórházaktól, oktatástól,  lakosságtól Az IMF levélben minden szerepel, ami nem érdeke Magyarországnak.”
Magyarország gazdaságát így akarta a globális hatalom bedönteni (térdre kényszeríteni).
Ezzel szemben a Nemzeti kormány az IMF és EU kölcsönt időre visszafizette.
A nyugdíjakat az infláció feletti mértékben emelte.
Az egészségügyet és az oktatást óriási léptékben fejlesztették.
A kórházakat és iskolákat felújították.
Szociális juttatásokat növelték.
Eű dolgozók és az oktatási (iskolák) dolgozóinak a fizetését jelentősen emelték.
Az önkormányzatok és kórházak adósságát a kormány kifizette.
A gazdaság az EU-átlag szintje felett fejlődik az államadósság csökken.
3%-alati költségvetési hiány, ez 2011-óta tartva van.

maczkaijozsef1

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2014. Jul. 06.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  erzsebet on Szer. Dec. 14, 2016 1:53 am

A liberális demokrácia, nem demokrácia, hanem a globális hatalom diktatúrája.
A globális nagytőke vélhetően már régen ráunt az addigi legsúlyosabb válságból kivezető és Európa nyugati felén kibontakozó jóléti társadalmi rendszerekre – és csendben felrúgta az alkut.
A korlátlan piaci szabadság éppen azt hozza, hogy a tőke tetszése szerint hasíthat ki a haszonból, hiszen felette lényegében eltűnt a kontroll.
Évtizedeknek kellett eltelniük, mire kirajzolódott ennek a világkereskedelmi modellnek a lényege: Visszafizethetőséget kizáró eladósodott nemzetállamok tömege;
Iszonyú, eddig nem látott vagyoni és jövedelmi polarizáció nemzetközi és nemzeti keretek között;
Hatalmas vagyonok adó elöli kimentése;
A valós gazdasági verseny felszámolása;
Megállíthatatlannak tűnő környezetrombolás, beleértve a klíma tartós kedvezőtlen változását is;
A pénzügyi szektor véglegesnek látszó győzelme a termelő szektor felett.
A globális világrenddel szemben már régen megfogalmazódtak kritikák, de a közvéleményt diktáló média ezeket a hangokat közömbösítette.
Először 2016 végén az Egyesült Államok idei választása hozott áttörést.
2017-re  az új nemzetközi kereskedelmi világrend körvonalai látszanak kirajzolódni.

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Egy kis visszatekintés a 2010-es választási év utáni időkre:

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Feb. 01, 2017 12:10 am

:MAURICE SAMUELS: „Mi, zsidók vagyunk a pusztító erő, és maradunk a pusztító erő. Semmit olyat sem tehetsz, ami igényeinknek megfelelne.” (You Gentiles)
Ezért a skizofréniáért gojok óriási árat fizettek, fizetnek és fizetni fognak!
Ahogy Széchenyi István mondta: „A gyöngéknek diktálnak, az erősekkel tárgyalnak.”
Mint láthatjuk 2012-ben a Görögökkel, Olaszokkal már nem tárgyaltak az Ő nyakukba (a demokráciát semmibe véve) az IMF helytartót (csődgondnokot) nevezett kí az országuk (kormányuk) élére.
Velünk még 2010-után tárgyaltak!
Liberális pártállami gazdasági ,,szakemberek" és egykori pénzügy-miniszterek 2010-után egyetértenek abban, hogy az elmúlt másfél év nem ortodox gazdaságpolitikájának hanem a globális (pénzügyi háttérhatalom)-nak köszönhető a mostani leminősítés.
Mellár Tamás, liberális közgazdász, a Központi Statisztikai Hivatal volt elnöke és a Századvég Gazdaságkutató Zrt. volt kutatási igazgatója szerint várható volt a 2010-utáni lépés.
Szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy a magyar kormány szembeszegült a globális hatalommal.
A liberális, pártállami közgazdászok szerint 2010-után jelentős megszorításokra van szükség:
1400 milliárd forintot kell megtakarítani.
Ami a bérek és nyugdíjak drasztikus (min. 25%-os ) csökkentésére lenne szükség!
A nemzeti kormány szerint 2012-re Magyarország példátlan sikerrel állította helyre az állam pénzügyi egyensúlyát az elmúlt 18 hónapban.
Mellár: Azért, mert a Magyar kormány lépéseket tett 2010-után a gazdasági függetlenedésre. (a globális hatalom nem akar egy újabb Izlandot)
2012-ben a gazdasági minisztérium közleménye azt állítja, hogy „az elmúlt másfél éves időszakban a magyar gazdaság legtöbb területén minden külső nehézség ellenére kifejezetten kedvező irányú változás következett be”. Orbán-kormány megteremtette „a növekedés belső forrását”.
A globális hatalom nyomására az IMF-fel 2010-után újabb tárgyalást kezdett, ettől reméli,
- meg tudja fordítani a negatív hangulatot.
A nemzeti kormány 2012-ben reméli hogy semmilyen radikális gazdasági fordulatot nem kell bevezetni. Vagyis a befektetők is úgy látják, hogy a jövőben bármi is hátrányosan változna Magyarországon.
2012-ben már látszott , hogy mik lesznek a következő esztendőkben a magyar gazdasági növekedés motorjai.
„Magyarország a 2012-ben közel tíz százalékkal csökkentette államadósságát”
A Horn-kormány egykori pénzügy-minisztere szerint „semmi meglepő nincs abban, hogy a folyamatok ennyire eszkalálódtak.” Békessi László szerint jól látszik, hogy milyen kockázatot jelent a globális hatalmat nem kiszolgálni. Az államadósság-csökkentés pedig a globális hatalomnak nem kedvére való!
A gazdasági szakember szerint „Magyarország 1994-1998, 2002-2010-ben ott billegett a bóvli határán”.
Mi jöhet?
2012-ben Békesi László szerint: Ahhoz, hogy ne következzen be egy gazdasági összeomlás, nélkülözhetetlen megállapodni az IMF-fel, egy komoly megszorításokba. (bér és nyugdíj csökkentésbe) Igen ha a fent említett liberális pártállami közgazdászokra hallgat 2010-után a nemzeti kormány akkor bizony a Görög szinten lennénk, vagy attól lejjebb.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Egy igazi gazdasági és bűnügyi összefonódás.

Témanyitás  erdeklodolakos on Szer. Feb. 08, 2017 11:26 pm

Hogyan is épül fel egy igazi liberális,pártállam utódok családja.
Ami már állam volt az államban.
A Rózsadombi paktum által  védet ,,szent tehenei"
Ezért erről a magyar választó semmit sem tudthatott.
Most bemutatom az egyik oszlopos tagját, Mesterházi Ernőt.
Mesterházy Ernő öt önálló, minden igényt kielégítő luxusvillából álló pihenőkomplexum tulajdonosa.
A villapark Bali szigetén, Seminyak üdülőparadicsomban található.
Az „ékszerdobozt” Mesterházy egy olasz üzletembertől vásárolta, 2009-ben.
A szabad demokraták egykori „érdekharmonizációs menedzsere” földterületeket is vásárolt a gyönyörű szigeten.
A Seminyak üdülőparadicsomban lévő villák egyenként 3-4 szobásak, mindegyikhez úszómedence tartozik.
A villapark része egy úgynevezett kiszolgáló főépület, amelyben étterem és bár üzemel, valamint egy szórakoztató ház, billiárd-asztalokkal és moziszobával.
Mesterházy földterületeket is vásárolt a szigeten, azzal a céllal, hogy azokon idegenforgalmi beruházásokat hajtson végre.
Ismeretes: Demszky Gábor volt budapesti főpolgármester személyes bizalmasát, 2004-től 2010-ig politikai főtanácsadóját – az úgynevezett Hagyó-ügy másodrendű vádlottjaként – folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség.
A Kecskeméten zajló büntetőperben Mesterházy Ernő tagadta bűnösségét.
A vádlott vitatta az ellene folyó eljárás törvényességét.
Vallomását írásban nyújtotta be, a tanácsvezető bíró kérdéseire – beszédhibájára és magas vérnyomására hivatkozva – nem kívánt válaszolni.
A férfi 2010. február elejétől június végéig volt előzetes letartóztatásban.
Megjegyezném hogy ez a polgár a mai napig szabad lábon van és éli az ÉDES ÉLETET.
Nézzük csak a családi klánt.
Mesterházy Ernő – aki egy ideig az SZDSZ tanácsadójaként is tevékenykedett –
1997-ben feleségül vette Mécs Mónikát, Mécs Imre SZDSZ-es politikus lányát és ezzel tagja lett a Mécs-Magyar-Demszky családnak.
Demszky Gábor második felesége, Hodosán Róza lett Magyar Bálint felesége, akinek sógora Mécs Imre.
Mécs felesége Magyar Fruzsina, Magyar Bálint a testvére.
Mesterházy Ernő 2007-2008-ban tagja volt a TV2 igazgatótanácsának is.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 175
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  gyorgy on Szer. Jún. 20, 2018 1:50 am

A parlamenti szavazás a Stop Soros néven emlegetett törvénycsomagról.
Az alaptörvény módosítási javaslat elfogadásához a képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges.
Az ellenzéki pártok előre közölték, hogy egyik kormánypárti javaslatot sem fogják megszavazni.
A Jobbik egy nappal a szavazás előtt még vacillált.
A Jobbikba két csoport van.
1; A liberális vonulat egyértelműen kiáll a nem mellett.
2; A gondolkodó része --ha nemmel szavazunk akkor elveszítjük a szavazó tábor nagy részét, ráadásul nem is érünk vele semmit hisz a kormányzó pártoknak megvan a 2/3- így a törvény átmegy.
Ők az igen mellett szavaznak mert ettől remélik a Jobbik túlélését.
Viszont elvesztik az EU-helytartójának a pénzügyi támogatását.
Sneider Tamás, a Jobbik elnöke Facebook oldalán sejtelmesen annyit írt, hogy a Stop Soros törvényjavaslatnak számos olyan pontja van, amivel egyet tudnak érteni. De nem mindennel...

Demeter Áron, az Amnesty International (AI) jogi igazgatója nyilatkozott a Stop Soros törvénycsomagról és a bevándorlási különadó tervezetről.
A 25 százalékos különadóra, amit a migrációt szervező civil szervezeteknek kell fizetniük a jövőben,
Amelynek egyértelmű célja a Magyarországon jogszerűen dolgozó, ilyen jellegű tevékenységet végző civil szervezetek ellehetetlenítése. Az ő szervezetük évente 50-60 millió forintból gazdálkodik, aminek a háromnegyede(!) külföldi támogatás. Demeter Áron számításai szerint az AI-nek évi 10-12 millió Forint különadót kellene fizetnie a STOP-SOROS törvény szerint.

A Helsinki Bizottság szerint.

"2015–2017-ben a menedékjogi törvényeket szigorúan betartja a magyar kormány. Ezért csak elenyésző számban léphetnek az ország területére a migránsok,
EU-s szintű ellátást sem kapnak
- írja a Helsinki Bizottság.
A kormányerő arra készül, hogy a menekülőket segítő civileket, jogvédőket és humanitárius aktivistákat is rákényszerítik a törvények betartására kötelezik a munkavégzésben.

A törvényjavaslat szavazása során az igen gomb megnyomása az egyetlen helyes és tisztességes válasz a magyar érdekeket szolgáló képviselőknek.
A szervezet tagjai 2018 junius 20-án olyan köztéri helyszíneket, utcákat tereket keresnek fel, amelyeket szerintük, menekült magyarokról neveztek el, illetve szobrokhoz, amelyeket hős menekült magyaroknak állítottak.
Az Amnesty International szerint ilyen menekült magyar volt például Kossuth Lajos, Kéthly Anna, vagy épp Mindszenty József.

A Kormány a Velencei Bizottság kérésére sem hátrált meg

A Velencei Bizottság állásfoglalása szerint az rendben van, hogy az illegális migráció szervezését Magyarország bűncselekményként értékeli, és felelősségre fogja vonni a törvény sértésben részt vállaló civil szervezeteket, a lehetséges szankciókat azonban túl szigorúnak tartja. A kormány álláspontja változatlan. 2018 június 20-án elfogadják a hazánk biztonságát a migrációtól óvó jogszabályokat.

Szijjártó Péter külügyminiszter miután találkozott Gianni Buquicchioval, a Velencei Bizottság elnökével, azt mondta, el akarják venni a magyar Országgyűlésnek azt a szuverén jogát, hogy saját maga döntsön a Magyarország jövőjét és biztonságát alapvetően befolyásoló biztonsági kérdésekben.
„Magyarország kormánya nem hátrál meg, harcol az ellen a nagy nyomás ellen, amelyet a nemzetközi erők próbálnak Magyarországra kifejteni, és meg fogja védeni a magyar embereket az illegális bevándorlástól és annak veszélyeitől. El fogjuk fogadni a Stop Soros törvényt, amely biztosítja, hogy Magyarország déli határát továbbra is meg tudjuk védeni és a magyar emberek biztonságát meg tudjuk őrizni” – jelentette ki a miniszter.

Bevándorlási különadót vet be a Kormány azokra a szervezetekre, amelyek segítik a migrációt.
Ez 2018 június 19 jelentették be.
Összesen 25 százalékos adó fogja terhelni az érintett szervezeteket.
A Kormány és a kormányzópártok állásfoglalása szerint az minimum elvárható a migrációt segítő szervezetektől, hogy anyagilag is járuljanak hozzá az ország védelmének költségeihez.

Mit mond ki az alkotmánymódosítási javaslat és a Stop-Soros?

A kormány által benyújtott javaslat három fő részből áll.
Lényege az, hogy Magyarország alkotmánya tiltsa az idegenek nációk betelepítését,
megóvja az ország szuverenitását és a keresztény kultúrát.

A második rész a Közigazgatási Bíróságok önálló egységét határozza meg,

A harmadik rész passzusai pedig a privát szféra védelmét és a családi otthon nyugalmához való jogot erősítik.

A sivalkodók szerint az, hogy emberek magánéletét, nyugalmát semmibe véve nem lehet majd akármikor, akárhol tüntetni, a gyülekezési jog és a szólásszabadság korlátozása.

A Top Soros törvénycsomag pedig azt mondja ki, hogy a migráció, illegális bevándorlás szervezése bűncselekmény, és lehetővé teszi azoknak a civil szervezetek a büntetőjogi felelősségre vonását, amelyek a törvényeket figyelmen kívül hagyva támogatják az illegális migrációt és segítik a migránsokat abban, hogy a törvényeket áthágva, illegálisan jussanak be az országba.

A törvénycsomag lényege tehát az illegális migráció kiskapuinak bezárása, megakadályozva ezzel, hogy Magyarország bevándorlóország legyen.
A kormány által benyújtott javaslat szerint, aki azt szervezi, hogy egy illegális bevándorló menedékjogot kapjon, vagy Magyarországon jogszerűtlenül tartózkodó bevándorló tartózkodási jogcímet szerezzen, elzárással büntethető.
Minősített esetben pedig – azaz, ha valaki anyagi eszközökkel segíti az illegális bevándorlást vagy tevékenységét rendszeresen folytatja - egy év szabadságvesztéssel is büntethető lesz.
A jogszabály arra is lehetőséget ad majd, hogy a bíróság az illegális bevándorlást szervezőket kitiltsa a határ 8 kilométeres sávjából, külföldi állampolgárok esetén pedig kiutasításról is dönthet.
A törvényjavaslat rendelkezik továbbá arról, hogy Magyarország nem fogadja be azoknak a bevándorlóknak a menekültkérelmét, akiket nem üldöznek, nincsenek súlyos veszélyben.

gyorgy

Hozzászólások száma : 167
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  donkihote on Hétf. Júl. 30, 2018 4:05 am

Ha elolvasnák a vélemény nyilvánítók .

RABBI RABINOVICH-nak az Európai Rabbik Vésztanácsának Budapesten 1952 január 12-én tartott speciális találkozójáról készült jegyzőkönyv ből idézett szöveget , bizony akkor olyan liberális bértollnokok által leírtaknak nem tulajdonítanának jelentőséget, akik az iszlám veszéllyel riogatnak .

Hisz nem 1526-ot írunk hanem 2018-at.

:http://mkovacshaza.hungarianforum.net/t25-az-antiszemitizmusrol#633

Sajnálatos hogy a polgárok nem ismerik az 1922-ra elkészült Coudenhove-Kalergi tervet:
Lopakodó népirtás Európa népei ellen .
Ezért elhiszik a liberális média bértollnokainak, hogy itt és most az iszlám jelenti a veszélyt éa nem a globális hatalom.
Az iszlám harcosok egy eszköz a globális hatalom kezében. Európai Egyesült államok, majd az ÚJ VILÁGREND létrehozásához.

„Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Európa felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt 60-év valamennyi Európai ország kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a migránsokat építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a Európa ellen.”

Sokan kérdik: Hogy lehet megállítani a globális hatalmat?
A képlet egyszerű de nem olcsó és nem veszélytelen.
Meg kell akadályozni hogy a muzulmán harcosok és a második hullámba érkező afrikai ,,csődörök" bejussanak az ország területére.
Így a globális hatalom ,,biológiai egyverei" a határon kívül maradnak.
Amelyik országban a muzulmán harcosok és az afrikai gén átörökítők elérik a 10%-ot ott a helyzet visszafordíthatatlan.

http://nyomaban.blogger.hu/2015/02/11/coudenhove-kalergi-terv-lopakodo-nepirtas-europa-nepei-ellen

2010-2018-as történések dióhéjban,.

https://magyaridok.hu/velemeny/a-kalergi-terv-es-a-globalis-elit-3320957/

donkihote

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  priskinlaszlo on Vas. Feb. 10, 2019 2:18 am

-A 2018 április utáni tüntetések margójára-

Elnéztem a 2019 februári tüntetést… hmmm… érdekes volt.
Már kissé szánalmasnak tartottam azt is, hogy a szónokok egy három perces beszédet nem tudtak fejből elmondani. A jól lakott óvodás már a második mondatot is elfelejtette.
Na de nem is ez a lényeg, nem lehet mindenki született szónok.

Ami érdekelne, hogy mit szeretnének a tüntetők?
Visszakapni a szemkilövető Gyurcsány kormányt?
Mert ugye akkor minden jobb volt, főleg az egészségügy, mert volt vizitdíj is.
Ja, meg családok tucatjai kerültek az utcára a svájci frank alapú hitelek miatt.
A fizetések durván 30-40%-al voltak alacsonyabbak és az ország az államcsőd szélére került az IMF hitel miatt. Nagyszerű perspektíva.

Esetleg a Jobbikot akarják? Na de, melyiket?
A roma gyűlölő, antiszemita, homofóbot, vagy a 2017-óta liberális cicasimogatót?
El kellene dönteni, hogy a „meleg felvonulást” szeretnék majd megdobálni a jól öltözött, normális kinézetű, felvonuló fiatalok vagy, hogy egy (elképzelt) jobbikos miniszterelnökkel együtt imádkoznak a mecsetben, miközben látogatóba jönnek a Szürke Farkasok és Ali Aǧca, aki rálőtt a pápára.
Hááát… de legalább itt van alternatíva.
Netán az LMP lenne a királyság?
Ők most el vannak foglalva egymás gyalázásával és a bűnösök keresésével.
Azt majd „lerambózza” a pártvezetőség egymás közt.
Választás után az egyik megbeszélésen Hatházi ellen KO-val győzött Sallai.

Momentum? Komolyan 20 éves kis csajokat és srácokat a kormányba, akik életükben még 5 percet sem dolgoztak és az uszításon meg az olimpia tönkretételén kívül még semmit le nem tettek az asztalra.
Én, személy szerint, nem is engednék senkit a képviselőségig, ha nem dolgozott életében minimum 5 évet. Tök mindegy hol, közért, önkormányzat vagy bármi, de legyen élet és munkatapasztalata, mielőtt a nép dolgairól dönt.

Demokrácia vs. diktatúra: demokráciát skandálták a tüntetők. Ha itt diktatúra lenne, akkor nem tudtak volna a parlament előtt tüntetni, mert nem kaptak volna engedélyt, sőt a szervezőket azonnal őrizetbe is vették volna. Egy diktatúrában nem lehetne büntetlenül, ocsmány szavakkal illetni az állam és a kormányfőt, mert bevinnék őket. A kordon áthágásáért már lőnének is, de minimum könnygáz, vízágyú és tonfa kerülne bevetésre.
Itt az sem volt, hiába próbálták páran provokálni a rendőröket.
Jártam életemben, pár diktatúrában és láttam, ott hogyan kezelik a demonstrációkat.

Sajtószabadság: Ha megnézünk egy random újságost, bekapcsoljuk a TV-t, vagy, ha felmegyünk, a netre azonnal feltűnik, hogy hány ellenzéki lap, TV csatorna és web portál van. Népszava, Magyar Narancs, HVG, 24.hu, 444, 168 óra, HírTV, ATV,… A tartalmak pedig napi szinten kimerítik a becsületsértés fogalmát.
Az ég szerelmére miről beszélnek?

Itt nem lehet megélni: tudjátok mitől akadtam ki és miért töröltem jó tucat facebook ismerősömet? Mert olyanok mentek ki tüntetni, akik havi sok százezer forintos fizetést visznek haza, van szép lakásuk, autójuk és Hawaii-in meg Balin nyaralnak.
Vagy aki, azon sopánkodott, hogy Londonban, milyen rosszul keres, bezzeg a britek, ugyan azért a melóért majdnem a dupláját kapják. Most meg azt írja oldalán, hogy soha nem jön vissza ebbe a diktatúrába.
OK akkor ki lehet fizetni havi 500 fontot egy szobára és hatod magammal élni egy lakásban, ha az annyira „posh” (király).

Fejlesztő mérnök barátom 30as éveiben hazavisz 600.000 nettót, (nem fideszes) csak mert sikeres a szakmájában. Szereti és ért a hivatásához, okos és folyamatosan képzi magát.
Szerelő haverom, aki derék öreg Peugeot-omat gyógyítja, precíz, szorgos munkájával biztosít magának egy jó életet. Doki spanom a világ egyik legelismertebb agy és érsebésze (ő sem politizál).

Kiver a víz, amikor 20on éves lányok és fiúk azzal kezdik az állásinterjút, hogy ugye kapok céges autót és minimum 300.000 ft nettó fizut szeretnék.
Persze mindkettő lehetséges, de először bizonyíts.
Talán kellene egy kis alázat a munkával szemben.

A végén pedig, a mélyszegénységben élő fiatalok feltartották 200.000 forintos mobiljaikat az égbe…

priskinlaszlo

Hozzászólások száma : 78
Join date : 2018. Dec. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Porszem esett a GLOBÁL nagytőke gépezetének fogaskerekei közé!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.