Még 20 év után is kísért a múlt!

Go down

Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  erdeklodolakos on Hétf. Júl. 25, 2011 10:06 pm

Mint ahogy mondják: 40-év elég volt hogy rendes emberekből nemzetellenes gerinctelen embereket csináljanak. Azt viszont nem lehet tudni hogy a nemzetellenes gerinctelen embereket hány év alatt lehet visszaváltoztatni rendes emberé. Igen az emberekben is adva van az ösztön hogy a domináns egyedeket gondolkodás nélkül kiszolgálja. Márpedig a domináns egyednek a gazdasági, média, pénzügyi hatalom birtokosát tekintik. Az pedig 90%-ban a pártállamhoz kötődő ,,LIBERÁLIS" személyek birtokában van. Az ne tévesszen meg senkit hogy látszólag nincs is ,,LIBERÁLIS" politikai szerveződés. Ők ott vannak az élet minden szegletében és teszik a dolgukat. Ezért a mai állapot csak egy ideglenes dolog. A politikai hatalmat megszerezni (ideglenesen) a ,,LIBERÁLISOK" hibájából meg lehet. De csak 4-évre. Azt megtartani hosszútávon csak az igazi háttér hatalom birtoklásával a média, a gazdasági hatalom és a pénzügyi rendszer birtoklásával lehet.(lásd 1949-es Liberális hatalomátvétel technikát) Ezen erőlködik a FIDESZ de naponta szemben találkoznak a soraikban beépített ,,Liberálisokkal". (meg persze nem 1949-et írunk. ráadásul az ország szinte teljesen elvesztette a gazdasági függetlenségét) Erre mondják: ments meg Uram a barátoktól az ellenséggel magam is elbánok. A nemzet felemelkedése a rabszolga sorsból csak a média, gazdasági, pénzügyi hatalom feletti irányítás átvételével lehet. Ezért van a teljes pályás letámadás a világ liberálisai részéről a magyar nemzeti kormány ellen. Tehát a tét nem kicsi. Mint ahogy Madács írta: lenni vagy nem lenni ez itt a kérdés. Ezt a harcot kicsiben mi mezőkovácsháziak saját bőrünkön megtapasztalhattuk. A Gonosz diadalához elég a jók restsége.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Hazánk árulói!

Témanyitás  fulopbela on Pént. Szept. 02, 2011 10:09 pm

Ha bárki azt hinné hogy ez csak volt, nem barátaim ez ma is van és itt élnek közöttünk tovább rombolnak Ők és gyermekeik tanítványaik. Tehát kísért a múlt.NÉZD MEG! és gondolkodj vesd ki a rosszat, hisz ez minden bajunk forrása! „A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.” (Edmund Burke)

fulopbela

Hozzászólások száma : 25
Join date : 2011. Jul. 25.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Szomorú a dobozi Munkáspárt elnöke!

Témanyitás  munkasor on Kedd Szept. 20, 2011 6:50 am

Bizony én még szomorúbb vagyok. Hogy egy önkényuralmi jelképnek még mindég van Magyarországon védelmezője. 1990- ben az első szabadon választott országgyűlés első feladata volt hogy Magyarországban meghatározza az önkényuralmi jelképeket és azt tiltani rendelte köztereken nyilvános helyen közszemlére tenni. Ezek közt volt a, horogkereszt, sarló kalapács, vörös csillag, nyilas keresztes zászló. 2010-es választás után a kormány egyértelművé tette hogy a fasizmus és a kommunista diktatúra egyaránt elítélendő. Annak jelképeinek használata büntetendő, az elkövetett bűneik tagadása kisebbítése börtönnel sújtandó. Ezt az álláspontot az európai parlament 2011 júliusában Magyar, Lengyel, Litván, előterjesztésre megerősítette. Ezek után végtelen nagy a szomorúságom hogy a rendőrség a tiltott önkényuralmi jelkép rongálóit kutatja nem pedig az önkényuralmi jelkép köztéren való meghagyója ellen indít az érvényben lévő törvény értelmében bűnvádi eljárást. Mert szerintem nem az a kérdés hogy ki semmisítette meg az önkényuralmi jelképet hanem az hogy kiket terhel a felelősség hogy bármelyik önkényuralmi jelkép közterületen 2011-ben még megmaradhatott.

munkasor

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  idegen on Szomb. Okt. 08, 2011 9:09 pm

A KGB titkos 45 pontja
A leigázás 45 alapelve, avagy hogyan bánjunk a bennszülöttekkel? (állampolgárokkal)…
A fiatalabbak kedvéért: A KGB a hatalmas Szovjetunió hírhedt titkosszolgálati szervezete, élet-halál ura volt. Az alábbi változatot Lengyelországra vonatkozóan készítették, majd adoptálták valamennyi szovjet iga alatt nyögő országra… köztük Magyarországra is.
A hideg módszeresség, amellyel a KGB előkészítette a teljes birodalmában teljes mértékű alárendeltségét a nagyhatalom érdekeinek megfelelően. Budapesten működő KGB-kirendeltség is kapott ilyen útmutatásokat. Magyar Dolgozók Pártja ötvenes évekbeli és az MSZMP későbbi, az MSZP mai gyakorlata alapjában véve nem különbözik e KGB-utasítás szellemétől és alapelveitől.

MOSZKVA 2. 6. 1947: Szigorúan titkos!
K. AA/CC 113, Utasítás NK / 003/47.
Azok, akik át- és túlélték a diktatúrát, tanúsítani tudják, hogy a KGB titkos 45 pontja közül bizony nagyon sok túlélte az úgynevezett rendszerváltozást, és továbbra is virágzik. A legvérfagyasztóbb a 12., 13., 14., 15., 27., 28–35., 39–41. pont máig ható érvényessége. Elképesztő, hogy az Európai Unió is átvette a KGB titkos 45 pontját…A mindennapos tevékenységének alakításában felhasználja.

Emlékeztető: „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja.” (Alekszander Szolzsenyicin) Akit érdekel a magyarságra kidolgozott az MSZP által a mai napig érvényes útmutató: A Magyarságra kidolgozott változat

idegen

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  erzsebet on Csüt. Okt. 20, 2011 10:12 am

A minap olvasom:A MAZSIHISZ nevű zsidó képződmény az alábbi közleményt adta ki és feltehetőleg parancsban is elküldte a budapesti városvezetés felé. De kedves barátaim, már megint egy össze esküvés elmélettel állunk szemben: hisz nincs is Magyarországon zsidóság hisz a népszámlálási íven sincs feltüntetve a zsidóság, sem mint nemzet sem mint vallás. Igaz a múltról sokat hallottunk! Egyesek mondják: Bizony, mert ők nagyon sokat tettek Budapestért, hiszen ki ne hallott volna Kohn Béláékról és követőikről el egészen és megszakítatlanul Demszkyig... (sőt, mi még Rákosi Mátyásról és az ötvenes években közreműködőkről is hallottunk!) Wass Albert pedig nem méltó erre, hiszen meglátta az összefüggéseket és hirdette is az igazságot, ezért persze szerintük antiszemita volt. Bizony ezt a tételt el kell fogadni mert akire a zsidók haragudtak az nem lehet más, csak antiszemita, rasszista, fasiszta. Ezért a román kommunista bíróság koholt vádak alapján háborús bűnösnek nyilvánította. (Nem mellesleg, ha ismernék Wass munkásságát, akkor tudhatnák, hogy olyan messze van az antiszemitizmustól, mint ők a magyarság iránti lojalitástól). De kit érdekelnek ezek az okfejtések, hisz Ők nem ismerték Wass Albertet, ezért az MSZP-é úgy gondolja, Antiszemitáról közterületet elnevezni méltatlan fővárosunkhoz. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és a Budapesti Zsidó Hitközség történelmi hibának tartja, de egyáltalán ha nincs Magyarországon sem zsidó nemzet sem zsidó vallás, akkor hogy lehet hogy ez a közlemény egyáltalán napvilágot látott. Tarlós István Főpolgármester, és a Főváros közgyűlésének többsége Wass Albertről nevezett el közterületet Budapesten.
Ez a döntés egy elégtétel azoknak a budapesti polgároknak, akik a 19. század végén és a 20. század első felében a város lakosságának több mint egyötödét adták, és nagyon sokat tettek azért, hogy ez a város Európa egyik legszebb, modernebb nagyvárosává válhatott.
A budapesti polgárság mindig is motorja volt szeretett városa fejlődésének, kulturális, és gazdasági fellendülésének, oroszlánrésze volt abban, hogy e település nemzetünk méltó fővárosává váljék.
Ez a határozat a Budapesten meggyilkolt zsidók tízezrei emlékének méltó ünneplése, mert egy olyan emberről neveztek el teret, aki élete végéig hangoztatta zsidóbarát nézeteit, egész életében büszke volt nyílt hazafiságára, és akit ,,háborús" bűncselekmények miatt ítéltek el, koholt vádak alapján.
Egy ilyen ember igazán méltó arra, hogy egy európai ország fővárosában teret nevezzenek el róla.
A Főpolgármester és a Fővárosi Közgyűlés többsége ezt a döntést meghozta minden Magyar dicsőségére.
Az Amerikai Egyesült Államok (USA) nagy barátai írnak le ilyet! Wass Albert egyik fia sikeres katonai karriert futott be az USA-ban. Gondolják, hogy előtte Amerika nem informálta le a családfáját? Ez naiv gondolat! Mégis egészen magasra jutott az állítólagos ,,antiszemita és háborús bűnös" fia!
Az örökös címkézéssel fel kellene hagyni, mert ha állandóan egymás fejéhez vágjuk a nem létező múltat, akkor nem lesz békés jelen, jövőről meg már nem is beszélve!
„Likasszák már az égben fönt a rostát/ s a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok/ És lészen csillagfordulás megint/ és miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia!" (Wass Albert: Üzenet haza)

erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  donkihote on Pént. Nov. 25, 2011 4:12 am

A kommunisták olyanok mint a kaméleonok. Akármilyen színben tudnak “pompázni”. A legszörnyűbb az egészben az, hogy számukra a hatalom az ami számít, megszerzése érdekében bármilyen eszközrendszert bevetnek. Nem válogatnak, céljuk érdekében saját társaikat is feláldozzák. Minden, általuk ellenségesnek tartott közösségbe beépülnek és bomlasztanak, ha kell kapitalistává válnak, de lelkületükben ugyanazok maradnak, akik voltak …., a gonosz kiszolgálói.
A rendszerváltáskor a pártállami káderek, ügynökök azok utódai beépültek az ország minden szervezetében hogy ott a rábízott ,,feladatot" végrehajtsa. Ezért nem véletlen hogy mindez ezidáig a rendszerváltás letisztítása még szóba sem jöhetett, még a kérdés felvetését is képesek voltak megakadályozni.
Mindaddig nem beszélhetünk valós rendszerváltozásról, amíg Marx, Engels, Lenin, Sztálin, Kun Béla, Rákosi és/vagy Kádár követőit nem takarítják ki a közéletből, valamint nem számoltatják el őket múltbéli anyagi, fizikai és erkölcsi bűneikről, illetve nem fosztják meg őket azoktól az elismerésektől (kitüntetés, díszpolgárság, emlékmű, rendfokozat, ingó-és ingatlan vagyontárgyak, stb.,), amelyeket érdemtelenül birtokoltak és birtokolnak.
Azokról a „kapitális” nagyságrendű hazugokról, hazaárulókról, csalókról, törvénysértőkről, besúgókról, vérbírákról, smasszerekről, hordószónokokról és/vagy cinkosaikról van szó, akik (közvetve vagy közvetlenül) emberek (embertömegek) kivégzéséért, megkínzásáért, fogságba vetéséért, kisemmizéséért felelősek, akik egy országot tartottak szögesdróttal, aknákkal és határőrök tömegével őrzött, legvidámabb barakknak titulált zárkában.
Azokról, akik 50 évvel taszították vissza hazánk technikai, szellemi, ideológiai, kulturális, gazdasági fejlődését, akik népünk vérét szívva gazdagodtak, dőzsöltek, loptak, raboltak, gyilkoltak és élvezték az „édes életet”. Akik külföldi kölcsönökkel biztosították a langyos jólétet és példátlan nagyságrendű adósság-csődöt zúdítottak hazánkra. Azokról, akik elérték, hogy szennyes múltjukat jótékony köd takarja, „ujjlenyomatuk” eltűnjön, tevékenységük államtitkot képezzen és olyan „szemellenzős” hívők tábora jöjjön létre, akik „jó pénzért” vagy pozícióért „életüket és vérüket” adják imádott leandereikért. Elsöprő többségük IQ-ja mélyen alatta van a ma született kisbárányénak.
Bár mára már nem sokan vannak ezek a „szent tehenek”, (De utódjaik sajnos épp oly komiszak) de hangjukkal, arroganciájukkal, orcátlanságukkal, határozott fellépésükkel, erőszak szervezeteikkel, valamint bunkó híveikkel (és cinkosaikkal) éveken vagy évtizedeken át képesek voltak hatalmukat (uralmukat), „dicsfényüket” és kreált hírnevüket fenntartani.
Hazaárulók között első helyet (toronymagasan) Czermanyik, Csermanek, Lipták, Barna, Kádár (János) birtokolja, aki mellett még Quisling is kezdő ministráns lehetett volna. Égbekiáltó bűneinek felsorolásától el kell tekinteni, mivel az emberek többsége jól ismeri ezeket a tényeket, amelyek a hazaárulás, a hazugság, a primitívség, a képmutatás, a rosszindulat, a könyörtelenség, a hozzá nem értés, a gyávaság és a tudatlanság tömény turmix változatát tartalmazzák.
Apró, Biszku, Marosán, Münnich, Óvári, Berecz, Horn, Aczél, Medgyessy, és hasonszőrű társaik (beleértve a pufajkások „hősi táborát”) alaposan rászolgáltak arra, hogy megvonják tőlük a kapott elismeréseiket (akár posztumusz is, mint Ceaușescutól a brit kormány), kiemelt nyugdíjaikat és összeharácsolt vagyonaikat. Alighanem hazánk az egyedüli olyan állam a világon, ahol egymásután (Kádár, Horn, Medgyessy révén) három hazaáruló került az ország élére és az indiai szent tehenekhez hasonlóan, kiemelt védettségben részesültek, illetve részesülnek.
A szélhámosok között első helyen Király Bélát kell megemlíteni, aki mesteri hazugságözöneivel és határozott fellépésével a fél világot (!) az orránál fogva vezette, aki háromszoros dezertőrnek(!!!) minősül (Kőszeg, Budapest, Nagykovácsi), aki tábornoktársait a bitóra segítette és elfoglalta az egyik kivégzett beosztását, birtokba vette egy másik lakását (ingóságaival egyetemben), aki azt hazudta, hogy évekig ült a siralomházban és a felkelők szabadították ki a rabkórházból, aki a szocializmus építésére jelentkezett Bata István honvédelmi miniszternél, majd néhány nap múlva Nagy Imrénél „kopogtatott” és kérte, hogy a Nemzetőrség Főparancsnoka legyen, de Nagy Imre nem egyezett bele ilyen tisztség létrehozásába, viszont ‘56 november elsején kinevezték Budapest katonai parancsnokává, amelyet elfogadott, de november 4-én – a szovjetek első puskalövésére – a Dunántúlra majd Ausztriába szökött.
És ezt a „szuper szélhámost” léptette elő Göncz Árpád (ügynök) vezérezredessé, juttatta az SZDSZ a parlamentbe, Medgyessy tanácsadójaként értékesítette ,,tudását és tapasztalatát" Kitüntetései gazdag kollekciójának részét képezték: Horthytól, Mussolinitól, Hitlertől, Szálasitól, Rákositól, Göncztől, Mádlitól, Medgyessytől, Gyurcsánytól és a Yad Vashemtől kapott példányok, nem beszélve Vietnamból, Japánból, Indiából, Indonéziából, Tajvanból, Argentínából és más helyekből „begyűjtött” elismeréseiről. Király Béla elhunytakor Bajnai Gordon miniszterelnök mondott búcsúbeszédet.
Tehát egy párját ritkító szélhámos volt. Ő igazából elmondhatja ,,jó időben jó helyen" volt. sajnos tucatjával tűntek fel a ,,rendszerváltáskor" az ilyen típusú alakok sajnos mostanára nagyon sok helyre beépültek ezek utódai.
Hogy a sort folytassam: Bánkuty (Frankel) Géza előkelő helyet foglal el a szélhámosok között, kétszer is előléptettek (Für Lajos és Szabó János „hadügyérek”) a rendszerváltozást követően, előbb alezredessé majd ezredessé, mert fogalmuk sem volt, hogy mit tett vagy mit nem tett az ‘56-os forradalom és szabadságharc időszakában... Az közismert, hogy ÁVH-s barátját látta el nemzetőr igazolvánnyal, az is, hogy a harctevékenységekben nem vett részt, majd arra is dokumentum van, hogy a BM Bécsben lévő rezidenséhez (Szabó Miklóshoz) csatlakozott (az itthoni BM szervek tudtával és hozzájárulásával), és közvetlen vagy közvetett együttműködésük eredményeként irányítottak haza Ausztriából több forradalmárt Kádár pribékeinek karmaiba, majd a bitójuk alá!
Szalay Róbert, mint a szélhámosok egyik pitiáner, de szorgalmas tagja, szintén elő lett léptetve (alezredessé) Szabó János jóvoltából, mivel úgy emlékezett Szalayra, mint aki ott volt a Sztálin szobor ledöntésénél. Sztálin Akadémiát végzett politikai tisztként (komisszárként) tette a dolgát, 56 november 4-e után pedig a pufajkásokhoz csatlakozott és Hornhoz hasonlóan „csak” objektumok védelmében segítette a szovjet agresszorokat és Kádár hatalmának megszilárdítását. Jelenleg egy antibolsevista társaság tagjaként hirdeti a forradalomban végrehajtott hőstetteinek számos változatát.
Kárpáti (Kurely) Ferenc mindent megtett, hogy elhitesse magáról „reform kommunista” szerepben való rendszerváltó tevékenységét, Göncz „papa” (ügynök) az egyik legmagasabb magyar kitüntetést adományozni annak a fő-komisszárnak, aki évtizedeken át mosta a Néphadsereg katonai és polgári állomány agyát a marxista-leninista-sztálinista maszlaggal, meleg szavakkal kiemelve „áldozatos” munkáját. Göncznek ez a „gesztusa” mutatta a hovatartozását, de mindenesetre példa nélküli tett egy rendszerváltást követő időszak első számú közjogi méltóságtól, hogy a bukott (bűnös) rendszer egyik főgurujának a homlokára babérleveleket rakosgasson!
Bizony ezekből a példákból kiindulva, célszerű lenne a törvényjavaslatba bevenni a jogtalanul (érdemtelenül) kapott kitüntetések visszavonási lehetőségét. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a kitüntetések értékét devalválja, ha olyanok is viselik (megkapták), akik bizonyíthatóan érdemtelenek a birtoklására. Hasonló törvénytervezetet kellene készíteni a rendfokozatokra (katonai, belügyi-rendőri, tűzoltói) is, mivel kifejezett bohóckodásnak minősül, hogy egyes tárcavezetők úgy osztogatják a rendfokozatokat, kitüntetéseket a volt ügynököknek, mint Mikulás a pemetefű cukorkát az óvodás gyerekeknek.
Csökkenti az emberek (a közvélemény) szemében a kitüntetés értékét, ha azt méltatlan kápók kapják, hamis érdemekért. Elrettentő például szolgáljon Kádár Szovjetunió Hőse c. kitüntetése (amely odaítélési indoklásában szerepel a második világháborúban végrehajtott tevékenysége), Gergényi Péternek, Demszkytől kapott két plecsnije vagy a Francia Köztársaság Becsületrend odaítélése (Medgyessy Péternek (kettő is), Dávid Ibolyának, Szili Katalinnak, Für Lajosnak, Mécs Imrének, Gergényi Péternek, Kosáry Domokosnak, Schweitzer Józsefnek), amely már egy kabaré műsorban is nagy sikerre számítana.
Dávid Ibolyának viszont arra volt gondja, hogy maga mellé vegye felelős beosztásba azt a „lebukott” legfőbb ügyészt (Györgyi Kálmánt), aki foggal-körömmel védelmezte a Kádár-rezsim piszkos ügyeit.
VAGYIS: a kitüntetések (elismerések) újbóli szabályozásakor meg kell teremteni a feltételeket a körültekintő (elfogulatlan) vizsgálatok lebonyolítására, az érdemtelen személyektől való visszavonásra (akár posztumusz is), hiszen ezt alkalmazta a brit kormány Ceaușescu esetében, de ez történt Sztálin és Haynau Budapest díszpolgári címének megvonásakor is. Hazaárulók, gyilkosok, népirtók, tolvajok, csalók és hazugok nem birtokolhatnak olyan kitüntetéseket, amelyekhez minden tekintetben feddhetetlen, kimagasló eredményeket elért, hazáját és az emberiséget önzetlenül szolgáló személyek kaphatnak.

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Visszatérő álmok!

Témanyitás  munkasor on Pént. Dec. 02, 2011 1:37 am

A fiatalok valószínűleg nem igazán tudják, hogy mi is volt az a bizonyos munkásőrség, ha esetleg az elnevezés magát hallották is. A Munkásőrséget az 1956-os forradalom és szabadságharc (akkoriban persze ellenforradalomnak mondták az elvtársak) leverése után hozták létre 1957-ben az akkori kormányzó egy párt a hatalmának megszilárdítására, a „munkáshatalom védelmére”. Az első tűzpróbán 1959-telén 1960-tavaszán estek át amikor is, mint a munkásság élcsapata ,,meggyőzte" a parasztságot a termelőszövetkezés (az eszközökben nem válogattak) előnyéről. De folyamatos éberségről tettek tanúbizonyságot a ,,munkás-paraszt" hatalom ellenségeinek a felgöngyölítésében.
Ez a jórészt önkéntesekből (Jó részt leghitványabb,jellemtelen rétegből verbuválódott) álló szervezet főként karhatalmi és rendvédelmi feladatokat végzett és őrizte az akkori (egy)párt objektumait. Valójában egy igazán jól felfegyverezett párthadsereg volt.
1989-ben szűnt meg, jogutód nélkül. Tagjait leszerelték, hivatásos állományát, mely az összlétszám kb. 5 százaléka volt, szélnek eresztették. Fegyverzetével a későbbiekben a Horvát Gárda, illetve a szerb Krajina harcosainál találkozhattunk. Az általuk használt gránátlövő géppisztollyal Arafat palesztinjai ijesztgették az izraeli páncélosokat. Mert ugye akkor még Arafaték szabadságharcosok voltak, Izrael pedig agresszor! Egyszer valaki szóba hozta, hogy milyen nagylelkűek voltak a magyarok, amikor a szerbekkel vívott polgárháború (kilencvenes évek legeleje) idején a horvátoknak átadták a munkásőrség fegyvereit. Erre visszaírtak a horvátok, hogy igen, átadták 900 millió dollárért! Ez a pénz azonban, ahogy az kis hazánkban történni szokott, eltűnt! Nem keresi azóta se senki… A főállású munkásőröket leszázalékolták, ma már kiemelt öregségi nyugdíjasok (360 ezer körül), vagy az örök vadászmezőkön ijesztgetik az ördögöt!
Volt egy nagyon szívhez szóló daluk, amelynek meghallgatásától, illetve teljes szövegétől megkíméllek benneteket. A refrénje a következőképpen hangzott:
„Munkásőrnek egy baja így van-e?

Miért nincs három élete, élete?

Egyiket a Pártnak adja, másikat a párja kapja,

a harmadikkal egy a fegyvere.”

Magyarországon rengeteg hadiüzem volt, melyek a szovjet hadiipar beszállítói voltak. Csabán három hadiüzem volt: a Forgácsoló a Kis-réten, a HAFE (Hajtóművek és Festőberendezések Gyára, és a BHG. A Forgácsolót az állandó imperialista veszély miatt kitelepítették a Vandháti útról a Kisrétre, a HAFE kikerült a Kazinczy utcáról (ma a gépészeti szakközép van a helyén) a Berényi útra. Érdekes módon a BHG megmaradt a vasútállomás közelében a Temető soron. A hadiüzemek dolgozói általában nem is tudták, hogy ők hadiüzemben dolgoznak!
Egy híres egykori hadiüzemet (Rába) most készül visszavásárolni a magyar állam.
A hadiüzemek voltak az elsők, amelyek az úgynevezett rendszerváltás idején tönkrementek. Az Ikarusz, a Videoton, a Ganz-Mávag, a Csepel Autó, Ózd városa szinte teljes egészében, a Bakony Vas- és Fémművek, a Mátra Vas- és Fémművek jócskán beszállítói voltak a hadiiparnak, de beszállított sok Gépjavító Állomás is.
Ezekben az üzemekben kötelező volt a munkásőrség, a többi üzemben esetleg lehetett önkéntes (nyalási alapú) is.
Félévenként mentek gyakorlatozni a munkásőrök, a Mezőkovácsháziak általában a Kétegyhází ősgyepre, ami ma természetvédelmi terület. A gyakorlat előtt mindig meg volt adva a jelszó, amivel a nap bármely időszakában riaszthatták az „állományt”. A telefonba csak magát a jelszót mondták be, semmi többet! A jelszó elhangzása után azonnal be kellett egyenruhában rukkolni az előzőleg megjelölt helyszínre.
A mi történetünk munkásőre is megkapta az eligazítást, és közölték vele a jelszót: KITÖRT A VIHAR! Elkövetett egy szarvas hibát: elfelejtette megmondani oldalbordájának, hogy az a bizonyos hívás éjszaka is érkezhet!
Éjszaka megcsörrent a lakásban a telefon, a munkásőrünk és a gyerekek is aludtak. A feleség gyorsan felkapta a telefont, nehogy felébredjenek. Az ügyeletes beleharsogta, hogy KITÖRT A VIHAR! Erre a feleség nem éppen intelligens hangon kioktatta, hogy hová menjen, amikor a Hold oly csodálatosan besüt az ablakon. Az ékes szólamok keveredtek a ló bizonyos szerszámával és a Jóistenével is…
Az okítás végére felébredt a munkásőr, és kérdezte, hogy mi történt?
Az asszony még mindig paprikásan dühöngve mondta, hogy valami barom telefonbetyár szórakozott, és elmesélte a részleteket. Ámulva nézte a tájékoztató közben az ágyból rakéta sebességgel kiugró és a munkásőr „egyenruhát” felkapkodó párját… Akit aztán a helyszínre beérkezve jócskán leteremtettek. Szerencséjére közel lakott a helyszíntől. A dorgáláson kívül nem lett súlyosabb következménye az esetnek, mert munkásőrünk vezető beosztásban ténykedett… Így tanulta meg aztán hosszú évekre, hogy a jelszó igaz, hogy titkos, de ha nem osztja meg legalább a feleségével, abból baj is lehet.

munkasor

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  kisistvan on Szer. Dec. 14, 2011 2:35 am

A rendszerváltozás Első Alaptörvénye tehát: A kommunista nem vész el, csak átalakul.
A rendszerváltozáskor a volt kommunista nomenklatúra túlnyomó hányada helyben maradt, nemcsak Magyarországon, hanem a többi volt kommunista országban is. (Csak a Ceausescu házaspárt végeztették ki a puccsista kommunisták.)
Ha a rendszerváltozás Első Alaptörvénye igaz, úgy a kérdés: miről ismerszik meg az átalakult kommunista?

II. A Szolzsenyicin-tétel alkalmazása jelenlegi viszonyainkra:

A hataloméhség, cinizmus, gátlástalan rombolási hajlam, nemzet-, kultúra- és szellemellenesség – kommunistát takar, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, neo-konzervatívnak vagy bármi másnak) nevezi magát.

Ha egy politikus nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így hív: lelkiismeret – az kommunista, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, neo-konzervatívnak vagy bármi másnak) nevezi magát.

Az eltorzult lélek, a szemrebbenés nélkül kimondott, vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy politikus a mozgalom, vagy maga és párttársai személyes boldogulása érdekében kimond – biztos jele annak, hogy kommunistával állunk szemben, akkor is, ha másként (pl. szociáldemokratának, liberálisnak, neo-konzervatívnak vagy bármi másnak) nevezi magát.

Következtetés:
Egészséges szellemű európai ember nem csak, hogy nem lehet kommunista, de fel is ismeri az önmagát másként nevező, átvedlett kommunistát.

Mi történt a rendszerváltozással, ha a kommunisták nem vesztek el, csak átalakultak?
Nem a kommunisták vesztek el, hanem a rendszerváltás. (1. Ha egy hordó szennyvízbe egy pohár bort töltesz, egy hordó szennyvizet kapsz. 2. Ha egy hordó borba egy pohár szennyvizet töltesz, egy hordó szennyvizet kapsz. – Murphy Első és Második Törvénye)
Mit kellett volna tenni az igazi rendszerváltozás érdekében?
Kiönteni a szennyvizet és alaposan kimosni, fertőtleníteni (kikénezni) a hordót.
Miért sikkadt el a rendszerváltozás?
,,mert mikor ledobtad, el nem tiportad…” (Illyés Gyula: Egy mondat a zsarnokságról)

„A kommunizmus megbukott, minden értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az Eszmét védi, hanem meztelen életét és a zsákmányt.” (Márai Sándor)
Márai idézetet, – minden nap többször írásban,és szóban is leadnám a TV-ben,hogy a Magyar ember tudatában bevésődjön. Mert addig amíg ezek közöttünk élnek,(és bizony nagyon jól) ,addig mindenhová beférkőznek,és bomlasztanak. A patkány patkány marad,-még akkor is, ha kicicomázzák, ideje “kipusztítani” azaz letörni, megsemmisíteni,és kirekeszteni mindenki által.
A patkányok köztünk járnak,és jól álcázzák magukat,de felismerhetőek nagyon egyszerűen:
Akinek nincs Istenhite,annak erkölcse sincs,és akinek erkölcse sincs,annak lelkiismerete sincs,és fordított sorrendben is igaz : Akinek nincs lelkiismerete,annak erkölcse sincs,és akinek erkölcse sincs,annak Istenhite sincs. Minden a Istenhitből indul,és oda érkezik vissza.
Az ateista is, ha erkölcsösen él, és lelkiismerete is van ( nem sok ilyet ismerek ) ,tudat alatt Istenhitben él,csak nem tud róla, mert nem hisz Istenben.
Erről Wass Albert Így ír:„A bolsevik olyan ember, aki elégedetlen, irigy és tele van gyűlölködéssel. Mindenkit gyűlöl, aki nem úgy gondolkodik, mint ő… Aki csak rest, és ezért elégedetlen. Aki tehetségtelen, és ezért irigy… Aki nem akar egyebet, mint munka nélkül hozzájutni valamihez, osztozkodni a másén. És gyilkosságokkal csinál helyet magának a világban. Mindegy, hogy minek nevezi magát. Mindegy, hogy milyen jelszó nevében fosztogat, és milyen zászló alatt vonul fel az utcákon. Végeredményben egy és ugyanaz. Homo bestiális. Állatember.”

.


kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  erdeklodolakos on Szomb. Jan. 07, 2012 6:34 am

Bizony még 22-éve is kísért a múlt. De ha azt mondom hogy Magyarország a múlt csapdájába vergődik akkor sem állunk messze az igazságtól. De kár minden szóért inkább halhassátok végig az következő összefoglalót és mindenki gondolkodjon el.! http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=108&v_id=11495

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  munkasor on Szer. Jan. 18, 2012 7:18 am

Amikor a múlt hét közepén Schiffer András ,,hátrébb" lépett éreztem hogy itt valami nincs rendben ezért egy kicsit kutakodtam. Vajon ki is ez a Schiffer András: A lényeges politikai szárnypróbálgatását Gyurcsány vezette Új Nemzedék Mozgalomban Bajnai mögött mint harmadhegedűst játszotta.
1992-ben kénytelen-kelletlen megvált az Ifjú Szocialisták mozgalmának ügyvivői székétől. Az akkori időkről így mesélt még néhány hónapja a Népszava újságírójának: „Jó néhány társammal azon törtük a fejünket '90-ben, miképp lehetséges egy olyan alternatív, kicsit radikális ifjúsági mozgalmat csinálni, amely vállaltan baloldali. A csapda az volt, hogy úgy szerettünk volna egy alternatív baloldali mozgalmat csinálni, hogy nem kértünk a pártállam utódszervezeteiből. Élt bennünk egy naiv illúzió, miszerint az akkori MSZP kapcsolatrendszerét át lehet súlypontozni a régi nómenklatúráról alternatív mozgalmakra.” Bizony már akkor is foglalkoztatták eretnek gondolatok.
De milyen politikai pedigrével rendelkezett, ez a Schiffer András Hogy a ,,nem látható pénzhatalom" olyan sok pénzt áldozott rá hogy felépítse mint a teljesen megbukott SZDSZ és a jövőben a megbukást elkerülni nem tudó MSZP helyére egy modern Liberális Demokrácia vezéralakjává.
Íme a ,,makulátlan" pedigré: Szakasíts Árpád (1888–1965) a szociáldemokrata párt vezetője, illetve később árulója volt. Az 1945-ös választásokat a Független Kisgazdapárt nyerte, és az ezt követően alakult kormány államminisztere lett, majd ideiglenesen betöltötte az iparügyi miniszteri posztot. 1948 júniusában elárulta, illetve betolta pártját a Magyar Dolgozók Párjába (MDP-be, az akkori kommunista pártba). Az összeolvadást követően „hálából” az MDP elnöke lett, majd köztársasági elnökké választották. 1948-ban Kossuth-érdemrenddel (első osztály) tüntették ki. A kék cédulás választásokat követően, melyet giga csalással a kommunisták nyertek, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának elnöke lett egy rövid időre.
1950-ben az akkori bolsevik „szokásnak” megfelelően őt is letartóztatták, és bebörtönözték, ahonnan 1956 márciusában szabadult. De a bolsevik hitében ez nem rendíti meg.
A forradalom után részt vett a konszolidáció (vagyis a megtorlás) „munkájában”. 1958-tól jobbnál jobb pozíciókat (Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke, országgyűlési képviselő, az Országos Béketanács elnöke, a Magyarok Világszövetségének elnöke) töltött be.
Haláláig tagja volt az MSZMP Központi Bizottságának. Iskolai tanulmányairól nem találtam információt, ezekre a káderekre mondták a kommunisták hogy GONDOLKODÓ . A Liberális Demokráciának ilyen példaképek kellenek. Egy kis árulás, egy kis börtön, egy kis megtorlás – még ez is belefér! Csak érdekességként megjegyem, hogy a Magyarországi Szociáldemokrata Párt az 1947-es árulás óta nem tudott magához térni! Hiába a makulátlan pedigré ha Schiffer András nem értette meg hogy neki csak úgy lehet politizálni ahogy a ,,NAGY TESTVÉR" engedi. De Schiffer András ezt nem értette. Ezért a meggyőzésére Schiffer Anna nagynénit bízták meg. Fő bűnként a nagy néní azt rója fel, hogy Schiffer fel merte jelenteni és el merte utasítani Gyurcsányt, fel merte vetni a Jobbikkal való együttműködés lehetőségét és a parlamentben nem átallott szóba állni egyik-másik radikális képviselővel. Elfelejtkezett Andris a ,,jólneveltségről": Egy megrögzött kommunista unokája sohasem működhet együtt, még közvetetten sem a jobboldallal. Ez egész egyszerűen nem történhet meg, legyen bármilyen mocsadék is a honi baloldal, lehet bármekkora hazaáruló is a szocialista brigád. Egy Szakasíts-unoka soha nem állhat ki a sorból. Inkább lépjen hátrébb, inkább tűnjön el, de odaállni, vagy csak szóba elegyedni a másik oldallal nem lehet.
De mint látszik, Andris engedett a családi fészek nyomásának és múlt szombaton bejelentette, hogy azonnali hatállyal távozik a párt frakciójának éléről. Schiffer Anna, elmagyarázta Andrisnak: „Sem dédapád, sem nagyapád soha nem értett egyet szélsőséges politikai véleményekkel, soha, semmilyen körülmények között sem lettek volna hajlandók jobboldali szélsőségesekkel együttműködni. Meggyőződéses baloldaliak voltak, és tisztességes meggyőződésük okozta a szélsőséges baloldaliak, de inkább a baloldali eszméket megcsúfoló politikai bűnözők általi meghurcolásukat. Sokkal jobb sors egy demokratikus párt leköszönt vezetőjének lenni, mint megbuktatott politikusának.” Andris pedig annyira nem hülye gyerek, így értett a szóból. Pontosan tudta, hogy neki a következő időben már nem osztanak lapot. A Birodalom csalódott benne pedig egy ilyen pedigrével igazán sokra vihette volna. Azonban a Birodalomnak most már teljes egység kell, mivel egyre vészesebben fogynak a hónapok. Nincs már idő szarakodásra és egy új párt felépítésére. A meglévőket kell egy zászló alá terelni, egy mindenki számára elfogadható jelölt mögé. A jelölt pedig, mint most már kiderült, nem Schiffer, aki volt annyira naiv, hogy valahol talán tényleg elhitte, hogy lehet más a politika. Azonban az arrafelé nem lehet más, még csak szavakban sem. Ezért a Birodalom Soros György irányításával Bajnai Gordonra tette át, a közös ,,gyülekezet" neve HAZA ÉS HALADÁS. Ez tán még jobban hangzik mint:Lehet más a politika. Most már Soros Györgyék erre teszik a hangsúlyt. Ő már több helyen bizonyított, ahol megjelent ott a ,,fű se nőt" Nem érzelgett tette a dolgát. Magáévá tette hogy ahol fát vágnak ott forgács is van.
Nem lehet semmit súlypontozni amikor valaki beáll a ,,Birodalom" szolgálatában. A mocsok, a gátlástalanság, a harácsolás és a haza árulása soha ki nem vesző tulajdonsága a magyar baloldalnak. És ez most sincs másképp és nem lesz másként a jövőben sem. A fenti tulajdonságok nemzedékről nemezedére szállnak. Nem lesz olyan, hogyha majd kihal az utolsó Kádár-nemzedék is, akkor majd jönnek az új, tisztességes és fiatal baloldaliak. Mert ez nem lehet. Ez nem történhet meg, éppen az olyan családok és körök miatt, mint amilyen a Szakasíts és a Schiffer családok, ez az elvárás Bajnaival de minden Liberális demokratával szemben is.

munkasor

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  erzsebet on Szer. Júl. 18, 2012 9:03 pm

1945-ben felszabadultunk, amit nagyon komolyan kellett venni, mert ha nem, abból előbb-utóbb baj lett. A KOMMUNISTÁK Horthy-rendszer értelmiségét internálták, deportálták, félreállították, vagy (országból elűzték) disszidáltak. És bizony feljött az alja. Ezt egy ,,józan paraszt asszony" úgy foglalta össze, hogy „A virágok elhervadtak, a szarok kivirágoztak”. Akár öt általánossal is lehetett valaki tanácselnök, párttitkár meg (ÉRTELMISÉGI) főleg. Az minél butább volt, annál jobban tudták használni. Persze, nem az eszét. Voltak olyan települések, ahol a nép nem tudta megállapítani, hogy a tanácselnök a butább, vagy a párttitkár. Még a megyénél is előfordult, hogy nagyon alacsony iskolai végzettséggel akár megyei tanácselnök is lehetett a hithű kommunista.

A gyárakban, üzemekben hasonló volt a helyzet. Semmihez nem értő, buta, de jó kommunista elvtársak lettek a főnökök és a párttitkárok, akiknek az ostobaságain a hátuk mögött jókat mosolyogtak az emberek. Nem a munkahelyen persze, hanem a kocsmában.

Még a hatvanas években is voltak ilyen pártkatonák a vállalatok élén. Az egyik ilyen azt találta mondani egy munkaértekezleten, hogy LÁTHASSUK ELVTÁRSAK, HOGY EZTET ÍGY NEM CSINÁLHASSUK, MÉGIS ÍGY FOLYTASSUK!

Az érettségizett üzemgazdász halkan megjegyezte, hogy MONDHASSUK EZTET ÍGY IS, AZ ÉN FÜLEMET NEM BÁNTSA!

Először beiskolázták az elvtársakat az elvtársak pártiskolára. Ez általában öt hónapos bentlakásos tanfolyam volt, amit vizsga követett. Az öt hónap alatt sok érdekességet tudhattak meg a páciensek a szovjet hatalomról, a kolhozokról, a dicsőséges Tanácsköztársaságról és a felszabadulásról, ami nem is volt. A Szovjetunió megszállásként aposztrofálta a tényt, a magyar nyaloncok találták ki azt, hogy 1945. április 4-én felszabadultunk. Ez a nap aztán munkaszüneti nap lett, de az volt november 7-e, a Nagy Októberi Szocialista Forradalom évfordulója is.. November 7-ével kapcsolatban Fekete Pál, Csaba 56-os hőse megtanította velünk, hogy az Nagy Októberi Szocialista Puccs volt. Semmi nem az volt, aminek mondták.

Később aztán bevezették a Marxista–Leninista Esti Egyetemet. Ezt nem is este tartották, hanem napközben, munkaidő alatt. Ide be lettek iskolázva a tanácsok, vállalatok, termelőszövetkezetek vezető állású dolgozói is, nemcsak a főnök elvtárs. Majd bővült a kör, és a közalkalmazottak, köztisztviselők, a cégek magasabb beosztású dolgozói is elvégezték ezt a „nagyon fontos” egyetemet. Először tíz hónap volt a tanulmányi idő, majd lett már hároméves tartamú is. A tananyag sokszor évente változott, ahogy a politikai széljárás elvárta, a valósághoz nem volt köze. Hogy a szakértelmük nem bővült általa, az ezer százalék!

Ahogy a magyar televízióban is elkezdődött a Foxi Maxi című rajzfilm vetítése, a köznyelv a Marxista–Leninista Esti Egyetemet elnevezte Foxi Maxinak. Ez aztán szépen rajta is maradt, és később már azok is így hívták, akik ott tanítottak…

Később aztán ontották a középiskolák az érettségizett, az egyetemek a diplomás embereket, akik az idő előre haladtával lassan leváltották a gyorstalpalót végzett főnököket. A Foxi Maxi azt hiszem, hogy az úgynevezett rendszerváltozásig megmaradt.

Ami miatt ezt a történetet megírtam, az bizony nagyon komoly tény: akinek ilyen foxi maxis végzettsége van, azt mind a mai napig EGYETEMI VÉGZETTSÉGNEK ismerik el a közalkalmazottak és köztisztviselők esetében. Volt olyan még a kilencvenes évek végén is, hogy egy nyolc általánost és Foxi Maxit végzett köztisztviselő jóval többet keresett, mint az, akinek „csak” érettségije volt. Mert hát az iskolai végzettség rovatba szépen ott virított, hogy EGYETEM.

Nemrégiben volt téma a közbeszédben a diktatúra működtetőinek kiemelt nyugdíja. A partizánok nyugdíja 300 ezer forint fölött van, a meghurcoltak nyugdíja 80 ezer forint alatt. Ez ellen sem tesz semmit a rendszerváltozás óta senki, de a foxi maxis „diploma” figyelmen kívül hagyása érdekében sem. Sok felesleges munkabér áramlott ki emiatt, és persze, ez mostanában már a nyugdíjukba is jócskán begyűrűzik.

Meddig lehet még egyetemi végzettségnek elismerni ezt a mihaszna „diplomát”?

Nekünk a rendszerváltozás nem jött össze, hiszen a diktatúra működtetői voltak a lebonyolítók, akik aztán a nemzeti vagyonból megszedték magukat. Alig négy év múlva már újra övék volt a hatalom, egy pufajkás lett a miniszterelnök. Napjainkban is magas nyugdíjat élveznek. Lehetséges, hogy ma már a leszármazottak kezében összpontosul a hatalom, és ők nem engedik nyilvánosságra hozni az ügynöklistákat? Ezért nem lett alkotmányos védelem alá helyezve a termőföld és a vízbázis? Tisztelt fórumozók meddig tűrjük a nyakunkon ezeknek a semmi embereket és azok utódjait. Mert ezek gondolkodása csak arra terjed ki hogy lehet tönkretenni a környezetüket. Ez Mezőkovácsházán tetten érhető! GONDOLKODJ PROLETÁR!erzsebet

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  peter on Vas. Aug. 12, 2012 12:31 am

Az emlékezetes gazdatüntetésen az MSZP a régi bevált receptet választotta: ,,Ha nembíród megakadályozni állj az élére". Az MSZP ekkor vette elő (titkolva) Ángyán Józsefet mint a gazdák szószólóját. Sajnos a gazdák újra bevették a trükköt és beválasztották a tárgyaló delegációba. Természetesen a tárgyalás vége ,,nesze semmi fogd meg jól" Tehát a parasztság dolga végezetlenül ment haza. Az MSZP pedig egy újabb gazda támadást vitt vak vágányra. A gazdaszövetség révén bejutott Ángyán a parlamentbe, a kormányban államtitkári pozíciót szerzett. Ott tovább folytatta a megbízást, ,,mindent akart de semmit nem tett". Szerencsére a kormány észrevette a kettős játékát. Ángyán körül kezdett fogyni a levegő, Ángyán előre menekült lemondott. A kormányfő csak erre várt. Ángyán azt hitte hogy senki nem tudja az Ő kis játékát. Orbán nem kívánt vele tárgyalni Ő megakart tőle szabadulni, mivel látta hogy ,,cinkelt" kártyával játszik. De igazából az Ő szerepe akkor vállt tisztává, amikor a kormány megkezdte azokat a földeket bérbe adni amelyeket eddig a több ezer hektáros volt pártállami káderek béreltek. A sajtón keresztül Ángyán volt a legfőbb bírálója hogy méltatlan emberek kapták a bérleti jogot. Egy dologról viszont nem nyilatkozott Ángyán mégpedig arról hogy ezeket a földeket eddig kik bérelték.
A volt államtitkár cáfolja, hogy a pályázati rendszert ő véglegesítette, sőt állítja: azt a kezdetektől határozottan bírálta, változtatását próbálta elérni. Tehát röviden : Ángyán most már a SZOC_LIB -ellenzék szó-csövié vált. Ángyán József korábban azt mondta, az uniós földtámogatási pénz megszerzése jelenleg a legnagyobb üzlet. Ezeket a kijelentéseit azért tette hogy az irigy de tudatlan polgárokban felébressze az irigységet. A FIDESZ választási ígéret úgy szólt, hogy Kiveszik a régi pártállami több ezer hektáros földbirtokosok kezéből az állami tulajdonú földbérleti jogát. A vízbázist is állami vagy önkormányzati társaságok kezelésében kell hogy kerüljön. Az állam komoly vádelem alá helyezi a termőföldet, és a vizet, a társadalombiztosítást és a nyugdíjat. Az uniós földtámogatás semmivel nem nagyobb üzlet mint 2010 előtt. Mint láthatjuk a Nemzeti kormány idején bizony következetes és szükséges dolgok történnek.
Az állami földek javarészt a pártállam káderei bérletében van a mai napig, az osztrákok és más országok polgárai már egymillió hektár magyar termőföldre kötöttek zsebszerződéseket. Ezt akarja a ciklus végére rendezni a kormány. Természetesen ez a SZOC-LIB erőknek (a JOBBIKNAK sem) nem tetszik.


peter

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Bajnai Gordon hiteles multja!

Témanyitás  kisistvan on Szomb. Júl. 20, 2013 9:25 pm

Ahhoz hogy Bajnaira szavaznál ismerd meg az eddigi tevékenységét: http://www.amagyaroldal.hu/hirek/content/libatolvaj-s%C3%B6t%C3%A9t-m%C3%BAltja

kisistvan

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vajon hova lett a Kádár hagyatéka?

Témanyitás  erdeklodolakos on Kedd Jan. 19, 2016 7:51 am

A híreszteléssel szemben Kádár János nem volt teljesen szegény  íme egy kis szelet a ,,puritán" ember vagyonáról:  17 kilogramm jórészt Napóleon-aranyakból álló kincs, ami 1987-ben tűnt fel az MSZMP kincstárában, majd tűnt el az MSZP-nél. Kádár halála után amikor az ,,illetékesek" kimentek a lakására már valakik feldúlták a lakását és az értékeket elvitték.
A szálak 1987-re nyúlnak vissza, amikor a párizsi magyar nagykövetségen különös találkozóra került sor. A francia-izraeli kettős állampolgárságú André Z. Hornstein átadott 4500 aranyérmét, zömében Napóleon-aranyakat és Krugerrandokat, vagyis dél-afrikai befektetési érméket (ami egyesek szerint a Kádár Jánosé volt). Összesen 17 kilogramm színaranyat az MSZMP-nek címezve.
Az állampárt letétjeként került be az arany a Magyar Nemzeti Bankba, hogy jó néhány évvel később szépen el is tűnjön onnan. Az MSZMP a rendszerváltáskor ugyanis elfelejtkezett a kincsről, legalábbis abban az értelemben, hogy beírta volna a vagyonleltárba. Így a 4500 aranyérme anélkül került át az MSZP tulajdonába, hogy arról a bennfenteseken kívül bárki tudott volna.
Az elvtársak azonban összevesztek az aranyakon, hogy most melyik pártot illetik meg, az MSZP-t, az MSZMP-t, vagy André Z. Hornsteint?   Annyit sikerült kiderítenie, hogy a hol Kádár-éremgyűjteményként, hol „2604 feldolgozási letét” néven említett kincs 1998 decemberében a nemzeti bankból az MSZP-közeli ügyvédhez, Éliás Andráshoz került – az MSZP meghatalmazása alapján.
Hova lett tehát a 4500 pénzérme? Puch László, az MSZP pénztárnoka szerint ,,felszámolták", Ungváry Krisztián történész pedig részletesen ír erről a Figyelőben.
Tanulságos történet, sokat elárul Magyarország elmúlt 30 évéről. Én pedig nyilván nem árulunk el nagy titkot, hogy nem csak a 17 kiló aranyérmét felejtették el beírni az MSZMP-MSZP vagyonleltárba.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  idegen on Pént. Jún. 17, 2016 2:25 am

Tisztelt honfitársaink, akik végigszenvedték az 1945-utáni kommunista diktatúrát és az azt követő szoc-lib 12-évét különösen a 2002 - 2010 közötti nyolc rettenetes évet, ,

akik ebbe (anyagilag is) valósággal belerokkantunk, NEM FELEJTÜNK!!!

Ezerszer is a képünkbe hazudtak, , és ha nem tetszik, el lehet menni, mondták. Minden közüzemi díjat sokszorosára emeltek, ellopták a l3. havi járandóságunkat (közalkalmazottaknak és a nyugdíjasoknak!!! ) , de a gyermeket vállaló szülőket sem kímélték. Most meg a nyugdíjasokat riogatják!

Lerabolták az országot minden tekintetben - most meg uszítás, uszítás hátán, hazugság hazugság hátán!?!

Külföldön gyalázzák Hazánkat, ránk akarják szabadítani a migráns-csőcseléket, gyalázzák az Orbán-kormányt, az egyetlen reménységünket, ezt a kormányt, amely a magyarság érdekében szembeszállt és szembeszáll a liberális EU vezetők diktatórikus hatalmával! A világ minden részén kiáll a Magyar érdekekért.

A rettenetes az egészben, hogy vannak Magyarországon emberek, akik még hisznek ennek a velejéig romlott bagázsnak!

Hajrá FIDESZ-KDNP kormány, hajrá Magyarország hajrá magyarok!!!

idegen

Hozzászólások száma : 60
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

BALLIBERÁLIS ÉRTELMEZŐ SZÓTÁR!!!

Témanyitás  erdeklodolakos on Vas. Júl. 02, 2017 6:30 am

BALLIBERÁLIS ÉRTELMEZŐ SZÓTÁR!!!
Ez nagyon szükséges mivel a két tábor Nacionalista és az Internacionalistáknál egy egy szó kifejezés vagy fogalom egész mást jelent.

1. POLITIKA: Egy olyan globális gazdasági terület, tevékenység, megnyilvánulás, ahol büntetlenül lehet lopni. Célszerű ezt úgy tenni, hogy közben a másik oldalt nacionalistákat rágalmazzuk azzal amit mi Internacionalisták elkövetünk .
2. KORMÁNY: Az a politikai erő, csoportosulás akinek mindig igaza van, kivéve, ha nem az internacionalisták vannak hatalmon. Ilyenkor a kormányzó csapat fasiszta, rasszista, antiszemita.
3. ELLENZÉK: Egy olyan politikai kör, akinek kutya kötelessége, és jól felfogott érdeke mindent támadni, amit a Kormány csinál. Akkor is, ha ez hazaárulással jár!!! Ha mi Internacionalisták vagyunk a Kormány, akkor az ellenzéknek be kell érnie a "FASISZTA, RASSZISTA, ANTISZEMITA, CSÜRHE" jelzővel kell illetni.
4. DIKTATÚRA: Az akkor van, ha nem az INTERNACIONALISTÁK kezében van az irányítás.
5. LIBERÁLIS SAJTÓSZABADSÁG: Bárki bármit (nem baj ha nem igaz) írhat, egészen addig, amíg azt írja, ami az Internacionalistáknak előnyös.
6. SZABAD VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS: Minden Nacionalista csoportosulást szabadon lehet rágalmazni, lehazugozni, tolvajozni, diktátorozni. gyűlölni, az természetes hogy a Nacionalistákat okkal vagy ok nélkül szabad, sőt kötelező feljelenteni!!!
7. DEMOKRÁCIA: A nép szabad akarata, döntése szerint működő rendszer, mindaddig amíg az az Internacionalistáknak kedvező. Ezekben az esetekben kellő hangsúlyt kell fektetni a "NÉPAKARAT" szabályozására, tiszteletben tartására. Ellenkező esetben választási csalást kell kiáltani!
8. PRIVATIZÁCIÓ: Eladom az Internacionalista cimboráknak azt, ami közösségi tulajdon. , ez csak akkor lehetséges, ha liberális kormány van és liberálisok a kedvezményezettek.
9. '56-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC: Az nem más volt mint a fasiszta csürhe lázadása.
10. HAZA: ??? Ez a fogalom a liberális körökben értelmezhetetlen.
11. HAZASZERETET: Ne bonyolítsuk!!! Mindez csak a múltba révedés, egy kispolgári fogalom amit az emberek szótárából törölni kell.
12. NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS: Sarkalatos pont, össze kell fogni!!! A nemzeti erők ellen.
13. DEMOKRATA: Egy olyan volt kommunista politikus, vagy annak közeli leszármazottja, akinek elég pénze van ahhoz, hogy véleménye is legyen.
14. LIBERALIZÁCIÓ: Szabadelvűség!!! Az elveinket szabadon változtathatjuk, érdekeink szerint.
15. KORMÁNYVÁLTÁS: Csellel, hazugsággal, ha kell, erővel meg kell dönteni a nemzetben gondolkodók hatalmát. . Bárkivel, bármilyen feltételek mellett, de össze kell fogni.
16. HAZAFI: Az nem más mint, Antiszemita, rasszista, fasiszta, kirekesztő, stb..
17. HETEROSZEXUÁLIS: Homofóbia.
18. SZAVAHIHETŐSÉG: Egy újabb provokáló kifejezés, amit Orbán Viktor kreált, azért, hogy kellemetlen helyzetbe hozza a szoc-lib csapatot.

erdeklodolakos

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2011. Jul. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  donkihote on Vas. Júl. 30, 2017 9:42 pm

A több pártrendszer megszervezését irányítását a globális hatalom 1985-után a pártállami káderekre és azok utódaira bízta.  Mivel a pártállami káderek és azok utódjai olyanok mint a kaméleon. Akármilyen színben tudnak “pompázni”. A legszörnyűbb az egészben az, hogy számukra a hatalom az ami számít, megszerzése érdekében bármilyen eszközrendszert bevetnek. Nem válogatnak, céljuk érdekében saját társaikat is feláldozzák. Minden, általuk ellenségesnek tartott közösségbe beépülnek és bomlasztanak, ha kell kapitalistává válnak, de lelkületükben ugyanazok maradnak, akik voltak …., a gonosz kiszolgálói.
Ezért a rendszerváltáskor, valamint napjainkig is a pártállami káderek, ügynökök azok utódai beépültek, beépülnek az ország minden szervezetében hogy ott a rábízott ,,feladatot" végrehajtsa.

1985-ben a globális hatalom megalkotta a volt szovjet zóna alá tartozó országokra a többpártrendszerű demokrácia szabályát
Aminek a négy első pontja a következő:

Először. Létrehoztunk egy demokráciának elnevezett rendszert, amit a tudatlan polgárok szabadságnak hisznek. Nem ismerik fel, hogy a mindenkori jelölőé a hatalom. Azé, aki megmondja, kire lehet szavazni. Folyamatosan biztosítani kell, hogy a pártok vezetését a globális hatalom rendszerébe tartozó titkos szervezetbe tömörítsük. Csak olyanok kaphatnak meg minden olyan kulcsszerepet, akik a globális hatalom irányítását elfogadják, és tudomásul veszik.

Másodszor. Ha a globális hatalom látókörébe kerülnek olyan egyedek, akik olyan szervezettekkel ápolnak kapcsolatot, amely nem a globális hatalom irányítása alatt áll, haladéktalanul likvidálni kell őket. Aglobális hatalom érdekét kevésbé veszélyeztető esetben elég köztörvényes bűncselekménnyel megvádolni, és börtönbe zárni az illetőket.

Harmadszor. A globális hatalom által irányított pártjaink vezetését és tagságát szigorú ellenőrzés alatt kell tartani. Az arra kiképzett szakértőink pontos választ adnak arról, hogy ki milyen mértékben megvesztegethető, ki milyen mértékben zsarolható, ki milyen módon fenyegethető, és ki az, aki teljesen a mi oldalunkra átállt egyén, aki élvezetből is elárulja sajátjait. Kinek mi jár, az szerint kell kezelni.

Negyedszer. Különös figyelmet kell szentelni, a globális hatalom iránt elkötelezett, tehetséges, népszerű emberek irányába. A likvidálás nem minden esetben célra vezető, mert könnyen mártírrá válhat az illető, ami a globális hatalom részéről nem megengedhető. Az ilyen embereknek állami megbízást kell adni, még pedig úgy, hogy amit a globális hatalom ellen tesz, azt a mi utasításunkra, a mi igényeinknek megfelelő módon tegye. Ügyelni kell, hogy az illető száját, mindig a víz közelében kell tartani, hogy szükség esetén bármikor le lehessen nyomni a víz alá. Lehet, sőt kötelező ősi történelmi alapokon nyugvó társadalmi szerveződések életre hívása, de nem vezethet a ,,gojok" hőn áhított egységéhez. Össze kell egy csokorba gyűjteni a hőzöngő hazafiakat, de megfelelő vezetés mellett, egy helyben topogásra kell kárhoztatni őket. Ha valami véletlen folytán mégis összeverődne egy nem mi általunk vezérelt csoportosulás, akkor azonnal rágalomhadjáratot kell indítani ellenük, még pedig úgy, hogy a saját sírhelyeinket, emlékműveinket gyalázzuk meg. Ezután erre való hivatkozással, bíróság elé citálunk valakit közülük, akit a globális hatalom bírósága, megfelelő médiatámogatással jogerősen elítél.

donkihote

Hozzászólások száma : 150
Join date : 2011. Jul. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

DILIHÁZ neved EURÓPA PARLAMENT

Témanyitás  zsuzsa on Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

2018 május elsején az EU-ban felavatták Marx Károly szobrát.
Ettől kezdve az EU-Marx szellemében működik
Az EU-ban  dübörög  a KOMMUNISTA tempó
Mást gondolnak mást beszélnek és mást cselekednek.

DILIHÁZ neved EURÓPA PARLAMENT

- Harcolnak az EURÓPAI NŐK jogaiért és százezer számra hívják be azokat, akik semmibe veszik a nőket.
- Harcolnak a GYEREKEK jogaiért és betelepítik azokat, akiknek a kultúrája megengedi, hogy akár 8 éves kislányokat férjhez adjanak.
- Harcolnak a JOGÁLLAMÉRT és eltűrik a Saria bíróságokat az országaikban.
- Harcolnak a VALLÁSSZABADSÁGÉRT és millió számra hívják be a keresztényüldözőket.
- Megvádolják Magyarországot ANTISZEMITIZMUSSAL és rászabadítják az európai zsidóságra az ősellenséget.
- Naponta CIGÁNYOZZÁK le Orbán Viktort, majd megvádolják cigányellenességgel.
- GENDEREZNEK meg Prideoznak és Európába hívják azokat, akik országaikban kinyírják a homoszexuálisokat.
- EMBERI MÉLTÓSÁGRÓL beszélnek, miközben habzó szájjal üvöltenek és személyében alázzák Magyarország miniszterelnökét.
- VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS szabadságáról papolnak, de nem tűrnek más véleményt.
- ESÉLYEGYENLŐSÉGET hazudnak és a Magyarországot elítélő jelentésükhöz 90 %-ban ellenzékieket kérdeznek meg a magyar kormányról.
- TOLERANCIÁRÓL beszélnek és közben millió számra eresztik Európára az intoleranciát.
- DEMOKRÁCIÁÉRT visítanak, de az utolsó pillanatban meg akarják változtatni az Európai Parlament szavazási rendjét.
- AZ EURÓPAI HATÁRVÉDELMET fontosnak tartják, de közben azt mondják, hogy a bevándorlás jó dolog, és megbüntetik aki védi Európa határait.
- EURÓPAI ÉRTÉKEKET védenek, amibe már se kereszténység, se hagyományos családok, se nemzetek, se hazaszeretet, se biztonság nem férnek bele.
Akinek igen, az úgy jár, mint Magyarország.
- Bízom benne, hogy 2018 szeptember 12-én a jelenlegi Európa Parlament halálhörgését hallhattuk.

zsuzsa

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2012. Jan. 19.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Még 20 év után is kísért a múlt!

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.